bilemiyorumki yaa napim ben tüm motivasyonumu kaybettim herşeyi yiyesim var nerdeyse
günaydın kızzzlaaaaar
bu sabahkı tartılma sonuclarımızı verıyrum.
eşim 97.4.(pazartesi 101.2 idi)
ben 57.0.bende 3 gundur tık yoktu bugun 500gr kaybım olması benı sevındırdı
:90:
bu arada seyire geçiyoruz garii.
sabah kahvaltıda eşim dmatesi gordu.allaaaaah domateees var burda hanıııım dıye sevıncınden çatladı.
ama canımı sıka da birşey var.eşim hafta sonu ''bırakta azcık rahat olayım'' dıyıp duruyor.yine kayınvalıdemlerın yazlıgına gıdecegızde:97:
bende cok ustune gıdıp bunaltıp bıraktırmak ıstemedıgımden ''ama tatlı,makarna,pilav yok''dedim.bol salata yemek istiyorum aa zeytınyaglı istiyorum diyooooo.uffff inşallah dondugumuzde pazartesı gunu pişman olmaz.
Günaydıııınnnn kilosu sabit bir türlü kıpırdamayan arkadaşınız geldiiii
nerdeyse 3 haftadır çizelgem değişmiyo yaaa
ben burdaki migrosa bakayım varmı varsa artık bende elimi şu tariflere atıyım:))
yoli yoliiiii getirme beni oraya
Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight
offff ne yazıkki çok doğru söylüyosun bende çok sıkıldım bu seyirden artık,gerçi seyir seyirlikten çıktı sapıtmaya başladımgüllaç sanırım bu ramazan hayallerimde yaşayacak
bana bir gaz verde bende lightlara geri döneyim offfffff
çok tatlı bir çiftsiniz siz yaaa tebrik ediyorum sizi.tatilde siz en fazla 1 kilo ile dönersiniz sıkıntı yok:))
ayy ne zor şu eşleri idare etmek :))))
kolay gelsin ya inşallah dinler de kilo almadan gelir :)))
salataya alternatif soslar üretsek?
zeytinyağından vazgeçer mi?
kitaptan sos tarifi yazabilirim :)))
yağmurum ya valla bak destek olalım birbirimize benim iş uzadı tatilden sonra bak dukan dedi 22 temmuzda fitsin ağustos geldi ben daha nerelerdeyim. Aslında öncesinde gördüm kiloyu da tatilde tabii aşçının eline kaldık kaçamak yapmasak da yağ damlattılar damlattılar, o damlalar göl oldu kilo aldık döndük. Bi de benim ameliyat dolayısıyla geciken regl de cabası. Güçlendirmeye geçelim artık bak aplalar geçti bile :)))
arada ipeksir yazıyo görüyorum. Kilo almadığını söylüyo, facebookta simla hanımın sayfası da var orada da güçlendirmeye geçenler var 100-200 gidiyo diyolar. ben hedef kiloma 500 gram kala güçlendirmeye geçicem çünkü güçlendirmeyle birlikte ben spora dönücem, dukanla çok spor yapamıyorum sadece gün içinde attığım adımlar işte. Halsizlik de yapıyo pro ağırlıklı beslenme bu sıcakta. Hele reglin 2. günü görücektiniz beni 5 dakika oturmayagöreyim pıt diye uyuyodum. Gel bitirelim şu seyri artık bak senin de 4 kilocukun kalmış. Sıkarsan dişini 2-3 haftana bakar. Sonuçta yaşımız itibariyle yakıyoruz hızlıca.
Ciddi bi konuşma yaptım ablalarımız alınmasın lütfen yaşla ilgili söylediklerime, metabolizma yaşı olarak konuşuyorum, biyolojik, bilimsel falan işte amaan
benim annem de 56 yaşında o da benimle birlikte seyir yaptı ama ancak 3 kilo verdi, ancak metabolizmaya göre değişiyo tabii, şipşak veren hatunları da biliyorum burada ben dukanla :)))
diyeceğim o ki bayanlar yılmayalım şu seyiri bitirelim artık çoğumuzun hep bakıyorum 4 kilosu, 6 kilosu falan var. Dukanla bunlar zor işler değil, kilo bile değil hepimiz biliyoruz ki hihi. Haydiiiiiiiinnnn, yıkılmeyceeezzzz, bitirceeeezzzzz, güçlendirmeye geçççeeeezzzz
ramazan sonu da artık pikinileri çeker orta bir yerde dukancılar plajı yaparız deniz, güneş, kum çip çip
amma gaza geldim mehter takımı eksik bir tek
canım benım ben de +lara geçtım 5+5 e geçtığımden berı çıldırcam.bıtsın artık şu seyir.yemeklerı seyretmekten geldı sinir dırım dırım dırım dırım
bende böle olayım lütfen lütfen
Allah senin canını almasın e mi yağmur
kızın işi gücü yok tatilde güllaç düşünecek
bana bak valla berrine söylerim güllaç müllaç yokkkkk! Azıcık sabret, kilolarını ver, sonra yersin kaçamak öğününde canikom yaaa seni de sıkmadı mı artık seyir, ben güçlendirmeye geçebilmek için artık light dondurma bile yemiyorum. şunun şurasında verecek 1.5-2 kilom var artık bi güllaçla 10 günde verebileceğim kilo için 1 ay daha mı uğraşayım? Yok, sağol. Ben almayayım..
tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-34.html
ayyy ben de pko luyum ben deeee!
ama ilaç kullanmadım, son durumum da ne oldu bilmiyorum
bence de
artık sıkıldım son 2 kilom valla ben gider güçlendirmeye yetti artık ayol!
Kurufasulyemi nohutumu özledim ben!
hehehehe ablacım seni de mi gaza getirdiler bu haylazlar
tickerını da düzeltmiş ya canım
yasoommmmm her gün gelirim yahu ne var :))
dün işin yoğundu belli ki, napim duramadım evde attım kendimi sokağa. Hem bu vesileyle ilerde buluşma ihtimalimiz arttı ehehe gelirim artık yanına
saksmavisi sen adamı öldürürsün yemin ediyorum
zeynep abla ve yolanda da kaçtı haklı olarak.
Ben de mi kaçsam :44:
hakikaten sadeca abla da yok, vuvuu yok, penac yok, cino yok...
sen de çok girmiyosun..
tadı tuzu kalmaz buraların..
herkese günaydın.
Reglimin 4. günü, bundan sonraki salı-çarşamba günü kilo bildirimi yapabilicem sizlere.
Ama hissediyorum gidiyo göbeğim falan.
Diğer arkadaşlar ne alemdeler?
Berrin, yasoomm sizin durumlar ne? 5+5 nasıl gidiyür?
günaydın kızzzlaaaaar
bu sabahkı tartılma sonuclarımızı verıyrum.
eşim 97.4.(pazartesi 101.2 idi)
ben 57.0.bende 3 gundur tık yoktu bugun 500gr kaybım olması benı sevındırdı
:90:
bu arada seyire geçiyoruz garii.
sabah kahvaltıda eşim dmatesi gordu.allaaaaah domateees var burda hanıııım dıye sevıncınden çatladı.
ama canımı sıka da birşey var.eşim hafta sonu ''bırakta azcık rahat olayım'' dıyıp duruyor.yine kayınvalıdemlerın yazlıgına gıdecegızde:97:
bende cok ustune gıdıp bunaltıp bıraktırmak ıstemedıgımden ''ama tatlı,makarna,pilav yok''dedim.bol salata yemek istiyorum aa zeytınyaglı istiyorum diyooooo.uffff inşallah dondugumuzde pazartesı gunu pişman olmaz.
valla ınamıycaksın ama 54.8 i gördum bugun bana da çok yaradı bu 5+5
valla ınamıycaksın ama 54.8 i gördum bugun bana da çok yaradı bu 5+5
off benim ifade böyle oldu canım ama +400 gr ı görünceinşallah sen de eksiyi görünce olmuştur bu
maalesef tık yok sinir oluyorum - nerdesin
nasıl yaniii berrin ceza mı aldı şimdi..
aaaa hem berrin hemde beberongo
evet ikisi de..hay allah yaa kaç gün acaba ceza süresi?
stas pabucu yarım çık dışarıya oynayalım? ne zamandır yoktun sen nerelerdesin?
yağmııııırrr güllaçlara dadanmadın dimi?hadi sabır senin işin en fazla 2-3 haftaya bakar dayaaan
aaaa hem berrin hemde beberongo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?