Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrıkler hayatım.eşının de sana destek olması ne güzel.ikinize de bol eksılı günler

canım benım ben de +lara geçtım 5+5 e geçtığımden berı çıldırcam.bıtsın artık şu seyir.yemeklerı seyretmekten geldı sinirdırım dırım dırım dırım

formundasn yine bebeğim

bende böle olayım lütfen lütfen

off benim ifade böyle oldu canım ama +400 gr ı görünce inşallah sen de eksiyi görünce olmuştur bu

no no no bi yere gitmek yok,yolanda da gitmiyo zeynep abla..yolitanın kocitası gelmiştir zeynep abla da şileye gitmiştir merak etme seeen..hem ben de daha fazla yazıcam artık bide pazartesi yoklama yapıcam eksik istemiyorummmyuvayı terketmeyin canlarım benimsadeca bi 8-9 gün yokum demişti ama olmadı mı o kadar vuvucu tatili uzattı anlaşılan,penac bayadır yok cino da pzt seyir dönemi ile dönüyo biliyosun endişeye mahal yok,hele sen hiçbiryere gidemezsin bebecikdaha güçlendirmede neler yaşayacaksınız onları takip edicez hadi bakalım moraller yukarı eller havaya

tam da seyire geçmişken aslında kaçamak filan yapmasın seyir döneminde zaten artıları görüyoruz yeterince şimdi o da artıları görecek ama kaçamakları bunu fazlalaştırabilir

valla ınamıycaksın ama 54.8 i gördum bugun bana da çok yaradı bu 5+5

hay allah iyice şaşırdım şimdi berrin walla senin vücudu şoklatmak için bi günlük yağlı kremalı şeyler önericem neredeyse haayaman çıktı bu senin meto sporu da 2 katına filan mı çıkarsan acaba 5+5 yaparken

stas pabucu yarım çık dışarıya oynayalım? ne zamandır yoktun sen nerelerdesin?

yağmııııırrr güllaçlara dadanmadın dimi?hadi sabır senin işin en fazla 2-3 haftaya bakar dayaaan

Merhaba Arkadaslar,
Armut pis agzima dus dusuncesi ile yaklasanlar hakkinda hem fikiriz. Bir arkadas bunu cok guzelce anlatmis fakat sonrasinda tiye alinan cumleler, konu disi mesajlardan dolayi 3-4 kisi ceza almistir. Surekli ayni sorular sorulara verilen cevaplarin surekli ayni dongude olmasi cidden sIkIcI hale gelmektedir. Bu sebeple ilgili basligi bir indeks gibi hazirlayip ;

Bakin X hakkinda bilgileri su baslikta Y hakkinda bilgileri bu baslikta bulabilirsiniz buyrun linkleri diyip yani soru sornalari cok kolayca dogru adrese yonlendirmis olurdunuz.

Bu sayede can alici bilgilerin oldugu konulkar ayri birer baslik olup konu icinde sohbetlerden dolayi kaybolup gitmez ve sizler icin guzel bir arsiv olusurdu. Kendiniz icinde ilgili basliga kolayca ulasabilirdiniz.

Buna ek olarak tabiki 24 saat dukan hakkinda yazismalar kimseden beklenmemektedir fakat baska bir uye hakkinda da onu tiye alan mesajlar yazilamaz.

Bilginize

Evet sevgili editörümüz berrin ve beberongo dışında diğer isimleri öğrenebilir ve ceza süreleriyle ilgili de bilgi alabilir miyiz?

Merhaba sevgili dostlar,

Genelde aranızda az yazan ama topiği mutlaka günlük takip eden biriyim.Son 1-2 haftadır forumda yaşanan bazı gerginliklerden dolayı Dukan diyeti ve bu forumun bana kattıklarını sizlerle paylaşmak ve bize çok katkısı olduğunu düşündüğüm çok değerli arkadaşlarımızın forumu terk etmemesini rica etmek için yazıyorum.

7-8 senedir kilo vermek için uğraşıyorum,doğumdan sonra kat ve kat artırdığım kilolarım sayesinde artık fazla kilolu biri konumuna geldim.Diyetisten,akupuntur,mezoterapi,lahana çorbası diyeti,maranki detoks diyeti,lida zayıflama hapı,adını hatırlayamadığım bir zayıflama hapı daha kullandığım yöntemler arasında.Ama sonuç hep hüsran oldu neden?bence yanlış uygulamaları seçmem ve kendi inancım olmadığından dolayı.

Yaklaşık 4 ay önce nette gezinirken protein diyeti ile ilgili bir yazı okudum,akabinde araştırdım bunu denemeliyim dedim.3,5 aylık bir zaman oldu ve 15 kilo eksiye yaklaştım.Mucize gibiydi,diyetin kurallarına %100 sadık kalamazsam da ben bu diyete inandım,eskiden diyet yapıp arada kaçamak yaptığım zaman uzun süre tartılmıyor
üstüste kilo eklendiği içinde yine eski yemek alışkanlıklarıma dönüyordum.Ama şimdi forumda herkes günlük kilo takibi yapıyor 1-2 gün + çıktığından hemen acil önlem alıyoruz ve eskiye dönüyoruz.Önemli olan bu bence,bizim kendimizi disipline edebilmemiz için dayanışmamız gerekli.Hergün -100 gr bile olsa kilo verenleri duyunca seviniyorum,hemen bende kaçamaklarıma son veriyorum.Forumdaki diyet ile ilgili bilimsel yazılara da,deneyimlere de ,yaşanan acı ve sevinçlerin paylaşımına da,çalışanların iş yoğunluğunda yaşadıkları,ev hanımlarının ev içi ve çocuklarıyla olan durumlarını paylaşmaları,öğrenci arkadaşlarımızın sınav dönemi streslerini paylaşmaları ve aklıma gelmeyen pek çok şeyi okumaya bayılıyorum.Aynı hedef için koşturan (bu hedef kilo vermek oluyor )farklı hayatlar yaşayan insanlarız biz.

daha önce de denediğimiz yöntemler hep inanmadığımız,zaman ayırmadığımız için başarılı olmadı değil mi?O halde azmetmenin başarmanın yarısı olduğunu düşünerek,eğer istiyorsak bizim için bu kadar önemli olan bir konu için azıcık zaman ayırarak ,araştırarak,forumu takip ederek bu işi bitirebiliriz.Stres,gerginlik,aşırı alıngan yapı kilo verimini engelleyen karında yağ birikmesini sağlayan etmenler,hayatımızdan bunları çıkaralım derim.

benim hayatım bu diyet ve sizlerin sağladığı bu forum sayesinde çok değişti,iş yaşamım,aşk hayatım,kendime olan güvenim,hayata bakışım inanın 3,5 aydır bambaşka bir insanım.Bunu sağlayan siz sevgili dukandaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım

Sevgilerimle..

stas pabucu yarım çık dışarıya oynayalım? ne zamandır yoktun sen nerelerdesin?

yağmııııırrr güllaçlara dadanmadın dimi?hadi sabır senin işin en fazla 2-3 haftaya bakar dayaaan

burdayım

iş yerinde sürekli açık bu forum,arada açıp açıp okuyorum.azıcık kilo da verdim ama tickerimi pazartesi düzelticem belki biraz daha veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…