Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bayadır giremedim ne oldu yahu ??
Berin ve Beberongo , diğer arkadaşlar kim acaba ??
üzüldüm şimdi forumun neşesiydi onlar yahuu ..

Bu arada kızlar kilo verdim onu tickere eklemek için yeniden mi yapmam lazım ???
yoksa kolay bir yolu varmı ?
yardım ???

burdayım

iş yerinde sürekli açık bu forum,arada açıp açıp okuyorum.azıcık kilo da verdim ama tickerimi pazartesi düzelticem belki biraz daha veririm

tebrik ederim o zaman canım değiştir tickerını da motivasyonumuz artsın ayrıca yukarıda yazdığın muhteşem yazın için alkışlarımı sunuyorum sana

nerden anladınız ikisi olduğunu bişey mi kaçırdım ben

ikisinin de nickinin altında kapsama alanı dışında yazıyo canım ordan anladık ikisi ceza almış durumda şu an

canım günlerdir uykusuz ve çok yorgundum öyle bir uyumuşum ki az önce kalktım valla, tartıldım hemen 59,700 ama dün akşam arkadaşlarlaydık ve biraz kaçamak yapmştım utanarak söylüyorum

bu arada arkadaşlardan biriyle 2 aya yakın görüşmüyorduk bana doom günü hediyesi gömlek almış ama 40 beden kızcağız beni uzaktan görünce bile başından kaynar sular dökülmüş ne kadar kilo vermişsin dedi, hediyeyi de verirken yasemincim içinde değişim kartı var hemen bedenini değiştir diyor çok hoşuma gidiyor böyle şeyler duymak hatta dün arkadaşlar tamam artık bırak yeter bu kadar senin için falan dediler ama 57 yi görmeden ıı ıhh bırakmam

ben her defasında yeniden yapıorum ama sanırım ilk yapıldığında bi link veriyomuş onu kaydedersek ordan güncelleyebiliyormuşuz

aaaaaaaaaa inanmıyorum çok üzüldüm berrinim bişey dememişti ki genelde bizler yazmıştık ((

ayy ne güzel bir andır o yaseminn darısı bikaç ay sonra başıma diyeyimsenin hedefe de çok az kalmış bir grup güçlendirmeye de beraber geçecek anlaşılan ve o zaman bizler de güçlendirme tecrübelerinizden faydalanıcaz berrin ve bebecik de dönsün en kısa zamanda da dukan faaliyetlerine tam gaz devam sonra

Merhaba Yeniden
Ilk mesajlarinda 5 puan uyari aldilar sonrasinda 2. mesajlarindan dolayi 1 gunluk uzaklastirma aldirlar. Bu arkadaslariniz ile araniz cok iyi olabilir basligin nese kaynaklari olabilirler ama kimseyle bu baslikta dalga gecme hakkina sahip degil.
Anlayisiniz icin tesekkur ederiz, lutfen konuyu cok uzatip konu disina cikmayalim. Gereksiz yazilardan rahatsiz olup ayni hatayi yenilemeyelim, lutfen.
Tesekkurler

aaaaaaaaaa inanmıyorum çok üzüldüm berrinim bişey dememişti ki genelde bizler yazmıştık ((

ben de en çok ona şaşırdım ama dün akşam yolandaya cevaben yazdığı yazısını baz aldıklarını düşündüm neyse ceza kısa sürelidir umarım.. bu süreçte hala tüm bu olay ve cezalara sebep olacak ve şikayet ettiğimiz tüm bu hususları başa döndürecek herhangi bi yazı yazılırsa da olaya biz cevap yazmadan konuyu direkt editörlere taşıyalım daha fazla cevap yazarak olayların büyümesine ve anlaşılamamaya yer vermeyelim

ewet canım 1,600 kalmış güçlendirmeye aslında ben 55 olmak istiyorum da ona güçlendirmede devam ediyor olucam, çünkü güçlendirmede de kilo veriliyor diyorlar 55 ten aşağı gidersem iyice çiroz gibi olurum o yüzden 57 de bırakmak en iyisi, darısı sana inşallah

evet artık kimse kimseye sinirlerini bozucu kırıcı şeyler yazmazsa ne tatsızlık olur ne can sıkıcı durumlar, bende artık sadece yazdıklarını takip ettiğim arkadaşlarıma yanıtla diycem, onun haricinde forum durulana kadar pek katılım yapmak istemiyorum

seninle birinciliği paylaşmaktan gurur duyarım saksmavisi

güçlendirmenin başında da biraz korkarak dikkatli hareket ederiz ve o yüzden kilo kaybı devam eder gibi geliyo bana da canım.sen şu anki halinle bile gayet ii gözüküyodun zaten ama sanırım üst problemli demiştin o yüzden 55 gerçekten çok iidir bence de altına inme,seneye nisan gibi ben de güçlendirmeye geçicem inşallah oooof yolum çok uzuuun:26:

hımm bende yenıden yapıyorum.amaaan kılolar eksılsınde ben sık sık degıstırmeye razıyım:))))))))))))

Son düzenleme:
seninle birinciliği paylaşmaktan gurur duyarım saksmavisi

teşekkür ederim canım benim aynı şekilde..kupa bizimdir,o rakamı senelerdir görmediğim için şaşırmış yanlış yazmışım artık bi dahaki haftalara diyorumilk listede ilk birincilik de güzel duygu o yüzden seni de tekrar tebrik ederim

stas pabucu yarım çık dışarıya oynayalım? ne zamandır yoktun sen nerelerdesin?

yağmııııırrr güllaçlara dadanmadın dimi?hadi sabır senin işin en fazla 2-3 haftaya bakar dayaaan

yok dadanmadım valla henüz o moda girmedim canım. evet yaa bana sanki aylar varmıs gibi geliyor siz böyle 2-3 haftadan bahsedince iyice gaza geliyorum valla.iyiki varsınız

neyseki kızlar 1 gün ceza almışlar yarın aramızda olacaklar.

hepinizden rica ediyorum topiğimiz eski neşesinde olsun.

kimsenin bizim tadımızı kaçırmasına izin vermeyelim.aksi takdirde kendileri bu durumdan memnun oluyorlardır.

bu mesajımdan sonra normal kendi muhabbetimize geri dönelim. konu burda kapansın lütfen

ben her defasında yeniden yapıorum ama sanırım ilk yapıldığında bi link veriyomuş onu kaydedersek ordan güncelleyebiliyormuşuz

gerçektenmi ben hatırlamıyorum walla lik falan ..
off yapmakda zor gelecek şimdi bana böyle kalsın napim..
zaten zaman olunca geçmişi okumaya çalışıyorum...
çok teşekkür ederim saksmavisi...

hakikaten çok güzel çünkü kilo vermek her nekadar dukanla kolay olsada genede zor bir iş
bunu burda istediğimiz kadar konuşabilmemiz harika
çünkü günlük hayatta insanlar kendilerini ilgilendirmeyen şeyleri konuşmak istemekler
nede olsa damdan düşenin halinden damdan düşen anlar

bu arada dünün gazıyla yaptığım uzuuuuuuuuun yürüyüşünde etkisiyle -600 le uyandım

ewet canım senin biraz uzun zamanın var ama emin ol bi süreden sonra bu senin beslenme şeklin haline gelicek tariflerimizde genişledikçe diyette olduğunu bile anlamıycaksın, gerçi hep diyorum keşke dukanla 1-2 sene önce tanışmış olsaydım diye ama yine de buna da şükür tabi

buraya çok sık uğrayamasamda takip etmeye çalışıyoruym 7 gün atak 2 hafta seyir sonrası 94 ten 88 düşmüş bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…