nerden anladınız ikisi olduğunu bişey mi kaçırdım ben
burdayım
iş yerinde sürekli açık bu forum,arada açıp açıp okuyorum.azıcık kilo da verdim ama tickerimi pazartesi düzelticem belki biraz daha veririm
nerden anladınız ikisi olduğunu bişey mi kaçırdım ben
Allah senin canını almasın e mi yağmur
kızın işi gücü yok tatilde güllaç düşünecek
bana bak valla berrine söylerim güllaç müllaç yokkkkk! Azıcık sabret, kilolarını ver, sonra yersin kaçamak öğününde canikom yaaa seni de sıkmadı mı artık seyir, ben güçlendirmeye geçebilmek için artık light dondurma bile yemiyorum. şunun şurasında verecek 1.5-2 kilom var artık bi güllaçla 10 günde verebileceğim kilo için 1 ay daha mı uğraşayım? Yok, sağol. Ben almayayım..
tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-34.html
ayyy ben de pko luyum ben deeee!
ama ilaç kullanmadım, son durumum da ne oldu bilmiyorum
bence de
artık sıkıldım son 2 kilom valla ben gider güçlendirmeye yetti artık ayol!
Kurufasulyemi nohutumu özledim ben!
hehehehe ablacım seni de mi gaza getirdiler bu haylazlar
tickerını da düzeltmiş ya canım
yasoommmmm her gün gelirim yahu ne var :))
dün işin yoğundu belli ki, napim duramadım evde attım kendimi sokağa. Hem bu vesileyle ilerde buluşma ihtimalimiz arttı ehehe gelirim artık yanına
saksmavisi sen adamı öldürürsün yemin ediyorum
zeynep abla ve yolanda da kaçtı haklı olarak.
Ben de mi kaçsam :44:
hakikaten sadeca abla da yok, vuvuu yok, penac yok, cino yok...
sen de çok girmiyosun..
tadı tuzu kalmaz buraların..
herkese günaydın.
Reglimin 4. günü, bundan sonraki salı-çarşamba günü kilo bildirimi yapabilicem sizlere.
Ama hissediyorum gidiyo göbeğim falan.
Diğer arkadaşlar ne alemdeler?
Berrin, yasoomm sizin durumlar ne? 5+5 nasıl gidiyür?
Bayadır giremedim ne oldu yahu ??
Berin ve Beberongo , diğer arkadaşlar kim acaba ??
üzüldüm şimdi forumun neşesiydi onlar yahuu ..
Bu arada kızlar kilo verdim onu tickere eklemek için yeniden mi yapmam lazım ???
yoksa kolay bir yolu varmı ?
yardım ???
tebrik ederim o zaman canım değiştir tickerını da motivasyonumuz artsın ayrıca yukarıda yazdığın muhteşem yazın için alkışlarımı sunuyorum sana
ikisinin de nickinin altında kapsama alanı dışında yazıyo canım ordan anladık ikisi ceza almış durumda şu an
canım günlerdir uykusuz ve çok yorgundum öyle bir uyumuşum ki az önce kalktım valla, tartıldım hemen 59,700 ama dün akşam arkadaşlarlaydık ve biraz kaçamak yapmştım utanarak söylüyorum
bu arada arkadaşlardan biriyle 2 aya yakın görüşmüyorduk bana doom günü hediyesi gömlek almış ama 40 bedenkızcağız beni uzaktan görünce bile başından kaynar sular dökülmüş ne kadar kilo vermişsin dedi, hediyeyi de verirken yasemincim içinde değişim kartı var hemen bedenini değiştir diyor çok hoşuma gidiyor böyle şeyler duymak hatta dün arkadaşlar tamam artık bırak yeter bu kadar senin için falan dediler ama 57 yi görmeden ıı ıhh bırakmam
aaaaaaaaaa inanmıyorum çok üzüldüm berrinim bişey dememişti ki genelde bizler yazmıştık((
ayy ne güzel bir andır o yaseminn darısı bikaç ay sonra başıma diyeyimsenin hedefe de çok az kalmış bir grup güçlendirmeye de beraber geçecek anlaşılan ve o zaman bizler de güçlendirme tecrübelerinizden faydalanıcaz berrin ve bebecik de dönsün en kısa zamanda da dukan faaliyetlerine tam gaz devam sonra
ben de en çok ona şaşırdım ama dün akşam yolandaya cevaben yazdığı yazısını baz aldıklarını düşündüm neyse ceza kısa sürelidir umarım.. bu süreçte hala tüm bu olay ve cezalara sebep olacak ve şikayet ettiğimiz tüm bu hususları başa döndürecek herhangi bi yazı yazılırsa da olaya biz cevap yazmadan konuyu direkt editörlere taşıyalım daha fazla cevap yazarak olayların büyümesine ve anlaşılamamaya yer vermeyelim
diyetin kaçıncı günündesin cnm diyet de ilk başta regl düzenini etkiliyo sanırım benim 45.günüm reglim atağa den k gelmişti üstüne daha da olamadım yaa..galiba diyet biraz bünyeyi şaşırttı düzene girer diye tebrik ediyorum ayrıca çook teşekkürler
canım biz cevap verirken yeni-eski ayrımı yapmıyoruz zaten..tek soru ve bölge sorman cevap alman için işimizi zorlaştırıyo aslında direkt yulaf kepeği ile ilgilenseydin ben internetten aldığımı söyleyebilirdim..bel,rttiğin yerlerden alan yok demek ki cevap vermemişler..eskilerden olduğun için buranın ne kadar yardımsever olduğunu senin de bilmen lazım ha o zamanda çok geyk dönüyo nasılsa diye okumamışsın forumu onu ben bilemem..hem daha dur bakalım biz tüm sayfaları okuduğumuz için_mesela dün gece 30 küsür okudum ben-sorunu henüz görüp cevap veremeyenler olamamış olabilir..sen soru sordun 1 gün içinde cevap gelmedi diye kimseye art niyetli yazılar yazamazsın..sen de eski olduğun halde geçmişi okumamışsın ki geçmişi okuyun yazılarında alınıp bizlere laf çarpıtmışsın..bizler burda dukanın tr şubesi değiliz 24 saat soru gelirse cevaplayalım diye hazırda beklemeyemeyiz..bak kendin de demişsin biliyorsan cavaplarsın diye bilen yok ki cevap yazmamışsın hem sadece kendi mesajını bulabilmekl için geriye gitmek bile seni ne kadar yormuş bide bizleri düşün ha senin sorunla bu sayfa arasında da dönen geyik bile yok lütfen biraz daha sakin olalaım
hadi dön artık cinooo,hem geçmişe baksaydın sana 5+5 önerdiğimi görürdün gerçi kilon da çok değişmemiş 1+1 yapıp verim alamazsan yumruk yaparsın
ayy dün akşam da ben sordum vuvuyu forumdaki saçmalıklardan beynimiz döndü kızın tatile gittiğini bile unuttuk
ben de bi ara çok dadandım limonlu yoğurda ama tatlandırıcıda girince işin içine kilo verimini etkiledi ben de fazla abartma canım
yanlış hatırlamıyorsam portakallıydı o ve ben o mayhoş tadı hiç sevmezdim
bi ara takılıyodu bu deryacık buralarda ama geyikten sıkıldı da gitti aralarda kestane kebap acele cevap demek için uğruyo
benim son ru-sheim paketim de öyle çıktı kumlu gibi ya midem almıyo
itiraz ediyorum şike var2 haftadır listeye itiraz ediyorum haa geçen hafta hakkım olmayan 3.lük verilmişti bu hafta hakkım olan 1.liğim verilmemiş ben 1.6 verdim 0.6 değil itiraz ediyorum flyinghigh ile 1.liği paylaşmak istiyorum
ewet canım 1,600 kalmış güçlendirmeye aslında ben 55 olmak istiyorum da ona güçlendirmede devam ediyor olucam, çünkü güçlendirmede de kilo veriliyor diyorlar 55 ten aşağı gidersem iyice çiroz gibi olurum o yüzden 57 de bırakmak en iyisi, darısı sana inşallah
Bayadır giremedim ne oldu yahu ??
Berin ve Beberongo , diğer arkadaşlar kim acaba ??
üzüldüm şimdi forumun neşesiydi onlar yahuu ..
Bu arada kızlar kilo verdim onu tickere eklemek için yeniden mi yapmam lazım ???
yoksa kolay bir yolu varmı ?
yardım ???
seninle birinciliği paylaşmaktan gurur duyarım saksmavisi
stas pabucu yarım çık dışarıya oynayalım? ne zamandır yoktun sen nerelerdesin?
yağmııııırrr güllaçlara dadanmadın dimi?hadi sabır senin işin en fazla 2-3 haftaya bakar dayaaan
ben her defasında yeniden yapıorum ama sanırım ilk yapıldığında bi link veriyomuş onu kaydedersek ordan güncelleyebiliyormuşuz
teşekkür ederim canım benim aynı şekilde..kupa bizimdir,o rakamı senelerdir görmediğim için şaşırmış yanlış yazmışım artık bi dahaki haftalara diyorum ilk listede ilk birincilik de güzel duygu o yüzden seni de tekrar tebrik ederim
güçlendirmenin başında da biraz korkarak dikkatli hareket ederiz ve o yüzden kilo kaybı devam eder gibi geliyo bana da canım.sen şu anki halinle bile gayet ii gözüküyodun zaten ama sanırım üst problemli demiştin o yüzden 55 gerçekten çok iidir bence de altına inme,seneye nisan gibi ben de güçlendirmeye geçicem inşallah oooof yolum çok uzuuun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?