Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buraya çok sık uğrayamasamda takip etmeye çalışıyoruym 7 gün atak 2 hafta seyir sonrası 94 ten 88 düşmüş bulunuyorum

Son düzenleme:
selamlar ilham perilerim bugün atağın 4. gününe girdim ve sabah tartıda -700 gördüm siz olmasanız inanıp da bu diyete başlamazdım hepinize sonsuz teşekkürler okuyup okuyup motive oluyorum inşallah yakında eski neşesine kavuşur burası dün akşam yürüyüşe çıkınca oğluşuma mısır aldım ve 1 mısır tanesi bile yemedim çok sevmeme rağmen bugün de bir doğumgününe davetliyim ve kendime güveniyorum lütfen herkes burada kalsın

merhaba arkadaşlar,

bende kitabı bugün edindim haftasonu okuyup, pazartesi diyete başlıyorum hayırlısıyla,

mide problemlerimden dolayı doktorum ramazanda oruç tutmamamı söyledi bu yüzden oruç tutamayacağım. diyeti kesintisiz devam ettiricem, inşallah kilo verebilirim 1,5 ayda en az 8 kilo vermem lazım da

selam kızlar 6 gün olan atağımın 5. günün deyim.
76.9 ile başladım salı günübugün 75.5 çıktım. dukan amcanın sitesinden öngörülen pazrtesi sabahı 74.7 çıkmamdı bakalım dukan amca herşeyi bildiği gibi bunu da bilirse gözümde çoook büyüyecek.ama çok fena kabızım.
ve şunu farkettim herkeste öyle mi bilmiyorum ama az yediğim gün az gram verdim.
mesela dün nerdeyse hiç bişe yememiştim 1 yumurta, avuş içi kadar kıyma,1 kase yoğurt, 1 kk peynir yemiştim tüm gün. sadece 200 gram gitmiş.
kitabın arkasındaki egzersizleri tam anlamasam da yarım yamalak yapmaya çalışıyoruma ama kol ile ilgili olanı doğru anladığıma emin değilim. su şişesini elinize alın kolu düz uzatın geri kapayın diyo sanırım anladığım kadarıyla. ben şu temel reis yapar ya onun gibi yapıyorum inşallah yanlış bişe yapıp kaslanmıyorumdur. herkese iyi hafta sonları.listeye alındım mı ELSA arkadaşım.topiğinizin kuralları neler haftada 1 tartılıp ilk 3 mü belirleniyor?

hoşgeldin canım başarılı ve sabırlı bir diyet diliyorum sana fakat anlamadığım bişey var neden 1.5 ayda 8 kilo vermen gerek tabikide gönül isterki hepimizde verelim ama dukan amca sana 1.5 aya 8 kilomu biçti çok kısa bir süre bu nerdeyse 2.5 ay oldu daha 6 kilo verdim

çok teşekkrüler, hoşbuldummm:)
bu benim hedefi yüksek tutmamdan kaynaklanan bir rakam, aslında 4-5 kilo benim işimi görecek ama yinede hedefi yüksek tutayım ben

Son düzenleme:
Berrincim rüyamda seni gördüm. sabah bir de baktım ki yoksun. yarın geldiğinde nasıl gördüğümü anlatırım. beberongo ve seni sabırsızlıkla bekliyorum.
Yolanda tabi ki seni de.

Merhaba hatunlar,beberengo ve berrinciğim geçmiş olsun.....İyiki sadece 1 günmüş yarını sabırsızlıkla bekliyicem...bu arada kızlar saf buğday kepeği buldum resimlerini koyucam şimdi...çok güzel bişey...yulaf kepeğiyle uğraşmaya gerek yok....Hemde çok ucuz kilosu 1.50 tl nezamandandır arıyorum koca koca marketlerde meğerse burnumun dibindeki ekmek fırınında çuvalla var..bide kilolara gelince bu gün 5+5 in 4. günü sabah +200 geldim... bakalım yarın ne olucak..hepinizi öpüyorum...

ya arkadaslar benim bu kitabı internetten edinme sansım var mi yani pdf falan olarak indirsem diyorum...ben aradim bulamadim indiren varsa yardimci olursa sevinirim...

bende yulaf kepeğini gurmenet diye bir siteden aldım, 3 paket aldım şimdilik bakalım gelir inşallah bir an önce, dilerseniz ordan edinebilirsiniz güvenilir bir site

ya arkadaslar benim bu kitabı internetten edinme sansım var mi yani pdf falan olarak indirsem diyorum...ben aradim bulamadim indiren varsa yardimci olursa sevinirim...

çok sıcak diye dışarı çıkmak istememiştim, bizde bayaa bir aradık, sadece ingilizce olanını bulduk bende çıkıp kitabı aldım, biz türkçe bulamadık yani

çoook az kaldı canım sabret sonra güçlendirmede nişastalı besin hakkını güllaç ile telafi edersin,herkes toplansın da bi hem neşeler hem motivasyonlar yerine gelir

gerçektenmi ben hatırlamıyorum walla lik falan ..
off yapmakda zor gelecek şimdi bana böyle kalsın napim..
zaten zaman olunca geçmişi okumaya çalışıyorum...
çok teşekkür ederim saksmavisi...

sanırım ticker oluşunca hemen üstte çıkıyo ama yeniden yapmak da çok zor değil 1 dk.nı alır sonra kaydedersin linkini

ben de diyorum canım keşke daha önce tanışsaydım diye ama belki o zaman da psikolojim el vermeyecekti ve dukanı es geçmiş olacaktım herşeyde bi hayır vardır dediğin gibi buna da şükür ya hiç bilmeseydik?benim yol uzun ama özellikle sadeca,violet,renginar ve ayşeyi görünce başarılmayacak bişey yok diyorum

buraya çok sık uğrayamasamda takip etmeye çalışıyoruym 7 gün atak 2 hafta seyir sonrası 94 ten 88 düşmüş bulunuyorum

ooo tebrikler her bünyeye göre değişiyo işte benim 45 günde 6.5 kg oldu mesela senin rakam gerçekten çok ii

hoşgeldin..bünyeye göre o kadar değişiyo ki belli olmaz belki de gerçekten belirttiğin sürede verirsin olmazsa da en az 5 verirsin zaten

ne kadar protein o kadar eksi kilo..listeye girebilmek için de cuma günü öğlene kadar geçen haftaki ve bu haftaki kilo bilgimizi veriyoruz,ilk kez girecekler yaşını,başlangıç tarihini,hangi evrede olduğu bilgilerini de ekliyo

Berrincim rüyamda seni gördüm. sabah bir de baktım ki yoksun. yarın geldiğinde nasıl gördüğümü anlatırım. beberongo ve seni sabırsızlıkla bekliyorum.
Yolanda tabi ki seni de.

oley o zaman yarın rüya sohbetimiz var berrincik bugün olmadığına göre kahveleri onun adına tüm dukancılara ben ısmarlıyorumözellikle de berrine ve beberongoya ayrıca onlara öpübcüklerimi de yolluyorum

burdaki herkes kitabı satın aldı,internetten edinme şansı derken satın almaktan bahsediyorsanız eğer dr,kitapyurdu vs.gibi sitelerden satın alabilirsiniz ama sadece indirmekten bahsediyorsanız google'a bi sorun"dr.pierre dukan-dukan kitabı indir" diye çıkan sayfalardan belki aradığınıza ulaşırsınız ama ben indireni hiç duymadım henüz

melangecim bulduna çok sevindim ama benim iyice kafam karıştı he bizim bulamadımız yulaf kepeği değilmi buğday kepeği hemen hemen her markette var özellikle doğa markanınki senelerdir var olan bişey ve çokta güzel yoksa bizim buğday kepeği diye aldımızdamı sahte kepek acaba ama ben eminim b. kepeği olduna yada bulamayanlarmı var acaba

bi ara marketlerde bile tükenmiş zeynep ablam berrin bulamıyodu mesela buğday kepeğini melange de o yüzden haber vermiştir..yoksa dediğin gbi çok kolay bulunuyo,ben su ru-sheimin buğday kepeğini de almıştım melangenin fotoğrafı ile aynı ama ru-sheimin yulaf kepeğinin dukanın tarif ettiğinle aynı olmadığında hemfikir olduk aldık..bizim aldığımız unla karışık

anladım canım yulaf kepeginde bende sizinle hemfikirim o konuda doğalsanı tek geçerim ama oda gümrükte bekliyormuşben iyice inceledim içinde un namına eser yok ama bulamıyikkk

anladım canım yulaf kepeginde bende sizinle hemfikirim o konuda doğalsanı tek geçerim ama oda gümrükte bekliyormuşben iyice inceledim içinde un namına eser yok ama bulamıyikkk

fitizdietmarkette yulaf kepeği gelmiştir yazıyodu akşam ablacım istersen bi bak ben ru-sheimi fazla fazla stokladım o yüzden kullanıcam onları

saksmavisi sen hangi şehirdeydin belki söledin ama ben unutmuşumdur

tekirdağdayım ablacım üjj-bejj

zeynepcim berkmine tlf verdi ya hani, o da doğalsanın, koli ile almak , ondan sonra da birileriyle bölüşmek gerek..öyle olunca ucuza da geliyormuş..

Kitabı internetten indirme sansınız yok,ben küçük şehirde yaşadığımdan kitabı bulamamıştım ve çok uğraştım internetten indirme linki bulabilir miyim diye ama olmuyor siz en iyisi kitabı bulamıyorsanız internetten satın alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…