canım geçen arkadaşlarla yazıştık bazı arkadaşların aldığı yulaf ve buğday kepekleri un karışımlıymış....ben de yulaf kepeği bulamadığımdan buğday kepeği kullanmak istedim....ama marketlerde buğday kepeği yazılı paketlerin içerik kısmını okuyunca hepsinin içinde un ve raf ömrü uzasın diye koruyucu katkı maddesi var....bu sebeple alıp kullanmadım....bazı arkadaşlarda bunu fark etmiş nihayetinde saf buğday kepeği kullanmaya karar verdik....dukanda sitesinde yulaf kepeği bulamayanlar saf buğday kepeği kullanmalarını önermiş...örneğin kepek ekmek diye aldığımız ekmekler un ve kepek karışımından yapılıyor...sade kepek değil umarım soruna cevap verebilmişimdir...sevgilerr....melangecim bulduna çok sevindim ama benim iyice kafam karıştı he bizim bulamadımız yulaf kepeği değilmi buğday kepeği hemen hemen her markette var özellikle doğa markanınki senelerdir var olan bişey ve çokta güzel yoksa bizim buğday kepeği diye aldımızdamı sahte kepek acaba ama ben eminim b. kepeği olduna yada bulamayanlarmı var acaba
canım geçen arkadaşlarla yazıştık bazı arkadaşların aldığı yulaf ve buğday kepekleri un karışımlıymış....ben de yulaf kepeği bulamadığımdan buğday kepeği kullanmak istedim....ama marketlerde buğday kepeği yazılı paketlerin içerik kısmını okuyunca hepsinin içinde un ve raf ömrü uzasın diye koruyucu katkı maddesi var....bu sebeple alıp kullanmadım....bazı arkadaşlarda bunu fark etmiş nihayetinde saf buğday kepeği kullanmaya karar verdik....dukanda sitesinde yulaf kepeği bulamayanlar saf buğday kepeği kullanmalarını önermiş...örneğin kepek ekmek diye aldığımız ekmekler un ve kepek karışımından yapılıyor...sade kepek değil umarım soruna cevap verebilmişimdir...sevgilerr....
ooooooooooo çok iyi canım demekki senin kullandığın saf kepek..ben buzdolabında saklıyorum daha uzun ömürlü oluyor...bide ben marketlerde nuhunun kepeğini hiç görmedim sen nerden aldın ?melangecım ben de hemen buğday kepeği paketime saldırdım, benimki nuhun..içinde sadece buğday kepeği, çinko ve bakır glukonat var, un yok, koruyucu da yok çünkü dışarıda hemen kurtlandı zaten..
ooooooooooo çok iyi canım demekki senin kullandığın saf kepek..ben buzdolabında saklıyorum daha uzun ömürlü oluyor...bide ben marketlerde nuhunun kepeğini hiç görmedim sen nerden aldın ?
Herkese iyi akşamlar. Yayladan döndüm arkadaşlar. Dukana pek ihanet ettiğim söylenemez ama yediğim peynirler ve etler oldukça yağlı oldu yaylada bulunduğum sürece. Söylemesi ayıp ete doydum.Birkaç gün sadece tavuk ve balık yemek istiyorum. Geçmişi okuyayım bakalım neler yazmışsınız. Hepinizi öpüyorum.
bilgi için teşekkürler henüz kipamız yok kısa bi süre sonra yeni bir alışveriş merkezimizin bitimiyle kipamıza kavuşucaz....ben ankarada sürekli kipadan alışveriş yapardım,ürün seçeneği fazla...nuhun ankara mak.nın kepeği, kipadan aldım
Ben teşekkür ederim canım,dileklerimde son derece samimi idimSevgili nev81 diğer başlığın altı da sohbet ortamına dönmesin diye teşekkürlerimi burdan sunuyorum..o ne güzel dilektir vallahi öyle evet evet gitsin benim kilolar kalıcı olarak hem deramazan hususuna gelince ben 2 yıldır tutamıyorum ve bu yıl da tutamayacağım,sağlık açısından çok zorlanıyorum çünkü tansiyonum düşüyo ve susuzluğa dayanamıyorum..süreler çok uzun o yüzden diyeti ramazanda uygulamak yada sonrasına bırakmak konusunda sen bilirsin..protein tok tuttuğu için dayanabilirsin ama aynı zamanda susattığı için bunun üstesinden gelebilir misin bilemiyorum..senin için hangisinin yararlı olacağını düşünüyorsan öyle devam et bence
hoşgeldiiiin mustlu sen yakmışsındır o peynirleri şahane sporşlarınla ..oku da gel geçmişi pek hoş geçmeyecek vaktin ama neyse bundan sonrası güzel geçecek inşallah
çerkezköy yada çorluda yulaf kepeği bulan gören bilen varmı delircem çerkezköyde hiç bir yerde yok ne kipa ne tansaş kaldı
Hoşbulduk şekerim,
Bir önceki yazımdan beri satır satır geçmişi okuyorum. Hakikaten çok tatsız günler geçmiş ben yokken burada. İçim daraldı valla. Ayrıca Beberongonun ve Berrinin ceza almasını anlamış değilim. Hele ki berrinin hiç sinirlendiğini bile sanmıyorum cevaplarında, bu nedenle bu arkadaşlarım yokken kusura bakmayın ama ben de protesto ediyorum. Onlar dönene kadar yokum.
oley o zaman yarın rüya sohbetimiz var berrincik bugün olmadığına göre kahveleri onun adına tüm dukancılara ben ısmarlıyorumözellikle de berrine ve beberongoya ayrıca onlara öpübcüklerimi de yolluyorum
evet canım onları sabırsızlıkla bekliyorum. kahveler nefis olmuş. hımmmm ellerine sağlık...
oley o zaman yarın rüya sohbetimiz var berrincik bugün olmadığına göre kahveleri onun adına tüm dukancılara ben ısmarlıyorumözellikle de berrine ve beberongoya ayrıca onlara öpübcüklerimi de yolluyorum
evet canım onları sabırsızlıkla bekliyorum. kahveler nefis olmuş. hımmmm ellerine sağlık...
fitizdietmarkette yulaf kepeği gelmiştir yazıyodu akşam ablacım istersen bi bak ben ru-sheimi fazla fazla stokladım o yüzden kullanıcam onlarıson çare fitizden alacam zaten canım yağmurla bölüşürüz herhalde bugün bir aktar getirceni sölemişti ve getirmişte zaten sürekli geliyomuş onlara aldım ama görüntüyü beğenmedim un gibi yani buda ru-sşeym marka ama kepek değil işte
tekirdağdayım ablacım üjj-bejj
melangecım ben de hemen buğday kepeği paketime saldırdım, benimki nuhun..içinde sadece buğday kepeği, çinko ve bakır glukonat var, un yok, koruyucu da yok çünkü dışarıda hemen kurtlandı zaten..
nuhun ankara mak.nın kepeği, kipadan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?