Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım geçen arkadaşlarla yazıştık bazı arkadaşların aldığı yulaf ve buğday kepekleri un karışımlıymış....ben de yulaf kepeği bulamadığımdan buğday kepeği kullanmak istedim....ama marketlerde buğday kepeği yazılı paketlerin içerik kısmını okuyunca hepsinin içinde un ve raf ömrü uzasın diye koruyucu katkı maddesi var....bu sebeple alıp kullanmadım....bazı arkadaşlarda bunu fark etmiş nihayetinde saf buğday kepeği kullanmaya karar verdik....dukanda sitesinde yulaf kepeği bulamayanlar saf buğday kepeği kullanmalarını önermiş...örneğin kepek ekmek diye aldığımız ekmekler un ve kepek karışımından yapılıyor...sade kepek değil umarım soruna cevap verebilmişimdir...sevgilerr....

melangecım ben de hemen buğday kepeği paketime saldırdım, benimki nuhun..içinde sadece buğday kepeği, çinko ve bakır glukonat var, un yok, koruyucu da yok çünkü dışarıda hemen kurtlandı zaten..

Herkese iyi akşamlar. Yayladan döndüm arkadaşlar. Dukana pek ihanet ettiğim söylenemez ama yediğim peynirler ve etler oldukça yağlı oldu yaylada bulunduğum sürece. Söylemesi ayıp ete doydum. Birkaç gün sadece tavuk ve balık yemek istiyorum. Geçmişi okuyayım bakalım neler yazmışsınız. Hepinizi öpüyorum.

melangecım ben de hemen buğday kepeği paketime saldırdım, benimki nuhun..içinde sadece buğday kepeği, çinko ve bakır glukonat var, un yok, koruyucu da yok çünkü dışarıda hemen kurtlandı zaten..
ooooooooooo çok iyi canım demekki senin kullandığın saf kepek..ben buzdolabında saklıyorum daha uzun ömürlü oluyor...bide ben marketlerde nuhunun kepeğini hiç görmedim sen nerden aldın ?

Son düzenleme:

hoşgeldiiiin mustlu sen yakmışsındır o peynirleri şahane sporşlarınla ..oku da gel geçmişi pek hoş geçmeyecek vaktin ama neyse bundan sonrası güzel geçecek inşallah

nuhun ankara mak.nın kepeği, kipadan aldım
bilgi için teşekkürler henüz kipamız yok kısa bi süre sonra yeni bir alışveriş merkezimizin bitimiyle kipamıza kavuşucaz....ben ankarada sürekli kipadan alışveriş yapardım,ürün seçeneği fazla...

Eveeet arkadaşlar bildiğiniz üzere son zamanda yaşanılan tatsızlıkları tamamen sonlandırmak ve forumu eski güzel günlerine kavuşturmak amacıyla kendimi feda ederek dukan diyetinin kısa bir özetini çıkardım ve yeni bir konu açtım..bir sakıncası olup olmadığı konusunda şimdi editörümüze danışacağım..yöntemimiz şu: bundan sonra yeni gelecek ve diyet hakkında bilgi isteyecek arkadaşlara direkt bu sayfanın linkini vereceğiz e o kadar kısacık bi yazıyı okumak da onları zorlamayacağı açısından hem onlar hem biz rahat edeceğiz...bütün buna rağmen hala anlaşılmayan ve mantıklı kabul edilebilecek bi soruları olursa onları cevaplayacağız..bilgi ve tecrübe paylaşımı ise zaten burda devam edecek eskisi gibi..benim hatırlayamadığım sizin hatırladığınız fazlaca sık sorulan sorular varsa eğer o sayfaya son bir defaya mahsus soru ve cevap şeklinde yazın ve bu olay artık böylece kapansın gitsin..sayfanın linki şu:

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/459399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

Sevgili nev81 diğer başlığın altı da sohbet ortamına dönmesin diye teşekkürlerimi burdan sunuyorum..o ne güzel dilektir vallahi öyle evet evet gitsin benim kilolar kalıcı olarak hem de ramazan hususuna gelince ben 2 yıldır tutamıyorum ve bu yıl da tutamayacağım,sağlık açısından çok zorlanıyorum çünkü tansiyonum düşüyo ve susuzluğa dayanamıyorum..süreler çok uzun o yüzden diyeti ramazanda uygulamak yada sonrasına bırakmak konusunda sen bilirsin..protein tok tuttuğu için dayanabilirsin ama aynı zamanda susattığı için bunun üstesinden gelebilir misin bilemiyorum..senin için hangisinin yararlı olacağını düşünüyorsan öyle devam et bence

Ben teşekkür ederim canım,dileklerimde son derece samimi idim Vagus sağolsun aydınlattı içtenlikle,zaten Onunla konuşmadan bir karar vermek istemedim.Sağlıktan önemli değil hiçbirşey.Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum Dukan güzelleriiiii

Son düzenleme:
Arkadaşlar ''yeni başlayanlar için dukan diyeti'' adlı konunuzu bu topikle karışmaması için ve sizlere daha faydalı olması için ''dukan diyeti yapanlar grubu'' adı altında diyet grupları bölümüne taşıdım.Gereken yoğunlukta paylaşım yapıp, diyet grupları topiğinin hakkını vereceğinize inanıyorum:)

Sizlere keyifli paylaşımlar diliyorum...

Linkiniz;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

Unutmadan o topikte bol bol sohbet edebilirsiniz..

Hayırlı Olsun

Son düzenleme:
çerkezköy yada çorluda yulaf kepeği bulan gören bilen varmı delircem çerkezköyde hiç bir yerde yok ne kipa ne tansaş kaldı

hoşgeldiiiin mustlu sen yakmışsındır o peynirleri şahane sporşlarınla ..oku da gel geçmişi pek hoş geçmeyecek vaktin ama neyse bundan sonrası güzel geçecek inşallah

Hoşbulduk şekerim,
Bir önceki yazımdan beri satır satır geçmişi okuyorum. Hakikaten çok tatsız günler geçmiş ben yokken burada. İçim daraldı valla. Ayrıca Beberongonun ve Berrinin ceza almasını anlamış değilim. Hele ki berrinin hiç sinirlendiğini bile sanmıyorum cevaplarında, bu nedenle bu arkadaşlarım yokken kusura bakmayın ama ben de protesto ediyorum. Onlar dönene kadar yokum.

evet canım oldukça tatsız geçti günler neyse ki cezaları 1 gün yarın aramızdalar tekrar, o halde yarın seni de aramızda tekrar görmek istiyoruz..ben de onların yokluğunu inadına burda daha fazla yer alarak ve bir takım kalıcı olabileceğini düşündüğüm formüller geliştirmeye çalışarak atlatmak istiyorum..haftasonu zaten çok yoğun olmazdı buralar ama ne olur pazartesiden itibaren tekrar burda olun..siz benim burda bulunma sebebiniz siz yoksanız ben de olamam ve aylarcca sürecek olan seyir dönemimi atlatamam sakın ama sakın vazgeçmeyelim burdan yarın öğlen olmasını 4 gözle bekliyorum berrin ve bebecik geri dönecek çünkü

ooooooooo tekirdağlısın hee severim ben tekirdağlıları

dikkat dikkat,bu bir uyarıdır:sevgili dukandaşlarım kıymetli mallarınızı yani yulaf kepeklerinizi şu çılgın sıcaklarda koruyunuz buz dolabında saklayınız.bozuk küflenmiş tahıllar sağlık için çok kötü sonuçlar doğurabilir.aman arkadaşlar sağlığınız önemli kilo vericez diye bide heder olmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…