Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladım canım benim sağolasın

son günlerimiz tatsız geçiyor ,umalımda son olsun bu tatsızlıklar.gereksiz uzadı da uzadı yani.ceza alanlara geçmişler olsun diyorum alınan ceza onların gıyabında hepimizedir.:78:hepinizi gerçekten çok seviyorumsayenizde ben başarmak için gerekli motivasyonu buldum ve başardım.tüm arkadaşlarımında başaracağına inanıyorum yeterki inancımızı ve motivasyonumuzu kaybetmeyelim.bunun içinde birbirimize ihtiyacımız var:13:.yeni katılan arkadaşlara kolay gelsin zorlu bir yolda doğru yerdesiniz .hepinize -kilolu sabahlar dileğiyle güzel uykular.sevgiyle dukanda kalın sakın biryerlere gitmeyin

Selam Dukancılar uzun zamandır 88i kıramıyordum bugün oldu 87,5 gördüm tartıda :) darısı başınıza kendimi çok iyi hissediyorum

Kızlar evde 2 yaşında bir cadım var o yüzden her zaman detaylı olarak okuyamıyorum bütün geçmişi ama cezalar falan alınmış, çok üzüldüm. İnternet üzerinden yazışırken insan karşısındakilerin gerçek duyguları olan gerçek insanlar olduğunu unutabiliyor bazen. Yüz yüze olsak bu şekilde davranabilir miydim diye düşünmek lazım bence yazarken.

Ben buraya ilk geldiğimde aranızdaki dayanışmaya hayran olmuştum, en başta da o yüzden katılmak istemiştim. Ama ne yalan söyleyeyim sonrasında doğrudan şahsıma olmasa bile karşılaştığım bazı tutumlar beni bile her sorumu her mesajımı sürekli tartmak zorunda hissettirdi. İlk günlerdeki hevesle katılamıyorum artık muhabbetlere, çekiniyorum... Neyse uzatmayayım, umarım bundan sonra böyle tatsızlıklar yaşanmaz. Tatlı tatlı veririz kilolarımızı...

Ataktan sonra bir süre 5/5 gitmeye karar verdim. ilk SP'mi de dün tamamladım. Son gününe kadar atak kilomun +100, +200ü civarında gezindim ama bugün ilk PP günüme, düne göre -1000'le uyandım, çok mutluyum. Kaç gündür öğün atlıyor, az sıvı tüketiyordum, dün 2 buçuk litreye yakın su içtim, bütün öğünlerimi de güzelce yedim ona rağmen -1000 . Cidden yedikçe, içtikçe kilo veriliyor bu dukanda:)

günaydın dukan grubuuu:13::13:

obsesif kişiliğim pazar gününün uğuruna inandığı için ve de kitabı neredeyse yarıladığım için bende bugün 73.9 kg ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım. 3 günlük atak döneminden sonra 79 gün seyir dönemine geçiceğimi ve 21 ekimde 62.7 kg olucağımı öngördü site,

hadi bismillah

canım 21 ağustosa az kaldı, sıkalım dişimizi. Ben de regl bitiminde kilo bildirimi yapıcam.

Bu mesajınızı yönetime seslenebilmek için alıntıladım.
Öncelikle ceza aldığım andan itibaren neden ceza aldığımı zaten anlamıştım. Berrin'in de ceza almasının nedeni sanırım "geyik olduğunu düşünmeyenler gelmesinler, sen gitme" diyerek yolandaya ithafen yazdığı mesajdır.

Fakat sorun şu ki, ben ceza alana kadar bana "ceza aldığım andan itibaren nedenini bile öğrenmemi engelleyecek şekilde ayarlanmış" sayfamdan hiçbir şey ulaşmadı. Bana gelen özel mesajı ancak şimdi okudum, cezam bittikten sonra! Düşünebiliyor musunz, banlanıyorsunuz fakat neden olduğunu öğrenemiyorsunuz! Üstelik bu site yönetimi benim onlara soru sormuş olmama ve bu sorumu üzerinden haftalar geçmiş olmasına rağmen yanıtlamayan bir yönetimdir.
Ceza almama sinirlenmiş değilim, ben ceza almışsam bu cezanın nedenini öğrenebilmem gerekir. Fakat ceza almam hususundaki ilerleyiş benim bu düşünceme uygun bir şekilde gerçekleşmemiştir.

İkinci olarak da yönetiminin benim için söylediği "ilk önce ihtar aldılar -5 puanlık- daha sonrasında ceza aldılar" -yukarıda alıntıladığım- durum bana bildirilmemiştir. Eğer bana ihtar aldığım konusunda bana bir bildirim yapılsaydı, davranışlarım ve burada sergilediğim tutum daha farklı olurdu.

Yeniden aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım editörlerimiz de bu yazımı görüp bu hoşnutsuzluk barındıran durumu ortadan kaldıracak bir açıklama yapacaklardır.

Teşekkürler.

ya arkadaslar benim bu kitabı internetten edinme sansım var mi yani pdf falan olarak indirsem diyorum...ben aradim bulamadim indiren varsa yardimci olursa sevinirim...

ekitap olarak dukanın sitesinden indirebiliyorsunuz. Fakat ücretli. Free olarak indirme işlemi için herhangi bir link yok şu an için. Kimse taratıp upload etmemiş yani. Ben de çok aramıştım çünkü.

melangecım ben de hemen buğday kepeği paketime saldırdım, benimki nuhun..içinde sadece buğday kepeği, çinko ve bakır glukonat var, un yok, koruyucu da yok çünkü dışarıda hemen kurtlandı zaten..

O buğday kepeğinden ben de aldım ama o pek granül geldi bana. Sinangil'in yeni çıkardığından aldım, o daha bi kepek sanki saf gibi. bulursanız bi deneyin derim.

sağol canımın içi! Eline sağlık pek iyi olmuş.

Hocam, güzel yazınız için teşekkür ederim. Yukarıda açıklama yaptım durumla ilgili. Berrinin ceza almış olmasını ben de garipsedim. Ben çünkü sivridilliyimdir, benim ceza almam normal :)))

Mustlu hocamızın yorumu en sonda olduğu için ondan alıntı yaptım sevgili dukanist ablalarım. Benim için güzel şeyler yazan, düşünen, önemseyen tüm kullanıcılara teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum :))) -yağmurum, yasom, berkmine ablam, saksmavim, busonolsun ve nınım canlarım :) ve melodi, melange, seaborne- (unuttuğum var mı )

Hepinizin yaşlarını aklımda tutamadım, hitaben saygısızlık ettiğim varsa uyarın lütfen :)))
Bu mesajımda editörlerimizden birisi kızıp ceza vermezse yazdıklarıma, yine aranızdayım :)))

Kilo bildirimini çarşamba sabahı yapıcam, hala reglim ve artık bitsin istiyorum çok heyecanlıyım çünküsem :)))
göbüşüm küçüldü de :)))

canımmm gelmişsin tüh yakalayamadım seni valla çok özledik hem seni berrini biraz haksızlık oldu sanki sadece eski dukancıların ceza alıyor olması ama neyse artık geçti gitti yeniden aramıza hoşgeldiniz

oy öpücüklerini yerim canım benimmmm sağol
günaydın bu arada kilo durumun nasıl gidiyo?

edit: az sonra öğlen yemeği yicem ama yine de günaydın

Son düzenleme:
oy öpücüklerini yerim canım benimmmm sağol
günaydın bu arada kilo durumun nasıl gidiyo?

edit: az sonra öğlen yemeği yicem ama yine de günaydın

canım dün 58,60 ı görmüştüm ama bir haftasonu klasiği olarak bugün 58,80 geldim sen tartılmadan nasıl dayanıyorsun yaww çatlarım ben

canım dün 58,60 ı görmüştüm ama bir haftasonu klasiği olarak bugün 58,80 geldim sen tartılmadan nasıl dayanıyorsun yaww çatlarım ben

sorma yaa saklattırdım tartıyı napim çatlarım yoksa gider tartılırım
sonra yüksek müksek çıkarım muhafazan allah sinirlerim bozulur reglin de etkisiyle diyeti bozar kapıyı çarpar giderim diye korkuyorum
bi de sürpriz olsun böyle belkim bi anda 55 görürüm tartıda

ayyy hadi senin 1.5 kilon kalmış yaaa boyun kaçtı yavru ceylanım senin?

hoşgeldin beberongoooo , darısı berrinin başına..

sağol vagus ablacım :)))
onunki neden uzun sürdü anlamadım ben :44:

Son düzenleme:
herkese günaydın -200 üm bu gün. beberongocum bir uğramış yakalayamadım. geldiğine çok sevindim bebecim. inşallah berrin de protesto edip gelmemezlik yapmaz. ikinizi de bekliyoruz...

yaşananlar üzücü şeyle:85:r ....hoşgeldin canım

hoşgeldin aramıza,inşallah dukanın öngördüğü tarihe uyar bünyen.bazen sorunlar çıksada inan sonuç güzel oluyor seninde bizler gibi mutlu olmanı dilerim .hadi bismillah

anaaam bebecik gelmiş bile tüh geç kaldım hoşgeldin canım benim özledik wallaaa ortam boş kalmasın diye yazdım yazdım durdum dün hadi bakalım bugün daha bol sohbet edeceğiz inşallah..berrin ne zaman gelecek acaba henüz farketmemiş olabilir cezanın kalktığını o da gelsiin artık gelsin de bize kahve yapsın

bence de şartlar eşit değerlendirilmeliydi olayın bu hale gelmesinde biraz tahrik de vardı sonuçta ama hadi neyssse bu arada şu fazla uyuma gerçekten işe yarıyo yasoo az sonra bi bildirim yapacam şok olacaksınız

herkese günaydın -200 üm bu gün. beberongocum bir uğramış yakalayamadım. geldiğine çok sevindim bebecim. inşallah berrin de protesto edip gelmemezlik yapmaz. ikinizi de bekliyoruz...

beberongooooo hoşgeldin canım

ablalarım hoşbulduk :)))
sevildiğimi görmek beni o kadar mutlu etti ki :)))
valla reglim zaten duygusalım ağla ağla içim çıktı nasıl mutlu oldum :)))
dalga geçmeyin ama napim ben sevgi manyağı bi insanım iki gıdımı okşa hemen yavşarım hihihi

Berrini merak etmekteyim sanırım cezası bitmedi henüz..

Onurege ablacım senden alıntı yaptım sanırım basamadım, çıkmamış mesajın çok teşekkür ederim boşverelim şu üzücü şeyleri artık :)))
senin dediğin o kepekten buldum sanırım ama fotrafını çekemiyorum çünküsem makinem yok, dilifonum da kamerasız, genellikle cep telefonunu tuvalete, denize ve bilimum bozulacak yerlere düşürdüğüm için çok sıradan telefonlar kullanıyorum da

sinangilin buğday kepeğini buldum, netten ancak şu fotoğrafı bulabildim:

http://2.bp.blogspot.com/_l9piFATnp...0/bugday_kepegi_misir_unu_bugday_ruseymi2.jpg

dün bi ablamızın fırından aldığı buğday kepeğinin neredeyse aynısı. Hatta tuzlu fıstık alırız ya onun toz gibi kabuğu vardır, ona benziyo sinangilinki, daha ince çekilmişi gibi düşünebilirisniz. Krep de yaptım, oldu onunla. Ağır ateşte pişire pişire :)))

Bu sabahki kilomu bildiriyorum hatta öğlenki diyeyim çünkü çok uyudum(kaliteli uyku bu diyette önemli arkadaşlar)ve sonuççç

99.6 ayy bi daha söyliim 99.6

sonunda çift rakam gördüüüm sonunda çift rakam gördüüüm ayy çoook mutluyum

Kendiniz sorup kendiniz cevaplamissiniz yani bir ceza beklentiniz varmis demek ki sizde hatali oldugunuzu kabul ediyorsunuz.

Site kurallari cok nettir bu konuda anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

Buna ek olarak sizin sorularinizi site yonetiminin cevaplamadigini ifade etmissiniz. Nerede kime ne sordunuz neye cevap alamadiniz ? Bunu paylasacaginiz baslik burasi degildir ! Sitede yasadiginiz sorunlar bolumune sorunuzu yazarsiniz cevap alamassaniz yazdim cevap vermediler dersiniz yukarida yazdiginiz gibi sorularia cevap vermeyen bir yonetim gibi cumle kurmaniz talihsizce olmus. Site yonetimi isleyisi ile bir probleminiz varsa lutfen site yonetimi sayfasina yazin burada insanlarin aklini karistirmayin.

Konu disi yazdigim icin diger arkadaslardan ozur dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…