anladım canım benim sağolasıncanım geçen arkadaşlarla yazıştık bazı arkadaşların aldığı yulaf ve buğday kepekleri un karışımlıymış....ben de yulaf kepeği bulamadığımdan buğday kepeği kullanmak istedim....ama marketlerde buğday kepeği yazılı paketlerin içerik kısmını okuyunca hepsinin içinde un ve raf ömrü uzasın diye koruyucu katkı maddesi var....bu sebeple alıp kullanmadım....bazı arkadaşlarda bunu fark etmiş nihayetinde saf buğday kepeği kullanmaya karar verdik....dukanda sitesinde yulaf kepeği bulamayanlar saf buğday kepeği kullanmalarını önermiş...örneğin kepek ekmek diye aldığımız ekmekler un ve kepek karışımından yapılıyor...sade kepek değil umarım soruna cevap verebilmişimdir...sevgilerr....
haklısın canım galiba hedef kilom az kaldığı için sıkılmaya başladım.bilmiyorum ya seyirden sıkıldım ben artık dediğin gibi güçlendirmeye geçmek istiyorum ramazanda nasıl olur orası malum ama en azından ramazanda salmak istemiyorum.sanırım yulaf kepeği ve buğday unu harcamalarımız biraz fazlalaşacak tok kalmak anlamında.dukan amca banada 21 ağustosa güçlendirme vermiş tabi kendisinin bizim ramazanımızdan haberi yokben Allahın izniyle dediğin gibi 2-3 haftaya güçlendirmeye geçmek için elimden geleni yapıcam.yulaf ve buğday kepeği almaya başlayım ben.sağol canımmmmm desteğin için.
sende yılma az kaldı başarıcaz
Merhaba Yeniden
Ilk mesajlarinda 5 puan uyari aldilar sonrasinda 2. mesajlarindan dolayi 1 gunluk uzaklastirma aldirlar. Bu arkadaslariniz ile araniz cok iyi olabilir basligin nese kaynaklari olabilirler ama kimseyle bu baslikta dalga gecme hakkina sahip degil.
Anlayisiniz icin tesekkur ederiz, lutfen konuyu cok uzatip konu disina cikmayalim. Gereksiz yazilardan rahatsiz olup ayni hatayi yenilemeyelim, lutfen.
Tesekkurler
ya arkadaslar benim bu kitabı internetten edinme sansım var mi yani pdf falan olarak indirsem diyorum...ben aradim bulamadim indiren varsa yardimci olursa sevinirim...
melangecım ben de hemen buğday kepeği paketime saldırdım, benimki nuhun..içinde sadece buğday kepeği, çinko ve bakır glukonat var, un yok, koruyucu da yok çünkü dışarıda hemen kurtlandı zaten..
Eveeet arkadaşlar bildiğiniz üzere son zamanda yaşanılan tatsızlıkları tamamen sonlandırmak ve forumu eski güzel günlerine kavuşturmak amacıyla kendimi feda ederek dukan diyetinin kısa bir özetini çıkardım ve yeni bir konu açtım..bir sakıncası olup olmadığı konusunda şimdi editörümüze danışacağım..yöntemimiz şu: bundan sonra yeni gelecek ve diyet hakkında bilgi isteyecek arkadaşlara direkt bu sayfanın linkini vereceğiz e o kadar kısacık bi yazıyı okumak da onları zorlamayacağı açısından hem onlar hem biz rahat edeceğiz...bütün buna rağmen hala anlaşılmayan ve mantıklı kabul edilebilecek bi soruları olursa onları cevaplayacağız..bilgi ve tecrübe paylaşımı ise zaten burda devam edecek eskisi gibi..benim hatırlayamadığım sizin hatırladığınız fazlaca sık sorulan sorular varsa eğer o sayfaya son bir defaya mahsus soru ve cevap şeklinde yazın ve bu olay artık böylece kapansın gitsin..sayfanın linki
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/459399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Hoşbulduk şekerim,
Bir önceki yazımdan beri satır satır geçmişi okuyorum. Hakikaten çok tatsız günler geçmiş ben yokken burada. İçim daraldı valla. Ayrıca Beberongonun ve Berrinin ceza almasını anlamış değilim. Hele ki berrinin hiç sinirlendiğini bile sanmıyorum cevaplarında, bu nedenle bu arkadaşlarım yokken kusura bakmayın ama ben de protesto ediyorum. Onlar dönene kadar yokum.
canım 21 ağustosa az kaldı, sıkalım dişimizi. Ben de regl bitiminde kilo bildirimi yapıcam.
Bu mesajınızı yönetime seslenebilmek için alıntıladım.
Öncelikle ceza aldığım andan itibaren neden ceza aldığımı zaten anlamıştım. Berrin'in de ceza almasının nedeni sanırım "geyik olduğunu düşünmeyenler gelmesinler, sen gitme" diyerek yolandaya ithafen yazdığı mesajdır.
Fakat sorun şu ki, ben ceza alana kadar bana "ceza aldığım andan itibaren nedenini bile öğrenmemi engelleyecek şekilde ayarlanmış" sayfamdan hiçbir şey ulaşmadı. Bana gelen özel mesajı ancak şimdi okudum, cezam bittikten sonra! Düşünebiliyor musunz, banlanıyorsunuz fakat neden olduğunu öğrenemiyorsunuz! Üstelik bu site yönetimi benim onlara soru sormuş olmama ve bu sorumu üzerinden haftalar geçmiş olmasına rağmen yanıtlamayan bir yönetimdir.
Ceza almama sinirlenmiş değilim, ben ceza almışsam bu cezanın nedenini öğrenebilmem gerekir. Fakat ceza almam hususundaki ilerleyiş benim bu düşünceme uygun bir şekilde gerçekleşmemiştir.
İkinci olarak da yönetiminin benim için söylediği "ilk önce ihtar aldılar -5 puanlık- daha sonrasında ceza aldılar" -yukarıda alıntıladığım- durum bana bildirilmemiştir. Eğer bana ihtar aldığım konusunda bana bir bildirim yapılsaydı, davranışlarım ve burada sergilediğim tutum daha farklı olurdu.
Yeniden aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım editörlerimiz de bu yazımı görüp bu hoşnutsuzluk barındıran durumu ortadan kaldıracak bir açıklama yapacaklardır.
Teşekkürler.
ekitap olarak dukanın sitesinden indirebiliyorsunuz. Fakat ücretli. Free olarak indirme işlemi için herhangi bir link yok şu an için. Kimse taratıp upload etmemiş yani. Ben de çok aramıştım çünkü.
O buğday kepeğinden ben de aldım ama o pek granül geldi bana. Sinangil'in yeni çıkardığından aldım, o daha bi kepek sanki saf gibi. bulursanız bi deneyin derim.
sağol canımın içi! Eline sağlık pek iyi olmuş.
Hocam, güzel yazınız için teşekkür ederim. Yukarıda açıklama yaptım durumla ilgili. Berrinin ceza almış olmasını ben de garipsedim. Ben çünkü sivridilliyimdir, benim ceza almam normal :)))
Mustlu hocamızın yorumu en sonda olduğu için ondan alıntı yaptım sevgili dukanist ablalarım. Benim için güzel şeyler yazan, düşünen, önemseyen tüm kullanıcılara teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum :))) -yağmurum, yasom, berkmine ablam, saksmavim, busonolsun ve nınım canlarım :) ve melodi, melange, seaborne- (unuttuğum var mı)
Hepinizin yaşlarını aklımda tutamadım, hitaben saygısızlık ettiğim varsa uyarın lütfen :)))
Bu mesajımda editörlerimizden birisi kızıp ceza vermezse yazdıklarıma, yine aranızdayım :)))
Kilo bildirimini çarşamba sabahı yapıcam, hala reglim ve artık bitsin istiyorum çok heyecanlıyım çünküsem :)))
göbüşüm küçüldü de :)))
canımmm gelmişsin tüh yakalayamadım seni valla çok özledik hem seni berrinibiraz haksızlık oldu sanki sadece eski dukancıların ceza alıyor olması ama neyse artık geçti gitti yeniden aramıza hoşgeldiniz
oy öpücüklerini yerim canım benimmmm sağol
günaydın bu arada kilo durumun nasıl gidiyo?
edit: az sonra öğlen yemeği yicem ama yine de günaydın
canım dün 58,60 ı görmüştüm ama bir haftasonu klasiği olarak bugün 58,80 geldimsen tartılmadan nasıl dayanıyorsun yaww çatlarım ben
hoşgeldin beberongoooo, darısı berrinin başına..
canım 21 ağustosa az kaldı, sıkalım dişimizi. Ben de regl bitiminde kilo bildirimi yapıcam.
Öncelikle ceza aldığım andan itibaren neden ceza aldığımı zaten anlamıştım. Berrin'in de ceza almasının nedeni sanırım "geyik olduğunu düşünmeyenler gelmesinler, sen gitme" diyerek yolandaya ithafen yazdığı mesajdır.
Fakat sorun şu ki, ben ceza alana kadar bana "ceza aldığım andan itibaren nedenini bile öğrenmemi engelleyecek şekilde ayarlanmış" sayfamdan hiçbir şey ulaşmadı. Bana gelen özel mesajı ancak şimdi okudum, cezam bittikten sonra! Düşünebiliyor musunz, banlanıyorsunuz fakat neden olduğunu öğrenemiyorsunuz! Üstelik bu site yönetimi benim onlara soru sormuş olmama ve bu sorumu üzerinden haftalar geçmiş olmasına rağmen yanıtlamayan bir yönetimdir.
Ceza almama sinirlenmiş değilim, ben ceza almışsam bu cezanın nedenini öğrenebilmem gerekir. Fakat ceza almam hususundaki ilerleyiş benim bu düşünceme uygun bir şekilde gerçekleşmemiştir.
İkinci olarak da yönetiminin benim için söylediği "ilk önce ihtar aldılar -5 puanlık- daha sonrasında ceza aldılar" -yukarıda alıntıladığım- durum bana bildirilmemiştir. Eğer bana ihtar aldığım konusunda bana bir bildirim yapılsaydı, davranışlarım ve burada sergilediğim tutum daha farklı olurdu.
Yeniden aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım editörlerimiz de bu yazımı görüp bu hoşnutsuzluk barındıran durumu ortadan kaldıracak bir açıklama yapacaklardır.
Teşekkürler.
ekitap olarak dukanın sitesinden indirebiliyorsunuz. Fakat ücretli. Free olarak indirme işlemi için herhangi bir link yok şu an için. Kimse taratıp upload etmemiş yani. Ben de çok aramıştım çünkü.
O buğday kepeğinden ben de aldım ama o pek granül geldi bana. Sinangil'in yeni çıkardığından aldım, o daha bi kepek sanki saf gibi. bulursanız bi deneyin derim.
Hocam, güzel yazınız için teşekkür ederim. Yukarıda açıklama yaptım durumla ilgili. Berrinin ceza almış olmasını ben de garipsedim. Ben çünkü sivridilliyimdir, benim ceza almam normal :)))
Mustlu hocamızın yorumu en sonda olduğu için ondan alıntı yaptım sevgili dukanist ablalarım. Benim için güzel şeyler yazan, düşünen, önemseyen tüm kullanıcılara teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum :))) -yağmurum, yasom, berkmine ablam, saksmavim, busonolsun ve nınım canlarım :) ve melodi, melange, seaborne- (unuttuğum var mı)
Hepinizin yaşlarını aklımda tutamadım, hitaben saygısızlık ettiğim varsa uyarın lütfen :)))
Bu mesajımda editörlerimizden birisi kızıp ceza vermezse yazdıklarıma, yine aranızdayım :)))
Kilo bildirimini çarşamba sabahı yapıcam, hala reglim ve artık bitsin istiyorum çok heyecanlıyım çünküsem :)))
günaydın dukan grubuuu:13::13:
obsesif kişiliğim pazar gününün uğuruna inandığı için ve de kitabı neredeyse yarıladığım için bende bugün 73.9 kg ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım. 3 günlük atak döneminden sonra 79 gün seyir dönemine geçiceğimi ve 21 ekimde 62.7 kg olucağımı öngördü site,
hadi bismillah
Teşekkürler.
canımmm gelmişsin tüh yakalayamadım seni valla çok özledik hem seni berrinibiraz haksızlık oldu sanki sadece eski dukancıların ceza alıyor olması ama neyse artık geçti gitti yeniden aramıza hoşgeldiniz
herkese günaydın -200 üm bu gün. beberongocum bir uğramış yakalayamadım. geldiğine çok sevindim bebecim. inşallah berrin de protesto edip gelmemezlik yapmaz. ikinizi de bekliyoruz...
beberongooooo hoşgeldin canım
.........................................
..............................
Öncelikle ceza aldığım andan itibaren neden ceza aldığımı zaten anlamıştım.
...............................................
...................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?