Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar Yorumlarınızı Lütfen Saygı Çerçevesinde Yapın.Birbirinizi Kırmayın. Ayrıca Konumuzun Geyik Değil, Dukan Diyeti Olduğunu da Unutmayalım....

Bolum sorumlusu arkadasin bu uyarisini da sanirim gozden kacirdik, hani uyarilmamistik ya !

Bolum sorumlusu arkadasin bu uyarisini da sanirim gozden kacirdik, hani uyarilmamistik ya !

Öncelikle sayın editör, yazımda hata olduğu apaçık ortada. Kendimi inkar edecek şeyler yazacak kadar şaşkın değilim. Bir olumsuzluk eki eksik herhalde, bilmem farkında mısınız?

İkincisi, uyarıdan bahsederken ben şahsıma gönderilmiş bir uyarıdan bahsettim. Çünkü diğer editör arkadaşımız bize önce uyarı yapıldığını, sonra ceza verildiğini söylemiş forumdaki arkadaşlara biz cezalıyken.

Ayrıca, bu resmi olmayan tavrınızın hiç hoş olmadığını belirtmek isterim.
İzninizle soruma cevap verilmeyen durumu hangi başlık altında paylaşacağımı benimle paylaşır mısınız?
Teşekkürler.

Merhaba
Ozur dileriz tek tek uyarmadigimiz icin. Atessiz neden oyle yaptin ? neden tek tek isim vermedin ?

Tarzim icin ozur dilerim, bende yakistiramiyorum kendime bu tavri ve tarzi

Sorunuzu nereye yollayacaginizi google a soyle yazin

sitede yasadiginiz sorunlar + kadinlar kulubu

Google

DE JA VU

Ben editör değilim, editörler gibi her soruya cevap vermek zorunda değilim.
Soruma cevap verilmediğini yapılan davranışa ek olarak "üstelik" olarak ekledim.
Editörlerin tavrı, görevi bu olmamalı.
Belki de burada sorusu yanıtlanmayanlardan birisi sizin arkadaşınızdır, ne garip.
Sizinle daha fazla muhatap olmayacağım.

Israrla sorunuzun cevaplanmadigini yaziyorsunuz ama sorunuzu kime yazdiginizi bilmiyorsunuz nereye yazdiginizi da bilmiyorsunuz !

Ben editor degilim bu sebeple tavrimdan kendim sorumluyum site veya site yonetimi degil. Ben size ceza vermedim size bir yaptirimda bulunmadim.

Hakli bir ceza aldiniz az oncede ceza alma sebebinizi size cok guzel bir ornekle verdim(GOOGLE). Bencede kapatin artik konuyu insanlara bu gereksiz polemigi okutmayin !

Site kurallarindan rahatsiz iseniz bu kurallar bana uygun degil diyip siteyi terkedebilirsiniz, tercih sizin...

ben sormuştm hangi evredesin diye..:)) cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Elisacım ben de listeye girmek istiyorum. Beni de yaz lütfen!!
22 temmuzda 78.3 ile başladım dukana. Atak evremi tamamladığımda 75.7 idim. Şimdi seyir evremin 3. günü ve ben 74.7 oldum. :))))) çok mutluyum.. yani toplamda... 10 günde 3.6 kg verdim.:)))

sevgili dukancılar....

sizlerin sayesınde 4 günde 3 kılo vermiş bulunmaktayım....

su an seyir evresındeyım ve bir sorunum var nedenını bılen tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum....

ayağımın alt derisi sürekli soyuluyo....çok çok fazla nedenini bilen var mı?....iyi mi kötü mü soyulması törpüle törpüle bi hal oluyorum ama süreklı soyuluyo....

bi de sevgili dukancı dostlar....
*
ramazan oldugu için çok kendımı zorlamaktan korkuyorum....

ben seyiri her gün hem sebze hem protein yapmayı düşünüyom....ustune bı de kılo alır mıyım????....

sizler tecrübelisiniz daha iyi bilirsinzi tavuktan gına geldı ....balıkta yaz gunu yenılmıyo zorla yedım sevdıgım çuprayı bile....

bende genelde kıymalı sebzeler yapıyorum....

Listeyi cuma günleri yapıyor arkadaşlar.
Kilo bildirimlerini o yüzden cuma günü yapıyorlar listeye dahil olmak isteyenler.

dukan diyeti yapan kimseden böyle bir şikayet duymadım. Başka bir nedeni olmalı.

Ben balık tüketiyorum ve bir arkadaş daha söylemişti, en çok da balık sonrası kilo kaybım oluyor.
Akşamları tüketilebilir balık.
Ramazanla ilgili paylaşımı Yeni açılan Dukan diyeti yapanlar sayfasında yaptım.
Vagus, doktor. Kendisi ramazanda dukan diyetinin sağlıklı olmayacağını düşündüğünü söylemişti.
Ben de kendisine katılıyorum. ya diyetin güçlendirme evresine geçin ramazan için ya da oruç tutmayın. Böbrekleriniz için zararlı olabilir.
Tercih sizin, her gün p+v yaparsanız kilonuz sabit kalabilir ama artacağını sanmıyorum.

canım hatta bazı arkadaşlarda yenı başlycak dukana atak bıle yapacak ertelesınler mi?

tavsıyen için çok saol....

o zaman ben seyiri geçip güçlendirme mi yapıyım kesın.....daha seyire geçeli 2 gün oldu.....

peki kılo verir miyim güçlendirmede?

canımm nihayet karşılaştık bende dışarı çıkmıştım sıcakta bi dünya yol yürüdüm spor oldu, evet 1,5 kilom kaldı ama asıl olmak istediğim 55 aslında da güçlendirme de accık accık veririm diyorum kalan kiloyu da sıkıldım çünkü seyirden bu halimle bile iyiymişim herkes öyle diyor ama işte ileriye yatırım olsun diye daha zayıf olayım istiyorum boyum 1,67 -68 gibi bişey benim

ewet kaliteli mi fazla uyumak mı bilemiyorum ama bende güzel uyuyunca düşüyorum baya

kzıalr yenı açılan dukan diyeti yapanlar linkini verir misiniz? bulamadım....,

vitamın demir hapı vs kullandınız mı?...kılo yapıyo mu?

Son düzenleme:

Teşekkürler bilgi için bir dahaki cuma yeni -lerimle karşınızda olucam :) bende listeye giricemmmm :))

bu arada dışardan gelince acıkmıştım busonolsunun mantı böreğinden yaptım inanılmaz beğendik eşimle birlikte yedik buz gibi light kolayla, böyle seçeneklerimiz arttıkça çok mutlu oluyorum ben pazardan ıspanak aldım bu hafta da ıspanaklısını deniycem bakalım

güçlendirmede kilo verilmeyebilir çok çok az veren arkadaşlar vardı ama onların da oranı 15 günde 300 gram gibi mesela
Gerçi onlar da ideal kilolarına ulaştıktan sonra güçlendirmeye geçtikleri için
ramazan riskli bi durum aslında, bu diyeti de en baştan sadece 2 defa yapmamızı uygun görüyor dukan ömrümüzde.
Yani saygısızlık etmem ama ramazanı pas geçip kaza olarak tutabilirsiniz orucunuzu.
Benim içimden geliyor oruç tutmak bu sene, artık olgunlaşıyor muyum nedir orası bilinmez o yüzden son 1.5 kilomu versem de bi hafta rötarla orucumu tutsam diyorum.
Annem bu satırları okusa ağlardı herhalde.

ay canım hoşgeldin oh ne güzel ama sıcakta dikkatli ol sana bir şey olsun istemeyiz :)))
ya bu boy meselesi fena ben bir türlü boyumu bilemiyorum ağlamak istiyorum sayın seyirciler :84:
ya 1.68 ya da 1.70 ahahaha kemiklerim bayağı iri benim bi de göğüs kafesim geniş maalesef ki
O yüzden 1.70 diyolar ama ölçtürüyorum 1.68-1.69-1.70 üç farklı sonuç çıkıyor
benim de istediğim aslında 57.5 canikom ama güçlendirmeyi ben şu şekilde yapacağım için acaba 58.0 da geçsem mi diyorum bak şimdi
ben diyorum ya hep karatay diyeti yaptım da yaptım diye, o diyet gibi devam ettiricem ömrümü.
Yani tatlı yok, karbonhidrat yok. Bitkisel proteinler de fasulyelerden falan.
Yani haftada 3 gün balık -birer öğünde-, her gün sebze, 2 gün bakliyat ve geri kalanlarda da et şeklinde.
Sağlıklı olmak biraz pahalı bi olgu.
Ne diyorsun, bu şekilde verir miyim güçlendirmede de?

ewet kaliteli mi fazla uyumak mı bilemiyorum ama bende güzel uyuyunca düşüyorum baya

sen uyu uyu hemen geç artık güçlendirmeye artık :)))))

Ay ben onun tavuklusunu yaptım salçasız sadece pul biberli, o da çok güzel oldu veeee şöyle söyleyeyim, 5te yememe rağmen akşam yemeğimi 11e kadar acıkmadım bayanlar! Ne kadar güzel bi durum değil mi
Erken yemek de bence önemli bir faktör akşam yemeklerini. Yatmadan 4 saat önce ana yemeğimizi yemiş olmamız gerekli. Dukana göre değil ama kalp ve vücut sağlığımız için önemli. Bi de reflü olmamak için
O nedenle ben hep 6da akşam yemeğini bitirmiş olmaya çalışıyorum. 8den sonra da bir şey yememeye çalışıyorum genelde.
Akşama iş var bayanlar, görevliyim. Yarın görüşmek dileğiyle -giremezsem diye yazıyorum - hepinize bol bol bol eksiler diliyorum :80:

Afiyet olsun.:) Şu tarifi bizede verebilir misin? bende değişik şeyler yemek istiyorummm :)))))

valla canımm tabi sistemli gitmek mutlaka kilo verdirir amaaa bana dukanın güçlendirme evresi de çok mantıklı geliyor hele ki ödül öğünleri olmadı bi iki hafta dukanın güçlendirmesini yaparsın durumuna göre karataya geçersin

sen bana güçlendirmeye geç diyorsun ama seni bekliyorum işte ben birlikte geçelim diye haftada bir kilo desek 15 gün sonra 56 küsürlerde olurum ve güçlendirmeye geçerim diyorum seninde bitsin reglin falanda bakalım işte birlikte

bu arada böreğin tavuklusu da süper fikir birazcık havuç falanda koyabiliriz belki üstüne yoğurt dökmem o zaman ama yine de eminim müthiş olur ve dediğin gibi az önce yedim o kadar doydum ki muhtemelen yatmadan ya süt içerim ya da puding yapmayı düşünüyorum accık ondan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…