Afiyet olsun.:) Şu tarifi bizede verebilir misin? bende değişik şeyler yemek istiyorummm :)))))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-34.html
burdan bakabilirsin tariflere
valla canımm tabi sistemli gitmek mutlaka kilo verdirir amaaa bana dukanın güçlendirme evresi de çok mantıklı geliyor hele ki ödül öğünleriolmadı bi iki hafta dukanın güçlendirmesini yaparsın durumuna göre karataya geçersin
sen bana güçlendirmeye geç diyorsun ama seni bekliyorum işte ben birlikte geçelim diye haftada bir kilo desek 15 gün sonra 56 küsürlerde olurum ve güçlendirmeye geçerim diyorum seninde bitsin reglin falanda bakalım işte birlikte
bu arada böreğin tavuklusu da süper fikir birazcık havuç falanda koyabiliriz belki üstüne yoğurt dökmem o zaman ama yine de eminim müthiş olurve dediğin gibi az önce yedim o kadar doydum ki muhtemelen yatmadan ya süt içerim ya da puding yapmayı düşünüyorum accık ondan yerim
oyyy canım beni mi bekliyosun ay dayanamadım bak yine yazdım ay yerim gel kucaklicam
ay evden çıkıyorum artık resmen geç kalıcam heheehehe
canım benim yarın bekle beni, yasom benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim dırıdımdım
bak yarın tartılırım hee böyle yapma bana
hepiniz öpüyorum dukanistler bekleyin beni salı-çarşamba geliyorum valla
bu arada havuç süper fikir yasak olmasa bezelye de koyardık çin böreği gibin olurdu
tamam gittim
bu arada dışardan gelince acıkmıştım busonolsunun mantı böreğinden yaptım inanılmaz beğendik eşimle birlikte yedik buz gibi light kolayla, böyle seçeneklerimiz arttıkça çok mutlu oluyorum benpazardan ıspanak aldım bu hafta da ıspanaklısını deniycem bakalım
Tatilden döndüm ama tartıya çıkmaya korkuyorum kızlar yaa :18: :18: gerçi ramazanda oruç tutmayacam o yüzden 5+5 le devam etmeyi düşünüyorum...Evde de hiç birşey yok,hava çok sıcak markete gitmeye de çok üşeniyorum,8 saat yolculuktan sonra acayip başım ağrıyor...Bu arada feyste okudum soya unuyla yulaf kepeğini karşılaştırmışlar:
100gr da yulaf kepegi: 25gr protein- 45gr karbonhidrat- 1.6gr yag içeriyormuş
100gr da soya unu : 54gr protein- 30gr karbonhidrat- 1.5gr yag içeriyormuş.
üstelik lif-su emme kapasiteleri de aynı diyorlar.Dukan'a mail atmışlar bakalım ne cevap gelicek :44: :44:
busonolsun,melange,mustlu hocam,saksmavisi,beberongom,berkminem,melodim,yaseminim,zeynep ablam,özgül ablam,nixim hepinize merhabaunuttuğum dukancılar varsa affetsın.umarım hepiniz iyisinizdir.beberongom geçmiş olsun.busonolsun ruyanı çok merak ettim.yazılanları okuyp hemen gelıyorum.hepinizi çok özledim
hoşgeldim canım.bende de misafir var(kayınvalideler)giremiyorum.aramıza döndüğün için mutluyum:13::13:.seni seviyorum.hoşgeldin canım
canım 21 ağustosa az kaldı, sıkalım dişimizi. Ben de regl bitiminde kilo bildirimi yapıcam.
Bu mesajınızı yönetime seslenebilmek için alıntıladım.
Öncelikle ceza aldığım andan itibaren neden ceza aldığımı zaten anlamıştım. Berrin'in de ceza almasının nedeni sanırım "geyik olduğunu düşünmeyenler gelmesinler, sen gitme" diyerek yolandaya ithafen yazdığı mesajdır.
Fakat sorun şu ki, ben ceza alana kadar bana "ceza aldığım andan itibaren nedenini bile öğrenmemi engelleyecek şekilde ayarlanmış" sayfamdan hiçbir şey ulaşmadı. Bana gelen özel mesajı ancak şimdi okudum, cezam bittikten sonra! Düşünebiliyor musunz, banlanıyorsunuz fakat neden olduğunu öğrenemiyorsunuz! Üstelik bu site yönetimi benim onlara soru sormuş olmama ve bu sorumu üzerinden haftalar geçmiş olmasına rağmen yanıtlamayan bir yönetimdir.
Ceza almama sinirlenmiş değilim, ben ceza almışsam bu cezanın nedenini öğrenebilmem gerekir. Fakat ceza almam hususundaki ilerleyiş benim bu düşünceme uygun bir şekilde gerçekleşmemiştir.
İkinci olarak da yönetiminin benim için söylediği "ilk önce ihtar aldılar -5 puanlık- daha sonrasında ceza aldılar" -yukarıda alıntıladığım- durum bana bildirilmemiştir. Eğer bana ihtar aldığım konusunda bana bir bildirim yapılsaydı, davranışlarım ve burada sergilediğim tutum daha farklı olurdu.
Yeniden aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım editörlerimiz de bu yazımı görüp bu hoşnutsuzluk barındıran durumu ortadan kaldıracak bir açıklama yapacaklardır.
Teşekkürler.
ekitap olarak dukanın sitesinden indirebiliyorsunuz. Fakat ücretli. Free olarak indirme işlemi için herhangi bir link yok şu an için. Kimse taratıp upload etmemiş yani. Ben de çok aramıştım çünkü.
O buğday kepeğinden ben de aldım ama o pek granül geldi bana. Sinangil'in yeni çıkardığından aldım, o daha bi kepek sanki saf gibi. bulursanız bi deneyin derim.
sağol canımın içi! Eline sağlık pek iyi olmuş.
Hocam, güzel yazınız için teşekkür ederim. Yukarıda açıklama yaptım durumla ilgili. Berrinin ceza almış olmasını ben de garipsedim. Ben çünkü sivridilliyimdir, benim ceza almam normal :)))
Mustlu hocamızın yorumu en sonda olduğu için ondan alıntı yaptım sevgili dukanist ablalarım. Benim için güzel şeyler yazan, düşünen, önemseyen tüm kullanıcılara teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum :))) -yağmurum, yasom, berkmine ablam, saksmavim, busonolsun ve nınım canlarım :) ve melodi, melange, seaborne- (unuttuğum var mı)
Hepinizin yaşlarını aklımda tutamadım, hitaben saygısızlık ettiğim varsa uyarın lütfen :)))
Bu mesajımda editörlerimizden birisi kızıp ceza vermezse yazdıklarıma, yine aranızdayım :)))
Kilo bildirimini çarşamba sabahı yapıcam, hala reglim ve artık bitsin istiyorum çok heyecanlıyım çünküsem :)))
göbüşüm küçüldü de :)))
busonolsun,melange,mustlu hocam,saksmavisi,beberongom,berkminem,melodim,
zeynep ablam,yaseminim,özgül ablam,nixim hepinize merhabaunuttuğum dukancılar varsa affetsın.umarım hepiniz iyisinizdir.beberongom geçmiş olsun.busonolsun ruyanı çok merak ettim.yazılanları okuyp hemen gelıyorum.hepinizi çok özledim
zeynep ablam,yaseminim,özgül ablam,nixim hepinize merhabaunuttuğum dukancılar varsa affetsın.umarım hepiniz iyisinizdir.beberongom geçmiş olsun.busonolsun ruyanı çok merak ettim.yazılanları okuyp hemen gelıyorum.hepinizi çok özledim
canımmmmmmm hoşgeldinnnnseni de beberongoyu da çok özledik valla bir gün bile zor geldi ne diyim sitemiz öksüz gibi kaldı aman bi daha kimse bi yere gitmesin kendi kendimize güzel güzel yazışalım zaten dukan bilgi topiği de açıldı artık sorulara cevap vermek tek linke bakıcak biz burda istediğimiz gibi yazışıcaz yolanda ve mutlu abla da sizin geldiğinizi görünce yarın aramızda olucaklar inşallah tatile gidenlerde dönerse topiğimiz yine tadından yenmiycek
Wellcome back honey! Şimdi girdim, baktım Berrin ve sen gelmişsiniz. E ben de o zaman kaldığım yerden devam edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?