Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oyyy canım beni mi bekliyosun ay dayanamadım bak yine yazdım ay yerim gel kucaklicam
ay evden çıkıyorum artık resmen geç kalıcam heheehehe
canım benim yarın bekle beni, yasom benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim dırıdımdım
bak yarın tartılırım hee böyle yapma bana
hepiniz öpüyorum dukanistler bekleyin beni salı-çarşamba geliyorum valla
bu arada havuç süper fikir yasak olmasa bezelye de koyardık çin böreği gibin olurdu
tamam gittim

hehehehe sağol canım benimmm bende seni çok seviyorummmm hadi git git geç kaldınnn yarın yazışırıkkk artıkk bende mutfağa giriyim yulaf ezmeli sarma yapcam bakalım yarın için becerebilirsem bi de kurabiye tarifi buldumm onu deniycem güzel olursa eklerim

Tatilden döndüm ama tartıya çıkmaya korkuyorum kızlar yaa :18: :18: gerçi ramazanda oruç tutmayacam o yüzden 5+5 le devam etmeyi düşünüyorum...Evde de hiç birşey yok,hava çok sıcak markete gitmeye de çok üşeniyorum,8 saat yolculuktan sonra acayip başım ağrıyor...Bu arada feyste okudum soya unuyla yulaf kepeğini karşılaştırmışlar:
100gr da yulaf kepegi: 25gr protein- 45gr karbonhidrat- 1.6gr yag içeriyormuş
100gr da soya unu : 54gr protein- 30gr karbonhidrat- 1.5gr yag içeriyormuş.
üstelik lif-su emme kapasiteleri de aynı diyorlar.Dukan'a mail atmışlar bakalım ne cevap gelicek :44: :44:

ayy benim de o tarife ağzımın suyu akmıştı yaa ilk fırsatta ben de deniceemm..

acı gerçekle bir an önce yüzleşmelisin canımm 5+5 le kaldığın yerden devaaam çabucak toparlarsın

bebecik yazını alıntılayamamışım da burdan yaziim şu boy meselesi bende de çok karışık lise zamanı 1.72 filandım ben sonra üni.de 1.70 sonra çeşitli diyetisyen ölçümlerinde 1.68 filan çıkıyodu..şaka herhalde diyodum ya insan kısalır mı? ama lise döneminde spor filan yapardım ben sonrası fosss o yüzden sporsuz bünyeyle beraber kaslarının boyu kısalıyo..zaten pilates ilk çıktığında boy uzatıyo filan demişlerdi ama bunun sebebi spor sonucu kaslarının esneyip uzaması.. ve hatta bir röportajında selma ergeç pilates yapıyorum üni zamanı bavul taşıya taşıya boyum kısaldı şimdi 2 cm uzadım demişti..işte onu okuyunca tamam sorun bu dedim ben de çok bavul taşıdım elimde yaaa o yüzden napıyoruz spor yaparak esniyor ve kaslarımızın boyunu uzatıyoruuuzzz

busonolsun,melange,mustlu hocam,saksmavisi,beberongom,berkminem,melodim,
zeynep ablam,yaseminim,özgül ablam,nixim hepinize merhaba unuttuğum dukancılar varsa affetsın.umarım hepiniz iyisinizdir.beberongom geçmiş olsun.busonolsun ruyanı çok merak ettim.yazılanları okuyp hemen gelıyorum.hepinizi çok özledim

Son düzenleme:

hoşgeldim canım.bende de misafir var(kayınvalideler)giremiyorum.aramıza döndüğün için mutluyum:13::13:.seni seviyorum.hoşgeldin canım

hoşgeldim canım.bende de misafir var(kayınvalideler)giremiyorum.aramıza döndüğün için mutluyum:13::13:.seni seviyorum.hoşgeldin canım

teşekkür ederim özgül ablacım.ben de seni ve diğer kızları çok seviyorum.dün yazdıklarınızı okudum ve çok duygulandım.hepiniz iyi ki varsınız

Wellcome back honey! Şimdi girdim, baktım Berrin ve sen gelmişsiniz. E ben de o zaman kaldığım yerden devam edeyim.

canımmmmmmm hoşgeldinnnn seni de beberongoyu da çok özledik valla bir gün bile zor geldi ne diyim sitemiz öksüz gibi kaldı aman bi daha kimse bi yere gitmesin kendi kendimize güzel güzel yazışalım zaten dukan bilgi topiği de açıldı artık sorulara cevap vermek tek linke bakıcak biz burda istediğimiz gibi yazışıcaz yolanda ve mutlu abla da sizin geldiğinizi görünce yarın aramızda olucaklar inşallah tatile gidenlerde dönerse topiğimiz yine tadından yenmiycek

ve beklenen son berrin de gelmiş Hoşgeldin canım birde yoli gelse süper olcak.Kızlar siz olmayınca topiğin tadı çıkmıyor valla,ben sizin yazdıklarınızı okuyarak motive oluyorum,gitmeyin bir daha

Benim atak günümün 4. günü yarın sabah tartılıcam ama bana gerçekten işkence bu diyet gerçekten et görmek istemiyorum eti pek fazla sevmem birde ekmeksiz hiç yiyemiyorum bende hep peynir yoğurt süt yumurta falan yiyorum açım yaa karnım doymuyor ağlıcam şimdi

Bide kabız olmadım ben aksine ishal oldum neden bilmem, diaforminde kullanıyorum belki ondandır... Ayrıca yulaf kepeği henüz bulamadım bende Ruşeym yiyeceğim buğdayın protein kısmını bulana kadar..

yazyağmurum,elettram,nınım.vagus,nev81,renginarım sizlere de merhaba.yine unuttuğum arkadaşlarım varsa nolur kusura bakmayın.hepinizi çok özledim.yazdıklarınız için ayrıca teşekkür ederim herbirinize

yaseminimmmm çok teşekkür ederim ben de hepinizi çok özledim çok seviyorum hepinizi bana da 1 gün çok zor geldi

Canım hoşgeldin, sensiz tadı yok valla buraların. Hadi bakalım aynen devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…