Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Etle ilgili bir sürü tarif var,menünüzü biraz zenginleştirirseniz çok sorun yaşamayacaksınızdır.Ruşeym bende kullanıyorum ama çok az... onun kalori değerleri biraz daha yüksek,bilginize ....

eee canım 5 gün geçti bugün sebze proydu nasıl durumlar tartıldın mı bugün??

bugün hiç tartılmadım yarın tartılmayı düşünüyorum yaseminim.ama sanırım bu 5+5 benlik değil.saf pro da bile kilo vermediysem sebzede nolur bılmıyorum hiç.5+5 bitince 1+1 e geri dönüp bir 10 gün sonra 2/0 ı deniycem bakalım.belki iyi gelir.regl de olucam onun da etkısı olabılır beklıyorum bakalım.senin nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
Yolandacım, haftasonunu kocişle rahat rahat geçir diye sana birşey demiyoruz ama yarın da gelmezsen na böyle getiririz ona göre :))

Arkadaşlar ben ramazanda oruç tutmuyorum ama tutacak olan arkadaşlar için gazetede okuduğum bir uyarıyı paylaşmak istiyorum. "Bu sıcak günlerde vücudun sıvı ihtiyacı had safhada olup günde 3 litreyi dahi aşmaktadır. Ancak ramazanda bu miktarda sıvıyı iftarla sahur arasına sıkıştırmak böbrekler için aşırı yük oluşturacağından maksimum sıvı alımınızı 1,5-2 litre ile sınırlandırınız" diyordu okuduğum yazıda. Bir de iftarda hemen çok fazla su ile başlamayın, su alımınızı zamana yayın. Şimdiden Allah kabul etsin, kolaylıklar versin.

Yolandacım, haftasonunu kocişle rahat rahat geçir diye sana birşey demiyoruz ama yarın da gelmezsen na böyle getiririz ona göre :))

yolyyyyyy bak mustlu hocam ne diyor.valla artık ben de döndüm gelmezsen seni almaya geliyoruz.kolundan tutup getircez

Son düzenleme:

canım 5 gün pro bile işe yaramadı sende dediğin gibi çok garip, ben dün 58,600 ü görmüştüm çok iyiydi ama bugün 58,800 düm yine, haftasonları düzenim şaşıyor benim böyle garipleşiyor tartı ama 3 gün sonra regli de olucam herhalde ondan sonra bi 5+5 daha döndürüp 3. aşamaya geçebilirim diyorum kapanışı 5+5 le yapmak iyi oldu sanırım benim için, keşke sende de işe yarasaydı

sağolun hocam paylaşım için.ben de 3 aylarda tuttuğum zaman 2-2,5 lt yi 1 e 1,5 gibi bölerek içiyordum sahur ve iftara dağıtarak.birden yüklenince böbreklere zararlı hakikaten.

valla sıcaklardan mı yoksa regl yaklaşıo ondan mı anlamadım.işe yaramadı.ama regl bitince belli olur gerçek kilom.ama dukanın atağında 3 kilo verdiğim zaman üzerime yapışan tam oturan bir pantolonum vardı eskiden içine giremediğim.dün onu denedim.bırak yapışmayı üzerimde durmuyor.vucudum inceliyor sürekli.kilo vermemiş gözüküyorum ama bu nasıl oluyor anlamadım

ayy çok sevindim beğenmenize afiyet olsun. bugün aklıma geldi krebin içine bize servest olan peynirlerden koyarak da yapabiliriz. sebze günümüzse peynirin içine kabuğu soyulmuş domates dilimleri koyarak kaşarlı tost niyetine yiyebiliriz. sahura yapmayı düşünüyorum.

ewet ewet canım o kesin bişey, bende 1 aydır 59 lardayım hep aynıyım diyorum ama bu sadece kilo olarak aynı, vücudumda baya incelme var

ayyy beğenmez miyiz bayıldık bi de ben sen tarifi vermeden kıymalı yoğurtlu gibi değil de ıspanak koyup yapsam mı acaba diye düşünüyordum da 5+5 in sebzesine geçince yapmayı planlıyordum çünkü ben bu krepi hep yapıyorum içine köfte falan sarıp yiyorum ofiste ekmek niyetine sende tarifi verince önce seninkini denedim süper oldu aklına sağlık vallahi canım bu arada tost olayında ben geçenlerde yaptığım dukan ekmeğini ortadan kestim bıçakla biraz kaşar koyup kii beyaz peynir ve salça sürülerek falanda yapılabilir tost makinasına koydum tost isteğimi gidermişti

ohhh be ortalık canlanmış biraaaz..ha şöyle,diğer eksik dukanistler de gelsin yarın yoklama yapıcam haa ona göre berrinim canım hoşgeldiiin çok özledik ayrılık bitti çok şükür

senin de aklına sağlık canım ben de ekmek yaptığım zaman tostu deneyeyim. nasip olursa ben oruç tutacağım. böyle farklı yeemekler çıktıkça ramazandan endişelenmiyorum. iftar menüsünü şöyle düşünüyorum:
önce 1 bardak su
ardında bir kase dukan çorbası

yine bir bardak su ardından 1 tabak dukana uygun et yada etli sebze ve yine su
bundan sonraki sular da sahura kadar eşit olarak paylaştırılabilir. herkese kolay gelsin.

kesinlikle peynirli-domatesli olanı da denemelisin canım çok güzel oluyo ben daha önce yazmıştım tariflere ama şu senin kıymalıyı görünce ağzımın suyu aktı en kısa zamanda deniceeem ellerine sağlık

peki canım deniycem. çok beğeneceğime eminim.
şimdilik bana müsade bebiş huysuzlandı. herkese iyi akşamlar.

menü güzel ama tatlı göremedim tatlısız iftar olur mu tarif kimindi unuttum ama şerbetli yapılan bir tatlı vardı lorlu falan onu deneyebilirsin ben onu yaptım ama içine katılan aroma benim damak tadıma uymadığından yiyemedim atmak zorunda kaldım belki ondan yapabilirsin ya da ilk tariflerde kaymaçina vardı onu da yapabilirsin en azından iftar sonunda ağzında tatlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…