ve beklenen sonberrin de gelmiş Hoşgeldin canım birde yoli gelse süper olcak.Kızlar siz olmayınca topiğin tadı çıkmıyor valla,ben sizin yazdıklarınızı okuyarak motive oluyorum,gitmeyin bir daha
yaseminimmmm çok teşekkür ederim ben de hepinizi çok özledimçok seviyorum hepinizi bana da 1 gün çok zor geldi
Canım hoşgeldin, sensiz tadı yok valla buraların. Hadi bakalım aynen devam :))
Benim atak günümün 4. günü yarın sabah tartılıcam ama bana gerçekten işkence bu diyet gerçekten et görmek istemiyorum eti pek fazla sevmem birde ekmeksiz hiç yiyemiyorum bende hep peynir yoğurt süt yumurta falan yiyorum açım yaa karnım doymuyor ağlıcam şimdi
Bide kabız olmadım ben aksine ishal oldum neden bilmem, diaforminde kullanıyorum belki ondandır... Ayrıca yulaf kepeği henüz bulamadım bende Ruşeym yiyeceğim buğdayın protein kısmını bulana kadar..
eee canım 5 gün geçti bugün sebze proydu nasıl durumlar tartıldın mı bugün??
Yolandacım, haftasonunu kocişle rahat rahat geçir diye sana birşey demiyoruz ama yarın da gelmezsenna böyle getiririz ona göre :))
bugün hiç tartılmadım yarın tartılmayı düşünüyorum yaseminim.ama sanırım bu 5+5 benlik değil.saf pro da bile kilo vermediysem sebzede nolur bılmıyorum hiç.5+5 bitince 1+1 e geri dönüp bir 10 gün sonra 2/0 ı deniycem bakalım.belki iyi gelir.regl de olucam onun da etkısı olabılır beklıyorum bakalım.senin nasıl gidiyor?
Arkadaşlar ben ramazanda oruç tutmuyorum ama tutacak olan arkadaşlar için gazetede okuduğum bir uyarıyı paylaşmak istiyorum. "Bu sıcak günlerde vücudun sıvı ihtiyacı had safhada olup günde 3 litreyi dahi aşmaktadır. Ancak ramazanda bu miktarda sıvıyı iftarla sahur arasına sıkıştırmak böbrekler için aşırı yük oluşturacağından maksimum sıvı alımınızı 1,5-2 litre ile sınırlandırınız" diyordu okuduğum yazıda. Bir de iftarda hemen çok fazla su ile başlamayın, su alımınızı zamana yayın. Şimdiden Allah kabul etsin, kolaylıklar versin.
canım 5 gün pro bile işe yaramadı sende dediğin gibi çok garip, ben dün 58,600 ü görmüştüm çok iyiydi ama bugün 58,800 düm yine, haftasonları düzenim şaşıyor benim böyle garipleşiyor tartı ama 3 gün sonra regli de olucam herhalde ondan sonra bi 5+5 daha döndürüp 3. aşamaya geçebilirim diyorum kapanışı 5+5 le yapmak iyi oldu sanırım benim için, keşke sende de işe yarasaydı
bu arada dışardan gelince acıkmıştım busonolsunun mantı böreğinden yaptım inanılmaz beğendik eşimle birlikte yedik buz gibi light kolayla, böyle seçeneklerimiz arttıkça çok mutlu oluyorum benpazardan ıspanak aldım bu hafta da ıspanaklısını deniycem bakalım
valla sıcaklardan mı yoksa regl yaklaşıo ondan mı anlamadım.işe yaramadı.ama regl bitince belli olur gerçek kilom. ama dukanın atağında 3 kilo verdiğim zaman üzerime yapışan tam oturan bir pantolonum vardı eskiden içine giremediğim. dün onu denedim.bırak yapışmayı üzerimde durmuyor.vucudum inceliyor sürekli.kilo vermemiş gözüküyorum ama bu nasıl oluyor anlamadım
ayy çok sevindim beğenmenize afiyet olsun. bugün aklıma geldi krebin içine bize servest olan peynirlerden koyarak da yapabiliriz. sebze günümüzse peynirin içine kabuğu soyulmuş domates dilimleri koyarak kaşarlı tost niyetine yiyebiliriz. sahura yapmayı düşünüyorum.
ayyy beğenmez miyiz bayıldık bi de ben sen tarifi vermeden kıymalı yoğurtlu gibi değil de ıspanak koyup yapsam mı acaba diye düşünüyordum da 5+5 in sebzesine geçince yapmayı planlıyordum çünkü ben bu krepi hep yapıyorum içine köfte falan sarıp yiyorum ofiste ekmek niyetine sende tarifi verince önce seninkini denedim süper oldu aklına sağlık vallahi canımbu arada tost olayında ben geçenlerde yaptığım dukan ekmeğini ortadan kestim bıçakla biraz kaşar koyup kii beyaz peynir ve salça sürülerek falanda yapılabilir tost makinasına koydum tost isteğimi gidermişti
ayy çok sevindim beğenmenize afiyet olsun. bugün aklıma geldi krebin içine bize servest olan peynirlerden koyarak da yapabiliriz. sebze günümüzse peynirin içine kabuğu soyulmuş domates dilimleri koyarak kaşarlı tost niyetine yiyebiliriz. sahura yapmayı düşünüyorum.
kesinlikle peynirli-domatesli olanı da denemelisin canım çok güzel oluyo ben daha önce yazmıştım tariflere ama şu senin kıymalıyı görünce ağzımın suyu aktı en kısa zamanda deniceeem ellerine sağlık
peki canım deniycem. çok beğeneceğime eminim.
şimdilik bana müsade bebiş huysuzlandı. herkese iyi akşamlar.
senin de aklına sağlık canım ben de ekmek yaptığım zaman tostu deneyeyim. nasip olursa ben oruç tutacağım. böyle farklı yeemekler çıktıkça ramazandan endişelenmiyorum. iftar menüsünü şöyle düşünüyorum:
önce 1 bardak su
ardında bir kase dukan çorbası
yine bir bardak su ardından 1 tabak dukana uygun et yada etli sebze ve yine su
bundan sonraki sular da sahura kadar eşit olarak paylaştırılabilir. herkese kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?