bu arada herkese hayırlı ramazanlar Dukandaşlarım...
oruç tutanlara Allah kabul etsin diyorum,Allah yardımcınız olsun.
ben tutamadım,çok yoğun çalışıyorum cesaret edemedim.
geldim canlarım hepinize teşekkür ederim. aramasın gözler o şimdi topikte
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. aramıza zorunlu olarak ara veren kızlar hoşgelmişler. bugün pazartesi ve hiç tadım yok. ben niyetli değilim ama nietli olanlara allah sabrını versin diyorum. bugün proteine başladım. valla 5+5 mi 2+2 mi 2+0 mi ypacağım hala bilmiyrum. bu sabah korkunç bi rakam gördüm tartıda. zaten canım sıkkındı bide eşim aradı az önce işyerindeki mdürü kaza geçirmiş abisi vefat etmiş kendisi hastanedeymiş çok üzüldüm ona da. eşim bu hafta son diyor ama o gelmeden ben sevinmek istemiyorum. daha önce sölemiştim eşim yüz küsür kg da. onun için dukan test yaptım. 6 gün atak 153 gün seyir çıktı. 79 kg ya inmesi gerekliymiş yani sadece yirmi kg eder. eşim de gelicne dukana başlicak. aile boyu dukancı olcaz. ozaten etçildir dert etmicektir sanıyorum.
ben dün regl oldum dün akşam da şartlar yüzünden çok geç akşam yemegi yedim ve sabah tam +2300 de idim şok oldum. aslında tartılmicaktım ama P gününe başladıım için tartılmam lazımdı. bugün bir agustos ve ben temmuz ayında korkunç bi performans gçsterdim. değil kg vermeyi artıdayım. yani güçlendirme gibiydi son zamnalarda kaçamaklarımda olmuştu ama hala altmışları görmek bir de 61.5 beni üzdü . biraz ümitsizliğe kapıldım.ama beberongo az önce 40 gün sonra bile metosu harekete geçenler var demiş. ne bileyim birazda diyetten sıkılmıştıum. bilmiyorum çok moralim bozuk bugün zaten pazartesilerden de nefret ediyorum. dün gece eşim geç gitti uykusuzum da .. işte böle :44::44:
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. aramıza zorunlu olarak ara veren kızlar hoşgelmişler. bugün pazartesi ve hiç tadım yok. ben niyetli değilim ama nietli olanlara allah sabrını versin diyorum. bugün proteine başladım. valla 5+5 mi 2+2 mi 2+0 mi ypacağım hala bilmiyrum. bu sabah korkunç bi rakam gördüm tartıda. zaten canım sıkkındı bide eşim aradı az önce işyerindeki mdürü kaza geçirmiş abisi vefat etmiş kendisi hastanedeymiş çok üzüldüm ona da. eşim bu hafta son diyor ama o gelmeden ben sevinmek istemiyorum. daha önce sölemiştim eşim yüz küsür kg da. onun için dukan test yaptım. 6 gün atak 153 gün seyir çıktı. 79 kg ya inmesi gerekliymiş yani sadece yirmi kg eder. eşim de gelicne dukana başlicak. aile boyu dukancı olcaz. ozaten etçildir dert etmicektir sanıyorum.
ben dün regl oldum dün akşam da şartlar yüzünden çok geç akşam yemegi yedim ve sabah tam +2300 de idim şok oldum. aslında tartılmicaktım ama P gününe başladıım için tartılmam lazımdı. bugün bir agustos ve ben temmuz ayında korkunç bi performans gçsterdim. değil kg vermeyi artıdayım. yani güçlendirme gibiydi son zamnalarda kaçamaklarımda olmuştu ama hala altmışları görmek bir de 61.5 beni üzdü . biraz ümitsizliğe kapıldım.ama beberongo az önce 40 gün sonra bile metosu harekete geçenler var demiş. ne bileyim birazda diyetten sıkılmıştıum. bilmiyorum çok moralim bozuk bugün zaten pazartesilerden de nefret ediyorum. dün gece eşim geç gitti uykusuzum da .. işte böle :44::44:
kızlaarr napıyonuz?
yaa benim moralim çok bozuk,+1500 düm en son adetim bitmesine rağmen +2000 gr.dayım
acayip canım sıkkın motivem 0,yardım edin noluurrr
dün de bozdum baya bi,c.tesi de bozmuştum.hatta ondan önceki 2 gün de bozmuştum.hakkettim ben bunu ama 2 kilo da çok değilmi
Tüm durağan ve kg alan tatlı ,akıllı, direnen kızlar;
İnsanın içi acıyo demi?? Tavuktan ve kepekten başka bişey yeme , canım yaprak dolmasını bile kumumsu bişeyler le doldur, en sevdiğim barbunya plakiye uzaktan bak ve iç geçir. Yazın vaz geçilmezi dondurma ve karpuza vampir görmüş gibi bak falan filan ve tüm bu eziyetten sonra tartı sana ihanet etsin
Ne billiim valla. Bırakacam yetti kendi çabalarımla yapiim en azından canımın çektiği küçük kaçamaklar yaparım diyorum ama elim gitmiyo valla. Sapıtırsam da zaten hemen ertesi gün toparlıyorum. Bence sizlerin etkisi devam etmemde çok büyük, bir de tabi umut dünyası fakirin ekmeği)
Baştan kilolar patır patır gidince de " yine gider ha gayret " diyosun
Paylaşiim dedim
Nacizane elettra
selam kızlar
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar, oruç tutanlara sabır ve güç diliyorum...
yaklaşık 1 ay önce erkek kardeşim bendeki kilo verimine hayran kalarak dukana başladı.ben de ona tüm ayrıntıları ile anlattım.son 3 haftadır da kendisini görmemiştim.
dün görüştük ve gözlerime inanamadım.1 ayda 9,5 kilo vermiş
yaşı 22 ve erkek olduğu için sanırım
hem de öğenci olduğu için her sabah 1 kepekli tost yiyorum mecburen ama genelde diyete uyuyorum dedi.
valla çok iyi olmuş,o kadar sevindim ki anlatamam,5 kilo daha verip güçlendirmeye geçecek
Kızlar slm bende bugun dukana başladım.Hem oruç tutup hem dukan yapıcam.Sizce olurmu ?
Sahur menümü yazayım ;
1.5 y.k. dan yapılmış dukan galetası
4 dılım parmak uzunlugunda beyaz yagsız peynır
3 4 catal lıght yourt :)
yarım lıtre su
Sizce bu şekılde devam edebılırmıyım?Deneyen varmı aranızda ? :)
bende bu akşam karnıyarık yapmayı düşünüyorum yağsız nasıl olucak bilmiyorum ama idare edicez artık, patlıcanları da kızartmak yerine ızgarada pişirsem olur herhalde bilemedim , bu arada dün ben sarma yaptım kızlar yulaf ezmesiyle sadece içinde pirinç olmadığından suyunu tam ayarlayamadım az su çekti ama tat olarak leziz olmuş üstüne yoğurt falan döküp yiycem bugün tavsiye ederim yani
Regl biteli kaç gün oldu? Acaba siz de saf proda salata mı tüketiyosunuz
Ödem mi acaba bu? Ben de 1000 gram fazla çıktığım günleri hatırlarım.
QUOTE]
yok cnm yaa kişileri karıştırmayalım please:))
ben dukan kitabını alıp tamamını okuyan,diyete ilk başladığında buradaki ilk 1000 kusur sayfanın hepsini okuyan ve neredeyse 2 aydır bu diyeti uygulayan kişiyim:)) diğer yeni,acami ve gereksiz sorular soran şahsiyetlerden değilim yanicim:))
bu güne kadar iyi gidiyordu ama 3-5 gün bozdum bunu biliyorum yine de 2 kg.çok geldi yaa ne bileyim
regl biteli 3 gün oldu cnm.
Regl biteli kaç gün oldu? Acaba siz de saf proda salata mı tüketiyosunuz
Ödem mi acaba bu? Ben de 1000 gram fazla çıktığım günleri hatırlarım.
QUOTE]
yok cnm yaa kişileri karıştırmayalım please:))
ben dukan kitabını alıp tamamını okuyan,diyete ilk başladığında buradaki ilk 1000 kusur sayfanın hepsini okuyan ve neredeyse 2 aydır bu diyeti uygulayan kişiyim:)) diğer yeni,acami ve gereksiz sorular soran şahsiyetlerden değilim yanicim:))
bu güne kadar iyi gidiyordu ama 3-5 gün bozdum bunu biliyorum yine de 2 kg.çok geldi yaa ne bileyim
regl biteli 3 gün oldu cnm.
bebişko valla ben de +lardayım 1+1 yapıyordum kilo verme durunca 5+5 e geçtm geçmez olaydım.+lardayım.sıkma canını.sen 1+1 mi uyguluyorsun?
hoşgeldin canım ben de oruçluyum.ama bu kadar az yersen kilo veremezsin hem orucunu tutarken de kendine eziyet edersin.içtiğin su en az 1 lt olsun ki orucluyken kaybettiğin su dengelensin.iftarda da 1 lt içersin ki dukan ın günde 1,5 lt su şartını bozmamış olursun.tavuk önerebilirim sana sahur için tok tutuyor.ayran içer ve ya yoğurt da yersen yanında iyi olur.yulaf veya buğday kepeğiyle krep de yapabilirsin
Hoş bulduk cnm Allah herkezın orucunu ıbadetını kabul etsınHaklısın aslında benım bunyem bu kadar seyle doymaz ama babam saatını sahur ıcın saat 4:00 e kurmus tabı kalk sofra hazırla 10 dk ole gecmıs.Benı kaldırdılar ımsakıyeye bı baktım son 4:26 apar topar yedık ondan hem az yedım hem az su ıctım...Yarın dahada cok su ıcıcem .Iftardan sonrada 1 1.5 lıtre ıcıp bugunun su ıstıhkakını 2 lıtreyle tmmlamak ıstıyorum.Vucudun kaybettıgı suyu telafı etmem gerek bılıyorum ama butun gun 18 derece olan bı ofısın var .Çokta terlemıyorum hatta hıc terlemıyorum
Tüm durağan ve kg alan tatlı ,akıllı, direnen kızlar;
İnsanın içi acıyo demi?? Tavuktan ve kepekten başka bişey yeme , canım yaprak dolmasını bile kumumsu bişeyler le doldur, en sevdiğim barbunya plakiye uzaktan bak ve iç geçir. Yazın vaz geçilmezi dondurma ve karpuza vampir görmüş gibi bak falan filan ve tüm bu eziyetten sonra tartı sana ihanet etsin
Ne billiim valla. Bırakacam yetti kendi çabalarımla yapiim en azından canımın çektiği küçük kaçamaklar yaparım diyorum ama elim gitmiyo valla. Sapıtırsam da zaten hemen ertesi gün toparlıyorum. Bence sizlerin etkisi devam etmemde çok büyük, bir de tabi umut dünyası fakirin ekmeği)
Baştan kilolar patır patır gidince de " yine gider ha gayret " diyosun
Paylaşiim dedim
Nacizane elettra
hoşgeldin yoly ben 54.8 ile +1100 deyimvalla 5+5 te işe yaramadı birkaç gün 1+1 yapıp 2/0 a döneceğim bakalım ne olacak:82:
canımm bozma moralini regl olduysan o kilonun çoğu reglidendir kesin biran önce toparlan kendine gel tamam moralinde bozulmuş ama salma kendini sakın, sen bi yumuk yap bence regliyle birlikte yumruk güzel bi etki yapabilir bence
yolandamm o ruh halinin reglle de ilişkisi vardır. Çok geçmiş olsun tanımasak da o bir insan sonuçta, bu onun değerini açıklamaya yeter diye düşünüyorum ve her insanın kötü bir şey yaşaması üzer beni.
Canımın içi reglden sonra bi tartıl ama reglken tartılma istersen. Sen hep derdin bize reglken kilo oynamalarını kafanıza takmayın diye. Aşk olsun, bozma moralini. Reglken hep fazla çıkarım ben fix +3000.net
Gel kahve içelim saat 2:30a yetişiriz buluşursak
Günaydın kızlaarrrr..
berriniiiiiiimmmmm,beberengoooooommm hoşgeldinizz sizleri tekrar görmek o kadar güzel ki! dün akşam telefondan okuyabildim ama yorum yazamadım size.çok özledik sizi ve muhabbetinizi.
dün akşam sahurda diyetimi bozmadan bir kahvaltı tarzı birşeyler yedim bakalım bugün nasıl geçecek.
sizlerde durumlar nasıl.?
bu arada yoliiiiiiiiiiiiiiiiii senide özledik yaaaa gelmezsin sandım valla neyseki tekrar aramızdasın.
topiğimiz eski neşesine kavuştu ne güzellll.
hepinizi seviyorum kızlaaarrr.
canım benimmm ben de hepinizi çoook özledim.ben de sizleri çok seviyorum.orucunu da Allah kabul etsin
amin Allah razı olsun canım
Kızlar slm bende bugun dukana başladım.Hem oruç tutup hem dukan yapıcam.Sizce olurmu ?
Sahur menümü yazayım ;
1.5 y.k. dan yapılmış dukan galetası
4 dılım parmak uzunlugunda beyaz yagsız peynır
3 4 catal lıght yourt :)
yarım lıtre su
Sizce bu şekılde devam edebılırmıyım?Deneyen varmı aranızda ? :)
canım nacizane fikrim çok az yemişsin sen.az yersen kilo veremezsin felsefemiz çok yemek ama dukan amcanın izin verdiklerinden.şuan durumlar nasıl acıktın mı peki?
hiç korkmadan yapabilirsin karnıyarığını,ben yıllardır kızartmadan yapıyorum çokda güzel ve hafif oluyor.patlıcanları içi yumuşayana kadar fırınlamak yetiyor.afiyet olsun
yoliiiiiim hoşgeldin..ama silkelen kendine gel öylede böylede gidecek bu kilolar.
amin Allah razı olsun canım
canım nacizane fikrim çok az yemişsin sen.az yersen kilo veremezsin felsefemiz çok yemek ama dukan amcanın izin verdiklerinden.şuan durumlar nasıl acıktın mı peki?
Evt cnm az yedım ama nededını belırttım sahura yetısememızden dolayı.Yarın bole olmaz sanırsam ... Şuana kadarda hıc acıkmadım ya pisikolojık yada yulaf kepegı harıka bırsey
sağol ablacım bakalım dün ilk kez sarma yapmıştım bugün de ilk kez karnıyarık yapıcam yanına da cacık yapayım diyorum, bu arada öğlende az tavuk döner yedim ayranla saat 4 gibi falan sarmanın üstüne yoğurt döküp yesem akşamda karnıyarık yesem çok mu abartmış olurum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?