Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Beberongo Dubai'deyim evet ama kızım küçük olduğundan çok sık alışverişe çıkamıyorum. Çıktığımda da uzun uzun dolaşamıyorum. Bakabildiğim bir kaç yerde low fat kakao göremedim. Ama buradaki marketler inanılmaz büyük ve çalışanların hiç bir şeyden haberi yok o yüzden gözden kaçırmış da olabilirim. Her gittiğimde dukana uygun ne bulabilirim diye bakınıyorum. Geçen gün mesela sadece meyve aroması içeren tatlandırıcılı bir jöle buldum şu bizim danetteler gibi 4lü pakette. Ne protein, ne yağ, ne doğru düzgün karbonhidrat, 5 kalori. Arada canım çok tatlı istediğinde onlardan yiyorum. Jelatin de pasta malzemelerinin bulunduğu yerde oluyor diye yazmıştı biri, geçen gün oraya da baktım (onca pasta kek arasında aklım çıkıyordu neredeyse) bulamadım.

canımm bozma moralini regl olduysan o kilonun çoğu reglidendir kesin biran önce toparlan kendine gel tamam moralinde bozulmuş ama salma kendini sakın, sen bi yumuk yap bence regliyle birlikte yumruk güzel bi etki yapabilir bence

yolandamm o ruh halinin reglle de ilişkisi vardır. Çok geçmiş olsun tanımasak da o bir insan sonuçta, bu onun değerini açıklamaya yeter diye düşünüyorum ve her insanın kötü bir şey yaşaması üzer beni.
Canımın içi reglden sonra bi tartıl ama reglken tartılma istersen. Sen hep derdin bize reglken kilo oynamalarını kafanıza takmayın diye. Aşk olsun, bozma moralini. Reglken hep fazla çıkarım ben fix +3000.net
Gel kahve içelim saat 2:30a yetişiriz buluşursak

Regl biteli kaç gün oldu? Acaba siz de saf proda salata mı tüketiyosunuz
Ödem mi acaba bu? Ben de 1000 gram fazla çıktığım günleri hatırlarım.

şu yazılarına bayılıyorum :)
Aslında tam da içinde olduğumuz durum. Çok sinir bozucu. Ben regl bitsin diye dört gözle beklerken o daha da aktif hale geliyo sanki.
Ama bu dukanın hakikaten öyle bi atmosferi var ki, insan kaçamak yapamıyor. Vicdanı el vermiyor. Kaçıyor kaçıyor arkasına bakmadan uzaklaşıyor :)))
tüm dukancılara sevgilerle

woow 1 ayda hemde süper kilo vermişgüzel dileklerin için teşekkürler sana da hayırlı ramazanlar

hoşgeldin canım ben de oruçluyum.ama bu kadar az yersen kilo veremezsinhem orucunu tutarken de kendine eziyet edersin.içtiğin su en az 1 lt olsun ki orucluyken kaybettiğin su dengelensin.iftarda da 1 lt içersin ki dukan ın günde 1,5 lt su şartını bozmamış olursun.tavuk önerebilirim sana sahur için tok tutuyor.ayran içer ve ya yoğurt da yersen yanında iyi olur.yulaf veya buğday kepeğiyle krep de yapabilirsin

Son düzenleme:
Merhaba Dukandaşlarıııııım

Uzuuuuun zamandır aranıza katılamadım. Geçmişe şöyle bir bakayım dedim de bitecek gibi değil neler kaçırdım bilmiyorum.. Yurtta kalırken kaçamaksız giden dukan düzenim eve dönünce anne yemekleriyle derinden sarsılmış durumda Bir ayda 5 kilo vermişken iki haftada 2 kg sunu aldım Gerçi orada dijital tartım vardı buradaki ibreli, fark eder mi bilemiyorum. Yurtdışındayken özlediğim bir sürü şey yedim, ne yapayım dayanamadım. 2 kiloyu yanlara aldım, belim kalınlaştı direk. Yine de eski halimden iyiyim ama. Bugünden itibaren evde birkaç gün yalnızım tekrar dukanıma dönmeye çalışıcam, bakalım.. Yazı güçlendirme tadında geçiştirmeye çalışıp eylülde tekrar eski düzenime dönmeyi planlıyorum. Şu iki kiloyu versem de onu koruyabilsem bari.. Kitabıma kavuştum (anneme aldırmıştım) hem fırınım da var burda, ilk işim buğday kepeği alıp sizin ekmeklerinizden kurabiyelerinizden yapmak olacak :))) Yulaf kepeğimi kendim getirdim bi de gojiberry bulabilirsem oh ne ala

Ne olursa olsun evde olmak çok güzel içimde bitmez bir enerji var. Hepinizi selamlıyoruuuuum

arkadaşlar, nedir çoğunuzda bir pesimistlik, bir moral bozukluğu, bir pazartesi sendromu ve bir dukanı bırakma eğilimi..titreyin ve kendinize gelin, ruhsal durumumuz diyetimizi de etkiler, kilo veremiyorum diye kalkarsanız kilo veremezsiniz, biraz kuantumvari yaklaşalım olaya..bir ton kilo verdik hepimiz, kiloları veren biziz, verecek olan da, sabır gerekiyor sadece..az kilosu kalanlar daha sabırsız çıktı ama psikoloji böyledir zaten, 24 saatlik nöbet tutulur ama zor geçen son 1 saattir..elimizde bir sürü seçenek var, teker teker hepsini deneyip yarayanı bulacağız, yılmak YOK hadi neşelenin biraz..

• hiç korkmadan yapabilirsin karnıyarığını,ben yıllardır kızartmadan yapıyorum çokda güzel ve hafif oluyor.patlıcanları içi yumuşayana kadar fırınlamak yetiyor.afiyet olsun

bebişko valla ben de +lardayım 1+1 yapıyordum kilo verme durunca 5+5 e geçtm geçmez olaydım.+lardayım.sıkma canını.sen 1+1 mi uyguluyorsun?

ben de 1+1 yapıyordum,ama artık 2+0 düşünüyorum.
nedense gitmiyor bu ki,lolar gideceği de yooookkkkkkkkkkk

sen de 5+5 olmadıysa 1+1 e geç bence de,üzme tatlı canını.

Hoş bulduk cnm Allah herkezın orucunu ıbadetını kabul etsın Haklısın aslında benım bunyem bu kadar seyle doymaz ama babam saatını sahur ıcın saat 4:00 e kurmus tabı kalk sofra hazırla 10 dk ole gecmıs.Benı kaldırdılar ımsakıyeye bı baktım son 4:26 apar topar yedık ondan hem az yedım hem az su ıctım...Yarın dahada cok su ıcıcem .Iftardan sonrada 1 1.5 lıtre ıcıp bugunun su ıstıhkakını 2 lıtreyle tmmlamak ıstıyorum.Vucudun kaybettıgı suyu telafı etmem gerek bılıyorum ama butun gun 18 derece olan bı ofısın var.Çokta terlemıyorum hatta hıc terlemıyorum

hımm anladım canım bu gece sahurda daha erken kalkınca sorun kalmazevet sıcaklar çok kötü valla.Allah tan serinmiş senin ofisin.iftarda geriye kalan suyu yavaş yavaş gece yatana kadar iç ki oruçlu midene hemen yüklenme canım

haklısın tatlım aynen öyleeee....
sabır sabır ya sabııırrrrrr.
ama ben son 3-5 gün herbişeyden yedim valla +2 de olsam hak ettim.ama şimdi de vicdan azabı tabiiki de.
şimdilerde bu 2 kg.nasıl gider,bayrama kadar kaç olurum telaşındayım,sanırım herkes gibi:))

evet burda birbirimizden aldığımız destek çok önemli.
ben bazen yoğunluktan yazamasam da girip msj.msj.okuyorum arada çok kısa da olsa.
başkalarının birbirine verdiği destek ve motive bile yetiyor okadar yani.

iyiki varsınız hepiniz de...

Son düzenleme:
hoşgeldin yoly ben 54.8 ile +1100 deyim valla 5+5 te işe yaramadı birkaç gün 1+1 yapıp 2/0 a döneceğim bakalım ne olacak:82:

hoşbulduk canım. peki ben ne yapsam bilemedim. iki gün P yapacam o kesin de sonrasında ne yapacam. ben ellisekizi göremicemmi ya

canımm bozma moralini regl olduysan o kilonun çoğu reglidendir kesin biran önce toparlan kendine gel tamam moralinde bozulmuş ama salma kendini sakın, sen bi yumuk yap bence regliyle birlikte yumruk güzel bi etki yapabilir bence

şu anda öyle yapıyorum tatlım P deyim yani iki gün böle gidicek. 5+5 e geçmiyim diyorum berrin yapmış işe yaramamış. ben napsam allaam alam bi akıl verin. iki gün süremiz var

beberongom benim reglde hiç bu kadar artım olmaz dı yaa. acaba regl + haftasonu sendromu mu birleşti bilemedim. canımcım çok isterdim kaffe içelim 2,30 da ama ben gebzedeyim ev ataşehirde ama.
peki ben napem napem iki gün P den sonra bi akıl veren yohmii :44::44:

yoliiiiiim hoşgeldin..ama silkelen kendine gel öylede böylede gidecek bu kilolar.

• hiç korkmadan yapabilirsin karnıyarığını,ben yıllardır kızartmadan yapıyorum çokda güzel ve hafif oluyor.patlıcanları içi yumuşayana kadar fırınlamak yetiyor.afiyet olsun

• sağol ablacım bakalım dün ilk kez sarma yapmıştım bugün de ilk kez karnıyarık yapıcam yanına da cacık yapayım diyorum, bu arada öğlende az tavuk döner yedim ayranla saat 4 gibi falan sarmanın üstüne yoğurt döküp yesem akşamda karnıyarık yesem çok mu abartmış olurum sizce

Yooo gayet doymus ve dukan sınırlarını asmamıs olursun.Şahane bır menu bende seyir evresene gectıgımde denıcem karnıyarıgı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…