Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaaa bak az kalsın unutuyordum.seyıre yenı basladık yaaa.
dun yazlıkta bır yemek yaptım.ama yemek mı yememek mı valla tencereyı zor kaptım onlerınden
bahceden patlıcan topladım sogan soktum topragın ıcınden.bıber ve domateste topladım geldıım.
tencereye bır sıra soganları dogradım.sarımsak dogradım.
ustune 500gr dana kusbası haslamıstım onu dızdım.
ustune patlıcanları alacalı soyup tuzlu suya bandırıp cıkardım sıkıp onları dizdim.
üstüne biberleri uzun uzun kesıp dızdım.
en ustune domateslerı kup kup kesıp dızdımm
onunda ustune taze nane yaprakları dizdim.baharatlandırdım bide.
ocaga koydum kapagını kapattım.azcık suyunu salıncada ustune haslamanın suyunu ekledım.bır damlacık yagsız enfes bır yemek oldu.yanında bol yogurtla giriştik resmen yemege.

yolim bizler verdiğimiz kiloları 1+1 ile verdik.bence 1+1 ile devam edip 1 hafta ya da 10 gün geçince 2/0 ı da deneyelım dıyorum ne dersin?

Son düzenleme:
Evettttt hadi hep beraber bol limonlu domatesli acı biberli ( yağsız) bamya pişirelim.... ( ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM HELE ANNEM AYVALIK ZEYTİNYAĞANNAN YAPTI MI)

bebişko valla ben de +lardayım 1+1 yapıyordum kilo verme durunca 5+5 e geçtm geçmez olaydım.+lardayım.sıkma canını.sen 1+1 mi uyguluyorsun?

yaa bende söylemeyeyim diyordum ama bu sabah +800 çıktım.nasıl olur diye çığlığı basacaktım sabah sabah :84:
tam haftasonu 200 gr verdim hadi pazartesi tickerimi değiştireyim belki azıcık daha veririm dediydim,ama bu çok süpriz oldu
acaba sıcaklardan şişiyormuyuz ne
ya da sıcaklarda daha az mı protein tüketiyoruz:44:

Stas sana bayılıyorum beni deli ediyosun

hiç aklına gelirmiydi diyetteyken fasulye ve bamya özleyeceğin

normalde ben ne zaman diyet yapsam gece rüyama iskender döner,künefe falan girerdi,şimdi ise zeytinyağlı yemekler uçuşuyor kafamda

benim beste işini sen devralmışsın yağmurumsüpersin

süüüpeeeermişşş.çunku eşimle muallakta kaldık ben var dıyorum o yok dıyor.o zaman kurufasulyede serbest dıyo.hayır dedım bende tazesı serbest ama kurusu degıııl

canım taze fasulye serbest.kitabın varsa en arkada yenebilecekler liste şeklinde var ordan da bakabilirsin.aklında kalmasın soru işareti

anlatırken bile agzım sulandı.ellerine saglık

Stas sana bayılıyorum beni deli ediyosun

aman efendim teveccühünüz nasıl yazılıyor bu kelime acaba bilemedim :26:

sen ne yaptın tartıldın mı,son durumun nedir?hadi gaza gelelim görelim şu 6 lı rakamları artık

ya hakketen ben şiştim,göbeğim davul gibi,regl falan da yok.

sanırım rehavet oldu hafta sonu,hemen toparlamalıyım

valla canım anlayamadımramazanda geldi sahurda yediğin proteinler gün içinde susuzluktan öldürüüyo.akşam olsun ilk işim su içmek lıkır lıkır.sonra proteın ve sebzeye saldırcam

oruç tutamayan dukancılar.gelin hepinize ellerimle kahve yapıcam hadi koşun koşun.oruçluyken yaptığım bu ıyılığı de unutmayınşaka bir yana gelin kahveye

bende önümüzdeki hafta senelık ıznımı kullanmak istiyorum.bı ızın alayım.evde yapıcam pilatesımı valla.gecmıs sayfalarda lınkler ucusmustu.onları evde yazmıstım bır kenara
sonra cıkıp sahılde yururum veya spor salonuna gıderım.aaaaaah ah
insan spor yapmayı özler mi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…