ben de 1+1 yapıyordum,ama artık 2+0 düşünüyorum.
nedense gitmiyor bu ki,lolar gideceği de yooookkkkkkkkkkk
sen de 5+5 olmadıysa 1+1 e geç bence de,üzme tatlı canını.
hoşbulduk canım. peki ben ne yapsam bilemedim. iki gün P yapacam o kesin de sonrasında ne yapacam. ben ellisekizi göremicemmi ya
şu anda öyle yapıyorum tatlım P deyim yani iki gün böle gidicek. 5+5 e geçmiyim diyorum berrin yapmış işe yaramamış. ben napsam allaam alam bi akıl verin. iki gün süremiz var
beberongom benim reglde hiç bu kadar artım olmaz dı yaa. acaba regl + haftasonu sendromu mu birleşti bilemedim. canımcım çok isterdim kaffe içelim 2,30 da ama ben gebzedeyim ev ataşehirde ama.
peki ben napem napem iki gün P den sonra bi akıl veren yohmii :44::44:
yoliiiiiim hoşgeldin..ama silkelen kendine gel öylede böylede gidecek bu kilolar.
Evt cnm az yedım ama nededını belırttım sahura yetısememızden dolayı.Yarın bole olmaz sanırsam ... Şuana kadarda hıc acıkmadım ya pisikolojık yada yulaf kepegı harıka bırsey
yulaf kepeğindendir.üzerine su içip şişince mideyi kaplıyor.zorlanmamana sevındım
Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
73.8 ile gitmiştim, 72.3 ile döndüm..
Benden haberler böyle..
Sevgiler..
bebişko valla ben de +lardayım 1+1 yapıyordum kilo verme durunca 5+5 e geçtm geçmez olaydım.+lardayım.sıkma canını.sen 1+1 mi uyguluyorsun?
yaa bende söylemeyeyim diyordum ama bu sabah +800 çıktım.nasıl olur diye çığlığı basacaktım sabah sabah :84:
tam haftasonu 200 gr verdim hadi pazartesi tickerimi değiştireyim belki azıcık daha veririm dediydim,ama bu çok süpriz oldu
acaba sıcaklardan şişiyormuyuz ne
ya da sıcaklarda daha az mı protein tüketiyoruz:44:
bebem hoş geldin berrinim sende canım hiç haketmediz ama neyyyyysee geçti gitti seni cin seniiiiiiiiiiii hemen çaktın yağmurla bidolaplar çevirdimizi deme hahahaha bigünde senlende buluşuruz bebem yağmurda gelir hep beraber dukanlaşırızzz
özellikle bu sıcak günlerde sadece protein yemek sıkıcı olabiliyor...sabrımı zorluyorum bende gözümün önünde nefret edip ağzıma bile sürmediğim taze fasulyeler bamyalar uçuşuyor...kötü bir psikoloji
ablacıııımm çok teşekkür ederim :78: sende çok tatlı ve iyisin. inşallah topiğimiz dahada güzel olacak.
heee dukanlaşırız valla süper olur..
bütün kızlar dukanlaştık dukanlaştık dukanlaştık
sorduk neden kilo aldık kilo aldık kilo aldıkk
süüüpeeeermişşş.çunku eşimle muallakta kaldık ben var dıyorum o yok dıyor.o zaman kurufasulyede serbest dıyo.hayır dedım bende tazesı serbest ama kurusu degıııl
aaaa bak az kalsın unutuyordum.seyıre yenı basladık yaaa.
dun yazlıkta bır yemek yaptım.ama yemek mı yememek mı valla tencereyı zor kaptım onlerınden
bahceden patlıcan topladım sogan soktum topragın ıcınden.bıber ve domateste topladım geldıım.
tencereye bır sıra soganları dogradım.sarımsak dogradım.
ustune 500gr dana kusbası haslamıstım onu dızdım.
ustune patlıcanları alacalı soyup tuzlu suya bandırıp cıkardım sıkıp onları dizdim.
üstüne biberleri uzun uzun kesıp dızdım.
en ustune domateslerı kup kup kesıp dızdımm
onunda ustune taze nane yaprakları dizdim.baharatlandırdım bide.
ocaga koydum kapagını kapattım.azcık suyunu salıncada ustune haslamanın suyunu ekledım.bır damlacık yagsız enfes bır yemek oldu.yanında bol yogurtla giriştik resmen yemege.
Evettttt hadi hep beraber bol limonlu domatesli acı biberli ( yağsız) bamya pişirelim.... ( ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM HELE ANNEM AYVALIK ZEYTİNYAĞANNAN YAPTI MI)
Stas sana bayılıyorum beni deli ediyosun
yaa bende söylemeyeyim diyordum ama bu sabah +800 çıktım.nasıl olur diye çığlığı basacaktım sabah sabah :84:
tam haftasonu 200 gr verdim hadi pazartesi tickerimi değiştireyim belki azıcık daha veririm dediydim,ama bu çok süpriz oldu
acaba sıcaklardan şişiyormuyuz ne
ya da sıcaklarda daha az mı protein tüketiyoruz:44:
hiç aklına gelirmiydi diyetteyken fasulye ve bamya özleyeceğin
normalde ben ne zaman diyet yapsam gece rüyama iskender döner,künefe falan girerdi,şimdi ise zeytinyağlı yemekler uçuşuyor kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?