Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bünyeye göre de değişiyor canım yaa 5-5 bende işe yaradı diye düşünüyorum kıramadığım 59 inadını kırdım kaldı ki regli öncesi 58 lerde çıktım düşün yani ama tabi düşmek istiyorsan artık şu güçlendirme gibi yapıyorum olaynı bırakman lazım güçlendirme güçlendirmede yapılır na göre :)))))

Son düzenleme:

Hoşgeldin ange(yo)lika.....bende de yaklaşık 20 günlük bi durgunluk vardı...hatta +1000 fazlam oluşmuştu....taki 5+5 yapana kadar....5 günde -2000 net....sanırım 57.5 en son 7 8 sene önce görmüştüm...geglimin 1. günü başladım ondan mı böyle etki etti bilmiyorum....ben 5+5 i denemeni tavsiye ediyorum....

Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
73.8 ile gitmiştim, 72.3 ile döndüm..
Benden haberler böyle..
Sevgiler..

ennnfes olur.bende bu aksam karnıyarık yapcam yarın yemek ıcın.cunku bugun pro yarın s+p gunum

Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
Benden haberler böyle..
Sevgiler..

bravoooo tatılden - ile donen nadıde insan tebrıklerrrr

yaa yasocum bıraktım işte o güçlendirme gibi şeyi. ben hem onu yaparken bile güzel sonuçlar alıyordum veremesemde artılarımı atıyordum ama kg verme konusunda bi fayda saglamadı .:44::44:

beberongom sanırım 5+5 yapacam. benim niyetim en az 55 olmak. ve 53-50 arasına filanda inebilirim. boyum 165 cm çok zayıf olabilirim elli kg da. o zaman da alırım. ayol kg almakta ne var bi haftasonunda o işi hallederim yani

tamam melaikecim o zaman 5+5 .. budur yeaneee.. bu haftada çok müsait zaten 5+5 e. haftaya eşim gelirse zor olabilir ama oda atakla başlar zaten. ay bi geleydi beraber yapardık. işim çok zorlaştı ama paso yemek pişirmem gerekicek. ofisteki yemekleri de yemiuyorum şimdi ona yemek bana yemek ohooo aşçı gibi olcam. neyse o dönsün o kocca göbüş erisin de yaparız yimek napak :44:

Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
Benden haberler böyle..
Sevgiler..

vallahi de billahi de bravo doktorcum

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı ramazanlar..
hafta sonu şehir dışındaydım.gitmedne tartıldım..60.9 idim ve orda baklava hamur işi herşey yedim..sabah 61 dim..okadar yemeye süper bir rakam..bugün yarın saf pro yapıcam ..
topikte ceza olayı olmuş sanırım detayına bakamadım hepsi tekrar hoş geldiler..
oruç tutmuyorum tutamıyorum.miğde rahtsız fazla uzun açlık ve gece yiyip yatmak hastanelik ediyor..tutanlara rabbim yardım etsin..

sakaleyn ablacım ve deridoktorum ikinize de tebrikler.
Yolandam seni yerim! kilo almakta ne var ahahaha dimi

ay bugün bi keyifsizim nedense bayanlar, bi garibim nedendir bilmem makyaj bile yapmadım :97:

Son düzenleme:
bende seni öpüyorum yağmurcum çok tatlısın bitanem kızlar gerçekten yağmur çok tatlı bildiniz bir fıstık onu tanımanızı çok isterdim bu arada çok şükür topimiz eski güzel günlerine dönüyor ay o kasvetli günler bana artı olarak yansıdı yaaa çok şükür bugün yine azcık eksideyim ama regliyim tam inemedim 65 lere

bebem hoş geldin berrinim sende canım hiç haketmediz ama neyyyyysee geçti gitti seni cin seniiiiiiiiiiii hemen çaktın yağmurla bidolaplar çevirdimizi deme hahahaha bigünde senlende buluşuruz bebem yağmurda gelir hep beraber dukanlaşırızzz

[

[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim. Daha verilecek 12 kilo var :)).
Ben asıl sizleri tebrik etmeliyim, sonuçlarınız benim hayalim.
Tatilde bunaldıkça sizin aldığınız güzel sonuçları düşündüm ve motive oldum.
1+1 ile devam mı etmeliyim yoksa 5+5 mi denemeliyim biraz kararsızım. Sevgiler..

[

1+1 ile devam mı etmeliyim yoksa 5+5 mi denemeliyim biraz kararsızım. Sevgiler..[/QUOTE]

Tatilden kilo alarak dönmüş biri olarak sizi ayakta alkışlıyorum efendim tebrikler ben eti çok sevdiğimden 5+5 yapıyorum benim için zor olmuyor,ama sıkılıyorum diyorsanız 1+1 yapın derim hem 1+1 de kilo verme durduğunda yumruk daha etkili oluyor.
Kilosu artmış,ya da kilo veremeyen dukanist arkadaşlarım:
Haydi hep birlikte sporu birazcık artıralım Ben bugünden itibaren düzenli pilates yapmaya başlıyorum
günde 40 45 dakika çok yormaz diye düşünüyorum...

[

1+1 ile devam mı etmeliyim yoksa 5+5 mi denemeliyim biraz kararsızım. Sevgiler..[/QUOTE]

yani benım tecrubem burdakı dıger dukancılara gore cok daha zayıf.ama nacizane fikrim.
bunyeyı5+5 e cok alıstırmamaktan yana.yanı ılerıde lazım olabılecek yumruk gunlerı acısından.
ben ve eşim bu nedenle 1+1 yapmaya karar verdık.hemde eşim sıkılmasın diye boyle yapıyorum.cunku normalde proteıne bayılan bır kısıdır.ama etten böööğ geldi deyıp durdu atakta.
şimdi bir gun pro bir gün pro +sebze yıyecegız deyınce acayıp mutlu oldu

bu arada şunuda sorayım:taze fasulye varmıydı bu serbest olan 28 sebzenın ıcınde????

özellikle bu sıcak günlerde sadece protein yemek sıkıcı olabiliyor...sabrımı zorluyorum bende gözümün önünde nefret edip ağzıma bile sürmediğim taze fasulyeler bamyalar uçuşuyor...kötü bir psikoloji

yani benım tecrubem burdakı dıger dukancılara gore cok daha zayıf.ama nacizane fikrim.
bunyeyı5+5 e cok alıstırmamaktan yana.yanı ılerıde lazım olabılecek yumruk gunlerı acısından.
ben ve eşim bu nedenle 1+1 yapmaya karar verdık.hemde eşim sıkılmasın diye boyle yapıyorum.cunku normalde proteıne bayılan bır kısıdır.ama etten böööğ geldi deyıp durdu atakta.
şimdi bir gun pro bir gün pro +sebze yıyecegız deyınce acayıp mutlu oldu

bu arada şunuda sorayım:taze fasulye varmıydı bu serbest olan 28 sebzenın ıcınde????[/QUOTE]

Taze fasulye serbest canım

Son düzenleme:

ablacıııımm çok teşekkür ederim :78: sende çok tatlı ve iyisin. inşallah topiğimiz dahada güzel olacak.

heee dukanlaşırız valla süper olur..

bütün kızlar dukanlaştık dukanlaştık dukanlaştık

sorduk neden kilo aldık kilo aldık kilo aldıkk

hoşgeldin tatlım hadi bakalım ver şu aldığın 2 kiloyu.Dukan a devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…