hoşbulduk canım. peki ben ne yapsam bilemedim. iki gün P yapacam o kesin de sonrasında ne yapacam. ben ellisekizi göremicemmi ya
şu anda öyle yapıyorum tatlım P deyim yani iki gün böle gidicek. 5+5 e geçmiyim diyorum berrin yapmış işe yaramamış. ben napsam allaam alam bi akıl verin. iki gün süremiz var
beberongom benim reglde hiç bu kadar artım olmaz dı yaa. acaba regl + haftasonu sendromu mu birleşti bilemedim. canımcım çok isterdim kaffe içelim 2,30 da ama ben gebzedeyim ev ataşehirde ama.
peki ben napem napem iki gün P den sonra bi akıl veren yohmii :44::44:
Regl biteli kaç gün oldu? Acaba siz de saf proda salata mı tüketiyosunuz
Ödem mi acaba bu? Ben de 1000 gram fazla çıktığım günleri hatırlarım.
yok cnm yaa kişileri karıştırmayalım please:))
ben dukan kitabını alıp tamamını okuyan,diyete ilk başladığında buradaki ilk 1000 kusur sayfanın hepsini okuyan ve neredeyse 2 aydır bu diyeti uygulayan kişiyim:)) diğer yeni,acami ve gereksiz sorular soran şahsiyetlerden değilim yanicim:))
bu güne kadar iyi gidiyordu ama 3-5 gün bozdum bunu biliyorum yine de 2 kg.çok geldi yaa ne bileyim
regl biteli 3 gün oldu cnm.
ay espriydi o
sabredicez başka çaremiz yok, sonuçta bu dukanın etkili olduğunu biliyoruz sadece gecikiyo bazen.
hoşbulduk canım. peki ben ne yapsam bilemedim. iki gün P yapacam o kesin de sonrasında ne yapacam. ben ellisekizi göremicemmi ya
şu anda öyle yapıyorum tatlım P deyim yani iki gün böle gidicek. 5+5 e geçmiyim diyorum berrin yapmış işe yaramamış. ben napsam allaam alam bi akıl verin. iki gün süremiz var
beberongom benim reglde hiç bu kadar artım olmaz dı yaa. acaba regl + haftasonu sendromu mu birleşti bilemedim. canımcım çok isterdim kaffe içelim 2,30 da ama ben gebzedeyim ev ataşehirde ama.
canımın içi istersen sadeca abla gibi 2+2 yap?
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bak 5+5te ben hızlı verdim, yumruk etkisini azaltabilir ama. sen kaç kilo daha vermeyi hedefliyorsun?net kilonun 60 olduğunu varsaysak 57ye düşsen iyi midir? 3 kilo için 5+5 yapabilirsin. Ben 3 kilom için 5+5 yapmıştım. Bölgesel problemler için 2+5 yapabilirsin 2+0a alternatif olarak. Aslında seçeneklerini biliyosun, merak ettiklerini sorsan mesela tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarlar bence. Benim tecrübem ancak bu kadar.
Evt cnm az yedım ama nededını belırttım sahura yetısememızden dolayı.Yarın bole olmaz sanırsam ... Şuana kadarda hıc acıkmadım ya pisikolojık yada yulaf kepegı harıka bırsey
süper acıkmamış olmak. Ama herhangi bir öğünde ne kadar yiyorsak o kadar yemeli sahurda da bence. Normal miktarınızda yiyin, mis gibi. Siz kendinizi bilirsiniz :)))
Hoşgeldin ange(yo)lika.....bende de yaklaşık 20 günlük bi durgunluk vardı...hatta +1000 fazlam oluşmuştu....taki 5+5 yapana kadar....5 günde -2000 net....sanırım 57.5 en son 7 8 sene önce görmüştüm...geglimin 1. günü başladım ondan mı böyle etki etti bilmiyorum....ben 5+5 i denemeni tavsiye ediyorum....
sağol ablacım bakalım dün ilk kez sarma yapmıştım bugün de ilk kez karnıyarık yapıcam yanına da cacık yapayım diyorum, bu arada öğlende az tavuk döner yedim ayranla saat 4 gibi falan sarmanın üstüne yoğurt döküp yesem akşamda karnıyarık yesem çok mu abartmış olurum sizce
Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
73.8 ile gitmiştim, 72.3 ile döndüm..
Benden haberler böyle..
Sevgiler..
yaa yasocum bıraktım işte o güçlendirme gibi şeyi. ben hem onu yaparken bile güzel sonuçlar alıyordum veremesemde artılarımı atıyordum ama kg verme konusunda bi fayda saglamadı .:44::44:bünyeye göre de değişiyor canım yaa 5-5 bende işe yaradı diye düşünüyorum kıramadığım 59 inadını kırdım kaldı ki regli öncesi 58 lerde çıktım düşün yani ama tabi düşmek istiyorsan artık şu güçlendirme gibi yapıyorum olaynı bırakman lazım güçlendirme güçlendirmede yapılır na göre :)))))
canımın içi istersen sadeca abla gibi 2+2 yap?
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bak 5+5te ben hızlı verdim, yumruk etkisini azaltabilir ama. sen kaç kilo daha vermeyi hedefliyorsun?net kilonun 60 olduğunu varsaysak 57ye düşsen iyi midir? 3 kilo için 5+5 yapabilirsin. Ben 3 kilom için 5+5 yapmıştım. Bölgesel problemler için 2+5 yapabilirsin 2+0a alternatif olarak. Aslında seçeneklerini biliyosun, merak ettiklerini sorsan mesela tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarlar bence. Benim tecrübem ancak bu kadar.
Hoşgeldin ange(yo)lika.....bende de yaklaşık 20 günlük bi durgunluk vardı...hatta +1000 fazlam oluşmuştu....taki 5+5 yapana kadar....5 günde -2000 net....sanırım 57.5 en son 7 8 sene önce görmüştüm...geglimin 1. günü başladım ondan mı böyle etki etti bilmiyorum....ben 5+5 i denemeni tavsiye ediyorum....
Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
Benden haberler böyle..
Sevgiler..
Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
Benden haberler böyle..
Sevgiler..
bende seni öpüyorum yağmurcum çok tatlısın bitanem kızlar gerçekten yağmur çok tatlı bildiniz bir fıstık onu tanımanızı çok isterdim bu arada çok şükür topimiz eski güzel günlerine dönüyor ay o kasvetli günler bana artı olarak yansıdı yaaa çok şükür bugün yine azcık eksideyim ama regliyim tam inemedim 65 lereGünaydın kızlaarrrr..
berriniiiiiiimmmmm,beberengoooooommm hoşgeldinizz sizleri tekrar görmek o kadar güzel ki! dün akşam telefondan okuyabildim ama yorum yazamadım size.çok özledik sizi ve muhabbetinizi.
dün akşam sahurda diyetimi bozmadan bir kahvaltı tarzı birşeyler yedim bakalım bugün nasıl geçecek.
sizlerde durumlar nasıl.?
bu arada yoliiiiiiiiiiiiiiiiii senide özledik yaaaa gelmezsin sandım valla neyseki tekrar aramızdasın.
topiğimiz eski neşesine kavuştu ne güzellll.
hepinizi seviyorum kızlaaarrr.
bu arada cumartesi günü zeynep ablayla buluştuk onun engin bilgi ve tecrübelerinden yararlandım kendisi çok tatlı biri.öpüyorum senide zeynep ablaaaaaaa
üle yağmuurrr zeynep ablayla kırıştırıyodunuz zaten siz ben biliyoruuummmm
hediyeler süprüzler emanet bırakmalar falan
canım, hoşbulduk yerim seni, nasıl gidiyor seyir?
ay canımın içiii haklısın yollymmm nerde benim yoliiim hadi bir şeyler yaz yoliiiii :))))
ben reglim canım henüz sahura veremedim kendimi
Ben bi dine yöneldim ya oruç tutmak istiyorum, içimden geliyo benim deeee
Tutçam ben de bana ne
güçlendirmeye geçicem haftaya başlarım oruca 1 hafta rötarlı olsa da
sakaleyn ablacım ve deridoktorum ikinize de tebrikler.
Yolandam seni yerim! kilo almakta ne var ahahaha dimi
ay bugün bi keyifsizim nedense bayanlar, bi garibim nedendir bilmem makyaj bile yapmadım :97:
[
vallahi de billahi de bravo doktorcum
[
vallahi de billahi de bravo doktorcum
Çok teşekkür ederim. Daha verilecek 12 kilo var :)).
Ben asıl sizleri tebrik etmeliyim, sonuçlarınız benim hayalim.
Tatilde bunaldıkça sizin aldığınız güzel sonuçları düşündüm ve motive oldum.
1+1 ile devam mı etmeliyim yoksa 5+5 mi denemeliyim biraz kararsızım. Sevgiler..
bende seni öpüyorum yağmurcum çok tatlısın bitanem kızlar gerçekten yağmur çok tatlı bildiniz bir fıstık onu tanımanızı çok isterdim bu arada çok şükür topimiz eski güzel günlerine dönüyor ay o kasvetli günler bana artı olarak yansıdı yaaa çok şükür bugün yine azcık eksideyim ama regliyim tam inemedim 65 lere
bebem hoş geldin berrinim sende canım hiç haketmediz ama neyyyyysee geçti gitti seni cin seniiiiiiiiiiii hemen çaktın yağmurla bidolaplar çevirdimizi deme hahahaha bigünde senlende buluşuruz bebem yağmurda gelir hep beraber dukanlaşırızzz
Taze fasulye serbest canım
Merhaba Dukandaşlarıııııım
Uzuuuuun zamandır aranıza katılamadım. Geçmişe şöyle bir bakayım dedim de bitecek gibi değil neler kaçırdım bilmiyorum.. Yurtta kalırken kaçamaksız giden dukan düzenim eve dönünce anne yemekleriyle derinden sarsılmış durumdaBir ayda 5 kilo vermişken iki haftada 2 kg sunu aldım Gerçi orada dijital tartım vardı buradaki ibreli, fark eder mi bilemiyorum. Yurtdışındayken özlediğim bir sürü şey yedim, ne yapayım dayanamadım. 2 kiloyu yanlara aldım, belim kalınlaştı direk. Yine de eski halimden iyiyim ama. Bugünden itibaren evde birkaç gün yalnızım tekrar dukanıma dönmeye çalışıcam, bakalım.. Yazı güçlendirme tadında geçiştirmeye çalışıp eylülde tekrar eski düzenime dönmeyi planlıyorum. Şu iki kiloyu versem de onu koruyabilsem bari.. Kitabıma kavuştum (anneme aldırmıştım) hem fırınım da var burda, ilk işim buğday kepeği alıp sizin ekmeklerinizden kurabiyelerinizden yapmak olacak :))) Yulaf kepeğimi kendim getirdim bi de gojiberry bulabilirsem oh ne ala
Ne olursa olsun evde olmak çok güzel içimde bitmez bir enerji var. Hepinizi selamlıyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?