aman efendim teveccühünüznasıl yazılıyor bu kelime acaba bilemedim :26:
sen ne yaptın tartıldın mı,son durumun nedir?hadi gaza gelelim görelim şu 6 lı rakamları artık
ya hakketen ben şiştim,göbeğim davul gibi,regl falan da yok.
sanırım rehavet oldu hafta sonu,hemen toparlamalıyım
valla canım anlayamadımramazanda geldi sahurda yediğin proteinler gün içinde susuzluktan öldürüüyo.akşam olsun ilk işim su içmek lıkır lıkır.sonra proteın ve sebzeye saldırcam
benim beste işini sen devralmışsın yağmurumsüpersin
Ben bu hafta sonu cuma öğleden sonra ölüm orucuna yattım pazar akşamı bitirdim..Yarın tartılıcam bakalım noolmuş. Ama sen nefis gidiyosun tebrikler
yok bebeğim o beste işini senden iyi yapan yok şimdi hakkını yememek lazım
kızlar ben çıkar..herkese şimdiden hayırlı iftarlar.hepinizi öpüyorummm
Ben bu hafta sonu cuma öğleden sonra ölüm orucuna yattım pazar akşamı bitirdim..Yarın tartılıcam bakalım noolmuş. Ama sen nefis gidiyosun tebrikler
arkadaşlar, nedir çoğunuzda bir pesimistlik, bir moral bozukluğu, bir pazartesi sendromu ve bir dukanı bırakma eğilimi..titreyin ve kendinize gelin, ruhsal durumumuz diyetimizi de etkiler, kilo veremiyorum diye kalkarsanız kilo veremezsiniz, biraz kuantumvari yaklaşalım olaya..bir ton kilo verdik hepimiz, kiloları veren biziz, verecek olan da, sabır gerekiyor sadece..az kilosu kalanlar daha sabırsız çıktı ama psikoloji böyledir zaten, 24 saatlik nöbet tutulur ama zor geçen son 1 saattir..elimizde bir sürü seçenek var, teker teker hepsini deneyip yarayanı bulacağız, yılmak YOKhadi neşelenin biraz..
ayyyy çok ayıp kıss sen karşımıza makyajsızmı çıkıyosun aaaaa:115:
Tatilden kilo alarak dönmüş biri olarak sizi ayakta alkışlıyorum efendim tebriklerben eti çok sevdiğimden 5+5 yapıyorum benim için zor olmuyor,ama sıkılıyorum diyorsanız 1+1 yapın derim hem 1+1 de kilo verme durduğunda yumruk daha etkili oluyor.
Kilosu artmış,ya da kilo veremeyen dukanist arkadaşlarım:
Haydi hep birlikte sporu birazcık artıralımBen bugünden itibaren düzenli pilates yapmaya başlıyorum
günde 40 45 dakika çok yormaz diye düşünüyorum...
aaaa bak az kalsın unutuyordum.seyıre yenı basladık yaaa.
dun yazlıkta bır yemek yaptım.ama yemek mı yememek mı valla tencereyı zor kaptım onlerınden
bahceden patlıcan topladım sogan soktum topragın ıcınden.bıber ve domateste topladım geldıım.
tencereye bır sıra soganları dogradım.sarımsak dogradım.
ustune 500gr dana kusbası haslamıstım onu dızdım.
ustune patlıcanları alacalı soyup tuzlu suya bandırıp cıkardım sıkıp onları dizdim.
üstüne biberleri uzun uzun kesıp dızdım.
en ustune domateslerı kup kup kesıp dızdımm
onunda ustune taze nane yaprakları dizdim.baharatlandırdım bide.
ocaga koydum kapagını kapattım.azcık suyunu salıncada ustune haslamanın suyunu ekledım.bır damlacık yagsız enfes bır yemek oldu.yanında bol yogurtla giriştik resmen yemege.
Evettttt hadi hep beraber bol limonlu domatesli acı biberli ( yağsız) bamya pişirelim.... ( ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM HELE ANNEM AYVALIK ZEYTİNYAĞANNAN YAPTI MI)
yaa bende söylemeyeyim diyordum ama bu sabah +800 çıktım.nasıl olur diye çığlığı basacaktım sabah sabah :84:
tam haftasonu 200 gr verdim hadi pazartesi tickerimi değiştireyim belki azıcık daha veririm dediydim,ama bu çok süpriz oldu
acaba sıcaklardan şişiyormuyuz ne
ya da sıcaklarda daha az mı protein tüketiyoruz:44:
hiç aklına gelirmiydi diyetteyken fasulye ve bamya özleyeceğin
normalde ben ne zaman diyet yapsam gece rüyama iskender döner,künefe falan girerdi,şimdi ise zeytinyağlı yemekler uçuşuyor kafamda
bak bunu şimdi okudum,çok iyi geldi canım eline sağlık
böyle birbirimize destek vererek tekrar toparlanacağız
:81::81::81:
bak ben başladım bile titremeye ,hatta zıplamaya :122:
ay ablacım
bugün öyle oldu birazcık
Her gün 45 dakika plates fazla değil mi
aslında bana sorsanız ben yaparım her gün de
Güçlendirmeye saklıyorum
ay eridim bittim burda resmen salyalarımı toplayamadım
yaaaa bamyaya da ölürüm ben ama anlatmayın bugün sebzemi yedim beeennn
ya ben de merak ediyorum bunu sıcaklardan mı yoksa biz mi proyu azalttık bunalmalardan?
Ben de artılardaydım biliyosunuz ki
al işte psikolojik durumlar
kısıtlanmak
ben dünden razıyım zaten:87::79:
yetmediyse bi de bundan :118:
hehehehe şu sondakileri çok seviyorum çok komikler
BU ARADA DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİNNNN:
Bim'den devam sütü aldım bayanlar. Aman yareppi sütlü tatlı gibi tadı var. O naaasssssı güzel bir şey! İçine kakao koy, pusing niyetine pişir ye. Öyle güzel. Acaba sorun olur mu dukan için? Sadece tam yağlı süt kullanmaktan farkı demir ve vitaminlerle zenginleştirilmiş olması. Daha bile faydalı olacağını düşünüyorum ben, sizin yorumlarınız nedir acep bu konuda?
bak bunu şimdi okudum,çok iyi geldi canım eline sağlık
böyle birbirimize destek vererek tekrar toparlanacağız
:81::81::81:
bak ben başladım bile titremeye ,hatta zıplamaya :122:
şok şok şok kızlarrrrrrrrrr saat 16 00 da çok acil bankaya yetişmek için dışarı çıktım 66.100 ile şimdi geldim 65.7 ile allahım şoktayım ya dünde izmite gitmiştim tamamen dukan dışı yemek yedim ilk kez baya artıdaydım şimdi gördünüz gibi şok eksideyim hepimiz için bol eksili hayırlı ramazanlar canlarım ben mutfağa koşuyorum bir sürü yemek çıkarmam lazım yoksa beni yerler
eşim geç ve tok geliceğini söyleyince karnıyarıktan vazgeçtim yarına kaldı, dünkü mantı böreğin domates peynirlisinden yaptım kesinlikle denemelisiniz sahur içinde çok güzel bir alternatif bence, işte benim yaptığımız görüntüsü
eşim geç ve tok geliceğini söyleyince karnıyarıktan vazgeçtim yarına kaldı, dünkü mantı böreğin domates peynirlisinden yaptım kesinlikle denemelisiniz sahur içinde çok güzel bir alternatif bence, işte benim yaptığımız görüntüsü
yaseminim bunlar harika duruyo! Bi sonraki ps günümde yapıcam valla kahvaltıda yerim hatta yanında koca bardak sütle
ellerine sağlık canımın içi
yap canım gözleme gibi oldu bi de nottt ben kreplere accuk kabartma tozu atıyorum daha hamurumsu oluyor kepeği az tutsanda içinde şişince krep kabarıyor bu arada kurabiyeyle ilgili sorunu yeni gördüm ancak cevap yazdım ben bugün işe iki tane götürmüştüm saat 10,5 ta kahveyle 1 tanesini yiyebildim ikinci çok geldi yarına kaldı günde bi tane olunca ezme abartı olmuyor sanırım bi de kepek demişsin ya kepek değildi tarif ezmeyleydi canım kepekle nasıl olur bilmiyorum
beberongomm yaaa bu akşam kotonda bi elbise giydim 38 beden göğüs kısmına kadar çok iyiydi de yukarısı zorla kapandı hastalanıcak olmamla ilgisi vardır dimi yoksa bırakmam valla güçlendirme falan hayal olur
ay canım ben de atıyorum karbonat çaktırma hihihihi
ağız alışkanlığı işte anacım kepek kepek :)))
ellerine sağlık ben denicem bunu bi ekmeklerim bitsin de :)
sorma canımın içi aynen aynen dayanamadım tartıldım
60.4 çıktım
güçlendirme yalan, seyire devam
sen bi reglini ol, ben de bi yumruk yapim
napalım beklicez
ayy sinir oluyorum yaaa kilo veriyorum diyorum bu kezde hastalık giriyor araya kocaman bir göbiş şiş göğüsler sinir oluyorumm sinirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?