Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

napim canımın içi deli oldum tartıda o rakamı görünce ya!
yetti artık 58 olayım bıktım valla diyet diyet diyet!
Şurada iki meyve yicem!
Light dondurma yicem!
Valla içim çıktı artık ama!

yaa bari ağustos içinde geçsekte güçlendirmeye meyveler bitmeden yetişsek, bende aynı şeyler, yemekten o kadar sıkıldım ki çeşiti bol tutmaya çalışıyorum, şu hafta bir geçse çıldırcam bende bu belirsizlik sürekli değişiklik gösteren kilom sinir ediyor beni

Katılıyorum sana.
Yaz bitmeden bi karpuz, kavun, şeftali, erik ve kiraz yiyelim istiyorum.
Meyve sonuçta sağlıklı ve güzel bir şey abartmazsak.
Koca kışı beklicez meyve için yoksa.
Yasom napıcaz ümitsizliğe kapıldım ben geçicem valla güçlendirmeye artık.
Yumruğumu yapim.
Reglim bugün son hareketliliklerini yaşıyo sanırım yarınki kilom acaba belli eder mi kendini?
Regl tam bittikten sonra oynasa oynasa 200-300 oynar diyorum.
Sen ne diyosun?
Yarın saf pro günüm aslında yumruğa mı gitsem, bi pro+sebze daha mı yapsam da son kilomu görüp yumruk yapsam?

yolim bizler verdiğimiz kiloları 1+1 ile verdik.bence 1+1 ile devam edip 1 hafta ya da 10 gün geçince 2/0 ı da deneyelım dıyorum ne dersin?

valla bacııko ben yarın içinde P ye hazırlandım öle olucak sanırım. bide diorum ki dayanabilcem kadar pro yapsam acaba dayanabilir miyim. ? öglen tavuumu zor yedim resmen ittirdim boazımdan ama akşam çılbır yaptım çok güsel oldu valla sirkeli sirkeli missssss missssss

tatlım bence de güçlendirmeye geç ben birazda yaz meyvlerinden mahrum kalmak istemediim için biraz salmıştım ama bugünden itibaren topladm kendimi. biş dicem sence dayanabildiim kadar P yapsam nolur? dukanı es geçmiş olmam sanırım zira dukan başta saf pro bi diyet geliştirmiş ama sebze de gerekince onuda eklemiş millet etten sıkılınca. oysaki kırmızı et bu kadar pahalı olmasa ben etten hayatta bıkmam he

e canım eğer 60 lardaysan şimdi seninde 2 kilon var demek ki, aslında seninde asıl hedefin daha düşük güçlendirme hedefin 58, bende 57 de geçicem diyorum ama asıl istediğim 55 güçlendirmeye de 3 kilo bırakamam veremem çünkü o kadar, öff bu kadar da yaptık yaptık hedefe ulaşmadan bırakmakta güçsüzlük gibi geliyor inatlaşsak mı biraz

yemeğin güzel görünüyor afiyet olsun.bardakda ne var anlayamadım??

goji berry ile hoşaf yapan var mıı???yoksa yapmayın ben denedim iğrençtii.belki tatlandırıcı fazla olmuş olabilir ama az da olsa güzel olmazdı sanırım..
iftarım kıymalı yumurta ,yoğurt,1 küçük kornişon.1 bardak zero.

bu da yeni pişen krem karamelim yarım kilodan biraz azdı sütüm 2 yumurtayla yaptım, cevat kelle gibi oldum valla yapıp yapıp resmini çekiyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf-0047.webp
    10 KB · Görüntüleme: 82
ehehehehehe dimi garip duruyor çakma limonata yaptım bi tane limon sıktım küçük şişeye döktüm sonra su ve tatlandırıcı atıp şişeyi salladım bardağa döktüm

hımmmm bende diyorum altı limonata ama üstü köpüklü ne olaki.bende demlikde kalan çaya soğuk su buz nane ve limon suyu ekliyorum bütün gün elimde içim dışım buzlu çay oluyor.

hımmmm bende diyorum altı limonata ama üstü köpüklü ne olaki.bende demlikde kalan çaya soğuk su buz nane ve limon suyu ekliyorum bütün gün elimde içim dışım buzlu çay oluyor.

aman berkmine abla dikkat et bizim eski işyerinden bi arkadaşta ıce tea içiyordu sürekli aşırı kalp çarpıntısı yapmış hastaneye kaldırmışlardı kızı, gerçi sen biliyorsundur eminim ama açık çok açık iç bari allah korusun

ayyyyy,saol ya bunu akıl edemedim valla.gerçi çok açık yapıyorum ama dikkat etmeli.2x15değilim nede olsa

ben aslında ilk baş sevmiştim ama canım bu son aldığım paket resmen çıtırdıyo hijyenik olmadığını düşünüyorum artık bildiğin toz yada kum karışmış sanki çıtır çıtır midemi bulandırıyo

wallahi bravoo

"oku oku bitmedi ayol yine ne çok yazmışsınız" eveeet işte ne zamandan beri söylemek istediğim cümle bu...herkesler dönmüş,hatta tatilciler ve uzun süredir girmeyenlerden gelenler olmuş,ortam şenlenmiş,sohbet güzelleşmiş,güzel bilgiler verilmiş ayy daha ne olsuun hepiniz iyi ki varsınız

aslında benim de aklımdan geçmedi değil yolim ya
çaktırma da ay kızarlar diye de sormaya çekiniyodum
saf pro takılıp haftada 2 kez nişastalı besin -bakliyat- ve günde 1 öğün sebze işte benim aklımdan geçen.
Bu mönüyle ne kadar gider acaba?
Yine paylaşmıştım aslında bunu, vagusum bi bakıverse iyi olur, yorum yapar bize.

aynen canımın içi bu kadar yaptım azıcık daha sıkayım dişimi diyorum ama bi yandan da insan sıkılıyo. Meyveyi çok özledim sanırım ben. Bi de bulguru ve nohutu. Bağırsaklarım iflas edicek prolar yüzünden o da canımı sıkıyo.

aslında berkmine abla tarifin çok güzele benziyo, yaseminin dediği gibi abartmamak kaydıyla- tarifler sayfasına ekleyebilir misin?
burada heba olur bu tarif, aradık mı kolay bulabilelim diye. İznin olursa ben de ekleyebilirim tabii.

Ay çatliyciğim saksım mavim ya çarşambayı bekle diyosun. Aslında doğru yarın saf pro, çarşamba da ps günüm perşembeden sonra pazara kadar bi yumruk yapsam iyi olur gibi geliyo ama. Görücez.

Bayanlar benim sinirim bozuldu valla tartıyı görünce. Yarın erkenden kalkıcam yine iş var
bi de sevgilikuşumla buluşucaz duşumu sabaha bıraktım
6:30 gibi kalkmam lazım en geç, dukan da uyumadan inceltmiyo adamı biliyosunuz ki.
Sizleri öpüyorum, yarın kilo bildirimi yapacağım sebbahtan.
Herkesi çok öpüyorum, tavsiyeleriyle beni motive eden ablalarım; hepinizi çok seviyorum!

dayan bebişim dayan hele bi net kilonu gör hatta mademki tam da saf pro dönemindesin hatta sana azıcık daha sabır bikaç gün de seyiruygulayıp duruma bak ki gerçekten yumruğa ihtiyacın var mı emin olalım diyeciim..ama nedense bana şu reglden sonra yumruğa filan ihtiyacın kalmayacak gibi geliyo ay inşallah da öyle olur
yat dinlen canım sen kaliteli uykunu da al sabaha daha bi eksil inşallah,yarın haberlerini bekliyoruz,ii geceler

kızlar bende yatıyorum bebişin dediği gibi bol bol uyuyalım erken kalkıcaz zaten bari akşam uykumuzu alalım ama oruç tutan arkadaşlar biraz daha dursun yoksa biliyorsunuz yenenler direk göbiş olur, bu arada berrinin sesi çıkmadı yemeği yiyince ağırlık çöktü herhalde, hepinizi çok seviyorum arkadaşlar sabah en az -1000 le uyanmanız dileğiyle iyi geceler

yok kız yok sofra topla bulaşık yıka namaz kıl anca oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…