al benden de o kadar!
gıcık oldum metabolizmama yalnız şu an!
reglime de gıcık oluyorum!
yaso yürü dukana gidiyoruz
napim canımın içi deli oldum tartıda o rakamı görünce ya!
yetti artık 58 olayım bıktım valla diyet diyet diyet!
Şurada iki meyve yicem!
Light dondurma yicem!
Valla içim çıktı artık ama!
yaa bari ağustos içinde geçsekte güçlendirmeye meyveler bitmeden yetişsek, bende aynı şeyler, yemekten o kadar sıkıldım ki çeşiti bol tutmaya çalışıyorum, şu hafta bir geçse çıldırcam bende bu belirsizlik sürekli değişiklik gösteren kilom sinir ediyor beni
yolim bizler verdiğimiz kiloları 1+1 ile verdik.bence 1+1 ile devam edip 1 hafta ya da 10 gün geçince 2/0 ı da deneyelım dıyorum ne dersin?
tatlım bence de güçlendirmeye geç ben birazda yaz meyvlerinden mahrum kalmak istemediim için biraz salmıştım ama bugünden itibaren topladm kendimi. biş dicem sence dayanabildiim kadar P yapsam nolur? dukanı es geçmiş olmam sanırım zira dukan başta saf pro bi diyet geliştirmiş ama sebze de gerekince onuda eklemiş millet etten sıkılınca. oysaki kırmızı et bu kadar pahalı olmasa ben etten hayatta bıkmam heKatılıyorum sana.
Yaz bitmeden bi karpuz, kavun, şeftali, erik ve kiraz yiyelim istiyorum.
Meyve sonuçta sağlıklı ve güzel bir şey abartmazsak.
Koca kışı beklicez meyve için yoksa.
Yasom napıcaz ümitsizliğe kapıldım ben geçicem valla güçlendirmeye artık.
Yumruğumu yapim.
Reglim bugün son hareketliliklerini yaşıyo sanırım yarınki kilom acaba belli eder mi kendini?
Regl tam bittikten sonra oynasa oynasa 200-300 oynar diyorum.
Sen ne diyosun?
Yarın saf pro günüm aslında yumruğa mı gitsem, bi pro+sebze daha mı yapsam da son kilomu görüp yumruk yapsam?
Katılıyorum sana.
Yumruğumu yapim.
Reglim bugün son hareketliliklerini yaşıyo sanırım yarınki kilom acaba belli eder mi kendini?
Sen ne diyosun?
Yarın saf pro günüm aslında yumruğa mı gitsem, bi pro+sebze daha mı yapsam da son kilomu görüp yumruk yapsam?
eşim geç ve tok geliceğini söyleyince karnıyarıktan vazgeçtim yarına kaldı, dünkü mantı böreğin domates peynirlisinden yaptım kesinlikle denemelisiniz sahur içinde çok güzel bir alternatif bence, işte benim yaptığımız görüntüsü
yemeğin güzel görünüyor afiyet olsun.bardakda ne var anlayamadım??
ehehehehehe dimi garip duruyor çakma limonata yaptımbi tane limon sıktım küçük şişeye döktüm sonra su ve tatlandırıcı atıp şişeyi salladım bardağa döktüm
hımmmm bende diyorum altı limonata ama üstü köpüklü ne olaki.bende demlikde kalan çaya soğuk su buz nane ve limon suyu ekliyorum bütün gün elimde içim dışım buzlu çay oluyor.
aman berkmine abla dikkat et bizim eski işyerinden bi arkadaşta ıce tea içiyordu sürekli aşırı kalp çarpıntısı yapmış hastaneye kaldırmışlardı kızı, gerçi sen biliyorsundur eminim ama açık çok açık iç bari allah korusun
Sevgili saksmavisi, yulaf kepeğini ilk yediğimde bana da kumlu gibi gelmişti de sevmemiştim. Ama şiştiği zaman gayet iyi oluyor. Ben krep ya da bisküvi yapacağım zaman önce yağsız sütle ıslatıp 5-10 dakika bekletiyorum. şiştikten sonra pişirdiğimde kum gibi olmuyor. Ben doğalsanın kepeğini kullanıyorum bu arada.
Günaydınn :))
Bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu, 1 temmuzda başlamıştım ve tam 7.1 kilo verdim
Maalesef bir türlü yürüyüşlerime başlayamamıştım, demek ki spor yapsam cidden 10 kiloyu bulucaktım, 2 gündür yürüyüşlere de başladım, bakalım ağustos ayı performansım nasıl olcak :) Hepinize kolay gelsin.
arkadaşlar bu durucum acaba simla hanım mı?
İlk sayfaları okuyordum da bakın ipeksir adlı kullanıcıdan bi bölüm kopyaladım güçlendirme hakkında:
"Süper geçiyor. Çooooook yiyormuşum gibi geliyor. Kilo yerinde sayıyor gibi. Saf proteinin ertesi günü 500-600 gr vermiş gibi gözüküyor. Senin nasıl gidiyor? Kaç günün kaldı? Seni görüpte bu diyete başlayan kaç kişi var? "
Ve bir bayan daha güçlendirmede 1 kilogram kaybettiğini açıklamış. Demek ki dikkatli gidiyormuş güçlendirmede de.
Seni berrine havale ediyorum...
canımmm elettra ablam, iftar yapalım hadi gel sen de :)))
müsait olduğumuz bi gün yapalım bunu ben gerçekten istiyorum, havada kalmasın yani.
Kilo durumları ne alemde?
yazılar çok nostaljik dimi bebecik?ilk kez güçlendirmeye geçen var baksana..bu arada durucuk bence de simla okurken ben de o hisse kapılmışstım
Kızlar merhabalar, hayırlı ramazanlar, Allah niyetlenenlerin orucunu kabul etsin
Ben bu hafta sonu bir çılgınlık yaptım.Cuma saat 15'den itibaren pazar akşamı saat 19:00 a kadar HİÇ BİR ŞEY yemedim. Su ve her zaman içtiğim şeyden içtim Amacım hem Meto yu hem de Dukan ı tokatlamaktı.
Bu sabah tartılamadım. Yarın sabah umuyorum şu sabitlediğim kiloyu kırmış olacağım. Lütfen lütfen acık düşük çıkayım noooollllluuuuurrrrr
elettracım aman dikkat et metoyu şaşırtiim derken kötü bi etkiyle karşılaşma..malum havalar çok sıcak o kadar aç kalmamaya çalış, inş güzel bi sonuç görürsün
bende bu akşam karnıyarık yapmayı düşünüyorum yağsız nasıl olucak bilmiyorum ama idare edicez artık, patlıcanları da kızartmak yerine ızgarada pişirsem olur herhalde bilemedim , bu arada dün ben sarma yaptım kızlar yulaf ezmesiyle sadece içinde pirinç olmadığından suyunu tam ayarlayamadım az su çekti ama tat olarak leziz olmuş üstüne yoğurt falan döküp yiycem bugün tavsiye ederim yani
kesinlikle dene canım çok güzel oluyo,normal patlıcanı alacalı soyup alüminyum folyo serdğin tepside közle,içine de hazırladığın kıymalı domatesli biberli harçtan koy al sana mis gibi karnıyarık tepsinin dibine biraz da salçalı su koy oldu bitti..
amin canım inşallah...evet haklısın gerçekten arkası gelecek gibi durumdayım ...zaten durağanlığın son noktasındayım moralmen eksilerdeyim :))))bozmak istiyorum ama buraları sürekli okuyorum motive ediyo beni tekrar... hele böyle 57-58 kg lara düşenleri görünce hemen toparlanıyorum.ama benim daha çooooook çalışmam lazım.durağanlık ilk 10 kg verdikten sonra başlar diyor ama benim 6 kg dan sonra başladı ve beni sinir etti. kilom 81 küsürdu şimdi 75 küsürda takıldı kaldı.20 haziranda başlamıştım bugün 43. gün.yaklaşık 3 haftadır aynı kilodayım.durumum nasıl sizce. ben 2 haftada 4 kg verince bu zamana kadar 9-10 vermeyi hesaplamıştım ama evdeki hesap dukana uymadı :))))
o zaman senin yumruk zamanın gelmiş canım 3 kilo sabitlik baya uzun bir an önce yumruk yap
Bugün sabah tartıldığımda. 75.1 i gördümHalbuki hiç kaçamak falan yapmamıştım.. Ticker ımı nasıl değiştircem?
baştan yapman gerek..bence hiç uğraşma değiştirmeye nasılsa o kiloya tekrar düşeceksin
kolay gelsin kızlar
ya ben bu dukanın sitesinden bi halt anlamadım. Eğer aranızda boyu 1.65 olan varsa, dukan sitesinde hesaplattıysa, ideal kilosunun kaç çıktığını yazarsa sevinirim:13:
arkadaşlar da yazmış ordaki test kişiye bağlı bir çok soru soruyo berrin türkçesini de paylaşmış ordan bakabilirsin
geldim canlarım hepinize teşekkür ederim. aramasın gözler o şimdi topikte
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. aramıza zorunlu olarak ara veren kızlar hoşgelmişler. bugün pazartesi ve hiç tadım yok. ben niyetli değilim ama nietli olanlara allah sabrını versin diyorum. bugün proteine başladım. valla 5+5 mi 2+2 mi 2+0 mi ypacağım hala bilmiyrum. bu sabah korkunç bi rakam gördüm tartıda. zaten canım sıkkındı bide eşim aradı az önce işyerindeki mdürü kaza geçirmiş abisi vefat etmiş kendisi hastanedeymiş çok üzüldüm ona da. eşim bu hafta son diyor ama o gelmeden ben sevinmek istemiyorum. daha önce sölemiştim eşim yüz küsür kg da. onun için dukan test yaptım. 6 gün atak 153 gün seyir çıktı. 79 kg ya inmesi gerekliymiş yani sadece yirmi kg eder. eşim de gelicne dukana başlicak. aile boyu dukancı olcaz. ozaten etçildir dert etmicektir sanıyorum.
ben dün regl oldum dün akşam da şartlar yüzünden çok geç akşam yemegi yedim ve sabah tam +2300 de idim şok oldum. aslında tartılmicaktım ama P gününe başladıım için tartılmam lazımdı. bugün bir agustos ve ben temmuz ayında korkunç bi performans gçsterdim. değil kg vermeyi artıdayım. yani güçlendirme gibiydi son zamnalarda kaçamaklarımda olmuştu ama hala altmışları görmek bir de 61.5 beni üzdü . biraz ümitsizliğe kapıldım.ama beberongo az önce 40 gün sonra bile metosu harekete geçenler var demiş. ne bileyim birazda diyetten sıkılmıştıum. bilmiyorum çok moralim bozuk bugün zaten pazartesilerden de nefret ediyorum. dün gece eşim geç gitti uykusuzum da .. işte böle :44::44:
oleeey yolita da dönmüş..canım sen güçlendirme gibi devam ettin ya tekrar seyire dönsen bence verebilirsin
Merhaba,
1 hafta tatile çıktım.
Tatilde de uydum diyete.
73.8 ile gitmiştim, 72.3 ile döndüm..
Benden haberler böyle..
Sevgiler..
tatile giden ve kilo verip dönen biri var vallahi bravo
aaaa bak az kalsın unutuyordum.seyıre yenı basladık yaaa.
dun yazlıkta bır yemek yaptım.ama yemek mı yememek mı valla tencereyı zor kaptım onlerınden
bahceden patlıcan topladım sogan soktum topragın ıcınden.bıber ve domateste topladım geldıım.
tencereye bır sıra soganları dogradım.sarımsak dogradım.
ustune 500gr dana kusbası haslamıstım onu dızdım.
ustune patlıcanları alacalı soyup tuzlu suya bandırıp cıkardım sıkıp onları dizdim.
üstüne biberleri uzun uzun kesıp dızdım.
en ustune domateslerı kup kup kesıp dızdımm
onunda ustune taze nane yaprakları dizdim.baharatlandırdım bide.
ocaga koydum kapagını kapattım.azcık suyunu salıncada ustune haslamanın suyunu ekledım.bır damlacık yagsız enfes bır yemek oldu.yanında bol yogurtla giriştik resmen yemege.
ayy o yemek şahane oluyo iyi ki hatırlattın,hatta sarımdsak ve soğanı iri parçalar halinde koyun onlar pişerken eriyip yok oluyo zaten..ama ben kuşbaşı eti çiğden koyuyorum ve biraz da salça ekliiyorum kendi suyuyla bi güzel pişiyo
şok şok şok kızlarrrrrrrrrr saat 16 00 da çok acil bankaya yetişmek için dışarı çıktım 66.100 ile şimdi geldim 65.7 ile allahım şoktayım ya dünde izmite gitmiştim tamamen dukan dışı yemek yedim ilk kez baya artıdaydım şimdi gördünüz gibi şok eksideyim hepimiz için bol eksili hayırlı ramazanlar canlarım ben mutfağa koşuyorum bir sürü yemek çıkarmam lazım yoksa beni yerler
anam zeynep ablam buharlaştın mı yoksa sıcaktaoyy çok sevindim senin adına şahane bişey bu
Katılıyorum sana.
Yumruğumu yapim.
Sen ne diyosun?
canım sen yine ilk söylediğin gibi çarşamba net kilonu bi gör ondan sonra ya seyir ya yumruk karar veririsin
valla bacııko ben yarın içinde P ye hazırlandım öle olucak sanırım. bide diorum ki dayanabilcem kadar pro yapsam acaba dayanabilir miyim. ? öglen tavuumu zor yedim resmen ittirdim boazımdan ama akşam çılbır yaptım çok güsel oldu valla sirkeli sirkeli missssss missssss
tatlım bence de güçlendirmeye geç ben birazda yaz meyvlerinden mahrum kalmak istemediim için biraz salmıştım ama bugünden itibaren topladm kendimi. biş dicem sence dayanabildiim kadar P yapsam nolur? dukanı es geçmiş olmam sanırım zira dukan başta saf pro bi diyet geliştirmiş ama sebze de gerekince onuda eklemiş millet etten sıkılınca. oysaki kırmızı et bu kadar pahalı olmasa ben etten hayatta bıkmam he
e canım eğer 60 lardaysan şimdi seninde 2 kilon var demek ki, aslında seninde asıl hedefin daha düşük güçlendirme hedefin 58, bende 57 de geçicem diyorum ama asıl istediğim 55 güçlendirmeye de 3 kilo bırakamam veremem çünkü o kadar, öff bu kadar da yaptık yaptık hedefe ulaşmadan bırakmakta güçsüzlük gibi geliyor inatlaşsak mı biraz
hımmmm bende diyorum altı limonata ama üstü köpüklü ne olaki.bende demlikde kalan çaya soğuk su buz nane ve limon suyu ekliyorum bütün gün elimde içim dışım buzlu çay oluyor.
aslında benim de aklımdan geçmedi değil yolim ya
çaktırma da ay kızarlar diye de sormaya çekiniyodum
saf pro takılıp haftada 2 kez nişastalı besin -bakliyat- ve günde 1 öğün sebze işte benim aklımdan geçen.
Bu mönüyle ne kadar gider acaba?
Yine paylaşmıştım aslında bunu, vagusum bi bakıverse iyi olur, yorum yapar bize.
aynen canımın içi bu kadar yaptım azıcık daha sıkayım dişimi diyorum ama bi yandan da insan sıkılıyo. Meyveyi çok özledim sanırım ben. Bi de bulguru ve nohutu. Bağırsaklarım iflas edicek prolar yüzünden o da canımı sıkıyo.
aslında berkmine abla tarifin çok güzele benziyo, yaseminin dediği gibi abartmamak kaydıyla- tarifler sayfasına ekleyebilir misin?
burada heba olur bu tarif, aradık mı kolay bulabilelim diye. İznin olursa ben de ekleyebilirim tabii.
Ay çatliyciğim saksım mavim ya çarşambayı bekle diyosun. Aslında doğru yarın saf pro, çarşamba da ps günüm perşembeden sonra pazara kadar bi yumruk yapsam iyi olur gibi geliyo ama. Görücez.
Bayanlar benim sinirim bozuldu valla tartıyı görünce. Yarın erkenden kalkıcam yine iş var
bi de sevgilikuşumla buluşucaz duşumu sabaha bıraktım
6:30 gibi kalkmam lazım en geç, dukan da uyumadan inceltmiyo adamı biliyosunuz ki.
Sizleri öpüyorum, yarın kilo bildirimi yapacağım sebbahtan.
Herkesi çok öpüyorum, tavsiyeleriyle beni motive eden ablalarım; hepinizi çok seviyorum!
al benden de o kadar!
gıcık oldum metabolizmama yalnız şu an!
reglime de gıcık oluyorum!
yaso yürü dukana gidiyoruz
kızlar bende yatıyorum bebişin dediği gibi bol bol uyuyalım erken kalkıcaz zaten bari akşam uykumuzu alalım ama oruç tutan arkadaşlar biraz daha dursun yoksa biliyorsunuz yenenler direk göbiş olur, bu arada berrinin sesi çıkmadı yemeği yiyince ağırlık çöktü herhalde, hepinizi çok seviyorum arkadaşlar sabah en az -1000 le uyanmanız dileğiyle iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?