Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bacak ınceltıcı egzersızler buldum dukanın hareketlerı yanında bunları da yapabılırız

Son düzenleyen: Moderatör:
burda da karın bacak ve kalça egzersızlerı var dukan hareketlerıne ılaveten bunları da yapabılırsınız .paylaşıyım dedım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de yatıyorum hepinize ıyı geceler dukan ın güzelleri ya da durun durun olmadı dukan ın melekleri yarın görüşmek üzere

hii başınız sağolsun, aşk olsun böyle bi durumda bahane mi aranır? Geldik, buradayız hep beraberiz yine

çok teşekkür ederim canım bugünde anca şimdi girebildim ama bütün gün aklım buradaydı şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum

nihayet geçmişi okumayı bitirebildim biliyosunuz benim de durdu kilo vermem hatta artılardaydım 70.100 ken yumruk yaptım olmadı 5+5yaptım olmadı son olarak p.tesiye kadar normal beslenicem demiştim az az normal yedim ama etlerimi kepeğimide ihmal etmedim nihayet +lar gitti ama sadece artılar şimdi napim bilmiyorum

yumruğa başladım bile canımın içi

ehehehe berrin köşede sızıp kalmış böyle hıfss hıfss diye düşünsene

aman tanrım yoksa bende de mi işe yaramayacak yumruk?!

Canlar günaydın.
Şu an sanırım tam kilom 59.3
Yani ben tatilde edindiğim regl ödemini atabildim sadece
3 Temmuzdan beri aynı kilodayım yani aslında. Kilo vermiyorum sadece ödemim kilomu etkiledi, fazla çıktım.
Bugün itibariyle yumruk yumruğa savaştayım metoyla, çok affedersiniz 4 günden 10 güne kadar sürdürebilirim bu durumu.
Sinirlendim çünkü artık aaaaa 58e bi düşsem geçicem güçlendirmeye 1 kiloyu da orada vericem eyvallah ama tık yok metoda benim.
Tamam sinrlendim de söyledim 4 gün yapıcam yumruğu ama 5+5ten sonra ne kadar etkiler bilemiyorum. Yani meto alışmış olucak gibi zaten bi 5 günlük de atak sürem vardı benim. O nedenle 5 günlük atak ve 5+5 seyirden sonra vücut 4 günlük saf proyu çıtır çerez gibi yutar herhalde.
Düşüncelerim bu yönde, sizlerin de fikirleriyle yol çizicem artık kendime.
Açıkçası dukandan sonra 1 hafta az ve sık yeme düzeniyle kalori kısıtlama diyeti 1 kiloyu atar diye düşünüyorum.
Çünkü vücudun unuttuğu bi durum bu ehehehe farklı olabilir
Amaaaan ne yapsam bilemedim son 2 kilo vericem veremiyorum. Hatta gram gram sayarsak 1.800 gram, 57.5-57.0 arası kalmayı düşünüyorum da ben
Şimdi hazırlanayım canlarım işyerinden de yazışırız hihi herkesin bol eksili iletiler yazabilmesini diliyorum :))))
henüz tartılmayanlar eksiler görsünler inşallah!
Öpüyorum hepinizi!

83.1 !!! -800

Ay ağlıycam valla kızlar, o kadar mutluyum. En son kızıma hamileliğimin 5. ayında falan görmüştüm herhalde bu kiloyu!!!!

Annemler skype'dan diyorlar ki yüzün çok incelmiş, ben de hissediyorum biraz ama kıyafetlerden falan pek anlaşılmıyor sanki daha.. Tabi verilecek kilo çok, vücut anca toparlanıyor.. Olsun o günleri de göreceğim. Bu arada burada birileri konuşuyordu şu Walk at home videolarını indirdim. Kadın biraz gıcık bir tip ama hakikaten iyi bir egzersiz, benim gibi zor evden çıkanlar için birebir. Paylaşanlara çok teşekkür ederim.

Dün dayanamadım bir kakao aldım hershey marka şekersiz kakao diyordu ambalajda, sonra internetten besin değeri tablosuna baktım bir yemek kaşığı yani 5 gramında, 10 kalori diyor. Yağ, 0,5, karbonhidrat 3gr, protein 1 gr. Sonra dukanın sitesindeki kakaonun değerlerine baktım, yaklaşık aynı ve günde 2 kaşığa kadar izin veriliyormuş. Mısır unu falan gibi aynı işte... Dün sabah yaptığım kek bitince bir de kakaolusunu deneyeceğim. Başarılı olursa atarım tariflere. Bir de eşim dedi ki "Bunun tuzlusunu yapsan aynı ekmek işte". Yapısı cidden aynı ekmek gibi o yüzden bi ara da tuzlusunu yapacağım. En güzel tarafı 5 dkda oluyor. Kreple 20 dakika uğraşıyorum neredeyse..

Bugün Dukan'a ilanı aşk edesim var mail üzerinden

dukan amca ne kadar nur yüzlü biri değil mi:) tebrik ederim canım

arkadaşlar bir sorum olacak benim bağırsaklarım saatini şaşmaz düzenli çalışırdı ama dukan diyetine başladığımdan beri bende tık yok bu problemi nasıl çözüyorsunuz?

+400 düm dün bu gün +200 sevinsemmi ağlasam mı
hızlı kilo gidince ardından böyle bir küçük artış duraklama sonra tekrar kilo gitmesi şeklinde oluyo
neyse yarın eksiye geçmek umuduyla diyelim gerçi bu gün sebze+pro günüm:18::18: kısmet
veee bu günün güzel haberi seaborne dan geldi -800 müthiş tatlım harikasın
beberongo senin kiloların bi yumrukluk canı kalmış zaten neden erteleyip canını sıkıyorsun başla hemen nakavt et sonsuza kadar elveda de kilolara

valla ben herbişeyi yaptım çözemedim,çözenleri yürekten kutluyorum:))

-800 cok guzel yaaaa tebrıkleeeeerrrrr

yaaa canım benım senın bu 59 kusurlerden cektıgın yettı piiişşşşttt bebe nın kılolarııııı bak bu kızların hepsı bırlesır sana bı dukan harekatı yapr gorursun haaaa
.
istenmıyorsun ıste de giit
kızlar bacak ınceltıcı egzersızler buldum dukanın hareketlerı yanında bunları da yapabılırız

burda da karın bacak ve kalça egzersızlerı var dukan hareketlerıne ılaveten bunları da yapabılırsınız .paylaşıyım dedım

yaa lınk varda ben mı gormuyoruuum yaaa:44::44:

bu arada herkese günaydınlar,bol keyifli günler kızlar.

dün hatırlarsanız +2 kg.da olduğumu yazmıştım.dün saf prodan sonra çok şükür 700 grmı gitmiş durumda
inş.devamı da gelecek ha gayret kızlar...
bayrama kadar 74 kilo olmak istiyorum en fazla ben.ne güzel 3 kilom kalmıştı 74 e,bu artılardan sonra 4,300 var daha.

yulaf kepeği goji berry bol su bide probiyotikli yoğurt iyi gelir sebze günlerinde bol lifli sebzeler tüketmeye çalış derim ben

Arkadaşlar birde eskiden hergün çıkarken dukanla çıkmamak normal helede atakta haftada 3 gün çıksanız yeter öyle düşünün
kendinizi kasmayın stresste kabızlık yapıyor çünkü
birde çok zorlamayın kendinizi yoksa hemoroid gelişebilir

Son düzenleme:
Günaydın güzeller,

Sabah tartıldım, benim hafta sonu ölüm orucu benden 1 kg götürmüş

(Tabi sadece moral olsun diye yaptım aslında yoksa bööle gidilmez) Ah ve dün akşam bamya pişirdim, yağ koymadım, bol limon bol taze domates,sarmısak, karabiber biraz da tuz.( Yağda kavuramadığım için soğan da koymadım yoksa çiğ kalıyolar sevmiyorm) Aman aman aman o ne yemekti oooo.. Hepinize tavsiye ederim. Dünya bamya günü kutlanmalı bence

Bamya bamya bamya

aa bu arada tartılmalarımızı yazmadım.bende bugun de tık yok.ama eşim maşallah yıne costu -600gr ile 96.9 kılo bugunbu adam pazartesı 101.2 degılmıydı dıyorum bazen kendı kendımeama sadece gobek var bızımkınde arkadan bakınca gayet normal.yan donupte gobek gorununce bu ne dıyosunama gobek gozle gorulur sekılde kuculmeye ve sertlesmeye basladı

tebrıkleeer kırın su zıncırlerııı kızlaaaar

valla ben herbişeyi yaptım çözemedim,çözenleri yürekten kutluyorum:))

teşekkür ederim cnm, bir gitse de ne kadar kilo verebildiğimi görsem

atak dönemimi bitti, bugün sebze protein günü ama bu yzden ben kilo vermiş görünmüyorum yulaf kepeğim bugün geliyor daha kargoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…