başın sağ olsun canım.
hoşbulduk birtanem.başın sağolsun.seni ve diğer kızları bırakır mıyız hiç?
arkadaşlar da yazmış ordaki test kişiye bağlı bir çok soru soruyo berrin türkçesini de paylaşmış ordan bakabilirsin
dayan bebişim dayan hele bi net kilonu gör hatta mademki tam da saf pro dönemindesin hatta sana azıcık daha sabır bikaç gün de seyiruygulayıp duruma bak ki gerçekten yumruğa ihtiyacın var mı emin olalım diyeciim..ama nedense bana şu reglden sonra yumruğa filan ihtiyacın kalmayacak gibi geliyo ay inşallah da öyle olur
yat dinlen canım sen kaliteli uykunu da al sabaha daha bi eksil inşallah,yarın haberlerini bekliyoruz,ii geceler
kızlar bende yatıyorum bebişin dediği gibi bol bol uyuyalım erken kalkıcaz zaten bari akşam uykumuzu alalım ama oruç tutan arkadaşlar biraz daha dursun yoksa biliyorsunuz yenenler direk göbiş olur, bu arada berrinin sesi çıkmadı yemeği yiyince ağırlık çöktü herhalde, hepinizi çok seviyorum arkadaşlar sabah en az -1000 le uyanmanız dileğiyle iyi geceler
nihayet geçmişi okumayı bitirebildim biliyosunuz benim de durdu kilo vermem hatta artılardaydım 70.100 ken yumruk yaptım olmadı 5+5yaptım olmadı son olarak p.tesiye kadar normal beslenicem demiştim az az normal yedim ama etlerimi kepeğimide ihmal etmedim nihayet +lar gitti ama sadece artılar şimdi napim bilmiyorum
83.1 !!! -800
Ay ağlıycam valla kızlar, o kadar mutluyum. En son kızıma hamileliğimin 5. ayında falan görmüştüm herhalde bu kiloyu!!!!
Annemler skype'dan diyorlar ki yüzün çok incelmiş, ben de hissediyorum biraz ama kıyafetlerden falan pek anlaşılmıyor sanki daha.. Tabi verilecek kilo çok, vücut anca toparlanıyor.. Olsun o günleri de göreceğim. Bu arada burada birileri konuşuyordu şu Walk at home videolarını indirdim. Kadın biraz gıcık bir tip ama hakikaten iyi bir egzersiz, benim gibi zor evden çıkanlar için birebir. Paylaşanlara çok teşekkür ederim.
Dün dayanamadım bir kakao aldım hershey marka şekersiz kakao diyordu ambalajda, sonra internetten besin değeri tablosuna baktım bir yemek kaşığı yani 5 gramında, 10 kalori diyor. Yağ, 0,5, karbonhidrat 3gr, protein 1 gr. Sonra dukanın sitesindeki kakaonun değerlerine baktım, yaklaşık aynı ve günde 2 kaşığa kadar izin veriliyormuş. Mısır unu falan gibi aynı işte... Dün sabah yaptığım kek bitince bir de kakaolusunu deneyeceğim. Başarılı olursa atarım tariflere. Bir de eşim dedi ki "Bunun tuzlusunu yapsan aynı ekmek işte". Yapısı cidden aynı ekmek gibi o yüzden bi ara da tuzlusunu yapacağım. En güzel tarafı 5 dkda oluyor. Kreple 20 dakika uğraşıyorum neredeyse..
Bugün Dukan'a ilanı aşk edesim var mail üzerinden
dukan amca ne kadar nur yüzlü biri değil mi:) tebrik ederim canım
arkadaşlar bir sorum olacak benim bağırsaklarım saatini şaşmaz düzenli çalışırdı ama dukan diyetine başladığımdan beri bende tık yok bu problemi nasıl çözüyorsunuz?
83.1 !!! -800
Ay ağlıycam valla kızlar, o kadar mutluyum. En son kızıma hamileliğimin 5. ayında falan görmüştüm herhalde bu kiloyu!!!!
Annemler skype'dan diyorlar ki yüzün çok incelmiş, ben de hissediyorum biraz ama kıyafetlerden falan pek anlaşılmıyor sanki daha.. Tabi verilecek kilo çok, vücut anca toparlanıyor.. Olsun o günleri de göreceğim. Bu arada burada birileri konuşuyordu şu Walk at home videolarını indirdim. Kadın biraz gıcık bir tip ama hakikaten iyi bir egzersiz, benim gibi zor evden çıkanlar için birebir. Paylaşanlara çok teşekkür ederim.
Dün dayanamadım bir kakao aldım hershey marka şekersiz kakao diyordu ambalajda, sonra internetten besin değeri tablosuna baktım bir yemek kaşığı yani 5 gramında, 10 kalori diyor. Yağ, 0,5, karbonhidrat 3gr, protein 1 gr. Sonra dukanın sitesindeki kakaonun değerlerine baktım, yaklaşık aynı ve günde 2 kaşığa kadar izin veriliyormuş. Mısır unu falan gibi aynı işte... Dün sabah yaptığım kek bitince bir de kakaolusunu deneyeceğim. Başarılı olursa atarım tariflere. Bir de eşim dedi ki "Bunun tuzlusunu yapsan aynı ekmek işte". Yapısı cidden aynı ekmek gibi o yüzden bi ara da tuzlusunu yapacağım. En güzel tarafı 5 dkda oluyor. Kreple 20 dakika uğraşıyorum neredeyse..
Bugün Dukan'a ilanı aşk edesim var mail üzerinden
yumruğa başladım bile canımın içi
ehehehe berrin köşede sızıp kalmış böyle hıfss hıfss diye düşünsene
aman tanrım yoksa bende de mi işe yaramayacak yumruk?!
Canlar günaydın.
Şu an sanırım tam kilom 59.3
Yani ben tatilde edindiğim regl ödemini atabildim sadece
3 Temmuzdan beri aynı kilodayım yani aslında. Kilo vermiyorum sadece ödemim kilomu etkiledi, fazla çıktım.
Bugün itibariyle yumruk yumruğa savaştayım metoyla, çok affedersiniz 4 günden 10 güne kadar sürdürebilirim bu durumu.
Sinirlendim çünkü artık aaaaa 58e bi düşsem geçicem güçlendirmeye 1 kiloyu da orada vericem eyvallah ama tık yok metoda benim.
Tamam sinrlendim de söyledim 4 gün yapıcam yumruğu ama 5+5ten sonra ne kadar etkiler bilemiyorum. Yani meto alışmış olucak gibi zaten bi 5 günlük de atak sürem vardı benim. O nedenle 5 günlük atak ve 5+5 seyirden sonra vücut 4 günlük saf proyu çıtır çerez gibi yutar herhalde.
Düşüncelerim bu yönde, sizlerin de fikirleriyle yol çizicem artık kendime.
Açıkçası dukandan sonra 1 hafta az ve sık yeme düzeniyle kalori kısıtlama diyeti 1 kiloyu atar diye düşünüyorum.
Çünkü vücudun unuttuğu bi durum bu ehehehe farklı olabilir
Amaaaan ne yapsam bilemedim son 2 kilo vericem veremiyorum. Hatta gram gram sayarsak 1.800 gram, 57.5-57.0 arası kalmayı düşünüyorum da ben
Şimdi hazırlanayım canlarım işyerinden de yazışırız hihi herkesin bol eksili iletiler yazabilmesini diliyorum :))))
henüz tartılmayanlar eksiler görsünler inşallah!
Öpüyorum hepinizi!
kızlar bacak ınceltıcı egzersızler buldumdukanın hareketlerı yanında bunları da yapabılırız
burda da karın bacak ve kalça egzersızlerı var dukan hareketlerıne ılaveten bunları da yapabılırsınız.paylaşıyım dedım
dukan amca ne kadar nur yüzlü biri değil mi:) tebrik ederim canım
arkadaşlar bir sorum olacak benim bağırsaklarım saatini şaşmaz düzenli çalışırdı ama dukan diyetine başladığımdan beri bende tık yok bu problemi nasıl çözüyorsunuz?
Günaydın güzeller,
Sabah tartıldım, benim hafta sonu ölüm orucu benden 1 kg götürmüş
(Tabi sadece moral olsun diye yaptım aslında yoksa bööle gidilmez) Ah ve dün akşam bamya pişirdim, yağ koymadım, bol limon bol taze domates,sarmısak, karabiber biraz da tuz.( Yağda kavuramadığım için soğan da koymadım yoksa çiğ kalıyolar sevmiyorm) Aman aman aman o ne yemekti oooo.. Hepinize tavsiye ederim. Dünya bamya günü kutlanmalı bence
Bamya bamya bamya
valla ben herbişeyi yaptım çözemedim,çözenleri yürekten kutluyorum:))
yulaf kepeği goji berry bol su bide probiyotikli yoğurt iyi gelir sebze günlerinde bol lifli sebzeler tüketmeye çalış derim ben
Arkadaşlar birde eskiden hergün çıkarken dukanla çıkmamak normal helede atakta haftada 3 gün çıksanız yeter öyle düşünün
kendinizi kasmayın stresste kabızlık yapıyor çünkü
birde çok zorlamayın kendinizi yoksa hemoroid gelişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?