yulaf kepeği goji berry bol su bide probiyotikli yoğurt iyi gelir sebze günlerinde bol lifli sebzeler tüketmeye çalış derim ben
Arkadaşlar birde eskiden hergün çıkarken dukanla çıkmamak normal helede atakta haftada 3 gün çıksanız yeter öyle düşünün
kendinizi kasmayın stresste kabızlık yapıyor çünkü
birde çok zorlamayın kendinizi yoksa hemoroid gelişebilir
teşekkür ederim cnm, bir gitse de ne kadar kilo verebildiğimi görsem
atak dönemimi bitti, bugün sebze protein günü ama bu yzden ben kilo vermiş görünmüyorumyulaf kepeğim bugün geliyor daha kargoda
tartını bu gün ne söylediği önemli değil sen yarını düşle
birde yürüyüşleri aksatma çünkü yürüyüşten sonra kendini tuvelette bulacaksın
bu söylenenlerin hepsini yaptığın halde mi böylehaftada 3 güne can kurban ben haftada 1 bazen de 10 günde bir çıkıyorum
Doğadan zayıflama çayını öneririm. İçince ertesi gün akşam etkisini gösteriyor.
Bu aralar her gün olmasa da 2 günde bir içiyorum.
Yaz günlerinde PS'lerde közlenmiş patlıcan salatası da iyi bir alternatif.
Bolca yeşillik ve domates ile hem lezzetli hem de doyurucu.
Sevgiler
Günaydınn :))
Bir şey sormak istiyorum, yulaf kepeğim bitmek üzere, buradaki tavsiyeler üzerine Ru-Sheim marka almıştım ama aldığım yerin stoklarında kalmamış maalesef, Doğalsan markası nasıl, kullanan tavsiye eden olur mu?
Sevgiler
Sevgiler
bu söylenenlerin hepsini yaptığın halde mi böyle
birde eski alışkanlıklarında önemli
eskiden zaten geç çıkıyorsan protein diyeti bunu iyice seyreltmiş olabilir
düzenli kullandığın bir ilaç varmı
ilac yan etkisi ile dukan birleşmiş olabilir.
valla ben herbişeyi yaptım çözemedim,çözenleri yürekten kutluyorum:))
Günaydın güzeller,
Sabah tartıldım, benim hafta sonu ölüm orucu benden 1 kg götürmüş
(Tabi sadece moral olsun diye yaptım aslında yoksa bööle gidilmez) Ah ve dün akşam bamya pişirdim, yağ koymadım, bol limon bol taze domates,sarmısak, karabiber biraz da tuz.( Yağda kavuramadığım için soğan da koymadım yoksa çiğ kalıyolar sevmiyorm) Aman aman aman o ne yemekti oooo.. Hepinize tavsiye ederim. Dünya bamya günü kutlanmalı bence
Bamya bamya bamya
aa bu arada tartılmalarımızı yazmadım.bende bugun de tık yok.ama eşim maşallah yıne costu-600gr ile 96.9 kılo bugun bu adam pazartesı 101.2 degılmıydı dıyorum bazen kendı kendıme ama sadece gobek var bızımkınde arkadan bakınca gayet normal.yan donupte gobek gorununce bu ne dıyosun ama gobek gozle gorulur sekılde kuculmeye ve sertlesmeye basladı
haftada 3 güne can kurban ben haftada 1 bazen de 10 günde bir çıkıyorum
yürüyorum canım yaa, hatta koşu bandında yürüyorum tempolu biçimde neyse beklicez bakalım
Günaydınn :))
Bir şey sormak istiyorum, yulaf kepeğim bitmek üzere, buradaki tavsiyeler üzerine Ru-Sheim marka almıştım ama aldığım yerin stoklarında kalmamış maalesef, Doğalsan markası nasıl, kullanan tavsiye eden olur mu?
Sevgiler
evet canım malesef denemediğim şey kalmadı(
eskiden ya hergün ya da gün aşırı çıkardım.ama artık yok.neler içiyorum neler yiyorum olmuyo
kullandığım bir ilaç da yok,bukadar kötü olmamın sebebini bulamadım ben
haftada 3 güne can kurban ben haftada 1 bazen de 10 günde bir çıkıyorum
kefir mayası alıp yağsız sütten kefir mayalayın ve günde 500 ml için. Ben bir tek onunla çözdüm bu durumu. Sinamekiyi asla kullanmadığım ve kullanmayı da reddettiğim için. :)
elettra ablaaa! Gel kutlayalım bamya gününü bamyaaaaaaa oley oo bamyaaaa oley oo bamya bamya ooolleeeeyyyy
ben de çok severim bamya, ölçüleri fikir olması açısından tarifler sayfasına ekleyebilir misin?
Malum benim anne yemek yapmadığından ben de kendi kendime öğreniyorum işte
vallahi alnından öpülmeyi hak ediyo eşiniz dentist ablacığım!
Tebrikler yürekten, ama kıskanmıyorum da değil şu erkekleri
ayol ben sabah akşam tartı tepesindeyim
çok egzersiz aralıksız yapıldığında kas artışı gösterebileceğinden kilonuzda sabitlenme olabilir. Sadece yürüyosanız problem yookkk
Doğalsan kullananların en memnun kaldığı kepek efem.
bende bir şey diyeceğim gülmeyin :) ben de ne zaman kaynanama yemeğe gitsem yemekten sonra bağırsaklarım bi çalışıyor kendimi wc ye zor atıyorum...:)))Bir şey diyeceğim ama gülmeyin :)
Ben ne zaman market alışverişi yapsam bağırsaklarım çalışmaya başlıyor, zor atıyorum kendimi tuvalate. Vücut aha yeni gıdalar geliyor yer açmalıyım mı diyor ne diyor artık bilemiyorum ama her market alışverişinde aynı şey, ben de böyle çözdüm bu sorunu :)
ooooo Bebişkom çok üzüldüm yaw ( 1 gün çıkamamak beni zıvanadan çıkarır) Ben bol limon koyup doğadan "form" içiyorum. Yalnız dikkat!! Bana yaptığı etki yaklaşık 4 saat sonra bazen de çok sıvı olarak kontrolsüz gidiyor. Özellikle işe gidenler dikkatli olsun derim. Zira utanç verici durumlar yaşanabilir gerçekten.. Tekrar ediyorum bana yaptığı etki bu herkes aynı olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?