Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haftada 3 güne can kurban ben haftada 1 bazen de 10 günde bir çıkıyorum

teşekkür ederim cnm, bir gitse de ne kadar kilo verebildiğimi görsem

atak dönemimi bitti, bugün sebze protein günü ama bu yzden ben kilo vermiş görünmüyorum yulaf kepeğim bugün geliyor daha kargoda

tartını bu gün ne söylediği önemli değil sen yarını düşle
birde yürüyüşleri aksatma çünkü yürüyüşten sonra kendini tuvelette bulacaksın

Günaydınn :))

Bir şey sormak istiyorum, yulaf kepeğim bitmek üzere, buradaki tavsiyeler üzerine Ru-Sheim marka almıştım ama aldığım yerin stoklarında kalmamış maalesef, Doğalsan markası nasıl, kullanan tavsiye eden olur mu?

Doğadan zayıflama çayını öneririm. İçince ertesi gün akşam etkisini gösteriyor.
Bu aralar her gün olmasa da 2 günde bir içiyorum.
Yaz günlerinde PS'lerde közlenmiş patlıcan salatası da iyi bir alternatif.
Bolca yeşillik ve domates ile hem lezzetli hem de doyurucu.
Sevgiler

bu söylenenlerin hepsini yaptığın halde mi böyle
birde eski alışkanlıklarında önemli
eskiden zaten geç çıkıyorsan protein diyeti bunu iyice seyreltmiş olabilir
düzenli kullandığın bir ilaç varmı
ilac yan etkisi ile dukan birleşmiş olabilir.

liptonun kayısılı bir çayı var tadı muhteşem içinde gerçek kayısı var
oda çok iyi geliyor

bu topikte dopalsanın daha iyi olduğunu okumuştum sanki, bir dahakine bende ondan alıcam, hatta siteye mesaj atmıştım doğalsan gönderebilir misiniz diye, bakalım paketten ne çıkacak

teşekkür ederim kuzenimde böyle söyledi denicem, patlıcan salatasını bende çok severim ama evde topan patlıcan bitmiş bugün aldırıcam, közlenmiş şeyleri pek tüketmek istemiyorum ama közlenmiş patlıcan salatası o kadar güzel kiiii

Aynı şeyi ben de yapıyorum, akşam 2 paket doğadan form, 1 paket yeşil çayı demliğin içinde demlenmeye bırakıyorum, yarım saat kadar tutuyorum, gerçekten etkisini gördüm, 2-3 güne bir yapıyorum bunu, yoksa başka türlü bıraksam olucak gibi değil.

günaydın arkadaşlar...3 haftadan beri 75 li tartı dün 74.6 yı gösterdi çok sevindirik oldum. oruçlu olduğum için su kaybından olmuş olabilir ama ben genede sevindim işte.... ramazan menülerini yazacaktık haniii...
dün iftarda yediklerim:---domates çorbası, fırın poşetinde piliç but, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber ve lıght coca cola 1lt su ve 1 demlik çay :))))
sahuruda yazayım :---yulaf kepekli krep,beyaz peynir,1 yumurta haşlanmış,domates salatalık bide çaay ve su

bişey daha söyleyeyim ben saf protein yapamayacağım sanırım ramazanda...zaten buz gibi karpuz şeftali yok o isteğimi buz gibi domatesle karşılıyorum ben:)))ama protein ağırlıklı besleniyorum genelde...çok ihanet etmiş olurmuyum ki acaba dukana...

evet canım malesef denemediğim şey kalmadı(
eskiden ya hergün ya da gün aşırı çıkardım.ama artık yok.neler içiyorum neler yiyorum olmuyo
kullandığım bir ilaç da yok,bukadar kötü olmamın sebebini bulamadım ben

valla ben herbişeyi yaptım çözemedim,çözenleri yürekten kutluyorum:))

kefir mayası alıp yağsız sütten kefir mayalayın ve günde 500 ml için. Ben bir tek onunla çözdüm bu durumu. Sinamekiyi asla kullanmadığım ve kullanmayı da reddettiğim için. :)

elettra ablaaa! Gel kutlayalım bamya gününü bamyaaaaaaa oley oo bamyaaaa oley oo bamya bamya ooolleeeeyyyy
ben de çok severim bamya, ölçüleri fikir olması açısından tarifler sayfasına ekleyebilir misin?
Malum benim anne yemek yapmadığından ben de kendi kendime öğreniyorum işte

vallahi alnından öpülmeyi hak ediyo eşiniz dentist ablacığım!
Tebrikler yürekten, ama kıskanmıyorum da değil şu erkekleri

ayol ben sabah akşam tartı tepesindeyim

yürüyorum canım yaa, hatta koşu bandında yürüyorum tempolu biçimde neyse beklicez bakalım

çok egzersiz aralıksız yapıldığında kas artışı gösterebileceğinden kilonuzda sabitlenme olabilir. Sadece yürüyosanız problem yookkk

Doğalsan kullananların en memnun kaldığı kepek efem.

teşekkür ederim ederim doktorum,sanırım bitek bunu denememişim.
en kısa zamanda bunu da deniycem.çok saol.
form çayını da kullanıyorum sürekli içinde sinameki olduğu halde fayda etmiyor ama umarım bu işe yarar

e lifsiz besin
bunun başka sebebi yok ki
protein kaynaklı besinler tüketiyoruz ve onlarda lif yok, lif sebzelerde, kabuklu yemişlerde, meyvelerde bulunuyr. Kabuklu yemişleri ve meyveleri hiç tüketmiyoruz ve sebzeler de sınırlı gördüğünüz gibi
lifsiz beslenme insanın bağırsaklarından kayamayacak bir dışkıya sahip olmasını doğurur.
Bağırsaklarınızın iç yüzeyinde yeterli sayıda yararlı bakteri yoksa -bunun antibiyotik kullanımından yetersiz prebiyotik ürün alımına kadar çokça sebebi olabilir- sonuç bu: Kabızlık.
Bol bol kefir için, prebiyotik yoğurt tüketebilirsiniz.
Bağırsaklarınızdaki yararlı bakterileri arttırmak ve doğal iç tabakasını korumak bağırsaklarınızın çalışma performansını iyi etkiler ve kabızlık sorununu daha az yaşarsınız.

Bir şey diyeceğim ama gülmeyin :)

Ben ne zaman market alışverişi yapsam bağırsaklarım çalışmaya başlıyor, zor atıyorum kendimi tuvalate. Vücut aha yeni gıdalar geliyor yer açmalıyım mı diyor ne diyor artık bilemiyorum ama her market alışverişinde aynı şey, ben de böyle çözdüm bu sorunu :)

ooooo Bebişkom çok üzüldüm yaw ( 1 gün çıkamamak beni zıvanadan çıkarır) Ben bol limon koyup doğadan "form" içiyorum. Yalnız dikkat!! Bana yaptığı etki yaklaşık 4 saat sonra bazen de çok sıvı olarak kontrolsüz gidiyor. Özellikle işe gidenler dikkatli olsun derim. Zira utanç verici durumlar yaşanabilir gerçekten.. Tekrar ediyorum bana yaptığı etki bu herkes aynı olmayabilir

bu arada dentistim hihihi kilolarım senden korkucaklar bence çünkü ben genel olarak deri doktorlarından önce bi çekinirim zira kendileriyle çooook işim oldu ehehehehe kabusum oldular yani

ama şaka yapıyorum tebi, yumrukla atıcam sanırım onları, sonra da elettra ablacım gibi bi 24 saat açlık denemem olucak bağırsaklarımı doğal yolla boşaltabilmek için.
Bu son tercihimin kiloyla ilgisi yok, kabızlık derdinden çok çekmiş olmakla ilgisi var, 1 litreye kefir içip 24 saat salıcam kendimi.

Tatlı bebişim eklencek bişi diil valla

bende bir şey diyeceğim gülmeyin :) ben de ne zaman kaynanama yemeğe gitsem yemekten sonra bağırsaklarım bi çalışıyor kendimi wc ye zor atıyorum...:)))

bana hiçbişey öyle etki etmedi,keşke etseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…