Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun kızınıza...hemencecik iyi olur inşallah...

tebrik ediyorum seni gerçekten...Allahım bi ben kaldım hesaplayamayan sanırım...10 kere doldurdum ama hep hata veriyo bana gıcığı var sanırım:))))

ooooo vuvikom gelmiş.. hoşgeldin dadlum. beni sormanın sebebini biliyorum tatile gittim snaıyorsun ama ben tatile gidemedim ki geçen hafta.:26: kocişin işi çıktı o yüzden bende regl ve haftasonu gelen artılarım hariç yeni bir haber yok. çok geçmiş olsun ayrıca. bide iftara bir saat kala tartılman.. çok çakalsın kızım heee.
sadece +200 süpper bi sonuçç . ramazanda tikat et o yediin pideler gelip seni tırmalamasın. benim evde eşim filan olsa pide mide bende hak getire allahtan yalnızım kendimi kampa sokuyorum kikikii yoksa sıcak pide arası nutella allaaaaaaah elimden kimse kurtaramazdı. of canım çekti nen

Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar çok fazla yazmadım, zaten yazıcak kadar da bir kilo kaybım yok henüz. Fakat yazdıklarınızı okuyunca kendime olan güvenim arttı. Diyetimin 14.günü fakat kilo kaybım 5 günlük atağa rağmen sadece 2,5 kg. Bunca kiloyu sigarayı bırakma uğruna aldım ve hayatımın hiç bir döneminde kilo vermek bu kadar zor olmamıştı arkadaşlar. Bu yüzden bazen artık veremem diyorum ama gelip yazdıklarınızı okuyunca kendime güvenim geri geliyor. Hepiniz oldukça uzun soluklu bir yolculuğa çıkmışsınız ve son derecede azimli ve başarılısınız. Ramazan boyunca diyetimi fire vermeden ne kadar süre koruyabilirim bilmiyorum ama sizin gibi arkaya baktığımda gülümsemek isterim doğrusu.
Hepinize hayırlı ramazanlar....

Sizi biraz güldüreyim,
Neden yulaf kepeği bulamıyoruz? Ülkemizde her bir şey var da niye bu yok? Çünkü pek makbul bir şey değil :)) Ülkemizin her şeyi bol, memelketimin yiyen içen insanları ne yapsın yulaf kepeğini? Anadolu'da yulaf kepeğini atlara veriyorlar. Biz de at yemeği yiyoruz anlayacağınız..:))
Sevgiler..

kızına çok çok geçmiş olsun..

bitanem hoşgeldin seni buralarda görmeyi özlemişim.dün sesin çok kötüydü foruma girebildiğine göre biraz toparlamışsındır umarım.+ 200 bu inanılmaz harikasın süpersin mükemmelsin demek istiyorum yok yok haykırmak istiyorum.

harikasıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim çiçekler için canım:78: hadi biran önce iyileşte sana güzel ifadelerimden yollayım

bende çok şanslıyım sizleri tanıdığım için.dostlukların bile çıkar üzerine kurulduğu bir dünyada karşılıksız sevginizi verdiğiniz için.

hepinizi çoook seviyorum

evet bu doğru..

ilk dukana başladığımda herzaman gittiğim aktara gittim.dedim yulaf kepeği var mı bana yemcilerde olur o dedi dedim abi ne yemcisi aktarlardada satılıyor.bende yok sen ne yapacaksın hayvanlara mı vereceksin demez mi ohaaa dedim içimden la bu dukan ne yediriyo bize

sonracıma düşündüm ki atların uzun zaman koşması ve acıkmaması veeeee en önemlisi böyle fit olmalarını bizim yulaf kepeğine borçlularmış

Oncelikle hosgeldın.sıgarayı bırakmandan dolayı kutlarım gercekten kılo vermekten bıle zor oldugunu soyluyorlar.zor olanı yapmıssın zaten kılolarıda verırsın.ama yavas ama hızlı.önemlı olan kalıcı olması.14 gunde aslında 2.5 kılo az gıbı gelebılır ama hıcte az degıl.bunu kac kılo oldugun ,ne zamandır bu kıloda oldugun, kac yasında oldugun ,boyun posun, bolgesel kılo durumun, yasam tarzın oncekı ve sımdıkı beslenme farkların hepsı hepsı etkıler.bak hazır sıgaradan kurtulup kıloları vermeye baslamıssın hıccc ama hıııc pes etmee.ramazanda ne kadar dayanabılırım falan dıyerek kendı kendını baskılama.yapabıldıgın kadar yaparsın.yapamadıgın yerde kendını azıcık dınlendırırsın ve sonra kaldıgın yerden devam.
gor bak bırgun sende arkaya bakıp gulumseyebılırsın.

gercı benım bu kadar buyuk laflar edebılecek kadar katettıgım bır yolum yok ama yınede HA GAYRET diyorum

sevgili katre biraz sabırla sende istediğin kiloya inebilirsin.en başlarda bize bile zor geliyordu. özellikle bana nasıl olur yapamam ben derdim.hep basenlerim için arayışa geçtim ne zaman diyet yapmaya yeltensem kibrit kutusu kadar peynir olayı beni delirtti hep..ben doymam kiii!!! ilaç alıp içiyim bari dedim çünkü herkes basenlerimin diyetle değil sporla gideceğini söyledi.ama bu diyet başka hem yeme alıskanlığını değiştiriyor hemde basenlerden yani nerde fazlalık varsa ordan götürüyo sende en kısa zamanda vereceksin o kiloları ve bizim gibi ohaa ben neymişim öyle yaa diyeceksin sigarayı bırakmana sevindim:) ramazanda ben pro+sebze yapıyorum saf pro yaparsam dayanamam biliyorum kendimi.sende ramazanı en hasarsız geçirecek şekilde geliştirebilirsin.bence atakta 2,5 kilo iyi bende o civarda vermiştim o kadar dikkat etmeme rağmen ama sonrasında patır patır dökülecek onlar bozma moralini.

geçen zeynep ablaya dukana başladığım günün fotoğrafını gösterdim o bile şaşırdı

Son düzenleme:
bir bardak sıcaksuya 1 kaşık goji koy 10 dakka beklet sabahları aç karnına ye ve suyunu iç.hergün aksatmadan 2 kaşık yulaf kepeği tüket.günde 2.5 3 litre su iç arada madensuyu iç yatmadan öncede bitki çayı sorunun bitecekdir.haaa bu arada dukan amcam için az bilem demişsin o tüm dukancıların aşkı.ona neler borçluyuz demiiiii dur bi öpijimm onu

bamyayı aklıma taktın valla bende çook severim ama kendime fasülye yapyım senin bamya yazını gördüm artık yarına falan yaparım.yemeklerine soğan koy bence az suyla çok kısık ateşte yumuşat suyla kavuruyormuş gibi o zaman yemeğin içinde diri kalmıyor.soğan hem lezzet hemde içerikleri açısından çok önemli.hadi dünya bamya günün ve giden kilon kutlu olsun canım

herkese merhaba. dünkü ilk orucumda son saatlerde susuzluk baya zorladı. sizler nedurumdasınız.
birşey sorucam. oruç tutarken günün hangi saatindeki tartımızı ciddiye almalıyım.
iftara bir saat kala tartıldığımda tickerimdan düşük rakamlar görüyorum.
sabahtan öğleye kadar tickerimdan yüksek rakamları görüyorum.
bugünse saat 12 civarı tartıldım. 53.2 yi gördüm. şimdi bu benim gerçek kilom mu? öyleyse ramazanda da vermeye devam edicem sanıyorum.
çok radikal bir kararla 5/2 yapmaya karar verdim.
pazartesi perşembe pro diğer günler pro sebze yapıcam. söylemesi ayıp basenler küçülse de hala duruyorlar

Desteğin için çok teşekkür ederim. Şimdi senin yazdıklarını okurken daha bir cesaretlendim. Gerçekten haklısın. Sigarayı bırakabildiysem (hele benim gibi bir nikotin bağımlısı) bunu haydi haydi başarabilirim. Sanırım yavaş kilo vermem ve Ramazan biraz gözümü korkuttu. Pes etmiycem. Tekrar teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım .bunlarda geçmiş olsun çiçeklerin.oğlumda geçenlerde tatilden hasta geldi serumlar falan bayaa korkuttu.aman kendine iyi bak .tatilin iyi geçmiş ne güzel hemde 200gramcık fazlayla dönmüşsünkutlarım valla.güzel bir örnek inşallah tatil hepimize böyle az kilolu sonuçlar gösterir.pideye dikkat hadi dukana devam

bana kalırsa iftara yakın tartılmak en iyisi.çünkü öğlene kadar sahurda yediklerimiz halen vücudumuzda oluyor yani buda tok karnına tartılmakla eşit.ben sabahları aç karnına tartılıyordum şimdi sabah tok kalktığım için iftara yakın tartılıyorum.bence doğru olan bu.ve ramazandada kilolar gidiyor bu doğru. ben daha önceki ramazanlarda kilo alıyordum

Ramazan boyunca pro+sebze yapmak iyi bir fikir. Ben de saf pro yapabileceğimi sanmıyorum. Dünden beri Ramazanı en az hasarla nasıl geçirsem diye düşünüp duruyordum. İnşallah söylediğin gibi en kısa zamanda ben neymişim derim.:) Desteğin için çok teşekkür ederim sevgili yazyağmuru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…