Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sakaleynmaster nescafe lif actif içtim demişsin bende çok seviyorum ama onun yağ oranı yüksek diye düşünüyorum, yada ben mi çok abartıyorum cafe crown u çok sevmem onun lightını aldım 25 kalori diye arkasına baktım 1.2 gr yağ var şu + kilolarımı vermek için sıkı saf pro yapıyorum ama acayip gerildim kızlar ya,sabahtan beri sadece yarım kutu ton balığı yemişim böyle olmaz dedim tavuğu ağzıma zorla soktum resmen şimdi,canım hiç bir şey yemek istemiyor... Sadece dondurma yemek istiyorum :84: :84: tüm günümü öyle geçirebilirim ama + lar gidene kadar onada yasak koydum buzdolabında bekliyor beni
Zaten devlet 11 bin öğretmen alacakmış iyice sinirlerim bozuldu,oldu olacak hiç alma bari
Biraz ateşim çıktı bugün,halsizlikte var...REglimde yakın...Bir de üstüne bu sıcak da ders çalışmam gerekiyor off off

Ramazanda Dukana Devam Eden Varmıı?? Sahurda ne Yiyorsunuz Tok tutması için?
Bende yapmak istiyorum ama hALSİZLİK ÇOK oLUR DİYE kORKUYORUM yAPAN VARSA BİR AKIL VERSİİN :)

aslında kahveyle aram yoktur probiyotik varmış içinde onun için içtim ama şu anda miğdem ağrıyor..hatta bulanıoyor şekerli bişey hiç içmem ben en son şekerli çayı 14 yaşımda içmiştim heralde bir bıraktım bir dahada şekerli bişey içemedim hemen miğdem bulanıyor
çok az yiyinc ekilo gitmiyor..sıcakta insan yiyemiyor ama az az 2 saate bir yemeyi dene..
öğretmenmisin eğer atama bekliyorsan hakkında hayırlısı inşallah o 11 bin içinde sende olursun...

tabiki aramıza senıde alırız seve seve.
valla kılo grafıklerımıze ve yorumlara bakılırsa saka maka herkes kılo verıyor.tamam her yontemde oldugu gıbı dukanda da duraksamalar hafıf artıslar oluyor ama bu metabolızmanın getırdıgı bırsey.ama sunu soyleyeyım dukanı hakkı ıle yapıpta işe yaramadı dıyen yok.varsa da bu işte bir yanlışlık vardır.misal kitabı okumamıstır veya okudugunu anlamamıstır.

nereden baslaman gerektıgıne gelırsek de
zaten baslamıssın kıtabı almaya karar vermişsin oku oku oku... kıtap sana ne yapman gerektıgını anlatıyor.haaa okudugun halde tereddutte kaldıgın her konuda buradakı herkes arkanda.haydı ha gayret dıyorum.bol - li gunlerını beklıyoruzzzz

Son düzenleme:
vuvucum hoşgeldin dönmene çok sevindim ama hasta olmuşsun çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum kız sadece 200 gr la dönmene resmen şok oldum bu ne güzel bir başarı ya kutluyorum seni kendine iyi bak iyi beslen dukanı ve ramazanı bir süre unut önce sağlığın diyorum

kendime bir güzellik yaptım kilo tickerimi değiştim..
bu şeklini orjinalindede görmek nasip olsun inşallah..
pazartesiye kadar böyle kalsın ..ben pazartesileri tartılıyorum hep..bakalım ne olucek..

Son düzenleme:
teşekkür ederim, kitabı bugün sipariş ettim bakalım bu hafta izine çıkıyorum izmire gidicem...orda okur ve uygulamaya başlarım, şuan aktivia yoğurt içine yulaf müsli koydum yiyorum yaklaşım 1 aydır hergün aktivia yiyorum bunun bir zararı olurmu...

bide akşam eve gidince uyuyana kadar ağzımda bir şekersiz şakız çiğniyorum yaklaşık 1 yıldır ama hergün nasıl bir bağımlılık anlatamam...bunun bir zararı olurmu...çok soru soruyorum ama yardım edin kızlar...

arkadaşlar tekrar bir karşılaştırma yaptım, sitede yulaf kepeğinin çiğ ve pişirilmiş şekilde değerleri var, buğday kepeğinin ise ham, işlenmemiş şekildeki değerleri var. Bunlara göre çiğ yulaf ve ham buğdayın 100gr larının değerlerinin karşılaştırması şöyleönce yazdıklarım yulafınki, ortada olanlar buğdayınkiler ve koyu yazılmış olanlar ise 100g yulaf kepeğinin pişirilmiş halinin değerleri)(bakalım artık pişirebilecek miyiz???)
1-kalori:246 ve 216 ve 40
2-yağ:7g(%11) ve 4g(%7) ve 1g(%1)
3-sodyum:4mg ve 2mg ve 1mg
4-karbonhidrat:66g ve 65g ve 11g
5-lif: 15g(%62) ve 43g(%171) ve 3g(%4)
6-protein: 17g ve 16g ve 3g
7-Kalsiyum: %6 ve %7 ve %1
8-Demir: %30 ve %59 ve %5
9-B grubu vitaminler buğdayda ciddi olarak daha fazla yulafa göre, pişirildiğinde bu grup vitaminler 1/7 kadar düşüyor yani 7 kat azalıyor
10-Omega3: 121mg ve 167mg ve 15mg
11-Omega6:2645mg ve 2039mg ve 324mg
12-Ca,Fe,Mg,P,K,Cu,Mn,Selenyum gibi mineraller de buğdayda yulafın 2 katı kadar fazla(bunlar da goji berry ile sağlamaya çalıştıklarımızın bir kısmı,krampları olanlar varsa bence buğdayı tercih etmeli) , pişirildiğinde bu mineraller de 6,7 kat azalıyor

bu duruma göre buğday kepeğini çiğ tüketirsek maksimum faydayı elde ediyoruz, pişirince kepeklerimizi en çok yararlanmaya çalıştığımız lifle ilgili wc etkisini de alamıyor gibiyiz neredeyse ve vitamin, mineralller de hak getire oluyor..benim araştırmam böyle, başka kaynaklar varsa onlara da bakalım.. ve hatta

O zaman yoğurdumuzun içine buğday kepeğini döküp bol bol yiyoruz(tabiki abartmadan ),kabızlıktan da kurtuluyoruz

ayyy ben sana kıyamaaaaammm nasılda içten yazmış canıda neler çekermiş oy oy oyy..

sen vereceğim adrese gel berrin görmeden ben sana istediklerini veririm

Ramazanda Dukana Devam Eden Varmıı?? Sahurda ne Yiyorsunuz Tok tutması için?
Bende yapmak istiyorum ama hALSİZLİK ÇOK oLUR DİYE kORKUYORUM yAPAN VARSA BİR AKIL VERSİİN :)

oruç tutanların hepsi diyete devam ediyor.sadece normalde yediklerimizi biraz daha fazlalastırdık.örneğin: 1 yumurta yerine 2 yumurta

Son düzenleme:
kızlar az önce berkminenin verdiği ankara fitizmarketi aradım şu 12 paketlik yulaf kepeği siparişini vermek için malum epeydir kepeksiz kalmıştım telf deki bey bana didiki istanbuldan hiç gerek yok sipariş vermenize didi 1 hafta sonra doğalsan yulaf kepeklerimiz bütün migros raflarında yerini alcak didi bence 1 hafta daha bekleyin yinede siz bilirsiniz deyince bende iyi o zaman dedim yani artık kepeğimiz migroslarda elimizin altında olcakmış ay ben çok sevindim yaa yağmurcummmmmmmm duydun demeeeee gelsin kekler gitsin kuabiyelerrrrrrr hade canlar ben yine acil çıkıyorum kadıköye gitmem lazım akşama yimek lazımmm offfffffffff offfffff

pişirilince ne kadar çok kayıp oluyormuş..
genelde süt içine karıştırp yiyorum yada activa yoğurda o şekilde devam ozaman...saol çok güzel bir paylaşım oldu..

Son düzenleme:

hoşgeldin kitabı almaya karar vermişsin zaten.al oku birazda eski sayfalara bak sonra kesin kararını verirsin biz burdayız

Diyetle sigarayı bırakmak çok zor gerçekten. Ama sigarayı bırakınca kesinlikle kilo alınır diye kesin birşey de yok. Ben biraz daha hareketli olup, sigara isteğini de tatlı ile bastırmaya çalışmasam belki bu kadar almazdım diyorum. Ama işim dolayısıyla sürekli oturmak zorundayım ve bu şekilde kilo almamak mümkün değil. Eğer eşin güçlendirme evresinde biraz da spor yaparsa çok da kilo problemi yaşayacağını sanmam. İnşallah o da yakında sigarayı bırakır.

o zaman oleeeeeyyyy bende hemen yan taraftaki migrosa doğruluk payını soruyoruuummm ve sizlerle paylaşıyorum.

selamlar...
bugün son atak günüm çok şükür yarın 1/1 seyire geçiyorum aslında 5/5 düşünüyordum ama benim metabolizma da bir şeyler farketti galiba 2 günde - 100 o yüzden 5/5 i sonraki zor zamanlara saklıyorum ayyy yarın salatalık yemek için sabırsızlanıyorum
dün akşam aniden kepek tüketmediğimi farkettim ve yoğurdun içine buğday kepeği koydum (yulaf kepeğini pek içim almıyor kumlu yapıdan dolayı) ve bugün öğlene doğru etkisini gösterdi (tuvalet olayı yani) yedikten sonra biraz midem yandı ama neyyyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…