bana kalırsa iftara yakın tartılmak en iyisi.çünkü öğlene kadar sahurda yediklerimiz halen vücudumuzda oluyor yani buda tok karnına tartılmakla eşit.ben sabahları aç karnına tartılıyordum şimdi sabah tok kalktığım için iftara yakın tartılıyorum.bence doğru olan bu.ve ramazandada kilolar gidiyor bu doğru. ben daha önceki ramazanlarda kilo alıyordum
Arkidişler merhaba..hepinizi kucaklıyorum bol bol...ayrıyeten bu seneki ramazanı şerifimiz hayırlı uğurlu olsun..
Oruç tutanlara Allahtan sabır diliyorum...
Ben tatilden geçen sabaha karşı yamulmuş olarak döndüm :) fena hasta oldum anlıycağınız...bir titriyorum bir ateş basıyororuç da tutmaya çalışıyorum ama öğlene kadar böyle gidersem bozacağım sanırım..birazdan doktora gideceğim zaten...
Tatilde ve üzerine 1 günlük ramazanda diyetten baya bir koptum...tatildeyken kendime uygun pek birşey bulamadım..çıkan yemekler genelde karbo ağırlıklıydı ve ben herşeyden yedim..pilav,makarna,patates kızartması,tatlı dahil..4-5 akşam içki de içtim...sadece ekmek fazla yemedim ve diğer yediğim şeyleri abartmadım(2 kaşık pilav,vs.) deli gibi kilo almış olacağımı düşünüyordum sonuçta 8 gün geçti bu şekilde...geldim iftara 1 saat kala tartıldım(akıllıca değil mi:)) sadece 200 gram almış gözüküyordum...acaip mutlu oldum..
demekki yüzmek gerçekten çok işe yarıyor...tabi bu durumun bana bir zararı daha var..ramazan ayında da diyetten iyice kopmama vesile olacak kesin :) hatta oldu bile...pideleri götürüyorum ayıptır söylemesi
yoliş sen ne durumdasın kuzummm...
yazyağmurum bunlar sanaçok tatlısın...beni merak edip aradın ya dedim içimden bu nasıl bir diyet yarabbi insanlara dostluk da kurdurabiliyor :))
teşekkür ederim canım cevaba. iftara yakın tartılmak da işime gelir doğrusu. birkaç saat önce bile 53.2 isem iftara yakın biraz daha düşer kilom. tickerımı değiştireyim o halde. ramazanda spor işini nasıl yapıyorsun. ben yapamıyorum ve vicdan azabı çekiyorum.
teşekkür ederim ederim doktorum,sanırım bitek bunu denememişim.
en kısa zamanda bunu da deniycem.çok saol.
form çayını da kullanıyorum sürekli içinde sinameki olduğu halde fayda etmiyor ama umarım bu işe yarar
teşekkür ederim canım cevaba. iftara yakın tartılmak da işime gelir doğrusu. birkaç saat önce bile 53.2 isem iftara yakın biraz daha düşer kilom. tickerımı değiştireyim o halde. ramazanda spor işini nasıl yapıyorsun. ben yapamıyorum ve vicdan azabı çekiyorum.
bence de iftara yakın tartılmak en iyisi...moralini düzeltiyor insanın:) ben tatil modu üzerine hastalık modu olduğundan 1 günlük orucumda diyet yapmadım..bugün yarın da yapmam herhalde ama ondan sonra tekrar alıcam zincirlerimi merak etmeyin arkdişlerim..de
nasıl yapıyorsunuz..zor olmuyormu..neler yapıyorsunuz mesela ? evde pide filan yiyen yokmu ramazanda,dayanabiliyormusunuz?
spor olayında da haklısın,pek yapamıycaz..belki saat 10-11 gibi yürüyüş ama o da zor...
katre benim de önümde bu zorlu görev var..nolur söyle bana sigarayı nasıl bıraktın..benim de bırakmam lazım şu meredi ama kahretsin seviyorum dakara kara düşünüyorum napıcam ben diye..hem de yeni kilo vermişken...
yolişcik evet tatile gittiğini düşündüğümden sormuştum...gitmemişsin...nutella ve pidemi dediiinnçok fenasııınnn canım regl kilosudur onlar biliyorsun zaten..
berkminecim sağol canım..diğer arkadaşlar siz de çok sağolun...
yağmurum düne nazaran daha iyiyim canım ama yine de kötüyüm...öğlen doktora gittim,sonra eve gittim,orucumu bozdum maalesef baskılarla ,çorba içip ilaç aldım,yarım saat yattım..şimdi işteyim yine..inşallah yarına iyileşirim de tutarım orucumu güzel güze.
Dukan diyetinde protein tükettiğimiz için ürit asit fazlaca artıyor kanda.
Ürik asidi bol su içerek atıyoruz ama Ramazan'da bu mümkün değil. O nedenle oruç tutanların dukan yapması konusunda kafam karışık.
Sağlığınızı bozabilir. Ramazanda diyetin temposunu hafifletmekte fayda var.
Etrafımda kimse inanmıyor ama vallahi de billahi de yulaf kepeği at yemeği:)).
Biz de kilolarımızı verip at gibi kadınlar olacağız:))
Sevgiler..
Eki Görüntüle 233550
ooooo vuvikom gelmiş.. hoşgeldin dadlum. beni sormanın sebebini biliyorum tatile gittim snaıyorsun ama ben tatile gidemedim ki geçen hafta.:26: kocişin işi çıktıo yüzden bende regl ve haftasonu gelen artılarım hariç yeni bir haber yok. çok geçmiş olsun ayrıca. bide iftara bir saat kala tartılman.. çok çakalsın kızım heee.
sadece +200 süpper bi sonuçç . ramazanda tikat et o yediin pideler gelip seni tırmalamasın. benim evde eşim filan olsa pide mide bende hak getire allahtan yalnızım kendimi kampa sokuyorum kikikiiyoksa sıcak pide arası nutella allaaaaaaah elimden kimse kurtaramazdı. of canım çekti nen
gittiğini düşündüğümden sormuştum...gitmemişsin...nutella ve pidemi dediiinnçok fenasııınnn canım regl kilosudur onlar biliyorsun zaten..
aaaaaaaa dukan krebi arası dukutella neyine yetmiyor yolicim?
Desteğin için çok teşekkür ederim. Şimdi senin yazdıklarını okurken daha bir cesaretlendim. Gerçekten haklısın. Sigarayı bırakabildiysem (hele benim gibi bir nikotin bağımlısı) bunu haydi haydi başarabilirim. Sanırım yavaş kilo vermem ve Ramazan biraz gözümü korkuttu. Pes etmiycem. Tekrar teşekkür ederim.
İivett pide arası nutella demiştim amaa.. :vel hasılı kelamm.. diyordum kii
vaguscüm dukutellalar ve dukanik krepler ile lafı agzıma yapıştırdı.aaah ah vagusum vuvikom zaten reglim deliler gibi dadlu canım çekiyii. valla gözümü kapatıyorum çilek reçeli görüyorum
ama ama
ben süt tozu bulamadım ki dukutella yapim. oysaki iki renkli bilenem yapmıştı kızlar resmi gözümün önünde. valla pastane çukusu gibiydi iki renkli yaa
akşama ben dukanista pudingi yapim tarifi çok basit size de yazim resmini çekip koyim sayfamıza iftarda hafif bi tatlı olaraktan yirsiniz canciger kuzu sarmalarım benim
Dukan diyetinde protein tükettiğimiz için ürit asit fazlaca artıyor kanda.
Ürik asidi bol su içerek atıyoruz ama Ramazan'da bu mümkün değil. O nedenle oruç tutanların dukan yapması konusunda kafam karışık.
Sevgiler..
Eki Görüntüle 233550
coffee mate'in yeni çıkan lightları var, mavi pakette. ben onu kahvemde kullanıyorum. bunu çikolata için de kullanamaz mıyız ki?
vallahi billahi ben sana inanıyorum.ben bunu aylar öncesi söyledimdi ama kimse fark etmemiş.tahılların içinde birtek yulaf kepeğinde sırf protein varmış buyüzden atları yulaf kepeğiyle beslerlermiş.yağ birikmez kas yaparmış hayvanlar bu sayede(aynı biz)valla ben at gibi oldum bile boyum yok ama 60 kiloda 38 pantolonlar bol gelmeğe başladı.yulaf kepeği önemli, yulaf kepeğini sevelim sevdirelim yaşasın yulaf kampanyası başlatalım .atlar üstümüze gelmez inşallah kadınlar yulafımıza göz dikti diye
çok geçmiş olsun...beta mikrobu zordur ..çocuklar hastalanınca ne keyif kalıyor ne iştah..Hoş geldinnnnnn ve geçmiş olsun. Benim kızım da hasta...Bodrum da beta mikrabu kapmış, ateş 39, otelde serumlar falan , dün de 7 saat yolculuk yapıp ananenin yazlığına döndü biçare. Bugün ateşi yokmuş, ama zavallım boğazının acısından konuşamıyor. Antibiotik ve ananenin tavuk çorbaları onu iyileştirir inşallah, Çocuğunun acı çekmesini hiç bir ana kabul edemiyor valla. Nasıl bir doğadır bu... Büyük Allahım...
Tatilin keyfini çıkarmana sevindim hele az kg ile dönmene bayıldım
geçmiş olsun..Arkidişler merhaba..hepinizi kucaklıyorum bol bol...ayrıyeten bu seneki ramazanı şerifimiz hayırlı uğurlu olsun..
Oruç tutanlara Allahtan sabır diliyorum...
Ben tatilden geçen sabaha karşı yamulmuş olarak döndüm :) fena hasta oldum anlıycağınız...bir titriyorum bir ateş basıyororuç da tutmaya çalışıyorum ama öğlene kadar böyle gidersem bozacağım sanırım..birazdan doktora gideceğim zaten...
Tatilde ve üzerine 1 günlük ramazanda diyetten baya bir koptum...tatildeyken kendime uygun pek birşey bulamadım..çıkan yemekler genelde karbo ağırlıklıydı ve ben herşeyden yedim..pilav,makarna,patates kızartması,tatlı dahil..4-5 akşam içki de içtim...sadece ekmek fazla yemedim ve diğer yediğim şeyleri abartmadım(2 kaşık pilav,vs.) deli gibi kilo almış olacağımı düşünüyordum sonuçta 8 gün geçti bu şekilde...geldim iftara 1 saat kala tartıldım(akıllıca değil mi:)) sadece 200 gram almış gözüküyordum...acaip mutlu oldum..
demekki yüzmek gerçekten çok işe yarıyor...tabi bu durumun bana bir zararı daha var..ramazan ayında da diyetten iyice kopmama vesile olacak kesin :) hatta oldu bile...pideleri götürüyorum ayıptır söylemesi
yoliş sen ne durumdasın kuzummm...
yazyağmurum bunlar sanaçok tatlısın...beni merak edip aradın ya dedim içimden bu nasıl bir diyet yarabbi insanlara dostluk da kurdurabiliyor :))
kızlaarrr buldum buldum,en nihayetinde ben de hesapladım ideal kilomu66,800 müş
ben de kendimce 68 olmam gerekiyo diyordum hep,yani ben de güzel hesap yapıyormuşum kanımca:))
1 kilo düşüğü ideal kilom çıktı yaşasıııınnn
su içimine dikat edersen yakında sıkılaşmayı farkedersin..bende de ciddi ciddi incelme oldu ama eskiden sepsertken etim şu an bıngıl bıngıl çok sinir oluyorum :85: spor yapmıyorum ama...yapmam lazım + sıklaştırıcı kremler falan...
-1200 süper yoli....günaydın herbikeşlereeeeeeeeee
bamyaya bayılırım yaaa !! ama ben bu ara P gidicem .. bu arada soganı yag ile öldürmeye alışan arkadaşlara önerim soganın altını kısık bırakın. azar azar çektikçe su ilave edin. ben bir yemek kaşıgı kadar yag ilave ediyorum sebze yemeklerimde. et yemeklerinde ona da gerek olmuyor. su ile yavaş yavaş kavurun. inanın bana hiç ama hiç diri kalmıyor soganlar. tavsiye ederim. ben diyetten sonra bile böle pişircem soganlarımı yok öle yagda yüzen soganlar
ah ne güzel ne güzel. demek ki benim eşim de başlasa idi o kg larda olacaktı zira gramına kadar aynı kgda idi. benimkinin de arkada bişi yok ama simitler var işte. bi dönüyo anoov göbüş
bugün benden 1200 gr gitmiş kızlar. en azından artıların büyük bi kısmı gitti şimdi kalan artıları verip asıl kgları vermeye geldi. 60,5 geldim allah bıktım şu altmışlardan altı yedi aydır yaaaaaa
ooooo vuvikom gelmiş.. hoşgeldin dadlum. beni sormanın sebebini biliyorum tatile gittim snaıyorsun ama ben tatile gidemedim ki geçen hafta.:26: kocişin işi çıktıo yüzden bende regl ve haftasonu gelen artılarım hariç yeni bir haber yok. çok geçmiş olsun ayrıca. bide iftara bir saat kala tartılman.. çok çakalsın kızım heee.
sadece +200 süpper bi sonuçç . ramazanda tikat et o yediin pideler gelip seni tırmalamasın. benim evde eşim filan olsa pide mide bende hak getire allahtan yalnızım kendimi kampa sokuyorum kikikiiyoksa sıcak pide arası nutella allaaaaaaah elimden kimse kurtaramazdı. of canım çekti nen
Sizi biraz güldüreyim,
Neden yulaf kepeği bulamıyoruz? Ülkemizde her bir şey var da niye bu yok? Çünkü pek makbul bir şey değil :)) Ülkemizin her şeyi bol, memelketimin yiyen içen insanları ne yapsın yulaf kepeğini? Anadolu'da yulaf kepeğini atlara veriyorlar. Biz de at yemeği yiyoruz anlayacağınız..:))
Sevgiler..
yulaf kepeği düzenli tüketilince cilt saç hepsi daha bir hoş oluyor görünüyor..evet bu doğru..
ilk dukana başladığımda herzaman gittiğim aktara gittim.dedim yulaf kepeği var mı bana yemcilerde olur o dedidedim abi ne yemcisi aktarlardada satılıyor.bende yok sen ne yapacaksın hayvanlara mı vereceksin demez mi ohaaa dedim içimden la bu dukan ne yediriyo bize
sonracıma düşündüm ki atların uzun zaman koşması ve acıkmaması veeeee en önemlisi böyle fit olmalarını bizim yulaf kepeğine borçlularmış
canım sen kaynanaın adresini sorunu olan arkadaşlara versen sevabına
yavaşta versende kilo kaybın var ama..bir ay sonrasını düşün birde.Desteğin için çok teşekkür ederim. Şimdi senin yazdıklarını okurken daha bir cesaretlendim. Gerçekten haklısın. Sigarayı bırakabildiysem (hele benim gibi bir nikotin bağımlısı) bunu haydi haydi başarabilirim. Sanırım yavaş kilo vermem ve Ramazan biraz gözümü korkuttu. Pes etmiycem. Tekrar teşekkür ederim.
p+s yapılrak beslenilebilir ..saf pro değilde bu şekil olur sanırım..Dukan diyetinde protein tükettiğimiz için ürit asit fazlaca artıyor kanda.
Sevgiler..
Eki Görüntüle 233550
çok haklısınız ...AT GİBİ BAYANLAR OLACAĞIZ.birde bulup tüketebilsek yem satan netlere mi baksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?