Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canım cevaba. iftara yakın tartılmak da işime gelir doğrusu. birkaç saat önce bile 53.2 isem iftara yakın biraz daha düşer kilom. tickerımı değiştireyim o halde. ramazanda spor işini nasıl yapıyorsun. ben yapamıyorum ve vicdan azabı çekiyorum.

oooo vuvuuu gelmişşş nihayettt :))) canım çok özledikkk nihayet geldin, +200 ne demek yaaa bende tatilde yedim içtim sudan çıkmadım ama +2000 le döndüm bi yanlışlık var kabul edemem bunu

yaa pide demeyinnn bana pastane pidesine asla dayanamam bi de çokokrem reklamları çıkıyor bu ara pide arası sürmüşler ühühühühühühühühü

form eski neşesine kavuşmuş çok mutlu oldum ara ara girip okudum ama yazamadım.malum misafirim vardı.gelenlere hoşgeldiniz diyor diyetlerinde başarılar diliyorum.kilo verenlerede candan kutluyorum...ramazan ayınız mübarek olsun.herkesin diyeti kolay geçsin .hepinizi çok öpüyor diyetinizi ve ramazan ayınız kolay geçmesini diliyorum.

10 gün önce araba tatil dönüşü arıza yapmıştı.hala servisten gelmedi.o yüzden ramazana market alışverişi yapmadan girdik.üstüne birde kayınvalideler misafir olunca evde light şurda dursun normal peynirde kalmadı.kendim yapayım diyorum.misafirden fırsat olmuyor.herneyse bende 10 gün dür sırf normal yoğurt yiyorum.ama 2 gündür bağırsakları bozmuşum canım birşey istemiyor.sadece buz gibi yoğurt kaşıklamak istiyor.hern eyse dün iftarda 3 kaşık kadar n ormal yoğurt çorbası ,cacık ve yoğurtlu semiz otu salatası yedim.dün sebze pro günümdü.b u gün hala ne yapsam diye düşünüyorum.yine gıdaklayacağım galiba.et de pazar bitti.buradan alınmıyor ...illa tanıdık kasab tan alınacak.sahurda 1 kaşık yulaf kepeği ve bir kase yoğurt,1 tane yumurta yı zar zor yedim.c vit. tansiyon ilacını ve bağırsak ilaçlarımı içtim.perşembeye kadar b öyle sbırsızlıkla markette gitmeye bekliyorum.light dondurma burnumda tütüyor.... şu an oruçluyum ve kilom 68.00

Dukan diyetinde protein tükettiğimiz için ürit asit fazlaca artıyor kanda.
Ürik asidi bol su içerek atıyoruz ama Ramazan'da bu mümkün değil. O nedenle oruç tutanların dukan yapması konusunda kafam karışık.
Sağlığınızı bozabilir. Ramazanda diyetin temposunu hafifletmekte fayda var.

Etrafımda kimse inanmıyor ama vallahi de billahi de yulaf kepeği at yemeği:)).
Biz de kilolarımızı verip at gibi kadınlar olacağız:))

Sevgiler..

Eki Görüntüle 233550

aman tanrım yoksa bende de mi işe yaramayacak yumruk?!

Canlar günaydın.
Şu an sanırım tam kilom 59.3
Yani ben tatilde edindiğim regl ödemini atabildim sadece
3 Temmuzdan beri aynı kilodayım yani aslında. Kilo vermiyorum sadece ödemim kilomu etkiledi, fazla çıktım.
Bugün itibariyle yumruk yumruğa savaştayım metoyla, çok affedersiniz 4 günden 10 güne kadar sürdürebilirim bu durumu.
Sinirlendim çünkü artık aaaaa 58e bi düşsem geçicem güçlendirmeye 1 kiloyu da orada vericem eyvallah ama tık yok metoda benim.
Tamam sinrlendim de söyledim 4 gün yapıcam yumruğu ama 5+5ten sonra ne kadar etkiler bilemiyorum. Yani meto alışmış olucak gibi zaten bi 5 günlük de atak sürem vardı benim. O nedenle 5 günlük atak ve 5+5 seyirden sonra vücut 4 günlük saf proyu çıtır çerez gibi yutar herhalde.
Düşüncelerim bu yönde, sizlerin de fikirleriyle yol çizicem artık kendime.
Açıkçası dukandan sonra 1 hafta az ve sık yeme düzeniyle kalori kısıtlama diyeti 1 kiloyu atar diye düşünüyorum.
Çünkü vücudun unuttuğu bi durum bu ehehehe farklı olabilir
Amaaaan ne yapsam bilemedim son 2 kilo vericem veremiyorum. Hatta gram gram sayarsak 1.800 gram, 57.5-57.0 arası kalmayı düşünüyorum da ben
Şimdi hazırlanayım canlarım işyerinden de yazışırız hihi herkesin bol eksili iletiler yazabilmesini diliyorum :))))
henüz tartılmayanlar eksiler görsünler inşallah!
Öpüyorum hepinizi! [/QUOTE]

inşallah sende işe yarar ama bu az az sık yemek biraz işe yaradı bende sende bi dene istersen hiç olmazsa aldıklarım gitti aynı yerimde sayıklasamda biraz şaşırdı heralde benim metom

bence de iftara yakın tartılmak en iyisi...moralini düzeltiyor insanın:) ben tatil modu üzerine hastalık modu olduğundan 1 günlük orucumda diyet yapmadım..bugün yarın da yapmam herhalde ama ondan sonra tekrar alıcam zincirlerimi merak etmeyin arkdişlerim..de
nasıl yapıyorsunuz..zor olmuyormu..neler yapıyorsunuz mesela ? evde pide filan yiyen yokmu ramazanda,dayanabiliyormusunuz?
spor olayında da haklısın,pek yapamıycaz..belki saat 10-11 gibi yürüyüş ama o da zor...
katre benim de önümde bu zorlu görev var..nolur söyle bana sigarayı nasıl bıraktın..benim de bırakmam lazım şu meredi ama kahretsin seviyorum da kara kara düşünüyorum napıcam ben diye..hem de yeni kilo vermişken...
yolişcik evet tatile gittiğini düşündüğümden sormuştum...gitmemişsin...nutella ve pidemi dediiinn çok fenasııınnn canım regl kilosudur onlar biliyorsun zaten..
berkminecim sağol canım..diğer arkadaşlar siz de çok sağolun...
yağmurum düne nazaran daha iyiyim canım ama yine de kötüyüm...öğlen doktora gittim,sonra eve gittim,orucumu bozdum maalesef baskılarla ,çorba içip ilaç aldım,yarım saat yattım..şimdi işteyim yine..inşallah yarına iyileşirim de tutarım orucumu güzel güze.

bebisko buğday kepeğini de biraz arttırabilirsin yulaf kepeğinden daha lifli ne de olsa, ben buğday kepekli mamülleri tükettiğim sürece hiç sorunla karşılaşmadım..

ben yürüyüş yapıyorum canım.akşam servisten indikten sonra ben normalde dolmuşa biniyorum ama 2 haftadır dolmuşa binmek yerine yürüyorum.

canımsın yaa dün çok fenaydın sesinden bariz anlaşılıyor zaten.bozduğun iyi olmuş biraz toparlan öyle tutarsın vücut direncin düşmesin.ilaçlarını düzenli al yemeklerini ye dukanı bu hastalık döneminde unut.

şimdi asıl sorunun cevabına gelince.

benim oruçla aram gayet iyi çok su içen ben su aramıyorum Allahın takdiri ilahi demekki.sahurda krep yapıyorum 2 tane onlardan yemeye çalısıyorum,haşlanmış yumurta,çay vs çeşitlendiriyorum.birde normalde yediklerimizin biraz fazlasını yiyorum ben..eeee tabi ramazanda benim için kaçamaksız geçmez biliyorsun.bu seferki kaçamağım güllaçtı!!

çok haklısınız ...AT GİBİ BAYANLAR OLACAĞIZ. birde bulup tüketebilsek yem satan netlere mi baksak

aaaaaaaa dukan krebi arası dukutella neyine yetmiyor yolicim?

vuvuu hoşgeldin ve +200 için tebrikler, çünkü saydıkların ciddi kilo müsebbibi şeyler , ucuz atlatmışsın..ha bi de geçmiş olsun tabii

gittiğini düşündüğümden sormuştum...gitmemişsin...nutella ve pidemi dediiinn çok fenasııınnn canım regl kilosudur onlar biliyorsun zaten..

İivett pide arası nutella demiştim amaa.. : vel hasılı kelamm.. diyordum kii

aaaaaaaa dukan krebi arası dukutella neyine yetmiyor yolicim?

vaguscüm dukutellalar ve dukanik krepler ile lafı agzıma yapıştırdı. aaah ah vagusum vuvikom zaten reglim deliler gibi dadlu canım çekiyii. valla gözümü kapatıyorum çilek reçeli görüyorum
ama ama
ben süt tozu bulamadım ki dukutella yapim. oysaki iki renkli bilenem yapmıştı kızlar resmi gözümün önünde. valla pastane çukusu gibiydi iki renkli yaa
akşama ben dukanista pudingi yapim tarifi çok basit size de yazim resmini çekip koyim sayfamıza iftarda hafif bi tatlı olaraktan yirsiniz canciger kuzu sarmalarım benim

ya benım eşimde sigara içiyor.dukanda yapıyor benımle.''sigarayı bırakmak istiyorum ama sigarayı bırakırsam dahada kılo alacagım dıye hep korkuyorum'' der.inşallah güçlendirme evresine geçince cesaret gelir de hazr güçlendirmedeyken bırakır diye düşünüyorum.neden mi güçlendirmede??
çünkü insan sigarayı bırakırken hanı canı olmadık seyler ıstıyormus falan fılan ya.zaten seyırde yemedıgı seylerde ısın ıcıne gırecegı ıcın bu ıhtıyacını ıster ıstemez zaten karsılamıs olacak diye düşünüyorum inşallah oyle olur da bırakır su meredi

coffee mate'in yeni çıkan lightları var, mavi pakette. ben onu kahvemde kullanıyorum. bunu çikolata için de kullanamaz mıyız ki?

vallahi billahi ben sana inanıyorum.ben bunu aylar öncesi söyledimdi ama kimse fark etmemiş.tahılların içinde birtek yulaf kepeğinde sırf protein varmış buyüzden atları yulaf kepeğiyle beslerlermiş.yağ birikmez kas yaparmış hayvanlar bu sayede(aynı biz)valla ben at gibi oldum bile boyum yok ama 60 kiloda 38 pantolonlar bol gelmeğe başladı.yulaf kepeği önemli, yulaf kepeğini sevelim sevdirelim yaşasın yulaf kampanyası başlatalım.atlar üstümüze gelmez inşallah kadınlar yulafımıza göz dikti diye

coffee mate'in yeni çıkan lightları var, mavi pakette. ben onu kahvemde kullanıyorum. bunu çikolata için de kullanamaz mıyız ki?

canım o çok büyük yanılgı bende markette süt tozu arayınca kahve kreması veriyorlar. adı üstünden o kahve beyazlatıcısı krema yani bana süt yagı değil süt tozu lazım mimkinse low fat

Senin yerinde olmayı çok isterdim. Benim de hedefim 60. 12 kilo var daha hedefe:))
Siteye 77.3 diye yazdım ama 79.2 demeliyim, kışın bir ara o kilodaydım.
Dukana başlamadan hemen önce 77.3'e inmiştim. Böylece toplamda 7 kilo vermiş oldum.
İnsan 7'ye seviniyor ama verilecek 12 de gözünde büyüyor.
Sevgiler..

çok geçmiş olsun...beta mikrobu zordur ..çocuklar hastalanınca ne keyif kalıyor ne iştah..
geçmiş olsun..+200 çok iyi dukan mucizesi burda işta kas değil yağ kaybı olduğu için fazla karboda alsak az hareketle kilo alınmıyor..sende yüzerek durumu kurtarmışsın..ama pide yemeye devam etme bence..
hastaykende dukan düşünme..önce sağlık..
hedef belli olunca işinde daha kolay olur ..
bende de ciddi ciddi incelme oldu ama eskiden sepsertken etim şu an bıngıl bıngıl çok sinir oluyorum :85: spor yapmıyorum ama...yapmam lazım + sıklaştırıcı kremler falan...
su içimine dikat edersen yakında sıkılaşmayı farkedersin..
-1200 süper yoli....
o nutellalı ekmekler değilmi zaten..şimdi nescafe lift actif içtim tatlı matlı çekmedi canım yoksa geçen kış favorimdi kendiler..

yulaf kepeği düzenli tüketilince cilt saç hepsi daha bir hoş oluyor görünüyor..
canım sen kaynanaın adresini sorunu olan arkadaşlara versen sevabına

yavaşta versende kilo kaybın var ama..bir ay sonrasını düşün birde..pes etmek elbette yok..
p+s yapılrak beslenilebilir ..saf pro değilde bu şekil olur sanırım..
at yemi de olsa acayip birşeymiş bende ki en büyük etkisi cildim pırıl pırl ve tenim kadife gibi oluyor..buda bir çok şeye değer sanırım..
çok haklısınız ...AT GİBİ BAYANLAR OLACAĞIZ. birde bulup tüketebilsek yem satan netlere mi baksak

iyi fikir ..bakalım oralarda kilo kilo bulabliriz belki..

Son düzenleme:
dün saf pro yapacaktım ya hani..yapamdım..p+s günü oldu..öğlen pro yedim akşama malesef kayınvalidem bahçesinden taze fasulye getirmiştim onu yaptım namanallahım çıtır çerez bişey oldu lokum gibi ki taze fasulyeye bayılırım ve akşam yedim..yanında cacıkla götürdüm..hatta eşime iftara splendalı yy yağlı sütle irmik tatlısı yaptım ondanda yedim..:26: ..sabahta 61 çıktım yine...
bugün saf pro yapıyorum..bakalım şimdilik iyi.denemek içinde nescafe lift aktif light aldım ama içinde şeker var nasıl laytsa ? 49 kalori ama karbosu çok.. 200 ml 15.7 gr yağ oranı 1.5 g..

Merhaba,

kadınlar kulübünde son 2 senedir yorum yazmadan tüm yazıları takip etmeye çalışıyorum.
şimdi bu konuda yazmak ve sizden yardım almak istiyorum.
uzun zamandır dukan diyeti ile ilgili araştırıyorum bugün kitabı almaya da karar verdim.
size şunu sormak istiyorum gerçekten kilo verdiriyormu,ne yapmam lazım beni de aranıza alın nerden başlamalıyım ne yapmalıyım bana yardım edin kızlar...

2 haftadır sabah tost çay
öğlen salatalık domates ,yada sebze yemeği ayran
akşam ya çorba yada karpuz peynir
günde 4 litre kadar su...

ama gram vermedim ve aksine şişiyorum...

yemiyorum şu halime bakın tam 10 kg fazlam var...basenlerim kalçam çok..1 kız annesiyim ...29 yaşındayım...oturarak çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…