Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok zorlanmadım doğrusu ama zorlansaydım da diyet için orucumu bırakmayı düşünmem çünkü herhangi bir rahatsızlığım yok. elbette hasta olanların kendilerini zorlamamaları gerekiyor. evde pide yiyen olmaz mı hem de sıcak pide aldı eşim. ucundan 1 lira büyüklüğünde kopardım o kadarcık. dün ilk gün diye özel bişeyler olsun isttedim. evdekilere çorba kendime kabak çorbası yaptım. yemeğimiz ortaktı tabi onlar yanında pilavla yediler. bir de cacık yaptım. tatlı olarak da onlara kadayıf bana sütlü uyduruk bi tatlı yaptım gerçekten de uyduruk oldu daha yiyemedim bu akşam iftarda bakalım canım isterse yerim.
sana çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyieşirsin.

Sevgili vuvuu, sigarayı aslında sevmediğimi farkettim. Düşünsene bu kadar kötü kokan birşeyi acaba gerçekten seviyor muyuz? Eminim zamanı gelince sen de bırakacaksın. İradesi son derece güçlü birisin öbür türlü bu kadar harika kilo veremezdin. Bende senin kadar kilo verim başka hiçbir şey istemiyorum.

merhaba
hepimizin tickerinda hangi kilodan nereye geldiğmiz ve nereye gelmek istediğimiz yazıyor. evet hepimiz veriyoruz. çok da güzel veriyoruz. hedefe son bir iki kg kaldığında takılmalar oluyor. yazdığın menüden kilo veremiyor olman çok normal. sebze meyve su tutturuyor. karpuz peynirle zayıflayanı daha doğrusu kalıcı zayıflayanı duymadım. kararlıysan biz buradayız...

Ramazanda Dukana Devam Eden Varmıı?? Sahurda ne Yiyorsunuz Tok tutması için?
Bende yapmak istiyorum ama hALSİZLİK ÇOK oLUR DİYE kORKUYORUM yAPAN VARSA BİR AKIL VERSİİN :)

evet var. iki gecedir haşlanmış yumurta peynir ve yoğurt yiyorum. bu gece krebin içine peynir ve domates koyup fırınlayıp yine yoğurtla yemeyi düşünüyorum. dün son saatlerde halsızlik hissettim ama bugün oldukça iyi hissediyorum. Allah kolaylığını veriyor.

yaa ben şu coffe mate light ı sürekli tüketiyorum :26: kahveyi çok severim ama sütle sevmiyorum :26: lightı görünce gönül rajatlığı ile içiyor(dum)

kahve = selülit için de nescafe green blend aldım, antioksidanlı..tadı da güzel. ama şu krema için bi çözüm bulmam lazım...pööff

kızlar..içinizde 2/0 deneyen var mı? ben üst kısımdan çabuk kilo verdim gibi - göğüsler dahil ama basen, bacak ve popodan daha vermem lazım. dr dukan bu bölgelerden incelmek isteyenlere önermiş..acaba deneyip bi sonuç alan var mı? merak ettim...

yazcam yazcam hep araya birşeyler giriyor...kızlar aranızda hem diet hem oruç tutanlara gerçekten allah kolaylık versin... zaten günler çok uzun ve sıcak bir de listeye bağlı kalmak hiç de kolay değil... inşallah rahat rahat geçer ramazan + allah kabul etsin...

edit : geç yazdım ama çift yazdım hehehe :)

Son düzenleme:
yazcam yazcam hep araya birşeyler giriyor...kızlar aranızda hem diet hem oruç tutanlara gerçekten allah kolaylık versin... zaten günler çok uzun ve sıcak bir de listeye bağlı kalmak hiç de kolay değil... inşallah rahat rahat geçer ramazan + allah kabul etsin...

canım ben de aynı durumdayım bıraz 1+1 yapıp 2/0 denıycem bana da yaramadı 5+5

tebrıkler elettramsonunda gıttı 1 kılo daha

3 kere yapıştırdım çıkmamış

BACAK İNCELTİCİ EGZERSİZLER ve TAVSİYELER - Yumak Sepeti

karin - KalÇa-bacak Egresİzlerİ Başlayınız Durmayınız - Zurnachat.Com forum, zurna, chat, sohbet, arkadaş, sesli, canlı, bedava, site

ıkısı de burda canım kusura bakma

emeğin için teşekkürler.bilgiler çok yararlı..

dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)

al bakalım tekrar yapıştırdım senın için bebışkoo.öğren bakalım merak ettım ben de doğru kılonu

hala çabalıyoruz tatlım benım de 1 agustostu ama eylule versem dua edıcem

hoşgeldın vuvuum benım.geçmiş olsun şimdi nasılsın?valla ben de oruç tutuyorum ama bırakmadım hıç.topla kendını vuvum pıdeler yasakdön dukan a

ablacım kızın için geçmiş olsun dıleklerımı sunuyorumşimdi nasıl? iyidir umarım.

geldim geldim ayol gelıo oklavalar bu sefer merdane de getırdım yedekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…