3 kere yapıştırdım çıkmamış
BACAK İNCELTİCİ EGZERSİZLER ve TAVSİYELER - Yumak Sepeti
karin - KalÇa-bacak Egresİzlerİ Başlayınız Durmayınız - Zurnachat.Com forum, zurna, chat, sohbet, arkadaş, sesli, canlı, bedava, site
ıkısı de burda canım kusura bakma
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar çok fazla yazmadım, zaten yazıcak kadar da bir kilo kaybım yok henüz. Fakat yazdıklarınızı okuyunca kendime olan güvenim arttı. Diyetimin 14.günü fakat kilo kaybım 5 günlük atağa rağmen sadece 2,5 kg.Bunca kiloyu sigarayı bırakma uğruna aldım ve hayatımın hiç bir döneminde kilo vermek bu kadar zor olmamıştı arkadaşlar. Bu yüzden bazen artık veremem diyorum ama gelip yazdıklarınızı okuyunca kendime güvenim geri geliyor. Hepiniz oldukça uzun soluklu bir yolculuğa çıkmışsınız ve son derecede azimli ve başarılısınız. Ramazan boyunca diyetimi fire vermeden ne kadar süre koruyabilirim bilmiyorum ama sizin gibi arkaya baktığımda gülümsemek isterim doğrusu.
Hepinize hayırlı ramazanlar....
herkese merhaba. dünkü ilk orucumda son saatlerde susuzluk baya zorladı. sizler nedurumdasınız.
birşey sorucam. oruç tutarken günün hangi saatindeki tartımızı ciddiye almalıyım.
iftara bir saat kala tartıldığımda tickerimdan düşük rakamlar görüyorum.
sabahtan öğleye kadar tickerimdan yüksek rakamları görüyorum.
bugünse saat 12 civarı tartıldım. 53.2 yi gördüm. şimdi bu benim gerçek kilom mu? öyleyse ramazanda da vermeye devam edicem sanıyorum.
çok radikal bir kararla 5/2 yapmaya karar verdim.
pazartesi perşembe pro diğer günler pro sebze yapıcam. söylemesi ayıp basenler küçülse de hala duruyorlar
kızlaarrr buldum buldum,en nihayetinde ben de hesapladım ideal kilomu66,800 müş
ben de kendimce 68 olmam gerekiyo diyordum hep,yani ben de güzel hesap yapıyormuşum kanımca:))
1 kilo düşüğü ideal kilom çıktı yaşasıııınnn
Ben de hesaplamak istiyorum bana da yardımcı olur musun ? :)
ayyy ben sana kıyamaaaaammm nasılda içten yazmış canıda neler çekermiş oy oy oyy..
sen vereceğim adrese gel berrin görmeden ben sana istediklerini veririm
duydum duydum.neler karıştırıyorsunuz sız ıkınız bakımm?
ttp://www.fitnesscenterbursa.com/gunlukkalori.php link veremiyorum diye başındaki h yi attım siz yazarsınız.
selamlar...
bugün son atak günüm çok şükür yarın 1/1 seyire geçiyorum aslında 5/5 düşünüyordum ama benim metabolizma da bir şeyler farketti galiba 2 günde - 100 o yüzden 5/5 i sonraki zor zamanlara saklıyorum ayyy yarın salatalık yemek için sabırsızlanıyorum
dün akşam aniden kepek tüketmediğimi farkettim ve yoğurdun içine buğday kepeği koydum (yulaf kepeğini pek içim almıyor kumlu yapıdan dolayı) ve bugün öğlene doğru etkisini gösterdi (tuvalet olayı yani) yedikten sonra biraz midem yandı ama neyyyse
Günaydınn :))
Bir şey sormak istiyorum, yulaf kepeğim bitmek üzere, buradaki tavsiyeler üzerine Ru-Sheim marka almıştım ama aldığım yerin stoklarında kalmamış maalesef, Doğalsan markası nasıl, kullanan tavsiye eden olur mu?
gurmenet te gezerken pastacılık bölümünde çeşit çeşit aromalar gördüm, kitaptada bahsediyordu siz kullanıyormusunuz arkadaşlar?
Arkidişler merhaba..hepinizi kucaklıyorum bol bol...ayrıyeten bu seneki ramazanı şerifimiz hayırlı uğurlu olsun..
Oruç tutanlara Allahtan sabır diliyorum...
Ben tatilden geçen sabaha karşı yamulmuş olarak döndüm :) fena hasta oldum anlıycağınız...bir titriyorum bir ateş basıyororuç da tutmaya çalışıyorum ama öğlene kadar böyle gidersem bozacağım sanırım..birazdan doktora gideceğim zaten...
Tatilde ve üzerine 1 günlük ramazanda diyetten baya bir koptum...tatildeyken kendime uygun pek birşey bulamadım..çıkan yemekler genelde karbo ağırlıklıydı ve ben herşeyden yedim..pilav,makarna,patates kızartması,tatlı dahil..4-5 akşam içki de içtim...sadece ekmek fazla yemedim ve diğer yediğim şeyleri abartmadım(2 kaşık pilav,vs.) deli gibi kilo almış olacağımı düşünüyordum sonuçta 8 gün geçti bu şekilde...geldim iftara 1 saat kala tartıldım(akıllıca değil mi:)) sadece 200 gram almış gözüküyordum...acaip mutlu oldum..
demekki yüzmek gerçekten çok işe yarıyor...tabi bu durumun bana bir zararı daha var..ramazan ayında da diyetten iyice kopmama vesile olacak kesin :) hatta oldu bile...pideleri götürüyorum ayıptır söylemesi
yoliş sen ne durumdasın kuzummm...
yazyağmurum bunlar sanaçok tatlısın...beni merak edip aradın ya dedim içimden bu nasıl bir diyet yarabbi insanlara dostluk da kurdurabiliyor :))
evet bu doğru..
ilk dukana başladığımda herzaman gittiğim aktara gittim.dedim yulaf kepeği var mı bana yemcilerde olur o dedidedim abi ne yemcisi aktarlardada satılıyor.bende yok sen ne yapacaksın hayvanlara mı vereceksin demez mi ohaaa dedim içimden la bu dukan ne yediriyo bize
sonracıma düşündüm ki atların uzun zaman koşması ve acıkmaması veeeee en önemlisi böyle fit olmalarını bizim yulaf kepeğine borçlularmış
ben yürüyüş yapıyorum canım.akşam servisten indikten sonra ben normalde dolmuşa biniyorum ama 2 haftadır dolmuşa binmek yerine yürüyorum.
canımsın yaa dün çok fenaydın sesinden bariz anlaşılıyor zaten.bozduğun iyi olmuş biraz toparlan öyle tutarsın vücut direncin düşmesin.ilaçlarını düzenli al yemeklerini ye dukanı bu hastalık döneminde unut.
şimdi asıl sorunun cevabına gelince.
benim oruçla aram gayet iyi çok su içen ben su aramıyorum Allahın takdiri ilahi demekki.sahurda krep yapıyorum 2 tane onlardan yemeye çalısıyorum,haşlanmış yumurta,çay vs çeşitlendiriyorum.birde normalde yediklerimizin biraz fazlasını yiyorum ben..eeee tabi ramazanda benim için kaçamaksız geçmez biliyorsun.bu seferki kaçamağım güllaçtı!!
coffee mate'in yeni çıkan lightları var, mavi pakette. ben onu kahvemde kullanıyorum. bunu çikolata için de kullanamaz mıyız ki?
Merhaba,
kadınlar kulübünde son 2 senedir yorum yazmadan tüm yazıları takip etmeye çalışıyorum.
şimdi bu konuda yazmak ve sizden yardım almak istiyorum.
uzun zamandır dukan diyeti ile ilgili araştırıyorum bugün kitabı almaya da karar verdim.
size şunu sormak istiyorum gerçekten kilo verdiriyormu,ne yapmam lazım beni de aranıza alın nerden başlamalıyım ne yapmalıyım bana yardım edin kızlar...
2 haftadır sabah tost çay
öğlen salatalık domates ,yada sebze yemeği ayran
akşam ya çorba yada karpuz peynir
günde 4 litre kadar su...
ama gram vermedim ve aksine şişiyorum...
yemiyorum şu halime bakın tam 10 kg fazlam var...basenlerim kalçam çok..1 kız annesiyim ...29 yaşındayım...oturarak çalışıyorum...
Ramazanda Dukana Devam Eden Varmıı?? Sahurda ne Yiyorsunuz Tok tutması için?
Bende yapmak istiyorum ama hALSİZLİK ÇOK oLUR DİYE kORKUYORUM yAPAN VARSA BİR AKIL VERSİİN :)
bu dukutella konusunda ciddi misiniz? hayır gözüm dönmüş durumda :) geçmişe gittim, google baktım nedir bu ya?
Ben de hesaplamak istiyorum bana da yardımcı olur musun ? :)
teşekkürler hemşocum bunlar tam benlikmiş inşallah istikrar gösteririm.
Berrincim sen 2/0 derken 0 günlerinde güçlendirmede gibi mi besleneceksin.
Ne zaman başlıyorsun ???
berrin gülümse gördüm sizi burdasınızzzforum size emanet ziyaretçiler daha fazla ayol rakama bak neyse kızlar size ekstra ii geceler diyorum görmüşken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?