Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldın tatlım aramıza.sana da hayırlı Ramazanlar

temizlik yaptım bu gün tam 2,5-3 saat sonra geldim tartıldım 67.200 epey bir su kaybetmişim ama 67.200 görmek güzel moral veriyor :)

Son düzenleme:

Allah kabul etsın canım.valla susuzluk ve sıcak perişan edıyor.ben de aynı dertten muzdarıbımbende 2/0 yapıcam

Ben de hesaplamak istiyorum bana da yardımcı olur musun ? :)

Kızlar moralimm çoooookkk bozuk.

Dukan diyetine başlamadan önce kan tahlili yaptırmıştım bugün annem doktora gösterdi sonuçları. Kan şekerim alt sınır 70 iken benim 68 çıkmış. Çok düşük şeker yüklemesi yapabiliriz demiş doktor (şeker yüklemesi nedir pek bir bilgim yok ) Annem de kızım diyet yapıyor demiş. Doktorda sakın yapmasın onun için çok tehikeli bayılır demiş. 18 yaşında böyle bir problemle karşılaşmak canımı çok ama çok sıktı((

Bu kadar kararlı bir şekilde diyete başlamışken bırakmak istemiyorum.. Neleri geri çevirdim ben yememek için dukana ihanet etmemek için. Şimdi olacak iş mi bu :S:S

Ben de haftada bir muhallebi ya da puding tarzı bişey yemeye karar verdim. Tamamen bırakmaktan iyidir. Çünkü ben bu sefer kendimi gerçekten zayıf olarak hayal edebildim

dukan amcaya bugünkü kilomu girerek tekrar kilomu hesaplattım..58 diyor ve bu ay sonunda 57.9 olursun diyor..3 gün atak ..22 gün seyir ağustos 27 de 57.9 diyor 31gün güçlendirme ve korumaya geçiyorum..:))amacım bayrama hedef kiloda olmak zaten..
neyse ben dukana başalmdan zaten hesaplatmıştım..o zaman 57 demişti..arada çok sıkıntılı günler geçrince tam uymadım ama 62.8 den 60.2 ye düşmeyi yinede başardım süre tutmadı ((..moraller sıfırladığım günler oldu.sizlerin sayesinde diyeti bırakmadım tam uyamasamda bırakmadım KISACA YIKILMADIM AYAKTAYIM..ve sizler sayesinde oldu..
lafı uzatmadan önce sağlık ve huzur diyorum..onlar yerinde olduğu sürece herşey yolunda gider..

doğalsanın tadının daha ii olduğunu söylüyo kızlar

gurmenet te gezerken pastacılık bölümünde çeşit çeşit aromalar gördüm, kitaptada bahsediyordu siz kullanıyormusunuz arkadaşlar?

çileklisine bayılıyorum şahsen ama sakın fındık aroması filan alma acaip keskin ve kötü oluyo tadı

vuvucuk dönmüş sonunda sadeca da gelirse tamamdır..çok geçmiş olsun canım aman dikkat et..sadece 200 gr alman ise çok sevindirici

bu son cümle beni benden aldı yağmıır kısrak gibi tay gibi olalım inşbizim topiğin başlarında çok geçiyodu bu hayvan yemi muhabbeti zaten hatta bebecik de yazmıştı onlar meliyodu filan birbirlerine meeeeee

yağmur sen ne fenasın yedin dimi güllacı ayy nasıl canım çekti şimdi yahu niye beklemedin hani vuvuya bi formül geliştirtecektin bunun için ahh sen yok musun seeen

coffee mate'in yeni çıkan lightları var, mavi pakette. ben onu kahvemde kullanıyorum. bunu çikolata için de kullanamaz mıyız ki?

maalesef,pınarın süt tozu var migroslarda ordan buklabilirsin nihayet ben de dün bulabildim ama ilk çilkolata denemem başarısız

kitabı almaya karar verdiysen gerçek bir dukanist ile karşı karşıyayız demektir.. o halde sana öncelikli tavsiyem şu sayfaya bi göz at ben kısa bi özet geçmiştim orda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html bide bunun dışında vaktin olursa forumun daha önceki sayfalarını okumaya çalış hele kızlardan önce-sonra fotosu paylaşan vardı onları bi görsen gerçekliğine sen karar vereceksin zaten

Ramazanda Dukana Devam Eden Varmıı?? Sahurda ne Yiyorsunuz Tok tutması için?
Bende yapmak istiyorum ama hALSİZLİK ÇOK oLUR DİYE kORKUYORUM yAPAN VARSA BİR AKIL VERSİİN :)

son 20 sayfaya filan bi göz atın kızlar ramazanda neler yaşadıklarını ayrıntılı olarak paylaşıyo diyetin tamamıyla ilgili bilgi edinmek için ise şu sayfaya bi göz atın orda da ramazanla ilgili kısa bilgiler vardı
kitabı almaya karar verdiysen gerçek bir dukanist ile karşı karşıyayız demektir.. o halde sana öncelikli tavsiyem şu sayfaya bi göz at ben kısa bi özet geçmiştim orda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html bide bunun dışında vaktin olursa forumun daha önceki sayfalarını okumaya çalış hele kızlardan önce-sonra fotosu paylaşan vardı onları bi görsen gerçekliğine sen karar vereceksin zaten

bu dukutella konusunda ciddi misiniz? hayır gözüm dönmüş durumda :) geçmişe gittim, google baktım nedir bu ya?

canım sen de şu sayfaya bi göz at merak ettiklerini orda bulacaksın tarif sayfamızın linki de var

ve eveeet dukutella gerçek ama ben ilk defa dün denememe rağmen beceremesem de bugün yine denicem

Ben de hesaplamak istiyorum bana da yardımcı olur musun ? :)

senin bu yazından 1 sayfa önce berrin vermiş canım dukanın linkini ordan hesaplayabilirsin

nerdesiniz hatunlar ..
pro günümü az önce iki gıdım haşlanmış tavuk ve 1 bardak yy yağlı sütle kapattdm bakalım yarına ne olucak..

anaaam herkesler nerde? ben de bi 5-10 sayfa birikmiştir bakiim öyle yatiim dedim hepinize rehavet mi çöktüü ay bana 2 gündür hep rehavet çökmüş durumda oruç da tutamıyorum ama sıcaklardan mıdır nedir 24 saat uyuyabilirim yanii,göz kapaklarımın üzerinde fil oturuyo sanki...ben tutamadan böyleyim allah oruç tutabilenlere dayanma gücü versin erkenden yatıciim şimdi hepinize ii geceler..ayy bu arada ben yine artışa geçtim yaa reglim çok fazla gecikti içimde yaşıyorum resmen sancısı var kendisi off dertlendimm,uyuyalım incelelim bebişler ii geceler sizlere

berrin gülümse gördüm sizi burdasınızzz forum size emanet ziyaretçiler daha fazla ayol rakama bakneyse kızlar size ekstra ii geceler diyorum görmüşken

kızlaaar özellikle basenden şikayetçiler o yüzden direkt berrin,yolii ve busonolsuna seslendim callenetics egzersizlerine bi göz atsanıza bunun işinize yarayabileceğini düşünüyorum bide slim in 6 var ama özellikle callenetics basen kalça için birebirmiş çok hızlı sonuç veriyormuş ve pilatesten bile daha etkiliymiş bi süredir araştırıyordum da calleneticse baya aklım yattı forumda topikleri de var siz de bi göz atın callenetics 21 günde slim in 6 6 haftada etkili sonuç veriyomuş bence sizin iş artık bu bölgesel egzersizlere bakıyo

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html

buda slim in 6 topiği

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/371934-slim-in-6-a.html

bi inceleyin konuşuruz

Berrincim sen 2/0 derken 0 günlerinde güçlendirmede gibi mi besleneceksin.
Ne zaman başlıyorsun ???

canım pazartesi perşembe saf proteın diğer günler normal beslenme şeklınde yazıyor kıtapta.selülıtlı bayanlar tercıh etmelı dıyo tam benlıkbasenler de ıncelsın azcık.bıraz 1+1 ıle devam edıcem 10 gun sonra buna geçicem.başladığımda haber verırım tatlım.1+1 de kılo verme durunca 5+5 e geçmiştım ama hıç yaramadı kılo vermek bı yana kılo aldımregl de olucam onun da etkısı olabılır regl bır bıtsın bakalım neler olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…