berrin gülümse gördüm sizi burdasınızzzforum size emanet ziyaretçiler daha fazla ayol rakama bak neyse kızlar size ekstra ii geceler diyorum görmüşken
kızlaaar özellikle basenden şikayetçiler o yüzden direkt berrin,yolii ve busonolsuna seslendim callenetics egzersizlerine bi göz atsanıza bunun işinize yarayabileceğini düşünüyorum bide slim in 6 var ama özellikle callenetics basen kalça için birebirmiş çok hızlı sonuç veriyormuş ve pilatesten bile daha etkiliymiş bi süredir araştırıyordum da calleneticse baya aklım yattı forumda topikleri de var siz de bi göz atın callenetics 21 günde slim in 6 6 haftada etkili sonuç veriyomuş bence sizin iş artık bu bölgesel egzersizlere bakıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
buda slim in 6 topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/371934-slim-in-6-a.html
bi inceleyin konuşuruz
mustlu hocam ve gülümsee şimdilik sızlerı göruyorum.iyi geceler sizlereben de kaçayım gece kalkamam yoksa. sizlere de ıyı geceler tüm dukancılar
lıght süt ve yoğurt yerine yarım yağlı tüketmek sorun olurmu acaba?
lıght süt ve yoğurt yerine yarım yağlı tüketmek sorun olurmu acaba?
mustlu hocam ve gülümsee şimdilik sızlerı göruyorum.iyi geceler sizlereben de kaçayım gece kalkamam yoksa. sizlere de ıyı geceler tüm dukancılar
Ben yörsan yarım yağlı yoğurt kullanıyorum. Ama ulaşması kolay olduğundan sütü 0 yağlı kullanıyorum.
ben geneld eya tam yağlı yada yarım kulandım light çok fazla tüketmedim..kiloda verdim..hayatım boyunca light kullanamayacağıma göre günlük beslenme düzenimden fazla kopmadan diyet yapıyorum ben..lıght süt ve yoğurt yerine yarım yağlı tüketmek sorun olurmu acaba?
Ben kendim %1 oranında yağlı light sütleri ve light yoğurdu yiyorum,ama light tüketmeyen arkadaşlarda var,yarım yağlı tüketerek bi kaç gün dene,kilo vermen devam ediyorsa light yemek zorunda kalmassın
hayırlı ramazanlar dukancılar...
yeni açılan dukan soru topiği kapatılmış mecburen buraya yazıyorum......
çunku burdakı ark. çok tecrübeli onlara çok imrenıyom...
yulaf kepeği yogurda karıştırılıp beklerse 1-2 gun bozulur mu?
dün yaptım tadı acı olduğu için yiyemedım.....yarına içine yumurta süt katıp krep yapsam olur mu acep??????
kepeği yogurtla tüketemıyom aşırı acı gurmenetten almıştım....bıde 2 kez kargo ödemeyım dıye 2 tane aldım ne yapıcaksam...
aceba keklerde pogaçalrda da acı tat verir mi?
hayırlı ramazanlar dukancılar...
yeni açılan dukan soru topiği kapatılmış mecburen buraya yazıyorum......
çunku burdakı ark. çok tecrübeli onlara çok imrenıyom...
yulaf kepeği yogurda karıştırılıp beklerse 1-2 gun bozulur mu?
dün yaptım tadı acı olduğu için yiyemedım.....yarına içine yumurta süt katıp krep yapsam olur mu acep??????
kepeği yogurtla tüketemıyom aşırı acı gurmenetten almıştım....bıde 2 kez kargo ödemeyım dıye 2 tane aldım ne yapıcaksam...
aceba keklerde pogaçalrda da acı tat verir mi?
günaydın Dukandaşlar...
tebrikler kızlar,inş.devamı gelir patır patır:)
ben de güzel bir haber var çok abartıp 2 kilo almıştım p.tesi 1 kilosu gitti bu sabah da -500 daha çok mutlu oldum sabah sabahyarım kilosu kaldı aldığımın:)
darısı tüm veremeyen arkadaşlarımın başına...
ben de şu aldıklarımı bi versem,sonra hedefe doğru koşsam.
tebrik ederim
kitapta ne diyorsa harfi harfiyen yaşıyorum, sitedeki öngörüde tuttu, canım sen neden 2 kilo aldım seyir dönemine geçtiğin için mi?
3 kere yapıştırdım çıkmamış
BACAK İNCELTİCİ EGZERSİZLER ve TAVSİYELER - Yumak Sepeti
karin - KalÇa-bacak Egresİzlerİ Başlayınız Durmayınız - Zurnachat.Com forum, zurna, chat, sohbet, arkadaş, sesli, canlı, bedava, site
ıkısı de burda canım kusura bakma
selam günaydın kıslar ben geldiim nihayet:)p.tesi gecesi eve giriş yaptık dünde temizlikten çamaşırdan giremedim sabah sbaah gözümü açtım buraya koştum:)umarım herkes çok iyidir...geçmişe bakamadım henüz...beni soracak olursanız bu sabah ilginç bi durum oldu onun şaşkınlığı ve mutluluğu içindeyim...öncelikle berrincim oklavayı bende hakettim biraz orda olduğum sürece sınırsız meyve yedimama napayım o kadar taze ve güzeldilerki artık işkence yapamadım kendime...hergün s+p yaptım..bi nevi dukanın tatil programı gibi oldu..yulafı düzenli tüketemedim...tatlıya ve hamurişine ağzımı sürmedim kısaca abartmadan bozdum gibi bişey oldu:)dün sabah tartıldım 75.700 çıktım ve pro yaptım bol su ve hareketin ardından bu sabah 74.200 üm allahım indim indim çıktım tartıya inanamadım...noldu geçiçi bi kilo kaybımı yarın nolur bilmiyorum ama 75 in altına düştüğüme çok mutluyum..
hepinizi çoook özledim...inanın giremediğim zamanlarda sanki annemi 3 gün aramamışım onun suçluluğu gibi oldu aklım sizde kaldı:) neyse artık buradayım yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişler...ramazan ayınıda kutlarım herkesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?