Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben bikaç sene önce yine bu siteden bulduğum bir diyeti uygulamıştım.. ismini tam olarak hatırlamıyorum ama sadece et yenilebiliyordu diyette.. hayatımın en kötü günleriydi diyebilirim..5 günlük bi diyetti ben 3cü günde bıraktım kat kat fazlasını aldım... hızlı kilo verebilmeme rağmen birden kilo vermem zorlaştı.. ilk defa karşılaşıyorum dukan diyetiyle.. bu diyeti yapıpta başarıya ulaşmış arkadaşlar varmı aranızda ?

tatlım teşekkkürler paylaşımın için ben bır araştırayımm bunları sağol

sevgili editörüm yazdığım lınklerı sanırım uygun olmadığı için sizler kaldırmışsınız.ben de kaydetmeden yolladım sanıp tekrar vermıştım 1827 inci sayfada.yasak olduğunu bılmıyordum geçmişi okurken düzenlemenızı farkettım ve bır arkadaşımın uyarısıyla yenıden baktım.bır daha daha dıkkatlı olurumiyi geceler

Son düzenleme:
mustlu hocam ve gülümsee şimdilik sızlerı göruyorum.iyi geceler sizlere ben de kaçayım gece kalkamam yoksa.sizlere de ıyı geceler tüm dukancılar

lıght süt ve yoğurt yerine yarım yağlı tüketmek sorun olurmu acaba?

Ben kendim %1 oranında yağlı light sütleri ve light yoğurdu yiyorum,ama light tüketmeyen arkadaşlarda var,yarım yağlı tüketerek bi kaç gün dene,kilo vermen devam ediyorsa light yemek zorunda kalmassın

Ben yörsan yarım yağlı yoğurt kullanıyorum. Ama ulaşması kolay olduğundan sütü 0 yağlı kullanıyorum.

evde 3 kişi yapınca diyeti dün lıght yoğurt 650 gr 3 tane aldım kasadaki kız baktı durdu bu açıkçası biraz maliyetli oldu o yüzden sormuştum ama artık herkes kendi yoğurdunu alsın diycem:) geçen çiftlikten süt gelmişti bana 1 gece dolapta bekletip kaymağını alıp mayalamıştım kg vermeye devam ettim ama verdiğim 2 kg nasıl olurda geri gelir çözemedim sıfır kaçamak düşünüp duruyorum yoğurda suç atmaya başladım:)

hayırlı ramazanlar dukancılar...

yeni açılan dukan soru topiği kapatılmış mecburen buraya yazıyorum......

çunku burdakı ark. çok tecrübeli onlara çok imrenıyom...

yulaf kepeği yogurda karıştırılıp beklerse 1-2 gun bozulur mu?

dün yaptım tadı acı olduğu için yiyemedım.....yarına içine yumurta süt katıp krep yapsam olur mu acep??????

kepeği yogurtla tüketemıyom aşırı acı gurmenetten almıştım....bıde 2 kez kargo ödemeyım dıye 2 tane aldım ne yapıcaksam...

aceba keklerde pogaçalrda da acı tat verir mi?

günaydın..
dünden bugüne -500 60.5 oldum..bugünde saf pro yapıcam ..

lıght süt ve yoğurt yerine yarım yağlı tüketmek sorun olurmu acaba?
ben geneld eya tam yağlı yada yarım kulandım light çok fazla tüketmedim..kiloda verdim..hayatım boyunca light kullanamayacağıma göre günlük beslenme düzenimden fazla kopmadan diyet yapıyorum ben..
Ben kendim %1 oranında yağlı light sütleri ve light yoğurdu yiyorum,ama light tüketmeyen arkadaşlarda var,yarım yağlı tüketerek bi kaç gün dene,kilo vermen devam ediyorsa light yemek zorunda kalmassın

yulaf kepeği neden acıki..?
yemek istediğin vakit kat ye öyle katıp bekletmek hoş olmaz..krep yapabilirsin..dukan tarifleri bölümümüz var oraya bakabilisin..
rossman yulaf kepeği çok lezzetli bunuda eklemek istedim..

aspartam kullanıyormusun, benim de daha gelmedi yulaf kepeğim tadını bilmiyorum ama bende kek, kurabiye yapmak istiyorum tatlandırıcıyla

günaydın Dukandaşlar...
tebrikler kızlar,inş.devamı gelir patır patır:)

ben de güzel bir haber var çok abartıp 2 kilo almıştım p.tesi 1 kilosu gitti bu sabah da -500 daha çok mutlu oldum sabah sabah yarım kilosu kaldı aldığımın:)
darısı tüm veremeyen arkadaşlarımın başına...
ben de şu aldıklarımı bi versem,sonra hedefe doğru koşsam.

Son düzenleme:

tebrik ederim
kitapta ne diyorsa harfi harfiyen yaşıyorum, sitedeki öngörüde tuttu, canım sen neden 2 kilo aldım seyir dönemine geçtiğin için mi?

tebrik ederim
kitapta ne diyorsa harfi harfiyen yaşıyorum, sitedeki öngörüde tuttu, canım sen neden 2 kilo aldım seyir dönemine geçtiğin için mi?

teşekkür ederim canım.
yok ben seyire geçeli çok oldu canım 2 aydır dukan diyetindeyim ben ama son 1 hafta baya bozmuştum,hele o 1 haftanın son 4 günü üst üste aşırı abartınca aldım tabii doğal olarak.zaten bu bozmalarım da olmasaydı 10 kilo verirdim 2 ayda,ama ben 7 kilo verdim her h.sonu bozduğum için.geçen hafta 1 hafta boyunca bozduğum için vs.vs...

selam günaydın kıslar ben geldiim nihayet:)p.tesi gecesi eve giriş yaptık dünde temizlikten çamaşırdan giremedim sabah sbaah gözümü açtım buraya koştum:)umarım herkes çok iyidir...geçmişe bakamadım henüz...beni soracak olursanız bu sabah ilginç bi durum oldu onun şaşkınlığı ve mutluluğu içindeyim...öncelikle berrincim oklavayı bende hakettim biraz orda olduğum sürece sınırsız meyve yedim ama napayım o kadar taze ve güzeldilerki artık işkence yapamadım kendime...hergün s+p yaptım..bi nevi dukanın tatil programı gibi oldu..yulafı düzenli tüketemedim...tatlıya ve hamurişine ağzımı sürmedim kısaca abartmadan bozdum gibi bişey oldu:)dün sabah tartıldım 75.700 çıktım ve pro yaptım bol su ve hareketin ardından bu sabah 74.200 ümallahım indim indim çıktım tartıya inanamadım...noldu geçiçi bi kilo kaybımı yarın nolur bilmiyorum ama 75 in altına düştüğüme çok mutluyum..
hepinizi çoook özledim...inanın giremediğim zamanlarda sanki annemi 3 gün aramamışım onun suçluluğu gibi oldu aklım sizde kaldı:) neyse artık buradayım yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişler...ramazan ayınıda kutlarım herkesin..

gunaydın kızlaaar.nasılsınız bakalım.
öncelikle eşimin tartı sonucunu yazayım sıze sonra sıra bana gelecek

eşim bugunde -600 ile 96.300 çıktı.eşim adına cok cok mutlu oldum.bu arada biz hepimiz kabızlıktan ölürken (heleki ben) eşim ilk günden beri ciddi ciddi ishal

bana gelirseeeek
ben cumartesıden sonra +100 200 vs derken kac gundur 57.3düm.bugun cıktıgımda ise şok oldum ve coook uzuldum.tekrar tekrar denedım ama hep aynıydı.57.9 gordum.
hiç kaçamagımda yok.acta gezmıyorum hatta cddı cıddıde yıyorum ama kurallara uyarak.ama bu seyır benı cok bozdu.napcamı sasırdım.ama yola devam yapacak bırsey yok.

tesekkurleeer:))))))))))

tebrıkleeeer adına coook sevındım.darısı hepımızın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…