Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkürler:) moralini hiç bozma bu diyetin en belirgin özelliği bu herşeyi düzgün yapmamıza rağmen kiloda artış hemen hemen herkesin başına geldi..sabırlı olup devam edersen fazlalıklarla beraber kilonda baya bi düşüş göreceksin..vücut kendini korumaya alıp su tutuyo...erkekler bizlerden çooook şanslı benim eşim sadece spora başladı yeme içmesi aynen devam ettiği halde kilo veriyo gelde çatlama:)

hoşgeldin canım,ne güzel yaa 75 ,n altını görmek,çok sevindim senin adına,tbrk.ederim
ben de görürmüyüm acaba 75 in altını:44:

evet bence de hiç bozma moralini,tam gaz devam.
sadecanın da dediği hepimiz yaşadık bu olayı ve yaşıyoruz da ama sabırla gidiyor merak etme.

Dukan diyetine başlarken 77.3 olan kilom bir ay tamamlandığında 71.8.
Bir ayda toplam kayıp 6.5 kilo.
Uzun zamandır görmediğim bir rakam :))
Paylaşmak istedim.
Sevgilerimle..

hoşgeldin canım,ne güzel yaa 75 ,n altını görmek,çok sevindim senin adına,tbrk.ederim
ben de görürmüyüm acaba 75 in altını:44:

hoşbuldum çoook tşkler:) neden görmeyesin zaten bişide kalmamış...ben gördüysem herkes görür inan buna..diyete başlarken 75 olayım yeter diyodum allahıma bin şükür yıllardır göremediğim rakamları gördüm..bizler şanslıyız dukanı keşfettik ya haberimiz olmasaydı hala salatalık kemiriyoduk:)

Hoşgeldin sadeca ablacım!!!
özledik seni :)))
başarını kutluyorum, azıcık ben de istiyorum
yolun bundan sonraki kısmı az kalmış gibi görünüyor ehehe ama en zorlu kısmı burası

Peki sadeca ablacım benim bu saf prolardan sonra aldığım artılar nedir?
Yumruğa başladım dün
Yediklerimi sayayım:
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta
Bir büyük parça köy peyniri
bir de 2 dilim hindi göğüs füme.
3 litre su
Öğlende ve akşamda yemek üzere toplamda 2 tane kemikli tavuk göğsü pişirdim, 1 tanesinin tamamını, diğerinin de yarım göğsünü yedim.
Ve bir bardak tam yağlı süt ile tavuklarımın yanında toplamda 1 kase yarım yağlı yoğurt.

Burada yanlış yaptığım bir şey mi var?
Dün tatile giderken gördüğüm kiloyu ancak gördüm ve bugün +300üm.
Bir de yarım saat tempolu yürüyüş.

çok haklısın cnm,iyiki varmış Dukan amca ve iyi ki keşfetmiş bu diyeti,Allah razı olsun:))

sadecacımm hoşgeldinn 75 i aşmana çok sevindim aynı kilo üstünde gram oynamalardan hariç rakamın değişmesi çok mutlu edici değil mi

nihayet tatilcilerinde dönmesiyle kadromuz tamamlandı forumumuz eski neşesine kavuştu

canım yediklerinde hiç yanlış bişey yok ama bu ara fazla taktık biz bu kilolara rahat bırakalım bence biraz kendi hallerinde inatları kırılacak bi süre sonra eminim

bende bu sabah 58,900 üm ama bugün malum dönemin başlangıcı olabilir bi de sp haftam o yüzden de bıraktım artık zaten bu hafta ne yaparsam yapayım inemiycem hastalık başlayıp bitene kadar sabırla bekleyip gün saymaktan başka çözüm yok yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Selam kızlar herkese günaydın,
ben yine eskilerdeyim bu sabah 60,5 den 59.1 e indim gerçi artıların eksilerindeyim ama proya devam ediyorum. haftasonuna kadar yapmak istiyorum eşim geldiğinde niyetli olacağı için de devam edebileceğimi umuyorum dukana en azından. p+s yaparım diyorum. bu sabah düne göre -1400 gr geldim saf pro regl ile beraber işe yaramış görünüyor. allahım su veriyorum kesin ama inşallah geri gelmez yaaaaaa. yani anlicanız çok bişi yapmadım sadece 9 temmuzdaki sonuçlarıma geri dönmüş oldum. elli sekiz okkayı görünce asıl bişiler oldu dicem. ama şu basen ve bacaklarımdaki sarkma sorununa çözüm bulmam lazım şu callanetics i de indireyim ben. pilateslerde indirildi ama yapacak kadın yok eve gidiyorum hiçbişi yapasım gelmiyor kızlar yalnızlık çok zor gece uyuyamıyorum bile. akşam pasiflora diktim kafama öyle uyudum. ramazdan olmasa bi duble vodka bile atacaktım ama işte ramazan ayında olmaz
neyse işte böle. kg veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. berre cim ve berrinoşum saf pro bende işe yarıyor görünüyor en azından tartıda eksiler görüyorum sizde neden öyle olmadı anlamadım ama ben bu eksilere kanmıyorum bi günde üç kg birden geri gelebiliyor ölçülerim önemli benim için ve belden kalçadan 2 şer santim daha incelmiş görünüyorum ama butlarım duruyo yaaa

herkese günaydın, tatilden dönenlere hoşgeldin , kilo verenlere aferin, artıya çıkanlara moralinizi bozmayın ve hepimize yola devam diyorum..

Dukan diyetine başlarken 77.3 olan kilom bir ay tamamlandığında 71.8.
Bir ayda toplam kayıp 6.5 kilo.
Uzun zamandır görmediğim bir rakam :))
Paylaşmak istedim.
Sevgilerimle..

oooo süper gerçekten 1 ayda 6,5 kilo ne demek aman nazar değmesin maşallah kutluyorum seni.
ben de 2.ayı dolduruyorum ama hala 7 kilodayım:)) bana da nazar değmesin hehe

herkese günaydın, tatilden dönenlere hoşgeldin , kilo verenlere aferin, artıya çıkanlara moralinizi bozmayın ve hepimize yola devam diyorum..

efenim biz de size verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyoruz
vuvuu geçmiş olsun canımın içi hoşgeldin sefa geldin
elettra ablacım, senin de minnoşuna çok geçmiş olsun öpsün onu anneannesi bizim için

yolandam bilmiyorum benim durumum neden böyle ama benim hedefime 1.5 kilo kaldı.
Pazartesiye kadar 4 gün demicem yumruğu sallicam bünyeye.
Pazartesi de bi oruç ki ne oruç.
Salıdan itibaren güççlendirmedeyim, kimse tutamaz beni bıktım artık sabrımın sonuna geldim yani.
1 senedir diyetteyim çünkü.
Sadeca ablam gibi mesela düzenli olarak devam eden istikrarlı bi durumum olsaydı benim kilolarımın en fazla 5 ayı vardı.
Salak kafam işte.
Salı sabahı 58li bir şey görürsem eyvallah 2+0 giderim ben de berrin gibi.
Yani 0larda güçlendirme ve haftada 1 yerine 2 gün pro.
yerler artık canım bu ne.
Ha çok mu kastım, azıcık da kalori kısıtlama yoluna gidip az ve sık beslenmeyle 2 haftadaçözerim bu işi diyorum.
Çünkü ben kiraz yemek istiyrum artık.
Okuldan çıkıp elmamı yiyerek metrobüse yürümek istiyorum.
Belki o zaman kendimi rahatlamış hissedip kilo vericem.
Callanetics e gelince, dukan gibi kompleks bi program o da.
Her egzersizin ardından 48 saati geçirmeden bir diğer 1 saatlik egzersiz programı geliyor.
Yani geçenlerde ablalardan bi tanesi demişti günde 45 dakika plates diye.
Onun dediğini uygulamak da aynı şey.
Leslie de hemen hemen aynı onlar kadar etkili olmasa da.
Callanetics in platesden pek de bi farkı yok yani. Biraz daha baleyle fixlenmiş bir şey zannediyorum ki.
neyse işte durum böyle.
Gerginim ve sinirden açım sürekli.
Umarım bu sinirin yarattığı açlık bana eksi olarak geri döner çünkü sabahtan beri peynir süt yoğurt tavuk bile götürdüm mideye.

Son düzenleme:

Canım hoş geldin. Özlettin kendini:)) Bu arada forumda çok sevenin var haberin olsun; ara ara konuşuldu Sadeca da artık dönse diye. Kilo durumuna da çok sevindim. Tebrikler.

bu arada işten güçten atlamış olmiiim sadecam ablammm hoşgeldin seni çok özlemiştik buradaki bir çok arkadaş gibi benim de idolüm sensin birtanecik ablam

tatlım bencede birazcık sal. ben bi süre saldım biliyorsun meyvesiz bir yaşam düşünemiyorum ben yaa.. dukanın en sevmediim yanı buydu ama adam bişi biliyor ki yasaklıyor. geçen haftalarda aslında çokta salmadım sadece bol meyve yedim ama artılarımı biliyorsunuz.. bide senin hedefine hakikaten çok az kalmış yani bunu da az ve sık yiyerek düşük kalori ve biraz daha fazla hareket ile verebilirsin. çok stres yapıyorsun bu yüzden vücudun direnişe geçmiş görünüyor. bence de hedefine bu kadar az kalmışken güçlendirmeye geçebilirsin diyetine meyve vs ekleyerek. okduğum kadarı ile güçlendirme de düşük kalorili diyet gibi bişi o yüzden anti - dukanik bişi olmucak zaten yaptığın da

günaydın arkadaşlar 94-95 kilo arası takıldım gitmiyor artık kilolar 3 haftadır neden böyle oldu ya :84: Motuvasyonum git gide düşüyor ya of bayrama kadar 90'a düşmek istiyordum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84:

55-60 kg olanlar lütfen kendinizi yıpratmayın.
Ulaştığınız kilolar benim hayalim.
Bir süre önce eminim sizin için de hayaldi.
Bu noktada bence kendinize eziyet etmeyin, kontrolü bırakmadan güçlendirmeye geçebilirsiniz.
Herkesin kendi normali var, her bedenin de farklı dinamikleri.
Dukan bana 60 ol diyor, ben 65 olacağım. Benim için yeterli.
Sağlıklı bir şekilde 65 kilo olduktan sonra zaman içerisinde kendime eziyet etmeden, normal bir beslenme ile yavaş yavaş kilolarımı veririm diye düşünüyorum.
Yanlış mıyım?
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…