gunaydın kızlaaar.nasılsınız bakalım.
öncelikle eşimin tartı sonucunu yazayım sıze sonra sıra bana gelecek
eşim bugunde -600 ile 96.300 çıktı.eşim adına cok cok mutlu oldum.bu arada biz hepimiz kabızlıktan ölürken (heleki ben) eşim ilk günden beri ciddi ciddi ishal
bana gelirseeeek
ben cumartesıden sonra +100 200 vs derken kac gundur 57.3düm.bugun cıktıgımda ise şok oldum ve coook uzuldum.tekrar tekrar denedım ama hep aynıydı.57.9 gordum.
hiç kaçamagımda yok.acta gezmıyorum hatta cddı cıddıde yıyorum ama kurallara uyarak.ama bu seyır benı cok bozdu.napcamı sasırdım.ama yola devam yapacak bırsey yok.
tesekkurleeer:))))))))))
tebrıkleeeeradına coook sevındım.darısı hepımızın basına
selam günaydın kıslar ben geldiim nihayet:)p.tesi gecesi eve giriş yaptık dünde temizlikten çamaşırdan giremedim sabah sbaah gözümü açtım buraya koştum:)umarım herkes çok iyidir...geçmişe bakamadım henüz...beni soracak olursanız bu sabah ilginç bi durum oldu onun şaşkınlığı ve mutluluğu içindeyim...öncelikle berrincim oklavayı bende hakettim biraz orda olduğum sürece sınırsız meyve yedimama napayım o kadar taze ve güzeldilerki artık işkence yapamadım kendime...hergün s+p yaptım..bi nevi dukanın tatil programı gibi oldu..yulafı düzenli tüketemedim...tatlıya ve hamurişine ağzımı sürmedim kısaca abartmadan bozdum gibi bişey oldu:)dün sabah tartıldım 75.700 çıktım ve pro yaptım bol su ve hareketin ardından bu sabah 74.200 üm allahım indim indim çıktım tartıya inanamadım...noldu geçiçi bi kilo kaybımı yarın nolur bilmiyorum ama 75 in altına düştüğüme çok mutluyum..
hepinizi çoook özledim...inanın giremediğim zamanlarda sanki annemi 3 gün aramamışım onun suçluluğu gibi oldu aklım sizde kaldı:) neyse artık buradayım yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişler...ramazan ayınıda kutlarım herkesin..
gunaydın kızlaaar.nasılsınız bakalım.
öncelikle eşimin tartı sonucunu yazayım sıze sonra sıra bana gelecek
eşim bugunde -600 ile 96.300 çıktı.eşim adına cok cok mutlu oldum.bu arada biz hepimiz kabızlıktan ölürken (heleki ben) eşim ilk günden beri ciddi ciddi ishal
bana gelirseeeek
ben cumartesıden sonra +100 200 vs derken kac gundur 57.3düm.bugun cıktıgımda ise şok oldum ve coook uzuldum.tekrar tekrar denedım ama hep aynıydı.57.9 gordum.
hiç kaçamagımda yok.acta gezmıyorum hatta cddı cıddıde yıyorum ama kurallara uyarak.ama bu seyır benı cok bozdu.napcamı sasırdım.ama yola devam yapacak bırsey yok.
tesekkurleeer:))))))))))
tebrıkleeeeradına coook sevındım.darısı hepımızın basına
hoşgeldin canım,ne güzel yaa 75 ,n altını görmek,çok sevindim senin adına,tbrk.ederim
ben de görürmüyüm acaba 75 in altını:44:
Dukan diyetine başlarken 77.3 olan kilom bir ay tamamlandığında 71.8.
Bir ayda toplam kayıp 6.5 kilo.
Uzun zamandır görmediğim bir rakam :))
Paylaşmak istedim.
Sevgilerimle..
selam günaydın kıslar ben geldiim nihayet:)p.tesi gecesi eve giriş yaptık dünde temizlikten çamaşırdan giremedim sabah sbaah gözümü açtım buraya koştum:)umarım herkes çok iyidir...geçmişe bakamadım henüz...beni soracak olursanız bu sabah ilginç bi durum oldu onun şaşkınlığı ve mutluluğu içindeyim...öncelikle berrincim oklavayı bende hakettim biraz orda olduğum sürece sınırsız meyve yedimama napayım o kadar taze ve güzeldilerki artık işkence yapamadım kendime...hergün s+p yaptım..bi nevi dukanın tatil programı gibi oldu..yulafı düzenli tüketemedim...tatlıya ve hamurişine ağzımı sürmedim kısaca abartmadan bozdum gibi bişey oldu:)dün sabah tartıldım 75.700 çıktım ve pro yaptım bol su ve hareketin ardından bu sabah 74.200 üm allahım indim indim çıktım tartıya inanamadım...noldu geçiçi bi kilo kaybımı yarın nolur bilmiyorum ama 75 in altına düştüğüme çok mutluyum..
hepinizi çoook özledim...inanın giremediğim zamanlarda sanki annemi 3 gün aramamışım onun suçluluğu gibi oldu aklım sizde kaldı:) neyse artık buradayım yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişler...ramazan ayınıda kutlarım herkesin..
çok teşekkürler:) moralini hiç bozma bu diyetin en belirgin özelliği bu herşeyi düzgün yapmamıza rağmen kiloda artış hemen hemen herkesin başına geldi..sabırlı olup devam edersen fazlalıklarla beraber kilonda baya bi düşüş göreceksin..vücut kendini korumaya alıp su tutuyo...erkekler bizlerden çooook şanslı benim eşim sadece spora başladı yeme içmesi aynen devam ettiği halde kilo veriyo gelde çatlama:)
ayyy ben sana kıyamaaaaammm nasılda içten yazmış canıda neler çekermiş oy oy oyy..
sen vereceğim adrese gel berrin görmeden ben sana istediklerini veririm
duydum duydum.neler karıştırıyorsunuz sız ıkınız bakımm?
hiiiiiççç ne karıştırabiliriz ki senden habersiz.:18:
bu son cümle beni benden aldı yağmıırkısrak gibi tay gibi olalım inş bizim topiğin başlarında çok geçiyodu bu hayvan yemi muhabbeti zaten hatta bebecik de yazmıştı onlar meliyodu filan birbirlerine meeeeee
yağmur sen ne fenasın yedin dimi güllacı ayy nasıl canım çekti şimdi yahu niye beklemedin hani vuvuya bi formül geliştirtecektin bunun için ahh sen yok musun seeen
ayyy yedim valla napıyım yaa şu diyette alttarafı 2 şeye dayanamıyorum(
ben zaynep ablaya sordum ama güllacın yapraklarını nişasta haricinde başka bişeyle olmaz dedi aslında ben mısır nişastası önerdim ona ama olmaz dedi
kızlaaar özellikle basenden şikayetçiler o yüzden direkt berrin,yolii ve busonolsuna seslendim callenetics egzersizlerine bi göz atsanıza bunun işinize yarayabileceğini düşünüyorum bide slim in 6 var ama özellikle callenetics basen kalça için birebirmiş çok hızlı sonuç veriyormuş ve pilatesten bile daha etkiliymiş bi süredir araştırıyordum da calleneticse baya aklım yattı forumda topikleri de var siz de bi göz atın callenetics 21 günde slim in 6 6 haftada etkili sonuç veriyomuş bence sizin iş artık bu bölgesel egzersizlere bakıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
buda slim in 6 topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/371934-slim-in-6-a.html
bi inceleyin konuşuruz
ımmmm bi bakalım işe yarar belki:)) teşekkürler canımm
hoşgeldin canımmm seni tekrar görmek güzel.ve tebrik ederim seni onca kaçamağa güzel sonuç
hoşbuldum çoook tşkler:) neden görmeyesin zaten bişide kalmamış...ben gördüysem herkes görür inan buna..diyete başlarken 75 olayım yeter diyodum allahıma bin şükür yıllardır göremediğim rakamları gördüm..bizler şanslıyız dukanı keşfettik ya haberimiz olmasaydı hala salatalık kemiriyoduk:)
Hoşgeldin sadeca ablacım!!!
özledik seni :)))
başarını kutluyorum, azıcık ben de istiyorum
yolun bundan sonraki kısmı az kalmış gibi görünüyor ehehe ama en zorlu kısmı burası
Peki sadeca ablacım benim bu saf prolardan sonra aldığım artılar nedir?
Yumruğa başladım dün
Yediklerimi sayayım:
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta
Bir büyük parça köy peyniri
bir de 2 dilim hindi göğüs füme.
3 litre su
Öğlende ve akşamda yemek üzere toplamda 2 tane kemikli tavuk göğsü pişirdim, 1 tanesinin tamamını, diğerinin de yarım göğsünü yedim.
Ve bir bardak tam yağlı süt ile tavuklarımın yanında toplamda 1 kase yarım yağlı yoğurt.
Burada yanlış yaptığım bir şey mi var?
Dün tatile giderken gördüğüm kiloyu ancak gördüm ve bugün +300üm.
Bir de yarım saat tempolu yürüyüş.
Dukan diyetine başlarken 77.3 olan kilom bir ay tamamlandığında 71.8.
Bir ayda toplam kayıp 6.5 kilo.
Uzun zamandır görmediğim bir rakam :))
Paylaşmak istedim.
Sevgilerimle..
herkese günaydın, tatilden dönenlere hoşgeldin , kilo verenlere aferin, artıya çıkanlara moralinizi bozmayın ve hepimize yola devam diyorum..
doğalsanın tadının daha ii olduğunu söylüyo kızlar
çileklisine bayılıyorum şahsen ama sakın fındık aroması filan alma acaip keskin ve kötü oluyo tadı
vuvucuk dönmüş sonunda sadeca da gelirse tamamdır..çok geçmiş olsun canım aman dikkat et..sadece 200 gr alman ise çok sevindirici
Teşekkürler canımmm...ya bu arada ben gurmenetteki fındık aromasını sevdim..bir çilek bir fındık almıştım..fındığı daha çok beğendim..çilekliyi dr. oetker light puding yaparken vanilyalısına eklemiştim çilekli puding gibi olsun diye..güzel oldu yine de ama ben fındığı daha çok sevdim..tereyağ aroması filan alan oldumu arkadaşlar?
yağmur sen ne fenasın yedin dimi güllacı ayy nasıl canım çekti şimdi yahu niye beklemedin hani vuvuya bi formül geliştirtecektin bunun için ahh sen yok musun seeen
way way way demek güllacı bana denettirecektin....siz de bunu yediniz yani site sakinleri...siz yağmurun bu laflarını yerken o içerde magnum,güllaç filan yiyor haberiniz olsun
son 20 sayfaya filan bi göz atın kızlar ramazanda neler yaşadıklarını ayrıntılı olarak paylaşıyo diyetin tamamıyla ilgili bilgi edinmek için ise şu sayfaya bi göz atın orda da ramazanla ilgili kısa bilgiler vardı
kitabı almaya karar verdiysen gerçek bir dukanist ile karşı karşıyayız demektir.. o halde sana öncelikli tavsiyem şu sayfaya bi göz at ben kısa bi özet geçmiştim orda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html bide bunun dışında vaktin olursa forumun daha önceki sayfalarını okumaya çalış hele kızlardan önce-sonra fotosu paylaşan vardı onları bi görsen gerçekliğine sen karar vereceksin zaten
canım walla benim de geçmişi okumaya fırsatım olmadı..özel bir formül yoktur herhalde ramazan için..tok tutsun diye yumurtaya abanmak dışında birşey aklımna gelmiyor..eğer varsa ufak püf noktaları bbir daha paylaşabilirseniz çok sevinirimn canlar...evet proteine yüklenmek acıktırmaz,kilo da verdirir ama bence yapılmamalı arkadaşlar...dün de bir arkadaşın dediği gibi ürik asidi idrarla atamıyoruz,kolsterolümüz,tansiyonumuz yükselebilir..o yüzden ben sebze ağırlıklı beslenmenizi tavsiye ederim...az pro+çok sebze+y.kepeği..ya da düşük pro değerli şeylerden beslenebiliriz yoğurt süt yumurta vs. gibi...
efenim biz de size verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyoruz
vuvuu geçmiş olsun canımın içi hoşgeldin sefa geldin
elettra ablacım, senin de minnoşuna çok geçmiş olsun öpsün onu anneannesi bizim için
yolandam bilmiyorum benim durumum neden böyle ama benim hedefime 1.5 kilo kaldı.
Pazartesiye kadar 4 gün demicem yumruğu sallicam bünyeye.
Pazartesi de bi oruç ki ne oruç.
Salıdan itibaren güççlendirmedeyim, kimse tutamaz beni bıktım artık sabrımın sonuna geldim yani.
1 senedir diyetteyim çünkü.
Sadeca ablam gibi mesela düzenli olarak devam eden istikrarlı bi durumum olsaydı benim kilolarımın en fazla 5 ayı vardı.
Salak kafam işte.
Salı sabahı 58li bir şey görürsem eyvallah 2+0 giderim ben de berrin gibi.
Yani 0larda güçlendirme ve haftada 1 yerine 2 gün pro.
yerler artık canım bu ne.
Ha çok mu kastım, azıcık da kalori kısıtlama yoluna gidip az ve sık beslenmeyle 2 haftadaçözerim bu işi diyorum.
Çünkü ben kiraz yemek istiyrum artık.
Okuldan çıkıp elmamı yiyerek metrobüse yürümek istiyorum.
Belki o zaman kendimi rahatlamış hissedip kilo vericem.
Callanetics e gelince, dukan gibi kompleks bi program o da.
Her egzersizin ardından 48 saati geçirmeden bir diğer 1 saatlik egzersiz programı geliyor.
Yani geçenlerde ablalardan bi tanesi demişti günde 45 dakika plates diye.
Onun dediğini uygulamak da aynı şey.
Leslie de hemen hemen aynı onlar kadar etkili olmasa da.
Callanetics in platesden pek de bi farkı yok yani. Biraz daha baleyle fixlenmiş bir şey zannediyorum ki.
neyse işte durum böyle.
Gerginim ve sinirden açım sürekli.
Umarım bu sinirin yarattığı açlık bana eksi olarak geri döner çünkü sabahtan beri peynir süt yoğurt tavuk bile götürdüm mideye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?