günaydın arkadaşlar 94-95 kilo arası takıldım gitmiyor artık kilolar 3 haftadır neden böyle oldu ya :84: Motuvasyonum git gide düşüyor ya of bayrama kadar 90'a düşmek istiyordum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84:
bu arada işten güçten atlamış olmiiim sadecam ablammm hoşgeldin seni çok özlemiştik buradaki bir çok arkadaş gibi benim de idolüm sensin birtanecik ablam
tatlım bencede birazcık sal. ben bi süre saldım biliyorsun meyvesiz bir yaşam düşünemiyorum ben yaa.. dukanın en sevmediim yanı buydu ama adam bişi biliyor ki yasaklıyor. geçen haftalarda aslında çokta salmadım sadece bol meyve yedim ama artılarımı biliyorsunuz.. bide senin hedefine hakikaten çok az kalmış yani bunu da az ve sık yiyerek düşük kalori ve biraz daha fazla hareket ile verebilirsin. çok stres yapıyorsun bu yüzden vücudun direnişe geçmiş görünüyor. bence de hedefine bu kadar az kalmışken güçlendirmeye geçebilirsin diyetine meyve vs ekleyerek. okduğum kadarı ile güçlendirme de düşük kalorili diyet gibi bişi o yüzden anti - dukanik bişi olmucak zaten yaptığın da
günaydın arkadaşlar 94-95 kilo arası takıldım gitmiyor artık kilolar 3 haftadır neden böyle oldu ya :84: Motuvasyonum git gide düşüyor ya of bayrama kadar 90'a düşmek istiyordum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84:
55-60 kg olanlar lütfen kendinizi yıpratmayın.
Ulaştığınız kilolar benim hayalim.
Bir süre önce eminim sizin için de hayaldi.
Bu noktada bence kendinize eziyet etmeyin, kontrolü bırakmadan güçlendirmeye geçebilirsiniz.
Herkesin kendi normali var, her bedenin de farklı dinamikleri.
Dukan bana 60 ol diyor, ben 65 olacağım. Benim için yeterli.
Sağlıklı bir şekilde 65 kilo olduktan sonra zaman içerisinde kendime eziyet etmeden, normal bir beslenme ile yavaş yavaş kilolarımı veririm diye düşünüyorum.
Yanlış mıyım?
Sevgiler..
arkadaşlar yeni üye oldum ben,
bende dukan diyetini denemek istiyorum. zahmet olmazsa bilen arkadaşlar arada sırada diyetle ilgili ne yenilmeli ve ne yenilmemeli gibi hususlarda bilgi verirse sevinirim. yoksa bütün dosyayı baştan okumalıyım. bende başlamak istiyorum. 53.7 kiloyum benim kilonm 49 larda idi. hadi bana da bir yardım lütfen:)
Canım hoş geldin. Özlettin kendini:)) Bu arada forumda çok sevenin var haberin olsun; ara ara konuşuldu Sadeca da artık dönse diye. Kilo durumuna da çok sevindim. Tebrikler.
super sonuc tebrıkleeeerrrr.ve devammmmDukan diyetine başlarken 77.3 olan kilom bir ay tamamlandığında 71.8.
Bir ayda toplam kayıp 6.5 kilo.
Uzun zamandır görmediğim bir rakam :))
Paylaşmak istedim.
Sevgilerimle..
Callanetics e gelince, dukan gibi kompleks bi program o da.
Her egzersizin ardından 48 saati geçirmeden bir diğer 1 saatlik egzersiz programı geliyor.
Yani geçenlerde ablalardan bi tanesi demişti günde 45 dakika plates diye.
Onun dediğini uygulamak da aynı şey.
Leslie de hemen hemen aynı onlar kadar etkili olmasa da.
Callanetics in platesden pek de bi farkı yok yani. Biraz daha baleyle fixlenmiş bir şey zannediyorum ki.
neyse işte durum böyle.
Gerginim ve sinirden açım sürekli.
Umarım bu sinirin yarattığı açlık bana eksi olarak geri döner çünkü sabahtan beri peynir süt yoğurt tavuk bile götürdüm mideye.
Günaydın güzel kadınlar,
Bugün yine 77kg. il uyandm.. 75 i görmek istiyorum sonra biliyorum ki çorap söküğü gibi gelecek. 16 mayıs 83 kg 3 ağustos 77 kg.:-( Haaa çok kaçamağım oldu ... Ama yine de az az az az az az
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bazı şakaya benzer mesajlar çıkıyo arada bir, sanki BBG deyiz ve fitne sokuluyomuş gibi.-)))) Anlatabildim mi???
aynen walla... sadecam hoşgeldin...ben de dün geldim,herkes seni soruyordu
Ben de +200 le döndüm sadece sadeca ...hatta dün iftara 10 dk önceki kilom( giderek abartıyorum farkındayım ama banane bu kadar hileli davranış hakkımız bence :80:) gitmeden öncekiyle aynıydı...ve tatilde neler yediğimi anlatamam :)
baberongo ve berrincim teşekkürler canlarım..bugün daha iyiyim merak etmeyin..
baberongo bence de kasma bu kadar..geç güçlendirmeye...haftta 2/0 çok mantıklı bence de..
super sonuc tebrıkleeeerrrr.ve devammmm
ya bu callenetics google dan arıyorum hep .......... dosyaları varbenım pc de bu rapıd de hep sıkıntı yaratıyor. acaba bu ındırdıgımde elde edecegım vıdeolar ıle daılymotıon da cıkanlar aynıları mı?aynıysa hıc kasmayım oradan yapayım.onumuzdekı hafta ızınde olacagımda zor gunlerı ızınde yapıp atlatırsam sonrası daha ıyı olur gıbı geldı
içten içe bi hissettim onu..
aynen vuvuşkonellammmmmm
haklısın aslında, doktorum da yazmış o kilolar benim hedefim niye bu kadar kastınız diye de, 2 kilo için de..
Zaten dukan dedi 59.3 senin giderin.
Ben zaten dün 59.3tüm.
Sanırım bu benim kendi hedefime ulaşamamış olmamın verdiği hırs.
Zaten 1 kilo gider bence güçlendirmede.
Hep diyorum ya, benim kaçamak öğünüm bi porsiyon tatlı olur sadece çünkü tatlıyı çok seviyorum.
Ama karataydan, ahmet profesörden ve mehmet öz den sonra vicdanım elvermiyor ona da.
En mümkünü kaçamak öğünümün 50 gram ceviz olması
O da kesin yasaklılar listesinde..
Tamamdır bayanlar 2/0 şeklinde gidicem güçlendirmeye.
şu 3 tanecik mesaj insanı nasıl rahatlatıyo biliyo musunuz?
Canlarımsınız siz
callatenics demişssiniz kızlar ama onun yerinde pilates benim tercihim,benim bir 16 günlük callatenics maceram olmuştuda ama pek başarıya ulaştığım söylenemeziç bacaklarında sorun olan dukanist arkadaşlarım pilates çemberini deneyim derim,günde 15-20 dakika çalışsanız fıstık olursunuz fıstık
Bu arada kızlar katı bir şekilde uyguladığım saf pro etkisini gösterdi,vallahi kola bile içmedim dukan amca izin verdiği halde 2 günde -1.5 kilo daha 3 günüm var geriye kalan kilolarda gider diye düşünüyorum
bak canım benim sen artıık lugatını da değiştir bence ki vücudun da değişsin..bir kere sen artık güçlendirmedesin..kaçamak öğün yok..o öğün senin ödülün..annenin ak sütü kadar helaldir sana,afiyet şeker olsun :) kaçamak yaptığını düşünüp durma bence..hele güçlendirmede hiç yapma...haftada 2 gün saf pro diğer günler de pro+sebze+meyve yaptın mı,bir de haftada bir öğün ödül yaptın mı bence vereceksin...çünkü ben seyirdeyken 1 ay böyle beslendim hep ona rağmen 2 kilo verdim...zaten tatilde almamamı da ona bağlıyorum..ben seyirim son 1 ayını güçlendirme gibi yaptığımdan kilomu sabitlemişim farkında olmadan..e bu bile benim işime geliyor çünkü hedefime sadece 2 kilo kalmıştı ki o 2 kiloyu vermesem de olur..sen de böyle düşün..böyle rahat davran..emin ol gider..
Günaydın güzel kadınlar,
Bugün yine 77kg. il uyandm.. 75 i görmek istiyorum sonra biliyorum ki çorap söküğü gibi gelecek. 16 mayıs 83 kg 3 ağustos 77 kg.:-( Haaa çok kaçamağım oldu ... Ama yine de az az az az az az
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bazı şakaya benzer mesajlar çıkıyo arada bir, sanki BBG deyiz ve fitne sokuluyomuş gibi.-)))) Anlatabildim mi???
way way way demek güllacı bana denettirecektin....siz de bunu yediniz yani site sakinleri...siz yağmurun bu laflarını yerken o içerde magnum,güllaç filan yiyor haberiniz olsun
yaaa sen bakma bu hatunlara vuvuşum ben kaçamak yapmadım hele senin adını kullanarak aslaaaaaa
konunun özeti ıııı şeeeyyy olay şu şimdii..sen hani çok becerikli bir hatunsun yaa dedik belki güllaçıda dukana uyarlarsın diye şeettik olay bu yani ohhhh beeee
pilatesle aynı şey bu yahu
izliyorum şu an bir farkı yok
sadece minik esnemelerle bir hareketi 100 saniye yaptırıyo
pilateste tek fark daha uzun sürede etkili olmasıdır bu 100 saniye yaptırdığı için her bir hareketi daha hızlı bir sonuç veriyodur
sayfadakiler coşmuş aman tanrım 6 günde 3 cm inceldim falan diye ama hihihihi
onlar herhalde ilk kez diyet yapıp spora başlayanlar
benim vücuduma o kadar etkisi olmaz herhalde gerçi pilates ve leslie ile birlikte 5 günde bile sonuç almıştım ben
pilates videolarınızı her gün 45 dakika yapsanız zaten 1 ayda rahat 2-3 cm incelme olucaktır.
pilatesin kasları gerçekten uzattığı ve kas kütlesini çok fazla genişletmeden yaptığı kesin, vücudumun görüntüsünü ödemliyken bile hatırlıyorum :)
vuvum ya aslında bu kadar kasmamın nedeni erkek arkadaşımın üzerimde yarattığı etki
aslında bir şey de yaptığı yok ama bir cümlesini çok kafama taktım
ben 72 kiloydum, onunla tanıştığımızda 67 falandım sanırım
inanmıyodu bana bi diyet bi yeme krizi şeklinde olunca benim beslenme şeklim
zayıflıyorum zayıflıyorum adamdan bir tane iltifat gelmiyo
çünkü zayıflamaya o sevk etti beni, insan birini yönlendirdiğinde destek olmalı bence
aslında şu an güzel gözüküyorum bunu ben de biliyorum ama benimki takıntı tartıda o 58i görmeliyim!
dün bile -benim bu aralar sinirlerim normalden biraz daha bozuk annem yüzünden- buluştuk ve moda sahile gittik orada yemek yedikten sonra bir yerde (yemeğim de diyet tabağıydı haşlanmış tavuk ve peynir)
orada dizlerine yatmak istedim bankın tahtaları sırtıma geçti, yani sırtımda artık kemiklerim çıkmış ki hissedebilyorum canımın yandığını, sanki incecik bi deri tabakası var üzerinde sadece canım yandı o şekilde uzanınca
aslında oturduğumda da göbeğim fırlamıyor pantolonun üzerinden ve mangonun 36 beden pantolonlarını giyiyorum
yani benim işim artık 1 kiloya -ki güçlendirmede de verebileceğim bir kilo ve o da dukanın önerdiği kilo değil benim erkek arkadaşımla kendim karar verdiğim, ön gördüğüm kilo- ve pilates, callanetics her neyse onunla sıkılaşmaya bakıyor
biraz da bünyemi zorluyorum olamayacağım kiloya inmeyi hedefliyorum aslında çünkü benim fotoğraflarımı gördünüz, ben öyle minyon tipli bi kız değilim omuzdan omuza 50 cm im ben yaklaşık
göğüs kafesimin çevresi normal bi insandan daha geniş, kaburgalarım normal bi insandan daha açık, kemik yapısında bozukluk var zaten
yani ben iri kıyım bi insanım
o kadar kilo bende zaten güzel durmayacaktır eminim
Ama bunu erkek arkadaşıma gösteermekti benim hedefim
şimdi bile tatildeki bikinili fotoğraflarıma bakıp aaa ne güzel olmuş vücudun dediğinde ay gerçekten mi güçlendirmeye geçeyim ben artık o zaman dediğimde dur bakalım vücudun hala böyle mi ki dedi..
insan bi canım benim ye artık kasma bu kadar der dimi
normalde o kadar odun değildir ama bu konuda katı davrandı nedense..
belki de benim gevşememem için böyle düşündü ama..
biraz daha yazarsam banlanıcam konu dışı yazmaktan artık
Ben pazartesiye güçlendirmedeyim..
Sizleri annemden daha çok seviyorum..
yaaa sen bakma bu hatunlara vuvuşum ben kaçamak yapmadım hele senin adını kullanarak aslaaaaaa
konunun özeti ıııı şeeeyyy olay şu şimdii..sen hani çok becerikli bir hatunsun yaa dedik belki güllaçıda dukana uyarlarsın diye şeettik olay bu yani ohhhh beeee
sen busunbide bu :78:
:))) şeker şey seni...walla yağmurum kesin uydururuz mısır nişastası ile yapıp ama aç aç o kadar zahmet..amaaannn sen ye anacım..benden sana ramazan izni..kaçamağın yarım dilim güllaç olsun nolcak...zaten hafif bir tatlı...yasık kıs oruçlu oruçlu acıyom ben sonra bize bak...aaa...
sen busunbide bu :78:
:))) şeker şey seni...walla yağmurum kesin uydururuz mısır nişastası ile yapıp ama aç aç o kadar zahmet..amaaannn sen ye anacım..benden sana ramazan izni..kaçamağın yarım dilim güllaç olsun nolcak...zaten hafif bir tatlı...yasık kıs oruçlu oruçlu acıyom ben sonra bize bak...aaa...
hehehehe vuvuum saldı bizi
yağmurummm
hadi bize gelin annem yine gitti gezmeklerine
Sedeca, mustlu, bebisko ne güzel kilolar vermişsiniz, tebrik ederim
Ne zamandır aklıma takılıyor, şöyle çokça kilo veren eski dukancıları yakalamışken sorayım bari; o kadar kilo kaybından sonra sarkma falan oldu mu karında ya da kollarda?
Ben 28 yaşındayım, kilolu bi hamileydim, kızımın doğumu da sezeryanla oldu. Tabi sonuç kocaman sarkmış bir göbek. Sanki bu verdiğim 5 - 6 kiloyla bir miktar toparlandı gibi hissediyorum ama acaba kilo verdikçe tamamen normale döner mi ? Benzer bi durumu yaşayan oldu mu aramızda? Bir kaç yerde tek çözümü karın gerdirme falan yazıyordu da o yola girmek istemiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?