Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar yeni üye oldum ben,
bende dukan diyetini denemek istiyorum. zahmet olmazsa bilen arkadaşlar arada sırada diyetle ilgili ne yenilmeli ve ne yenilmemeli gibi hususlarda bilgi verirse sevinirim. yoksa bütün dosyayı baştan okumalıyım. bende başlamak istiyorum. 53.7 kiloyum benim kilonm 49 larda idi. hadi bana da bir yardım lütfen:)

belki de 3 günlük bir atak ve dukan kitabında dediği gibi normalde 30 dk olan yürüyüşleri 60a çıkarmak sizin için faydalı olabilir.

bu arada işten güçten atlamış olmiiim sadecam ablammm hoşgeldin seni çok özlemiştik buradaki bir çok arkadaş gibi benim de idolüm sensin birtanecik ablam

benim de benim de benim de

haklısın galiba yolandam.
Canımın içi, hep iyi geliyosun bana

canım benim ayşemmm nerelerdesin sen?
ben de senin gibiyim 3 temmuzdan beri sadece reglin getirdiği ödemi atabildim.
Sabredelim.

evet, aslında çok haklısınız

4 kilo için oruç tutuyosanız dukan denemeyin. Tutmuyorsanız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

konu kapatıldı gerçi.

Son düzenleme:

Lütfen moralini bozma, buradan artık geri dönemezsin, biraz takılma olmuş olabilir, devam edince geçecek.
Lütfen önüne bak ve önüne bakarken verdiğin kiloları bir düşün, nerelerden buralara geldin..
Asla vazgeçme..

Sedeca, mustlu, bebisko ne güzel kilolar vermişsiniz, tebrik ederim

Ne zamandır aklıma takılıyor, şöyle çokça kilo veren eski dukancıları yakalamışken sorayım bari; o kadar kilo kaybından sonra sarkma falan oldu mu karında ya da kollarda?

Ben 28 yaşındayım, kilolu bi hamileydim, kızımın doğumu da sezeryanla oldu. Tabi sonuç kocaman sarkmış bir göbek. Sanki bu verdiğim 5 - 6 kiloyla bir miktar toparlandı gibi hissediyorum ama acaba kilo verdikçe tamamen normale döner mi ? Benzer bi durumu yaşayan oldu mu aramızda? Bir kaç yerde tek çözümü karın gerdirme falan yazıyordu da o yola girmek istemiyorum hiç

Günaydın güzel kadınlar,

Bugün yine 77kg. il uyandm.. 75 i görmek istiyorum sonra biliyorum ki çorap söküğü gibi gelecek. 16 mayıs 83 kg 3 ağustos 77 kg.:-( Haaa çok kaçamağım oldu ... Ama yine de az az az az az az

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bazı şakaya benzer mesajlar çıkıyo arada bir, sanki BBG deyiz ve fitne sokuluyomuş gibi.-)))) Anlatabildim mi???

Canım hoş geldin. Özlettin kendini:)) Bu arada forumda çok sevenin var haberin olsun; ara ara konuşuldu Sadeca da artık dönse diye. Kilo durumuna da çok sevindim. Tebrikler.

aynen walla... sadecam hoşgeldin...ben de dün geldim,herkes seni soruyordu
Ben de +200 le döndüm sadece sadeca ...hatta dün iftara 10 dk önceki kilom( giderek abartıyorum farkındayım ama banane bu kadar hileli davranış hakkımız bence :80:) gitmeden öncekiyle aynıydı...ve tatilde neler yediğimi anlatamam :)
baberongo ve berrincim teşekkürler canlarım..bugün daha iyiyim merak etmeyin..
baberongo bence de kasma bu kadar..geç güçlendirmeye...haftta 2/0 çok mantıklı bence de..

Dukan diyetine başlarken 77.3 olan kilom bir ay tamamlandığında 71.8.
Bir ayda toplam kayıp 6.5 kilo.
Uzun zamandır görmediğim bir rakam :))
Paylaşmak istedim.
Sevgilerimle..
super sonuc tebrıkleeeerrrr.ve devammmm

ya bu callenetics google dan arıyorum hep .......... dosyaları var benım pc de bu rapıd de hep sıkıntı yaratıyor.acaba bu ındırdıgımde elde edecegım vıdeolar ıle daılymotıon da cıkanlar aynıları mı?aynıysa hıc kasmayım oradan yapayım.onumuzdekı hafta ızınde olacagımda zor gunlerı ızınde yapıp atlatırsam sonrası daha ıyı olur gıbı geldı

canım tartın takılsın ama sen takılma buna...emin ol kilon aynı olsa da sen daha fazla inceliyorsun..eminimi şuanda en fazla 90 gösteriyorsundur...e bundan daha önemlisi var mı zaten..önden beden gidiyor,kilolar arkadan geliyorlar..hatta bunu kendine kanıtla istersen..haftada bir ölç bedenlerini...hiç bozma motivasyonunu sen vermeye devam ediyorsun emin ol...
bir yumruk yapsan iyi olur aslında...3 hafta duraklamadan sonra gönül rahatlığıyla yumruk yapabilirsin..

içten içe bi hissettim onu..

aynen vuvuşkonellammmmmm
haklısın aslında, doktorum da yazmış o kilolar benim hedefim niye bu kadar kastınız diye de, 2 kilo için de..
Zaten dukan dedi 59.3 senin giderin.
Ben zaten dün 59.3tüm.
Sanırım bu benim kendi hedefime ulaşamamış olmamın verdiği hırs.
Zaten 1 kilo gider bence güçlendirmede.
Hep diyorum ya, benim kaçamak öğünüm bi porsiyon tatlı olur sadece çünkü tatlıyı çok seviyorum.
Ama karataydan, ahmet profesörden ve mehmet öz den sonra vicdanım elvermiyor ona da.
En mümkünü kaçamak öğünümün 50 gram ceviz olması
O da kesin yasaklılar listesinde..
Tamamdır bayanlar 2/0 şeklinde gidicem güçlendirmeye.

şu 3 tanecik mesaj insanı nasıl rahatlatıyo biliyo musunuz?
Canlarımsınız siz

galiba aynı dentistim
ben şu an indiriyorum
Sana zipleyip gönderebilirim özelden mail atarsan
Tabii boyutu aşmazsa
25 MB üstü kabul etmiyo pis mail

callatenics demişssiniz kızlar ama onun yerinde pilates benim tercihim,benim bir 16 günlük callatenics maceram olmuştuda ama pek başarıya ulaştığım söylenemez iç bacaklarında sorun olan dukanist arkadaşlarım pilates çemberini deneyim derim,günde 15-20 dakika çalışsanız fıstık olursunuz fıstık
Bu arada kızlar katı bir şekilde uyguladığım saf pro etkisini gösterdi ,vallahi kola bile içmedim dukan amca izin verdiği halde 2 günde -1.5 kilo daha 3 günüm var geriye kalan kilolarda gider diye düşünüyorum

bak canım benim sen artıık lugatını da değiştir bence ki vücudun da değişsin..bir kere sen artık güçlendirmedesin..kaçamak öğün yok..o öğün senin ödülün..annenin ak sütü kadar helaldir sana,afiyet şeker olsun :) kaçamak yaptığını düşünüp durma bence..hele güçlendirmede hiç yapma...haftada 2 gün saf pro diğer günler de pro+sebze+meyve yaptın mı,bir de haftada bir öğün ödül yaptın mı bence vereceksin...çünkü ben seyirdeyken 1 ay böyle beslendim hep ona rağmen 2 kilo verdim...zaten tatilde almamamı da ona bağlıyorum..ben seyirim son 1 ayını güçlendirme gibi yaptığımdan kilomu sabitlemişim farkında olmadan..e bu bile benim işime geliyor çünkü hedefime sadece 2 kilo kalmıştı ki o 2 kiloyu vermesem de olur..sen de böyle düşün..böyle rahat davran..emin ol gider..

pilatesle aynı şey bu yahu
izliyorum şu an bir farkı yok
sadece minik esnemelerle bir hareketi 100 saniye yaptırıyo
pilateste tek fark daha uzun sürede etkili olmasıdır bu 100 saniye yaptırdığı için her bir hareketi daha hızlı bir sonuç veriyodur
sayfadakiler coşmuş aman tanrım 6 günde 3 cm inceldim falan diye ama hihihihi
onlar herhalde ilk kez diyet yapıp spora başlayanlar
benim vücuduma o kadar etkisi olmaz herhalde gerçi pilates ve leslie ile birlikte 5 günde bile sonuç almıştım ben
pilates videolarınızı her gün 45 dakika yapsanız zaten 1 ayda rahat 2-3 cm incelme olucaktır.
pilatesin kasları gerçekten uzattığı ve kas kütlesini çok fazla genişletmeden yaptığı kesin, vücudumun görüntüsünü ödemliyken bile hatırlıyorum :)

vuvum ya aslında bu kadar kasmamın nedeni erkek arkadaşımın üzerimde yarattığı etki
aslında bir şey de yaptığı yok ama bir cümlesini çok kafama taktım
ben 72 kiloydum, onunla tanıştığımızda 67 falandım sanırım
inanmıyodu bana bi diyet bi yeme krizi şeklinde olunca benim beslenme şeklim
zayıflıyorum zayıflıyorum adamdan bir tane iltifat gelmiyo
çünkü zayıflamaya o sevk etti beni, insan birini yönlendirdiğinde destek olmalı bence
aslında şu an güzel gözüküyorum bunu ben de biliyorum ama benimki takıntı tartıda o 58i görmeliyim!
dün bile -benim bu aralar sinirlerim normalden biraz daha bozuk annem yüzünden- buluştuk ve moda sahile gittik orada yemek yedikten sonra bir yerde (yemeğim de diyet tabağıydı haşlanmış tavuk ve peynir )
orada dizlerine yatmak istedim bankın tahtaları sırtıma geçti, yani sırtımda artık kemiklerim çıkmış ki hissedebilyorum canımın yandığını, sanki incecik bi deri tabakası var üzerinde sadece canım yandı o şekilde uzanınca
aslında oturduğumda da göbeğim fırlamıyor pantolonun üzerinden ve mangonun 36 beden pantolonlarını giyiyorum
yani benim işim artık 1 kiloya -ki güçlendirmede de verebileceğim bir kilo ve o da dukanın önerdiği kilo değil benim erkek arkadaşımla kendim karar verdiğim, ön gördüğüm kilo- ve pilates, callanetics her neyse onunla sıkılaşmaya bakıyor
biraz da bünyemi zorluyorum olamayacağım kiloya inmeyi hedefliyorum aslında çünkü benim fotoğraflarımı gördünüz, ben öyle minyon tipli bi kız değilim omuzdan omuza 50 cm im ben yaklaşık
göğüs kafesimin çevresi normal bi insandan daha geniş, kaburgalarım normal bi insandan daha açık, kemik yapısında bozukluk var zaten
yani ben iri kıyım bi insanım
o kadar kilo bende zaten güzel durmayacaktır eminim
Ama bunu erkek arkadaşıma gösteermekti benim hedefim
şimdi bile tatildeki bikinili fotoğraflarıma bakıp aaa ne güzel olmuş vücudun dediğinde ay gerçekten mi güçlendirmeye geçeyim ben artık o zaman dediğimde dur bakalım vücudun hala böyle mi ki dedi..
insan bi canım benim ye artık kasma bu kadar der dimi
normalde o kadar odun değildir ama bu konuda katı davrandı nedense..
belki de benim gevşememem için böyle düşündü ama..
biraz daha yazarsam banlanıcam konu dışı yazmaktan artık
Ben pazartesiye güçlendirmedeyim..
Sizleri annemden daha çok seviyorum..

ben de istiyorum ben deee 75 olalım artık yaa,hatta bayramda 74 falan olsak ne süper olur demi elettram:)

biz senle hemen hemen aynı başlamışız Duka a ben de 7 kg.oldu ama giden gelenleri biliyorsun,anlatmama gerek sanırım.o da bizim suçumuz malesef

bebişkoooooommmm

Merhaba sevgili Seaborne, ben ilk 15 kilomu dukandan önce verdim. Hemen hemen 80 kilodan beri dukan yapıyorum. Benim pek göbeğim yok, daha çok basen-bacak. Daha doğum da yapmadım. Ama ben yaz dönemi hariç spor salonuna gidip hem kardiyo, hem de spor hocamla aletli çalışıyorum. Yaz dönemi için de bisiklete binip yüzüyorum ve kol için hocam evde yapacağım hareketler verdi, onları yapıyorum. Bu nedenle verdiğim kilolara göre sarkmalarım min. düzeyde diyebilirim. Eğer yapabilirsen pilates öneririm, süper bir spor bence. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…