Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rhu sheım acı canım....topıkın tecrubelı kızları içinde yulaf unu olabileceğini söyluyo...kepek acı olmazmış....ben acemı olduugmdan daha ılk kepegım....

aspartam kullanıyormusun, benim de daha gelmedi yulaf kepeğim tadını bilmiyorum ama bende kek, kurabiye yapmak istiyorum tatlandırıcıyla
splenda granül kullanıyom canım....splenda 500 aldım yanında 75 ml granul hedıye ettıler kampanyadaymış....almak isteyenler aklınızda bulunsun....kampanya bitmeden alın bence.....

canım ben de aynı durumdayım bıraz 1+1 yapıp 2/0 denıycem bana da yaramadı 5+5

2/0 DA NEDİR ARKADAŞLAR BU BİR SEYİR METODU DEĞİL DİMİ ?

yağmur sen ne fenasın yedin dimi güllacı ayy nasıl canım çekti şimdi yahu niye beklemedin hani vuvuya bi formül geliştirtecektin bunun için ahh sen yok musun seeen

way way way demek güllacı bana denettirecektin....siz de bunu yediniz yani site sakinleri...siz yağmurun bu laflarını yerken o içerde magnum,güllaç filan yiyor haberiniz olsun

VUVUCUM BİZ SANA GÜLLAÇ YEDİRMEYECEKTİK SENİN DUKAN USULÜ GÜLLAÇ KEŞFETMENİ İSTEYECEKTİK

son 20 sayfaya filan bi göz atın kızlar ramazanda neler yaşadıklarını ayrıntılı olarak paylaşıyo diyetin tamamıyla ilgili bilgi edinmek için ise şu sayfaya bi göz atın orda da ramazanla ilgili kısa bilgiler vardı
kitabı almaya karar verdiysen gerçek bir dukanist ile karşı karşıyayız demektir.. o halde sana öncelikli tavsiyem şu sayfaya bi göz at ben kısa bi özet geçmiştim orda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html bide bunun dışında vaktin olursa forumun daha önceki sayfalarını okumaya çalış hele kızlardan önce-sonra fotosu paylaşan vardı onları bi görsen gerçekliğine sen karar vereceksin zaten

canım walla benim de geçmişi okumaya fırsatım olmadı..özel bir formül yoktur herhalde ramazan için..tok tutsun diye yumurtaya abanmak dışında birşey aklımna gelmiyor..eğer varsa ufak püf noktaları bbir daha paylaşabilirseniz çok sevinirimn canlar...evet proteine yüklenmek acıktırmaz,kilo da verdirir ama bence yapılmamalı arkadaşlar...dün de bir arkadaşın dediği gibi ürik asidi idrarla atamıyoruz,kolsterolümüz,tansiyonumuz yükselebilir..o yüzden ben sebze ağırlıklı beslenmenizi tavsiye ederim...az pro+çok sebze+y.kepeği..ya da düşük pro değerli şeylerden beslenebiliriz yoğurt süt yumurta vs. gibi...[/QUOTE]

Hepinize hayırlı ramazanlar oruç tutatnlara kolay gelsin ben dün bugünü okumakla geçridim hafta sonu ufak tefek kaçamaklarım oldu kilom geçen cuma ile aynı hedef bu cumaya kadar kilo verebilmekbugün yarın protein yapıcam o yüzden normalde 1/1 devam ediyorum

kızlar splendada kampanya varmış eczanede sitede 38 lira olan 500 lük tablet eczanede yanında bide 75 garmlık granül hediyesiyle aynı fiyata. alacak olanlara duyurayım. 15 tl farkediyor.

Merhaba sevgili dukandaşlarımBu çiçekler sizlereee...Bu sabah öyle bir rakam gördümki küçük dilimi yuttum tam tamına 56.6 okadar şaşırdımki bi süreliğine inanamdım 1 saat sonra tartıldım evet doğruymuş 56.6 kalçamı ölçtüm 90 cm olmuş...halbuki diyete başlayınca 100 cm idi...veee kendimi hedefe ulaşmış sayıyorum...dünden bu yana güçlendirmeye başladım...o canım meyvelere kavuştum sonunda bu diyetin en zor tarafı meyve yiyememekti benim için..neyse neyse artık çok rahatladım...eşime gelince büyük bir azimle diyete devam ediyor 1 temmuzda başladım 88 kiloyla...şu an 79.5 ve 8.5 kilo verdi...öyle bir değiştiki anlatamam ...geçenlerde bütün kıyafetlari geniş geldiği için yeni kıyafetler aldık...bu dukan karı koca ikimizide çok değiştirdi etrafta kilo sorunu olan insanlar soruyor nasıl başardınız diye dukan diyince başlıyorlar soru sormaya...ben de genel geçer bilgiler veriyorum..ve internetten araştırmalarını tavsiye ediyorum...bu arada kızlar spor salonunda spor hocası eşliğinde spora başlamayı düşünüyorum...dukanın dediğine göre kilo verdikten sonra 6 ay içinde düzenli sporla sıkılaşma sağlanıyormuş...6 ay geçtikten sonra spora başlarsanız sıkılaşma elde edmezsiniz diyor...bu sebeple spora başlayacağım...erkek kardeşim sporla çok ilgili sürekli vucut çalışıyor çocuğun karın kısmında resmen baklava dilimi görünümlü kasları varkendiside spor salonuna gidiyor ...dediğine göre sürekli aynı eğzersizleri yapınca vucut buna alışıyor ve kas oluşumu duruyormuş sürekli farklı egzersizler çalışmak lazımmış...neyse epey uzun yazdım benimde dukan maceram simdilikbu kadar...darısı siz dukandaşlarımın başına...şunuda anladımki kilomuz sabit kaldığı zamanlarda bile( eğer diyeti bozmadan devam etmişsek )bedende incelme oluyor...bi süre sonra tartıya yansımaya başlıyor....benim kilo kaybım 5+5 ten sonra çok hızlandı...daha geçen hafta bu gün 59.5 kiloydum bu gün ise 56.6 yaklaşık 3 kilo fark ediyor....Bu kilolarımı verdiğim için dukana vede size çok minnettarım....bu forum olmasaydı kesinlikle bu diyeti bu kadar kısa sürede başaramazdım hepinize çok teşekür ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum canım arkadaşlarım

walla süpersin tututuuuu maşallah
sana bolca tebrik koyuyorum
aynı bizde de öyle oldu canım..eşimle aynı anda başladık o 2 hafta içinde 6 kiloyu verdi ve bıraktı diyeti,tabi ben devam...o da akşamları benle devam..bize de hep aynı şeyleri soruyorlar...walla pek mutlu oluyoruz kilo verdiğimiz için...

ay melaikecim çok sevindim valla yaa. güçlendirmeye geçen berkmine abladan ve berreciimizden sonra seni de güçlendirmede görüyoruz çoook sevindim valla. hele o kalçadaki incelme inanılmaz. kız manken kalçası yapmışsın resmen ! geçen hafta benim son bir aydır olduğum kgdaymışsın. ayy acaba bende haftaya ellialtı filan görürmüyüm ki ??? hiç sanmam daha ellisekizi görmedim hele onubi görim de helecanlandım bak şimdi. bende 5+2 gibi bişi yapacam kızlar haftaiçi saf pro haftasono PS başka türlü olmucak gibi geliyor. son dört kgyu da böle vereyim diyorum. bunu denicem şimdilik. benim de sıkılaşmam lazım zira bacaklarım jöle kıvamına geldi ama hiç moralim yok ki hiç bişi yapasım yok bu direnci kırmam lazım
eşin için de çok sevindim benim eşim de kglardan muzdarip bi kaç hafta sonra yanıma gelince daha dogrusu ramazandan sonra onu da rejime sokucam dukana inşalla ama ramazanda diyet yapmasın istiyorum zaten aç susuz bide pro ile allah korusun böbreklerine zarar vermesin
beberongom ha şööle yola geldin kız o erkek arkadaşına da çok kızdım ne o öyle hiç destek olmamak ne demekmiş insan biraz sevdigine güzel şeyler söyler o kadar kg vermişsin insan bişiler söleyip teşvik eder.. kızdım bak yine

74.4 oldummmmmmmmm.. Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))) Çok mutluyum
Dukanın sitesinde ideal kilom 61 diyor. Gerçekten 61 de olsam yeter yani :)

violet maşallah kızım sana yaa 19 kilo olmuş..tüü maşallah
bu arada güllacı bana denettireceğinizi anladım canımcım ben de diyorumki zaten yağmur sizi vuvuya yaptıralım bunu filan diye oyalarken cup indirmiş bile mideye :))

canım tebrik ederim.
zaten senin 58 kg da ki bmi çok düüşk. 18 ne yahu ? en az 20 olmalı o bence.. hedefini düşür ki önündeki uzuuun yol gözünü korkutmasın hadi benim güzel kardeşim

canım tebrik ederim.
zaten senin 58 kg da ki bmi çok düüşk. 18 ne yahu ? en az 20 olmalı o bence.. hedefini düşür ki önündeki uzuuun yol gözünü korkutmasın hadi benim güzel kardeşim

Çookk teşekkür ederim yolanda. Hep sizlerin desteği sayesinde, tek başıma yapamazdım inanki :)
KK ya çok teşekkür ediyorum

super ya cok sevınıyorum bu sonucları gordukce.ya su dukanın ıdeal kılosuna nereden bakabılırım ya bı lınk verın kızlar ben hala bılmıyorum bunuuuuuzaten +lardayım bolca.aglıcam sımdıııı

teşekkür ederim vuvucuk ,dimi vuvucum zayıflamak insanda mutluluk kaynağı oluyor...erkeklerin metabolizması çok daha hızlı benim 2 ayda verdiğim kiloyu eşim 1 ayda verdi...bütün erkeklere duyurulur benim eşim diyetlere okadar ön yargılıydiki anlatama ( ben diyet yapamam der dururdu ) zira hiç diyet yaptığınıda görmedim ben dukana başlayınca bolca yememe rağmen kilo verdiğimi görünce başladı ve sonuç 8.5 kilo çok sıkı bir dukan erkeği 75 kiloya kadar devem edicikmiş ... büyük azim

ya angel(yo)lika...manken kalçası yaptım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var ada olsa süper olur..hiç 56 göremem deme 1 hafta önce biri bana dese bende inanmazdım...ben de 5+5 çok etkili oldu..bak buraya yazıyorum kısa bir süre sonra senden de güzel haberler alıcaz...bence eşinde başlasın zira bu diyette aç kalma diye bişey yok erkekler aç kalmaktan çok korkarlar...ben de beberengonun erkek arkadaşına kızıyorum kızı motive etmesi lazım...kaldıki yeterince zayıflamış..

teşekkür ederim tatlım ufak kaçamaklarla devam ediyoruz temmuz biraz verimsiz geçti temmuzda 3,2 kg verdim ama durmak yola devam yavaş yavaşda olsa bırakmıycam

afiyet olsun yağmura da sefası olsun

Bebeim seni çok kutluyorum, senin başlangıç kilon ve vardığın kilo ile benimkiler kıyaslanmaz:-(((((( Aalicam şimdi yaw

ben de kızdım ona çok kızdım hem de
hem sen dedin teşvik ettin diye o kadar çaba gösteriyorum hem de mükafatın dur bakalım daha ben oldu dedim mi demek yani dedim..
gerçi bu konu dışında hep destek oluyo bana ama bu konuda kızalım ona
hep beraber kızalım
hihihihi ama ben kıyamam siz kızın

ablalarım benimmmm :)))
kızın ona hehehehe
ay siz olmasanız ben napıcam ya
annem yok zaten kendisi hiç olmadı
evde görünmüyo
yalnızım
genel olarak yalnızım bi tanecik sevgilikuşum var işte
ayy ağlicam dur duygusal müzik girsin
yağmurrr şarkı söyle bize şurdada bi hüzünlü sahne yapıcaz :!:
Öğlen yemeği için ancak acıktım şimdi yicem
zira sabahleyin ne bulduysam yedim, bu saate kadar acıkamadım
bu arada kalçasından yakınanlar bu callanetics te denüşük denüşük hareketler var onlar işinize yarayabilir sevgili dukanistlerim
şimdi izledim videoyu da, hayatımda hiç görmediğim hareketler böyle germeli döndürmeli
plates genellikle bel, karın ve sırt ağırlıklı bi felsefeye sahip ya vücudun merkezi olarak burayı gösteriyo ve ağırlıkla oraları çalıştırıyo
belkim callanetics kalça için daha uygundur
yorumlarda da incelmeler genellikle kalçadan daha fazla, belden 0.5 inceliyosa kalçadan 1 cm incelmiş mesela yorumlar ağırlıkla o yönde
ama yolandam sıkılabilirsin ehehehe pek bi sakin egzersizler
ayrıca söylemedi demeyin video pek bi erotik yani hatun herkesi okşuyo hareketi gösterirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…