rhu sheım acı canım....topıkın tecrubelı kızları içinde yulaf unu olabileceğini söyluyo...kepek acı olmazmış....ben acemı olduugmdan daha ılk kepegım....günaydın..
dünden bugüne -500 60.5 oldum..bugünde saf pro yapıcam ..
ben geneld eya tam yağlı yada yarım kulandım light çok fazla tüketmedim..kiloda verdim..hayatım boyunca light kullanamayacağıma göre günlük beslenme düzenimden fazla kopmadan diyet yapıyorum ben..
yulaf kepeği neden acıki..?
yemek istediğin vakit kat ye öyle katıp bekletmek hoş olmaz..krep yapabilirsin..dukan tarifleri bölümümüz var oraya bakabilisin..
rossman yulaf kepeği çok lezzetli bunuda eklemek istedim..
splenda granül kullanıyom canım....splenda 500 aldım yanında 75 ml granul hedıye ettıler kampanyadaymış....almak isteyenler aklınızda bulunsun....kampanya bitmeden alın bence.....aspartam kullanıyormusun, benim de daha gelmedi yulaf kepeğim tadını bilmiyorum ama bende kek, kurabiye yapmak istiyorum tatlandırıcıyla
sen busunbide bu :78:
:))) şeker şey seni...walla yağmurum kesin uydururuz mısır nişastası ile yapıp ama aç aç o kadar zahmet..amaaannn sen ye anacım..benden sana ramazan izni..kaçamağın yarım dilim güllaç olsun nolcak...zaten hafif bir tatlı...yasık kıs oruçlu oruçlu acıyom ben sonra bize bak...aaa...
oleeeeeeyyyyyy ge sarılcam sana tutmayın beni
ya vuvuşum bişi dicem ya güllaç yarım yenir mi ayıp olur ona tam yesem olmamı:78: yemezsem üzülür sonra zoruna gider güllaçın
hehehehe vuvuum saldı bizi
yağmurummm
hadi bize gelin annem yine gitti gezmeklerine
eveeettt geliyorummmm gelsin güllaçlar gitsin kilolaaarrr
kızlar..içinizde 2/0 deneyen var mı? ben üst kısımdan çabuk kilo verdim gibi - göğüsler dahilama basen, bacak ve popodan daha vermem lazım. dr dukan bu bölgelerden incelmek isteyenlere önermiş..acaba deneyip bi sonuç alan var mı? merak ettim...
canım ben de aynı durumdayım bıraz 1+1 yapıp 2/0 denıycem bana da yaramadı 5+5
yaaa sen bakma bu hatunlara vuvuşum ben kaçamak yapmadım hele senin adını kullanarak aslaaaaaa
konunun özeti ıııı şeeeyyy olay şu şimdii..sen hani çok becerikli bir hatunsun yaa dedik belki güllaçıda dukana uyarlarsın diye şeettik olay bu yani ohhhh beeee
kızlar splendada kampanya varmış eczanede sitede 38 lira olan 500 lük tablet eczanede yanında bide 75 garmlık granül hediyesiyle aynı fiyata. Alacak olanlara duyurayım. 15 tl farkediyor.
Merhaba sevgili dukandaşlarımBu çiçekler sizlereee...Bu sabah öyle bir rakam gördümki küçük dilimi yuttum tam tamına 56.6 okadar şaşırdımki bi süreliğine inanamdım 1 saat sonra tartıldım evet doğruymuş 56.6 kalçamı ölçtüm 90 cm olmuş... halbuki diyete başlayınca 100 cm idi...veee kendimi hedefe ulaşmış sayıyorum...dünden bu yana güçlendirmeye başladım...o canım meyvelere kavuştum sonunda bu diyetin en zor tarafı meyve yiyememekti benim için..neyse neyse artık çok rahatladım...eşime gelince büyük bir azimle diyete devam ediyor 1 temmuzda başladım 88 kiloyla...şu an 79.5 ve 8.5 kilo verdi...öyle bir değiştiki anlatamam ...geçenlerde bütün kıyafetlari geniş geldiği için yeni kıyafetler aldık...bu dukan karı koca ikimizide çok değiştirdi etrafta kilo sorunu olan insanlar soruyor nasıl başardınız diye dukan diyince başlıyorlar soru sormaya... ben de genel geçer bilgiler veriyorum..ve internetten araştırmalarını tavsiye ediyorum...bu arada kızlar spor salonunda spor hocası eşliğinde spora başlamayı düşünüyorum...dukanın dediğine göre kilo verdikten sonra 6 ay içinde düzenli sporla sıkılaşma sağlanıyormuş...6 ay geçtikten sonra spora başlarsanız sıkılaşma elde edmezsiniz diyor...bu sebeple spora başlayacağım...erkek kardeşim sporla çok ilgili sürekli vucut çalışıyor çocuğun karın kısmında resmen baklava dilimi görünümlü kasları var kendiside spor salonuna gidiyor ...dediğine göre sürekli aynı eğzersizleri yapınca vucut buna alışıyor ve kas oluşumu duruyormuş sürekli farklı egzersizler çalışmak lazımmış...neyse epey uzun yazdım benimde dukan maceram simdilikbu kadar...darısı siz dukandaşlarımın başına...şunuda anladımki kilomuz sabit kaldığı zamanlarda bile( eğer diyeti bozmadan devam etmişsek )bedende incelme oluyor...bi süre sonra tartıya yansımaya başlıyor....benim kilo kaybım 5+5 ten sonra çok hızlandı...daha geçen hafta bu gün 59.5 kiloydum bu gün ise 56.6 yaklaşık 3 kilo fark ediyor....Bu kilolarımı verdiğim için dukana vede size çok minnettarım....bu forum olmasaydı kesinlikle bu diyeti bu kadar kısa sürede başaramazdım hepinize çok teşekür ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum canım arkadaşlarım
Merhaba sevgili dukandaşlarımBu çiçekler sizlereee...Bu sabah öyle bir rakam gördümki küçük dilimi yuttum tam tamına 56.6 okadar şaşırdımki bi süreliğine inanamdım 1 saat sonra tartıldım evet doğruymuş 56.6 kalçamı ölçtüm 90 cm olmuş... halbuki diyete başlayınca 100 cm idi...veee kendimi hedefe ulaşmış sayıyorum...dünden bu yana güçlendirmeye başladım...o canım meyvelere kavuştum sonunda bu diyetin en zor tarafı meyve yiyememekti benim için..neyse neyse artık çok rahatladım...eşime gelince büyük bir azimle diyete devam ediyor 1 temmuzda başladım 88 kiloyla...şu an 79.5 ve 8.5 kilo verdi...öyle bir değiştiki anlatamam ...geçenlerde bütün kıyafetlari geniş geldiği için yeni kıyafetler aldık...bu dukan karı koca ikimizide çok değiştirdi etrafta kilo sorunu olan insanlar soruyor nasıl başardınız diye dukan diyince başlıyorlar soru sormaya... ben de genel geçer bilgiler veriyorum..ve internetten araştırmalarını tavsiye ediyorum...bu arada kızlar spor salonunda spor hocası eşliğinde spora başlamayı düşünüyorum...dukanın dediğine göre kilo verdikten sonra 6 ay içinde düzenli sporla sıkılaşma sağlanıyormuş...6 ay geçtikten sonra spora başlarsanız sıkılaşma elde edmezsiniz diyor...bu sebeple spora başlayacağım...erkek kardeşim sporla çok ilgili sürekli vucut çalışıyor çocuğun karın kısmında resmen baklava dilimi görünümlü kasları var kendiside spor salonuna gidiyor ...dediğine göre sürekli aynı eğzersizleri yapınca vucut buna alışıyor ve kas oluşumu duruyormuş sürekli farklı egzersizler çalışmak lazımmış...neyse epey uzun yazdım benimde dukan maceram simdilikbu kadar...darısı siz dukandaşlarımın başına...şunuda anladımki kilomuz sabit kaldığı zamanlarda bile( eğer diyeti bozmadan devam etmişsek )bedende incelme oluyor...bi süre sonra tartıya yansımaya başlıyor....benim kilo kaybım 5+5 ten sonra çok hızlandı...daha geçen hafta bu gün 59.5 kiloydum bu gün ise 56.6 yaklaşık 3 kilo fark ediyor....Bu kilolarımı verdiğim için dukana vede size çok minnettarım....bu forum olmasaydı kesinlikle bu diyeti bu kadar kısa sürede başaramazdım hepinize çok teşekür ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum canım arkadaşlarım
Hepinize hayırlı ramazanlar oruç tutatnlara kolay gelsin ben dün bugünü okumakla geçridim hafta sonu ufak tefek kaçamaklarım oldu kilom geçen cuma ile aynı hedef bu cumaya kadar kilo verebilmekbugün yarın protein yapıcam o yüzden normalde 1/1 devam ediyorum
74.4 oldummmmmmmmm.. Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))) Çok mutluyum
Dukanın sitesinde ideal kilom 61 diyor. Gerçekten 61 de olsam yeter yani :)
canım tebrik ederim.
zaten senin 58 kg da ki bmi çok düüşk. 18 ne yahu ? en az 20 olmalı o bence.. hedefini düşür ki önündeki uzuuun yol gözünü korkutmasın hadi benim güzel kardeşim
74.4 oldummmmmmmmm.. Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))) Çok mutluyum
Dukanın sitesinde ideal kilom 61 diyor. Gerçekten 61 de olsam yeter yani :)
teşekkür ederim vuvucuk ,dimi vuvucum zayıflamak insanda mutluluk kaynağı oluyor...erkeklerin metabolizması çok daha hızlı benim 2 ayda verdiğim kiloyu eşim 1 ayda verdi...bütün erkeklere duyurulur benim eşim diyetlere okadar ön yargılıydiki anlatama ( ben diyet yapamam der dururdu ) zira hiç diyet yaptığınıda görmedim ben dukana başlayınca bolca yememe rağmen kilo verdiğimi görünce başladı ve sonuç 8.5 kilo çok sıkı bir dukan erkeği 75 kiloya kadar devem edicikmiş ... büyük azimwalla süpersin tututuuuu maşallah
sana bolca tebrik koyuyorum
aynı bizde de öyle oldu canım..eşimle aynı anda başladık o 2 hafta içinde 6 kiloyu verdi ve bıraktı diyeti,tabi ben devam...o da akşamları benle devam..bize de hep aynı şeyleri soruyorlar...walla pek mutlu oluyoruz kilo verdiğimiz için...
ya angel(yo)lika...manken kalçası yaptım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var ada olsa süper olur..hiç 56 göremem deme 1 hafta önce biri bana dese bende inanmazdım...ben de 5+5 çok etkili oldu..bak buraya yazıyorum kısa bir süre sonra senden de güzel haberler alıcaz...bence eşinde başlasın zira bu diyette aç kalma diye bişey yok erkekler aç kalmaktan çok korkarlar...ben de beberengonun erkek arkadaşına kızıyorum
ay melaikecim çok sevindim valla yaa. güçlendirmeye geçen berkmine abladan ve berreciimizden sonra seni de güçlendirmede görüyoruz çoook sevindim valla.hele o kalçadaki incelme inanılmaz. kız manken kalçası yapmışsın resmen ! geçen hafta benim son bir aydır olduğum kgdaymışsın. ayy acaba bende haftaya ellialtı filan görürmüyüm ki ??? hiç sanmam daha ellisekizi görmedim hele onubi görim de helecanlandım bak şimdi. bende 5+2 gibi bişi yapacam kızlar haftaiçi saf pro haftasono PS başka türlü olmucak gibi geliyor. son dört kgyu da böle vereyim diyorum. bunu denicem şimdilik. benim de sıkılaşmam lazım zira bacaklarım jöle kıvamına geldi ama hiç moralim yok ki hiç bişi yapasım yok bu direnci kırmam lazım
eşin için de çok sevindim benim eşim de kglardan muzdarip bi kaç hafta sonra yanıma gelince daha dogrusu ramazandan sonra onu da rejime sokucam dukana inşalla ama ramazanda diyet yapmasın istiyorum zaten aç susuz bide pro ile allah korusun böbreklerine zarar vermesin
beberongom ha şööle yola geldin kızo erkek arkadaşına da çok kızdım ne o öyle hiç destek olmamak ne demekmiş insan biraz sevdigine güzel şeyler söyler o kadar kg vermişsin insan bişiler söleyip teşvik eder.. kızdım bak yine
violet maşallah kızım sana yaa 19 kilo olmuş..tüü maşallah
bu arada güllacı bana denettireceğinizi anladım canımcım ben de diyorumki zaten yağmur sizi vuvuya yaptıralım bunu filan diye oyalarken cup indirmiş bile mideye :))
violet maşallah kızım sana yaa 19 kilo olmuş..tüü maşallah
Bu arada güllacı bana denettireceğinizi anladım canımcım ben de diyorumki zaten yağmur sizi vuvuya yaptıralım bunu filan diye oyalarken cup indirmiş bile mideye :))
ben de istiyorum ben deee 75 olalım artık yaa,hatta bayramda 74 falan olsak ne süper olur demi elettram:)
biz senle hemen hemen aynı başlamışız Duka a ben de 7 kg.oldu ama giden gelenleri biliyorsun,anlatmama gerek sanırım.o da bizim suçumuz malesef
ay melaikecim çok sevindim valla yaa. güçlendirmeye geçen berkmine abladan ve berreciimizden sonra seni de güçlendirmede görüyoruz çoook sevindim valla.hele o kalçadaki incelme inanılmaz. kız manken kalçası yapmışsın resmen ! geçen hafta benim son bir aydır olduğum kgdaymışsın. ayy acaba bende haftaya ellialtı filan görürmüyüm ki ??? hiç sanmam daha ellisekizi görmedim hele onubi görim de helecanlandım bak şimdi. bende 5+2 gibi bişi yapacam kızlar haftaiçi saf pro haftasono PS başka türlü olmucak gibi geliyor. son dört kgyu da böle vereyim diyorum. bunu denicem şimdilik. benim de sıkılaşmam lazım zira bacaklarım jöle kıvamına geldi ama hiç moralim yok ki hiç bişi yapasım yok bu direnci kırmam lazım
eşin için de çok sevindim benim eşim de kglardan muzdarip bi kaç hafta sonra yanıma gelince daha dogrusu ramazandan sonra onu da rejime sokucam dukana inşalla ama ramazanda diyet yapmasın istiyorum zaten aç susuz bide pro ile allah korusun böbreklerine zarar vermesin
beberongom ha şööle yola geldin kızo erkek arkadaşına da çok kızdım ne o öyle hiç destek olmamak ne demekmiş insan biraz sevdigine güzel şeyler söyler o kadar kg vermişsin insan bişiler söleyip teşvik eder.. kızdım bak yine
teşekkür ederim vuvucuk ,dimi vuvucum zayıflamak insanda mutluluk kaynağı oluyor...erkeklerin metabolizması çok daha hızlı benim 2 ayda verdiğim kiloyu eşim 1 ayda verdi...bütün erkeklere duyurulur benim eşim diyetlere okadar ön yargılıydiki anlatama ( ben diyet yapamam der dururdu ) zira hiç diyet yaptığınıda görmedim ben dukana başlayınca bolca yememe rağmen kilo verdiğimi görünce başladı ve sonuç 8.5 kilo çok sıkı bir dukan erkeği 75 kiloya kadar devem edicikmiş ... büyük azim
ya angel(yo)lika...manken kalçası yaptım ama sıkılaşmaya ihtiyacı var ada olsa süper olur..hiç 56 göremem deme 1 hafta önce biri bana dese bende inanmazdım...ben de 5+5 çok etkili oldu..bak buraya yazıyorum kısa bir süre sonra senden de güzel haberler alıcaz...bence eşinde başlasın zira bu diyette aç kalma diye bişey yok erkekler aç kalmaktan çok korkarlar...ben de beberengonun erkek arkadaşına kızıyorumkızı motive etmesi lazım...kaldıki yeterince zayıflamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?