Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar merhaba benımde dogumdan kalma +7kg fazlalıgım var bunu bende vermek ıstıyorum oglum artık 6 aylık oldu ve cok fazla sut verdıgım soylenemez gunde 1 ogununu fılan benden karsılayabılyor bu durumda olan varmı banada yardımcı olurmusunuz? buradan yedıklerınızı paylasırmısınız gun ıcınde?

canım benim beberengiş sen ver adresi gidip kızalım ona...kızımıza nasıl destek olmasın diyecanım sende bizim neşe kaynağımızsın sen olmassan biz bu forumda ne yaparız...kim senin kadar uzun ve hızlı yazabilir ki...bu arada 10 parmak falan mı kullanıyorsun hızlı yazma konusunda seni topiğin şampiyonu ilan ediyorum

Yaklaşık bir 10 sayfa öncesinde bana da bir dukan yoldaşı söyledi şu anda kim olduğunu hatırlayamadım.. Geçmişe gidersen bulursun çünkü bana da dün verildi adres ben de dün yaptım :)

imkanı olanlar atv yi açııııınnn

iş yerindeyim hoparlor yok ama bı acayım pc den dedım.10 ayda 60 kılo veren bırının alt yazısı gecıyor.sefte kabaklı peynırlı ravyolı yapıyor ama hıcbırsey duyamıyorum tabıkı.neyse izleyenler ve duyanlar tarıfı bı degerlendırır belkı

Yaklaşık bir 10 sayfa öncesinde bana da bir dukan yoldaşı söyledi şu anda kim olduğunu hatırlayamadım.. Geçmişe gidersen bulursun çünkü bana da dün verildi adres ben de dün yaptım :)

hımm ben her iletiyi okuyorum ama demekkı gozden kacırmısım neyse bı bakıyım saol

ttp://www.fitnesscenterbursa.com/gunlukkalori.php link veremiyorum diye başındaki h yi attım siz yazarsınız.

tamam sanırım bunu dıyorsun buna baktım ben.ama dukanın ayrıca var gıbı anladım sankı.dur bunu hemen bı yapayım.bu dukanın degıl dıye yapmamıstım ben.teşekkurlerrr

Melangecim tebrikler bu arada,darısı başıma 90 cm ne demek yaaa,benim dukandan önce 102 ydi şimdi 98 e indi bir 4 cm daha gitse hiç fena olmaz benim artık sporlada çok gitmez diyorum sürekli spor yapan biriyim haftanın dört günü pilates yapıyorum, her güne çıkarsam mı acaba :44: :44:
Bende erkek arkadaşıma dukan yaptırmayı istiyorum ama çok nazlı yaa,iş yerinde ne yiyecem , neymiş yemek götüremezmiş çok dalga geçerlermiş Dışarda yersin diyorum onada bir bahane buluyor ama eylül sonunda onuda başlatıcam başka çare yok sigarayı bırakmış 100 kilo olmuş beyfendi, ben onun yarısıyım nerdeyse
Hem ankarada yurtta kalıyorum yemek pişirme imkanım yok, haftada bir saf pro günlerimde bana yardımcı olur diye düşünüyorum

ben normal hayatta da gevezeyimdir ablacım hehehehe 10 parmak kullanıyorum evet hehehehe
bak yine bi işteyken bi ablam yine kızım sen saniyede kaç kelime basıyosun diyodu
heyecanlıyım napim
ama siz beni böyle seviyosunuz ya daha ne isterim yaaa

Açtım bile canım, ben o adamı çok seviyorum doktorum programında yedire yedire zayıflatıyoruz diyordu,dukan gibi

dukanın türkiye versiyonu hehehehehe

yahu dentistim o ne tarif öyle adam malzeme listesinde 1 kilo un verdi
çocuk 60 kilo vermiş
ALTMIIIIŞŞŞŞŞ
abov

tamam sanırım bunu dıyorsun buna baktım ben.ama dukanın ayrıca var gıbı anladım sankı.dur bunu hemen bı yapayım.bu dukanın degıl dıye yapmamıstım ben.teşekkurlerrr

yok cnm dukanın sitesi değil bu :) o baktığın sayfadan bir kaç sayfa öncesine git :) Dukan diyeti yapan bir kadın blog açmış ve insanları oradan bilgilendirmeye çalışıyor :)

çok teşekkür canım. artık biryerden başlamam gerekiyor. indirip başlayayım bari. bu basenler gerçekten çok canımı sıkıyor...

inşallah canım darısı seninde başına...erkek arkadaşında gerçekten çok nazlıymış iş yerine yemek götürmesin dukana uygun yemeğini dışardan istetsin benim eşim böyle yapıyor...başlat sen onu bi çaresini bulur..

inşallah herşey istediğin gibi olur canım. ben de iki gün pro yapıyrum. diğer günler pro sebze. aslında yavaş yavaş güçlendirme tarzı beslensem bu beş günde metoyu biraz alıştırsam diyorum ama elim gitmiyor karbonlu besinlere suçluluk duyuyorum. artık davetler olduğunda bakıcaz biraz daha serbest davranabilirim o zaman..

Yaklaşık 5 gündür dışarı çıkmıyodum arkadaşlarımla... Şimdi kot kaprimi ve açık pempe dar bluzumu giydim.. İnanamadım 4 kg bu kadar mı farkeder ya :))) kot kaprim acaip bollaşmış buluzum ise dar olduğundan giymiyordum şimdi birazcık göbegim gitmiş daha güzel duruyorrrrr bakalım arkadaşlarım ne diycek Güzel bir makyajla birazdn buluşcamm arkadaşlarımla tepkileri merak ediyorum kimsenin diyet yaptığımdan haberi yok benim düşünceme göre diyet yapınca dillendirince büyüsü bozuluyor sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…