canım benim beberengiş sen ver adresi gidip kızalım ona...ben de kızdım ona çok kızdım hem de
hem sen dedin teşvik ettin diye o kadar çaba gösteriyorum hem de mükafatın dur bakalım daha ben oldu dedim mi demek yani dedim..
gerçi bu konu dışında hep destek oluyo bana ama bu konuda kızalım ona
hep beraber kızalım
hihihihi ama ben kıyamam siz kızın
ablalarım benimmmm :)))
kızın ona hehehehe
ay siz olmasanız ben napıcam ya
annem yok zaten kendisi hiç olmadı
evde görünmüyo
yalnızım
genel olarak yalnızım bi tanecik sevgilikuşum var işte
ayy ağlicam dur duygusal müzik girsin
yağmurrr şarkı söyle bize şurdada bi hüzünlü sahne yapıcaz :!:
Öğlen yemeği için ancak acıktım şimdi yicem
zira sabahleyin ne bulduysam yedim, bu saate kadar acıkamadım
bu arada kalçasından yakınanlar bu callanetics te denüşük denüşük hareketler var onlar işinize yarayabilir sevgili dukanistlerim
şimdi izledim videoyu da, hayatımda hiç görmediğim hareketler böyle germeli döndürmeli
plates genellikle bel, karın ve sırt ağırlıklı bi felsefeye sahip ya vücudun merkezi olarak burayı gösteriyo ve ağırlıkla oraları çalıştırıyo
belkim callanetics kalça için daha uygundur
yorumlarda da incelmeler genellikle kalçadan daha fazla, belden 0.5 inceliyosa kalçadan 1 cm incelmiş mesela yorumlar ağırlıkla o yönde
ama yolandam sıkılabilirsin ehehehe pek bi sakin egzersizler
ayrıca söylemedi demeyin video pek bi erotik yani hatun herkesi okşuyo hareketi gösterirken
imkanı olanlar atv yi açııııınnn
super ya cok sevınıyorum bu sonucları gordukce.ya su dukanın ıdeal kılosuna nereden bakabılırım ya bı lınk verın kızlar ben hala bılmıyorum bunuuuuuzaten +lardayım bolca.aglıcam sımdıııı
Yaklaşık bir 10 sayfa öncesinde bana da bir dukan yoldaşı söyledi şu anda kim olduğunu hatırlayamadım.. Geçmişe gidersen bulursun çünkü bana da dün verildi adres ben de dün yaptım :)
ttp://www.fitnesscenterbursa.com/gunlukkalori.php link veremiyorum diye başındaki h yi attım siz yazarsınız.
canım benim beberengiş sen ver adresi gidip kızalım ona...kızımıza nasıl destek olmasın diye canım sende bizim neşe kaynağımızsın sen olmassan biz bu forumda ne yaparız...kim senin kadar uzun ve hızlı yazabilir ki...bu arada 10 parmak falan mı kullanıyorsun hızlı yazma konusunda seni topiğin şampiyonu ilan ediyorum
Açtım bile canım, ben o adamı çok seviyorum doktorum programında yedire yedire zayıflatıyoruz diyordu,dukan gibi
iş yerindeyim hoparlor yok ama bı acayım pc den dedım.10 ayda 60 kılo veren bırının alt yazısı gecıyor.sefte kabaklı peynırlı ravyolı yapıyor ama hıcbırsey duyamıyorum tabıkı.neyse izleyenler ve duyanlar tarıfı bı degerlendırır belkı
tamam sanırım bunu dıyorsun buna baktım ben.ama dukanın ayrıca var gıbı anladım sankı.dur bunu hemen bı yapayım.bu dukanın degıl dıye yapmamıstım ben.teşekkurlerrr
hasta erkek ve cok genc .ama bravo yanı
kızlaaar özellikle basenden şikayetçiler o yüzden direkt berrin,yolii ve busonolsuna seslendim callenetics egzersizlerine bi göz atsanıza bunun işinize yarayabileceğini düşünüyorum bide slim in 6 var ama özellikle callenetics basen kalça için birebirmiş çok hızlı sonuç veriyormuş ve pilatesten bile daha etkiliymiş bi süredir araştırıyordum da calleneticse baya aklım yattı forumda topikleri de var siz de bi göz atın callenetics 21 günde slim in 6 6 haftada etkili sonuç veriyomuş bence sizin iş artık bu bölgesel egzersizlere bakıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
buda slim in 6 topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/371934-slim-in-6-a.html
bi inceleyin konuşuruz
inşallah canım darısı seninde başına...erkek arkadaşında gerçekten çok nazlıymış iş yerine yemek götürmesin dukana uygun yemeğini dışardan istetsin benim eşim böyle yapıyor...başlat sen onu bi çaresini bulur..Melangecim tebrikler bu arada,darısı başıma90 cm ne demek yaaa,benim dukandan önce 102 ydi şimdi 98 e indi bir 4 cm daha gitse hiç fena olmaz benim artık sporlada çok gitmez diyorum sürekli spor yapan biriyim haftanın dört günü pilates yapıyorum, her güne çıkarsam mı acaba :44: :44:
Bende erkek arkadaşıma dukan yaptırmayı istiyorum ama çok nazlı yaa,iş yerinde ne yiyecem , neymiş yemek götüremezmiş çok dalga geçerlermişDışarda yersin diyorum onada bir bahane buluyor ama eylül sonunda onuda başlatıcam başka çare yok sigarayı bırakmış 100 kilo olmuş beyfendi, ben onun yarısıyım nerdeyse
Hem ankarada yurtta kalıyorum yemek pişirme imkanım yok, haftada bir saf pro günlerimde bana yardımcı olur diye düşünüyorum
canım pazartesi perşembe saf proteın diğer günler normal beslenme şeklınde yazıyor kıtapta.selülıtlı bayanlar tercıh etmelı dıyo tam benlıkbasenler de ıncelsın azcık.bıraz 1+1 ıle devam edıcem 10 gun sonra buna geçicem.başladığımda haber verırım tatlım.1+1 de kılo verme durunca 5+5 e geçmiştım ama hıç yaramadı kılo vermek bı yana kılo aldım regl de olucam onun da etkısı olabılır regl bır bıtsın bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?