Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba seaborne. 11 ay önce sezaryenle doğum yaptım. bu dördüncü doğumum ikinci sezaryenimdi. doğumdan sonra 67.8 kg idim. kendi çabamla 5 ayda 62.8 e indim. ama hala yusyuvarlaktım. ne zaman ki dukana başladım işte o zaman gerçekten hafiflediğimi, inceldiğimi karnımın düzleştiğini gördüm. karnım dümdüz. çok çok gergin değil bunun için daha çok karın egsersizi yapmam gerekiyor ama ben tip olarak armut olduğum için basenlere daha çok ağırlık veriyorum. yani ramazandan önce veriyordumm.
Hülasa, vücut tipimiz neyse en zor ve en son oradan veriyoruz. senin de karnının düzleşmesi yürüyüş + egzersizle mümkün diye düşünüyorum. 45 dakikalık yürüyüşün ardından 40 dakikalık egzersizle kısa sürede halledersin.. Başarılar....

bu yazıya alkış yaparım ancak
O kadar doğru ki
Ben spor yapıyordum sürekli olarak vve inanın şu iman tahtası dediğimiz yer var ya, oradaki kemiklerimin anatomisi incelenecek durumda şu an karşıdan bakıldığında.
Ama oturduğumda bir tenis topundan azıcık daha büyük bir göbeğim var
Düşünün yani :)))
Bu kadar kasmamın nedeni de bu
Egzersiz olarak günde 30 dakika yürüyüş ve haftada 3-4 kez kas egzersizi yani işte söylediğimiz plates, callanetics her neyse.
Her sabah kalktığınızda 5 ya da 10 dakika bölgesel kas egzersizleri yapsanız, mekik, squat, plank, vs zaten haftada 70 dakika kadar bir şey eder ve bu bize hayli hayli yeter.
Sizleri seviyorum bayanlar, fit kalın :)

estağfirullah bebecim alkış malkış şımatıyosun. ben de seni alkışlıyorum bebişim.

Bir tenis topu büyüklüğündeki göbek için miydi bu kadar kasman ay canım ya benim balon gibi göbeğimi görsen naparsın bilemiyorum yani üstelik gitmiyorda yapıştı kaldı resmen

Bir tenis topu büyüklüğündeki göbek için miydi bu kadar kasman ay canım ya benim balon gibi göbeğimi görsen naparsın bilemiyorum yani üstelik gitmiyorda yapıştı kaldı resmen

tenis topundan biraz daha büyük
rica ederim
biz mıncıklarız o göbeği ehehehehe
pilates, callanetics tercih neyse sana kalmış canımın içi bir şey yap yeter ki bak ben leslie ve plates hayranıyım
ikisi birlikte çok gözel gidiyollaaa valla :)))

Canım ben dukana başladığımdan beri hatta dahada öncesi plates yapıyordum düzenli olarak, callanetics çok sıkıcı hele ordaki insanlar eski çağdan kalmış gibi baya bir incelme sağladım ama belim kalın işte benim, birde bebekken ameliyat etmişler beni saolsun doktor öyle bir dikmişki böyle midemin altında göbeğim ikiye bölünüyor resmen,dikişin olduğu yerde içe doğru çöküklük var, o zamanlar estetik dikiş falan yokmuş herhalde Haliyle durum böyle olunca benim alt karın dahada bir fışkırıyor, o yüzden haline şükret bence çok da kafana dert etme bence,güçlendirmeye geçtin sanırım, benim yerime de meyve ye ,mutfakta duruyor kaysı,kiraz,karpuz ama elimi bile sürmüyorum

oy oy oyyyy ben sana beste yapayım bari du..

laaaaaa dooooo öhöm öhöm şimdi

Yalnızlık alır götürürrrrrr vay beniiii yazık banaaaaa eller böyledir heeep kıskanırrrr verdiğin kilolarııııııı..eller böyledir hep kıskanırrrr verdiğin kilolarııııııı

çiçek gibi tazecik kıymetli bitanecik ana sütü gibi tertemiiiizzzz beberengo dillerriiii lıkır lıkır içmeliiiii küçük göbüşü derya deniiiizzzzzz

şimdilik bu kadar yeni bestelerimle çok yakında sizlerleyim..beni özleyin anacııımmm

Son düzenleme:

meyve mutfakta bizde de ama canım çekmiyo tek istediğim su su suuuu
canım çok geçmiş olsun
benim de öyle bi durumum olabilir, göbeğim büyük olduğu için de gitmiyordum doktora ama benim de kaburgamda var yamukluk, sol kaburgamın en alttaki iki kemiği dalgalı, S şeklinde. Sanki biri oradan yumruk atmış da yarısı içeri girmiş, yarısı dışarı çıkmış.
Kırıp tekrar yapmaları gerek ama riski göze alamıyorum.
Sana tekrar çok geçmiş olsun canım benim gidicek o göbek de dukan benim ölsem inemediğim kiloları gösterdi bana. Ne kadar vıdı vıdı etsem de o benim kuruntum, inanırsak, devam edersek gidiyo valla.

yağğğğmuuuurrrr!!! Gel buraya ısırıcam!
deli kız

uff kızlar vermem gereken kılo 1 tanecık daha arttı.hedefım 55 den 54 e ındı.ama ben +larımdan tekrar 57.0a inemedim.dukan amca bana 54 ol dedii

hiç aklına gelirmiydi diyetteyken fasulye ve bamya özleyeceğin

normalde ben ne zaman diyet yapsam gece rüyama iskender döner,künefe falan girerdi,şimdi ise zeytinyağlı yemekler uçuşuyor kafamda

hahah gerçekten asla gelmezdi... bir de hayatımda en sevdiğim iki şey vardır kiraz ve şeftali... benim bu rejim bitene kadar mevsimi geçecek ya yanarım yanarım ona yanarım ((

yağğğğmuuuurrrr!!! Gel buraya ısırıcam!
deli kız

:78::78:

tatlısın sen tatlısın

ya bebe ben sana mesaj attım özelden aldın mı,call videoları için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…