Sedeca, mustlu, bebisko ne güzel kilolar vermişsiniz, tebrik ederim
Ne zamandır aklıma takılıyor, şöyle çokça kilo veren eski dukancıları yakalamışken sorayım bari; o kadar kilo kaybından sonra sarkma falan oldu mu karında ya da kollarda?
Ben 28 yaşındayım, kilolu bi hamileydim, kızımın doğumu da sezeryanla oldu. Tabi sonuç kocaman sarkmış bir göbek. Sanki bu verdiğim 5 - 6 kiloyla bir miktar toparlandı gibi hissediyorum ama acaba kilo verdikçe tamamen normale döner mi ? Benzer bi durumu yaşayan oldu mu aramızda? Bir kaç yerde tek çözümü karın gerdirme falan yazıyordu da o yola girmek istemiyorum hiç
merhaba seaborne. 11 ay önce sezaryenle doğum yaptım. bu dördüncü doğumum ikinci sezaryenimdi. doğumdan sonra 67.8 kg idim. kendi çabamla 5 ayda 62.8 e indim. ama hala yusyuvarlaktım. ne zaman ki dukana başladım işte o zaman gerçekten hafiflediğimi, inceldiğimi karnımın düzleştiğini gördüm. karnım dümdüz. çok çok gergin değil bunun için daha çok karın egsersizi yapmam gerekiyor ama ben tip olarak armut olduğum için basenlere daha çok ağırlık veriyorum. yani ramazandan önce veriyordumm.
Hülasa, vücut tipimiz neyse en zor ve en son oradan veriyoruz. senin de karnının düzleşmesi yürüyüş + egzersizle mümkün diye düşünüyorum. 45 dakikalık yürüyüşün ardından 40 dakikalık egzersizle kısa sürede halledersin.. Başarılar....
bu yazıya alkış yaparım ancak
O kadar doğru ki
Ben spor yapıyordum sürekli olarak vve inanın şu iman tahtası dediğimiz yer var ya, oradaki kemiklerimin anatomisi incelenecek durumda şu an karşıdan bakıldığında.
Ama oturduğumda bir tenis topundan azıcık daha büyük bir göbeğim var
Düşünün yani :)))
Bu kadar kasmamın nedeni de bu
Egzersiz olarak günde 30 dakika yürüyüş ve haftada 3-4 kez kas egzersizi yani işte söylediğimiz plates, callanetics her neyse.
Her sabah kalktığınızda 5 ya da 10 dakika bölgesel kas egzersizleri yapsanız, mekik, squat, plank, vs zaten haftada 70 dakika kadar bir şey eder ve bu bize hayli hayli yeter.
Sizleri seviyorum bayanlar, fit kalın :)
bu yazıya alkış yaparım ancak
O kadar doğru ki
Ben spor yapıyordum sürekli olarak vve inanın şu iman tahtası dediğimiz yer var ya, oradaki kemiklerimin anatomisi incelenecek durumda şu an karşıdan bakıldığında.
Ama oturduğumda bir tenis topundan azıcık daha büyük bir göbeğim var
Düşünün yani :)))
Bu kadar kasmamın nedeni de bu
Egzersiz olarak günde 30 dakika yürüyüş ve haftada 3-4 kez kas egzersizi yani işte söylediğimiz plates, callanetics her neyse.
Her sabah kalktığınızda 5 ya da 10 dakika bölgesel kas egzersizleri yapsanız, mekik, squat, plank, vs zaten haftada 70 dakika kadar bir şey eder ve bu bize hayli hayli yeter.
Sizleri seviyorum bayanlar, fit kalın :)
Bir tenis topu büyüklüğündeki göbek için miydi bu kadar kasmanay canım ya benim balon gibi göbeğimi görsen naparsın bilemiyorum yani üstelik gitmiyorda yapıştı kaldı resmen
tenis topundan biraz daha büyük
rica ederim
biz mıncıklarız o göbeği ehehehehe
pilates, callanetics tercih neyse sana kalmış canımın içi bir şey yap yeter ki bak ben leslie ve plates hayranıyım
ikisi birlikte çok gözel gidiyollaaa valla :)))
ben de kızdım ona çok kızdım hem de
hem sen dedin teşvik ettin diye o kadar çaba gösteriyorum hem de mükafatın dur bakalım daha ben oldu dedim mi demek yani dedim..
gerçi bu konu dışında hep destek oluyo bana ama bu konuda kızalım ona
hep beraber kızalım
hihihihi ama ben kıyamam siz kızın
ablalarım benimmmm :)))
kızın ona hehehehe
ay siz olmasanız ben napıcam ya
annem yok zaten kendisi hiç olmadı
evde görünmüyo
yalnızım
genel olarak yalnızım bi tanecik sevgilikuşum var işte
ayy ağlicam dur duygusal müzik girsin
yağmurrr şarkı söyle bize şurdada bi hüzünlü sahne yapıcaz :!:
Öğlen yemeği için ancak acıktım şimdi yicem
zira sabahleyin ne bulduysam yedim, bu saate kadar acıkamadım
bu arada kalçasından yakınanlar bu callanetics te denüşük denüşük hareketler var onlar işinize yarayabilir sevgili dukanistlerim
şimdi izledim videoyu da, hayatımda hiç görmediğim hareketler böyle germeli döndürmeli
plates genellikle bel, karın ve sırt ağırlıklı bi felsefeye sahip ya vücudun merkezi olarak burayı gösteriyo ve ağırlıkla oraları çalıştırıyo
belkim callanetics kalça için daha uygundur
yorumlarda da incelmeler genellikle kalçadan daha fazla, belden 0.5 inceliyosa kalçadan 1 cm incelmiş mesela yorumlar ağırlıkla o yönde
ama yolandam sıkılabilirsin ehehehe pek bi sakin egzersizler
ayrıca söylemedi demeyin video pek bi erotik yani hatun herkesi okşuyo hareketi gösterirken
Canım ben dukana başladığımdan beri hatta dahada öncesiplates yapıyordum düzenli olarak, callanetics çok sıkıcı hele ordaki insanlar eski çağdan kalmış gibi baya bir incelme sağladım ama belim kalın işte benim, birde bebekken ameliyat etmişler beni saolsun doktor öyle bir dikmişki böyle midemin altında göbeğim ikiye bölünüyor resmen,dikişin olduğu yerde içe doğru çöküklük var, o zamanlar estetik dikiş falan yokmuş herhalde Haliyle durum böyle olunca benim alt karın dahada bir fışkırıyor, o yüzden haline şükret bence çok da kafana dert etme bence,güçlendirmeye geçtin sanırım, benim yerime de meyve ye ,mutfakta duruyor kaysı,kiraz,karpuz ama elimi bile sürmüyorum
oy oy oyyyy ben sana beste yapayım bari du..
laaaaaa dooooo öhöm öhöm şimdi
Yalnızlık alır götürürrrrrr vay beniiii yazık banaaaaa eller böyledir heeep kıskanırrrr verdiğin kilolarııııııı..eller böyledir hep kıskanırrrr verdiğin kilolarııııııı
çiçek gibi tazecik kıymetli bitanecik ana sütü gibi tertemiiiizzzz beberengo dillerriiii lıkır lıkır içmeliiiii küçük göbüşü derya deniiiizzzzzz
şimdilik bu kadar yeni bestelerimle çok yakında sizlerleyim..beni özleyin anacııımmm
hiç aklına gelirmiydi diyetteyken fasulye ve bamya özleyeceğin
normalde ben ne zaman diyet yapsam gece rüyama iskender döner,künefe falan girerdi,şimdi ise zeytinyağlı yemekler uçuşuyor kafamda
sen busunbide bu :78:
:))) şeker şey seni...walla yağmurum kesin uydururuz mısır nişastası ile yapıp ama aç aç o kadar zahmet..amaaannn sen ye anacım..benden sana ramazan izni..kaçamağın yarım dilim güllaç olsun nolcak...zaten hafif bir tatlı...yasık kıs oruçlu oruçlu acıyom ben sonra bize bak...aaa...
yaaa kızlar ,şu güllaç işini çözelim artık .ben okudukca size acır oldum valla:26kendim için sorun etmiyorum zaten güçlendirmedeyim,siz kışkırtmasanız tatlıda pek aklıma gelmez hani).güllacı biz evde açamayız o özel kalıplar özel ocaklarda akıtma şeklinde çok zahmetli yapılan bi yufka cinsi.amaaaaa ne yani benim kuzucuklarım hem oruç tutup hem güllaçsızmı kalsın valla üzülürüm.(ahhhah yakın olsak ben sizi envayi çeşit güllaçla beslemezmiyim ki.)şimdi gelelim çözüme hazır güllaç yaprağı alınır,sıfır yağlı süt ve tatlandırıcı kullanarak güllaç yapılır meyve yada fındık fıstık yok tabi veee abartmadan yenir .sizlerki ne kaçamaklar yaptınız diyet pudinkler mi,magnumlarmı:131: hangisini sayayım:125:.şuncacık güllaçda tek suçlu nışasta onuda sütünü bol koyarsınız maksat nefis körletmek valla söz dukan amcayada söylemem :85:.tek sorun berrinin oklavası eh artık o kadar zahmetede katlanın canlarım.
yağğğğmuuuurrrr!!! Gel buraya ısırıcam!
deli kız
yaaa kızlar ,şu güllaç işini çözelim artık .ben okudukca size acır oldum valla:26kendim için sorun etmiyorum zaten güçlendirmedeyim,siz kışkırtmasanız tatlıda pek aklıma gelmez hani).güllacı biz evde açamayız o özel kalıplar özel ocaklarda akıtma şeklinde çok zahmetli yapılan bi yufka cinsi.amaaaaa ne yani benim kuzucuklarım hem oruç tutup hem güllaçsızmı kalsın valla üzülürüm.(ahhhah yakın olsak ben sizi envayi çeşit güllaçla beslemezmiyim ki.)şimdi gelelim çözüme hazır güllaç yaprağı alınır,sıfır yağlı süt ve tatlandırıcı kullanarak güllaç yapılır meyve yada fındık fıstık yok tabi veee abartmadan yenir .sizlerki ne kaçamaklar yaptınız diyet pudinkler mi,magnumlarmı:131: hangisini sayayım:125:.şuncacık güllaçda tek suçlu nışasta onuda sütünü bol koyarsınız maksat nefis körletmek valla söz dukan amcayada söylemem :85:.tek sorun berrinin oklavası eh artık o kadar zahmetede katlanın canlarım.
ayyy ağzından bal damlıyo vallaaaaokurken nasılda iştahlandım anlatamam.bende aynen senin gibi düşündüm kendim yapıcam güllacı sütünü light şekerinide tatlandırıcılı yapıcam.
ben de kızdım ona çok kızdım hem de
hem sen dedin teşvik ettin diye o kadar çaba gösteriyorum hem de mükafatın dur bakalım daha ben oldu dedim mi demek yani dedim..
gerçi bu konu dışında hep destek oluyo bana ama bu konuda kızalım ona
hep beraber kızalım
hihihihi ama ben kıyamam siz kızın
kızdık hemde nasıl.üzülme anam sen bi daha olmaz
kızdık hemde nasıl.üzülme anam sen bi daha olmaz
Of kızlar,
Çok çalıştım ,çok yoruldum, çok acıktım, neler yiyesim var
Ah bi bilsenizzzzzzz
oy oy oyyyy ben sana beste yapayım bari du..
laaaaaa dooooo öhöm öhöm şimdi
Yalnızlık alır götürürrrrrr vay beniiii yazık banaaaaa eller böyledir heeep kıskanırrrr verdiğin kilolarııııııı..eller böyledir hep kıskanırrrr verdiğin kilolarııııııı
çiçek gibi tazecik kıymetli bitanecik ana sütü gibi tertemiiiizzzz beberengo dillerriiii lıkır lıkır içmeliiiii küçük göbüşü derya deniiiizzzzzz
şimdilik bu kadar yeni bestelerimle çok yakında sizlerleyim..beni özleyin anacııımmm
meyve mutfakta bizde de ama canım çekmiyo tek istediğim su su suuuu
canım çok geçmiş olsun
benim de öyle bi durumum olabilir, göbeğim büyük olduğu için de gitmiyordum doktora ama benim de kaburgamda var yamukluk, sol kaburgamın en alttaki iki kemiği dalgalı, S şeklinde. Sanki biri oradan yumruk atmış da yarısı içeri girmiş, yarısı dışarı çıkmış.
Kırıp tekrar yapmaları gerek ama riski göze alamıyorum.
Sana tekrar çok geçmiş olsun canım benim gidicek o göbek de dukan benim ölsem inemediğim kiloları gösterdi bana. Ne kadar vıdı vıdı etsem de o benim kuruntum, inanırsak, devam edersek gidiyo valla.
yağğğğmuuuurrrr!!! Gel buraya ısırıcam!
deli kız
ya bebe ben sana mesaj attım özelden aldın mı,call videoları için?
Canım iyi geceler. Sahur için şimdiden afiyet olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?