Canım iyi geceler. Sahur için şimdiden afiyet olsun :))
selam günaydın kıslar ben geldiim nihayet:)p.tesi gecesi eve giriş yaptık dünde temizlikten çamaşırdan giremedim sabah sbaah gözümü açtım buraya koştum:)umarım herkes çok iyidir...geçmişe bakamadım henüz...beni soracak olursanız bu sabah ilginç bi durum oldu onun şaşkınlığı ve mutluluğu içindeyim...öncelikle berrincim oklavayı bende hakettim biraz orda olduğum sürece sınırsız meyve yedimama napayım o kadar taze ve güzeldilerki artık işkence yapamadım kendime...hergün s+p yaptım..bi nevi dukanın tatil programı gibi oldu..yulafı düzenli tüketemedim...tatlıya ve hamurişine ağzımı sürmedim kısaca abartmadan bozdum gibi bişey oldu:)dün sabah tartıldım 75.700 çıktım ve pro yaptım bol su ve hareketin ardından bu sabah 74.200 üm allahım indim indim çıktım tartıya inanamadım...noldu geçiçi bi kilo kaybımı yarın nolur bilmiyorum ama 75 in altına düştüğüme çok mutluyum..
hepinizi çoook özledim...inanın giremediğim zamanlarda sanki annemi 3 gün aramamışım onun suçluluğu gibi oldu aklım sizde kaldı:) neyse artık buradayım yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişler...ramazan ayınıda kutlarım herkesin..
arkadaşlar ben bikaç sene önce yine bu siteden bulduğum bir diyeti uygulamıştım.. ismini tam olarak hatırlamıyorum ama sadece et yenilebiliyordu diyette.. hayatımın en kötü günleriydi diyebilirim..5 günlük bi diyetti ben 3cü günde bıraktım kat kat fazlasını aldım... hızlı kilo verebilmeme rağmen birden kilo vermem zorlaştı.. ilk defa karşılaşıyorum dukan diyetiyle.. bu diyeti yapıpta başarıya ulaşmış arkadaşlar varmı aranızda ?
selam günaydın kıslar ben geldiim nihayet:)p.tesi gecesi eve giriş yaptık dünde temizlikten çamaşırdan giremedim sabah sbaah gözümü açtım buraya koştum:)umarım herkes çok iyidir...geçmişe bakamadım henüz...beni soracak olursanız bu sabah ilginç bi durum oldu onun şaşkınlığı ve mutluluğu içindeyim...öncelikle berrincim oklavayı bende hakettim biraz orda olduğum sürece sınırsız meyve yedimama napayım o kadar taze ve güzeldilerki artık işkence yapamadım kendime...hergün s+p yaptım..bi nevi dukanın tatil programı gibi oldu..yulafı düzenli tüketemedim...tatlıya ve hamurişine ağzımı sürmedim kısaca abartmadan bozdum gibi bişey oldu:)dün sabah tartıldım 75.700 çıktım ve pro yaptım bol su ve hareketin ardından bu sabah 74.200 üm allahım indim indim çıktım tartıya inanamadım...noldu geçiçi bi kilo kaybımı yarın nolur bilmiyorum ama 75 in altına düştüğüme çok mutluyum..
hepinizi çoook özledim...inanın giremediğim zamanlarda sanki annemi 3 gün aramamışım onun suçluluğu gibi oldu aklım sizde kaldı:) neyse artık buradayım yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişler...ramazan ayınıda kutlarım herkesin..
doğalsanın tadının daha ii olduğunu söylüyo kızlar
çileklisine bayılıyorum şahsen ama sakın fındık aroması filan alma acaip keskin ve kötü oluyo tadı
vuvucuk dönmüş sonunda sadeca da gelirse tamamdır..çok geçmiş olsun canım aman dikkat et..sadece 200 gr alman ise çok sevindirici
Teşekkürler canımmm...ya bu arada ben gurmenetteki fındık aromasını sevdim..bir çilek bir fındık almıştım..fındığı daha çok beğendim..çilekliyi dr. oetker light puding yaparken vanilyalısına eklemiştim çilekli puding gibi olsun diye..güzel oldu yine de ama ben fındığı daha çok sevdim..tereyağ aroması filan alan oldumu arkadaşlar?
yağmur sen ne fenasın yedin dimi güllacı ayy nasıl canım çekti şimdi yahu niye beklemedin hani vuvuya bi formül geliştirtecektin bunun için ahh sen yok musun seeen
way way way demek güllacı bana denettirecektin....siz de bunu yediniz yani site sakinleri...siz yağmurun bu laflarını yerken o içerde magnum,güllaç filan yiyor haberiniz olsun
son 20 sayfaya filan bi göz atın kızlar ramazanda neler yaşadıklarını ayrıntılı olarak paylaşıyo diyetin tamamıyla ilgili bilgi edinmek için ise şu sayfaya bi göz atın orda da ramazanla ilgili kısa bilgiler vardı
kitabı almaya karar verdiysen gerçek bir dukanist ile karşı karşıyayız demektir.. o halde sana öncelikli tavsiyem şu sayfaya bi göz at ben kısa bi özet geçmiştim orda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html bide bunun dışında vaktin olursa forumun daha önceki sayfalarını okumaya çalış hele kızlardan önce-sonra fotosu paylaşan vardı onları bi görsen gerçekliğine sen karar vereceksin zaten
canım walla benim de geçmişi okumaya fırsatım olmadı..özel bir formül yoktur herhalde ramazan için..tok tutsun diye yumurtaya abanmak dışında birşey aklımna gelmiyor..eğer varsa ufak püf noktaları bbir daha paylaşabilirseniz çok sevinirimn canlar...evet proteine yüklenmek acıktırmaz,kilo da verdirir ama bence yapılmamalı arkadaşlar...dün de bir arkadaşın dediği gibi ürik asidi idrarla atamıyoruz,kolsterolümüz,tansiyonumuz yükselebilir..o yüzden ben sebze ağırlıklı beslenmenizi tavsiye ederim...az pro+çok sebze+y.kepeği..ya da düşük pro değerli şeylerden beslenebiliriz yoğurt süt yumurta vs. gibi...
bana çok keskin geldi canım fındık aroması yaa boğazımı yakyo yada ben fazla mı kaçırıyorum acaba hoş en fazla 2 damla atıyorum ama bilemedim:26: tereyağ aromasını da almıştım canım açtığında lşahane kokuyo ama yaptıklarında öyle lezzetini ve kokusunu almıyosun gereksiz yani..ramazan konusunda da evet net bişey yok kızlar işte böyle yaptıklarını yazdıkça bilgilendirme oluyo ama dediğin gibi ürik asit bakımından sıkıntılı
günaydın arkadaşlar 94-95 kilo arası takıldım gitmiyor artık kilolar 3 haftadır neden böyle oldu ya :84: Motuvasyonum git gide düşüyor ya of bayrama kadar 90'a düşmek istiyordum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84:
yyumruğu çakıver canım bak nasıl gidiyo onlar bozma moralini
arkadaşlar yeni üye oldum ben,
bende dukan diyetini denemek istiyorum. zahmet olmazsa bilen arkadaşlar arada sırada diyetle ilgili ne yenilmeli ve ne yenilmemeli gibi hususlarda bilgi verirse sevinirim. yoksa bütün dosyayı baştan okumalıyım. bende başlamak istiyorum. 53.7 kiloyum benim kilonm 49 larda idi. hadi bana da bir yardım lütfen:)
herkes tek tek ne yediğni yazarsa sıkılır takip edemezsiniz belli besin gruplarından istenilen yenilebiliyor zaten detaylı bilgi için şuraya bakın http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
Günaydın güzel kadınlar,
Bugün yine 77kg. il uyandm.. 75 i görmek istiyorum sonra biliyorum ki çorap söküğü gibi gelecek. 16 mayıs 83 kg 3 ağustos 77 kg.:-( Haaa çok kaçamağım oldu ... Ama yine de az az az az az az
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bazı şakaya benzer mesajlar çıkıyo arada bir, sanki BBG deyiz ve fitne sokuluyomuş gibi.-)))) Anlatabildim mi???
gayet güzel anlattın canım farkındayım ben de
super sonuc tebrıkleeeerrrr.ve devammmm
ya bu callenetics google dan arıyorum hep .......... dosyaları varbenım pc de bu rapıd de hep sıkıntı yaratıyor. acaba bu ındırdıgımde elde edecegım vıdeolar ıle daılymotıon da cıkanlar aynıları mı?aynıysa hıc kasmayım oradan yapayım.onumuzdekı hafta ızınde olacagımda zor gunlerı ızınde yapıp atlatırsam sonrası daha ıyı olur gıbı geldı
eğer milattan kalma teyzeler ahu tuğba filmindeki mayolarla ağır ağır hareket ediyorsa doğru videodasın canım..türkçe seslendirme var hatta
yaaa sen bakma bu hatunlara vuvuşum ben kaçamak yapmadım hele senin adını kullanarak aslaaaaaa
konunun özeti ıııı şeeeyyy olay şu şimdii..sen hani çok becerikli bir hatunsun yaa dedik belki güllaçıda dukana uyarlarsın diye şeettik olay bu yani ohhhh beeee
sen benim duygularımla oynadın yağmııırvuvu becerekli çözse çözse o çözer bu işi dedin vuvunun dediği gibi bizi böyle avuttun gittin yedin güllaçları
arkadaslar merhaba benımde dogumdan kalma +7kg fazlalıgım var bunu bende vermek ıstıyorum oglum artık 6 aylık oldu ve cok fazla sut verdıgım soylenemez gunde 1 ogununu fılan benden karsılayabılyor bu durumda olan varmı banada yardımcı olurmusunuz? buradan yedıklerınızı paylasırmısınız gun ıcınde?
şuraya göz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
efenim biz de size verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyoruz
vuvuu geçmiş olsun canımın içi hoşgeldin sefa geldin
elettra ablacım, senin de minnoşuna çok geçmiş olsun öpsün onu anneannesi bizim için
yolandam bilmiyorum benim durumum neden böyle ama benim hedefime 1.5 kilo kaldı.
Pazartesiye kadar 4 gün demicem yumruğu sallicam bünyeye.
Pazartesi de bi oruç ki ne oruç.
Salıdan itibaren güççlendirmedeyim, kimse tutamaz beni bıktım artık sabrımın sonuna geldim yani.
1 senedir diyetteyim çünkü.
Sadeca ablam gibi mesela düzenli olarak devam eden istikrarlı bi durumum olsaydı benim kilolarımın en fazla 5 ayı vardı.
Salak kafam işte.
Salı sabahı 58li bir şey görürsem eyvallah 2+0 giderim ben de berrin gibi.
Yani 0larda güçlendirme ve haftada 1 yerine 2 gün pro.
yerler artık canım bu ne.
Ha çok mu kastım, azıcık da kalori kısıtlama yoluna gidip az ve sık beslenmeyle 2 haftadaçözerim bu işi diyorum.
Çünkü ben kiraz yemek istiyrum artık.
Okuldan çıkıp elmamı yiyerek metrobüse yürümek istiyorum.
Belki o zaman kendimi rahatlamış hissedip kilo vericem.
Callanetics e gelince, dukan gibi kompleks bi program o da.
Her egzersizin ardından 48 saati geçirmeden bir diğer 1 saatlik egzersiz programı geliyor.
Yani geçenlerde ablalardan bi tanesi demişti günde 45 dakika plates diye.
Onun dediğini uygulamak da aynı şey.
Leslie de hemen hemen aynı onlar kadar etkili olmasa da.
Callanetics in platesden pek de bi farkı yok yani. Biraz daha baleyle fixlenmiş bir şey zannediyorum ki.
neyse işte durum böyle.
Gerginim ve sinirden açım sürekli.
Umarım bu sinirin yarattığı açlık bana eksi olarak geri döner çünkü sabahtan beri peynir süt yoğurt tavuk bile götürdüm mideye.
mavişim hoşgeldin yine beni benden aldınbaşarı oranı çok yüksek olduğu için sayfa 2000lere dayandı zaten biraz inceleyince siz de farkedeksinizdir bu kısa süreli değil tüm yaşama yayılcak hayat tarzı olacak olan bi diyettir
amaniiiin idolüm dönmüşş bide üstüne kilo vermiş süpersin canım benim,hoşgeldiiin yaa çok özledik
herkes tek tek ne yediğni yazarsa sıkılır takip edemezsiniz belli besin gruplarından istenilen yenilebiliyor zaten detaylı bilgi için şuraya bakın http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
gayet güzel anlattın canım farkındayım ben de
eğer milattan kalma teyzeler ahu tuğba filmindeki mayolarla ağır ağır hareket ediyorsa doğru videodasın canım..türkçe seslendirme var hatta
bebemm sana tam cevap yazıyodum öğlen komşum kahveye geldi...ben sonra birazdan burda olacak misafirlerim için alışverişe çıktım...şimdide hazırlanmam lazımki bu halde basılmıyım:)) ama kısaca yaptıklarında yediklerinde hiiiiç bir yanlış yok cnm..detaylı olarak yarın konuşalım..öpüyorum kocaman:)
Selam kızlar herkese günaydın,
ben yine eskilerdeyim bu sabah 60,5 den 59.1 e indimgerçi artıların eksilerindeyim ama proya devam ediyorum. haftasonuna kadar yapmak istiyorum eşim geldiğinde niyetli olacağı için de devam edebileceğimi umuyorum dukana en azından. p+s yaparım diyorum. bu sabah düne göre -1400 gr geldim saf pro regl ile beraber işe yaramış görünüyor. allahım su veriyorum kesin ama inşallah geri gelmez yaaaaaa. yani anlicanız çok bişi yapmadım sadece 9 temmuzdaki sonuçlarıma geri dönmüş oldum. elli sekiz okkayı görünce asıl bişiler oldu dicem. ama şu basen ve bacaklarımdaki sarkma sorununa çözüm bulmam lazım şu callanetics i de indireyim ben. pilateslerde indirildi ama yapacak kadın yok eve gidiyorum hiçbişi yapasım gelmiyor kızlar yalnızlık çok zor gece uyuyamıyorum bile. akşam pasiflora diktim kafama öyle uyudum. ramazdan olmasa bi duble vodka bile atacaktım ama işte ramazan ayında olmaz
neyse işte böle. kg veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. berre cim ve berrinoşum saf pro bende işe yarıyor görünüyor en azından tartıda eksiler görüyorum sizde neden öyle olmadı anlamadım ama ben bu eksilere kanmıyorum bi günde üç kg birden geri gelebiliyor ölçülerim önemli benim için ve belden kalçadan 2 şer santim daha incelmiş görünüyorum ama butlarım duruyo yaaa
mavişim hoşgeldin yine beni benden aldın
o beni benden alan cümlelerinden birini de işaretledim gözüme gözüme girsin diye
saksmavisini görünce aklıma başka işler geliyoooorrr
hahahahayt
şuraya göz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
ayrıca bu konu kapatılmış maviciiim
sağol sadeca ablacım, dört gözle bekliyorum :)))
kolay gelsiinnnn :)))
yolıcım ben de 5+5 ı bırakıp 1+1 e çark ettım.bugün 800 gr gitmiş
hoşbuldumm canımmm
teyzeler çok komikler ama dimi bebişim callenetics ile şekillenip o mayoların parlaklarından alıcam kendime fuşya yada nickime yaraşır saksmavisi olabilir sonra da yaşar alptekinle modern talking grubunun cheri cheri lady şarkısı eşlğinde dans etmek isterim bi de ama partnerim illa ki yaşar alptekin olsun ve o beyaz taytını giysinsaçlarımın ahu tuğba kabarıklığında ve muhakkak bant takılmış halde olacağını ise belirtmeye bile gerek duymuyorum bantım dore mi olsa acaba
aklına geleni tahmin ediyorum canım keşke başımıza da gelmese tekrar diyiciim ammaaa geliyo..hadi ben de dillendirmiim tekrar diyorum ama yine bi türeme durumu var sizler de farkındasınız zatii ama çok sabırlıyım bu aralar ısrarla link yapıştırıyorum
konunun kapatılması ii olmuş aslında canım en azından tek sayfa ile kaldı sadece bilgilendirme amaçlı kullanılacak bi yer oldu,orda muhabbet devam etseydi emin ol bakmazlardı belki 2 satır okunur
hoşbuldumm canımmm
teyzeler çok komikler ama dimi bebişim callenetics ile şekillenip o mayoların parlaklarından alıcam kendime fuşya yada nickime yaraşır saksmavisi olabilir sonra da yaşar alptekinle modern talking grubunun cheri cheri lady şarkısı eşlğinde dans etmek isterim bi de ama partnerim illa ki yaşar alptekin olsun ve o beyaz taytını giysinsaçlarımın ahu tuğba kabarıklığında ve muhakkak bant takılmış halde olacağını ise belirtmeye bile gerek duymuyorum bantım dore mi olsa acaba
aklına geleni tahmin ediyorum canım keşke başımıza da gelmese tekrar diyiciim ammaaa geliyo..hadi ben de dillendirmiim tekrar diyorum ama yine bi türeme durumu var sizler de farkındasınız zatii ama çok sabırlıyım bu aralar ısrarla link yapıştırıyorum
konunun kapatılması ii olmuş aslında canım en azından tek sayfa ile kaldı sadece bilgilendirme amaçlı kullanılacak bi yer oldu,orda muhabbet devam etseydi emin ol bakmazlardı belki 2 satır okunur
yaa saks mavisi kardeşim valla duygularıma tercüman oldun kardeşçim o ne yaa.o video seksenlerden kalma ablalar zaten şimdi seksen yaşındadır arkadaki müzikte ero.k film mi desem seksenlerin disco müziklerimi desem bi taaf müzik tam eşimin sevdii şeyler o seksenlere bayılır
ben ablaları gördüm koptım zaten tamamen ..hayatta yapamam o callanetics midir nedir o şeyi. haydaa.bende hemen soguyorum he leslie sansone de beni açmamıştı bi slim in six in start it up ını yapmıştım oda yalan oldu. bu ara hiçbişi yapasım yok eşim yok yanımda işyerinde her günbaşka sorun offf be valla aklımdan bugün hiç tasvip etmediğim düşünceler geçti bu hayat ne anlamsız falan filan, yok anlamı yok ki yaşamın .. neler düşünüyosun kızım dedim sonra :44::44::44: silkindim kendime geldim eşim aradı allahtan sesini duyunca biraz rahatladım
berrin direnişi kırdı sonunda evet de seninkiler ne iş be yolikam?
ne diyorsun seeen?
faceten ne biçim mesaj attım ama senin dediklerine bak valla hiiiç açmadı seni
neyse öhm
o bel kıvırma hareketi çok komik pelvis rotasyonu!
müzik de erotik erotik aman yarebbi abov dedim izlerken na büüle
ah şu erkekler yaa benim de yazdığımı gördün ne biçim moralimizi bozsalar da hatunuz yahu sevdik mi
Dailymotion - SEVDİM Mİ TAM SEVERİM - EMRAH (HQ Video Klip) - Müzik Kanalı
:89:
yollandacım ya allaha şükür bugün seni sinirlendirsede bir işin var,kocan var yakında kavuşacaksınız bunları düşün at üstünden bu olumsuz düşünceleri.Feysten fotografına bakmıştım fıstık gibi bir hatunsun maşallah, gerçi yüzün gözüküyordu sadece ama olsun
ya bebem rongom beni sorma sen derrpesyondayım bu aralaryaa acaba hep pro ile besleniyorum her ögün tavuk yiyorum yemek yemek deilde sanki ilaç alıyor gibiyim ondan mı bilmiyorum. bugün üretim mdr patronun kardeşi bi meseleden dolayı beni badrona şikayet etmiş benimle sorununu çözemeyince. badron yurtdışından aradı böle böle bende anlattım konuyu şöle şöle bana sormadan formlar bilmemneler hazırlanıyo yoli hanım bunu doldurun filan. koç damarım tuttu bunu bana sormadan hazırlamışsın biz burda ..şek başımıyız diye düşündüm inada bindi insan gibi konuşsalar beni sinir etmeseler olmucak. valla cidden bunalım takıldım kızlar bana kızmayın ama biizm fabrikanın bahçesindeki zeytin agaçlarının yükseeek dallarına bakıp aklımdan hiç hoş olmayan şeyler geçirdim yani ne bileyim hiç iyi değildim ama şimdi daha iyiyim iyi ki siz varsınız sanırım ben yalnızlıktan delirceğim.
bu arada face dan baktım msjına online bişiler yazdım iyi düşündün mü tatlım bu ciddi bi karar öfke ile kalkan zararla oturur kira mira istanbul zor tatlım nolr iyi düşün sevgili kuşun eminim iyi çocuktur destekte olur ama sen kendinden başka kimseye güvenme okulun bitsin düzenli işin olsun sonra kadın gibi kadınsın zatenbaşının çaresine bakarsın eminim
yollandacım ya allaha şükür bugün seni sinirlendirsede bir işin var,kocan var yakında kavuşacaksınız bunları düşün at üstünden bu olumsuz düşünceleri.Feysten fotografına bakmıştım fıstık gibi bir hatunsun maşallah, gerçi yüzün gözüküyordu sadece ama olsun
Bak bana önümüzdeki koca bir sene kpssye hazırlanacam,işim olacakmı belli değil, devlete girmek için tabiri caise bir yerimi yırtıcam valla, evlenmek istiyorum ama annemler önce atan diyorlar izin vermiyorlarsevgilim zayıflamama sevinceği yerine sinir ediyor beni,kendisi kilolu benimde kilolu olmamı istiyor herhalde :44:
Daha sayıyabilirim kızlar ama sıkmayayım sizi... Öptüm hepinizi
aynen walla... sadecam hoşgeldin...ben de dün geldim,herkes seni soruyordu
Ben de +200 le döndüm sadece sadeca ...hatta dün iftara 10 dk önceki kilom( giderek abartıyorum farkındayım ama banane bu kadar hileli davranış hakkımız bence :80:) gitmeden öncekiyle aynıydı...ve tatilde neler yediğimi anlatamam :)
baberongo ve berrincim teşekkürler canlarım..bugün daha iyiyim merak etmeyin..
baberongo bence de kasma bu kadar..geç güçlendirmeye...haftta 2/0 çok mantıklı bence de..
callatenics demişssiniz kızlar ama onun yerinde pilates benim tercihim,benim bir 16 günlük callatenics maceram olmuştuda ama pek başarıya ulaştığım söylenemeziç bacaklarında sorun olan dukanist arkadaşlarım pilates çemberini deneyim derim,günde 15-20 dakika çalışsanız fıstık olursunuz fıstık
Bu arada kızlar katı bir şekilde uyguladığım saf pro etkisini gösterdi,vallahi kola bile içmedim dukan amca izin verdiği halde 2 günde -1.5 kilo daha 3 günüm var geriye kalan kilolarda gider diye düşünüyorum
Merhaba sevgili dukandaşlarımBu çiçekler sizlereee...Bu sabah öyle bir rakam gördümki küçük dilimi yuttum tam tamına 56.6 okadar şaşırdımki bi süreliğine inanamdım 1 saat sonra tartıldım evet doğruymuş 56.6 kalçamı ölçtüm 90 cm olmuş... halbuki diyete başlayınca 100 cm idi...veee kendimi hedefe ulaşmış sayıyorum...dünden bu yana güçlendirmeye başladım...o canım meyvelere kavuştum sonunda bu diyetin en zor tarafı meyve yiyememekti benim için..neyse neyse artık çok rahatladım...eşime gelince büyük bir azimle diyete devam ediyor 1 temmuzda başladım 88 kiloyla...şu an 79.5 ve 8.5 kilo verdi...öyle bir değiştiki anlatamam ...geçenlerde bütün kıyafetlari geniş geldiği için yeni kıyafetler aldık...bu dukan karı koca ikimizide çok değiştirdi etrafta kilo sorunu olan insanlar soruyor nasıl başardınız diye dukan diyince başlıyorlar soru sormaya... ben de genel geçer bilgiler veriyorum..ve internetten araştırmalarını tavsiye ediyorum...bu arada kızlar spor salonunda spor hocası eşliğinde spora başlamayı düşünüyorum...dukanın dediğine göre kilo verdikten sonra 6 ay içinde düzenli sporla sıkılaşma sağlanıyormuş...6 ay geçtikten sonra spora başlarsanız sıkılaşma elde edmezsiniz diyor...bu sebeple spora başlayacağım...erkek kardeşim sporla çok ilgili sürekli vucut çalışıyor çocuğun karın kısmında resmen baklava dilimi görünümlü kasları var kendiside spor salonuna gidiyor ...dediğine göre sürekli aynı eğzersizleri yapınca vucut buna alışıyor ve kas oluşumu duruyormuş sürekli farklı egzersizler çalışmak lazımmış...neyse epey uzun yazdım benimde dukan maceram simdilikbu kadar...darısı siz dukandaşlarımın başına...şunuda anladımki kilomuz sabit kaldığı zamanlarda bile( eğer diyeti bozmadan devam etmişsek )bedende incelme oluyor...bi süre sonra tartıya yansımaya başlıyor....benim kilo kaybım 5+5 ten sonra çok hızlandı...daha geçen hafta bu gün 59.5 kiloydum bu gün ise 56.6 yaklaşık 3 kilo fark ediyor....Bu kilolarımı verdiğim için dukana vede size çok minnettarım....bu forum olmasaydı kesinlikle bu diyeti bu kadar kısa sürede başaramazdım hepinize çok teşekür ediyorum ve sevgilerimi sunuyorum canım arkadaşlarım
Merhaba arkadaşlar,
Dukanda dördüncü günümdeyim. Kitabı henüz almadım. Meyve yemeye ne zaman başlıyoruz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?