Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sadecam gelmiiş canım sana torpil geçeyim aramıza dönmenın şerefine.affedeyım oklavayı unutalım.di mi kızlar?çoook özledık sadecam

başarı oranı çok yüksek olduğu için sayfa 2000lere dayandı zaten biraz inceleyince siz de farkedeksinizdir bu kısa süreli değil tüm yaşama yayılcak hayat tarzı olacak olan bi diyettir

amaniiiin idolüm dönmüşş bide üstüne kilo vermiş süpersin canım benim,hoşgeldiiin yaa çok özledik

bebemm sana tam cevap yazıyodum öğlen komşum kahveye geldi...ben sonra birazdan burda olacak misafirlerim için alışverişe çıktım...şimdide hazırlanmam lazımki bu halde basılmıyım:)) ama kısaca yaptıklarında yediklerinde hiiiiç bir yanlış yok cnm..detaylı olarak yarın konuşalım..öpüyorum kocaman:)

mavişim hoşgeldin yine beni benden aldın
o beni benden alan cümlelerinden birini de işaretledim gözüme gözüme girsin diye
saksmavisini görünce aklıma başka işler geliyoooorrr
hahahahayt

şuraya göz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
ayrıca bu konu kapatılmış maviciiim

sağol sadeca ablacım, dört gözle bekliyorum :)))
kolay gelsiinnnn :)))

Son düzenleme:

yolıcım ben de 5+5 ı bırakıp 1+1 e çark ettım.bugün 800 gr gitmiş

hoşbuldumm canımmm
teyzeler çok komikler ama dimi bebişim callenetics ile şekillenip o mayoların parlaklarından alıcam kendime fuşya yada nickime yaraşır saksmavisi olabilir sonra da yaşar alptekinle modern talking grubunun cheri cheri lady şarkısı eşlğinde dans etmek isterim bi de ama partnerim illa ki yaşar alptekin olsun ve o beyaz taytını giysinsaçlarımın ahu tuğba kabarıklığında ve muhakkak bant takılmış halde olacağını ise belirtmeye bile gerek duymuyorumbantım dore mi olsa acaba
aklına geleni tahmin ediyorum canım keşke başımıza da gelmese tekrar diyiciim ammaaa geliyo..hadi ben de dillendirmiim tekrar diyorum ama yine bi türeme durumu var sizler de farkındasınız zatii ama çok sabırlıyım bu aralar ısrarla link yapıştırıyorum
konunun kapatılması ii olmuş aslında canım en azından tek sayfa ile kaldı sadece bilgilendirme amaçlı kullanılacak bi yer oldu,orda muhabbet devam etseydi emin ol bakmazlardı belki 2 satır okunur

oooooooooo beklenen haber geldi berrinoş sonunda direnişi kırmışşşşşşşş :124::124:
:124::124::124::124::124::124::124:

yaa saks mavisi kardeşim valla duygularıma tercüman oldun kardeşçim o ne yaa. o video seksenlerden kalma ablalar zaten şimdi seksen yaşındadır arkadaki müzikte ero.k film mi desem seksenlerin disco müziklerimi desem bi taaf müzik tam eşimin sevdii şeyler o seksenlere bayılır
ben ablaları gördüm koptım zaten tamamen ..hayatta yapamam o callanetics midir nedir o şeyi. haydaa. bende hemen soguyorum he leslie sansone de beni açmamıştı bi slim in six in start it up ını yapmıştım oda yalan oldu. bu ara hiçbişi yapasım yok eşim yok yanımda işyerinde her günbaşka sorun offf be valla aklımdan bugün hiç tasvip etmediğim düşünceler geçti bu hayat ne anlamsız falan filan, yok anlamı yok ki yaşamın .. neler düşünüyosun kızım dedim sonra :44::44::44: silkindim kendime geldim eşim aradı allahtan sesini duyunca biraz rahatladım

seksi mavi seniiiii hahaha cheri cheri lady yaa
bantın böyle dore olsun evet bi tanesi de zaten saks mavisi mayo giymiş canlarım benim yaa çok güldüm
hayır aksine dediğim gibi hatun herkesi okşuyo, müzik desen erotik, hareketler desen ayrı erotik valla ben bi fena oldum videoyu izlerken kapadım bi soğuk su çarptım yüzüme anca kendime geldim

ay berrinim çok şükür!
Bi şükür duası falan yok mu okuyalım yarebbim ramazanın şerefine herhalde düşebildin
ay ben bile rahatladım yeminle

berrin direnişi kırdı sonunda evet de seninkiler ne iş be yolikam?
ne diyorsun seeen?
faceten ne biçim mesaj attım ama senin dediklerine bak valla hiiiç açmadı seni
neyse öhm
o bel kıvırma hareketi çok komik pelvis rotasyonu!
müzik de erotik erotik aman yarebbi abov dedim izlerken na büüle
ah şu erkekler yaa benim de yazdığımı gördün ne biçim moralimizi bozsalar da hatunuz yahu sevdik mi

Dailymotion - SEVDİM Mİ TAM SEVERİM - EMRAH (HQ Video Klip) - Müzik Kanalı

:89:

Son düzenleme:

ya bebem rongom beni sorma sen derrpesyondayım bu aralar yaa acaba hep pro ile besleniyorum her ögün tavuk yiyorum yemek yemek deilde sanki ilaç alıyor gibiyim ondan mı bilmiyorum. bugün üretim mdr patronun kardeşi bi meseleden dolayı beni badrona şikayet etmiş benimle sorununu çözemeyince. badron yurtdışından aradı böle böle bende anlattım konuyu şöle şöle bana sormadan formlar bilmemneler hazırlanıyo yoli hanım bunu doldurun filan. koç damarım tuttu bunu bana sormadan hazırlamışsın biz burda ..şek başımıyız diye düşündüm inada bindi insan gibi konuşsalar beni sinir etmeseler olmucak. valla cidden bunalım takıldım kızlar bana kızmayın ama biizm fabrikanın bahçesindeki zeytin agaçlarının yükseeek dallarına bakıp aklımdan hiç hoş olmayan şeyler geçirdim yani ne bileyim hiç iyi değildim ama şimdi daha iyiyim iyi ki siz varsınız sanırım ben yalnızlıktan delirceğim.
bu arada face dan baktım msjına online bişiler yazdım iyi düşündün mü tatlım bu ciddi bi karar öfke ile kalkan zararla oturur kira mira istanbul zor tatlım nolr iyi düşün sevgili kuşun eminim iyi çocuktur destekte olur ama sen kendinden başka kimseye güvenme okulun bitsin düzenli işin olsun sonra kadın gibi kadınsın zatenbaşının çaresine bakarsın eminim

yollandacım ya allaha şükür bugün seni sinirlendirsede bir işin var,kocan var yakında kavuşacaksınız bunları düşün at üstünden bu olumsuz düşünceleri.Feysten fotografına bakmıştım fıstık gibi bir hatunsun maşallah, gerçi yüzün gözüküyordu sadece ama olsun
Bak bana önümüzdeki koca bir sene kpssye hazırlanacam,işim olacakmı belli değil, devlete girmek için tabiri caise bir yerimi yırtıcam valla, evlenmek istiyorum ama annemler önce atan diyorlar izin vermiyorlar sevgilim zayıflamama sevinceği yerine sinir ediyor beni,kendisi kilolu benimde kilolu olmamı istiyor herhalde :44:
Daha sayıyabilirim kızlar ama sıkmayayım sizi... Öptüm hepinizi

ah benim canımm. sende genç bi kardeşimizsin bebe gibi galiba. iyiyim canım şimdi sakinledim allahtan. işte aslında şükretmem lazım çoğunluklada ediyorum. ama inan bana yalnızım insan iki laf edicek birini arıyor. işyerinde de odam ayrı birazda iyi aslında ama ne bileyim evde bi kedim yoli var bende onunla konuşuyorum işte

inşallah allah daha güzel günler gösterecek bazı şeylerin bedeli var allah bize önce o bedelleri ödetiyor sonra güzel günleri veriyor
sen daha yolun başındasın bizde o işsizliklerden vslerden geçtik ama inan bana erince bugünleri düşünüp çok şükredeceksn ben ediyorum zaten şükürler olsun otuz yıl bekledim eşimi ben.. neyse duygusallaşıyorum ben susayım
suratım tamam daa iri butlarımı gör sen bi de
kpss de sana başarılar diliyorum umıarm istediin gibi olur herşey canım benim. erkekleri takma kıskançlığından yapıyor sevgilin benimki de ilk başta öyle idi şimdi bana da kg verdir diyor

vuvuum benım canııım iyi olmana sevındım

teşekkurler gulumseee pilates çemberini ben de bır denıyım

melangem harikasın ya süpersin.çok sevindim.bizler de senı çok sevıyoruz canım benım

Merhaba arkadaşlar,
Dukanda dördüncü günümdeyim. Kitabı henüz almadım. Meyve yemeye ne zaman başlıyoruz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

off arkadaşlarım 4 kg yu farkedemediler. Ama onlarda haklılar bu bünyede verilen 4 kg yu anca kıyafetlerimden ben farkedebilirim. Gerçekten zayıfladığımın anlaşılabilmesi için bir 4 kg daha vermem lazım :)) Yola devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…