Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sagol bırtanem 5+5 ı bırakıp 1+1 e dönüş yaptım 800 gr gıttı bugün şaşırdı bunye tabı

sagol bebegım çiçegım.valla ben de mutluyum.5+5 ten çark edıp 1+1 e dönünce sapıttı benım metabolızma

ben bu diyeti yaptım ve 3. gün hastalandım kusma krizine girdim bir daha da tövbeler olsun

fıstıklarım ıyı geceler bugun mısafır yuzunden gıremedım foruma.geçmişi okudum ve şimdi sahur için yatmaya gıdıyorum.çok sevıyorum hepınızi yarın eksılerınız bol olur ınsallah

valla canım ben bunu zamanında indirmişim pcnin bi köşesinde duruyodu hatta ilk indirdiğimde "amaaan bu çok eski video yeaaah işe yaramaz bu,bunlar çoktan yalan olmuştur dedim"sonra bi araştırdım millet çatır çatır inceliyomuş bunla hayret dedim ama tipler harbi komik konsantrasyonumu bozuyolarmüzik desen o biçim,bebeciin dediği gibi kadın bol temasta filan yalnız hareketler fecii zor başladım ama yarım bıraktım her yanım ağrıyo şu an kolumu kaldıramıyorum

sen de canını sıkma yoliciik hepsi üst üste gelmiş olur öyle bazen ama merak etme bu da bi süreç ve geçecek sakın bozma moralini

hahhaa seksüü olcem tabiii parlak saksmavisi mayom ve dore saç bandımla damga vurucamyada dur kız fosforlu yeşil de giyebilirim o da açar beniii teyzelerin hepsi de chery chery lady olmuş zaten baksana hakkaten bol bol temaslı bi video ayy çok komikler konsantre olamıyorum yeminle hadi bu bahanesi olsun ama yapamıyorum ben o harreketleri yaa her yanım ağrıdı

Merhaba arkadaşlar,
Dukanda dördüncü günümdeyim. Kitabı henüz almadım. Meyve yemeye ne zaman başlıyoruz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

şuraya göz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

olsun canım sen devam et bi 4 kg verene kadar ekstra incelmiş de olacaksın gör bak o zaman birden nasıl farkedecekler..ayol ben 7 kg verdimm daha kimse farketmedi,bi yandan ii hadi diyorum demek ki çok da farkedilmiyomuş 7 kg fazla olan halim o kadar göstermiyomuşum demek ki..züğürt tesellisi benimkisi işte

oyy maşallah canım yine döktürmüşsün valla ellerine sağlık

ben bu diyeti yaptım ve 3. gün hastalandım kusma krizine girdim bir daha da tövbeler olsun

hmm geçmiş olsunn, o zaman yeni diyetinizde başarılar dileriz

fıstıklarım ıyı geceler bugun mısafır yuzunden gıremedım foruma.geçmişi okudum ve şimdi sahur için yatmaya gıdıyorum.çok sevıyorum hepınızi yarın eksılerınız bol olur ınsallah

amiiin canım inşallah eksilelim ama ben de artış var yine deliriiciiim ii geceler tatlım yat dinlen

iftar menüme gelelim...

dukan yayla çorbası...

dukan tavuk köftesi...

dukan mantısı....

limonata....ve ...su....

ustune çay....ve dukan çikolatası....

şimdide damla sakızlı türk kahvemi hüpletiyom....

yolandammm o insan gibi konuşma erdemini biz sanırım 80lerde bıraktık. İstanbul beyefendilerinin, hanımefendilerinin son neslinde.
Ben insanlar söz konusu olunca bir beklenti içine girmiyorum, vazgeçtim.
Bir şey beklemeyince, karşılığında ne alırsan al olumsuz bi duygu oluşmuyo. Valla. Beklentilerini ne kadar azaltırsan o kadar az üzülürsün demişti bana bi büyüğüm, haklıymış. :)
ev meselesine gelince, sana yapamam diyodum ya kararımı verdim. Yüksek lisansta kendi evimde olucam. Şimdi değil yani ehehehe heyecanlanma dur o kadar deli değilim
TİKKAT TİKKAT Tüm dukanizm kardeşlerime sesleniyorum:
TOPLANIN YOLİKAYA BASKIN VAAARRR!!!

al işte dert bitmiyo ki
al benden de o kadar
kpss mevzusu benim de başımdan geçicek belki ama 4 senesi var
0 zamana kadar kim öleee kim kala, ama sana başarılar dilerim canım benim
branşın neydi senin?

Canlarım dün akşam size iyi geceler dileyemedim, net sorunlara gark oldu
Sabah uyandığımda kan ter içindeyydim!
Nedenini söyleyeyim:
Rüyamda mozaik pasta yediiiiimmmmm
sonra ben onu gerçek sanıp bir uyandım ki kalkış o kalkış vınnnn tuvalete, oradan tartıya.
Aman yarebbiiiii nasıl şartlamışsam kendimi rüyamda yapıyorum kaçamaklarımı
zayıflamıyorum hala 59.3üm efem, tam dukanın söylediği kilodayım maşşşşallah.
ama her şeeyden canımın istediği her şeyden bir ısırık da değil ha bir porsiyon bitiriyorum
ay sabah korkulu şekilde uyandım vallahi çok fenaydı canlar, neyse ki rüyaymış da diyetim sekteye uğramamış
hepinize bol eksili günleeerrr!!!

edit: light peynirde bile 100 grda %7 yağ oranı var. %2 yağ oranından fazlası ilk 2 aşamada yasak
05 June at 09:18 · Like

facebooktan aldığım bir kullanıcı yorumu,ilgimi çekti. Ekledim, yorumlarınızı bekliyorummm

Son düzenleme:
gunaydııın kızlaar nabersınızaksam yoktum tabı yıne dokturmussunuz.
tartılma sonuclarına devam edıyorum.
eşim bu sabahta -200 ile 96.1 cıktı
bana gelirseeek.ben +larımdan dolayı 57.9 dum
bu sabah +larımın 400gramını gerıde bırakmısım.57.5 cıktım bugun.inşallah en kısa zamanda su +larda kurtulup 56 lara ınmeye baslarım.zaten dukan amca bana 54 olmalısın dedı.55 den 54 e ındı hedefım.

sagol bırtanem 5+5 ı bırakıp 1+1 e dönüş yaptım 800 gr gıttı bugün şaşırdı bunye tabı

berrin tebrık edıyorum supersın yaaaa bravoooooo

Dünkü menüm;
Sabah: omlet
öğlen: ızgara tavuk, salata, haşlanmış sebze
akşam: ızgara somon ve salata, aralarda süt, ve 3 lt su

Etrafın baskısı ile kan değerlerimi yaptırdım; aşırı yumurta tüketmeme rağmen diyet öncesi 270 olan kollesterolüm 218'e düşmüş, TG de 270'den 107'ye düşmüş.
Düşük olan B12 vitaminim yükselmiş, sadece idrarda keton++'di (açlıktan tabi..).
Benim görüşüm şöyle; bu diyetle kilo vermeye devam ettikten ve yağ kaybettikten sonra iddia edildiği gibi yağların yükselmesi filan mümkün değil.
Bence et seçerken kırmızı et ağırlıklı değil tavuk ve balık ağırlıklı beslenme tercih edilmeli. Bir öğün kırmızı et yiyorsanız, öbür öğün balık yada tavuk yemeye çalışın.

Bir hekim olarak ek tavsiyem (Dukan da söylüyor), hergün bir multivitamin tb ve 1000mg C vit almanız. C vit hiç meyve tüketmediğimiz için çok önemli.
Bir de halsizlik hissedenler sadece rejim döneminde (uzun süreler değil) günde bir adet koenzim Q10 tb. alabilir. Direnci artırıp halsizliği azaltıyor.

Hamileler, 50 yaşın üzerindekiler, şeker, kalp ve böbrek rahatsızlığı olanlar bu diyeti yapmamalı.

Sevgiler..

Hele bir 70'in altına düş, o zaman gör tepkileri :)) Ben de 60'lı kiloları iple çekiyorum..
Sevgiler

ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??

hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?

Günaydın doktorum,

Benim de kolesterol problemim var ,ilaç alıyorum ona rağmen 220 civarlarında . (İki sene önce diyetisyenle diyet yapıp 13 kg vermiştim ve ek olarak HERGÜN 60 dak yürüyordum, o sıralar 180 e inmişti). Yürüyüş bence süper bir tedavi.. Bu Dukan ile kolesterolümün artmış olmasından korkuyorum,çünkü yürüyüşleri de eskisi kadar düzenli yapmıyorum. Sizden aldığım bu haber beni biraz rahatlattı ama tabi en kesini gidip kan analizlerimi benim de yaptırmam))

Günaydın kızlar
bu sabah size seksenlerden bir dans figürü ile selam vermek isterim.
dıı nıt nıt nırım nıt nıt
dıı nıt nıt nı nıtttttttttt
aaaaaaaaaaaa
dıı nıt nıt nırım nıt nıt
dıı nıt nıt nı nıtttttttttt
aaaaaaaaaaaa

bugün de düne göre -100 deyim. oysaki ben bugün ellisekiz okkaları ucundan accıkta olsa görmek istiyordum ama şunu anladım ki artılarda da olsam benim gerçek kilom buymuş çünkü iki günde pat diye iniverdim 61,6 dan 59,0 a. birde deli gibi inceliyorum karnım resmen dümdüz oldu. ben elli ikiye kadar inerim diyordum ama sanırım ellibeşten sonra artık kg vermeyi bırakmam lazım zira köprücük kemiklerim ortaya çıktı ve ellerim de resmen madonna nın elleri gibi damarlı damarlı olmaya başladı zayıflamaktan. amanın korkunçç aslında eve yakın bi salon olsada spora yazılsam vucudumu şekle sokmam için spor lazım evde olmuyor bi türlü motive olamadım
bu sabah biraz kaçamak yaptım kahvaltıda. krebime iki tatlı kaşığı normal beyaz un koydum ve bir tatlı kaşığı da vişne reçeli bi gıdımda bal yedim napim sopalık mıyım evet ama napim çok kötüydüm azıcık moral olur diye yedim olduda. kahvaltı olduğu için tolere edebilirim diye düşünüyorum. bakalım yarın sabah ne olacak:18::18::18:

günaydın fıstıklar:) önceliklee tek tek sayfaları bulup alıntı yapamadığımdan burdan toplu tşk konuşmamı yapıcam arz ederim:) yolişkom,vuvum,bebişim,mutlucum,berrincim,sakmavim,yağmırım:),yasemincim,zeynoşcum,elettracım,onuregecim,berkminecim ve ismini şimdi hatırmadoysam affetsin tüm arkadaşlarım hoşbulduuuum çok tşkler....

bebem dünkü yazdıklarında bana göre ters bişi yok..bazen bünyede sapıtıyo işte ne yaptığını....ben şuanki durumumu inan adlandıramıyorum...bu kadar meyveye 1 gün proyla kilo vermek sahiden benide şaşırttı ama ne yediklerimi bende özet geçeyim sen kıyasla canım...sabah peynir ve süt..öğlen bütün tavuk but ayran...akşamüstü acıktım
tavuk suyuna yaptığım koca kase çorba...akşamda 2 dilim et artıı gece kakaolu buzlu tatlandırıcılı süt...ama ben demekki ödem tutmuşum onu verdim bigünde yoksa 1.5 kilo verme şansım pek yok gibi geliyo bana...bu sabahta aynı kiloda kalktım 3 gün pro yapmayı düşünüyorum bugün 3. gün zaten..2 kiloyu ay sonuna kadar verdim verdim veremedim güçlendirmeye geçiyorum ay sonunda...istediğim görüntü oluştu bu halimle bile...zaten kurallara uygun yapılırsa güçlendirmedede kilo vermek mümkünmüş...bence sende bunu deneyebilirsin yani çok az kilon kaldı onuda güçlendirmede verirsin die düşünüyorum..bide kafayı takınca vermesi daha zor oluyo sanırsam...

Migros marka light beyaz peynirde yağ oranı %2. Diğerleri daha yüksek hakikaten. Bir de böreklik lor peynirlerinin yağ oranı %2 civarında ama kahvaltılık lorların yağ oranları çok yüksek arkadaşlar. Ben de uyarayım dedim.

Herkese günaydın bu arada.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…