yaaa kızlar ,şu güllaç işini çözelim artık .ben okudukca size acır oldum valla:26kendim için sorun etmiyorum zaten güçlendirmedeyim,siz kışkırtmasanız tatlıda pek aklıma gelmez hani).güllacı biz evde açamayız o özel kalıplar özel ocaklarda akıtma şeklinde çok zahmetli yapılan bi yufka cinsi.amaaaaa ne yani benim kuzucuklarım hem oruç tutup hem güllaçsızmı kalsın valla üzülürüm.(ahhhah yakın olsak ben sizi envayi çeşit güllaçla beslemezmiyim ki.)şimdi gelelim çözüme hazır güllaç yaprağı alınır,sıfır yağlı süt ve tatlandırıcı kullanarak güllaç yapılır meyve yada fındık fıstık yok tabi veee abartmadan yenir .sizlerki ne kaçamaklar yaptınız diyet pudinkler mi,magnumlarmı:131: hangisini sayayım:125:.şuncacık güllaçda tek suçlu nışasta onuda sütünü bol koyarsınız maksat nefis körletmek valla söz dukan amcayada söylemem :85:.tek sorun berrinin oklavası eh artık o kadar zahmetede katlanın canlarım.
valla kızlar kaçamak yapmadığım halde +larda olan ben bıle bıktım artık seyırdengüçlendırmeye gecmek istıyorum 5+5 ten 1+1 e u dönüşü yaptım 800 gr gıttı.çok mutluyum bugün hala seyırde ömur tuketmek istıyorsanız yıyın güllacınızı beden demesı sonra oflanıp kılo aldım berrın oklava göster demeyın :82:ben uyarayım da sız nasıl ıstersenız öyle yapın eli oklavalı olarak uyarılarımı yaptım içim rahattır efenım butun tatlıların hastası olan hatta şu an delı gıbı canı tatlı isteyen regli yaklaşmış olan ben bıle tarcınlı süte boğdum kendımı. az daha sıkın dısınızı sonra ıstersenız ömür boyu sadece tatlı yıyın güzellerım benım sevıyorum hepinizi
inşallah herşey istediğin gibi olur canım. ben de iki gün pro yapıyrum. diğer günler pro sebze. aslında yavaş yavaş güçlendirme tarzı beslensem bu beş günde metoyu biraz alıştırsam diyorum ama elim gitmiyor karbonlu besinlere suçluluk duyuyorum. artık davetler olduğunda bakıcaz biraz daha serbest davranabilirim o zaman..
ohh çok şükür hadi gözün aydın canım
oooooooooo beklenen haber geldi berrinoş sonunda direnişi kırmışşşşşşşş :124::124:
:124::124::124::124::124::124::124:
patlattım ensesıne metabolızmamın.çok oluyosun sen artık dedım .yolım ya cok mutluyum
seksi mavi seniiiii hahaha cheri cheri lady yaa
bantın böyle dore olsun evet bi tanesi de zaten saks mavisi mayo giymiş canlarım benim yaa çok güldüm
hayır aksine dediğim gibi hatun herkesi okşuyo, müzik desen erotik, hareketler desen ayrı erotik valla ben bi fena oldum videoyu izlerken kapadım bi soğuk su çarptım yüzüme anca kendime geldim
ay berrinim çok şükür!
Bi şükür duası falan yok mu okuyalım yarebbim ramazanın şerefine herhalde düşebildin
ay ben bile rahatladım yeminle
oooooooooo beklenen haber geldi berrinoş sonunda direnişi kırmışşşşşşşş :124::124:
:124::124::124::124::124::124::124:
yaa saks mavisi kardeşim valla duygularıma tercüman oldun kardeşçim o ne yaa.o video seksenlerden kalma ablalar zaten şimdi seksen yaşındadır arkadaki müzikte ero.k film mi desem seksenlerin disco müziklerimi desem bi taaf müzik tam eşimin sevdii şeyler o seksenlere bayılır
ben ablaları gördüm koptım zaten tamamen ..hayatta yapamam o callanetics midir nedir o şeyi. haydaa.bende hemen soguyorum he leslie sansone de beni açmamıştı bi slim in six in start it up ını yapmıştım oda yalan oldu. bu ara hiçbişi yapasım yok eşim yok yanımda işyerinde her günbaşka sorun offf be valla aklımdan bugün hiç tasvip etmediğim düşünceler geçti bu hayat ne anlamsız falan filan, yok anlamı yok ki yaşamın .. neler düşünüyosun kızım dedim sonra :44::44::44: silkindim kendime geldim eşim aradı allahtan sesini duyunca biraz rahatladım
seksi mavi seniiiii hahaha cheri cheri lady yaa
bantın böyle dore olsun evet bi tanesi de zaten saks mavisi mayo giymiş canlarım benim yaa çok güldüm
hayır aksine dediğim gibi hatun herkesi okşuyo, müzik desen erotik, hareketler desen ayrı erotik valla ben bi fena oldum videoyu izlerken kapadım bi soğuk su çarptım yüzüme anca kendime geldim
ay berrinim çok şükür!
Bi şükür duası falan yok mu okuyalım yarebbim ramazanın şerefine herhalde düşebildin
ay ben bile rahatladım yeminle
Merhaba arkadaşlar,
Dukanda dördüncü günümdeyim. Kitabı henüz almadım. Meyve yemeye ne zaman başlıyoruz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
off arkadaşlarım 4 kg yu farkedemediler. Ama onlarda haklılar bu bünyede verilen 4 kg yu anca kıyafetlerimden ben farkedebilirim. Gerçekten zayıfladığımın anlaşılabilmesi için bir 4 kg daha vermem lazım :)) Yola devamm
sagol tatlımbugun gecmısı okuyup anca gelebıldm. misafır vardı ev curcuna bır de yoldan geldıklerı ıcın oruç tutmuyorlardı oruclu oruçlu ıslak kekler börekler kısırlar yaptım onlara yogundum bugun
ben bu diyeti yaptım ve 3. gün hastalandım kusma krizine girdim bir daha da tövbeler olsun
fıstıklarım ıyı gecelerbugun mısafır yuzunden gıremedım foruma. geçmişi okudum ve şimdi sahur için yatmaya gıdıyorum. çok sevıyorum hepınızi yarın eksılerınız bol olur ınsallah
teşekkürler berrinciğim,umarım böyle devam eder...(+ sız)...melangem harikasın ya süpersin.çok sevindim. bizler de senı çok sevıyoruz canım benım
ya bebem rongom beni sorma sen derrpesyondayım bu aralaryaa acaba hep pro ile besleniyorum her ögün tavuk yiyorum yemek yemek deilde sanki ilaç alıyor gibiyim ondan mı bilmiyorum. bugün üretim mdr patronun kardeşi bi meseleden dolayı beni badrona şikayet etmiş benimle sorununu çözemeyince. badron yurtdışından aradı böle böle bende anlattım konuyu şöle şöle bana sormadan formlar bilmemneler hazırlanıyo yoli hanım bunu doldurun filan. koç damarım tuttu bunu bana sormadan hazırlamışsın biz burda ..şek başımıyız diye düşündüm inada bindi insan gibi konuşsalar beni sinir etmeseler olmucak. valla cidden bunalım takıldım kızlar bana kızmayın ama biizm fabrikanın bahçesindeki zeytin agaçlarının yükseeek dallarına bakıp aklımdan hiç hoş olmayan şeyler geçirdim yani ne bileyim hiç iyi değildim ama şimdi daha iyiyim iyi ki siz varsınız sanırım ben yalnızlıktan delirceğim.
bu arada face dan baktım msjına online bişiler yazdım iyi düşündün mü tatlım bu ciddi bi karar öfke ile kalkan zararla oturur kira mira istanbul zor tatlım nolr iyi düşün sevgili kuşun eminim iyi çocuktur destekte olur ama sen kendinden başka kimseye güvenme okulun bitsin düzenli işin olsun sonra kadın gibi kadınsın zatenbaşının çaresine bakarsın eminim
yollandacım ya allaha şükür bugün seni sinirlendirsede bir işin var,kocan var yakında kavuşacaksınız bunları düşün at üstünden bu olumsuz düşünceleri.Feysten fotografına bakmıştım fıstık gibi bir hatunsun maşallah, gerçi yüzün gözüküyordu sadece ama olsun
Bak bana önümüzdeki koca bir sene kpssye hazırlanacam,işim olacakmı belli değil, devlete girmek için tabiri caise bir yerimi yırtıcam valla, evlenmek istiyorum ama annemler önce atan diyorlar izin vermiyorlarsevgilim zayıflamama sevinceği yerine sinir ediyor beni,kendisi kilolu benimde kilolu olmamı istiyor herhalde :44:
Daha sayıyabilirim kızlar ama sıkmayayım sizi... Öptüm hepinizi
sagol bırtanem5+5 ı bırakıp 1+1 e dönüş yaptım 800 gr gıttı bugün şaşırdı bunye tabı
off arkadaşlarım 4 kg yu farkedemediler. Ama onlarda haklılar bu bünyede verilen 4 kg yu anca kıyafetlerimden ben farkedebilirim. Gerçekten zayıfladığımın anlaşılabilmesi için bir 4 kg daha vermem lazım :)) Yola devamm
Dünkü menüm;
Sabah: omlet
öğlen: ızgara tavuk, salata, haşlanmış sebze
akşam: ızgara somon ve salata, aralarda süt, ve 3 lt su
Etrafın baskısı ile kan değerlerimi yaptırdım; aşırı yumurta tüketmeme rağmen diyet öncesi 270 olan kollesterolüm 218'e düşmüş, TG de 270'den 107'ye düşmüş.
Düşük olan B12 vitaminim yükselmiş, sadece idrarda keton++'di (açlıktan tabi..).
Benim görüşüm şöyle; bu diyetle kilo vermeye devam ettikten ve yağ kaybettikten sonra iddia edildiği gibi yağların yükselmesi filan mümkün değil.
Bence et seçerken kırmızı et ağırlıklı değil tavuk ve balık ağırlıklı beslenme tercih edilmeli. Bir öğün kırmızı et yiyorsanız, öbür öğün balık yada tavuk yemeye çalışın.
Bir hekim olarak ek tavsiyem (Dukan da söylüyor), hergün bir multivitamin tb ve 1000mg C vit almanız. C vit hiç meyve tüketmediğimiz için çok önemli.
Bir de halsizlik hissedenler sadece rejim döneminde (uzun süreler değil) günde bir adet koenzim Q10 tb. alabilir. Direnci artırıp halsizliği azaltıyor.
Hamileler, 50 yaşın üzerindekiler, şeker, kalp ve böbrek rahatsızlığı olanlar bu diyeti yapmamalı.
Sevgiler..
yolandammm o insan gibi konuşma erdemini biz sanırım 80lerde bıraktık. İstanbul beyefendilerinin, hanımefendilerinin son neslinde.
Ben insanlar söz konusu olunca bir beklenti içine girmiyorum, vazgeçtim.
Bir şey beklemeyince, karşılığında ne alırsan al olumsuz bi duygu oluşmuyo. Valla. Beklentilerini ne kadar azaltırsan o kadar az üzülürsün demişti bana bi büyüğüm, haklıymış. :)
ev meselesine gelince, sana yapamam diyodum ya kararımı verdim. Yüksek lisansta kendi evimde olucam. Şimdi değil yani ehehehe heyecanlanma dur o kadar deli değilim
TİKKAT TİKKAT Tüm dukanizm kardeşlerime sesleniyorum:
TOPLANIN YOLİKAYA BASKIN VAAARRR!!!
al işte dert bitmiyo ki
al benden de o kadar
kpss mevzusu benim de başımdan geçicek belki ama 4 senesi var
0 zamana kadar kim öleee kim kala, ama sana başarılar dilerim canım benim
branşın neydi senin?
Canlarım dün akşam size iyi geceler dileyemedim, net sorunlara gark oldu
Sabah uyandığımda kan ter içindeyydim!
Nedenini söyleyeyim:
Rüyamda mozaik pasta yediiiiimmmmm
sonra ben onu gerçek sanıp bir uyandım ki kalkış o kalkış vınnnn tuvalete, oradan tartıya.
Aman yarebbiiiii nasıl şartlamışsam kendimi rüyamda yapıyorum kaçamaklarımı
zayıflamıyorum hala 59.3üm efem, tam dukanın söylediği kilodayım maşşşşallah.
ama her şeeyden canımın istediği her şeyden bir ısırık da değil ha bir porsiyon bitiriyorum
ay sabah korkulu şekilde uyandım vallahi çok fenaydı canlar, neyse ki rüyaymış da diyetim sekteye uğramamış
hepinize bol eksili günleeerrr!!!
edit: light peynirde bile 100 grda %7 yağ oranı var. %2 yağ oranından fazlası ilk 2 aşamada yasak
05 June at 09:18 · Like
facebooktan aldığım bir kullanıcı yorumu,ilgimi çekti. Ekledim, yorumlarınızı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?