Günaydın kızlar
bu sabah size seksenlerden bir dans figürü ile selam vermek isterim.
dıı nıt nıt nırım nıt nıt
dıı nıt nıt nı nıtttttttttt
aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
bugün de düne göre -100 deyim. oysaki ben bugün ellisekiz okkaları ucundan accıkta olsa görmek istiyordum ama şunu anladım ki artılarda da olsam benim gerçek kilom buymuş çünkü iki günde pat diye iniverdim 61,6 dan 59,0 a. birde deli gibi inceliyorum karnım resmen dümdüz oldu. ben elli ikiye kadar inerim diyordum ama sanırım ellibeşten sonra artık kg vermeyi bırakmam lazım zira köprücük kemiklerim ortaya çıktı ve ellerim de resmen madonna nın elleri gibi damarlı damarlı olmaya başladı zayıflamaktan. amanın korkunççaslında eve yakın bi salon olsada spora yazılsam vucudumu şekle sokmam için spor lazım evde olmuyor bi türlü motive olamadım
bu sabah biraz kaçamak yaptım kahvaltıda. krebime iki tatlı kaşığı normal beyaz un koydum ve bir tatlı kaşığı da vişne reçeli bi gıdımda bal yedim napim sopalık mıyım evetama napim çok kötüydüm azıcık moral olur diye yedim olduda. kahvaltı olduğu için tolere edebilirim diye düşünüyorum. bakalım yarın sabah ne olacak:18::18::18:
Günaydın kızlar
aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
bugün de düne göre -100 deyim. oysaki ben bugün ellisekiz okkaları ucundan accıkta olsa görmek istiyordum ama şunu anladım ki artılarda da olsam benim gerçek kilom buymuş çünkü iki günde pat diye iniverdim 61,6 dan 59,0 a. birde deli gibi inceliyorum karnım resmen dümdüz oldu. ben elli ikiye kadar inerim diyordum ama sanırım ellibeşten sonra artık kg vermeyi bırakmam lazım zira köprücük kemiklerim ortaya çıktı ve ellerim de resmen madonna nın elleri gibi damarlı damarlı olmaya başladı zayıflamaktan. amanın korkunççaslında eve yakın bi salon olsada spora yazılsam vucudumu şekle sokmam için spor lazım evde olmuyor bi türlü motive olamadım
bu sabah biraz kaçamak yaptım kahvaltıda. krebime iki tatlı kaşığı normal beyaz un koydum ve bir tatlı kaşığı da vişne reçeli bi gıdımda bal yedim napim sopalık mıyım evetama napim çok kötüydüm azıcık moral olur diye yedim olduda. kahvaltı olduğu için tolere edebilirim diye düşünüyorum. bakalım yarın sabah ne olacak:18::18::18:
ben bu diyeti yaptım ve 3. gün hastalandım kusma krizine girdim bir daha da tövbeler olsun
ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??
hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?
hoşgeldın tatlım aramıza.sana da hayırlı Ramazanlar
Ben de ne zamandır sorcam fırsat olmuyor..ne oldular ben de bilmiyorum walla..kahveli değil de kahverengiden bahsediyorsun değil mi?
Bir de penac da yok...
Bu arada herkese günaydın arkadaşlarr
Berrin hadi geçmiş olsun çok sevindim -800 gramına..
canım bu arada senin başladığın ne kadar oldu diyete,4 kilodasın değil mi hala? yoksa sen oklavanla bizimi kandırıyorsun ,kaçamakçımısın yoksa sen de hııı
Günaydın kızlar
aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
Günaydın doktorum,
Benim de kolesterol problemim var ,ilaç alıyorum ona rağmen 220 civarlarında . (İki sene önce diyetisyenle diyet yapıp 13 kg vermiştim ve ek olarak HERGÜN 60 dak yürüyordum, o sıralar 180 e inmişti). Yürüyüş bence süper bir tedavi.. Bu Dukan ile kolesterolümün artmış olmasından korkuyorum,çünkü yürüyüşleri de eskisi kadar düzenli yapmıyorum. Sizden aldığım bu haber beni biraz rahatlattı ama tabi en kesini gidip kan analizlerimi benim de yaptırmam))
çok geçmiş olsun...bencede bırakman çok isabet olmuş herbünyeye uycak die bi kural yok sonuçta...belkide kusmalarınız başka bişeyin habercisidir bi doktora görünün sonuçta daha evvelden yemediğimiz yada içmediğimiz bişi yok...kısaca kusturcak bi yemek yok bu diyette...bence okunmamış kitap edinilmemiş bilgi var...uzun zamandır bu diyeti yapan ve nerdeyse 30 kilo veren biri olarak söylüyorumki kulaktan dolma bilgilerle yapılan diyet sonuna kadar başarılı olamaz
off arkadaşlarım 4 kg yu farkedemediler. Ama onlarda haklılar bu bünyede verilen 4 kg yu anca kıyafetlerimden ben farkedebilirim. Gerçekten zayıfladığımın anlaşılabilmesi için bir 4 kg daha vermem lazım :)) Yola devamm
ben bu diyeti yaptım ve 3. gün hastalandım kusma krizine girdim bir daha da tövbeler olsun
bu arada geçmişte bi arkadaş sormuştu sarkma oldumu die...bende bacaklarda bişi yok iç bacak bölgesi bile toparlandı asıl sorunum göbek ve karın olduğundan normaldede orası bile toparlandı sarma deil ama hafif bi yımışaklık söz konusu:) kollarımda kötü deil ama bende güçlendirmede karın ve kollara yönelik sıkılaştırma çabasına girişcem...sanırım pro ağırlıklı beslenildiğinden öyle kötü sarkma deformasyon falan sözkonusu deil..
yolıcım ben de 5+5 ı bırakıp 1+1 e çark ettım.bugün 800 gr gitmiş
gunaydııın kızlaar nabersınızaksam yoktum tabı yıne dokturmussunuz.
tartılma sonuclarına devam edıyorum.
eşim bu sabahta -200 ile 96.1 cıktı
bana gelirseeek.ben +larımdan dolayı 57.9 dum
bu sabah +larımın 400gramını gerıde bırakmısım.57.5 cıktım bugun.inşallah en kısa zamanda su +larda kurtulup 56 lara ınmeye baslarım.zaten dukan amca bana 54 olmalısın dedı.55 den 54 e ındı hedefım.
berrin tebrık edıyorum supersın yaaaa bravoooooo
oooooooooo beklenen haber geldi berrinoş sonunda direnişi kırmışşşşşşşş :124::124:
:124::124::124::124::124::124::124:
yaa saks mavisi kardeşim valla duygularıma tercüman oldun kardeşçim o ne yaa.o video seksenlerden kalma ablalar zaten şimdi seksen yaşındadır arkadaki müzikte ero.k film mi desem seksenlerin disco müziklerimi desem bi taaf müzik tam eşimin sevdii şeyler o seksenlere bayılır
ben ablaları gördüm koptım zaten tamamen ..hayatta yapamam o callanetics midir nedir o şeyi. haydaa.bende hemen soguyorum he leslie sansone de beni açmamıştı bi slim in six in start it up ını yapmıştım oda yalan oldu. bu ara hiçbişi yapasım yok eşim yok yanımda işyerinde her günbaşka sorun offf be valla aklımdan bugün hiç tasvip etmediğim düşünceler geçti bu hayat ne anlamsız falan filan, yok anlamı yok ki yaşamın .. neler düşünüyosun kızım dedim sonra :44::44::44: silkindim kendime geldim eşim aradı allahtan sesini duyunca biraz rahatladım
oy oy daha senin önünde kocaman 4 sene var tatlım,keşke benimkide o kadar uzun olsaydı,ben seneye hazırlanacam, matematik öğretmeniyim.yolandammm o insan gibi konuşma erdemini biz sanırım 80lerde bıraktık. İstanbul beyefendilerinin, hanımefendilerinin son neslinde.
Ben insanlar söz konusu olunca bir beklenti içine girmiyorum, vazgeçtim.
Bir şey beklemeyince, karşılığında ne alırsan al olumsuz bi duygu oluşmuyo. Valla. Beklentilerini ne kadar azaltırsan o kadar az üzülürsün demişti bana bi büyüğüm, haklıymış. :)
ev meselesine gelince, sana yapamam diyodum ya kararımı verdim. Yüksek lisansta kendi evimde olucam. Şimdi değil yani ehehehe heyecanlanma dur o kadar deli değilim
TİKKAT TİKKAT Tüm dukanizm kardeşlerime sesleniyorum:
TOPLANIN YOLİKAYA BASKIN VAAARRR!!!
al işte dert bitmiyo ki
al benden de o kadar
kpss mevzusu benim de başımdan geçicek belki ama 4 senesi var
0 zamana kadar kim öleee kim kala, ama sana başarılar dilerim canım benim
branşın neydi senin?
Canlarım dün akşam size iyi geceler dileyemedim, net sorunlara gark oldu
Sabah uyandığımda kan ter içindeyydim!
Nedenini söyleyeyim:
Rüyamda mozaik pasta yediiiiimmmmm
sonra ben onu gerçek sanıp bir uyandım ki kalkış o kalkış vınnnn tuvalete, oradan tartıya.
Aman yarebbiiiii nasıl şartlamışsam kendimi rüyamda yapıyorum kaçamaklarımı
zayıflamıyorum hala 59.3üm efem, tam dukanın söylediği kilodayım maşşşşallah.
ama her şeeyden canımın istediği her şeyden bir ısırık da değil ha bir porsiyon bitiriyorum
ay sabah korkulu şekilde uyandım vallahi çok fenaydı canlar, neyse ki rüyaymış da diyetim sekteye uğramamış
hepinize bol eksili günleeerrr!!!
edit: light peynirde bile 100 grda %7 yağ oranı var. %2 yağ oranından fazlası ilk 2 aşamada yasak
05 June at 09:18 · Like
facebooktan aldığım bir kullanıcı yorumu,ilgimi çekti. Ekledim, yorumlarınızı bekliyorummm
ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??
hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?