Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canıııım çok tebrik ederimmm sabrın sonu yolandaaa:) valla bende senin gibi düşünüyorum tatlım ay sonuna kadar ne veririm bilmem ama bende el frenini çekecem artık:)) zira iltifat iltifat gına geldi sanırsın 58 kiloyum millet yeter artık çok güsel oldun artık verme demeye başladı..açıkcası bende şuandan memnunum yıllar önce kalçadan çıkmayan pantolanlar rahat rahat oluyo daha ne dimi ama:))
bu arada geçmişte bi arkadaş sormuştu sarkma oldumu die...bende bacaklarda bişi yok iç bacak bölgesi bile toparlandı asıl sorunum göbek ve karın olduğundan normaldede orası bile toparlandı sarma deil ama hafif bi yımışaklık söz konusu:) kollarımda kötü deil ama bende güçlendirmede karın ve kollara yönelik sıkılaştırma çabasına girişcem...sanırım pro ağırlıklı beslenildiğinden öyle kötü sarkma deformasyon falan sözkonusu deil..

tebrik ederiiimmm..senin adına sevindim kırdın şeytanın bacağını iki günde

ben bu diyeti yaptım ve 3. gün hastalandım kusma krizine girdim bir daha da tövbeler olsun

çok geçmiş olsun...bencede bırakman çok isabet olmuş herbünyeye uycak die bi kural yok sonuçta...belkide kusmalarınız başka bişeyin habercisidir bi doktora görünün sonuçta daha evvelden yemediğimiz yada içmediğimiz bişi yok...kısaca kusturcak bi yemek yok bu diyette...bence okunmamış kitap edinilmemiş bilgi var...uzun zamandır bu diyeti yapan ve nerdeyse 30 kilo veren biri olarak söylüyorumki kulaktan dolma bilgilerle yapılan diyet sonuna kadar başarılı olamaz

herkeslereee günaydınnnnnnnnnnn

dün çok işim vardı katılamadım tatlı sohbetlerinize ancakk akşam geçmişi okudum bitirdim

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm özellikle berrinimm şeytanın bacağını kırmışsın -800 süper valla darısı bizlere, yalnız bi durum var dün hastalanmam gerekiyordu ama tık yok hala davul gibi karnımla dolanıyorum öyle napsam bilemedim habire şiştiğim için kilo da veremiyorum bugün son sebze günüm yarından itibaren 5 gün daha proda olucam bi hastalansaydım ikisi birlikte çok güzel olucaktı

ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??

hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?

Ben de ne zamandır sorcam fırsat olmuyor..ne oldular ben de bilmiyorum walla..kahveli değil de kahverengiden bahsediyorsun değil mi?
Bir de penac da yok...

Bu arada herkese günaydın arkadaşlarr
Berrin hadi geçmiş olsun çok sevindim -800 gramına..
canım bu arada senin başladığın ne kadar oldu diyete,4 kilodasın değil mi hala? yoksa sen oklavanla bizimi kandırıyorsun ,kaçamakçımısın yoksa sen de hııı

evet evet kahverengi

Tebrikler tatlım,
Ben malesef bu kadar rahat kg lar veremiyorum Napiim Ama yaşla da ilgili biraz..... Devam etcez napcaz!

Bence kollesterol meselesi çok abartılıyor.
220 kollesterol çok da yüksek değil.
Çok zayıflarda da bazen çok yüksek kollesterol oluyor.
Ailesel bir şey.
Sevgiler

kızlar bende iki günden beri bu diyeti yapıyorum hemde, vallahi kendimi daha hafif hissediyorum. bir kilo vermişim zaten 52,8 olmuşum.:)

Sevgili Sadece 26 kiloyu vermen ne kadar sürdü?
Sevgiler

canım benimde 4 kg gittiğinde arkadaşlarım farketmedi böyle ağızlarına bakıyorum bişey diyeceklermi diye tık yok havadan sudan şeyler :))) ne üzülmüştüm ama pes etmedim hemde 20 günlük durağanlığa rağmen şimdi 7 kg gitti herkes farkediyo şu anda. darısı başına canım

aynen bencede öyle canım.pro danmı ne hikmetse öyle sarkma falan olmuyor.ben yaş olarak sizlerden çok fazla olmama rağmen sarkma olmadı.başlarda kollarda ve bacak içlerinde vardı baya korktum ama toparlandı.biraz sıkılaştırma gerek tabii.yine ne diyoruzYAŞASIN DUKAN bu adam işi biliyor

teşekkür ederim tatlım

Yolandacım içini ferah tut böyle şeyler düşünme canım. evet işin gerçekten zor eşin ayır yerde işin ayrı yerde. keşke sen eşin ve işin bir yerde toplanabilseniz belki hayat daha kolay olurdu o zaman senin için. yine de içini karartma bol bol dua et. ben de senin için dua edicem canım...

oy oy daha senin önünde kocaman 4 sene var tatlım,keşke benimkide o kadar uzun olsaydı,ben seneye hazırlanacam, matematik öğretmeniyim.
Bugün davet var bizde,işte zurnanın zırt dediği yer pastırmalar,sucuklar,hurmalar,tatlılar,börekler,taze sıcacık pideler,sarmalar,mantılar,daha sayıyayım mı :84: :84: Dayanması zor :84: Sofraya oturmayı düşünmüyorum valla,mutfakta yemeğimi yemeyi düşünüyorum,bakalım ne kadar başarılı olucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…