herkeslereee günaydınnnnnnnnnnn
dün çok işim vardı katılamadım tatlı sohbetlerinize ancakk akşam geçmişi okudum bitirdim
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummözellikle berrinimm şeytanın bacağını kırmışsın -800 süper valla darısı bizlere, yalnız bi durum var dün hastalanmam gerekiyordu ama tık yok hala davul gibi karnımla dolanıyorum öyle napsam bilemedim habire şiştiğim için kilo da veremiyorum bugün son sebze günüm yarından itibaren 5 gün daha proda olucam bi hastalansaydım ikisi birlikte çok güzel olucaktı
Ben de ne zamandır sorcam fırsat olmuyor..ne oldular ben de bilmiyorum walla..kahveli değil de kahverengiden bahsediyorsun değil mi?
Bir de penac da yok...
Bu arada herkese günaydın arkadaşlarr
Berrin hadi geçmiş olsun çok sevindim -800 gramına..
canım bu arada senin başladığın ne kadar oldu diyete,4 kilodasın değil mi hala? yoksa sen oklavanla bizimi kandırıyorsun ,kaçamakçımısın yoksa sen de hııı
Berrinin yeniden kilo verdiğini gösteren Rabbime şükürler olsun. Afferin sana Berrincim.
günaydın fıstıklar:) önceliklee tek tek sayfaları bulup alıntı yapamadığımdan burdan toplu tşk konuşmamı yapıcam arz ederim:) yolişkom,vuvum,bebişim,mutlucum,berrincim,sakmavim,yağmırım:),yasemincim,zeynoşcum,elettracım,onuregecim,berkminecim ve ismini şimdi hatırmadoysam affetsin tüm arkadaşlarım hoşbulduuuum çok tşkler....
bebem dünkü yazdıklarında bana göre ters bişi yok..bazen bünyede sapıtıyo işte ne yaptığını....ben şuanki durumumu inan adlandıramıyorum...bu kadar meyveye 1 gün proyla kilo vermek sahiden benide şaşırttı ama ne yediklerimi bende özet geçeyim sen kıyasla canım...sabah peynir ve süt..öğlen bütün tavuk but ayran...akşamüstü acıktım
tavuk suyuna yaptığım koca kase çorba...akşamda 2 dilim et artıı gece kakaolu buzlu tatlandırıcılı süt...ama ben demekki ödem tutmuşum onu verdim bigünde yoksa 1.5 kilo verme şansım pek yok gibi geliyo bana...bu sabahta aynı kiloda kalktım 3 gün pro yapmayı düşünüyorum bugün 3. gün zaten..2 kiloyu ay sonuna kadar verdim verdim veremedim güçlendirmeye geçiyorum ay sonunda...istediğim görüntü oluştu bu halimle bile...zaten kurallara uygun yapılırsa güçlendirmedede kilo vermek mümkünmüş...bence sende bunu deneyebilirsin yani çok az kilon kaldı onuda güçlendirmede verirsin die düşünüyorum..bide kafayı takınca vermesi daha zor oluyo sanırsam...
Migros marka light beyaz peynirde yağ oranı %2. Diğerleri daha yüksek hakikaten. Bir de böreklik lor peynirlerinin yağ oranı %2 civarında ama kahvaltılık lorların yağ oranları çok yüksek arkadaşlar. Ben de uyarayım dedim.
Herkese günaydın bu arada.:79:
Selam kizlar
En son 1222. sayfada kalmisim. :)
Dukan rejimine ara verdim. Tatil yaptim. Hafta basi da ise dondum.
Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.
:)))
Selam kizlar
Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.
Selam kizlar
hoşgeldiiiinnn
2 sayfa öncesinde senin adın geçmişti kalbin temizmiş
tebrik ediyorum valla süpersin.
Ben de ne zamandır sorcam fırsat olmuyor..ne oldular ben de bilmiyorum walla..kahveli değil de kahverengiden bahsediyorsun değil mi?
Bir de penac da yok...
Bu arada herkese günaydın arkadaşlarr
Berrin hadi geçmiş olsun çok sevindim -800 gramına..
canım bu arada senin başladığın ne kadar oldu diyete,4 kilodasın değil mi hala? yoksa sen oklavanla bizimi kandırıyorsun ,kaçamakçımısın yoksa sen de hııı
evet evet kahverengi
ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??
hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?
sadeca ablacım valla ben de güçlendirmeye geçiyorum hihihihi
bugün duş alırken kendime şöyle bi aynada baktım da..
Yolandanın dediği gibi olmuş ellerim, göğüs kafesim falan. iman tahtam kemik kemik çıkmış
Yumruk da etki etmedi zaten
ama seni can-ı gönülden tebrk ediyorum valla bravo! Örnek kadınsın sen hepimize!
Şimdi sıra güçlendirme ve spor zamanı :)))
Günaydın, teşekkürler hocam bu güzel bilgi için. :)))
Ben de light peynirlerde yağ oranı az olan bir peynir olarak köy peyniri tercih ediyorum kapalı kutuda almazsam.
Köy peyniri tüketen var mı aranızda? Yağ oranı düşük değil mi onun? Tuzu da az.
Selam kizlar
Ay inanamiyorum kizlar size. Yemin ederim tuylerim urperdi. Cok mutlu oldum unutmadiginiza. Kahverengi de tatilde. Dur cepten arayim o da girsin. Ayyyyyyyyyyyy.... cok cok cok cok mutlu oldum.
Selam kizlar
Merhaba sevgili Dukan. Ben de biraz önce çok eski sayfalara bakıyordum, ilk 700 sayfa falan. Seni görünce ne alemde acaba diye içimden geçirmiştim. Anmasam yolda kalacakmışsın yani.Bundan sonrası için kolaylıklar diliyorum.
sadeca ablacım valla ben de güçlendirmeye geçiyorum hihihihi
bugün duş alırken kendime şöyle bi aynada baktım da..
Yolandanın dediği gibi olmuş ellerim, göğüs kafesim falan. iman tahtam kemik kemik çıkmış
Yumruk da etki etmedi zaten
ama seni can-ı gönülden tebrk ediyorum valla bravo! Örnek kadınsın sen hepimize!
Şimdi sıra güçlendirme ve spor zamanı :)))
Günaydın, teşekkürler hocam bu güzel bilgi için. :)))
Ben de light peynirlerde yağ oranı az olan bir peynir olarak köy peyniri tercih ediyorum kapalı kutuda almazsam.
Köy peyniri tüketen var mı aranızda? Yağ oranı düşük değil mi onun? Tuzu da az.
Bu arada yanlis anlasilmasin o kadar yemegi yedim ama daha once hic spor yapmiyordum, aman alirim diye tatilde hep yurudum. Demek ki bastan spor arti diyet yapsaymisim daha cok verirmisim. neyse ise donduk. yine spor yapma imkani yok ne olacak bilemedigimden pazartesi basladim Dukan rejimine yeniden. yalniz aksamlari sapittim. insallah bugunden itibaren korurum. yine 7 gunluk saf protein yapacagim. gecen sefer 5 haftada 7 kilo vermistim. insallah yine oyle olur.
SADECA... Valla sana hayranim. Benim de vermem gereken kilo seninki kadar. Lutfen bana destek cik. Sıkılmamam lazim ama sıkılıp biraktim iste((((
Neyse soyle dusunmeliyim. Bir sene yetecek kadar agir yemek yedim. Artik Protein zamani.
Herkese yurekten sevgiler.
ay cooooooooook mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?