Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yasemınım teşekkur ederım canım.ben de aynen davul gıbıyım ona ragmen kılo verdım regl bıtsın bakalım daha neler olacak?

reglım bıtsın tıckerı öyle degıştrcem süprız olsun.yok tatlım dırendı benım bunye.oklavalar herkese.ben yaparsam sız benı dövün.hazıran 7 den berı dıyetteyım dalga gecıyor kılolarım ve metabolızman benle ama gıremedgm kıyafetlere gırıyorum şimdi.artık s bedenlere geçiş yaptım.

vücudum regl sinyalleri veriyor resmen heryerim ağrıyor dizlerim filan.karnım davul gibi.başım ağrıyor.akşama kesin regl olucam artık

sadeca ablacım valla ben de güçlendirmeye geçiyorum hihihihi
bugün duş alırken kendime şöyle bi aynada baktım da..
Yolandanın dediği gibi olmuş ellerim, göğüs kafesim falan. iman tahtam kemik kemik çıkmış
Yumruk da etki etmedi zaten
ama seni can-ı gönülden tebrk ediyorum valla bravo! Örnek kadınsın sen hepimize!
Şimdi sıra güçlendirme ve spor zamanı :)))

Günaydın, teşekkürler hocam bu güzel bilgi için. :)))
Ben de light peynirlerde yağ oranı az olan bir peynir olarak köy peyniri tercih ediyorum kapalı kutuda almazsam.
Köy peyniri tüketen var mı aranızda? Yağ oranı düşük değil mi onun? Tuzu da az.

Selam kizlar

En son 1222. sayfada kalmisim. :)

Dukan rejimine ara verdim. Tatil yaptim. Hafta basi da ise dondum.
Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.

:)))

Selam kizlar

Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.

Hoş geldin, afferin sana iyi yapmişsın.-)) Kg değişiklik olmaması mucizevi bir durum.....-)) Çok motive edici , hadi bakalım marş marş şimdi

Selam kizlar

aman tanrım!
Bu çiçekler size o zaman :)

tebriklerimizi sunuyoruz efenim. :)

Bu arada yanlis anlasilmasin o kadar yemegi yedim ama daha once hic spor yapmiyordum, aman alirim diye tatilde hep yurudum. Demek ki bastan spor arti diyet yapsaymisim daha cok verirmisim. neyse ise donduk. yine spor yapma imkani yok ne olacak bilemedigimden pazartesi basladim Dukan rejimine yeniden. yalniz aksamlari sapittim. insallah bugunden itibaren korurum. yine 7 gunluk saf protein yapacagim. gecen sefer 5 haftada 7 kilo vermistim. insallah yine oyle olur.

SADECA... Valla sana hayranim. Benim de vermem gereken kilo seninki kadar. Lutfen bana destek cik. Sıkılmamam lazim ama sıkılıp biraktim iste ((((

Neyse soyle dusunmeliyim. Bir sene yetecek kadar agir yemek yedim. Artik Protein zamani.

Herkese yurekten sevgiler.

Selam kizlar

hoşgeldiiiinnn

2 sayfa öncesinde senin adın geçmişti kalbin temizmiş

tebrik ediyorum valla süpersin.

evet evet kahverengi

ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??

hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?

Ay inanamiyorum kizlar size. Yemin ederim tuylerim urperdi. Cok mutlu oldum unutmadiginiza. Kahverengi de tatilde. Dur cepten arayim o da girsin. Ayyyyyyyyyyyy.... cok cok cok cok mutlu oldum.

Köy peynirini ben de alıyorum. Eskiden beri çok severim zaten. Yağ oranını bilmiyorum ama yaylada aldığım köy peyniri ile yumurta pişirdiğimde neredeyse hiç eriyip yayılmamıştı. Demek ki yağlı değil diye düşünmüştüm. Bu aralar teflon tavada 1 cm kalınlığında köy peynirini kızartarak tüketiyorum. Hele ki yemek yoksa evde çok pratik bir protein kaynağı oluyor. Tavsiye ederim.

Selam kizlar

Merhaba sevgili Dukan. Ben de biraz önce çok eski sayfalara bakıyordum, ilk 700 sayfa falan. Seni görünce ne alemde acaba diye içimden geçirmiştim. Anmasam yolca kalacakmışsın yani. Bundan sonrası için kolaylıklar diliyorum.

Selam kizlar

Merhaba sevgili Dukan. Ben de biraz önce çok eski sayfalara bakıyordum, ilk 700 sayfa falan. Seni görünce ne alemde acaba diye içimden geçirmiştim. Anmasam yolda kalacakmışsın yani. Bundan sonrası için kolaylıklar diliyorum.

ay cooooooooook mutlu oldum

ben de köy peyniri yedim hep..loru pek sevmem ben de...ara sıra light kaşar ve light üçgen peynir de yiyordum..gerçi 1 aydır filan her türlü peynir ve kaşarı yiyorum...pek de bir fark etmiyor yani...

anaaaa dukannn walla bugün senden bahsettik nerdeler acaba diye...dönmene sevindim yaa..hadi hayırlı olsun canım..
kahverengiden haberin var mı? goldenvenüs arada bir uğruyor,shahdaroba ve ssoleil hiç yoklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…