anaaaa dukannn walla bugün senden bahsettik nerdeler acaba diye...dönmene sevindim yaa..hadi hayırlı olsun canım..
kahverengiden haberin var mı? goldenvenüs arada bir uğruyor,shahdaroba ve ssoleil hiç yoklar...
ben de köy peyniri yedim hep..loru pek sevmem ben de...ara sıra light kaşar ve light üçgen peynir de yiyordum..gerçi 1 aydır filan her türlü peynir ve kaşarı yiyorum...pek de bir fark etmiyor yani...
canıııım çok tebrik ederimmmsabrın sonu yolandaaa:) valla bende senin gibi düşünüyorum tatlım ay sonuna kadar ne veririm bilmem ama bende el frenini çekecem artık:)) zira iltifat iltifat gına geldi sanırsın 58 kiloyum millet yeter artık çok güsel oldun artık verme demeye başladı..açıkcası bende şuandan memnunum yıllar önce kalçadan çıkmayan pantolanlar rahat rahat oluyo daha ne dimi ama:))
bu arada geçmişte bi arkadaş sormuştu sarkma oldumu die...bende bacaklarda bişi yok iç bacak bölgesi bile toparlandı asıl sorunum göbek ve karın olduğundan normaldede orası bile toparlandı sarma deil ama hafif bi yımışaklık söz konusu:) kollarımda kötü deil ama bende güçlendirmede karın ve kollara yönelik sıkılaştırma çabasına girişcem...sanırım pro ağırlıklı beslenildiğinden öyle kötü sarkma deformasyon falan sözkonusu deil..
tebrik ederiiimmm..senin adına sevindim kırdın şeytanın bacağını iki günde
Tebrikler tatlım,
Ben malesef bu kadar rahat kg lar veremiyorumNapiim Ama yaşla da ilgili biraz..... Devam etcez napcaz!
Yolandacım içini ferah tut böyle şeyler düşünme canım. evet işin gerçekten zor eşin ayır yerde işin ayrı yerde. keşke sen eşin ve işin bir yerde toplanabilseniz belki hayat daha kolay olurdu o zaman senin için. yine de içini karartma bol bol dua et. ben de senin için dua edicem canım...
sadeca ablacım valla ben de güçlendirmeye geçiyorum hihihihi
bugün duş alırken kendime şöyle bi aynada baktım da..
Yolandanın dediği gibi olmuş ellerim, göğüs kafesim falan. iman tahtam kemik kemik çıkmış
Yumruk da etki etmedi zaten
ama seni can-ı gönülden tebrk ediyorum valla bravo! Örnek kadınsın sen hepimize!
Şimdi sıra güçlendirme ve spor zamanı :)))
Günaydın, teşekkürler hocam bu güzel bilgi için. :)))
Ben de light peynirlerde yağ oranı az olan bir peynir olarak köy peyniri tercih ediyorum kapalı kutuda almazsam.
Köy peyniri tüketen var mı aranızda? Yağ oranı düşük değil mi onun? Tuzu da az.
Selam kizlar
En son 1222. sayfada kalmisim. :)
Dukan rejimine ara verdim. Tatil yaptim. Hafta basi da ise dondum.
Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.
:)))
facebook da dukan diyeti tariflerim de bir bayan elif bengü 4 ayda 11 kilo vermiş resimleri var sanki 20 kilo gitmiş.itiraf ediyor diyet dondurma ve leblebi yemiş.hiç spor yapmamış.:44:
facebook da dukan diyeti tariflerim de bir bayan elif bengü 4 ayda 11 kilo vermiş resimleri var sanki 20 kilo gitmiş.itiraf ediyor diyet dondurma ve leblebi yemiş.hiç spor yapmamış.:44:
merhabalar ben yeniyim aranızda :) aslında yazdıklarınızı takip ediyordum ama üyeliğim yoktu ve bişeyler yazmıyordum.sizlerin sayesinde dukan diyetine başladım 5. haftamdayım ve Allah a şükür 5 kilo kadar verdim....ancak regl dönemleriminde yaklaşmalarında özellikle tatlı krizleir yaşıyorum dün akşam 3 yemek kaşığı sarelle ve cips yedim dayanamadımmmmmmm çok pişmanımmmmmm
şuan ne yapmalıyım tekrar 3 günlük bir atak evresimi yoksa kaldığım yerden devammı etmeliyimmm????çok pişmanım çokkkkkk
bu arada bişey daha sormak istiyorum light puding buldum geçen gün marketten ve yağ oranı sadece 0.15 gibi bişeydi,onu light sütle yapıp yememde bi sakınca varmı?ve meyveli yoğurtta?
acil cevap bekliyorum lütfennnnnn
son olarak bir de ben şuan 1+1 yapıyorum,4 gün atak yapmıştım....bu 1+1 daha ne kadar devam edecek?ve ne zmaan meyve yiyebileceğim??????
aramıza hoşgeldin öncelikle..inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın...bu kadar üzülme...birçoğumuzun başına geldi bunlar..tekrar atak yapmana filan gerek yok..diyetini bozmadan devam et,hatta bugün biraz sıkı devam et tartıda + görmezsin inşallah...ben diyetin başından beri yarım yağlı sütle yaptığım ligh pudingleri yiyorum,light meyveli yoğurt da,light dondurma da...ama hergün yememeye çalışıyorum...ve ufak kaselerle yiyorum...negatif bir etkisini görmedim açıkçası...bu arada tarifler sayfamızda bir sürü başka tatlı tariflerimiz de var...mesela sütlaç..tavsiye ederim..bir de dukan muhallebisi var kakaolu o da çok güzel...sonra çok masum olmasalar da çikolatalarımız ve dutellalarımız var :)
çok teşekkür ederim hoşbuldukk :)
çok sevindim bu konuda tek olmadığıma :)
tatlılarmı var?????hemen deneemliyimmmmmmmmmmmm
çok teşekkürler tekrar.
peki daha ne kadar devam etmem gerekiyor 1+1 e? 2. evre oluyor bu galiba?kitabım olmadığı içinde çok bilmiyorum ama...
istediğim kiloya inene kadarmı devam etmeliyim 1+1 e?son 5 kilo kaldı zaten
Köy peynirini ben de alıyorum. Eskiden beri çok severim zaten. Yağ oranını bilmiyorum ama yaylada aldığım köy peyniri ile yumurta pişirdiğimde neredeyse hiç eriyip yayılmamıştı. Demek ki yağlı değil diye düşünmüştüm. Bu aralar teflon tavada 1 cm kalınlığında köy peynirini kızartarak tüketiyorum. Hele ki yemek yoksa evde çok pratik bir protein kaynağı oluyor. Tavsiye ederim.
ben de köy peyniri yedim hep..loru pek sevmem ben de...ara sıra light kaşar ve light üçgen peynir de yiyordum..gerçi 1 aydır filan her türlü peynir ve kaşarı yiyorum...pek de bir fark etmiyor yani...
sadecacım rica ederim. henüz sona gelmedim azbişi kaldı ama aynen devam .. tebrikler için sagolasın ama ben artılarımı verdim daha bişi veremedim:) zira temmuz ayında değil kg vermek artılar ile kapadım. şu anda 9 temmuza geri döndm geçmişe dönüş gibi zamanda yolculuk gibi :))
etraflar gelen tepkiler ne güzel değil mi. bide insan tartıda kg görse bile deli gib inceliyor. buda bizimyagdan verdiğimizin en büyük kanıtı :)) benim kalça ve backlarımda hafif sarkma var yada erimeye yüz tutan yaglar yımışadı :) aynen devam ediyorum. yapabildiğim yere kadar 5+2 yapıcam ben.haftaiçi pro haftasono ps. sonra da gelsin meyveler.:)
canım artılar gitti iki günde. saf pro olduğu için bi çeşit yumruk oldu. ama karar verdim artık hep böle yapacam. 5+2
elettracığım üzülme. inan yeni kg vermedim eskileri attım. ama ellisekizi görünce buralar inleticem sanırım sevinç çığlıklarımla
hemşocum çok tatlısın yaa. dualarında bana da yer vermen büyük incelik. eşim son bi kaç haftadır geldi geliyoru muhabbeti var. buda dolayısı ile bende beklenti yaratıyor. ama yine gelemeyince çok bunalıyorum. yani bir araya gelme kararı çoktan verildi de şartların müsait olmasını bekliyoruz. allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. amin...
beberongom eller acayip dimi kız. valla madonna gibi olucaz böle giderse. sende çok akıllı bi karar verdin güçlendirme ile. eminim kalanlarda gidicek güçlendirmeden. benim dört kg fazlam olduğu için benim için çok erken ama kaçamaklarımı minimuma indirip ( zira sıfırlama şansım pek yok) kg verme sürecini kısaltıp bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorum.
bu arada ben de epeydir hep köy peyniri yiyorum çok güzel oluyor. evde zatenb yarım yaglı süt hariç light bişi tüketmiyorum pekte farketmiyor vuvunun dedii gibi
merhabalar ben yeniyim aranızda :) aslında yazdıklarınızı takip ediyordum ama üyeliğim yoktu ve bişeyler yazmıyordum.sizlerin sayesinde dukan diyetine başladım 5. haftamdayım ve Allah a şükür 5 kilo kadar verdim....ancak regl dönemleriminde yaklaşmalarında özellikle tatlı krizleir yaşıyorum dün akşam 3 yemek kaşığı sarelle ve cips yedim dayanamadımmmmmmm çok pişmanımmmmmm
şuan ne yapmalıyım tekrar 3 günlük bir atak evresimi yoksa kaldığım yerden devammı etmeliyimmm????çok pişmanım çokkkkkk
bu arada bişey daha sormak istiyorum light puding buldum geçen gün marketten ve yağ oranı sadece 0.15 gibi bişeydi,onu light sütle yapıp yememde bi sakınca varmı?ve meyveli yoğurtta?
acil cevap bekliyorum lütfennnnnn
son olarak bir de ben şuan 1+1 yapıyorum,4 gün atak yapmıştım....bu 1+1 daha ne kadar devam edecek?ve ne zmaan meyve yiyebileceğim??????
Ay inanamiyorum kizlar size. Yemin ederim tuylerim urperdi. Cok mutlu oldum unutmadiginiza. Kahverengi de tatilde. Dur cepten arayim o da girsin. Ayyyyyyyyyyyy.... cok cok cok cok mutlu oldum.
vuvuu valla ozlemisim herkesi. az once telefon actim kahverengiye. birkac gun icinde interneti olacakmis. ondan giremiyormus. 71 kiloya dusmus. keyfi yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?