Bu arada arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde 53.0 dım. sonra yine 53.2 yi gördüm. hangi rakama itibar edeceğime karar veremedim. şimdi düşük rakamlara sevinip sonra üzülmek istemiyorum..:84::84::84:
selamlar herkese, dün dolaplarımda ufak çaplı bir temizlik yaptım, bana artık çuval gibi olan pantalonlarımı dukan diyeti yapan anneme ayırdım, bu arada o da haziran başından beri yapıyor ve 7,5kg verdi, o yaşına rağmen ve o da bizim gibi denemediği diyet kalmamıştı veremiyordu. Gelelim banaaa, ben de dolap köşesinden çıkardığım bir kot pantalonumu denedim, 31 beden levi's oldu, sıkı mı sıkı ama oldu mu oldu..garip olan şu ki ben 31 beden kotları bu kilomdan yaklaşık 10kg kadar eksikken giyiyordum..normal kot bedenimse 28-29 du..10 kg daha versem neredeyse onlar olacak.. umarım öyle olur o zaman hedefim de değişir..
bugün 2 haftalık emeklerim resmen boşuna gitti ya1 hamburger yedim birazda çikolata vicdanım rahatsız ama midem çok mutlu... zor iş uzun süre sabretmek zor
Geçen gün Metroda gördüm aldım, bizim diyete göre tarifi olan var mı?
sakın sakın,öyle düşünme.bugün şuana kadar olanları unut kaldığın yerden devam et.göreceksin dukanda affedecek.bundan sonra kaçamak yapacağında şu anki vicdan rahatsızlığını düşünürsün belki iyi bile olmuştur bu durum.koca bir bardak su iç ve yola devam:13:
Bu olmayanları verme işi çok keyifli oluyor
dolap başalıyor yeni cicilere yer açılıyor
bende geçen hafta yaptım
55 kiloya inince bi sürü kıyafet almıştım sevinçten şimdi onlarda bol geliyo üzülsem mi sevinsemmi
bu aralar fazla alışveriş yapmamak lazım
gerçi bu hafta faciayım hep +larda gezdim ilk kez bu gün geçen haftaki kiloma indim
bakalım yarın ne çıkıcam
Sevgili Sadece 26 kiloyu vermen ne kadar sürdü?
Sevgiler
Bu arada yanlis anlasilmasin o kadar yemegi yedim ama daha once hic spor yapmiyordum, aman alirim diye tatilde hep yurudum. Demek ki bastan spor arti diyet yapsaymisim daha cok verirmisim. neyse ise donduk. yine spor yapma imkani yok ne olacak bilemedigimden pazartesi basladim Dukan rejimine yeniden. yalniz aksamlari sapittim. insallah bugunden itibaren korurum. yine 7 gunluk saf protein yapacagim. gecen sefer 5 haftada 7 kilo vermistim. insallah yine oyle olur.
SADECA... Valla sana hayranim. Benim de vermem gereken kilo seninki kadar. Lutfen bana destek cik. Sıkılmamam lazim ama sıkılıp biraktim iste((((
Neyse soyle dusunmeliyim. Bir sene yetecek kadar agir yemek yedim. Artik Protein zamani.
Herkese yurekten sevgiler.
Geçen gün Metroda gördüm aldım, bizim diyete göre tarifi olan var mı?
slm kıslarrrrrrrr bende yarın itibarıyle inş reglm bitecek ve oruca başlıcam o yüzden kendime biraz dukan mamulleri yaptım şimdi dolaba attım ekşili köfte çorbası akşamada yicem zaten light pudigli kurabiye yumurtasız 6 tane ekmek az öncede dukana uygun revani yaptım fırından çıkmak üzere yoksa akşam tatlılara saldırmam kaçınılmaz olcaktı biraz dha bişeyler yapıp dolaba atmam lazım yoksa evdekilere yemek yapmaktan kendime fırsat olmaz sora diyet gümbürtüye gitmesin mazallah
valla karar veremedim hangisi daha daha büyük zevk; bol gelenleri birilerine vermek mi, eski darları giyebiliyor olmak mı...
slm kıslarrrrrrrr bende yarın itibarıyle inş reglm bitecek ve oruca başlıcam o yüzden kendime biraz dukan mamulleri yaptım şimdi dolaba attım ekşili köfte çorbası akşamada yicem zaten light pudigli kurabiye yumurtasız 6 tane ekmek az öncede dukana uygun revani yaptım fırından çıkmak üzere yoksa akşam tatlılara saldırmam kaçınılmaz olcaktı biraz dha bişeyler yapıp dolaba atmam lazım yoksa evdekilere yemek yapmaktan kendime fırsat olmaz sora diyet gümbürtüye gitmesin mazallah
valla karar veremedim hangisi daha daha büyük zevk; bol gelenleri birilerine vermek mi, eski darları giyebiliyor olmak mı...
tşkler yağmurcumm ya ama benim splendam bittiiimaşallah maşallah tütütütütü ablama
boşver berkminecim sen başardın 60 olamam dedin vede oldunya varsın başkaları giysin onları sen yeni bedenine göre yeni ciciler alırsın kendine bu arada tebrikler güçlendirmeye geçtin bizede nasip olur inşahh ah bu konu beni dertlendiriyor.artık 60 olamamki gibi bi düşünceyle neyim var neyim yok dağıttım.şimdi 60 ım ve 56-57 iken giydiklerim rahat olur eminim ama hiçbiri yok.bazılarını gerimi istesemne güzel şunları yazabiliyor olmak .mutlu kadınlar olmak ne güzel :115:
amin canım inş napim ama saatlerce aç durunca şeytan bu bellimi olur dürter mürter pideye mideye saldırmıyim diye erzak hazırladım kendimevallahi zeynepcim çok koordine gördüm seni:) helal olsun canım...allah orucundada yardım etsin inşallah...bu şekilde devam edersen bayrama bomba gibi gireceksin
tşkler yağmurcumm ya ama benim splendam bittiiiacaba senin dediğin eczaneye baksam varmıdırkine olmazsa bi bakayım bugün birde kızlar ben koskanın light kakaolu helvasını aldım arada bir tırtık atıyom azıma iyi geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?