Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde 53.0 dım. sonra yine 53.2 yi gördüm. hangi rakama itibar edeceğime karar veremedim. şimdi düşük rakamlara sevinip sonra üzülmek istemiyorum..:84::84::84:

günde birkaç kere tartılma canım sabahları aç karnına tartıldığındaki kilo senin gerçek kilon .sonra işin içine gıdalar sular vs vs giriyor hareket ediyorson kaslar şişiyor.dertlenme önceki kilona inan 53

Bu olmayanları verme işi çok keyifli oluyor
dolap başalıyor yeni cicilere yer açılıyor
bende geçen hafta yaptım
55 kiloya inince bi sürü kıyafet almıştım sevinçten şimdi onlarda bol geliyo üzülsem mi sevinsemmi
bu aralar fazla alışveriş yapmamak lazım

gerçi bu hafta faciayım hep +larda gezdim ilk kez bu gün geçen haftaki kiloma indim
bakalım yarın ne çıkıcam

bugün 2 haftalık emeklerim resmen boşuna gitti ya 1 hamburger yedim birazda çikolata vicdanım rahatsız ama midem çok mutlu... zor iş uzun süre sabretmek zor

sakın sakın,öyle düşünme.bugün şuana kadar olanları unut kaldığın yerden devam et.göreceksin dukanda affedecek.bundan sonra kaçamak yapacağında şu anki vicdan rahatsızlığını düşünürsün belki iyi bile olmuştur bu durum.koca bir bardak su iç ve yola devam:13:

Geçen gün Metroda gördüm aldım, bizim diyete göre tarifi olan var mı?

onu zaten pişirmiyorsun, marulun arasına sarıp baharatlarla tadını zenginleştirebilirsin, yanında domatesle yenebilir, ya da dukan krebine sarıp yiyebilirsin ya da dimdirekt öylece yenebilir

yok elbet tamamiyle bırakmayı düşünmüyorum ama direncimin bu kadar çabuk kırılması moral bozucu bir de midemin bu kadar şiş olup yarattığı rahatsızlık.... ama akşam sadece protein ve yarında sadece protein alarak bunu kapatmayı düşünüyorum... bir de hafta sonunda çeşit çeşit yemekler yaparak çünkü ben 2 haftadır sadece ızgara et ve tavuk yedim başka bir şey yapma bulma imkanım olmadı çok ender krep denedim onda da beceremediğim için yavan oldu. bayağı açlık çektim şimdi tarifler sayfasında ne bulursam yapıcam hazır olsun ki açlıktan saldırmayayım ona buna :)))
bu arada motive ettiğin için teşekkür ederim

valla karar veremedim hangisi daha daha büyük zevk; bol gelenleri birilerine vermek mi, eski darları giyebiliyor olmak mı...

Sevgili Sadece 26 kiloyu vermen ne kadar sürdü?
Sevgiler

senin sorunu okuyunca hesapladım amanın tam 7 ay olmuş:)3 ocakta başlamıştım bu ay sonuda bitirmeyi düşünüyorum seyiri..artık bakıcaz kaç kiloda başlarım allah bilir ama şimdiki durumdanda memnunum açıkcası..bebişimin dediği gibi spor+güçlendirmeylede 2-3 kilo verirsem ne ala..

sevgili dukan öncelikle hoşgeldin...çok teşekkür ederim..ben zaten bu foruma yazmaya başladığımda mayıs sonuydu ve ben biçok şeyi öğrenmiş kilomun büyük bi bölümünü vermiştim...istedimki benim gibi kilo fazlası olan kişilerde benden feyz alsın başarabilindiğini görsünler..seve seve destek olurum bütün arkadaşlarım gibi...burada bulunma amacımızda bu bir nevi...sıkılmamak için bence kesinlikle diyette çeşitlilik çok önemli...menüleri zenginleştirdiğimiz zaman başka bişi aramıyo insan..bi yapmadığmız baklava kaldı zaten grup müthiş:))üstelik almadan bıraktığın yerden başlamanda büyük avantaj..kısa bi pause yaptın şimdi play moduna geç:)yaz ayları sahiden insanı şeytana uyduruyo ama neyseki atlattık o dönemide...şimdi hızlı sonuç alabilirsin ve bu seni dahada şevklendirir umarım...tekrardan aramıza hoşgeldin:)

slm kıslarrrrrrrr bende yarın itibarıyle inş reglm bitecek ve oruca başlıcam o yüzden kendime biraz dukan mamulleri yaptım şimdi dolaba attım ekşili köfte çorbası akşamada yicem zaten light pudigli kurabiye yumurtasız 6 tane ekmek az öncede dukana uygun revani yaptım fırından çıkmak üzere yoksa akşam tatlılara saldırmam kaçınılmaz olcaktı biraz dha bişeyler yapıp dolaba atmam lazım yoksa evdekilere yemek yapmaktan kendime fırsat olmaz sora diyet gümbürtüye gitmesin mazallah

Helal DUKAN REVANİ .-))))

valla karar veremedim hangisi daha daha büyük zevk; bol gelenleri birilerine vermek mi, eski darları giyebiliyor olmak mı...

kesinlikle dar gelene sığabilmek hatta onların bile bol gelmesi...bende yaz sonu dolap ayıklıcam henüz yapmadım...dün akşam eşimin bermudasını arıyodum dolapta hah buldum karışmış benimkine dedim bi çıkardım benim geçen seneki kaprim...aman tanrımm eski bene okkalı bi oha hatta çüş dedim...valla onu yerinde tutmayı düşünüyorum ara ara deneyip o günlere dönmemek için...

maşallah maşallah tütütütütü ablama

Suriminin içinde biraz karbonhidrat var ama Dukan öneriyor. Bence ara öğünü surimi ile yapınca insanın tatlı ihtiyacını da biraz azaltıyor.
Abartmamakta fayda var. Bir paket iki günde yenebilir..
Sevgiler

ahh ah bu konu beni dertlendiriyor.artık 60 olamamki gibi bi düşünceyle neyim var neyim yok dağıttım.şimdi 60 ım ve 56-57 iken giydiklerim rahat olur eminim ama hiçbiri yok.bazılarını gerimi istesemne güzel şunları yazabiliyor olmak .mutlu kadınlar olmak ne güzel:115:

vallahi zeynepcim çok koordine gördüm seni:) helal olsun canım...allah orucundada yardım etsin inşallah...bu şekilde devam edersen bayrama bomba gibi gireceksin

boşver berkminecim sen başardın 60 olamam dedin vede oldunya varsın başkaları giysin onları sen yeni bedenine göre yeni ciciler alırsın kendine bu arada tebrikler güçlendirmeye geçtin bizede nasip olur inş

vallahi zeynepcim çok koordine gördüm seni:) helal olsun canım...allah orucundada yardım etsin inşallah...bu şekilde devam edersen bayrama bomba gibi gireceksin
amin canım inş napim ama saatlerce aç durunca şeytan bu bellimi olur dürter mürter pideye mideye saldırmıyim diye erzak hazırladım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…