günde birkaç kere tartılma canım sabahları aç karnına tartıldığındaki kilo senin gerçek kilon .sonra işin içine gıdalar sular vs v
s giriyor hareket ediyorson kaslar şişiyor.dertlenme önceki kilona inan 53 :4
canım oruçtan dolayı yazdım bunu. iftara yakın çok düşük bir rakam görebiliyorum. sabah saatlerindeyse sahurun etksiyle yüksek çıkıyorum. tam kilomu öğrenemiycem heralde regl olup orucu bırakana kadar.
sagol tatlımbugun gecmısı okuyup anca gelebıldm. misafır vardı ev curcuna bır de yoldan geldıklerı ıcın oruç tutmuyorlardı oruclu oruçlu ıslak kekler börekler kısırlar yaptım onlara yogundum bugun
iftar menüme gelelim...
dukan yayla çorbası...
dukan tavuk köftesi...
dukan mantısı....
limonata....ve ...su....
ustune çay....ve dukan çikolatası....
şimdide damla sakızlı türk kahvemi hüpletiyom....
vuvuu valla ozlemisim herkesi. az once telefon actim kahverengiye. birkac gun icinde interneti olacakmis. ondan giremiyormus. 71 kiloya dusmus. keyfi yerinde.
facebook da dukan diyeti tariflerim de bir bayan elif bengü 4 ayda 11 kilo vermiş resimleri var sanki 20 kilo gitmiş.itiraf ediyor diyet dondurma ve leblebi yemiş.hiç spor yapmamış.:44:
slm kıslarrrrrrrr bende yarın itibarıyle inş reglm bitecek ve oruca başlıcam o yüzden kendime biraz dukan mamulleri yaptım şimdi dolaba attım ekşili köfte çorbası akşamada yicem zaten light pudigli kurabiye yumurtasız 6 tane ekmek az öncede dukana uygun revani yaptım fırından çıkmak üzere yoksa akşam tatlılara saldırmam kaçınılmaz olcaktı biraz dha bişeyler yapıp dolaba atmam lazım yoksa evdekilere yemek yapmaktan kendime fırsat olmaz sora diyet gümbürtüye gitmesin mazallah
tşkler yağmurcumm ya ama benim splendam bittiiiacaba senin dediğin eczaneye baksam varmıdırkine olmazsa bi bakayım bugün birde kızlar ben koskanın light kakaolu helvasını aldım arada bir tırtık atıyom azıma iyi geliyor valla
slm kıslarrrrrrrr bende yarın itibarıyle inş reglm bitecek ve oruca başlıcam o yüzden kendime biraz dukan mamulleri yaptım şimdi dolaba attım ekşili köfte çorbası akşamada yicem zaten light pudigli kurabiye yumurtasız 6 tane ekmek az öncede dukana uygun revani yaptım fırından çıkmak üzere yoksa akşam tatlılara saldırmam kaçınılmaz olcaktı biraz dha bişeyler yapıp dolaba atmam lazım yoksa evdekilere yemek yapmaktan kendime fırsat olmaz sora diyet gümbürtüye gitmesin mazallah
valla canım ben bunu zamanında indirmişim pcnin bi köşesinde duruyodu hatta ilk indirdiğimde "amaaan bu çok eski video yeaaah işe yaramaz bu,bunlar çoktan yalan olmuştur dedim"sonra bi araştırdım millet çatır çatır inceliyomuş bunla hayret dedim ama tipler harbi komik konsantrasyonumu bozuyolar müzik desen o biçim,bebeciin dediği gibi kadın bol temasta filan yalnız hareketler fecii zor başladım ama yarım bıraktım her yanım ağrıyo şu an kolumu kaldıramıyorum
sen de canını sıkma yoliciik hepsi üst üste gelmiş olur öyle bazen ama merak etme bu da bi süreç ve geçecek sakın bozma moralini
hahhaa seksüü olcem tabiii parlak saksmavisi mayom ve dore saç bandımla damga vurucamyada dur kız fosforlu yeşil de giyebilirim o da açar beniii teyzelerin hepsi de chery chery lady olmuş zaten baksana hakkaten bol bol temaslı bi video ayy çok komikler konsantre olamıyorum yeminle hadi bu bahanesi olsun ama yapamıyorum ben o harreketleri yaa her yanım ağrıdı
şuraya göz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
olsun canım sen devam et bi 4 kg verene kadar ekstra incelmiş de olacaksın gör bak o zaman birden nasıl farkedecekler..ayol ben 7 kg verdimm daha kimse farketmedi,bi yandan ii hadi diyorum demek ki çok da farkedilmiyomuş 7 kg fazla olan halim o kadar göstermiyomuşum demek ki..züğürt tesellisi benimkisi işte
oyy maşallah canım yine döktürmüşsün valla ellerine sağlık
hmm geçmiş olsunn, o zaman yeni diyetinizde başarılar dileriz
amiiin canım inşallah eksilelim ama ben de artış var yine deliriiciiimii geceler tatlım yat dinlen
Hele bir 70'in altına düş, o zaman gör tepkileri :)) Ben de 60'lı kiloları iple çekiyorum..
Sevgiler
canım benimde 4 kg gittiğinde arkadaşlarım farketmedi böyle ağızlarına bakıyorum bişey diyeceklermi diye tık yok havadan sudan şeyler :))) ne üzülmüştüm ama pes etmedim hemde 20 günlük durağanlığa rağmen şimdi 7 kg gitti herkes farkediyo şu anda. darısı başına canım
bugün 2 haftalık emeklerim resmen boşuna gitti ya1 hamburger yedim birazda çikolata vicdanım rahatsız ama midem çok mutlu... zor iş uzun süre sabretmek zor
valla canım ben bunu zamanında indirmişim pcnin bi köşesinde duruyodu hatta ilk indirdiğimde "amaaan bu çok eski video yeaaah işe yaramaz bu,bunlar çoktan yalan olmuştur dedim"sonra bi araştırdım millet çatır çatır inceliyomuş bunla hayret dedim ama tipler harbi komik konsantrasyonumu bozuyolar müzik desen o biçim,bebeciin dediği gibi kadın bol temasta filan yalnız hareketler fecii zor başladım ama yarım bıraktım her yanım ağrıyo şu an kolumu kaldıramıyorum
sen de canını sıkma yoliciik hepsi üst üste gelmiş olur öyle bazen ama merak etme bu da bi süreç ve geçecek sakın bozma moralini
hahhaa seksüü olcem tabiii parlak saksmavisi mayom ve dore saç bandımla damga vurucamyada dur kız fosforlu yeşil de giyebilirim o da açar beniii teyzelerin hepsi de chery chery lady olmuş zaten baksana hakkaten bol bol temaslı bi video ayy çok komikler konsantre olamıyorum yeminle hadi bu bahanesi olsun ama yapamıyorum ben o harreketleri yaa her yanım ağrıdı
şuraya göz atın:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
olsun canım sen devam et bi 4 kg verene kadar ekstra incelmiş de olacaksın gör bak o zaman birden nasıl farkedecekler..ayol ben 7 kg verdimm daha kimse farketmedi,bi yandan ii hadi diyorum demek ki çok da farkedilmiyomuş 7 kg fazla olan halim o kadar göstermiyomuşum demek ki..züğürt tesellisi benimkisi işte
oyy maşallah canım yine döktürmüşsün valla ellerine sağlık
hmm geçmiş olsunn, o zaman yeni diyetinizde başarılar dileriz
amiiin canım inşallah eksilelim ama ben de artış var yine deliriiciiimii geceler tatlım yat dinlen
Hele bir 70'in altına düş, o zaman gör tepkileri :)) Ben de 60'lı kiloları iple çekiyorum..
Sevgiler
canım benimde 4 kg gittiğinde arkadaşlarım farketmedi böyle ağızlarına bakıyorum bişey diyeceklermi diye tık yok havadan sudan şeyler :))) ne üzülmüştüm ama pes etmedim hemde 20 günlük durağanlığa rağmen şimdi 7 kg gitti herkes farkediyo şu anda. darısı başına canım
bugün 2 haftalık emeklerim resmen boşuna gitti ya1 hamburger yedim birazda çikolata vicdanım rahatsız ama midem çok mutlu... zor iş uzun süre sabretmek zor
boşver berkminecim sen başardın 60 olamam dedin vede oldunya varsın başkaları giysin onları sen yeni bedenine göre yeni ciciler alırsın kendine bu arada tebrikler güçlendirmeye geçtin bizede nasip olur inş
bence regl olmanı bekleme cunku bu seferd reglden dolayı anlayamazsın.
eee sahura kalkınca yeyıp ıcmeden tartıl sende veya iftardan önce tartıl.
supersın yaaa bu arada hızla eksiliyor kılon.bravo valla.
Selam kizlar
En son 1222. sayfada kalmisim. :)
Dukan rejimine ara verdim. Tatil yaptim. Hafta basi da ise dondum.
Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.
:)))
berrincim tebrik ederim canım nihayet kırdın şeytanın bacağını bu arada bende kırdım fazla olmasada -100 70 kilo oldum snki bi ara 69900 gördüm
selamlar herkese, dün dolaplarımda ufak çaplı bir temizlik yaptım, bana artık çuval gibi olan pantalonlarımı dukan diyeti yapan anneme ayırdım, bu arada o da haziran başından beri yapıyor ve 7,5kg verdi, o yaşına rağmen ve o da bizim gibi denemediği diyet kalmamıştı veremiyordu. Gelelim banaaa, ben de dolap köşesinden çıkardığım bir kot pantalonumu denedim, 31 beden levi's oldu, sıkı mı sıkı ama oldu mu oldu..garip olan şu ki ben 31 beden kotları bu kilomdan yaklaşık 10kg kadar eksikken giyiyordum..normal kot bedenimse 28-29 du..10 kg daha versem neredeyse onlar olacak.. umarım öyle olur o zaman hedefim de değişir..
vücudum regl sinyalleri veriyor resmen heryerim ağrıyor dizlerim filan.karnım davul gibi.başım ağrıyor.akşama kesin regl olucam artık
yaaa Berrin sen ne misafirperver kızsın yaa:)birgün de dukan günü düzenle bizde gelelim sana
canım benim ne demek başımın üstünde yeriniz var her zaman gelin
off canım benimde yaaaa her yerim ağrıyor artık başım zonkluyor 2 gündür bu akşam artık son belirtilerde geliyor kesin hastalanıcam
gel canım gel ne demek tabi kabul ederim dukan menülerim ganiii revanimde harika olmuş bir dilimini hüpletttim bileeayy zeynep abla döktürmüşsün yaa hem de revani bilem var... yarın iftara misafir kabul ediyor musun???
valla canım o bahsi geçen eczaneyi bende anlamadım tabletle birlikte 38 lira demişti birisi galiba ben bizim burda ümraniyede bir eczaneye baktım ve ordan aldım 125gr 23liraydı nettende böle almıştım 4 lirada kargo vermiştim bide evde beklemesi cabası yaniyaaa Berrin sen ne misafirperver kızsın yaa:)birgün de dukan günü düzenle bizde gelelim sana
amanın ne bomba menü valla bravo ne ara yaptın bunların hepsini ???
ben annemin yaptığı teflonda ki etleri yemekle meşgulum çok tembelim çoookkk
Hoşgeldin Dukan bende çok özledim seni
Evet bende gördüüümmmm :)))
Zeynep ablam benim elleine sağlık :))) Revani tarifini yaz mutlaka tariflere
Hangi eczane bu dün de sormuştum
gel canım gel ne demek tabi kabul ederim dukan menülerim ganiii revanimde harika olmuş bir dilimini hüpletttim bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?