Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaaa Berrin sen ne misafirperver kızsın yaa:) birgün de dukan günü düzenle bizde gelelim sana

amanın ne bomba menü valla bravo ne ara yaptın bunların hepsini ???
ben annemin yaptığı teflonda ki etleri yemekle meşgulum çok tembelim çoookkk

vuvuu valla ozlemisim herkesi. az once telefon actim kahverengiye. birkac gun icinde interneti olacakmis. ondan giremiyormus. 71 kiloya dusmus. keyfi yerinde.

Hoşgeldin Dukan bende çok özledim seni

facebook da dukan diyeti tariflerim de bir bayan elif bengü 4 ayda 11 kilo vermiş resimleri var sanki 20 kilo gitmiş.itiraf ediyor diyet dondurma ve leblebi yemiş.hiç spor yapmamış.:44:

Evet bende gördüüümmmm :)))

Zeynep ablam benim elleine sağlık :))) Revani tarifini yaz mutlaka tariflere

Hangi eczane bu dün de sormuştum

ayy zeynep abla döktürmüşsün yaa hem de revani bilem var... yarın iftara misafir kabul ediyor musun???

Haklısın :) Züğürt tesellisi Çok güldüm

Hele bir 70'in altına düş, o zaman gör tepkileri :)) Ben de 60'lı kiloları iple çekiyorum..
Sevgiler

İnş. :) Azimliyim yılmıycam başarıcağım :))))

Çok kararlıymışsın 20 günlük durağanlıkta ben heralde kendimi bırakırdım. Tebrik ediyorum seni :))

bugün 2 haftalık emeklerim resmen boşuna gitti ya 1 hamburger yedim birazda çikolata vicdanım rahatsız ama midem çok mutlu... zor iş uzun süre sabretmek zor

Öyle düşünme. Tamam yapmışsın bir hata ama hepten kendini bırakıp pes etme. Kaldığın yerden yola devam et. İnan tamamen pes edersen daha büyük bir pişmanlık yaşıycaksın :))) Yola devam

Haklısın :) Züğürt tesellisi Çok güldüm

Hele bir 70'in altına düş, o zaman gör tepkileri :)) Ben de 60'lı kiloları iple çekiyorum..
Sevgiler

İnş. :) Azimliyim yılmıycam başarıcağım :))))

Çok kararlıymışsın 20 günlük durağanlıkta ben heralde kendimi bırakırdım. Tebrik ediyorum seni :))

bugün 2 haftalık emeklerim resmen boşuna gitti ya 1 hamburger yedim birazda çikolata vicdanım rahatsız ama midem çok mutlu... zor iş uzun süre sabretmek zor

Öyle düşünme. Tamam yapmışsın bir hata ama hepten kendini bırakıp pes etme. Kaldığın yerden yola devam et. İnan tamamen pes edersen daha büyük bir pişmanlık yaşıycaksın :))) Yola devam

boşver berkminecim sen başardın 60 olamam dedin vede oldunya varsın başkaları giysin onları sen yeni bedenine göre yeni ciciler alırsın kendine bu arada tebrikler güçlendirmeye geçtin bizede nasip olur inş

teşekkür ederim canım.hepimize nasip olsun ,tüm uğraşanlar emeklerinin karşılığını görsün inşallah.burda birisi 100gram verse ben mutlu oluyorum.biri takılıp kalınca dertleniyorum.dukan kardeşliği bu galiba .ahh canım kardeşlerim şu diyet sizlerle çok güzel yahu

Bu sabahhhhh -400 dümm.. Çok mutluyummm hemen tickerimı değiştiriyim :))

Vee gene 2 kere göndermişim yorumu (

Son düzenleme:
supersın yaaa bu arada hızla eksiliyor kılon.bravo valla.

Teşekkür ederimm :))
Bende çok şaşırıyorum bu kadar hızla vermeme sporda yapmıyorum çünkü, sanırım yaşımdan dolayı.. :))

amaaaaa 2 gündür bisiklet sürüyorum akşamları... Evde balkonda bisikletimiz var ama resmen dura dura eskidi. Artık akşamları yaklaşık 40 dk sürmeye başladım :))

Son düzenleme:

wow harika bır haber butebrikler vagusum

şu an itibariyle 52 yi görmüş durumdayım. 52.8 de olsa devamı gelir inşallah.
Dstly alıntı yapmadan yazdım ama neyse. önerilerine teşekkürler. gece kalkınca tartılmak iyi fikir.

valla canım o bahsi geçen eczaneyi bende anlamadım tabletle birlikte 38 lira demişti birisi galiba ben bizim burda ümraniyede bir eczaneye baktım ve ordan aldım 125gr 23liraydı nettende böle almıştım 4 lirada kargo vermiştim bide evde beklemesi cabası yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…