Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??

hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?

bide dukangül vardı bi ara maibeyaz vardı onlar da yoklar..neyse ki dukan ve kahverengiden ses geldii

80ler 90lar bayılırım ohh bi kaç figür katarak sevincine eşlik edebilirim canım harikasın

oyy idolüm sadecam iltifattan bıkacağım günlerin gelmesi için sabırla direnicem

noktatam tespit sadecam

off ben de 15 gündür bekliyorum reglimi yaa iyice şaştı gitti sen de şimdi regliden sonra süper verirsin canım

oyy vuvikoo bu avatardaki hoş baaağğyaaan sen misin yoksa? ayol inceciksin sen

vücudum regl sinyalleri veriyor resmen heryerim ağrıyor dizlerim filan.karnım davul gibi.başım ağrıyor.akşama kesin regl olucam artık

off bi de ben olabilsem şu regliyi feci rahatlicam

kızlar bu köy peynirini ben peynircilerden alırdım ama çok tuzlu oluyo genelde..çok da severim ben ama abartırım diye almıyodum..bide kitapta mayalı peynirlerden uzak durun gibi bişeyden bahsediyodu ya ee beyaz peynir bile evde mayalanıyo sonuçta acaba bu köy peyniri uzak surulması gerekenlerden olabilir mi..kem küüm kitabı okudum ama orasını anlamadım neyse ben o kısma bi daha bakayım

Selam kizlar

En son 1222. sayfada kalmisim. :)

Dukan rejimine ara verdim. Tatil yaptim. Hafta basi da ise dondum.
Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.

:)))

ii insan lafının üstüne gelirmişş,hoşgeldiiin

şu an itibariyle 52 yi görmüş durumdayım. 52.8 de olsa devamı gelir inşallah.
Dstly alıntı yapmadan yazdım ama neyse. önerilerine teşekkürler. gece kalkınca tartılmak iyi fikir.

aaayy çok kıskanıyorumm..hem 4 doğum yapmış gencecik bir anne hem de 52 kilo amaaan tanrıım valla canım çok tebrik ederim ucundan da ola görmüşsün az kalmış hedefe..sen ramazanda iftaradn önce bide sahura kalkınca olan kilo durumunu bi takip et bakalım canım bence onlar daha gerçekçi sonuçlardır

aç kuduz geldim eve, gelirken de kipaya uğradım, grill tavuk, light puding ve tatlandırıcı aldım, tatlandırıcı diamanttı ve yarım kilosu12.90tl bana fiyat iyi geldi..tavuğun yarım göğsü kaldı gerisini hakladım..yanında zeroyla, üzerine de 2 adet lor tatlımı yedim ve kendime geldim..reglim diye sapıtmış bulunuyorum..

şu an itibariyle 52 yi görmüş durumdayım. 52.8 de olsa devamı gelir inşallah.
Dstly alıntı yapmadan yazdım ama neyse. önerilerine teşekkürler. gece kalkınca tartılmak iyi fikir.

allaaah topikimizin genç güzel ve çekici annesi benim tatlı hemşomda güçlendirmeye geçiyo sanırım
oleyyyyyyyy

valla an itibariyle reglim .oruç da güme gitti.damla damla da olsa regl oldum
ayy iftara bu kadar kalmışken hakikaten güme gitmiş. bozmasaydın canım allah sevabını veririd. ayrıca gözün aydın bak şimdi regl ile nasılda pat pat gidicek kglar

seksenler ivett
senin yüzünden ama
dün öyle güzel anlatmışsın ki renkleri o seksenler tarzını filan bende moda girdim hep senin yüzünden
dı nıt nıt nı nıttttttttt
aaaaaa
o yeeeee:86::86::86:
ben peyniri az tuzlu severim saklama kabına su doldurup köy peynrilerini içine koyuyorum sonra yiycemzaman çıkarıyorum sudan hem köy peyniri beyaz peynir gibi suda eriyip dagılmıyo süppper oluyoo

yarasın doktor hanımcııım. pıt pıt erisin yaglar yaramasın innnşallaa. bende iftar vakti girdim eve marketten. ay aç gittim önüme gelen o güzelim çukuularr tatlılar hepsine yaptım çünkü benim alternatifim var dukan tariflerim var hiçbişiden mahrum değilim ki. bi çorba sorunum vardı onuda muhteşem lezzetli yulaf ezmesi ile hallettim ofise götürüyorum termosta süpper oluyoo

Kızlar ben bugün dieti bozmadıysam başka bir gün bozmam herhalde ya,kendime hakim olabilmek için neler yaptım bir bilseniz... ay birde çok geldi yiyemicez dedi misafirler, içimden offf dedim şu sofrada ben olsaydım neler yerdim neler,zeynep abla revani tarifini acilen istiyorum,tatlı krizim hat safada :18: bizim burda cücü tatlısı yaparlar ve bayılırım ben ona,misafirlere servis ederken koklaya koklaya bir hal oldum valla, hele o yaprak sarması ... Şu saf pro bitsin kendime yapıcam...Ben dukana ihanet etmedim,tartıda bana ihanet etmez umarım

tebrik ederim seni, ben bugün dayanamadım karşımda 10 kişi pastalaro çörekleri götürürken yarım dilim pastacık yeyiverdim, budun bana getirisi ne olur kızlar

tebrik ederim seni, ben bugün dayanamadım karşımda 10 kişi pastalaro çörekleri götürürken yarım dilim pastacık yeyiverdim, budun bana getirisi ne olur kızlar

valla kimisinde tartıda hiç oynama olmuyor, kimisinde artış oluyor, sende yarın tartılarak görürsün bunu canım umarım artış olmaz sende

Arkadaslar slm, sonunda ben de geldim, en son kaldigim yerden tam 72 sayfa gecmisi okudum sabahtan beri, ancak yazabildim :)

Ben de yaklasik 2 haftadir ayni kilodayim, takildim kaldim, 53.5. Iki gündür reglym, yine 53. 5. Bakalim reglyden sonra ne olur.

Bu arada ceza olayi olmus topikte, hatta tüm mesajlari okudum cok sacma geldi bu ceza, neyse gecti bitti, kisa sürelik lütfetmisler en azindan, bidaa olmaz umarim.

Berrin senin kilo inadinin kirilmasina inan ben de cok sevindim, kendim vermisim gibi rahatladim walaa, hade insallah devami da gelsin. Yolanda senin de artilari atmana sevindim, hade bakalim, diger olaylara sIkma canini, hayat bu, hersey oluyor, eksiler moral versin sana :)

Beberongo sen de güclendirmeye gecmissin, off süpersin, biz de o günleri görürüz umarim :)

Tüm eksi olanlari kutluyorum, tatilden hasarsiz dönenleri de kutluyorum, artilar ve takilmislara da sabir diliyorum, devam ama...

Bir de kizlar gecmisi okurken gördüm, hatta Berrinle Beberongo konusmustu sanirim; damla sakizli türk kahvelerimizi icelim diye, damla sakizli türk kahvesi uygun mu diyete? Aman ben cok severim de gözümden kacmadi, ne zamandir da canim istiyor ama sekerlidir o kesin uygun degildir diye ellesmiyordum, lütfen uygun deyin :)

Sonra bi de beberongo devam sütü demissin ya sen bir de, noldu o, son durumu ne devam sütünün bizim diyette? Uyar mi bizim dükana?

Hepimize Ramazanda sabir ve bol eksiler diliyorum kizlar Mujjxx...

dukan tpiğinde 80ler partisi mi yapsak acaba disko topu eşliğinde parlak ışıklı zeminde dans ederdik
brother louie louie louie de artistik figürler sergilerken careless whisperde romantik danslar ederdik
tam 80ler modundayım valla i am big in japan

neyse 80ler modundan hafiften sıyrılarak peynir husunu dikkate alacağım yolitam..işin özü ben o peyniri öyle tuzlu tuzlu seviyorum aslında ondan korkuyorum ve o cepheye dadanmamaya çalışıyorum:26:amma illa canım isterse bu şekilde tuzunu azaltabilirim

yarın sabah tarı gösterecek canım getirisinibakarsın beklemediğin şekilde götürüsü olur yarın hep beraber göriciiz

tam da bir sonraki mesajımda ggirly buralarda ama neden yazmıyo diyecektim ki gerçek bi dukanist olduğunu kanıtlar nitelikte tam 72 sayfa okumuş
vee hoşgeldiiin canım tekrardan..damla sakızı konusunda olumsuz bi etki olacağını düşünmüyorum ben hatta tariflerden birinde de yer alıyodu..onun tek başına tatlı bi tadı var mı ben hiç denemedim de eğer öyleyse o zaman olumsuzluk yaratabilir belki ama bana nedense hep bi nevi aroma gibi geliyo zararsız görüyorum kendisini

Sagol canim hosbuldum, gercek bi dükanist olmaya özen gösteriyorum evet, ne kadar sayfa olursa olsun kaldigim yerden itibaren her mesaji okumazsam icim rahat etmiyor. Annemi ve teyzelerimi de dükanist yapmaya calisiyorum bu ara :)

Evet damla sakizi aromadan olusuyor aslinda kahvede, sanirim arada icsek sorun yaratmaz. hemen yrn denicem :)

Bu arada zeynep abla revani tarifin beni benden aldi, tatlandiricim yok bu ara, alinca hemen onu da denicem, zira hayallerimi süslemekte suan, ellerine saglik :)

benim de öyle canım ya bi satır kaçırıcam diye aklım çıkıyo okumadan geçmiyorum hiçbişeyi,walla inş katılır annen ve teyzen de diyelim o zaman herkesler faydalansın bu şahane diyetten :)

bence de yarın dene canım kahveyi seviyomuşsun da o kadar hasret gidermiş olursunay ben revaniyi hiç sevmem ama ben bile merak ettim valla tatlıyı yaa yapsam mı napsam

Ben 57 görür görmez yapıcam valla revanimi zeynep ablanın tarifini okurken bile ağzım sulandı şerbetli tatlılara dayanamıyorum ya, bir kilo baklavayı yeme kapasitesine sahibim damla sakızlı türk kahvesini içebiliyorsak süper gece gece canım çekti hazır derste çalışırken ben gidip yapayım kendime bari

amanın topik bu saatte bile hareketli valla süper, karın ağrısıyla erkenden uyuyup kalmışım şimdi de aldım uykumu tabi dikildim ayağa bu saatte kimse yoktur diyordum ama maşallahh

Hoşgeldin tatlım, valla ben gece ders izlediğim için netten, her gece kesintisiz burdayım

bende menopoza girenleri anlamaya başladım sanırım hastalanamamak fena etkiledi bi alev basıyor bi üşüyorum bi sıkıntı hali falan nedir bu kadınların her ay ki çilesi allahım sanırım bu gece bende ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…