ya kızlar dukan ve kahveli nerelerdeler.??
hadi kahveli tatilde anladıkda bu dukana noldu acaba?
bide dukangül vardı bi ara maibeyaz vardı onlar da yoklar..neyse ki dukan ve kahverengiden ses geldii
Günaydın kızlar
bu sabah size seksenlerden bir dans figürü ile selam vermek isterim.
dıı nıt nıt nırım nıt nıt
dıı nıt nıt nı nıtttttttttt
aaaaaaaaaaaa
dıı nıt nıt nırım nıt nıt
dıı nıt nıt nı nıtttttttttt
aaaaaaaaaaaa
bugün de düne göre -100 deyim. oysaki ben bugün ellisekiz okkaları ucundan accıkta olsa görmek istiyordum ama şunu anladım ki artılarda da olsam benim gerçek kilom buymuş çünkü iki günde pat diye iniverdim 61,6 dan 59,0 a. birde deli gibi inceliyorum karnım resmen dümdüz oldu. ben elli ikiye kadar inerim diyordum ama sanırım ellibeşten sonra artık kg vermeyi bırakmam lazım zira köprücük kemiklerim ortaya çıktı ve ellerim de resmen madonna nın elleri gibi damarlı damarlı olmaya başladı zayıflamaktan. amanın korkunççaslında eve yakın bi salon olsada spora yazılsam vucudumu şekle sokmam için spor lazım evde olmuyor bi türlü motive olamadım
bu sabah biraz kaçamak yaptım kahvaltıda. krebime iki tatlı kaşığı normal beyaz un koydum ve bir tatlı kaşığı da vişne reçeli bi gıdımda bal yedim napim sopalık mıyım evetama napim çok kötüydüm azıcık moral olur diye yedim olduda. kahvaltı olduğu için tolere edebilirim diye düşünüyorum. bakalım yarın sabah ne olacak:18::18::18:
80ler 90lar bayılırım ohh bi kaç figür katarak sevincine eşlik edebilirim canım harikasın
canıııım çok tebrik ederimmmsabrın sonu yolandaaa:) valla bende senin gibi düşünüyorum tatlım ay sonuna kadar ne veririm bilmem ama bende el frenini çekecem artık:)) zira iltifat iltifat gına geldi sanırsın 58 kiloyum millet yeter artık çok güsel oldun artık verme demeye başladı..açıkcası bende şuandan memnunum yıllar önce kalçadan çıkmayan pantolanlar rahat rahat oluyo daha ne dimi ama:))
bu arada geçmişte bi arkadaş sormuştu sarkma oldumu die...bende bacaklarda bişi yok iç bacak bölgesi bile toparlandı asıl sorunum göbek ve karın olduğundan normaldede orası bile toparlandı sarma deil ama hafif bi yımışaklık söz konusu:) kollarımda kötü deil ama bende güçlendirmede karın ve kollara yönelik sıkılaştırma çabasına girişcem...sanırım pro ağırlıklı beslenildiğinden öyle kötü sarkma deformasyon falan sözkonusu deil..
oyy idolüm sadecam iltifattan bıkacağım günlerin gelmesi için sabırla direnicem
çok geçmiş olsun...bencede bırakman çok isabet olmuş herbünyeye uycak die bi kural yok sonuçta...belkide kusmalarınız başka bişeyin habercisidir bi doktora görünün sonuçta daha evvelden yemediğimiz yada içmediğimiz bişi yok...kısaca kusturcak bi yemek yok bu diyette...bence okunmamış kitap edinilmemiş bilgi var...uzun zamandır bu diyeti yapan ve nerdeyse 30 kilo veren biri olarak söylüyorumki kulaktan dolma bilgilerle yapılan diyet sonuna kadar başarılı olamaz
nokta
herkeslereee günaydınnnnnnnnnnn
dün çok işim vardı katılamadım tatlı sohbetlerinize ancakk akşam geçmişi okudum bitirdim
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummözellikle berrinimm şeytanın bacağını kırmışsın -800 süper valla darısı bizlere, yalnız bi durum var dün hastalanmam gerekiyordu ama tık yok hala davul gibi karnımla dolanıyorum öyle napsam bilemedim habire şiştiğim için kilo da veremiyorum bugün son sebze günüm yarından itibaren 5 gün daha proda olucam bi hastalansaydım ikisi birlikte çok güzel olucaktı
off ben de 15 gündür bekliyorum reglimi yaa iyice şaştı gitti sen de şimdi regliden sonra süper verirsin canım
Ben de ne zamandır sorcam fırsat olmuyor..ne oldular ben de bilmiyorum walla..kahveli değil de kahverengiden bahsediyorsun değil mi?
Bir de penac da yok...
Bu arada herkese günaydın arkadaşlarr
Berrin hadi geçmiş olsun çok sevindim -800 gramına..
canım bu arada senin başladığın ne kadar oldu diyete,4 kilodasın değil mi hala? yoksa sen oklavanla bizimi kandırıyorsun ,kaçamakçımısın yoksa sen de hııı
oyy vuvikoo bu avatardaki hoş baaağğyaaan sen misin yoksa? ayol inceciksin sen
vücudum regl sinyalleri veriyor resmen heryerim ağrıyor dizlerim filan.karnım davul gibi.başım ağrıyor.akşama kesin regl olucam artık
off bi de ben olabilsem şu regliyi feci rahatlicam
sadeca ablacım valla ben de güçlendirmeye geçiyorum hihihihi
bugün duş alırken kendime şöyle bi aynada baktım da..
Yolandanın dediği gibi olmuş ellerim, göğüs kafesim falan. iman tahtam kemik kemik çıkmış
Yumruk da etki etmedi zaten
ama seni can-ı gönülden tebrk ediyorum valla bravo! Örnek kadınsın sen hepimize!
Şimdi sıra güçlendirme ve spor zamanı :)))
Günaydın, teşekkürler hocam bu güzel bilgi için. :)))
Ben de light peynirlerde yağ oranı az olan bir peynir olarak köy peyniri tercih ediyorum kapalı kutuda almazsam.
Köy peyniri tüketen var mı aranızda? Yağ oranı düşük değil mi onun? Tuzu da az.
kızlar bu köy peynirini ben peynircilerden alırdım ama çok tuzlu oluyo genelde..çok da severim ben ama abartırım diye almıyodum..bide kitapta mayalı peynirlerden uzak durun gibi bişeyden bahsediyodu ya ee beyaz peynir bile evde mayalanıyo sonuçta acaba bu köy peyniri uzak surulması gerekenlerden olabilir mi..kem küüm kitabı okudum ama orasını anlamadım
Selam kizlar
En son 1222. sayfada kalmisim. :)
Dukan rejimine ara verdim. Tatil yaptim. Hafta basi da ise dondum.
Ben kaldigim yerde devam ediyorum kiloda. gram alip vermedim. ustelik aburcubur, kebaplar, pastalar falan.
:)))
ii insan lafının üstüne gelirmişş,hoşgeldiiin
şu an itibariyle 52 yi görmüş durumdayım. 52.8 de olsa devamı gelir inşallah.
Dstly alıntı yapmadan yazdım ama neyse. önerilerine teşekkürler. gece kalkınca tartılmak iyi fikir.
aaayy çok kıskanıyorumm..hem 4 doğum yapmış gencecik bir anne hem de 52 kilo amaaan tanrıım