yok elbet tamamiyle bırakmayı düşünmüyorum ama direncimin bu kadar çabuk kırılması moral bozucu bir de midemin bu kadar şiş olup yarattığı rahatsızlık.... ama akşam sadece protein ve yarında sadece protein alarak bunu kapatmayı düşünüyorum... bir de hafta sonunda çeşit çeşit yemekler yaparak çünkü ben 2 haftadır sadece ızgara et ve tavuk yedim başka bir şey yapma bulma imkanım olmadı çok ender krep denedim onda da beceremediğim için yavan oldu. bayağı açlık çektim şimdi tarifler sayfasında ne bulursam yapıcam hazır olsun ki açlıktan saldırmayayım ona buna :)))
bu arada motive ettiğin için teşekkür ederim
arife gerek yok canım paketi aç ve ye tabi başka şekillerdede değerlendirmek sana kalmış.ama abartma yinede.bu arada ben çok severim biraz abartıyorum gibi geliyo:125:
teşekkür ederim canım.hepimize nasip olsun ,tüm uğraşanlar emeklerinin karşılığını görsün inşallah.burda birisi 100gram verse ben mutlu oluyorum.biri takılıp kalınca dertleniyorum.dukan kardeşliği bu galiba .ahh canım kardeşlerim şu diyet sizlerle çok güzel yahu
valla canım o bahsi geçen eczaneyi bende anlamadım tabletle birlikte 38 lira demişti birisi galiba ben bizim burda ümraniyede bir eczaneye baktım ve ordan aldım 125gr 23liraydı nettende böle almıştım 4 lirada kargo vermiştim bide evde beklemesi cabası yani
aç kuduz geldim eve, gelirken de kipaya uğradım, grill tavuk, light puding ve tatlandırıcı aldım, tatlandırıcı diamanttı ve yarım kilosu12.90tl bana fiyat iyi geldi..tavuğun yarım göğsü kaldı gerisini hakladım..yanında zeroyla, üzerine de 2 adet lor tatlımı yedim ve kendime geldim..reglim diye sapıtmış bulunuyorum..
Arkadaslar slm, sonunda ben de geldim, en son kaldigim yerden tam 72 sayfa gecmisi okudum sabahtan beri, ancak yazabildim :)
Ben de yaklasik 2 haftadir ayni kilodayim, takildim kaldim, 53.5. Iki gündür reglym, yine 53. 5. Bakalim reglyden sonra ne olur.
Bu arada ceza olayi olmus topikte, hatta tüm mesajlari okudum cok sacma geldi bu ceza, neyse gecti bitti, kisa sürelik lütfetmisler en azindan, bidaa olmaz umarim.
Berrin senin kilo inadinin kirilmasina inan ben de cok sevindim, kendim vermisim gibi rahatladim walaa, hade insallah devami da gelsin. Yolanda senin de artilari atmana sevindim, hade bakalim, diger olaylara sIkma canini, hayat bu, hersey oluyor, eksiler moral versin sana :)
Beberongo sen de güclendirmeye gecmissin, off süpersin, biz de o günleri görürüz umarim :)
Tüm eksi olanlari kutluyorum, tatilden hasarsiz dönenleri de kutluyorum, artilar ve takilmislara da sabir diliyorum, devam ama...
Bir de kizlar gecmisi okurken gördüm, hatta Berrinle Beberongo konusmustu sanirim; damla sakizli türk kahvelerimizi icelim diye, damla sakizli türk kahvesi uygun mu diyete? Aman ben cok severim de gözümden kacmadi, ne zamandir da canim istiyor ama sekerlidir o kesin uygun degildir diye ellesmiyordum, lütfen uygun deyin :)
Sonra bi de beberongo devam sütü demissin ya sen bir de, noldu o, son durumu ne devam sütünün bizim diyette? Uyar mi bizim dükana?
Hepimize Ramazanda sabir ve bol eksiler diliyorum kizlarMujjxx...
Ben 57 görür görmez yapıcam valla revanimizeynep ablanın tarifini okurken bile ağzım sulandı şerbetli tatlılara dayanamıyorum ya, bir kilo baklavayı yeme kapasitesine sahibim damla sakızlı türk kahvesini içebiliyorsak süper gece gece canım çekti hazır derste çalışırken ben gidip yapayım kendime bari
Hoşgeldin tatlım, valla ben gece ders izlediğim için netten, her gece kesintisiz burdayım
bende menopoza girenleri anlamaya başladım sanırımhastalanamamak fena etkiledi bi alev basıyor bi üşüyorum bi sıkıntı hali falan nedir bu kadınların her ay ki çilesi allahım sanırım bu gece bende ayaktayım
Hoşgeldin canım...damla sakızlı türk kahvesi tabiiki de içebilirsin,tatlandırıcı ile yaptıktan sonra neden yasak olsun..ben de sık sık içiyorum..hatta kahve dünyası yeni kahveler çıkarmış küçük paketlerde...damla sakızlı 2 si birarada filan..arada onlardan da içiyorum..haftta vanilyalı light pudingime koymuştum bir kere çok güzel olmuştu...
Daha önceleri de yazan bir Dukan uygulayıcısıyım.Tüm devreleri geçtikten sonra 4.aşamayı hep pazartesi ve perşembeleri protein yaparak geçiriyordum.Son bir ayda yaptığım değişik yurtdışı yolculuklarda tamamen uygulayamadım.Ama daha kötü birşeyleri de denedim.İnanılmaz ölçülerde dondurma ve çikolata tükettim.Sonuç 5 kilo gibi bir fazlalık.Yeniden iki gün proteine geçtim.Yavaş yavaş gidiyor.59 yaşında bir doktor olarak tavsiyem her zaman ölçülü yemek.Şekerden ne kadar uzak durursak o kadar sağlıklı ve de diyette başarılı oluruz.Bir daha böyle deneysel işlere girişmem.Ama protein günlerinin ne kadar etkili olduğunu görmek de çok güzel oluyor.İşin özeti ömür boyu dikkat!
nasıl bunlar iyimi şimdilik daha afyonum patlamadıda
ya kızlar ne zamandır sorcam unutuyorum bu ne sallıyo:92:
ben acıktım((
Günaydın hepinize kızlar,
Ne dün akşam ne haltlar yediğimi ne de sabah kaç kg geldiğimi sizlerle paylaşmayacağım.:-((((((((((((((((((((
Daha önceleri de yazan bir Dukan uygulayıcısıyım.Tüm devreleri geçtikten sonra 4.aşamayı hep pazartesi ve perşembeleri protein yaparak geçiriyordum.Son bir ayda yaptığım değişik yurtdışı yolculuklarda tamamen uygulayamadım.Ama daha kötü birşeyleri de denedim.İnanılmaz ölçülerde dondurma ve çikolata tükettim.Sonuç 5 kilo gibi bir fazlalık.Yeniden iki gün proteine geçtim.Yavaş yavaş gidiyor.59 yaşında bir doktor olarak tavsiyem her zaman ölçülü yemek.Şekerden ne kadar uzak durursak o kadar sağlıklı ve de diyette başarılı oluruz.Bir daha böyle deneysel işlere girişmem.Ama protein günlerinin ne kadar etkili olduğunu görmek de çok güzel oluyor.İşin özeti ömür boyu dikkat!
3 günüm kızlar 52,1 oldum (53,7 başladım
sıcak, protein ağırlıklı beslenme beni yememeye sürüklüyo resmen. Tatlılara ay ay ay kaldır şunu gözümün önünden fenalık geçiricem diye bakıyorum, midem bulanıyo o ağıırrr çikolatalı pastaları, şerbetli tatlıları görünce. Size böyle olmuyo mu ya? Ben kendimi bozdum mu naptım, saymıştım gün içinde tüketebildiğim tatlı miktarını
hep diyorum bol pro, adaçayı, peynir. Valla iştah kalmıyo insanda.
Neyse moral bozmak yok, dukana devam!
Ben 1 paketi açtım, çözünmesini belkiyorum öğlen yemeği için. 250 gram fazla mı gelir? Ben çok sevmem deniz ürünü, biraz maydanoz doğrayıp üzerine öyle yicem yanında maydanoz limonatasıynan
tadı nasıl ki ben hiç yemedim diye bakıyorum surimiye, o da bana bakıyo
pişirsek nolur?
berkmine ablaaaaaa
katılıyorum, bu diyet sizinle güzel! Cezanın tadını almış biri olarak sizlerin eksikliğinde bi huzursuzluk olduğunu söyleyebilirim
amanın gitmeyin canlar, özlüyorum ben sizi :)
ben de anlamadım abla bu eczaneyi ayrıca zeynep abla sen nerdesin kaç gündür?
bence normal yedikleriniz
ben normal zamanda yiyorum bu kadar, tatlı yemiyorum sadece
canım ben içtim valla o devam sütünü abov bi baktım ki yolika demiş içinde şeker var.
Valla görmemişim ben onu gözüm mü döndü acaba tadını hissedince ben sandım içine toz mamalarda olan çeşitli maddelerden dolayı öyle tatlı tatlı, şirin şirin.. Amanın almayın canlar içinde şeker var; ŞEKER!
Ayrıyetten güçlendirmeye geçip kafamı rahatlattığım için sanırsam bugün 59.0um canlar.
Şimdi çiftetelli ile şovumuza devam ediyoruz
Canımın içi damla sakızlı türk kahvesi tabii içilebilir, aroma gibi düşünün onu da mesela.
Ben tüketiyorum.
Hatta kahve dünyasına gidince önce bi küçük porsiyon yoğurt dondurması, arkasından da damla sakızlı türk kahvesi hüpletiyorum şekersiz.
Keyif benim, diyetteyim alla alla. ehehehehe. mis gibi oluyo, afiyetle içebilirsiniz.
Bu arada kahvenin içindeki karbonhidrat miktarı süt tozu/kremasından ileri geliyor. Türk kahvesi günde 1 fincan tüketilmesi önerilen bir içecek.
affffiyet bal şeker olsun canimmmm
Yalnız kıyamam da, ahh ahh bizim akademik takvime baktım bakmaz olaydım. Na bööle belerdi gözlerim
Derslerin start almasından 1 ay sonra vizeler konmuş. Vizelerden finallere 2.5 ay var. Duydunuz mu bayanlar? İKİBUÇUK!
vizelere kadar bir gıdımcık ders işleyecek adamlar, vizeler kolay geçecek.
Vizelerden finallere kadar bi abanacaklar ki sormayın. Finallerde hepimize .. Tövbeestağfrulla.
Rektörcüğüüüüm canım benim canım benim seni beeen pek çoook pek çoooookkkk
yasooommm canıııımmm hadi maşşşallah regl oldum şimdi ödemlerini atmaya ve incelmeye geldi sıraaaa :)))
geçmiş olsun canımın içiiiii
yalnız bu çok güzel fikir! Ben de dün kipadan aldım çeşitli malzemeler. Malum güçlendirmeye geçince insan bi diyet tatlılara atıveriyo elini. Bu fikrini hemen denicem vuvuum, süper! Teşekkürler paylaşımın için. :)))
ben didim! Karatay didim! Taş devri didim! Didim!
Paylaşım için çoookkkk teşekkürler Hatice Hanım.
Sutyeeeeennnnnn
al işte, az az sık sık yirsen acıkırsın bu saatte yağmurum, 3 öğüne alıştırmaya çalış kendini canım benim. Yani bu benim fikrim aslında mihi ihi sen blirsin tebi
Bu arada canlar dost süt ile ülker süt aynı tesislerde üretiliyormuş. Dost marka sütler de güvenilir falan diyolar ülker içim süt falan filan aynıymış yani. Duyunca içten içe biraz daha rahatladım gerçi bunların içindeki yararlı bakteriler de ölüyo ama her zaman da güğüm sütü bulameeeyom ki alıveriyorum az yağlı diye mecburen dukana uymak için. Yani belki işinize yarar diye yazdım efeeem, teşkürlerimi sunarım :)))
sıcak, protein ağırlıklı beslenme beni yememeye sürüklüyo resmen. Tatlılara ay ay ay kaldır şunu gözümün önünden fenalık geçiricem diye bakıyorum, midem bulanıyo o ağıırrr çikolatalı pastaları, şerbetli tatlıları görünce. Size böyle olmuyo mu ya? Ben kendimi bozdum mu naptım, saymıştım gün içinde tüketebildiğim tatlı miktarını
hep diyorum bol pro, adaçayı, peynir. Valla iştah kalmıyo insanda.
Neyse moral bozmak yok, dukana devam!
Ben 1 paketi açtım, çözünmesini belkiyorum öğlen yemeği için. 250 gram fazla mı gelir? Ben çok sevmem deniz ürünü, biraz maydanoz doğrayıp üzerine öyle yicem yanında maydanoz limonatasıynan
tadı nasıl ki ben hiç yemedim diye bakıyorum surimiye, o da bana bakıyo
pişirsek nolur?
berkmine ablaaaaaa
katılıyorum, bu diyet sizinle güzel! Cezanın tadını almış biri olarak sizlerin eksikliğinde bi huzursuzluk olduğunu söyleyebilirim
amanın gitmeyin canlar, özlüyorum ben sizi :)
ben de anlamadım abla bu eczaneyi ayrıca zeynep abla sen nerdesin kaç gündür?
bence normal yedikleriniz
ben normal zamanda yiyorum bu kadar, tatlı yemiyorum sadece
canım ben içtim valla o devam sütünü abov bi baktım ki yolika demiş içinde şeker var.
Valla görmemişim ben onu gözüm mü döndü acaba tadını hissedince ben sandım içine toz mamalarda olan çeşitli maddelerden dolayı öyle tatlı tatlı, şirin şirin.. Amanın almayın canlar içinde şeker var; ŞEKER!
Ayrıyetten güçlendirmeye geçip kafamı rahatlattığım için sanırsam bugün 59.0um canlar.
Şimdi çiftetelli ile şovumuza devam ediyoruz
Canımın içi damla sakızlı türk kahvesi tabii içilebilir, aroma gibi düşünün onu da mesela.
Ben tüketiyorum.
Hatta kahve dünyasına gidince önce bi küçük porsiyon yoğurt dondurması, arkasından da damla sakızlı türk kahvesi hüpletiyorum şekersiz.
Keyif benim, diyetteyim alla alla. ehehehehe. mis gibi oluyo, afiyetle içebilirsiniz.
Bu arada kahvenin içindeki karbonhidrat miktarı süt tozu/kremasından ileri geliyor. Türk kahvesi günde 1 fincan tüketilmesi önerilen bir içecek.
affffiyet bal şeker olsun canimmmm
Yalnız kıyamam da, ahh ahh bizim akademik takvime baktım bakmaz olaydım. Na bööle belerdi gözlerim
Derslerin start almasından 1 ay sonra vizeler konmuş. Vizelerden finallere 2.5 ay var. Duydunuz mu bayanlar? İKİBUÇUK!
vizelere kadar bir gıdımcık ders işleyecek adamlar, vizeler kolay geçecek.
Vizelerden finallere kadar bi abanacaklar ki sormayın. Finallerde hepimize .. Tövbeestağfrulla.
Rektörcüğüüüüm canım benim canım benim seni beeen pek çoook pek çoooookkkk
yasooommm canıııımmm hadi maşşşallah regl oldum şimdi ödemlerini atmaya ve incelmeye geldi sıraaaa :)))
geçmiş olsun canımın içiiiii
yalnız bu çok güzel fikir! Ben de dün kipadan aldım çeşitli malzemeler. Malum güçlendirmeye geçince insan bi diyet tatlılara atıveriyo elini. Bu fikrini hemen denicem vuvuum, süper! Teşekkürler paylaşımın için. :)))
ben didim! Karatay didim! Taş devri didim! Didim!
Paylaşım için çoookkkk teşekkürler Hatice Hanım.
Sutyeeeeennnnnn
al işte, az az sık sık yirsen acıkırsın bu saatte yağmurum, 3 öğüne alıştırmaya çalış kendini canım benim. Yani bu benim fikrim aslında mihi ihi sen blirsin tebi
Bu arada canlar dost süt ile ülker süt aynı tesislerde üretiliyormuş. Dost marka sütler de güvenilir falan diyolar ülker içim süt falan filan aynıymış yani. Duyunca içten içe biraz daha rahatladım gerçi bunların içindeki yararlı bakteriler de ölüyo ama her zaman da güğüm sütü bulameeeyom ki alıveriyorum az yağlı diye mecburen dukana uymak için. Yani belki işinize yarar diye yazdım efeeem, teşkürlerimi sunarım :)))
la bebeemmm ramazanda ben nasıl 3 öğün yapıyım deliramazandan sonra konusalım bu konuyu:)) valla sahurda az yedim doğru yani uyku sersemiyle ne yediğimide hatırlamıyorum ki kaçamak bile yapmış olabilirim yani o derece
offff 1,5 haftadır 57deyim yaaa çok sıkıldım ramazan olmasa onlar tamamdır ama 12 ayın sultanı belimi büküyo
az önce dikkatimi çekti de shahdaroba vardı bi de sanki
ona noldu?
bi de diyet tariflerimizin ilk topiği olan sayfanın sahibi vardı kahveli
surimi için sözlükte kötü yorumlar var :18:
endişeliyim.. :18:
bi de tarifler koymuşlar bakmak isterseniz
://www.alimar-tr.com/Web/InKitchen.aspx
http sini sildim
Bi de yolly ablacım, via-port sana yakın olmalı değil mi sen gebzede çalışıyodun?
İndirimler var bayağı, bi bak istersen ehehe kotondan 10 teleye etek aldım zira.
Diyetimize uygun mamacıklar da kipa da var bol bol, aramak zorunda kalmıyosun toptan alıp çıkıyosun hepsi var.
10a kadar via/portta, sonrasında kipada takılıyoruz hihi
pınarın süt tozu da var orada, onun karbonhidrat miktarını görünce hep gözüm korkuyo ama az miktarda kullandığımız için sorun etmemeye çalışıyorum :)
64.6
2 hatalık kayıp 300 gramolsun bu da yeter bana..hatta artar da
(Size birşey söyleyeyim mi 2 haftadır bir gün bile diyet yapmadım,hergün normal bir insan gibi yiyorum şişşşş)
yağmurcuk walla ben de günaha giriyorum yaww..şuan acıkmadım daha çok şükür ama saat 5 ten sonra çok kötü oluyorum..çok stresli,sinirli ve duygusal oluyorum...acaip başıma vuruyor..dün iftara yarım saat kala eşimle kavga ettim durup dururken..öyle üzüldümki sonradan...Allah affetsin yaa,eşim de affetsin
az önce dikkatimi çekti de shahdaroba vardı bi de sanki
ona noldu?
bi de diyet tariflerimizin ilk topiği olan sayfanın sahibi vardı kahveli
surimi için sözlükte kötü yorumlar var :18:
endişeliyim.. :18:
bi de tarifler koymuşlar bakmak isterseniz
://www.alimar-tr.com/Web/InKitchen.aspx
http sini sildim
Bi de yolly ablacım, via-port sana yakın olmalı değil mi sen gebzede çalışıyodun?
İndirimler var bayağı, bi bak istersen ehehe kotondan 10 teleye etek aldım zira.
Diyetimize uygun mamacıklar da kipa da var bol bol, aramak zorunda kalmıyosun toptan alıp çıkıyosun hepsi var.
10a kadar via/portta, sonrasında kipada takılıyoruz hihi
pınarın süt tozu da var orada, onun karbonhidrat miktarını görünce hep gözüm korkuyo ama az miktarda kullandığımız için sorun etmemeye çalışıyorum :)
yokk bebem yaaa hastalanamadım ben hala valla boş boş bir ağrı çekiyorum ağrı kesici de alamıyorum engellemesin diye seninde çok uzun sürmüştü dimi hastalanman, benim hiç şaşmaz normalde ama bu ay böyle oldu sanırım buna odaklandığım için olmuyor
arkadaşlar şu kahve konusu aklımı karıştırdı:44:,yasak değil bence tabii abartmadan.yasaksada ben hergün 2 fincan(büyükçe) nescafe içtim ve içiyorum ama krema ve şeker yok.arada türk kahveside,damla sakızlısıda pek bi zararını görmedim gibi sonuç ortada,bence kahve içilebilir.tek lüksüm o yaaa
arkadaşlar şu kahve konusu aklımı karıştırdı:44:,yasak değil bence tabii abartmadan.yasaksada ben hergün 2 fincan(büyükçe) nescafe içtim ve içiyorum ama krema ve şeker yok.arada türk kahveside,damla sakızlısıda pek bi zararını görmedim gibi sonuç ortada,bence kahve içilebilir.tek lüksüm o yaaa
ne anlatıcam size.
dün akşam eve gidince burda aldığım yulaf ezmesi çorbasından yapıyım dedim domatesli neyse yapıyodum iftarada yarım saat kalmış sonracıma yulaf ezmesini kutusuna koyarken ulen nasıl bişimiş bunun tadı diyip bi güzel hüplettimhala oruçlu olduğumun farkında değilim sonra tencerenin kenarında domates vardı tam ağzıma atacaktım kiii anaaaa gitti oruç diyerek kendimi lavaboya zor attım yanlışlıkla oldu valla hiç suçum yok benim ama çorba harika oldu 2 kase hüplettim
ne anlatıcam size.
dün akşam eve gidince burda aldığım yulaf ezmesi çorbasından yapıyım dedim domatesli neyse yapıyodum iftarada yarım saat kalmış sonracıma yulaf ezmesini kutusuna koyarken ulen nasıl bişimiş bunun tadı diyip bi güzel hüplettimhala oruçlu olduğumun farkında değilim sonra tencerenin kenarında domates vardı tam ağzıma atacaktım kiii anaaaa gitti oruç diyerek kendimi lavaboya zor attım yanlışlıkla oldu valla hiç suçum yok benim ama çorba harika oldu 2 kase hüplettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?