Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın hanımlar
kilom 51.7 geçen hafta 51.8 di
o kadar misafir ağırlamaktan o kadar kaçamaktan sonra bana müstehak
oklava berrindemiydi
berrin bana merdaneyle gel
ha bide boyum 1.55 yaşım 29 elisacım

sıcak, protein ağırlıklı beslenme beni yememeye sürüklüyo resmen. Tatlılara ay ay ay kaldır şunu gözümün önünden fenalık geçiricem diye bakıyorum, midem bulanıyo o ağıırrr çikolatalı pastaları, şerbetli tatlıları görünce. Size böyle olmuyo mu ya? Ben kendimi bozdum mu naptım, saymıştım gün içinde tüketebildiğim tatlı miktarını
hep diyorum bol pro, adaçayı, peynir. Valla iştah kalmıyo insanda.
Neyse moral bozmak yok, dukana devam!

arife gerek yok canım paketi aç ve ye tabi başka şekillerdede değerlendirmek sana kalmış.ama abartma yinede.bu arada ben çok severim biraz abartıyorum gibi geliyo:125:

Ben 1 paketi açtım, çözünmesini belkiyorum öğlen yemeği için. 250 gram fazla mı gelir? Ben çok sevmem deniz ürünü, biraz maydanoz doğrayıp üzerine öyle yicem yanında maydanoz limonatasıynan
tadı nasıl ki ben hiç yemedim diye bakıyorum surimiye, o da bana bakıyo
pişirsek nolur?

berkmine ablaaaaaa
katılıyorum, bu diyet sizinle güzel! Cezanın tadını almış biri olarak sizlerin eksikliğinde bi huzursuzluk olduğunu söyleyebilirim
amanın gitmeyin canlar, özlüyorum ben sizi :)

ben de anlamadım abla bu eczaneyi ayrıca zeynep abla sen nerdesin kaç gündür?

bence normal yedikleriniz
ben normal zamanda yiyorum bu kadar, tatlı yemiyorum sadece

canım ben içtim valla o devam sütünü abov bi baktım ki yolika demiş içinde şeker var.
Valla görmemişim ben onu gözüm mü döndü acaba tadını hissedince ben sandım içine toz mamalarda olan çeşitli maddelerden dolayı öyle tatlı tatlı, şirin şirin.. Amanın almayın canlar içinde şeker var; ŞEKER!

Ayrıyetten güçlendirmeye geçip kafamı rahatlattığım için sanırsam bugün 59.0um canlar.
Şimdi çiftetelli ile şovumuza devam ediyoruz

Canımın içi damla sakızlı türk kahvesi tabii içilebilir, aroma gibi düşünün onu da mesela.
Ben tüketiyorum.
Hatta kahve dünyasına gidince önce bi küçük porsiyon yoğurt dondurması, arkasından da damla sakızlı türk kahvesi hüpletiyorum şekersiz.
Keyif benim, diyetteyim alla alla. ehehehehe. mis gibi oluyo, afiyetle içebilirsiniz.
Bu arada kahvenin içindeki karbonhidrat miktarı süt tozu/kremasından ileri geliyor. Türk kahvesi günde 1 fincan tüketilmesi önerilen bir içecek.

affffiyet bal şeker olsun canimmmm

Hoşgeldin tatlım, valla ben gece ders izlediğim için netten, her gece kesintisiz burdayım

Yalnız kıyamam da, ahh ahh bizim akademik takvime baktım bakmaz olaydım. Na bööle belerdi gözlerim
Derslerin start almasından 1 ay sonra vizeler konmuş. Vizelerden finallere 2.5 ay var. Duydunuz mu bayanlar? İKİBUÇUK!

vizelere kadar bir gıdımcık ders işleyecek adamlar, vizeler kolay geçecek.
Vizelerden finallere kadar bi abanacaklar ki sormayın. Finallerde hepimize .. Tövbeestağfrulla.
Rektörcüğüüüüm canım benim canım benim seni beeen pek çoook pek çoooookkkk

yasooommm canıııımmm hadi maşşşallah regl oldum şimdi ödemlerini atmaya ve incelmeye geldi sıraaaa :)))
geçmiş olsun canımın içiiiii

yalnız bu çok güzel fikir! Ben de dün kipadan aldım çeşitli malzemeler. Malum güçlendirmeye geçince insan bi diyet tatlılara atıveriyo elini. Bu fikrini hemen denicem vuvuum, süper! Teşekkürler paylaşımın için. :)))

ben didim! Karatay didim! Taş devri didim! Didim!
Paylaşım için çoookkkk teşekkürler Hatice Hanım.

nasıl bunlar iyimi şimdilik daha afyonum patlamadıda

ya kızlar ne zamandır sorcam unutuyorum bu ne sallıyo:92:

Sutyeeeeennnnnn

al işte, az az sık sık yirsen acıkırsın bu saatte yağmurum, 3 öğüne alıştırmaya çalış kendini canım benim. Yani bu benim fikrim aslında mihi ihi sen blirsin tebi

Bu arada canlar dost süt ile ülker süt aynı tesislerde üretiliyormuş. Dost marka sütler de güvenilir falan diyolar ülker içim süt falan filan aynıymış yani. Duyunca içten içe biraz daha rahatladım gerçi bunların içindeki yararlı bakteriler de ölüyo ama her zaman da güğüm sütü bulameeeyom ki alıveriyorum az yağlı diye mecburen dukana uymak için. Yani belki işinize yarar diye yazdım efeeem, teşkürlerimi sunarım :)))

64.6
2 hatalık kayıp 300 gram olsun bu da yeter bana..hatta artar da

(Size birşey söyleyeyim mi 2 haftadır bir gün bile diyet yapmadım,hergün normal bir insan gibi yiyorum şişşşş )
yağmurcuk walla ben de günaha giriyorum yaww..şuan acıkmadım daha çok şükür ama saat 5 ten sonra çok kötü oluyorum..çok stresli,sinirli ve duygusal oluyorum...acaip başıma vuruyor..dün iftara yarım saat kala eşimle kavga ettim durup dururken..öyle üzüldümki sonradan...Allah affetsin yaa,eşim de affetsin

gerçek bir dukanistle karşı karşıyayız demek.paylaşım için teşekkürler.güçlendirmeye geçmiş ve korkan biri olarak yazdıklarınız çok iyi geldi.sizin gibi deneyimleri olanların tavsiyeleri çok değerli ,üstelik de doktor dan duymak çok daha güzel.

gunaydın kızlaaar bugun bıraz gec kaldım.pc de bı sorun vardı,işyerinde.ancak duzeldı.

oncelıkle kılo bıldırımı yapayım.eşiminki yıne oncelıklı tabıkı.
-400ile 95.7 cıktı askım bugun
bana gelirsek + larım eksılmeye devam ettı bugunde 57.2 gordum yanı dune gore-300 ama işte artılardan gıdıyor hala.ama soylede bırsey var.sabah uyanmamla tartılmaya vakıt bulmam arasında yarım lıtrelık pet sıseyle su içtim.bı uyandım yanmısım susuzluktan.sonrasında 30dk kadar zaman gecırıp wc ye gıdıp tartıldım.bu yuzden yuvarlak hesap kendımı57.0 sayıyorum.yarın ınsalllah 56 lara ınmek ıstıyoruuum:84:

bu arada dun aksam menumde karnıyarık vardı eşimde bende coook begendık.tarıf sahıbınden allah razı olsun.

bırde surprızım varrr.abım istanbulda yasıyor.onunda fazla kıloları vardı.110un ustundedır bence.oda pazartesı gunu basladı.sureklı maılle veya telefonla su nasıl olur bu yenırmı vs vs deyıp duruyor.ama kılosunu hııııc soylemıyor.3 hafta sonra bayrama gelecek yanımıza o zaman gorursun dıyor.ayrıca bırde bayan arkadasım basladı sayemde oda bı 5-6 kılo fazlası var.oda pazartesı baslamıstı.sımdı aradı 2 kılo vermıs bıle.sımdı yanıma gelecek

eşim abim arkadasım derken herkese bulastıracagım sanırım bunu

3 günüm kızlar 52,1 oldum (53,7 başladım

supper tebrıkleer

az önce dikkatimi çekti de shahdaroba vardı bi de sanki
ona noldu?
bi de diyet tariflerimizin ilk topiği olan sayfanın sahibi vardı kahveli
surimi için sözlükte kötü yorumlar var :18:
endişeliyim.. :18:

bi de tarifler koymuşlar bakmak isterseniz
://www.alimar-tr.com/Web/InKitchen.aspx
http sini sildim

Bi de yolly ablacım, via-port sana yakın olmalı değil mi sen gebzede çalışıyodun?
İndirimler var bayağı, bi bak istersen ehehe kotondan 10 teleye etek aldım zira.

Diyetimize uygun mamacıklar da kipa da var bol bol, aramak zorunda kalmıyosun toptan alıp çıkıyosun hepsi var.
10a kadar via/portta, sonrasında kipada takılıyoruz hihi
pınarın süt tozu da var orada, onun karbonhidrat miktarını görünce hep gözüm korkuyo ama az miktarda kullandığımız için sorun etmemeye çalışıyorum :)

la bebeemmm ramazanda ben nasıl 3 öğün yapıyım deli ramazandan sonra konusalım bu konuyu:)) valla sahurda az yedim doğru yani uyku sersemiyle ne yediğimide hatırlamıyorum ki kaçamak bile yapmış olabilirim yani o derece

offff 1,5 haftadır 57deyim yaaa çok sıkıldım ramazan olmasa onlar tamamdır ama 12 ayın sultanı belimi büküyo

yokk bebem yaaa hastalanamadım ben hala valla boş boş bir ağrı çekiyorum ağrı kesici de alamıyorum engellemesin diye seninde çok uzun sürmüştü dimi hastalanman, benim hiç şaşmaz normalde ama bu ay böyle oldu sanırım buna odaklandığım için olmuyor

o gece kalkıp yemek var ya tam bir rejim düşmanı
ama napalım sultan bu, boynumuz kıldan ince yağmuruumm
Allah kabul etsin, ben oruçlu olduğunu hesaba katmadan yazdım yaa

ekşi sözlükten mi bahsediyorsun beberongo? kötü birşey yazmamışlar ki...ben de aldım onu,ama beğenmedim maalesef..biraz ön yargıdan herhalde...direk ısırık alarak baktım tadına öyle de güzel gelmedi...aslında salata ya da kreple dürüm şeklinde yenilirse daha güzel olabilir....
evet shahdaroba..çok severdim kendisini..güçlendirmeye geçtiğinden beri girmiyor..ya ales ya kpss birşeye hazırlanıyordu ama hatırlamıyorum tam..

evet yaa bendede oluyo o durumlar kafam kaldırmıyo bişeyi biri bişey anlatsa boğasım geliyo töbe töbee.aldın mı kız kocişinin gönlünü ramazanda küs kalınmaz çekerim kulaklarınızı sonra

bende gidiyim şu viaporta bi bakayım neler gelmiş neler gitmiş sonrada kahve dunyasında keyif yaparım seni anımsarım

arkadaşlar şu kahve konusu aklımı karıştırdı:44:,yasak değil bence tabii abartmadan.yasaksada ben hergün 2 fincan(büyükçe) nescafe içtim ve içiyorum ama krema ve şeker yok .arada türk kahveside,damla sakızlısıda pek bi zararını görmedim gibi sonuç ortada,bence kahve içilebilir.tek lüksüm o yaaa

aaa olmadın mı yasooommmm
kaç gün gecikti?
Ben de öyle boş boş ağrı ve yeme krizleri çektim 1 hafta hatta 1.5-2 hafta kadar.
Sonrasında oldum ööyle alelade bi günde.
Odaklanınca olmuyosun canımın içi ben dün diyeti koyverdim ama kaçamak yapmadan tolere besin olaraktan yoğurt dondurması yedim, bayağı da yoğurt yedim ki tam yağlıydı ve zaten az yağlıların bile karbonhidrat değerleri yüksek bilirsin ona rağmen eksideyim bu sabah. Kesinlikle psikolojik olarak rahatlamanın her şeyde etkisi olduğunu düşünüyorum.
Rahat bırak kendini canım benim ben de doktordan regl olman lazım her şeyin çok normal cümlesini duydum, ertesi günü regl oldum. Yani kendini rahatlatmak yeterli oluyo eminim. İnşallah bir an önce olursun canım ne demek olduğunu ben de bu ay çok iyi anladım valla.
Allaaam lütfen yasemin regl olsun artık, rahatlasın. Amin.

ne anlatıcam size.

dün akşam eve gidince burda aldığım yulaf ezmesi çorbasından yapıyım dedim domatesli neyse yapıyodum iftarada yarım saat kalmış sonracıma yulaf ezmesini kutusuna koyarken ulen nasıl bişimiş bunun tadı diyip bi güzel hüplettim hala oruçlu olduğumun farkında değilim sonra tencerenin kenarında domates vardı tam ağzıma atacaktım kiii anaaaa gitti oruç diyerek kendimi lavaboya zor attım yanlışlıkla oldu valla hiç suçum yok benim ama çorba harika oldu 2 kase hüplettim

berkmine ablacım ben de aynen senin gibiyim bir fincan yağsız sütle şekersiz nescafe, bir fincan da türk kahvesi tüketirim ben günde şekersiz. Benim de tek keyfim o şahsen ve ben dr. oetker'in sıvı aromalarından katarım kahveme. Kahve dünyasının aromalı kahvelerinden alırım içerim (türk kahvesinin damla sakızlı olanından bahsediyorum)
Bakınız sonuç olarak güçlendirmeye ulaştım, bir zararı olmadı şahsen. Kafein vücudumuz için yararlı bir şey az miktarda alındığında. Beynin işlevlerini yerine getirmesine yardımcı oluyor. Öğrenmeye açık hale getiriyor insanı, algılarını açıyor. Gönül rahatlığıyla içebilirsiniz efenim. :))))

Nescafe kremasız,sütlü ve tatlandırıcılı,türk kahvesi de tatlandırıcılı olduğu sürece hiç bir sorun yok bence...sadece türk kahvesini daha çok tavsiye ederim..ben günde 2-3 tane içiyorum..bir tanesini sütlü içiyorum hatta..nescafe selülit yapabiliyor ama türk kahvesi tam tersi birçok hastalığa iyi geliyor..mehmet öz günde 2 fincan için diyor mesela...ben daha yumuşak bir kahve istediğimde nescafe yerine türk kahvesini sütlü yapıyorum,içine aroma ya da azcık light puding katıyorum(yarım ç.kaşığı filan) süper bir kahve oluyor...şeker isteğini de alıyor..

Ben de bir şey anlatayım da gülün
yaklaşık olarak 3 gündür aralıksız rüyalarımda pasta yiyorum
ama öyle bir güzel yiyorum ki anlatamam size
kan ter içinde uyanıyorum hığğaaa gitti diyet diye
sonra bi bakıyorum rüyaymış
resmen kendime işkence ediyomuşum
güçlendirmeye geçtim artık dedim ve rüyalar bitti
kendime ödül olarak dün akşam dondurma ısmarladım
kahve dünyasını yoğurtlu dondurması valla çok güzel yaaa büyük boyu da ye ye bitmiyo

ohhh aifyet şeker olsun..kız sen unutup magnum da lüpletirsin
ay canım Allah kabul etsin,birşey olmaz korkma..keşke ben de unutup bi su içsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…