İTALYAAAAAA
ufff bendeeee
Ben de Eylül başında 68 olmak istiyorum ama makarna ve pizzanın ülkesine gideceğiz tam 10 gün..
Orada diyetle nasıl başaçıkacağım bilemiyorum..
Ben de Eylül başında 68 olmak istiyorum ama makarna ve pizzanın ülkesine gideceğiz tam 10 gün..
Orada diyetle nasıl başaçıkacağım bilemiyorum..
kızlaaaaaaaaaaarrr herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikleeee, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin, ben gibi tut(a)mayanları da affetsin:))
dukansız geçen tam bir haftam olduuuu...ilk 2 hafta ekmek vs, yemedim, biraz fazlaca sebzeli beslenmek zorunda kalmıştım ama pztesi ipleri elime alacağım nasıl olsa diye bu son hafta resssssmen saldımkilom zaten 64,7 ile 65 arasında gidip geliyor, o kadar yememe rağmen 65 in üstüne çıkmadıııım yani tatlılar, pideler, meyveler vs havalarda uçuşuyorrr niyetli arkidişler olduğundan faaazla detaya girmek istemiyorrrum hihihi fazla cesaretlenmesem iyi olacak bu konuda:)) yarın misafirimiz gidiyor, inşallah pztesi günü tam gaz buradayım...3 hafta kaybetmiş oldum, belki şimdiye 62 leri felan kenardan köşeden görmüş olabilirdim ama sağlık osssun napayımmm...bu kadar ara yeter ama, pztesi sabırsızlıkla bekliyoruuuum...hepinizi veee dukanı çoooookk özleddddiiiiiiiiimm
aaayyy allahım ağlamak istiyorum uzun yıllar sonra ilk defa ilk defa 6 lı rakamları gördüm 69.9 inanamıyorum yaa -100
canım 2 yada 3 güne bütün migroslarda satışa sunulacakmış bende bekliyorumkızlar şu yulaf kepegini nerden alıyosunuz carrefour yada migrosta varmı acaba
aaayyy allahım ağlamak istiyorum uzun yıllar sonra ilk defa ilk defa 6 lı rakamları gördüm 69.9 inanamıyorum yaa -100
amanın yolikam çok sevindim canım ya öle yada böle insan çok mutlu oluyor demigünaydın kızlar,
bugün ucundan kenarından da olsa ellisekiz okka çekmiş bulunuyorum 58.8 .. ama resmen zorla çıkardımbi çıktım 58.9 bi daha çıktım 59.0 . bi daa çıktım bi daa ellisekizi görürüm diye 59.1 . ama arada 58.9 da görünüyo. sonra bi daha lavaboya gittim bi daa çıktım 58.8 resmen zorla ama gördüm işte
gördümmmmmmmmm eksiler gitti fazlası da gitti oleytooo
canımcım teşekkür ederim eksiler gitti fazlasından da accık gitti bu sabah. diger meselerde insan bazen sabrının sınandığını hissediyor. ama en azından saglıgımız sıhhatimiz yerinde. tek dert hasret olsun varsın
bu arada bebem rongom ben dün devam sütüne baktım bimde. alayım diye. içeriği bi okudum onoooovvvvv şeker var.. tabi tatlı olur deliiii
evet valla Allah affetsin cinocum senle beraber benide:)evet sana katılıyorum şu konuda tatil ve sendeki gibi ekstra durumlar en fazla 1 hafta sürleli 2. hafta insan civanadan çıkıyo...neyseki hemen alınmıyo bu diyette pazartesiye silbaştan yaparsın canım:) ayrıca dünyaları saymışsın yediklerin arasında daha detay ne verceksin anlayamadım kızıııım neler yedin başka:))hadi bakalım hayırlısıyla aramıza dön halledersin cnm..bide misafirinin ayakkabısına tuz dök aman burada pek iyiymiş az daha kalayım demesin:))
Süpersin canım helal sana
canım 2 yada 3 güne bütün migroslarda satışa sunulacakmış bende bekliyorum
tebrikler cnm...sevincini tahmin ediyorumm sahiden süper bi duygu...inşallah ömür boyu 7 li rakamları tartında görmemen dileğiyleee
walla girmeyeyim işte daha detayaaa:26::26: ahahahah tüh baştan söyleseydiniz şu tuz olayınıııııııııııwalla ona kalsa ramazanı burada geçirseydim iyiydi diyo, serin serin tutyodum orucumu diyooo da k.validem artık dön yeter felan demeye başladııı beraber yaşıyolar da, tuz olayını yazdım aklıma walla, lüzum halinde kullanırım artık:)))
ayyyyy kıskanma ne olur çalış senin de olur.
canım saksım canım mavim ben de inanmak da güçlük çekiyorum. üniversitedeyken bile 53 ün altına düştüğümü hatırlamıyorum.ama şimdi 52 yi görmüş durumdayım.şu küsuratlardan da kurtulursam güçlendirmedeyim. şimdi bile güçlendirmede gibi davranıyorum bazen. meyve kaçamaklarım hemen hergün oluyor. kutlama yemeği ve karbonhidrat yapmıyorum yalnızca. her türlü peyniri kaşar da dahil yiyorum ve light ürün kullanmadım hiç yarım yağlı süt dışında. işte böyle...
bugün 17 yaşımdayken giydiğim bir eteği denedim. değil sığmak bol bile geldi. öyle severdim ki o eteği böyle cıvıl cıvıl bir şeydi kimseye vermeye kıyamamamıştım. düşünün arkadaşlar 19 sene önceki etek diyorum bo lgeldi diyorum.hala ben bu diyete başlamayı düşünüyorum gerçekten kilo veriliyor mu diyen arkadaşlar size diyorum...
amanın yolikam çok sevindim canım ya öle yada böle insan çok mutlu oluyor demi
ayyyyy kıskanma ne olur çalış senin de olur.
canım saksım canım mavim ben de inanmak da güçlük çekiyorum. üniversitedeyken bile 53 ün altına düştüğümü hatırlamıyorum.ama şimdi 52 yi görmüş durumdayım.şu küsuratlardan da kurtulursam güçlendirmedeyim. şimdi bile güçlendirmede gibi davranıyorum bazen. meyve kaçamaklarım hemen hergün oluyor. kutlama yemeği ve karbonhidrat yapmıyorum yalnızca. her türlü peyniri kaşar da dahil yiyorum ve light ürün kullanmadım hiç yarım yağlı süt dışında. işte böyle...
bugün 17 yaşımdayken giydiğim bir eteği denedim. değil sığmak bol bile geldi. öyle severdim ki o eteği böyle cıvıl cıvıl bir şeydi kimseye vermeye kıyamamamıştım. düşünün arkadaşlar 19 sene önceki etek diyorum bo lgeldi diyorum.hala ben bu diyete başlamayı düşünüyorum gerçekten kilo veriliyor mu diyen arkadaşlar size diyorum...
allaaah topikimizin genç güzel ve çekici annesi benim tatlı hemşomda güçlendirmeye geçiyo sanırım
oleyyyyyyyy
yerim seni yolanda çok tatlısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?