Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar kıslar...tatil dönüşü 3 gün atak yapıcam demiştim neyseki bugün sebzeye geçtim...sonuç olarak ilk gün atakta verdiğim kilo yerinde sayıyo şimdi tatile giderkenki kilomdan 1 kilo eksiğim uzun zamandır görmediğim bi arkadaşıma gittim sabah en son beni 12 kilolardayken görmüştü..tabi iltifatlar yeter artıklar bla bla blaaa:))şımarttı bu diyet beni huyum deişti nerdee eski mütevazi mülayim tip havaya girdim resmen:) şaka bi yana bende durumlar bu şekilde..kilo bildiriminide unutmuşum şimdi sizden gördümde hatırladım..henüz yapılmamış ama olurda yapılırsa die bildiriyorum 74.400 bu sabahki kilom...şimdi kendime koca tencere biber dolma yaptım...biberli domatesli tavukta pişirdimki haftasonu kendimi ütüye vermem lazım yemekle uğraşamam bide...kaç gündür tatlı bişiler yapmıyorum akşam canım bişi isterse kakaolu tatlandırıcılı buzlu süt
hazırlıyorum bugünlerde ona dadandım...hepinize sevgiler benden bugünlük bu kadar:)

Ben de Eylül başında 68 olmak istiyorum ama makarna ve pizzanın ülkesine gideceğiz tam 10 gün..
Orada diyetle nasıl başaçıkacağım bilemiyorum..

Bence oradaki kadınların nasıl fit nasıl bakımlı, ince ve şık olduklarını görünce insan ster istemez havaya giriyor.... Haaa ben kuzeyden bahsediyorum.. Toscana falan... Roma'nın altına inince bizden beterler) Hemen başlıyor bazenler ve çabuk tombişleşmeler.-)))

evet valla Allah affetsin cinocum senle beraber benide:)evet sana katılıyorum şu konuda tatil ve sendeki gibi ekstra durumlar en fazla 1 hafta sürleli 2. hafta insan civanadan çıkıyo...neyseki hemen alınmıyo bu diyette pazartesiye silbaştan yaparsın canım:) ayrıca dünyaları saymışsın yediklerin arasında daha detay ne verceksin anlayamadım kızıııım neler yedin başka:))hadi bakalım hayırlısıyla aramıza dön halledersin cnm..bide misafirinin ayakkabısına tuz dök aman burada pek iyiymiş az daha kalayım demesin:))

amanın yolikam çok sevindim canım ya öle yada böle insan çok mutlu oluyor demi

walla girmeyeyim işte daha detayaaa:26::26: ahahahah tüh baştan söyleseydiniz şu tuz olayınııııııııııı walla ona kalsa ramazanı burada geçirseydim iyiydi diyo, serin serin tutyodum orucumu diyooo da k.validem artık dön yeter felan demeye başladııı beraber yaşıyolar da, tuz olayını yazdım aklıma walla, lüzum halinde kullanırım artık:)))

Süpersin canım helal sana

teşekkür ederim hepimize helal olsun hepimize ha gayret diyorum en karamsarlığa düştüğüm zamanlarda bile bırakmak istemedim çok mutlu oldum nerdeyse 20 gündür tık yoktu denemediğim kalmadı ama nihayet -100 dün -100 bugün az az gidiyorum ama olsun hiç gitmemesinden iyidir

tebrikler cnm...sevincini tahmin ediyorumm sahiden süper bi duygu...inşallah ömür boyu 7 li rakamları tartında görmemen dileğiyleee

teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim geçmişi okumadım daha hemen sevincimi paylaşmak istedim inş bi daha kesinlikle istemiyorum 7li rakamları görmek gerçekten çok güzel bi duygu hele evdeki elbilerin üztünden düşmesi çoook güzel bi duydu alışverişe gittiğimde bunun küçüğü varmı (eskiden büyüğü varmı )derdim çok güzel bi duydu yılmak yok gidecek bu kilolar bi daha gelmeyecek

hahaa:)) neyseki kayınvalide işe yaramış bu noktada benimki olsa sen gelme bende geleyim derdi artık turşu yapılan kocaman tuzlar bile kar etmezdi:))misafir tabiki evin bereketi güzel bişidir karşı deilim bende ama be kardeşim misafirlikte 3 gün olur maksimum vede paylaşılacak bişiler olması lazım ne çok büyük yaşta nede çok küçük yaşta olmaması lazım insan nasıl davrancanı şaşırıyo acaba sıkıldımı die dertleniyosun falan filan..

amanın yolikam çok sevindim canım ya öle yada böle insan çok mutlu oluyor demi

evet zeynep ablacım gerçi öle deli gibi sevinemedim zira bir aydır bekliyorum ben bu ellisekizi yaa. bide ellidokuza çok benziyoo
ne zaman elliyediyi görücem o zaman bişi değişiyo. 69-68 de de farketmemiş gibiydi ama 67 de çok sevinmiştim nedense. 8-9 birbirine benziyo ya ne alaka ise

aaayyy allahım ağlamak istiyorum uzun yıllar sonra ilk defa ilk defa 6 lı rakamları gördüm 69.9 inanamıyorum yaa -100

canım çooook tebrik ederim birde onlu kglara gelmek çok büyük sevinç oluyor. ellidokuzu gördüğümdeki zamanlarım aklıma geldi zira 69 u göreli yedi ayı geçti unuttum umarım bi gün sende unutuacaksın

süper süper darısı hepimizin başına ay heyecanlandım sanırım tebrikler

canım çooook tebrik ederim birde onlu kglara gelmek çok büyük sevinç oluyor. ellidokuzu gördüğümdeki zamanlarım aklıma geldi zira 69 u göreli yedi ayı geçti unuttum umarım bi gün sende unutuacaksın
[/QUOTE]

çok teşekkür ederim evet çok mutluyum ya anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…