evet yaa bendede oluyo o durumlar kafam kaldırmıyo bişeyi biri bişey anlatsa boğasım geliyo töbe töbee.aldın mı kız kocişinin gönlünü ramazanda küs kalınmaz çekerim kulaklarınızı sonra
walla bütün gece limoniydi aramız benim yüzümdenama bugün sabah eve notlar bıraktım çıktım...öğleden sonra da çiko gönderticem eve(yarın d.günüydü zaten) düzelir inşallh :) belki de daha çok bozlulur ulein sen bana oruçlu oruçlu bunları göndererek işkencemi çektiriyosun diye :)
Ben de bir şey anlatayım da gülün
yaklaşık olarak 3 gündür aralıksız rüyalarımda pasta yiyorum
ama öyle bir güzel yiyorum ki anlatamam size
kan ter içinde uyanıyorum hığğaaa gitti diyet diye
sonra bi bakıyorum rüyaymış
resmen kendime işkence ediyomuşum
güçlendirmeye geçtim artık dedim ve rüyalar bitti
kendime ödül olarak dün akşam dondurma ısmarladım
kahve dünyasını yoğurtlu dondurması valla çok güzel yaaa büyük boyu da ye ye bitmiyo
ohhh aifyet şeker olsun..kız sen unutup magnum da lüpletirsin
ay canım Allah kabul etsin,birşey olmaz korkma..keşke ben de unutup bi su içsem :)
walla bütün gece limoniydi aramız benim yüzümdenama bugün sabah eve notlar bıraktım çıktım...öğleden sonra da çiko gönderticem eve(yarın d.günüydü zaten) düzelir inşallh :) belki de daha çok bozlulur ulein sen bana oruçlu oruçlu bunları göndererek işkencemi çektiriyosun diye :)
oy yavruuummm kıyamam senin durum benimkindende kötüymüşdondurma ödül mü yani ben hep yiyorum anaaamm yanlışımı buldum
ayyy yaş pastaaaaaaa
kıs magnum hüpletmem ama sözde veremem:)
al işte
deli kız
bu suriminin tatlımsı bi tadı var bir garip gibin
jambonlara koyuyolar ya nişasta mişasta, buna da basmışlar galiba
yengeç surimi denedim bu arada
o gece kalkıp yemek var ya tam bir rejim düşmanı
ama napalım sultan bu, boynumuz kıldan ince yağmuruumm
Allah kabul etsin, ben oruçlu olduğunu hesaba katmadan yazdım yaa
ekşi sözlükten mi bahsediyorsun beberongo? kötü birşey yazmamışlar ki...ben de aldım onu,ama beğenmedim maalesef..biraz ön yargıdan herhalde...direk ısırık alarak baktım tadına öyle de güzel gelmedi...aslında salata ya da kreple dürüm şeklinde yenilirse daha güzel olabilir....
evet shahdaroba..çok severdim kendisini..güçlendirmeye geçtiğinden beri girmiyor..ya ales ya kpss birşeye hazırlanıyordu ama hatırlamıyorum tam..
kilo bildirimimi yapayım
58,900 ve kocaman bir şiş karın
sıcak, protein ağırlıklı beslenme beni yememeye sürüklüyo resmen. Tatlılara ay ay ay kaldır şunu gözümün önünden fenalık geçiricem diye bakıyorum, midem bulanıyo o ağıırrr çikolatalı pastaları, şerbetli tatlıları görünce. Size böyle olmuyo mu ya? Ben kendimi bozdum mu naptım, saymıştım gün içinde tüketebildiğim tatlı miktarını
hep diyorum bol pro, adaçayı, peynir. Valla iştah kalmıyo insanda.
Neyse moral bozmak yok, dukana devam!
Ben 1 paketi açtım, çözünmesini belkiyorum öğlen yemeği için. 250 gram fazla mı gelir? Ben çok sevmem deniz ürünü, biraz maydanoz doğrayıp üzerine öyle yicem yanında maydanoz limonatasıynan
tadı nasıl ki ben hiç yemedim diye bakıyorum surimiye, o da bana bakıyo
pişirsek nolur?
berkmine ablaaaaaa
katılıyorum, bu diyet sizinle güzel! Cezanın tadını almış biri olarak sizlerin eksikliğinde bi huzursuzluk olduğunu söyleyebilirim
amanın gitmeyin canlar, özlüyorum ben sizi :)
ben de anlamadım abla bu eczaneyi ayrıca zeynep abla sen nerdesin kaç gündür?
bence normal yedikleriniz
ben normal zamanda yiyorum bu kadar, tatlı yemiyorum sadece
canım ben içtim valla o devam sütünü abov bi baktım ki yolika demiş içinde şeker var.
Valla görmemişim ben onu gözüm mü döndü acaba tadını hissedince ben sandım içine toz mamalarda olan çeşitli maddelerden dolayı öyle tatlı tatlı, şirin şirin.. Amanın almayın canlar içinde şeker var; ŞEKER!
Ayrıyetten güçlendirmeye geçip kafamı rahatlattığım için sanırsam bugün 59.0um canlar.
Şimdi çiftetelli ile şovumuza devam ediyoruz
Canımın içi damla sakızlı türk kahvesi tabii içilebilir, aroma gibi düşünün onu da mesela.
Ben tüketiyorum.
Hatta kahve dünyasına gidince önce bi küçük porsiyon yoğurt dondurması, arkasından da damla sakızlı türk kahvesi hüpletiyorum şekersiz.
Keyif benim, diyetteyim alla alla. ehehehehe. mis gibi oluyo, afiyetle içebilirsiniz.
Bu arada kahvenin içindeki karbonhidrat miktarı süt tozu/kremasından ileri geliyor. Türk kahvesi günde 1 fincan tüketilmesi önerilen bir içecek.
affffiyet bal şeker olsun canimmmm
Yalnız kıyamam da, ahh ahh bizim akademik takvime baktım bakmaz olaydım. Na bööle belerdi gözlerim
Derslerin start almasından 1 ay sonra vizeler konmuş. Vizelerden finallere 2.5 ay var. Duydunuz mu bayanlar? İKİBUÇUK!
vizelere kadar bir gıdımcık ders işleyecek adamlar, vizeler kolay geçecek.
Vizelerden finallere kadar bi abanacaklar ki sormayın. Finallerde hepimize .. Tövbeestağfrulla.
Rektörcüğüüüüm canım benim canım benim seni beeen pek çoook pek çoooookkkk
yasooommm canıııımmm hadi maşşşallah regl oldum şimdi ödemlerini atmaya ve incelmeye geldi sıraaaa :)))
geçmiş olsun canımın içiiiii
yalnız bu çok güzel fikir! Ben de dün kipadan aldım çeşitli malzemeler. Malum güçlendirmeye geçince insan bi diyet tatlılara atıveriyo elini. Bu fikrini hemen denicem vuvuum, süper! Teşekkürler paylaşımın için. :)))
ben didim! Karatay didim! Taş devri didim! Didim!
Paylaşım için çoookkkk teşekkürler Hatice Hanım.
Sutyeeeeennnnnn
al işte, az az sık sık yirsen acıkırsın bu saatte yağmurum, 3 öğüne alıştırmaya çalış kendini canım benim. Yani bu benim fikrim aslında mihi ihi sen blirsin tebi
Bu arada canlar dost süt ile ülker süt aynı tesislerde üretiliyormuş. Dost marka sütler de güvenilir falan diyolar ülker içim süt falan filan aynıymış yani. Duyunca içten içe biraz daha rahatladım gerçi bunların içindeki yararlı bakteriler de ölüyo ama her zaman da güğüm sütü bulameeeyom ki alıveriyorum az yağlı diye mecburen dukana uymak için. Yani belki işinize yarar diye yazdım efeeem, teşkürlerimi sunarım :)))
protin evet iştah kesiyor ama şu yaz gününde dondurma, meyve acayip cezbediyor beni onlara karşı iştahım asla kapanamaz :)... birde üstüne grip olup yorgun düşünce koca bir hamburgeri ve bir miktar çikolatayı indirdim mideme... sonuç tabi kötü sabah tartıldım 2 kg fazla... inanmıyorum o kadarla 2 kg aldığıma tabi ama çok rahatsız etti beni.... yok bugün sıkı bir şekilde ele aldım olayı.. o kadar verdiğim çabayı hiçe sayamam... 60 kg altına bir düşsem iyice gaza geleceğim orası kesin :)
ehehehe vicdan azabı ve tartı kadar gaza getiren bir şey yok insanı :)))
hadi o zaman inşallah en kısa sürede 60ın altını görmek dileğiyle :)))
not: 60ın altı deyip geçmeyin, insanı ne biçim sürüklüyor daha alt rakamlara anlatamam
başarılar :)))
ayrıyetten de çok geçmiş olsun, yaz gribi çekilmez. Hemen geçer inşallah.
ehehehe vicdan azabı ve tartı kadar gaza getiren bir şey yok insanı :)))
hadi o zaman inşallah en kısa sürede 60ın altını görmek dileğiyle :)))
not: 60ın altı deyip geçmeyin, insanı ne biçim sürüklüyor daha alt rakamlara anlatamam
başarılar :)))
ayrıyetten de çok geçmiş olsun, yaz gribi çekilmez. Hemen geçer inşallah.
sevgili dukancılar herkese merhaba
bu sabah 72,0 kg dayım.
Aldığım +800 ün bir kısmını verebilmişim sadece.
1 günlük kaçamağın bedeli 1 hafta olur ma yaaa.
65 olunca güçlendirmeye geçecektim,17 eylülde 63 bile olursun demişti dukan amca,ama neler yaptığımı bilmiyor tabi
19 ağustos-70 kg
2 eylül-68 kg olucam.kesin kararlıyım.tamamdır bitti bu iş,tutmayın beni
aaa olmadın mı yasooommmm
kaç gün gecikti?
Ben de öyle boş boş ağrı ve yeme krizleri çektim 1 hafta hatta 1.5-2 hafta kadar.
Sonrasında oldum ööyle alelade bi günde.
Odaklanınca olmuyosun canımın içi ben dün diyeti koyverdim ama kaçamak yapmadan tolere besin olaraktan yoğurt dondurması yedim, bayağı da yoğurt yedim ki tam yağlıydı ve zaten az yağlıların bile karbonhidrat değerleri yüksek bilirsin ona rağmen eksideyim bu sabah. Kesinlikle psikolojik olarak rahatlamanın her şeyde etkisi olduğunu düşünüyorum.
Rahat bırak kendini canım benim ben de doktordan regl olman lazım her şeyin çok normal cümlesini duydum, ertesi günü regl oldum. Yani kendini rahatlatmak yeterli oluyo eminim. İnşallah bir an önce olursun canım ne demek olduğunu ben de bu ay çok iyi anladım valla.
Allaaam lütfen yasemin regl olsun artık, rahatlasın. Amin.
Ben de bir şey anlatayım da gülün
yaklaşık olarak 3 gündür aralıksız rüyalarımda pasta yiyorum
ama öyle bir güzel yiyorum ki anlatamam size
kan ter içinde uyanıyorum hığğaaa gitti diyet diye
sonra bi bakıyorum rüyaymış
resmen kendime işkence ediyomuşum
güçlendirmeye geçtim artık dedim ve rüyalar bitti
kendime ödül olarak dün akşam dondurma ısmarladım
kahve dünyasını yoğurtlu dondurması valla çok güzel yaaa büyük boyu da ye ye bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?