Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarr :84: yeni uyandım dün o güzelim yemekleri yemememim ödülü tartıda 57.5 gördümmmmmm vallahi çığlık atasım var dukan bana zaten ideal kilo 57.1 demişti, ama ben henüz bir vücudumda bir dirençle karşılaşmadım,seyire devam edicemm ,geçmişi okuyup geliyorum yanınıza

sevgili dukancılar herkese merhaba

bu sabah 72,0 kg dayım.
aldığım +800 ün bir kısmını verebilmişim sadece.

1 günlük kaçamağın bedeli 1 hafta olur ma yaaa.

65 olunca güçlendirmeye geçecektim,17 eylülde 63 bile olursun demişti Dukan amca,ama neler yaptığımı bilmiyor tabi

19 ağustos-70 kg
2 eylül-68 kg olucam.kesin kararlıyım.tamamdır bitti bu iş,tutmayın beni

oy yavruuummm kıyamam senin durum benimkindende kötüymüş dondurma ödül mü yani ben hep yiyorum anaaamm yanlışımı buldum

ayyy yaş pastaaaaaaa

ohhh aifyet şeker olsun..kız sen unutup magnum da lüpletirsin
ay canım Allah kabul etsin,birşey olmaz korkma..keşke ben de unutup bi su içsem :)

kıs magnum hüpletmem ama sözde veremem:)

ayy
ay duygulandım yaa maşallah ne güzelsiniz
Allah bozmasın, düzelir inşallah ihi gerçi böyle jestlerle nasıl düzelmesin

oy yavruuummm kıyamam senin durum benimkindende kötüymüş dondurma ödül mü yani ben hep yiyorum anaaamm yanlışımı buldum

ayyy yaş pastaaaaaaa

kıs magnum hüpletmem ama sözde veremem:)

al işte
deli kız
bu suriminin tatlımsı bi tadı var bir garip gibin
jambonlara koyuyolar ya nişasta mişasta, buna da basmışlar galiba
yengeç surimi denedim bu arada

Son düzenleme:

aferin vuvuşum hatanı bilip böyle jestler yapman çok güzel o bunlara duyarsız kalmaz zaten diye tahmin ediyorum.ikincisi çikolata göndererek bencede daha bozulabilir aranız şahsen benim olmayan sevgilim ramazanda böyle bişey yapsa kafasında parçalarım o çikoları şaka şaka inş düzelir aranızzz.

al işte
deli kız
bu suriminin tatlımsı bi tadı var bir garip gibin
jambonlara koyuyolar ya nişasta mişasta, buna da basmışlar galiba
yengeç surimi denedim bu arada

yaf bebem ben seni şey seçtim ney derler ona unuttum neyse her tadı deniyosun sana aferin ben o konuda çok cesaretsizim çünküm sonucum fena oluyo.

evet zaten senin fotrafına bakayım diye sayfana girdim, orada gördüm. Ben de güzel şeyler yazdığını hatırlıyorum.
Umarım hayatı ve rejimi iyi gidiyodur.
ekşiden bahsediyorum evet, kimyasalları konusunda yazmışlar. Gerçi katıldım hepsine bir yengeç eti bu kadr değişik bir tada sahip olamaz, yengeç bu değil yani
genel olarak sağlıksız ama pratik olduğundan bahsedilmiş. Öğrenci işi, çalışan bayanlar için ideal bir aperatif, damak tadınıza uyarsa tabii..
Ben de salatayla birlikte ya da dukan krebinin içinde tüketebileceğimi düşünüyorum.
Çok az light mayonez ve yoğurdu karıştırıp kurutulmuş maydanoz yaprakları ve zerdeçal ekleyerek bir sos yaptım. Ona bandırarak yedim. Sade yenebilir bir şey değil benim düşünceme göre. Ama işe, okula götürülebilecek bir besin. Kokusuz ve soğuk tüketiliyor.
Bence sandviç olarak tüketilebilir. Yani o şekildeyken ben tüketebilirim :)))

kilo bildirimimi yapayım

58,900 ve kocaman bir şiş karın

geçicek canım benim, çok yakın demek ki reglin bak kilo artışı ve şişlik çekiyorsun
ayacıklarını sıcak tuteydin :)

protin evet iştah kesiyor ama şu yaz gününde dondurma, meyve acayip cezbediyor beni onlara karşı iştahım asla kapanamaz :)... birde üstüne grip olup yorgun düşünce koca bir hamburgeri ve bir miktar çikolatayı indirdim mideme... sonuç tabi kötü sabah tartıldım 2 kg fazla... inanmıyorum o kadarla 2 kg aldığıma tabi ama çok rahatsız etti beni.... yok bugün sıkı bir şekilde ele aldım olayı.. o kadar verdiğim çabayı hiçe sayamam... 60 kg altına bir düşsem iyice gaza geleceğim orası kesin :)

ehehehe vicdan azabı ve tartı kadar gaza getiren bir şey yok insanı :)))
hadi o zaman inşallah en kısa sürede 60ın altını görmek dileğiyle :)))
not: 60ın altı deyip geçmeyin, insanı ne biçim sürüklüyor daha alt rakamlara anlatamam
başarılar :)))
ayrıyetten de çok geçmiş olsun, yaz gribi çekilmez. Hemen geçer inşallah.

Kızlar Merhabaa Bende basladdım dukana daha önce 2 günde 2 .200 verip bazı sebeplerden devam edememiştim
simdi tekrar basladım dün,fakat cok acıkıyorum gece cok yiyemiyorum cünkü :2:
gece neler yiyorsunuz örnek verebilirmsnz acaba?

inşallah biliyorum inersem daha hırslanıcam... kilo bir inip bir çıkınca insan sinir oluyor yemekle alıyor hıcını ( artık kimden alıyorsam o hıncı ayrı kendime ediyorum işte :)

teşekkür ederim gerçekten sıcakta hasta olmak kötü ama klimalar yüzünden işte ne kadar dikkat etsenizde kapıyorsunuz soğuğu...

Herkese merhaba,
Kilo bildirimini kaçırmışımdır dedim ama Elisa Day henüz yok galiba. Bugün hiç giremedim kızlar, sabahtan beri hastane işlerim vardı. Şu an da doktorun gelmesini bekliyorum zaten. Açtım bilg. okuyorum koridorda boş boş bekleyeceğime.

Elisacım tablo yaparsan ben geçen hafta yaylada olduğum için yoktum ama kilom 70.8 idi. Yaylada yediğim yağlı peynirleri ve etleri ancak erittim ki bu hafta da kilom 70.8

Neyse, önümüzdeki günlere bakacağız artık!

inşallah biliyorum inersem daha hırslanıcam... kilo bir inip bir çıkınca insan sinir oluyor yemekle alıyor hıcını ( artık kimden alıyorsam o hıncı ayrı kendime ediyorum işte :)

teşekkür ederim gerçekten sıcakta hasta olmak kötü ama klimalar yüzünden işte ne kadar dikkat etsenizde kapıyorsunuz soğuğu...

sen artık yazmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Yeterrrrrrrrrrrrrrrrr kıskanıyorum...................... Dahası var mııııııııııııııııııııııı

Canım çok değil aslında geçen ay 3 ünde olmuştu, ama ne bileyim çok rahatsız etti bu kez karnıma bıçaklar batıyor resmen ama dediğin gibi kendimi sıcak tutayım ben ofiste klimayı falan kapatıyım tüylerim ürperiyor habire çünkü

Ayy canım benimm kıyamammm bana dua da edermiş çok seviyorum kız ben seni

senden kopya çektim bende yedim ondan bi kez güzel oluyor sen sos alıyor musun üstüne börtlenlisi çok güzel görünüyorduuuuu bu arada bizim ofisin yanına cevahirin hemen yanına yoğurtçu açıldı ufak ufak kaplarda çeşit çeşit yapmışlar, yeşil çaylı bile yapmışlar düşünün yeşilimsi bi yoğurt lightı var mıdır ama bilmiyorum sorucam bi ara

Ben de Eylül başında 68 olmak istiyorum ama makarna ve pizzanın ülkesine gideceğiz tam 10 gün..
Orada diyetle nasıl başaçıkacağım bilemiyorum..

kızlaaaaaaaaaaarrr herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikleeee, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin, ben gibi tut(a)mayanları da affetsin:))

dukansız geçen tam bir haftam olduuuu...ilk 2 hafta ekmek vs, yemedim, biraz fazlaca sebzeli beslenmek zorunda kalmıştım ama pztesi ipleri elime alacağım nasıl olsa diye bu son hafta resssssmen saldım kilom zaten 64,7 ile 65 arasında gidip geliyor, o kadar yememe rağmen 65 in üstüne çıkmadıııım yani tatlılar, pideler, meyveler vs havalarda uçuşuyorrr niyetli arkidişler olduğundan faaazla detaya girmek istemiyorrrum hihihi fazla cesaretlenmesem iyi olacak bu konuda:)) yarın misafirimiz gidiyor, inşallah pztesi günü tam gaz buradayım...3 hafta kaybetmiş oldum, belki şimdiye 62 leri felan kenardan köşeden görmüş olabilirdim ama sağlık osssun napayımmm...bu kadar ara yeter ama, pztesi sabırsızlıkla bekliyoruuuum...hepinizi veee dukanı çoooookk özleddddiiiiiiiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…