ayyyyy kıskanma ne olur çalış senin de olur.
canım saksım canım mavim ben de inanmak da güçlük çekiyorum. üniversitedeyken bile 53 ün altına düştüğümü hatırlamıyorum.ama şimdi 52 yi görmüş durumdayım.şu küsuratlardan da kurtulursam güçlendirmedeyim. şimdi bile güçlendirmede gibi davranıyorum bazen. meyve kaçamaklarım hemen hergün oluyor. kutlama yemeği ve karbonhidrat yapmıyorum yalnızca. her türlü peyniri kaşar da dahil yiyorum ve light ürün kullanmadım hiç yarım yağlı süt dışında. işte böyle...
bugün 17 yaşımdayken giydiğim bir eteği denedim. değil sığmak bol bile geldi. öyle severdim ki o eteği böyle cıvıl cıvıl bir şeydi kimseye vermeye kıyamamamıştım. düşünün arkadaşlar 19 sene önceki etek diyorum bo lgeldi diyorum.hala ben bu diyete başlamayı düşünüyorum gerçekten kilo veriliyor mu diyen arkadaşlar size diyorum...
hahaa:)) neyseki kayınvalide işe yaramış bu noktada benimki olsa sen gelme bende geleyim derdi artık turşu yapılan kocaman tuzlar bile kar etmezdi:))misafir tabiki evin bereketi güzel bişidir karşı deilim bende ama be kardeşim misafirlikte 3 gün olur maksimum vede paylaşılacak bişiler olması lazım ne çok büyük yaşta nede çok küçük yaşta olmaması lazım insan nasıl davrancanı şaşırıyo acaba sıkıldımı die dertleniyosun falan filan..
Harika bir haber bu, tebrik ederim.
Darısı başıma.
Arkadaslar slm, sonunda ben de geldim, en son kaldigim yerden tam 72 sayfa gecmisi okudum sabahtan beri, ancak yazabildim :)
Ben de yaklasik 2 haftadir ayni kilodayim, takildim kaldim, 53.5. Iki gündür reglym, yine 53. 5. Bakalim reglyden sonra ne olur.
Bu arada ceza olayi olmus topikte, hatta tüm mesajlari okudum cok sacma geldi bu ceza, neyse gecti bitti, kisa sürelik lütfetmisler en azindan, bidaa olmaz umarim.
Berrin senin kilo inadinin kirilmasina inan ben de cok sevindim, kendim vermisim gibi rahatladim walaa, hade insallah devami da gelsin. Yolanda senin de artilari atmana sevindim, hade bakalim, diger olaylara sIkma canini, hayat bu, hersey oluyor, eksiler moral versin sana :)
Beberongo sen de güclendirmeye gecmissin, off süpersin, biz de o günleri görürüz umarim :)
Tüm eksi olanlari kutluyorum, tatilden hasarsiz dönenleri de kutluyorum, artilar ve takilmislara da sabir diliyorum, devam ama...
Bir de kizlar gecmisi okurken gördüm, hatta Berrinle Beberongo konusmustu sanirim; damla sakizli türk kahvelerimizi icelim diye, damla sakizli türk kahvesi uygun mu diyete? Aman ben cok severim de gözümden kacmadi, ne zamandir da canim istiyor ama sekerlidir o kesin uygun degildir diye ellesmiyordum, lütfen uygun deyin :)
Sonra bi de beberongo devam sütü demissin ya sen bir de, noldu o, son durumu ne devam sütünün bizim diyette? Uyar mi bizim dükana?
Hepimize Ramazanda sabir ve bol eksiler diliyorum kizlarMujjxx...
ne anlatıcam size.
dün akşam eve gidince burda aldığım yulaf ezmesi çorbasından yapıyım dedim domatesli neyse yapıyodum iftarada yarım saat kalmış sonracıma yulaf ezmesini kutusuna koyarken ulen nasıl bişimiş bunun tadı diyip bi güzel hüplettimhala oruçlu olduğumun farkında değilim sonra tencerenin kenarında domates vardı tam ağzıma atacaktım kiii anaaaa gitti oruç diyerek kendimi lavaboya zor attım yanlışlıkla oldu valla hiç suçum yok benim ama çorba harika oldu 2 kase hüplettim
ben de inanmak da güçlük çekiyorum. üniversitedeyken bile 53 ün altına düştüğümü hatırlamıyorum.ama şimdi 52 yi görmüş durumdayım.şu küsuratlardan da kurtulursam güçlendirmedeyim. şimdi bile güçlendirmede gibi davranıyorum bazen. meyve kaçamaklarım hemen hergün oluyor. kutlama yemeği ve karbonhidrat yapmıyorum yalnızca. her türlü peyniri kaşar da dahil yiyorum ve light ürün kullanmadım hiç yarım yağlı süt dışında. işte böyle...
bugün 17 yaşımdayken giydiğim bir eteği denedim. değil sığmak bol bile geldi. öyle severdim ki o eteği böyle cıvıl cıvıl bir şeydi kimseye vermeye kıyamamamıştım. düşünün arkadaşlar 19 sene önceki etek diyorum bo lgeldi diyorum.hala ben bu diyete başlamayı düşünüyorum gerçekten kilo veriliyor mu diyen arkadaşlar size diyorum...
yerim seni yolanda çok tatlısın...
Kızlarr:84: yeni uyandım dün o güzelim yemekleri yemememim ödülü tartıda 57.5 gördümmmmmm vallahi çığlık atasım var dukan bana zaten ideal kilo 57.1 demişti, ama ben henüz bir vücudumda bir dirençle karşılaşmadım,seyire devam edicemm ,geçmişi okuyup geliyorum yanınıza
aaayyy allahım ağlamak istiyorum uzun yıllar sonra ilk defa ilk defa 6 lı rakamları gördüm 69.9 inanamıyorum yaa -100
aaayyy allahım ağlamak istiyorum uzun yıllar sonra ilk defa ilk defa 6 lı rakamları gördüm 69.9 inanamıyorum yaa -100
süper süper darısı hepimizin başına ay heyecanlandım sanırım tebrikler
Kızlar bugün öğle yemeğine o meşhurr mantıyı yapıyım dedim hani krebn arasına kıyma konuyor üstüne yoğurttt ohhhh:)))
Yaptım o kadar güzel gözüküyorduki dayanamadım hepsini yedim((( Şimdi o oklava kimdeyse bir de benim kafama rica ediyorum
Afiyet olsun kaç krepten yaptınki mantını günlük 2 kaşık kepek hakkın var zaten kıyma,yoğurt,yumurta,süt serbest oklavalık durumun yoktur bence sıkma canını :)
sen bunu hakettin busonolsuncum çoktan hakettin valla
teppprik koyuyorum bir kez daha.
demek 17 llikken giydiğin etekleri giyiyorsun ha! vayy be! ben daha o noktalara gelemedim inşalah bende görürüm o günleri.
peki eşin ne diyor bu duruma? memnun mu bu durumdan? ah ne güzel eşim incecik oldu mu diyo yoksa bu ne iyice inceldin artık zayıflama filan mı :26:
sarılayım da belki bu kadar ince olmanın feyzi bana da geçer
2 krepten yaptım(( Yani durumu çok fazla abarttm... Acaba akşam yemeği yemesem mi ?
teşekkürler hemşocum. eşim zayıflamamdan memnun ama güçlendirmeye geçmem konusunda bazen fazla ısrarcı oluyor. karşımda tatlıları falan yerken suçluluk duyuyor heralde. onu dinleyip bir kaç güne geçerim diyrum ben de . bazen de içimden daha çok var güçlendirmeye diyorum.
sarılalım sıkı sıkı.
maşallah maşallah berkminecim bu haberlere o kadar seviniyorumki anlatamam ben zaten 8 senedir hep savunuyorum en sağlıksız durum fazla kilodur bence onun hamallığını yapmaktır daha doğrusu hastalıklarıda cabası2 saatte anca bitti yazdıklarınızı okumak.:126:tahlil sonuçlarımı aldım bugün dr a gösterdim.kızlar çok doğru bişey yapıyoruz herşey olması gerekdiği gibi.troit ilacım hariç başka bişi vermedi tavsiyeye bile ihtiyacın yok çok sağlıklısın aynen ne yiyosan devam dedi.ben zaten biliyordum zira her ay yaptırdım 4 aydır .kendimi 30 lu yaşlarımdaki kadar zinde hissediyorum.hani arada araya girip yanlış yapıyorsunuz amanda sağlığınız diyenler varya onlar için yazdım.en sağlıksız durum kilolu olmak .ha doktor şeker yemediğin sürece almassın geri korkma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?