Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süpers,n tebrikler canmm...evet bende sesleniyorum o arkadaşlaraa..hani bi ürün sayesinde onu kullanarak zayıflasak anlıcam o zayıflatan ürünü pazarlayanlar yazıyo die düşünebilirsiniz...hiçbirimiz hayvancılıklada uğraşmıyoruz et satışı patlasın yumurtalar rekor kırsın diede bi derdimiz yok:) sonuç olarak vallahi billlahi yeminle bu diyetle başarılı olma oranı çoook yüksek...doğru bilgilenirseniz yapılması gerekeni yulafı suyu eti neyse işte bunları yaparsanz verirsiniz sadece haşlanmış yumurta ve yağsız göğüseti demek deil dukan...ohh be bi rahatlama geldi:)

yani başımın üstünde yerleri var tabii ki,bizim dezavantajımız uzakta olmamız işte, kendisi emekli de olduğu için bağlayan bişi yok, o kadar yol geldim kafadan 1 ay kalırım diye geliyor zaten...kendi evindeki gibi de rahat ettiriyorum ama işte belli bi noktadan sonra evin düzeni felan değişiyor, ona bağımlı hareket etmek durumunda kalıyorsun...67 yaşında felan heralde, maşallahı var o ayrııı nesse çoğu gitti azı kaldı allahtan

hoşgeldin ggirly senıi görmek ne güzel. iki haftadır aynı kilodaysan eksileri görmen yakındır sabret canım.

alem kızsın valla ,güldürdün yine.hüplet bakalım

sen bunu hakettin busonolsuncum çoktan hakettin valla
teppprik koyuyorum bir kez daha.
demek 17 llikken giydiğin etekleri giyiyorsun ha! vayy be! ben daha o noktalara gelemedim inşalah bende görürüm o günleri.
peki eşin ne diyor bu duruma? memnun mu bu durumdan? ah ne güzel eşim incecik oldu mu diyo yoksa bu ne iyice inceldin artık zayıflama filan mı :26:

yerim seni yolanda çok tatlısın...

sarılayım da belki bu kadar ince olmanın feyzi bana da geçer

oooo çok güzel bu gidişle güçlendirme grubu kurarız biz.gittikçe çoğalıyoruz:92:

Kızlar bugün öğle yemeğine o meşhurr mantıyı yapıyım dedim hani krebn arasına kıyma konuyor üstüne yoğurttt ohhhh:)))
Yaptım o kadar güzel gözüküyorduki dayanamadım hepsini yedim ((( Şimdi o oklava kimdeyse bir de benim kafama rica ediyorum

2 saatte anca bitti yazdıklarınızı okumak.:126:tahlil sonuçlarımı aldım bugün dr a gösterdim.kızlar çok doğru bişey yapıyoruz herşey olması gerekdiği gibi.troit ilacım hariç başka bişi vermedi tavsiyeye bile ihtiyacın yok çok sağlıklısın aynen ne yiyosan devam dedi.ben zaten biliyordum zira her ay yaptırdım 4 aydır .kendimi 30 lu yaşlarımdaki kadar zinde hissediyorum.hani arada araya girip yanlış yapıyorsunuz amanda sağlığınız diyenler varya onlar için yazdım.en sağlıksız durum kilolu olmak .ha doktor şeker yemediğin sürece almassın geri korkma dedi.

Afiyet olsun kaç krepten yaptınki mantını günlük 2 kaşık kepek hakkın var zaten kıyma,yoğurt,yumurta,süt serbest oklavalık durumun yoktur bence sıkma canını :)

teşekkürler hemşocum. eşim zayıflamamdan memnun ama güçlendirmeye geçmem konusunda bazen fazla ısrarcı oluyor. karşımda tatlıları falan yerken suçluluk duyuyor heralde. onu dinleyip bir kaç güne geçerim diyrum ben de . bazen de içimden daha çok var güçlendirmeye diyorum.
sarılalım sıkı sıkı.

Elisacım ben de listeye girmek istiyorum. Beni de yaz lütfen!!
22 temmuzda 78.3 ile başladım dukana.
Atak evremi tamamladığımda 75.7 idim.
Şimdi seyir evremin 8. günü ve ben 74.00 ım :))))) Son bir haftada 1.700 gr verdim :))
Toplam olarak 13 günün sonunda 4.300 gr verdim.
Boyum: 158
Yaşım: 18

ah canım kıyamam ya demek ki eşin canın çekicek diye vicdan yapıyo yiyemiyo tatlıları senin karşında. sendeki de ne azimmiş be kardeşim. ben olsam eşim vicdan yapmasın diye bi kaşık almıtşım valla

benimki epey bi zaman karşı çıktı özellikle de köprücük kemiklerim filan çıkınca. resmen ben tombul kadın severim seninle de o yüzden evlendim bu kadar zayıf istemem diyordu. beni hiç zayıf görmemişti zaten bende yıllardı hemde çook uzuun yıllardır ilk gençliğimden beri bu kadar zayıf olmamıştım. en düşük 67 kg civarında seyrederdim hep.
neyse ben ise israrla zayıflamaya devam ettim. megerse kıskançlığından öyle dermiş. itiraf ettirdim sonunda...:86::86::86: şimdi bu basenler eriyene kadar devam diyor

selam kızlar bir kaç gündür giremiyorum. anneannemin hastalığı yüzünden moral sıfır ama diyeti bırakmadım. zaten bir şey yiyesim pek yok .bugün başlayalı tam 10 gün oldu ve ben 3 kg verdim ama çevremdekiler çok inceldiğimi söylüyorlar ben de farkediyorum 10 gün önce 42 bedendim şimdi 40 giyebiliyorum umarım böyle devam eder öpücükler bye

maşallah maşallah berkminecim bu haberlere o kadar seviniyorumki anlatamam ben zaten 8 senedir hep savunuyorum en sağlıksız durum fazla kilodur bence onun hamallığını yapmaktır daha doğrusu hastalıklarıda cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…