hahahah uleyn bu kocişler ne cin oluyolar hee tombul kadın severmiş heee
çalışıcam canım çalışıcam inşallah olacaak..çok uzak gibi görünse de sizleri gördükçe en azından imkansız görünmüyo bu düşünceler..canım 17 yaşında giydiğin eteği de giydiysen hepten çıtır oldun artık senayy vallahi bravo yaaa azmin sonu işte
vallahi bendeki azim taşta olsa çatlardı be ya. ama artık nevrim dönmeye, gözüm kararmaya, tepemin tası atmaya ve sinirim tepeme çıkmaya başladı. gözüm sağa sola kayıyor. sağ sol derken makarna nohut pilav baklava kadayıf börek offf daha sayamıycam..
gelelim bizimkinin vicdan yapmasına.. ya o beni gerçekten çok seviyor. ben de onu tabii. biz üniversitede aşık olarak evlendik zaten hala da öyleyiz. onun kilo sorunu yok ve hiç olmadı benimse hepvardı...
teşekkür ederim canımcım. 36 yaşında çıtır ne kadar olursa artık. ben sınıfı geçtim mi şimdi. hem de pekiyi ile. ama biyere gitmiyorum çünkü sınıf arkadaşlarımı seviyorum..
Arkadaşlar gurmenetten jelatin sipariş etmiştim ve bugün geldi. Kakaolu puding yaptım ve harika oldu, eşim de bayıldı. Üstelik atak evresine dahi uygun. Oruç tutan arkadaşlar için de serin serin yenebilecek hafif bir tatlı. Tariflerde paylaşıyorum şekerler.
ayyyyy kıskanma ne olur çalış senin de olur.
canım saksım canım mavim ben de inanmak da güçlük çekiyorum. üniversitedeyken bile 53 ün altına düştüğümü hatırlamıyorum.ama şimdi 52 yi görmüş durumdayım.şu küsuratlardan da kurtulursam güçlendirmedeyim. şimdi bile güçlendirmede gibi davranıyorum bazen. meyve kaçamaklarım hemen hergün oluyor. kutlama yemeği ve karbonhidrat yapmıyorum yalnızca. her türlü peyniri kaşar da dahil yiyorum ve light ürün kullanmadım hiç yarım yağlı süt dışında. işte böyle...
bugün 17 yaşımdayken giydiğim bir eteği denedim. değil sığmak bol bile geldi. öyle severdim ki o eteği böyle cıvıl cıvıl bir şeydi kimseye vermeye kıyamamamıştım. düşünün arkadaşlar 19 sene önceki etek diyorum bo lgeldi diyorum.hala ben bu diyete başlamayı düşünüyorum gerçekten kilo veriliyor mu diyen arkadaşlar size diyorum...
Kızlar ya size bir şey danışıcam, şimdi ben tatile gidip geeldiim ve geldiğimde 60.5 kiloydum5+5 ile devam edeyim dedim, 5 saf pro sonucunda 57.5 düştüm burası çok güzel ama 5 günde 3 kilo çok değilmi yaa :44: Bunu daha yeni farkettim de ben başlangıçtaki atakta bile bu kadar vermemiştim gerçi 5+5 in saf prosuda dieti bozmamdan sonra benim için bir nevi atak oldu, az yemiyorum, spor desen 3 gün yaptım , hergün yaptığımda olmuştu :44: şimdi diyebilirsiniz deli mi ne ya mı bu kız diye ama çok hızlı kilo verince bir o kadarda hızlı geliyor biliyorum :18: spor yapmaya güçlendirmede mi devam etsem acaba,dukanist kardeşlerim bir akıl verin lütfen
Canım çok değil aslında geçen ay 3 ünde olmuştu, ama ne bileyim çok rahatsız etti bu kez karnıma bıçaklar batıyor resmen ama dediğin gibi kendimi sıcak tutayım ben ofiste klimayı falan kapatıyım tüylerim ürperiyor habire çünkü
Ayy canım benimm kıyamammm bana dua da edermiş çok seviyorum kız ben seni
senden kopya çektim bende yedim ondan bi kez güzel oluyor sen sos alıyor musun üstüne börtlenlisi çok güzel görünüyorduuuuubu arada bizim ofisin yanına cevahirin hemen yanına yoğurtçu açıldı ufak ufak kaplarda çeşit çeşit yapmışlar, yeşil çaylı bile yapmışlar düşünün yeşilimsi bi yoğurt lightı var mıdır ama bilmiyorum sorucam bi ara
selamlar kıslar...tatil dönüşü 3 gün atak yapıcam demiştim neyseki bugün sebzeye geçtim...sonuç olarak ilk gün atakta verdiğim kilo yerinde sayıyo şimdi tatile giderkenki kilomdan 1 kilo eksiğimuzun zamandır görmediğim bi arkadaşıma gittim sabah en son beni 12 kilolardayken görmüştü..tabi iltifatlar yeter artıklar bla bla blaaa:))şımarttı bu diyet beni huyum deişti nerdee eski mütevazi mülayim tip havaya girdim resmen:) şaka bi yana bende durumlar bu şekilde..kilo bildiriminide unutmuşum şimdi sizden gördümde hatırladım..henüz yapılmamış ama olurda yapılırsa die bildiriyorum 74.400 bu sabahki kilom...şimdi kendime koca tencere biber dolma yaptım...biberli domatesli tavukta pişirdimki haftasonu kendimi ütüye vermem lazım yemekle uğraşamam bide...kaç gündür tatlı bişiler yapmıyorum akşam canım bişi isterse kakaolu tatlandırıcılı buzlu süt
hazırlıyorum bugünlerde ona dadandım...hepinize sevgiler benden bugünlük bu kadar:)
Yakınlardaysanız Ortaköy de Toyota' nın karşısındaki doğal besinler satan aktarımsı yer satıyor ... Bilginize
ayyyyy kıskanma ne olur çalış senin de olur.
canım saksım canım mavim ben de inanmak da güçlük çekiyorum. üniversitedeyken bile 53 ün altına düştüğümü hatırlamıyorum.ama şimdi 52 yi görmüş durumdayım.şu küsuratlardan da kurtulursam güçlendirmedeyim. şimdi bile güçlendirmede gibi davranıyorum bazen. meyve kaçamaklarım hemen hergün oluyor. kutlama yemeği ve karbonhidrat yapmıyorum yalnızca. her türlü peyniri kaşar da dahil yiyorum ve light ürün kullanmadım hiç yarım yağlı süt dışında. işte böyle...
bugün 17 yaşımdayken giydiğim bir eteği denedim. değil sığmak bol bile geldi. öyle severdim ki o eteği böyle cıvıl cıvıl bir şeydi kimseye vermeye kıyamamamıştım. düşünün arkadaşlar 19 sene önceki etek diyorum bo lgeldi diyorum.hala ben bu diyete başlamayı düşünüyorum gerçekten kilo veriliyor mu diyen arkadaşlar size diyorum...
bir 5+5 daha döndürüp güçlendirmeye geçicem ablacım , kilo verirsem süper olacak bu on gün içinde,veremesemde sağlık olsun napalım, keşke şu dukanı bi kaç yıl öncesinde biri söleseydi bana , okadar çok aç kalarak zayıflamaya çalıştımki, bu genç yaşımda vücuduma yaptıklarım umarım ilerde önüme çıkmaz :18: ayol elma diyeti,5 gün dieti neler neler yapmadımki hepsinde aç kalarak veriosun sonra hemen hoopp geri alBu arada yeşil kahve aldım kızlar tadı güzel,yağ oranı yok denecek kadar az,lif oranı yüksek ,bilgilerinize ...
nescafe green blend canım hemen hemen her markette var,migrostan aldım, ben aslında 3 ü bir arada delisiyimdir,malum ders çalışırken kahvesiz olmuyor,ama 3 i bir aradaların lightı bile çok yağlı, tesadüfen gördüm bir deneyim dedim, light süt katıorum tatlandırıcıyla benim için 3 ü bir arada oluo
çalışıcam canım çalışıcam inşallah olacaak..çok uzak gibi görünse de sizleri gördükçe en azından imkansız görünmüyo bu düşünceler..canım 17 yaşında giydiğin eteği de giydiysen hepten çıtır oldun artık senayy vallahi bravo yaaa azmin sonu işte
ayy güçlendirmeye geçenleri gördükçe hem çok seviniyorum hem de azıcık üzülüyorum..sanki arkadaşlarım mezun olmuş gidiyo ben sınıfta kalmışım gibi geliyogüçlendirmeye geçince sakın daha az filan yazayım demeyin eskisi gibi burda olun hep bizi gözü yaşlı bırakmayın walla
teşekkür ederim canımcım. 36 yaşında çıtır ne kadar olursa artık. ben sınıfı geçtim mi şimdi. hem de pekiyi ile. ama biyere gitmiyorum çünkü sınıf arkadaşlarımı seviyorum..
sınıf arkadaşların da seni seviyo ablaammm
ohh ellerine sağlık mutlu abla, bende alayım bari bu jelatinlerden sadece gurmenette mi var acaba markette bulunmaz mı
bende zeynep ablanın revanisinden yaptım fırında şimdi, merak ediyorum nasıl olucak regl öncesi ilaç gibi geliyor böyle tarifler vallahi
Kızlar ya size bir şey danışıcam, şimdi ben tatile gidip geeldiim ve geldiğimde 60.5 kiloydum5+5 ile devam edeyim dedim, 5 saf pro sonucunda 57.5 düştüm burası çok güzel ama 5 günde 3 kilo çok değilmi yaa :44: Bunu daha yeni farkettim de ben başlangıçtaki atakta bile bu kadar vermemiştim gerçi 5+5 in saf prosuda dieti bozmamdan sonra benim için bir nevi atak oldu, az yemiyorum, spor desen 3 gün yaptım , hergün yaptığımda olmuştu :44: şimdi diyebilirsiniz deli mi ne ya mı bu kız diye ama çok hızlı kilo verince bir o kadarda hızlı geliyor biliyorum :18: spor yapmaya güçlendirmede mi devam etsem acaba,dukanist kardeşlerim bir akıl verin lütfen
1+1den sonra 5+5e dönünce inanılmaz hızlı gidiyo kilolar, dukanın bence bir tek burada mantık hatası var. 5+5 yumruk göz önüne alındığında fazla bir rakam bence sadeca abladan aldığımız bilgi gibi -yanlışsa düzelt ablacım- 2+2 en süperi. Çünkü atak 3-4 gün oluyo genelde, seyir evresinde saf pro günlerinin bu ataktan daha kısa olmalı ve de yumruktaki saf pro günlerinden farklı olmalı. Yoksa yumruk etki etmez ki. Etmiyor da, şekil a:ben.
bi 5+5 daha çevirip güçlendirmeye geçmek mantıklı. çünkü pro ağırlıklı beslenmeye alışmamalı vücut ki ilerleyen zamanlarda hamilelik sonrası falan saf pro yapma ihtiyacımız olursa vücutta etki etmeyebilir. Mesela bende etki etmeyecek çünkü 5+5 gittim. Unutması lazım vücudun. =|
yarın sabaha eksilerle uyanmanız dileğiyle. İyi geceler.
allaaah topikimizin genç güzel ve çekici annesi benim tatlı hemşomda güçlendirmeye geçiyo sanırım
oleyyyyyyyy
ayy iftara bu kadar kalmışken hakikaten güme gitmiş. bozmasaydın canım allah sevabını veririd. ayrıca gözün aydın bak şimdi regl ile nasılda pat pat gidicek kglar
yok tatlım yok bozmadım ama zaten regl olunca bozuldu
Arkadaslar slm, sonunda ben de geldim, en son kaldigim yerden tam 72 sayfa gecmisi okudum sabahtan beri, ancak yazabildim :)
Ben de yaklasik 2 haftadir ayni kilodayim, takildim kaldim, 53.5. Iki gündür reglym, yine 53. 5. Bakalim reglyden sonra ne olur.
Bu arada ceza olayi olmus topikte, hatta tüm mesajlari okudum cok sacma geldi bu ceza, neyse gecti bitti, kisa sürelik lütfetmisler en azindan, bidaa olmaz umarim.
Berrin senin kilo inadinin kirilmasina inan ben de cok sevindim, kendim vermisim gibi rahatladim walaa, hade insallah devami da gelsin. Yolanda senin de artilari atmana sevindim, hade bakalim, diger olaylara sIkma canini, hayat bu, hersey oluyor, eksiler moral versin sana :)
Beberongo sen de güclendirmeye gecmissin, off süpersin, biz de o günleri görürüz umarim :)
Tüm eksi olanlari kutluyorum, tatilden hasarsiz dönenleri de kutluyorum, artilar ve takilmislara da sabir diliyorum, devam ama...
Bir de kizlar gecmisi okurken gördüm, hatta Berrinle Beberongo konusmustu sanirim; damla sakizli türk kahvelerimizi icelim diye, damla sakizli türk kahvesi uygun mu diyete? Aman ben cok severim de gözümden kacmadi, ne zamandir da canim istiyor ama sekerlidir o kesin uygun degildir diye ellesmiyordum, lütfen uygun deyin :)
Sonra bi de beberongo devam sütü demissin ya sen bir de, noldu o, son durumu ne devam sütünün bizim diyette? Uyar mi bizim dükana?
Hepimize Ramazanda sabir ve bol eksiler diliyorum kizlarMujjxx...
günaydın hanımlar
kilom 51.7 geçen hafta 51.8 di
o kadar misafir ağırlamaktan o kadar kaçamaktan sonra bana müstehak
oklava berrindemiydi
berrin bana merdaneyle gel
ha bide boyum 1.55 yaşım 29 elisacım
Kızlar bugün öğle yemeğine o meşhurr mantıyı yapıyım dedim hani krebn arasına kıyma konuyor üstüne yoğurttt ohhhh:)))
Yaptım o kadar güzel gözüküyorduki dayanamadım hepsini yedim((( Şimdi o oklava kimdeyse bir de benim kafama rica ediyorum
ohh ellerine sağlık mutlu abla, bende alayım bari bu jelatinlerden sadece gurmenette mi var acaba markette bulunmaz mı
bende zeynep ablanın revanisinden yaptım fırında şimdi, merak ediyorum nasıl olucak regl öncesi ilaç gibi geliyor böyle tarifler vallahi
selam dukanın fıstıkları yokluğum farkedılmemış ama ben yıne de yazayım.regl yuzunden bayagı kötüydüm tüm gün yattım.mıde bulantım çok vardı.ve yaz ortasında hırka ve çorap gıydım bugun.o yüzden sızlerle olamadım.yazdıklarınızı okuyup bıtırdım ve yatmadan bırşeyler de ben yazayım istedım.hepinizi çok sevıyorum ıyı kı varsınız. ıyı geceler hepinize .yarın görüşmek üzere.
nerden buldun yeşil kahveyi bende çok istiyorum ondan almayıbir 5+5 daha döndürüp güçlendirmeye geçicem ablacım , kilo verirsem süper olacak bu on gün içinde,veremesemde sağlık olsun napalım, keşke şu dukanı bi kaç yıl öncesinde biri söleseydi bana , okadar çok aç kalarak zayıflamaya çalıştımki, bu genç yaşımda vücuduma yaptıklarım umarım ilerde önüme çıkmaz :18: ayol elma diyeti,5 gün dieti neler neler yapmadımki hepsinde aç kalarak veriosun sonra hemen hoopp geri alBu arada yeşil kahve aldım kızlar tadı güzel,yağ oranı yok denecek kadar az,lif oranı yüksek ,bilgilerinize ...
selam dukanın fıstıkları yokluğum farkedılmemış ama ben yıne de yazayım.regl yuzunden bayagı kötüydüm tüm gün yattım.mıde bulantım çok vardı.ve yaz ortasında hırka ve çorap gıydım bugun.o yüzden sızlerle olamadım.yazdıklarınızı okuyup bıtırdım ve yatmadan bırşeyler de ben yazayım istedım.hepinizi çok sevıyorum ıyı kı varsınız. ıyı geceler hepinize .yarın görüşmek üzere.
nerden buldun yeşil kahveyi bende çok istiyorum ondan almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?