Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hahahah uleyn bu kocişler ne cin oluyolar hee tombul kadın severmiş heee

hee çakal bizim kocişler hee. ama bilmiyolar ki biz onlardan daa çakalıss:86::86::86:

bana bak aklıma ne geliyo bizim busonolsun etegi yıllarca kimseye vermemiş o kadar kıskanmış ki etegi başkasına yar olacağına benimsin zayıflarım seni yine giyerim demiş bu pintoşluğuda kendisine zarif bir hanım olma fırsatı olarak dönmüş olabilir mi

vallahi çatlarmış . ben bu dediklerinin hepsinden uzaktayım eve sebze meyve sokmuyorum pişirmiyorum görmüyorum dolayısı ile engel olmak kısmen daha kolay.. ah canım benim.. ne güzel yaa.. allah aşkınızı daim etsin nazarlardan saklasın her gün daha da artırsın inşalla biz eşimle çok geç karşılaştık o 33 ben 30 yaşında idim ama geç olsun da güç olmasın aşk bizi geç buldu ama tam buldu allah layık olan herkesi gönlüne göre olanlarla karşılaştırsın yuvamızdan huzuru bedenlerimizden saglıgı cebimizden parayı kalbimizden imanı eksin etmesin. amin

teşekkür ederim canımcım. 36 yaşında çıtır ne kadar olursa artık. ben sınıfı geçtim mi şimdi. hem de pekiyi ile. ama biyere gitmiyorum çünkü sınıf arkadaşlarımı seviyorum..

bizde seni seviyoruz canımcım :) ayrıca neden olmasın bu şarkı da sana. 36 da lolita bee 17 lik lolita benim hemşommm..
http://www.youtube.com/watch?v=DJadwGX3nM8&ob=av2n

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gurmenetten jelatin sipariş etmiştim ve bugün geldi. Kakaolu puding yaptım ve harika oldu, eşim de bayıldı. Üstelik atak evresine dahi uygun. Oruç tutan arkadaşlar için de serin serin yenebilecek hafif bir tatlı. Tariflerde paylaşıyorum şekerler.

ohh ellerine sağlık mutlu abla, bende alayım bari bu jelatinlerden sadece gurmenette mi var acaba markette bulunmaz mı

bende zeynep ablanın revanisinden yaptım fırında şimdi, merak ediyorum nasıl olucak regl öncesi ilaç gibi geliyor böyle tarifler vallahi

OOOwwww 17 deyken giydigin etegi mi giydiiinnn, süpersin süpersin, süpersin, tebrikleeeeerrrrr masallah

Melodicim sana da tebrikleeeeerrrrrr :)

Ben de son 2 haftadir takili kalmistim 53.5 kg`a ama bgn tartida 52. 8 gördüm, 700 gr birden gitmis :) süpppeeerrrr :) Zaten dükan da bana 12 Agustos`ta 52.2 olacaksin demisti. adam bu isi biliyooo yaaaaa

Kızlar ya size bir şey danışıcam, şimdi ben tatile gidip geeldiim ve geldiğimde 60.5 kiloydum 5+5 ile devam edeyim dedim, 5 saf pro sonucunda 57.5 düştüm burası çok güzel ama 5 günde 3 kilo çok değilmi yaa :44: Bunu daha yeni farkettim de ben başlangıçtaki atakta bile bu kadar vermemiştim gerçi 5+5 in saf prosuda dieti bozmamdan sonra benim için bir nevi atak oldu, az yemiyorum, spor desen 3 gün yaptım , hergün yaptığımda olmuştu :44: şimdi diyebilirsiniz deli mi ne ya mı bu kız diye ama çok hızlı kilo verince bir o kadarda hızlı geliyor biliyorum :18: spor yapmaya güçlendirmede mi devam etsem acaba,dukanist kardeşlerim bir akıl verin lütfen

canım neden korkuyorsun ki bu kadar. bende aynı senin gibi yaptım. saldıktan sonra reglnde etkisi ile 61,6 gelmiştim. beş hatta dört günlü saf P den sonra 58,8 e düştüm yani benden de 2,8 kg gitti. senden de benim gibi çogunlukta su gitmiştir korkmaa hep böle gitmicek zaten

sen bi de beni sor :78:
ben seni daha çok seviyorum bi kere
canımmm sabaha regl olmuş olarak uyan

ay yasom sen ciddi misin bu arada?
Ne ola ki o tükkanın adı?
Valla sırf onun için gelirim cevahire sana da zıplarım valla
zaten şişli dediğin ne ki bana metropüsle 15 dakika

sadeca ablaaammm o iltifatları ben de son zamanlarda çok alır oldum, çok güzel değil mi? :)
bi tek sevgilikuşum söylemiyo yeter artık zayıflama diye
tüm ailem üzülüyo resmen bana kemiklerim sayılıyo çünkü artık
sadece göbüş kısmında simitciğim var bir ince halat kadar
o da sporla gidicek daha doğrusu şekillenecek herhalde, hadi bekliyorum güçlendirmeyeee :)))

Yakınlardaysanız Ortaköy de Toyota' nın karşısındaki doğal besinler satan aktarımsı yer satıyor ... Bilginize

ortaköy'de toyota nerede ola ki? :44:
ben 4 sene boyunca sabah-akşam geçtim oradan sahil kısmında mı toyota?
Eğer tarif alabilirsem gidip satın alabilirim.

işte bu azimdir valla ne diyeyim. Tüm Türk kadınlarına örnek diyerekten hikayeyi bence bir sağlık ve diyet dergisine vermeliyiz. Ciddiyim, formsante'ye mail mi atsak?

Ya ben de yaptım o hatayı :18:
ilerde metoya bir şeyler olur mu :18:
korkutma beni :18:

ben de gördüm onuuuu ben de alçam

Slm dukanist arkadaşlar.Çok fazla yazmıyorum ama tüm yazılanları okuyorum
Bu diyete kardeşim sayesinde başladım ve itiraf edeyim başta çok kızmıştım bir sürü diyet yaptın yeter artık die.Ama nerden bilebilirdim ki bu diyetin diğerlerinden farkını
Ona bir ton laf etmiştim boşuna uğraşıyorsun die ama baktım kız gözümün önünde inceliyor kitabı okuyup dedim bende başlayayımDiyete başladığımda ertesi gün tartıldığımda 1 kilo almıştım ve şoklardaydım nasıl olur die.Tabi ben bu diyete başlamadan öncede şok diyetlerden yapıp aç kalıyordum bu sekilde kilo vermiştim birden dukana geçince karnım doymuş ve bu da bana kilo olarak yansımıştı tartıda
O günkü şoktan sonra yılmadım devam ettim ve atak evresinde 2 kilo daha verip seyire geçtim.5-6 günlük seyir dönemimden sonraa tatile gittim ve tabiki diyeti devam ettiremedim 1 haftalık tatil dönemim boyunca midem patlayana kadar aklınıza gelebilecek her seyi yedim.O güne kadar dukanda sporda yapmamıştım ve tatilde günde 40 dk mutlaka yüzüyor kağnı hızıylada olsa baya yürüyüş yapıodum.Sandımki çok kilo almayacağım.Yanılmışım bu kadar çok yersem tabii kilo alırımmm istediğin kadar spor yap kar etmio anlayacağınız regl dönemine girmemle birlikte 4 kilo almış olarak geri döndüm hemen saf proya başladım 4 günlük saf pro döneminden sonra sonuç tatile gitmeden önceki kilom 59 regl olmama rağmen tatildeki kiloları vermiştim.pro + sebzeyle dukana tam gaz devammm

sağol birtanem ben de çok sevindim.sana da sabır dolu bol eksili Ramazanlar

ne zamandır yazmıyordum ama okuyorum yazılanları :) biz eşimle 25 mayısta başladık dukan diyetine ve sanırım 2 buçuk ay oldu yaklaşık, eşim tam 14 kilo ben de 8 kilo verdim dukana göre ikimizin de 3 kilosu var ideal kilomuza, burda güçlendirmeye geçen arkadaşlarıma çok özeniyordum inanın ve sanırım çok kısa bir süre sonra biz de güçlendirme evresindeyiz,ama inanın şu an bile gayet rahat ve mutluyuz inanılmaz sağlıklıyız, maşşallah diyeyim :)
bir arkadaşımı da başlattım diyete ona da çok inanıyorum, anlıycanız her zaman ki gibi bunları yazmamın tek sebebi burayı okuyup başlasam mı acaba diye düşünen insanlar lütfen hemen başlayın demek , hem de hemen, lütfen yapamayacağını düşünerek kilolarıyla mutluymuş gibi görünen arkadaşlarım kendimizi kandırmayalım, daha mutlu daha özgüvenli olmak hepimizin elinde, herkese tekrar başarılar diliyorum 1 75 boyla 38 beden giyebileceğimi hiç düşünmezdim bu arada :87:

yetiştim hemen geldi oklavan

selam dukanın fıstıkları yokluğum farkedılmemış ama ben yıne de yazayım.regl yuzunden bayagı kötüydüm tüm gün yattım.mıde bulantım çok vardı.ve yaz ortasında hırka ve çorap gıydım bugun.o yüzden sızlerle olamadım.yazdıklarınızı okuyup bıtırdım ve yatmadan bırşeyler de ben yazayım istedım.hepinizi çok sevıyorum ıyı kı varsınız. ıyı geceler hepinize .yarın görüşmek üzere.

bugün yatarken dukana da dua etcem ne güzel aç kalmadan kilo veriyoruz.Ayrıca bugün dukan çikolatası yaptım azıcık yedim 1 hafta yeter bana galiba.hatta yemek bile istemedim tatlı isteğim köreliyor mu neimkansızz kendim bile inanmadım buna geçici bir şey olsa gerek

Son düzenleme:

Canım marketlerde bulunmuyor ama aktarlarda bulanlar varmış galiba :))

Canım tabi ki farkedildi yokluğun. Ben bugün pek yazamadım. Sadece okudum, çok yoğundum. Dedim ki kendi kendime "Berrin bugün oruç da tutmuyor, nerelerde acaba?" Ama foruma yazmadım işte. Bilsem yazıverirdim canım benim :))

nerden buldun yeşil kahveyi bende çok istiyorum ondan almayı

senin yokluğun hemen farkedilir farkedilmezmi hiç.çok geçmiş olsun .kızlar dikkat yazın böyle bi hastalık türü var adını bilemem ama etrafımda çok görüyorum.klimalar sebep olabilir.sanada iyi geceler.sende iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…