Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oooo çok güzel bu gidişle güçlendirme grubu kurarız biz.gittikçe çoğalıyoruz:92:
bir 5+5 daha döndürüp güçlendirmeye geçicem ablacım , kilo verirsem süper olacak bu on gün içinde,veremesemde sağlık olsun napalım, keşke şu dukanı bi kaç yıl öncesinde biri söleseydi bana , okadar çok aç kalarak zayıflamaya çalıştımki, bu genç yaşımda vücuduma yaptıklarım umarım ilerde önüme çıkmaz :18: ayol elma diyeti,5 gün dieti neler neler yapmadımki hepsinde aç kalarak veriosun sonra hemen hoopp geri al Bu arada yeşil kahve aldım kızlar tadı güzel,yağ oranı yok denecek kadar az,lif oranı yüksek ,bilgilerinize ...

hahahah uleyn bu kocişler ne cin oluyolar hee tombul kadın severmiş heee

Bu arada splenda 500 tablet alana 75 gr granül hediye kampanyası var demişti, bir arkadaş,benim kuzenim eczacı sormadığı depo kalmadı ,çıldırttım kızı resmen yokmuş öle bir kampanya, alan arkadaş hangi eczaneden aldığını söyleyebilirmi

dukan amca cennetlik valla bunca insanın yüzünü güldürmek ne güzel şey dimi.hım valla size katılalı kültürüm arttıne o ya bide yeşil kahvemi çıkdı nerde satılıyo ben nasıl kaçırdım bunuhangi markette denemem gerek

cok cok cok tebrıkleeer

nescafenın green blend dıye kahvesı cıktı.yesıl kahve tanelerınden yapıylıyomus ama kahvenın rengı yıne kahverengi migrostan aldım ben 13 kusure bır kavanoz

Kahvede Yeni Gözde Yeşil Kahve (Green Coffee)

Yeşil Kahvenin Faydaları

*Yağ yakımını ve matabolizmayı hızlandırır.

*Enerji verir

*Şeker hastalığı riskini azaltır

*Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır.

*Yüksek antioksidan etkiye sahiptir

Yeşil Kahvenin Özellikleri

Yeşil Kahve, yeşil çay ve kakao bitkilerinde olduğu gibi kafein maddesinin doğal deposudur. Kafein metabolizma hızlandıran etkilere ve özelliklere sahip olduğundan dolayı alımından 30 dakika sonra bedensel aktiviteleri ve beyin faaliyetlerini hızlandırmaktadır.

Yeşil kahve faydaları bakımından sağlığa ve zayıflamaya yararları olarak iki yönlü etki gösterir. Yeşil kahve çekirdeği, kavrulmamış ve işlenmemiş olduğu için antioksidan maddeler bakımından diğer kahve türlerine göre daha fazla zengindir. Bu da vücuttaki serbest dolaşan yağ moleküllerini (serbest radikaller) parçalar ve vücudun doğal bağışıklık sistemini korur. Siyah kahve pişirilme ve işlenme esnasında melanoidler adı verilen bir takım antioksidan maddeleri kaybetmektedir. Bu da siyah kahvenin zayıflatıcı etkisini azaltmaktadır. bende bunları buldum yeşil kahve hakkında.

Kahvede Yeni Gözde Yeşil Kahve (Green Coffee)

Yeşil Kahvenin Faydaları

*Yağ yakımını ve matabolizmayı hızlandırır.

*Enerji verir

*Şeker hastalığı riskini azaltır

*Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır.

*Yüksek antioksidan etkiye sahiptir

Yeşil Kahvenin Özellikleri

Yeşil Kahve, yeşil çay ve kakao bitkilerinde olduğu gibi kafein maddesinin doğal deposudur. Kafein metabolizma hızlandıran etkilere ve özelliklere sahip olduğundan dolayı alımından 30 dakika sonra bedensel aktiviteleri ve beyin faaliyetlerini hızlandırmaktadır.

Yeşil kahve faydaları bakımından sağlığa ve zayıflamaya yararları olarak iki yönlü etki gösterir. Yeşil kahve çekirdeği, kavrulmamış ve işlenmemiş olduğu için antioksidan maddeler bakımından diğer kahve türlerine göre daha fazla zengindir. Bu da vücuttaki serbest dolaşan yağ moleküllerini (serbest radikaller) parçalar ve vücudun doğal bağışıklık sistemini korur. Siyah kahve pişirilme ve işlenme esnasında melanoidler adı verilen bir takım antioksidan maddeleri kaybetmektedir. Bu da siyah kahvenin zayıflatıcı etkisini azaltmaktadır. bende bunları buldum yeşil kahve hakkında.

nescafe green blend canım hemen hemen her markette var,migrostan aldım, ben aslında 3 ü bir arada delisiyimdir,malum ders çalışırken kahvesiz olmuyor,ama 3 i bir aradaların lightı bile çok yağlı, tesadüfen gördüm bir deneyim dedim, light süt katıorum tatlandırıcıyla benim için 3 ü bir arada oluo

evet canım benim...o resimdeki 70 kilo halim ,geçen yaz :) teşekkür ederim...
canım benim aldığım köy peynirlerinin tuzu genelde az ya da normal oluyor ama birkaç kere tuzlu geldiğinde suda bekletmiştim..hemen gidiyor tuzu merak etme...kabın içine su koy,dolapta öyle tut hep... ben pazardan bile alıyorum yani...genelde yaşlılar için az tuzlu yapılmışları da oluyor..[/QUOTE]

anaam 70 mio zaman bile incecik duruyormuşsun canım sen şu anki halini düşünemiyorum bile peynirde de demek ki hep tuzlu olan denk gelmş bana eğer alırsam az tuzlusunu almaya çalışıcam olmazsa senin yöntemi denerim çok sağol canım

çalışıcam canım çalışıcam inşallah olacaak..çok uzak gibi görünse de sizleri gördükçe en azından imkansız görünmüyo bu düşünceler..canım 17 yaşında giydiğin eteği de giydiysen hepten çıtır oldun artık senayy vallahi bravo yaaa azmin sonu işte

oooo çok güzel bu gidişle güçlendirme grubu kurarız biz.gittikçe çoğalıyoruz:92:

ayy güçlendirmeye geçenleri gördükçe hem çok seviniyorum hem de azıcık üzülüyorum..sanki arkadaşlarım mezun olmuş gidiyo ben sınıfta kalmışım gibi geliyogüçlendirmeye geçince sakın daha az filan yazayım demeyin eskisi gibi burda olun hep bizi gözü yaşlı bırakmayın walla

anneannen için çok geçmiş olsun canım..başarın için de tebrikler..

iyi ki liste yapılmamış arkadaşlaar kendi açımdan çok memnun olduum zira tam +3 kg fazla çıktım bu sabah.. öğleden sonra da 16 gündür beklediğim reglim nihayet geldi artık 3-5 güne ak koyun kara koyun belli olacak ve net kilomu görücem umarım +3ün dışında da bişeyler gider benzer rakamlar etrafında dolanmaktan sıkıldım walla..
bu arada 50 günlük dukan maceramda ilk kez balona çuvaldızı batırdım güllaç artı bi dilim de baklavacık yedim:78: ama bütün bu kaçamağın sorumlusu yağmurdur,bu böyle bilinsin güllaç dedi durdu beynimi yıkadı resmen engel olamadım kendime tek tesellim vücudumun bu şişkinlikle durumu çakmamasıumarım yanii

not:özgül abla nerelerde son günlerde eksikliğini farkettim sanki

anaam 70 mio zaman bile incecik duruyormuşsun canım sen şu anki halini düşünemiyorum bile peynirde de demek ki hep tuzlu olan denk gelmş bana eğer alırsam az tuzlusunu almaya çalışıcam olmazsa senin yöntemi denerim çok sağol canım

çalışıcam canım çalışıcam inşallah olacaak..çok uzak gibi görünse de sizleri gördükçe en azından imkansız görünmüyo bu düşünceler..canım 17 yaşında giydiğin eteği de giydiysen hepten çıtır oldun artık senayy vallahi bravo yaaa azmin sonu işte

ayy güçlendirmeye geçenleri gördükçe hem çok seviniyorum hem de azıcık üzülüyorum..sanki arkadaşlarım mezun olmuş gidiyo ben sınıfta kalmışım gibi geliyogüçlendirmeye geçince sakın daha az filan yazayım demeyin eskisi gibi burda olun hep bizi gözü yaşlı bırakmayın walla

anneannen için çok geçmiş olsun canım..başarın için de tebrikler..[/QUOTE]

alem kızsın sen saksmavisi...2 gündür kopartıyorsun beni...hatırlarsan biz de senden mahrum kalmıştık..bize 1 ay sonra yazmaya başlamıştın:)))
bence en matıklısı benimki...rejimimin adı seyir...ama aslında güçlendirme yapıyorum..aslında diyet bile yapmıyorum..verme gibi bir beklentim yok...ama diyetten kopmak istemiyorum çünkü asla almak istemiyorum..dolayısıyla hep kk da kalıyorum
bu arada iltifatlar için teşekkürler tatlım...

ben aldım canım taksim güöüşsuyu alman konnsolosluğu karşısında gümüşsuyu eczanesi.

Sakın akşam yemeği yememezlik etme lütfen 2 krep hakkın var zaten akşam mutlaka protein yoğurt süt, ps günündeysen+ salata sebze vs ye

tamam yemek yicem ama azcık. Çünkü midem çok doluuu ( protein günümdeyim. Bir haşlanmış yumurtayla bir bardak süt mü içsem ??

vallahi bendeki azim taşta olsa çatlardı be ya. ama artık nevrim dönmeye, gözüm kararmaya, tepemin tası atmaya ve sinirim tepeme çıkmaya başladı. gözüm sağa sola kayıyor. sağ sol derken makarna nohut pilav baklava kadayıf börek offf daha sayamıycam..
gelelim bizimkinin vicdan yapmasına.. ya o beni gerçekten çok seviyor. ben de onu tabii. biz üniversitede aşık olarak evlendik zaten hala da öyleyiz. onun kilo sorunu yok ve hiç olmadı benimse hepvardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…