bir 5+5 daha döndürüp güçlendirmeye geçicem ablacım , kilo verirsem süper olacak bu on gün içinde,veremesemde sağlık olsun napalım, keşke şu dukanı bi kaç yıl öncesinde biri söleseydi bana , okadar çok aç kalarak zayıflamaya çalıştımki, bu genç yaşımda vücuduma yaptıklarım umarım ilerde önüme çıkmaz :18: ayol elma diyeti,5 gün dieti neler neler yapmadımki hepsinde aç kalarak veriosun sonra hemen hoopp geri aloooo çok güzel bu gidişle güçlendirme grubu kurarız biz.gittikçe çoğalıyoruz:92:
hahahah uleyn bu kocişler ne cin oluyolar hee tombul kadın severmiş heee
ah canım kıyamam ya demek ki eşin canın çekicek diye vicdan yapıyo yiyemiyo tatlıları senin karşında.sendeki de ne azimmiş be kardeşim. ben olsam eşim vicdan yapmasın diye bi kaşık almıtşım valla
benimki epey bi zaman karşı çıktı özellikle de köprücük kemiklerim filan çıkınca. resmen ben tombul kadın severim seninle de o yüzden evlendim bu kadar zayıf istemem diyordu.beni hiç zayıf görmemişti zaten bende yıllardı hemde çook uzuun yıllardır ilk gençliğimden beri bu kadar zayıf olmamıştım. en düşük 67 kg civarında seyrederdim hep.
neyse ben ise israrla zayıflamaya devam ettim. megerse kıskançlığından öyle dermiş.itiraf ettirdim sonunda...:86::86::86: şimdi bu basenler eriyene kadar devam diyor
bir 5+5 daha döndürüp güçlendirmeye geçicem ablacım , kilo verirsem süper olacak bu on gün içinde,veremesemde sağlık olsun napalım, keşke şu dukanı bi kaç yıl öncesinde biri söleseydi bana , okadar çok aç kalarak zayıflamaya çalıştımki, bu genç yaşımda vücuduma yaptıklarım umarım ilerde önüme çıkmaz :18: ayol elma diyeti,5 gün dieti neler neler yapmadımki hepsinde aç kalarak veriosun sonra hemen hoopp geri alBu arada yeşil kahve aldım kızlar tadı güzel,yağ oranı yok denecek kadar az,lif oranı yüksek ,bilgilerinize ...
selam kızlar bir kaç gündür giremiyorum. anneannemin hastalığı yüzünden moral sıfır ama diyeti bırakmadım. zaten bir şey yiyesim pek yok .bugün başlayalı tam 10 gün oldu ve ben 3 kg verdimama çevremdekiler çok inceldiğimi söylüyorlar ben de farkediyorum 10 gün önce 42 bedendim şimdi 40 giyebiliyorum umarım böyle devam eder öpücükler bye
dukan amca cennetlik valla bunca insanın yüzünü güldürmek ne güzel şey dimi.hım valla size katılalı kültürüm arttı ne o ya bide yeşil kahvemi çıkdı nerde satılıyo ben nasıl kaçırdım bunu hangi markette denemem gerek
O kadar sevndmm kii :))) Bana da ufaıktan gaz verdinnn. Bende 6 kı rakamları görmek istiyorum bende bendeeeee:)))
Tebrik ediyorum :)
dukan amca cennetlik valla bunca insanın yüzünü güldürmek ne güzel şey dimi.hım valla size katılalı kültürüm arttı ne o ya bide yeşil kahvemi çıkdı nerde satılıyo ben nasıl kaçırdım bunu hangi markette denemem gerek
ayyyyy kıskanma ne olur çalış senin de olur.
canım saksım canım mavim ben de inanmak da güçlük çekiyorum. üniversitedeyken bile 53 ün altına düştüğümü hatırlamıyorum.ama şimdi 52 yi görmüş durumdayım.şu küsuratlardan da kurtulursam güçlendirmedeyim. şimdi bile güçlendirmede gibi davranıyorum bazen. meyve kaçamaklarım hemen hergün oluyor. kutlama yemeği ve karbonhidrat yapmıyorum yalnızca. her türlü peyniri kaşar da dahil yiyorum ve light ürün kullanmadım hiç yarım yağlı süt dışında. işte böyle...
bugün 17 yaşımdayken giydiğim bir eteği denedim. değil sığmak bol bile geldi. öyle severdim ki o eteği böyle cıvıl cıvıl bir şeydi kimseye vermeye kıyamamamıştım. düşünün arkadaşlar 19 sene önceki etek diyorum bo lgeldi diyorum.hala ben bu diyete başlamayı düşünüyorum gerçekten kilo veriliyor mu diyen arkadaşlar size diyorum...
oooo çok güzel bu gidişle güçlendirme grubu kurarız biz.gittikçe çoğalıyoruz:92:
selam kızlar bir kaç gündür giremiyorum. anneannemin hastalığı yüzünden moral sıfır ama diyeti bırakmadım. zaten bir şey yiyesim pek yok .bugün başlayalı tam 10 gün oldu ve ben 3 kg verdimama çevremdekiler çok inceldiğimi söylüyorlar ben de farkediyorum 10 gün önce 42 bedendim şimdi 40 giyebiliyorum umarım böyle devam eder öpücükler bye
O kadar sevndmm kii :))) Bana da ufaıktan gaz verdinnn. Bende 6 kı rakamları görmek istiyorum bende bendeeeee:)))
Tebrik ediyorum :)
forumdaki tum kızlar gıbı bende senı tebrık edıyorum canım darısı daha daha dusuk rakamlara dıyorum.darısı hepımızın basına.
evet canım benim...o resimdeki 70 kilo halim ,geçen yaz :) teşekkür ederim...
canım benim aldığım köy peynirlerinin tuzu genelde az ya da normal oluyor ama birkaç kere tuzlu geldiğinde suda bekletmiştim..hemen gidiyor tuzu merak etme...kabın içine su koy,dolapta öyle tut hep... ben pazardan bile alıyorum yani...genelde yaşlılar için az tuzlu yapılmışları da oluyor..
Bu arada splenda 500 tablet alana 75 gr granül hediye kampanyası var demişti, bir arkadaş,benim kuzenim eczacı sormadığı depo kalmadı ,çıldırttım kızı resmenyokmuş öle bir kampanya, alan arkadaş hangi eczaneden aldığını söyleyebilirmi
Ben de..Acaba 2 haftaya görür müyüm?
Sakın akşam yemeği yememezlik etme lütfen 2 krep hakkın var zaten akşam mutlaka protein yoğurt süt, ps günündeysen+ salata sebze vs ye
ah canım kıyamam ya demek ki eşin canın çekicek diye vicdan yapıyo yiyemiyo tatlıları senin karşında.sendeki de ne azimmiş be kardeşim. ben olsam eşim vicdan yapmasın diye bi kaşık almıtşım valla
benimki epey bi zaman karşı çıktı özellikle de köprücük kemiklerim filan çıkınca. resmen ben tombul kadın severim seninle de o yüzden evlendim bu kadar zayıf istemem diyordu.beni hiç zayıf görmemişti zaten bende yıllardı hemde çook uzuun yıllardır ilk gençliğimden beri bu kadar zayıf olmamıştım. en düşük 67 kg civarında seyrederdim hep.
neyse ben ise israrla zayıflamaya devam ettim. megerse kıskançlığından öyle dermiş.itiraf ettirdim sonunda...:86::86::86: şimdi bu basenler eriyene kadar devam diyor
çalışıcam canım çalışıcam inşallah olacaak..çok uzak gibi görünse de sizleri gördükçe en azından imkansız görünmüyo bu düşünceler..canım 17 yaşında giydiğin eteği de giydiysen hepten çıtır oldun artık senayy vallahi bravo yaaa azmin sonu işte
ayy güçlendirmeye geçenleri gördükçe hem çok seviniyorum hem de azıcık üzülüyorum..sanki arkadaşlarım mezun olmuş gidiyo ben sınıfta kalmışım gibi geliyogüçlendirmeye geçince sakın daha az filan yazayım demeyin eskisi gibi burda olun hep bizi gözü yaşlı bırakmayın walla
teşekkür ederim canımcım. 36 yaşında çıtır ne kadar olursa artık. ben sınıfı geçtim mi şimdi. hem de pekiyi ile. ama biyere gitmiyorum çünkü sınıf arkadaşlarımı seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?