Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kahvenindemi yeşili çıkmış yaw :)))
selam kızlar bende pazatesiden bu yana dukan uyguluorum ilk 3 gün çok güzel gittim 3 günden sonra biraz azıttım:)) oda stresten ama sanırım yaniii dün tatıldım 3 kiloya yakın vermişim 4 günde iyi deilmi :) birde 10 günden biraz fazla yapsakatak evresini iyimi olur dahadamı kötü olur? ne dersiniz

kilonun kaç olduğu önemli 7-10 gün arası aşırı kilolular için o da doktor kontrolünde 10 günden fazlasını hiç duymadım zaten sıkıntı basar 10 gün protein ben 6 gün yaptım

kilonun kaç olduğu önemli 7-10 gün arası aşırı kilolular için o da doktor kontrolünde 10 günden fazlasını hiç duymadım zaten sıkıntı basar 10 gün protein ben 6 gün yaptım
anladım canımm sağolasın yulaf kepeği de öyle tok tutuyorki sizdede öylemi sabah büyük bir kupada yağsız sütle içiorum biraz tatlandırıcı katıorum ikindiye kadaraklıma hiç yemek gelmio valla :)

ben de ekmek yapıyorum o şekilde de fena olmuyor çünkü kahvaltı ve sebze yanında ekmek ihtiyacı duyuyorum

alem kızsın sen saksmavisi...2 gündür kopartıyorsun beni...hatırlarsan biz de senden mahrum kalmıştık..bize 1 ay sonra yazmaya başlamıştın:)))
bence en matıklısı benimki...rejimimin adı seyir...ama aslında güçlendirme yapıyorum..aslında diyet bile yapmıyorum..verme gibi bir beklentim yok...ama diyetten kopmak istemiyorum çünkü asla almak istemiyorum..dolayısıyla hep kk da kalıyorum
bu arada iltifatlar için teşekkürler tatlım...[/QUOTE]

Evet canım 15 gün araştırma+kitap okuma+15 gün de diyeti uyguladıktan sonra gelmiştim..hatta ilk mesajımı da hatırlıyorum bilinçli olarak çok fazla yazmayacağımı söylemiştim muhabbetin beni epey sarıp pc başından kaldırtmayacağını bildiğim içinnitekim öyle oldu bak kopamıyorum sizden nasılsa okuyorum bi taraftan da yazarım dimi daha güzel böyle valla kesinlikle mantıklı canım kasmadan kendine eziyet çektirmeden en güzeli bu..hedefe de az kaldı zaten senin bu şekilde de gayet rahat ulaşabilirsin..ya bide bu öyle bi diyet ki kaçamak yapsan yada diyet modundan çıksan ne yiyeceksin ha bir iki şey var yiyebileceğin ki bugün ilk defa kaçamak yaptım ben onu da regliyi veriyorummeto şimdi aptallaştı regli olunca zaten yediğim tatlıları anlamamıştır o diye düşünüyorumbi tek meyvesizlik insana koyuyo ama şimdiye kadar yedik nasılsa bi süre yemesek de olur yani..ayrıca söylediklerim iltifat değil gerçek vuvucuk sahiden ince gözüküyosun

yasmincim nasıl oldu revanin ya merak ettim valla inş olmuştur benimkini eşim ve kardeşimde yedi onlarda beğendi bu nasıl diyet diyolar kendine revani yapıyosun dukan amcadan izinliyim dedim

nerden buldun yeşil kahveyi bende çok istiyorum ondan almayı

Ablacım hemen hemen her marketin kahve reyonunda var, nescafe green blend diye geçiyor,100 gr lık bir kavonoz, migorstan aldım ben, tadı normal nescafenin biraz yumuşatılmış hali bence, bugün bir sütlüsünü yaptım, şimdide sıcak suyla yaptım içiyorum

tmm canım anladımmmmmmmmmmm bunların şöyle üçü birarada olan paket halide var galiba görmüştüm marketlerdede pek güvenememiştim bize uymaz diye zaten öle şekerlisini sevmem ama kavonozda sade satıldığına göre bende alayım hemen iki damla sütle şekersiz içerim

Kızlar bu arada nescafenin green blendi saf yeşil kahve değil yanlış anlaşılmasın,1/3 oranında karıştırılmış,benim kullandığımın bir zayıflama etkiside yok,internette biraz araştırma yaptımda bu saf yeşil kahveyle zayıflayanlar bile varmış gerçi yazdıkları kilolar bana pek bi abartı geldi saf yeşil kahveyide aktarlardan bulabiliyormuşsunuz Kadıköy Eski Çarşıda “Fazıl Bey’in Türk Kahvesi” yada mısırçarşısındada bulabilirmişsiniz, öğütülmemiş olarak satılanda var, poşet içinde demleme şeklinde satılan da, green coffee800 şeklinde satılan en fazla tercih edilen sanırım, yani ben nescafe green blendi sadece çok fazla kahve tükettiğimden dolayı birazcık sağlıklı olsun diye aldım , yanlış bilgilendirme yapmayım efendim

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/364796-zayiflamada-yeni-moda-yesil-kahve-8.html Buraya da göz atabilirsinz, hepinize bol eksili günlerrrrr

ben de aynı durumdayım..
çok ilginç ama umarım geçici değildir :18:

canım, denedikten sonra tuvalet durumun nasıl?
içinde bolca lif olduğunu söylüyolar ya, etkiledi mi :)))
kullanan birinden okudum 1 hafta kullanıp 3 kilo vermiş
dukandan başkasını tanımam da, lifli olması benim ilgimi çekti kaç gündür migrosta elime alıp alıp bırakıyorum geri.

Herkese günaydın, 59.1 ile yoluma devam ediyorum efendim. Güçlendirmenin nimetlerinden yararlanmadım henüz :)))
Sizlere de bol eksili günler diliyorum.

ben annemin şekeri için 2 sene önce kullanıyordum bu yeşil kahveyi.şekeri düşürücü özelliği var.tabi biz bir akşam suda bekletip içiyorduk.
bulamayanlar olursa kadıköydeki kahvecide saf çekilmemiş yeşil kahve mevcut istediğiniz kadar alabilirsiniz.

şu iş bankasının karşısındaki kahveciden mi bahsediyosun yağmur? Boğaya çıkan yolda hemen rıhtıma yakın, yukarı çıkarken sağda.

şu iş bankasının karşısındaki kahveciden mi bahsediyosun yağmur? Boğaya çıkan yolda hemen rıhtıma yakın, yukarı çıkarken sağda.

evet canım orası adı neydi kahveci mehmet efendi mi ne harika kokuyo yanından geçerken ohhh missssbu arada

light pudinglerime kavustum ne zamandır bulamıyodum:))

evet canım orası adı neydi kahveci mehmet efendi mi ne harika kokuyo yanından geçerken ohhh missssbu arada

oradan da günde 2 vakit geçiyorum maşallah kokusu beni benden alıyo
gidip alıcam hemen
ay ben de aldım light puding güçlendirmeye geçince hemen saldırdım
ama süt yooookkkk
çıkıp almaya üşeniyoruummmm :97:
öööyle yatıyolar dolapta yani

yasmincim nasıl oldu revanin ya merak ettim valla inş olmuştur benimkini eşim ve kardeşimde yedi onlarda beğendi bu nasıl diyet diyolar kendine revani yapıyosun dukan amcadan izinliyim dedim

zeynep ablacım çok güzel oldu teşekkür ederim, bi de gerçekten 4 -5 yemek kaşığı yulafla tuttu kıvamı, sadece ben şerbeti biraz artırdım az olurmuş gibime geldi çok güzel kabarmıştı çünkü akşam 2 küçük dilim hüplettim, şimdi de önümde bir dilim yiyorum

bu light puding nerde var arkadaşlar migrosa reale ve semt arasındaki küçük marketlere her gidişimde tırım tırım arıyorum bulamıyorum :78:

bu yeşil kahve kavanozda marketlere gelmiş dediler en kısa sürede bende hem kendime hem de babam için alıyım bayramda giderken götürürüm o da nescafeyi çok seviyor bari bundan içsin şekeri falan var onun da böyle faydalı bişeyden nasıl haberimiz olmamı bunca zaman

bebemrongommm valla yoğurtçunun adını cherryberry miydi strawberry miydi öyle bişeydi

sen bi gün atla gel 12 sularında önce dukan yemeklerimizi hüpletelim arkasından da birer yoğurt dondurması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…