Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu arada pınar light 1 litrelik sütü siz kaça alıyorsunuz, ben 2,15 falan veriyordum dün akşam migrosa gitmiştik 4 lü paket yapmışlar 5 tl civarındaydı aldım hemen haberiniz olsun bebeemm süt deyince aklıma geldi :79:

valla bende aradım aradım bulamadım sonunda kavustum akşama güzelce yapıp yiycem ohhhhh sefam olsun

gel süt geeel geeel geeeell beberengo ablan seni bekliyo bi koşu gidiver

bu light puding nerde var arkadaşlar migrosa reale ve semt arasındaki küçük marketlere her gidişimde tırım tırım arıyorum bulamıyorum :78:

ben carrefourdan aldım canım.migroslara bende baktım bulamadım.dün carrefoura gittim light ürünler köşesi vardı ezmeden tutun reçeline kadar birdürü seçenek vardı.güçlendirmeye geçeyim hemen alıcam onlardan.

ben benim aldığım yerden almanızı öneririm zira diğerleri orası kadar iyi değildir

tatlım geçmiş olsun içi titriyo insanın dimi regliyken...bizde seni çok seviyoruz forumun kibar eli oklavalısı:)

yasmincim nasıl oldu revanin ya merak ettim valla inş olmuştur benimkini eşim ve kardeşimde yedi onlarda beğendi bu nasıl diyet diyolar kendine revani yapıyosun dukan amcadan izinliyim dedim

zeynoşum en kısa zamanda denicem acaip merak ettim...ama 2 günlük yulaf rezervim hazırda şuan onlar bitsin hemen yapıcam...bu arada tatildeyken yazmayı unuttum orda vuvunun pizzasını denedim kesinlikle mükemmel...ben sadece üstüne kavrulmuş kıyma koydum pide gibi oldu..denemeyenlere duyrulur:)

bebem neden geçici olsun yemeden zayıflasaydık evet alma şansımız yüksekti hatta kaçınılmazdı ama biz resmen inek gibi yiyip zayıflıyoruz alma malma yokkk:))
yakında güçlendirmede yanındayım bebişimmmm zira bugün 73.700 çıktımm.bu nasıl bişi inanamıyorum yaa önce Allahıma sonra dukanıma bin şükür:)

bu light puding nerde var arkadaşlar migrosa reale ve semt arasındaki küçük marketlere her gidişimde tırım tırım arıyorum bulamıyorum :78:

yasemincim ben ataşehir migrostan alıyorum..devamlı bulunuyo orası 3M migros belki büyüklerde bulunduruyolardır devamlı..3M lere bak canım

Günaydın kızçeler nasılsınız.......pek yazma fırsatım olmuyor ama şunu söyleyicem güçlendirme ne güzelmiş öyle...hayden hayden kızlar kalan kiloları verinde güçlendirmeye geçin...bol zayıflamalı günler diliyorummucukkkss

Dukan diyetine 5 Temmuz'da başladım.
Başladığım günkü kilom 77.3, aynı tartı ile bu sabah tartıldığımda değer; 70.6.
Basenlerim geniş olduğu için 46-48 giyiyordum, dün 44 beden bir elbise hafiften bol geldi:))
Bence verilen kilodan daha fazla bir etki gibi geldi bana.
Hanımlar, Şubat ayında 79.2 kiloydum.
Şubat ayından beri 8.6, Dukan'la birlikte 6.7 kilo vermiş bulunuyorum.
Herkese sevgiler..

Ben bugün +500le uyandım kızlar

Reglimin 4. günü, bugüne kadar her gün 100 - 100'de olsa azalıyordum ne güzel, şimdi ne oldu anlamadım.. Bir de protein günlerimdeydim yani.. Duraklama dönemime girdim galiba ben de

Canlarım hepinize günaydın,
200 gramla da olsa inişe geçmiş bulunmaktayım. İşallah bu hafta devamı gelir de 60'ları görürüm. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:79:

Geçici bir durum olabilir, kabızlık varsa ondandır, tuvalete çıkınca iner :))

çok iyi gidiyosunuz tebrik ederim:))

Canlarım hepinize günaydın,
200 gramla da olsa inişe geçmiş bulunmaktayım. İşallah bu hafta devamı gelir de 60'ları görürüm. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:79:

tebrik ederim inşallah 60ları en kısa zamanda görürsünüz (hatta inşallah yarın):)))

Dün biraz ishal gibi olmuştum nedeni yeşil kahve olabilir olmayabilirde bilmiyorum ama bugün anlarım durumu normalde wc sorunum yok benim canım ya o yüzden hiç dikkat etmedim ya dediğim gibi nescafenin green blendi bildiğimiz nescafe,biraz daha sağlıklı diyelim, ben keyiften içiyorum, sen yağmurun dediği yerden al istersen, saf yeşil kahvenin daha yararlı olacağını düşünüyorum

kıslar şu dukan nelere kadir:) benim yemek konusunda o kadar huysuz olan kocam bugün itibariyle dukana başladııı baya bi pazarlıktan sonra ikna oldu...epeydir düşünüyomuş beni gördükce ama ekmek olayı kafasına takılıyomuş..neyseki ben sana poğaça yaparım diyince tamam dedi:) fakat bizler gibi yulafı tatlıda falan yemezmiş o yüzden sabah 2 kaşığı sütle karıştırıp yedi..halibuki şahane ıslak kekimle yap kahvaltını dedim istemedi kendisi bilir:) tek sıkıntımız tavuk olacak ağzına sürmez..kesin çok komik hikayeler çıkacak bende sizlere anlatırım:) valla hazır yemekler önüne gelcek bulmuş ben gibi dukancıyı yapmasa ayıp olurdu dimi ama:)banada hazırlayan olsaydı öğünlerimi valla40 kilo verirdim:)

canımın içi yasom ben kipadan aldım (viaportun yanındaki) ama migroslarda da görüyorum. Alıp getirebilirim sana :)
ne de olsa pek bi hoş teklifle karşımdasın

canım bak gulumsee de aynısını demiş kadıköyden alalım orası nescafeden daha doğaldır benim de zannımca
hatta pudingle beraber alıp sana da getireyim
zira her gün anadolu-avrupa arası mekik dokuyorum ben, cevahir de mitribisin mecidiyeköy durağına yakın

bebemrongommm valla yoğurtçunun adını cherryberry miydi strawberry miydi öyle bişeydi

sen bi gün atla gel 12 sularında önce dukan yemeklerimizi hüpletelim arkasından da birer yoğurt dondurması

ay ne dicem o bağdat caddesinde de vardı, kapattılar galiba. Bahariyede de var. Dün hatta bahariyedeydim, tavuk yedim sonrasında alsam mı almasam mı karar veremedim ama almadım midem şişkinlikle boğuşuyodu çünkü buz gibi yoğurt dondurmasıyla zarar vermeyeyim dedim zavallıya
ben üzerime rahat bir şeyler giyip geleyim

migrosa koşuyorum şu an her halükarda uyguna geliyo yasommm

O regl döneminin klasik heyecanı
ben de en son reglimde dikkat ettim ona
4. güne kadar benim de patır patır azalma oldu, 4. günde hoop geri geldi reglden önceki son kilodan 300 gram falan eksik çıkmıştım
geri gelmicek diğer artılar, endişe yok :)))

o zaman istikamet kadıköy canımın içi ben de nescafeden çok yağmurun dediği yerden almayı düşündüm, doğal besin takıntımı farketmmişsinizdir
maşallah bu arada bağırsak problemimn hiç olmasın canım çok zor valla
ben de nescafem bitiyo o zaman alırım demiştim o nescafe green i ama hep baktım baktım almadım, gidip bugün alayım bari kadıköye üşenmeyeyim
sağol canım bilgiler için

herkese selamlar, geçen yazdan beri beni görmeyen yazlık site sakinlerinden kilomla ilgili övgüleri alıyorum, köprücük kemiklerim ele gelmeye başladılar..eskileri hatırlamaya başladım..ha bi de aklıma ne geldi şakaleynmaster mıydı sibel can mısın dediğimiz? sabah şebnem bozokların 40 günde 7kg verdiğini okudum, kesin dukan yapmıştır dedim, sonra da bi şimşek çaktı, acaba sibel can dediğimiz şebnem bozoklar mıydı???

ehehehe vagusçum bende sabah gazetede okudum başlığı, hatta sırf merakımdan haberi de okudum devamında dukan diyeti mi görürüm diye ama yazmıyordu nasıl verdiği ama dediğin çok mantıklı sakaleynin kilo çizelgesine bakalım mı hemen nasıl bulcaz

canım valla light pudingi bi şekilde hallederim en kötü kendim accık nişastayla yapıyorum ama kahveyi gidersen bana da alırsan sevinirim ziraaa ben pek kadıköye gitmiyorum

o zaman en kısa sürede müsait olduğunda haberleşiyoruz seni misafir ediyorum mecidiyeköyde anlaştıkk

yasocum ben baktım tabii, ama tam hatırlayamadığım şakaleynmaster mıydı o kişi? 8.9kg vermiş ve çocuğu var, değil gibi, acayip dedektifimdir ama bunda yanıldım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…