oradan da günde 2 vakit geçiyorum maşallah kokusu beni benden alıyo
gidip alıcam hemen
ay ben de aldım light puding güçlendirmeye geçince hemen saldırdım
ama süt yooookkkk
çıkıp almaya üşeniyoruummmm :97:
öööyle yatıyolar dolapta yani
bu light puding nerde var arkadaşlar migrosa reale ve semt arasındaki küçük marketlere her gidişimde tırım tırım arıyorum bulamıyorum :78:
bu yeşil kahve kavanozda marketlere gelmiş dediler en kısa sürede bende hem kendime hem de babam için alıyım bayramda giderken götürürüm o da nescafeyi çok seviyor bari bundan içsin şekeri falan var onun da böyle faydalı bişeyden nasıl haberimiz olmamı bunca zaman
selam dukanın fıstıkları yokluğum farkedılmemış ama ben yıne de yazayım.regl yuzunden bayagı kötüydüm tüm gün yattım.mıde bulantım çok vardı.ve yaz ortasında hırka ve çorap gıydım bugun.o yüzden sızlerle olamadım.yazdıklarınızı okuyup bıtırdım ve yatmadan bırşeyler de ben yazayım istedım.hepinizi çok sevıyorum ıyı kı varsınız. ıyı geceler hepinize .yarın görüşmek üzere.
yasmincim nasıl oldu revanin ya merak ettim valla inş olmuştur benimkini eşim ve kardeşimde yedi onlarda beğendi bu nasıl diyet diyolar kendine revani yapıyosun dukan amcadan izinliyim dedim
ben de aynı durumdayım..
çok ilginç ama umarım geçici değildir :18:
canım, denedikten sonra tuvalet durumun nasıl?
içinde bolca lif olduğunu söylüyolar ya, etkiledi mi :)))
kullanan birinden okudum 1 hafta kullanıp 3 kilo vermiş
dukandan başkasını tanımam da, lifli olması benim ilgimi çekti kaç gündür migrosta elime alıp alıp bırakıyorum geri.
Herkese günaydın, 59.1 ile yoluma devam ediyorum efendim. Güçlendirmenin nimetlerinden yararlanmadım henüz :)))
Sizlere de bol eksili günler diliyorum.
bu light puding nerde var arkadaşlar migrosa reale ve semt arasındaki küçük marketlere her gidişimde tırım tırım arıyorum bulamıyorum :78:
Günaydın kızçeler nasılsınız.......pek yazma fırsatım olmuyor ama şunu söyleyicem güçlendirme ne güzelmiş öyle...hayden hayden kızlar kalan kiloları verinde güçlendirmeye geçin.. .bol zayıflamalı günler diliyorum mucukkkss
Canlarım hepinize günaydın,
200 gramla da olsa inişe geçmiş bulunmaktayım. İşallah bu hafta devamı gelir de 60'ları görürüm. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:79:
Ben bugün +500le uyandım kızlar
Reglimin 4. günü, bugüne kadar her gün 100 - 100'de olsa azalıyordum ne güzel, şimdi ne oldu anlamadım.. Bir de protein günlerimdeydim yani.. Duraklama dönemime girdim galiba ben de
Dukan diyetine 5 Temmuz'da başladım.
Başladığım günkü kilom 77.3, aynı tartı ile bu sabah tartıldığımda değer; 70.6.
Basenlerim geniş olduğu için 46-48 giyiyordum, dün 44 beden bir elbise hafiften bol geldi:))
Bence verilen kilodan daha fazla bir etki gibi geldi bana.
Hanımlar, Şubat ayında 79.2 kiloydum.
Şubat ayından beri 8.6, Dukan'la birlikte 6.7 kilo vermiş bulunuyorum.
Herkese sevgiler..
Canlarım hepinize günaydın,
200 gramla da olsa inişe geçmiş bulunmaktayım. İşallah bu hafta devamı gelir de 60'ları görürüm. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.:79:
ben de aynı durumdayım..
çok ilginç ama umarım geçici değildir :18:
canım, denedikten sonra tuvalet durumun nasıl?
içinde bolca lif olduğunu söylüyolar ya, etkiledi mi :)))
kullanan birinden okudum 1 hafta kullanıp 3 kilo vermiş
dukandan başkasını tanımam da, lifli olması benim ilgimi çekti kaç gündür migrosta elime alıp alıp bırakıyorum geri.
Herkese günaydın, 59.1 ile yoluma devam ediyorum efendim. Güçlendirmenin nimetlerinden yararlanmadım henüz :)))
Sizlere de bol eksili günler diliyorum.
bu yeşil kahve kavanozda marketlere gelmiş dediler en kısa sürede bende hem kendime hem de babam için alıyım bayramda giderken götürürüm o da nescafeyi çok seviyor bari bundan içsin şekeri falan var onun da böyle faydalı bişeyden nasıl haberimiz olmamı bunca zaman
bebemrongommm valla yoğurtçunun adını cherryberry miydi strawberry miydi öyle bişeydi
sen bi gün atla gel 12 sularında önce dukan yemeklerimizi hüpletelim arkasından da birer yoğurt dondurması
kızlar bu arada pınar light 1 litrelik sütü siz kaça alıyorsunuz, ben 2,15 falan veriyordum dün akşam migrosa gitmiştik 4 lü paket yapmışlar 5 tl civarındaydı aldım hemen haberiniz olsun bebeemm süt deyince aklıma geldi :79:
Ben bugün +500le uyandım kızlar
Reglimin 4. günü, bugüne kadar her gün 100 - 100'de olsa azalıyordum ne güzel, şimdi ne oldu anlamadım.. Bir de protein günlerimdeydim yani.. Duraklama
dönemime girdim galiba ben de
Dün biraz ishal gibi olmuştum nedeni yeşil kahve olabilir olmayabilirdebilmiyorum ama bugün anlarım durumu normalde wc sorunum yok benim canım ya o yüzden hiç dikkat etmedim ya dediğim gibi nescafenin green blendi bildiğimiz nescafe,biraz daha sağlıklı diyelim, ben keyiften içiyorum, sen yağmurun dediği yerden al istersen, saf yeşil kahvenin daha yararlı olacağını düşünüyorum
herkese selamlar, geçen yazdan beri beni görmeyen yazlık site sakinlerinden kilomla ilgili övgüleri alıyorum, köprücük kemiklerim ele gelmeye başladılar..eskileri hatırlamaya başladım..ha bi de aklıma ne geldi şakaleynmaster mıydı sibel can mısın dediğimiz? sabah şebnem bozokların 40 günde 7kg verdiğini okudum, kesin dukan yapmıştır dedim, sonra da bi şimşek çaktı, acaba sibel can dediğimiz şebnem bozoklar mıydı???
canımın içi yasom ben kipadan aldım (viaportun yanındaki) ama migroslarda da görüyorum. Alıp getirebilirim sana :)
ne de olsa pek bi hoş teklifle karşımdasın
canım bak gulumsee de aynısını demiş kadıköyden alalım orası nescafeden daha doğaldır benim de zannımca
hatta pudingle beraber alıp sana da getireyim
zira her gün anadolu-avrupa arası mekik dokuyorum ben, cevahir de mitribisin mecidiyeköy durağına yakın
ay ne dicem o bağdat caddesinde de vardı, kapattılar galiba. Bahariyede de var. Dün hatta bahariyedeydim, tavuk yedim sonrasında alsam mı almasam mı karar veremedim ama almadım midem şişkinlikle boğuşuyodu çünkü buz gibi yoğurt dondurmasıyla zarar vermeyeyim dedim zavallıya
ben üzerime rahat bir şeyler giyip geleyim
migrosa koşuyorum şu an her halükarda uyguna geliyo yasommm
O regl döneminin klasik heyecanı
ben de en son reglimde dikkat ettim ona
4. güne kadar benim de patır patır azalma oldu, 4. günde hoop geri geldi reglden önceki son kilodan 300 gram falan eksik çıkmıştım
geri gelmicek diğer artılar, endişe yok :)))
o zaman istikamet kadıköy canımın içi ben de nescafeden çok yağmurun dediği yerden almayı düşündüm, doğal besin takıntımı farketmmişsinizdir
maşallah bu arada bağırsak problemimn hiç olmasın canım çok zor valla
ben de nescafem bitiyo o zaman alırım demiştim o nescafe green i ama hep baktım baktım almadım, gidip bugün alayım bari kadıköye üşenmeyeyim
sağol canım bilgiler için
hee çakal bizim kocişler hee. ama bilmiyolar ki biz onlardan daa çakalıss:86::86::86:
bana bak aklıma ne geliyo bizim busonolsun etegi yıllarca kimseye vermemiş o kadar kıskanmış ki etegi başkasına yar olacağına benimsin zayıflarım seni yine giyerim demiş bu pintoşluğuda kendisine zarif bir hanım olma fırsatı olarak dönmüş olabilir mi
vallahi çatlarmış . ben bu dediklerinin hepsinden uzaktayım eve sebze meyve sokmuyorum pişirmiyorum görmüyorum dolayısı ile engel olmak kısmen daha kolay.. ah canım benim.. ne güzel yaa.. allah aşkınızı daim etsin nazarlardan saklasın her gün daha da artırsın inşallabiz eşimle çok geç karşılaştık o 33 ben 30 yaşında idim ama geç olsun da güç olmasın aşk bizi geç buldu ama tam buldu allah layık olan herkesi gönlüne göre olanlarla karşılaştırsın yuvamızdan huzuru bedenlerimizden saglıgı cebimizden parayı kalbimizden imanı eksin etmesin. amin
amin amin amin amin amin amin amin amin
bizde seni seviyoruz canımcım :) ayrıca neden olmasın bu şarkı da sana. 36 da lolita bee 17 lik lolita benim hemşommm..
‪Lolita (Berkay)‬‏ - YouTube
ehehehe vagusçum bende sabah gazetede okudum başlığı, hatta sırf merakımdan haberi de okudum devamında dukan diyeti mi görürüm diye ama yazmıyordu nasıl verdiğiama dediğin çok mantıklı sakaleynin kilo çizelgesine bakalım mı hemen nasıl bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?