OOOwwww 17 deyken giydigin etegi mi giydiiinnn, süpersin süpersin, süpersin, tebrikleeeeerrrrrmasallah
teşekkürler ggirlycim.
canım valla light pudingi bi şekilde hallederim en kötü kendim accık nişastayla yapıyorum ama kahveyi gidersen bana da alırsan sevinirim ziraaa ben pek kadıköye gitmiyorum
o zaman en kısa sürede müsait olduğunda haberleşiyoruz seni misafir ediyorum mecidiyeköyde anlaştıkk
herkese selamlar, geçen yazdan beri beni görmeyen yazlık site sakinlerinden kilomla ilgili övgüleri alıyorum, köprücük kemiklerim ele gelmeye başladılar..eskileri hatırlamaya başladım..ha bi de aklıma ne geldi şakaleynmaster mıydı sibel can mısın dediğimiz? sabah şebnem bozokların 40 günde 7kg verdiğini okudum, kesin dukan yapmıştır dedim, sonra da bi şimşek çaktı, acaba sibel can dediğimiz şebnem bozoklar mıydı???
yasocum ben baktım tabii, ama tam hatırlayamadığım şakaleynmaster mıydı o kişi? 8.9kg vermiş ve çocuğu var, değil gibi, acayip dedektifimdir ama bunda yanıldım sanırım
tamamdır yasoommmmm pazar alıcam ben kahveyi. Ne kadar istiyürsün?
işte bu azimdir valla ne diyeyim. Tüm Türk kadınlarına örnek diyerekten hikayeyi bence bir sağlık ve diyet dergisine vermeliyiz. Ciddiyim, formsante'ye mail mi atsak?
sınıf arkadaşların da seni seviyo ablaammm
canım bebeme bu başarı hepimizin. bizi dergi kapağına kapak yapabilirler. bu da bizim diyetisyenlere kapak olur canım sınıf arkadaşım benim.
bugün yatarken dukana da dua etcem ne güzel aç kalmadan kilo veriyoruz.Ayrıca bugün dukan çikolatası yaptım azıcık yedim 1 hafta yeter bana galiba.hatta yemek bile istemedim tatlı isteğim köreliyor mu neimkansızz kendim bile inanmadım buna geçici bir şey olsa gerek
kıslar şu dukan nelere kadir:) benim yemek konusunda o kadar huysuz olan kocam bugün itibariyle dukana başladıııbaya bi pazarlıktan sonra ikna oldu...epeydir düşünüyomuş beni gördükce ama ekmek olayı kafasına takılıyomuş..neyseki ben sana poğaça yaparım diyince tamam dedi:) fakat bizler gibi yulafı tatlıda falan yemezmiş o yüzden sabah 2 kaşığı sütle karıştırıp yedi..halibuki şahane ıslak kekimle yap kahvaltını dedim istemedi kendisi bilir:) tek sıkıntımız tavuk olacak ağzına sürmez..kesin çok komik hikayeler çıkacak bende sizlere anlatırım:) valla hazır yemekler önüne gelcek bulmuş ben gibi dukancıyı yapmasa ayıp olurdu dimi ama:)banada hazırlayan olsaydı öğünlerimi valla40 kilo verirdim:)
bende arka sayfada aynı şeyleri yazmışım sana
baktım ben şimdi tickerından 65,90 dan 57 ye düşmüş tam 8,90 kilo vermiş ama bunu ağustos anneleri topiğinde gördüm o değil demek ki
yasocum ben baktım tabii, ama tam hatırlayamadığım şakaleynmaster mıydı o kişi? 8.9kg vermiş ve çocuğu var, değil gibi, acayip dedektifimdir ama bunda yanıldım sanırım
ehehehe vagusçum bende sabah gazetede okudum başlığı, hatta sırf merakımdan haberi de okudum devamında dukan diyeti mi görürüm diye ama yazmıyordu nasıl verdiğiama dediğin çok mantıklı sakaleynin kilo çizelgesine bakalım mı hemen nasıl bulcaz
herkese selamlar, geçen yazdan beri beni görmeyen yazlık site sakinlerinden kilomla ilgili övgüleri alıyorum, köprücük kemiklerim ele gelmeye başladılar..eskileri hatırlamaya başladım..ha bi de aklıma ne geldi şakaleynmaster mıydı sibel can mısın dediğimiz? sabah şebnem bozokların 40 günde 7kg verdiğini okudum, kesin dukan yapmıştır dedim, sonra da bi şimşek çaktı, acaba sibel can dediğimiz şebnem bozoklar mıydı???
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi....
ne şebnem bozoğu..kendi halinde 2 çocuklu bir ev hanımıyım...adım derya..nickmde sakaleyn ismi ilgi çekti onunda gerçekten benimle bir alakası var..
tickerim yalan söyliyi moral olsun diye 57 yazdım bunuda belirmiştim...birde o şeklini göreyim diye...yoksa 61 im..şaka gibi ama 60 altını göremiyorum ..
kaç günüdür oğlum azı diş çıkarttığı için gece uykusu haram hep ayaktayım..diyette sekteye uğradı..:18:ama hala 61 rakamını görünce çokta üzülmüyoum..kaçamak maçamak hak getire yani.. :26:
ama ama sen demiştin ki nickinin anlamı sorulduğunda işte söylersem mesaj kutuma mesajlar yağar falan bizde baya tahmin yürütmüştük sibel can mı acaba bile demiştikbu sabahta üstüste gelince vagusta bu bizim sakaleyn olmasın deyince dedektifliğe başladık hemen
Benim de Dukan diyeti yapan koca konusunda yazacaklarım olacak, pek yakında :):87:
Ben 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sitesindeki testte min.80 yazıyor yine de yapabilir miyim bu diyeti ?
Ben 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sitesindeki testte min.80 yazıyor yine de yapabilir miyim bu diyeti ?
Canım tabi ki farkedildi yokluğun. Ben bugün pek yazamadım. Sadece okudum, çok yoğundum. Dedim ki kendi kendime "Berrin bugün oruç da tutmuyor, nerelerde acaba?" Ama foruma yazmadım işte. Bilsem yazıverirdim canım benim :))
senin yokluğun hemen farkedilir farkedilmezmi hiç.çok geçmiş olsun .kızlar dikkat yazın böyle bi hastalık türü var adını bilemem ama etrafımda çok görüyorum.klimalar sebep olabilir.sanada iyi geceler.sende iyiki varsın
tatlım geçmiş olsun içi titriyo insanın dimi regliyken...bizde seni çok seviyoruz forumun kibar eli oklavalısı:)
teşekkur ederım sadecam.ben de çok seviyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?