Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamamdır yasoommmmm pazar alıcam ben kahveyi. Ne kadar istiyürsün?

baktım ben şimdi tickerından 65,90 dan 57 ye düşmüş tam 8,90 kilo vermiş ama bunu ağustos anneleri topiğinde gördüm o değil demek ki

tamamdır yasoommmmm pazar alıcam ben kahveyi. Ne kadar istiyürsün?

yaa ben bu gram kilo işlerinde çok kötüyüm pazarda bile yarım kilo ne kadar olur diyorum adamcağızlarda fiyatını söylüyor yok yok poşette ne kadar olur diyorum bilmiyorum ki cicim normal bir nescafe kavanozunda kaç gram olur

evet evet kööreliyor. benim bir tatlı canavarının bile köreldiyse düşün artık dukan nelere kadir.

Benim de Dukan diyeti yapan koca konusunda yazacaklarım olacak, pek yakında :):87:

bende arka sayfada aynı şeyleri yazmışım sana

baktım ben şimdi tickerından 65,90 dan 57 ye düşmüş tam 8,90 kilo vermiş ama bunu ağustos anneleri topiğinde gördüm o değil demek ki

yasocum ben baktım tabii, ama tam hatırlayamadığım şakaleynmaster mıydı o kişi? 8.9kg vermiş ve çocuğu var, değil gibi, acayip dedektifimdir ama bunda yanıldım sanırım

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi....
ne şebnem bozoğu..kendi halinde 2 çocuklu bir ev hanımıyım...adım derya..nickmde sakaleyn ismi ilgi çekti onunda gerçekten benimle bir alakası var..
tickerim yalan söyliyi moral olsun diye 57 yazdım bunuda belirmiştim...birde o şeklini göreyim diye...yoksa 61 im..şaka gibi ama 60 altını göremiyorum ..
kaç günüdür oğlum azı diş çıkarttığı için gece uykusu haram hep ayaktayım..diyette sekteye uğradı..:18:ama hala 61 rakamını görünce çokta üzülmüyoum..kaçamak maçamak hak getire yani..:26:

Son düzenleme:

ama ama sen demiştin ki nickinin anlamı sorulduğunda işte söylersem mesaj kutuma mesajlar yağar falan bizde baya tahmin yürütmüştük sibel can mı acaba bile demiştik bu sabahta üstüste gelince vagusta bu bizim sakaleyn olmasın deyince dedektifliğe başladık hemen

Kızlar bu diyeti nasıl yapacağızz 1876 sayfa olmuş ilk sayfaları okudum ama öğün listesi vs. göremedim

Tam burayı açıp birşeyler yazayım diyorum ve oğlum uyanıyor..((
artık umudumu bayram sonrası hatta okul açılışına saklıyorum..

canım yasemin doğru aynen öyle söyledim..ama ünlü felan olduğum için değil..burdan uygun kelimeyide bulamıyorumki şu sır perdesi kalksın..:18:
en iyisi siz beni normal sizin gibi dukan yapan ev hanımı yönümle tanımya devam edin..
ve oğlum yine uyandı..

Ben 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sitesindeki testte min.80 yazıyor yine de yapabilir miyim bu diyeti ?

Benim de Dukan diyeti yapan koca konusunda yazacaklarım olacak, pek yakında :):87:

hadi bakalım hayırlısı mutlucum:) valla keyifli olacağa benziyo karı koca aynı yemekler falan oğlumun ihtiyacı yok allahtan onuda aradan çıkarmaya çalışırdım ben yoksa:)

Ben 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sitesindeki testte min.80 yazıyor yine de yapabilir miyim bu diyeti ?

inanın bişi anlamadım yazdıklarınızdan 80 kilomu olmanız gerektiği çıktı testte o zaman bi yanlışlık yaptınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…