Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yasomm o zaman ben yarın kendime aldığım kadar alayım sana da.
Ben de gram işlerinde iyii değilimdir pek ehehehe o yüzden hep fiz 100 gram der çıkarım işin içinden
Ama baktım bizim poşet şeklinde nescafe gold vardı, onda 100 gram yazıyo.
Ama ama ancak çarşamba getirebilirim olur mu?
Pazartesi-salı çalışıyorum da
karşıdayım yani öğlen arasında getireyim desem o da zor, sana yetişemem

ay akşam için çılbır yedim meğersem ne güzel yemekmiş o
sarımsaksız ve yağda kızdırılmadan eklenmiş pulbiberle bilem güzel

Tamam bebeeeğeemm o zaman 100 gr iyidir işte ya acele etme sana ne zaman uyarsa o zaman olsun bana h.içi her öğlen uygun nasılsa salı konuşuruk yine o zaman

çılbır mı çılbır ne kiii ben bi gugıllayımm bunu bende dün soya sosu aldım vuvumun bi tarifi vardı tavuklu onu yapıcam şimdi

kızlar kızlar dukanla zayıflayan kızlar

resimlerinizi özellikle dukanla zayıflayanlar vs diye bir konu açıp yayınlasanız daha rahat olmazmı şevklenmek için burda 1000 küsür sayfayla uğraşmayız hı

ah canlarım,bu nasıl güçlendirme:44:.bugün dışardaydım güya kendime ziyafet çekecekdim .yemek bitti baktım ben diyet dışı bişi yememişim.neyse tatlıda hallederim dedim ıı ıh onuda beceremedim içim almadı çok ağır geldi,bari dondurma yiyim yok anam iki kaşık sonra çok geldi:131:.ben bu güçlendirmeyi seyir gibi yaşarsam ne olacak halim .normal yeme düzenine geçemiycem galiba .imdaaaaak:18:

ayyy ne hoş darısı başımıza

herkese merhaba, ne zamandır üye olmak istiyodum ama fırsat bulamamıştım kısmet bu güneymiş=) bende dukan diyeti kitabını aldım 2 gün önce başladım bakalım diyete vermek istediğim 8 kilom var birde bi şey sormak istiyorum her şeye uymaya çalışıyorum ama bir tek dondurmaya dayanamıyorum sınırı da aşıyorum bazen. sizce atak evresindeyken bu kilo vermemi çok etkiler mii?:s

Son düzenleme:
Dondurma derken normal dondurmamı light mı

Ay umarım adettendir cidden...

Şöyle şu bitince bi anda gene 500 - 800 atıversem çok süper olacak, 70'li kiloları görmek istiyorum artık yahu!

Böyle diyorum da bugün bir buçuk porsiyon tükettim yulaf kepeğimi
Bi kaşık omlete, bi kaşık krepte derken kahvaltıda kullandım bütün hakkımı ama sonra kabak dolmasının içine de iki kaşık ekledim. Artan içi de öğle yemeğinde köfte şeklinde yedim. Yedim de yedim yani Bu adet hallerini hiç sevmiyorum...

Bu arada kızlar bugün bi kere sabah bi kere de yürüyüşümden hemen sonra akşam çok ciddi bir şekilde midem bulandı. En son hamileyken böyle olmuştum !!! Ama yok yani mümkün değil, zaten reglim. Diyet yüzünden herhalde dedim, vücut bokunu çıkardın proteinin diyor olabilir mi ki? Başka böyle bişi yaşayan var mı? 1+1'e geçiyorum her ihtimale karşı, hem 5+5'i zor durumlar için saklamış olurum.

benim de bugünlerde tansiyon sorunum var büyük 10 a düşmüştü bir de sık sık başım dönüyor her gün maden suyu da içiyorum ama biraz tuz almam lazı galiba

bir şey sorcam hiç denemedim de dolmada yulaf kepeğinin tadı nasıl oluyor?

ben de aynı durumdan muzdaribim :18:
sanırsam iğne ipliğe dönücez berkmine abla
dün ben de sadece aspartamı biraz fazla kaçırdım
yemek desen yiyemiyorum diyet dışı bir şey sebzeye bile zor gidiyo elim, dün havuç yicektim bir de baktım ki unutmuşum sonra
Bi de babama erik aldırdım, elim gitmiyo :18:
napçez?

hepinize günaydın dukancılar. ben bugün 86,6 ile uyandım. yirmi kiloyu geçtim diyette 81 günüm. dukan amcamı seviyorum...devam devam....

günaydın şekerlerrr:)

kızlar yapmayın benide korkutmayın:)bebem berkminecim azda olsa güçlendirmeye uygun şeyler yemekte fayda var..zaten kitaptada kaçamak öğünlerinde çok abartmayın diyo yani atıyorum normal seyir gibi yiyin ama ne bileyim yanında 2 lokma normal tatlı yiyin...bu şekilde hala zayıflamaya devam edersiniz seyirden farkıda kalmaz...aslında güçlendirme tamamen sağlıklı beslenmeye programlıyo bizi herşeyden az az...bence güçlendirmeyi harfi harfine yapsak bile genede uzun vadede kilo kaybı olması lazım...klasik diyetisyenlerin önerdiği bi beslenme şekli çünkü..hadi göreyim sizi doğru düzgün yapın bizide bilgilendirin..ben bide 1 yıl yapcam güçlendirmeyi ayvayı yedim yoksa:))

hepinize günaydın dukancılar. ben bugün 86,6 ile uyandım. yirmi kiloyu geçtim diyette 81 günüm. dukan amcamı seviyorum...devam devam....

tebrikler ama neler yaptığınızdan hiç bahsetmiyosunuz renginar..sahiden kısa zamanda bu kilo çok fazla sırrını paylaşırsan seviniriz:)

baktım ben şimdi tickerından 65,90 dan 57 ye düşmüş tam 8,90 kilo vermiş ama bunu ağustos anneleri topiğinde gördüm o değil demek ki

Herkese günaydın :))))))))))))))
Dünkü 200 gramdan sonra bu sabah 500 gram daha hafiflemişim.

Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

ehehehe ablacım dur daha güçlendirmede yeniyiz yoksam alışıcaz ona da hihihihi
benim bu daha kaçıncı günüm ki seyir gibi gidiyorum ikinci günüm henüz bu güçlendirmede
ilerleyen günlerde sizlerle daha çok tecrübe paylaşıciğim
güçlendirme yaşam tarzımız olsa bence, ne güzel olur.
Hatta hiç ekmek de yemem ben, alıştım valla. Rahatım da, ekmeksiz gerçekten daha rahatım.
Şimdi gidiyorum yeşil kahve almaya, günümün geri kalanını sevgilikuşuma ayırdım
Herkese güzel ve bol eksili pazarlaaarrr

günaydın ..

yapma ya bence oruç bitince değişir ...
adet öncesi işimiz zorlaşıyor gerçekten..
atak veresinde dondurma yasak kilo vermeni tabikide etkiler..kilo verirsin belki aman nasılsa gidiyor diyede yemey devam edersen diyetin hiç bir işe yaramaz..tam uymanı tavisye ederim..
ben bir magnum hastası olarak magnumu terke ettim ..
bu dukan mucizesinin bir artsımı bilemedim..nasılsa güçlendi,rmedeyim diye herşeye saldırılmıyor değilmi..:13:

gerçekten sağlıklı beslenmeye programlanmışız..bir gün kaçamak yaptığımı düşünsem ertesi gün bir bakıyourm protein ağırlıklı menüm hazır....
Herkese günaydın :))))))))))))))
Dünkü 200 gramdan sonra bu sabah 500 gram daha hafiflemişim.

Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
..

:13:
bu yeşil kahve gerçeten etkilmidir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…