hepinize günaydın dukancılar. ben bugün 86,6 ile uyandım. yirmi kiloyu geçtim diyette 81 günüm. dukan amcamı seviyorum...devam devam....
ben de aynı durumdan muzdaribim :18:
sanırsam iğne ipliğe dönücez berkmine abla
dün ben de sadece aspartamı biraz fazla kaçırdım
yemek desen yiyemiyorum diyet dışı bir şey sebzeye bile zor gidiyo elim, dün havuç yicektim bir de baktım ki unutmuşum sonra
Bi de babama erik aldırdım, elim gitmiyo :18:
napçez?
Herkese günaydın :))))))))))))))
Dünkü 200 gramdan sonra bu sabah 500 gram daha hafiflemişim.
Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
ehehehe ablacım dur daha güçlendirmede yeniyiz yoksam alışıcaz ona da hihihihi
benim bu daha kaçıncı günüm ki seyir gibi gidiyorum ikinci günüm henüz bu güçlendirmede
ilerleyen günlerde sizlerle daha çok tecrübe paylaşıciğim
güçlendirme yaşam tarzımız olsa bence, ne güzel olur.
Hatta hiç ekmek de yemem ben, alıştım valla. Rahatım da, ekmeksiz gerçekten daha rahatım.
Şimdi gidiyorum yeşil kahve almaya, günümün geri kalanını sevgilikuşuma ayırdım
Herkese güzel ve bol eksili pazarlaaarrr
yavaş yavaş alışıcaz zaar.sebze yiyorum ama evdekilere pişirdiğim bana çok yağlı geliyor:105:.daha çok haşlama salata falan.meyvede öyle 1 şeftali 2 gün baktı ,bakıştık korka korka yaklaştım veee hammm:125: bitince kendimi suçlu gibi hissediyorum hadi hayırlısı. daha yeniyiz bu evrede alışırız inşallah yada toptan eririz ilk dukan kayıpları olaraktan tarih sayfalarında yerimizi alırız
hepinize günaydın dukancılar. ben bugün 86,6 ile uyandım. yirmi kiloyu geçtim diyette 81 günüm. dukan amcamı seviyorum...devam devam....
:13:
bu yeşil kahve gerçeten etkilmidir ki?
canım 2liralik alırsam yeterYasomm o zaman ben yarın kendime aldığım kadar alayım sana da. Ben de gram işlerinde iyii değilimdir pek ehehehe o yüzden hep fiz 100 gram der çıkarım işin içindenAma baktım bizim poşet şeklinde nescafe gold vardı, onda 100 gram yazıyo. Ama ama ancak çarşamba getirebilirim olur mu? Pazartesi-salı çalışıyorum da karşıdayım yani öğlen arasında getireyim desem o da zor, sana yetişemem ay akşam için çılbır yedim meğersem ne güzel yemekmiş o sarımsaksız ve yağda kızdırılmadan eklenmiş pulbiberle bilem güzel
kız yolii çok çakalsın sen haabusonolsun ne diyo bu yolita? geçmişten gelen eteğe girme hırsı bir kadını inanılmaz başarıya götürdü..manşetten girdim haberi hemen gidip okul eteklerime bakıcam vallaa ayrıca busonolsuncum sen sınıfı geçtin hem de pekiyi ne demek yıldızlı pekiyi ile
not: bu arada kilo verenleri bi tebrik edeyim ben ya unutmuşum..yolitanın önüne geçilmez kilo eksilişi ile melodinin uzun zamandan sonra 6lı rakam görmesi günün bomba haberlerindendi..darısı hepimizin başına
bu light puding nerde var arkadaşlar migrosa reale ve semt arasındaki küçük marketlere her gidişimde tırım tırım arıyorum bulamıyorum :78:
kızlaaar şeytanın bacağını kırdım -300 ve 56ları gördüm yuppi
arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.forumun ilk sayfalarından ve özellikle son sayfalardan bayağı bir okudum.Ben kitabı aldım ve okudum şimdi hayata geçirmek istiyorum fakat oruç tutuyorum.sizce bu diyete ramazanda başlamamın bi zararı olurmu? Bu kadar motive olmuşken bayram sonrasını beklemek de istemiyorum.çok kararsızım. aranızda oruçla beraber bu diyeti yürüten arkadaşlar varmıdır?benim 6 gün atak dönemim olacak valla şaştım kaldım...
selam kızlar
kociş geleli pc yi elinden düşürmedi adam yaa. valla şimdi bu akşam yolcu diye bi kaç saat uyuyim dedi anca eşime geçti pc geçmişi okudum geldim allahtan çok bişi yazmamışsınız eferim size :82::82:yarın zaten full time sizinim
dün ve bugün epey bi saldım valla içim kurumuş bütün hafta P yapmaktan dün sabah 58.9 geldim bir daa da tartılmadım şimdi yarından itibaren yine saf P ye başlicam bi kaç günde tartılmicam zaten ben tartıya ihtiyac duymuyorum bi kaç gündür karnım filan çıktı ki karnım göbegim dümdüzdü. ama panik ypamıyorum nasılsa telafi edicem ben bi kaç günebu arada eşimin izmirde son haftası çok büyük aksilik çıkmazsa haftaya eşim temelli yanıma dönüyor veeeeeeee bi dukan yapan koca hikayesi de benden dinliceksiniz snaırım. bugün zaten ona tatlandırıcılı ev pudingleri yaptım süpper olduu..
evet dimi çakalım kikikkii
önüne geçilmez artıları atışı desek daha dogru olur. kilo veriş olarak sadece 100 gr gitti çünkü :90::90::90:
yasemincim hazır almana gerek yok evde de yapabilirsin. mısır nişastası tolere bir yiyecek biliyorsun günde bir yemek kaşığına kadar izin var. bugün ben evde puding yaptım bir litre süte 3 yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı kakao ve dört beş yemek kaşığı tatlandırıcı ile süüpppper oldu. benim tatlandırıcım pişirilmeye müsait olmadıı için piştikten sonra ilave ettim inan hazır olanından bir farkı yoktu. bundan sonra hazır pudinge para vermem evde pişiririm vyaa
kızlar ya yokmu oruçla dukanı beraber götürebilen, yokmu bana bir fikir verebilecek.bugün yulaf kepeğimide aldım ama eşimde bayram sonrasını beklemem konusunda ısrarlı bende bu kadar kararlı iken beklemeyi pek istemiyorum lütfen acil yardım
Hadi gözün aydın yollandacım, kocan temelli geliyormuşhafta sonu bu forum ıssız kaldı ya, arada girip çıkıyorum hiç ilerlememiş Bu arada light puding için evde yapılma fikrine katılıyorum, çünkü zaten aldığımız light pudinglerin içindede mısır nişastası var ,gerçi bende light puding yapınca hepsini bitirme gibi bir sorun var napıyım dayanamıyorum ılık halinide seviyorum çünkü ben
Birde buzlu kakaolu sütü hangi dukanist arkadaşım söylemişti hatırlamıyorum ama süper oldu ya, ben süt içemem normalde, ama kakaosunu birazcık fazla kattım blendrdan buzla karıştırıncaa süper olduuu
Orucu dukanla birlikte götüren bir sürü kişi var burda, su tüketimine dikkat etmeniz gerekiyor, birazcık forumdaki sayfalara göz atarsanız sorunuzun cevabını bulabileceksiniz
arkadaşım cevabın için teşekkürler.geriye dönük bayağı bir sayfa okudum ama takdir edersin ki hepsini tamamıyla okumam mümkün değil.benim tek korkum atak dönemine yeni başlayacak olmam acaba oruçla beraber bel bükermi diyorum başlayıp bırakmak istemiyorum artık.birde şu böbreklerde atık bırakılıyor deniyor,gün içinde su içmememin sakıncası olurmu ki? ama neticede önerilen miktarda suyu tüketirim tabi iftarla sahur arasında.
ben hiç mısır nişastalı denemedim eminim çok güseldir...mutlunun verdiği puding tarifi için jelatin sipariş edip onu denemek istiyorum aslında..bende öle günde bi kase falan olursa güvenemiyorum kendime hepsini yerim o potansiyel var yani şahsen bende:)selam kızlar
kociş geleli pc yi elinden düşürmedi adam yaa. valla şimdi bu akşam yolcu diye bi kaç saat uyuyim dedi anca eşime geçti pc geçmişi okudum geldim allahtan çok bişi yazmamışsınız eferim size :82::82:yarın zaten full time sizinim
dün ve bugün epey bi saldım valla içim kurumuş bütün hafta P yapmaktan dün sabah 58.9 geldim bir daa da tartılmadım şimdi yarından itibaren yine saf P ye başlicam bi kaç günde tartılmicam zaten ben tartıya ihtiyac duymuyorum bi kaç gündür karnım filan çıktı ki karnım göbegim dümdüzdü. ama panik ypamıyorum nasılsa telafi edicem ben bi kaç günebu arada eşimin izmirde son haftası çok büyük aksilik çıkmazsa haftaya eşim temelli yanıma dönüyor veeeeeeee bi dukan yapan koca hikayesi de benden dinliceksiniz snaırım. bugün zaten ona tatlandırıcılı ev pudingleri yaptım süpper olduu..
gözünaydın şimdiden yolicim:)
evet dimi çakalım kikikkii
önüne geçilmez artıları atışı desek daha dogru olur. kilo veriş olarak sadece 100 gr gitti çünkü :90::90::90:
yasemincim hazır almana gerek yok evde de yapabilirsin. mısır nişastası tolere bir yiyecek biliyorsun günde bir yemek kaşığına kadar izin var. bugün ben evde puding yaptım bir litre süte 3 yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı kakao ve dört beş yemek kaşığı tatlandırıcı ile süüpppper oldu. benim tatlandırıcım pişirilmeye müsait olmadıı için piştikten sonra ilave ettim inan hazır olanından bir farkı yoktu. bundan sonra hazır pudinge para vermem evde pişiririm vyaa
kızlaaar şeytanın bacağını kırdım -300 ve 56ları gördüm yuppi
kızlar ya yokmu oruçla dukanı beraber götürebilen, yokmu bana bir fikir verebilecek.bugün yulaf kepeğimide aldım ama eşimde bayram sonrasını beklemem konusunda ısrarlı bende bu kadar kararlı iken beklemeyi pek istemiyorum lütfen acil yardım
kızlar ne alemsiniz yahubaktım ben şimdi tickerından 65,90 dan 57 ye düşmüş tam 8,90 kilo vermiş ama bunu ağustos anneleri topiğinde gördüm o değil demek ki
Ben 63 kiloyum ve 55 olmak istiyorum sitesindeki testte min.80 yazıyor yine de yapabilir miyim bu diyeti ?
herkese merhaba, ne zamandır üye olmak istiyodum ama fırsat bulamamıştım kısmet bu güneymiş=) bende dukan diyeti kitabını aldım 2 gün önce başladım bakalım diyete vermek istediğim 8 kilom varbirde bi şey sormak istiyorum her şeye uymaya çalışıyorum ama bir tek dondurmaya dayanamıyorum sınırı da aşıyorum bazen. sizce atak evresindeyken bu kilo vermemi çok etkiler mii?:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?