o zaman hayırlısıyla ramazan geçsin en kısa zamanda bi toplantı düzenleyelim...ortak bi nokta buluruz vakti geldiğinde..bende batı ataşehirde deilim eski ataşehir merkezdeyim bebişimm
Yaaaaaaaaaaaolmaz ama böyle ...ataşehir civarında olmayanların ne suçu var...madem buluşacaksınız ortak bir nokta söylesek de biz de gelsek olma mı :26:
:))) tamam tatlım zaten en mantıklısı ortak biyer seçmek illa ataşehr olcak die bişi yok...bebişim bende onu düşündüm belki bi öğle yemeği tertipleyebiliriz..hem yemek yer hemde çay kahve hüpürdetiriz..ayrıca şimdi aklıma geldiii deli bebişim biz güçlendirmede olcaz kaçamak hakkımızı kullanırız belkiii
hem portakallı, hem çilekli ,hem muzlu. hem de vanilyalı oooof oof valla bu ne ya?
heyyy yanlış yerdemiyimnerde bizim kızlar.yoksa burası dukan topiii değilmi
Hanımlar,
Bu mesajım biraz psikolojik bir değerlendirme mesajı olacak. Sıkılanlar lütfen hiç okumasın.
Hayatımızda pek az şeyi kendimiz için yapıyoruz. Yapılması gereken işler, yetişilmesi gereken yerler ya da çocuğumuz için koşuşturmalarla hayatımız doluveriyor.
Rejim yapmak aslında basitçe kilolarımızdan kurtulmak değil; kendimiz için ve sadece kendimiz için bir mücadeleye giriyoruz.
Bu mücadelede başarılı olmak (sanıldığı kadar kolay değil) özgüvenimizi artırıyor ve en önemlisi kendimize daha doğrusu sadece kendimize bir yatırım yapmış oluyoruz.
Demek istediğim; bu çaba sadece fiziksel değil psikolojik bir çaba aynı zamanda.
Şişman kalanlar (Sağlık Bakanımız öyle söylüyor ben de öyle yazacağım) bizim de zaman zaman yaptığımız gibi herhangi bir mücadeleye girmeden bu sorunu kabullenip "böyle mutluyum" tuzağına düşüyorlar. Sonuçta hayatta daha başarısız oluyor sadece bu alanda değil başka alanlarda da mücadele etmekten kaçıyorlar.
En son aşama ise, kendine acımak. Bu hiç bir hanımın hak etmediği olumsuz bir süreç bence.
Aramızda Sadeca gibi bu süreci başarıyla atlatan arkadaşlarımız var.
Zorlandığımızda aklımıza onların başarısını getirelim.
Ve asla biz "böyle mutluyum" tuzağına düşmeyelim.
Size güç verir mi bilmem ama güne bu sözlerle başlamak istedim..
Sevgilerimle..
kızlar bu arada dün akşam eski iş yerinden arkadaşlarla iftar yaptık, kaldı ki onlarla en son görüştüğümde de 62-63 kilo falandım en fazla, bi de biraz hile yaparak belden oturtmalı dar bir elbise giymiştimaman allahımm kapıda karşılaştık bir iltifat bir iltifat ne kadar zayıflamışsın bronzlaşmışsın bu ne güzellik, ne yaptın çabuk anlatlar falan iiyyiceee bir kabardım anlıycağınızz :90: ben diyetteyim dikkat ediyorum falan dedim ama içlerinden bi tanesi zaten ciddi zayıf bir arkadaş sırf canımı acıtmak için biliyorum yani yanıma yaklaştı mıyy mıyyy "ayyyy yasemincimmmmm çok güzel zayıflamışsın amaaa bende bi türlü kilo alamıyorummm sürekli yiyorum amaaa işe yaramıyorrr" dedi, ben hiç altında kalır mıyım "evet canımm yaa seninde durumun kötü tabi bak ben ne güzel istediğimde kilo verip alabiliyorum ama senin demek ki böyle bi şansın yok gerçekten de bi kaç kilo alman lazım böyle kötü görünüyor bence" dedim ayrıldım yanından hehehehe eminim sinir oldu bana
Ben de bayramda İstanbul'a geleceğim. Çoğunlukla Büyükada'da olacağım. Bakarsınız buluşursunuz da ben de baskın yaparım. Gerçi İstanbul'da bayramda kimse kalmaz ama ben de o yüzden özellikle bayram tatilinde geliyorum zaten.
yaa valla tam aklıma geldin mesaj yazmışsın bu kadar olur:))
ama bu haksızlııııııııııııkkkkkkkk..en kısa zamanda güçlendirmeye geçmeliyim:18:
kızlaaaaaaaaaaarrr selammm, bu sabah itibariyle 500 gr a veda ettiiiiiimmm, yoolladım gittilerrr
ya buluşmayın yaaaa kıskanırım ama ben de aranızda olmak çok isterimmmm, nası olcek şimci bu işşşşşşşşşşşyakın zaman da istanbul programımız da yooooooooookkkk, ağlarım ama yaaaaaaaaaa
kızlaaaaaaaaaaarrr selammm, bu sabah itibariyle 500 gr a veda ettiiiiiimmm, yoolladım gittilerrr
ya buluşmayın yaaaa kıskanırım ama ben de aranızda olmak çok isterimmmm, nası olcek şimci bu işşşşşşşşşşşyakın zaman da istanbul programımız da yooooooooookkkk, ağlarım ama yaaaaaaaaaa
aaa büyükadada iyi fikir aslında...zaten mutlucum buluşursak ve seninde istanbulda olduğun zamana denk gelirsek baskın falan deil direk programa dahil olcaksın demektir:)
:)) yok tatlım biz size kıyarmıyız herkes ne yiyosa bizde onu yeriz tabiki...zaten güçlendirme olupta farklı bişi yicemiz yok baksana güçlendirmeye geçenlerin ödü kopuyo meyve yemeye bile:))
canım benim tebrik ederimmm...ohh defolsun pis kilolar bidahada geri gelmesinler...
yaw herkesle ortak biyer buluruzda senle nasıl buluruz onu bilemedim cnm yaa...en kötü laptopra görüntülü görüşme falan ayarlarız
Hoşgeldin Berrincim, oruç musun bugün? Öyleyse Allah kabul etsin.
Yaaaaaaaaaaaolmaz ama böyle ...ataşehir civarında olmayanların ne suçu var...madem buluşacaksınız ortak bir nokta söylesek de biz de gelsek olma mı :26:
tatlım eşimin bugün ilk s+p günü pro günlerinde ağırlıklı kırmızı et tükettiğinden bu akşam ızgara balık salata şeklinde mönümüz:) jelatinim gelsede bide puding yapsam ama sanırsam gelmez bugün...acaba kaymaçinayı kakaolu yapsam nasıl olur:26:..ben normal halini çok seviyorum ama eşim inanılmaz huysuz..dün yayla çorbasına burun kıvırdı hayret ettim..mis gibi çorba halbuki..itiraz etmeden tek tükettiği şey dukan poğaçası
Ben de bayramda İstanbul'a geleceğim. Çoğunlukla Büyükada'da olacağım. Bakarsınız buluşursunuz da ben de baskın yaparım. Gerçi İstanbul'da bayramda kimse kalmaz ama ben de o yüzden özellikle bayram tatilinde geliyorum zaten.
aaa büyükadada iyi fikir aslında...zaten mutlucum buluşursak ve seninde istanbulda olduğun zamana denk gelirsek baskın falan deil direk programa dahil olcaksın demektir:)
:)) yok tatlım biz size kıyarmıyız herkes ne yiyosa bizde onu yeriz tabiki...zaten güçlendirme olupta farklı bişi yicemiz yok baksana güçlendirmeye geçenlerin ödü kopuyo meyve yemeye bile:))
canım benim tebrik ederimmm...ohh defolsun pis kilolar bidahada geri gelmesinler...
yaw herkesle ortak biyer buluruzda senle nasıl buluruz onu bilemedim cnm yaa...en kötü laptopra görüntülü görüşme falan ayarlarız
sen nerede oturuyodun vuvuu?
ayyy balık+salata olsa ne güzel olur..
iftarda yesem mis gibi oluuurr.. :)))
hocaaam o zaman sizin olduğunuz tarihlere denk getirelim de öyle buluşma planlayalııımmm
cinoooom hoşgeldin :)))
sen istanbulda değil misin, nerdesin? Seni de alalım buraya :)))
ahh :83:
kafama taş geldi
sadeca abla ama acıdı ama yaaaa
kikikikiki
Dukan diyetine başlamayı düşünüp kitabı olmayan arkadaşlara sesleniyorum :)) Bir tanıdığım için şimdi hepsiburada'dan sipariş verdim kitabı. Fiyatı 13,59 TL ve ücretsiz kargo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?