Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o zaman hayırlısıyla ramazan geçsin en kısa zamanda bi toplantı düzenleyelim...ortak bi nokta buluruz vakti geldiğinde..bende batı ataşehirde deilim eski ataşehir merkezdeyim bebişimm

Ben de bayramda İstanbul'a geleceğim. Çoğunlukla Büyükada'da olacağım. Bakarsınız buluşursunuz da ben de baskın yaparım. Gerçi İstanbul'da bayramda kimse kalmaz ama ben de o yüzden özellikle bayram tatilinde geliyorum zaten.

Yaaaaaaaaaaa olmaz ama böyle ...ataşehir civarında olmayanların ne suçu var...madem buluşacaksınız ortak bir nokta söylesek de biz de gelsek olma mı :26:

yaa valla tam aklıma geldin mesaj yazmışsın bu kadar olur:))

ama bu haksızlııııııııııııkkkkkkkk..en kısa zamanda güçlendirmeye geçmeliyim:18:

kızlaaaaaaaaaaarrr selammm, bu sabah itibariyle 500 gr a veda ettiiiiiimmm, yoolladım gittilerrr

ya buluşmayın yaaaa kıskanırım ama ben de aranızda olmak çok isterimmmm, nası olcek şimci bu işşşşşşşşşşş yakın zaman da istanbul programımız da yooooooooookkkk, ağlarım ama yaaaaaaaaaa

teşekkür ederiz doktorcumsevgiyle kalın

hahaaaayt süpersin.kendim yapmış gibi sevindim valla yaseminim:13:

aaa büyükadada iyi fikir aslında...zaten mutlucum buluşursak ve seninde istanbulda olduğun zamana denk gelirsek baskın falan deil direk programa dahil olcaksın demektir:)
yaa valla tam aklıma geldin mesaj yazmışsın bu kadar olur:))

ama bu haksızlııııııııııııkkkkkkkk..en kısa zamanda güçlendirmeye geçmeliyim:18:

:)) yok tatlım biz size kıyarmıyız herkes ne yiyosa bizde onu yeriz tabiki...zaten güçlendirme olupta farklı bişi yicemiz yok baksana güçlendirmeye geçenlerin ödü kopuyo meyve yemeye bile:))

canım benim tebrik ederimmm...ohh defolsun pis kilolar bidahada geri gelmesinler...
yaw herkesle ortak biyer buluruzda senle nasıl buluruz onu bilemedim cnm yaa...en kötü laptopra görüntülü görüşme falan ayarlarız

tebrikleeerrrr
biz seni almaya geliriz dukan konvoyuyla

düt düüüüttttttt

zaten bende seyire iyice alıştım güçlendirmeye geçersem yabancılık çekerim.ı ıhhhh ben seyirde olcam bananeeee

Son düzenleme:

tebrikler birtanem ne mutlu sana ve hepimize

Bence dukan diyeti yapan birinin,
Bir multivitamin (supradyn, one a day gibi..)Ekstra C vitamini 1000mg (suya atılanlar da tercih edilebilir) ve koenzimQ10 almasında fayda var.
Selenyum arzuya göre eklenebilir. Selenyum da faydalıdır, özellikle saça, tırnağa iyi gelir, erkeklerde sperm kalitesini artırır ancak temel vitamin takviyesi değildir. Normal zamanlarda normal beslenen kişile için vitamin takviyesi şart değil ama diyet döneminde meyvesizliğimiz de göz önüne alınırsa alınmasında fayda var.
Sevgiler..

Bence dukan diyeti yapan birinin,
Bir multivitamin (supradyn, one a day gibi..)Ekstra C vitamini 1000mg (suya atılanlar da tercih edilebilir) ve koenzimQ10 almasında fayda var.
Selenyum arzuya göre eklenebilir. Selenyum da faydalıdır, özellikle saça, tırnağa iyi gelir, erkeklerde sperm kalitesini artırır ancak temel vitamin takviyesi değildir. Normal zamanlarda normal beslenen kişile için vitamin takviyesi şart değil ama diyet döneminde meyvesizliğimiz de göz önüne alınırsa alınmasında fayda var.
Sevgiler..

Yaaaaaaaaaaa olmaz ama böyle ...ataşehir civarında olmayanların ne suçu var...madem buluşacaksınız ortak bir nokta söylesek de biz de gelsek olma mı :26:

sen nerede oturuyodun vuvuu?

ayyy balık+salata olsa ne güzel olur..
iftarda yesem mis gibi oluuurr.. :)))

hocaaam o zaman sizin olduğunuz tarihlere denk getirelim de öyle buluşma planlayalııımmm

cinoooom hoşgeldin :)))
sen istanbulda değil misin, nerdesin? Seni de alalım buraya :)))

ahh :83:
kafama taş geldi
sadeca abla ama acıdı ama yaaaa
kikikikiki

Dukan diyetine başlamayı düşünüp kitabı olmayan arkadaşlara sesleniyorum :)) Bir tanıdığım için şimdi hepsiburada'dan sipariş verdim kitabı. Fiyatı 13,59 TL ve ücretsiz kargo.

gel güselim birlikte güzel olsunn afiyet olsun..ama sen sordun bende yazdım canın istedi dimi oruç oruç kıyamam sanaa

hahaaah evet ben lafı ortaya kodum beğenen alır bebişimm:)) yemeye başladın sen zaten dimi ucundan kıyısından meyveyi...

Dukan diyetine başlamayı düşünüp kitabı olmayan arkadaşlara sesleniyorum :)) Bir tanıdığım için şimdi hepsiburada'dan sipariş verdim kitabı. Fiyatı 13,59 TL ve ücretsiz kargo.

valla hizmette sınır yok:)) bende 2 gün önce inkılap kitabevinden 15 tl ye aldım..kampanya varmış 19 dan düşmüş...daha nabalım bea :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…