Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehehe ebet ablacım erik aldırttım babama onu istedi caım mürdüm eriği yicem akşama gidince 5-6 tane
ayy balık istedi ama güzel pişmiş balık olsun sadeca abla şöyle güzel ızgarada olsun
yasoooo duydun mu beni cevahirde balıkçı var mııııı

bebeeeem geçtin mi kıs güçlendirmeye?

geçtim valla berrinim ama henüz alışamadım ehehe
tek kaçamaım dukan tatlıları oluyo
hadi sen de gel
ay ben yazana kadar ikinciyi yazmış..
canım beniimmm :))))

Son düzenleme:

ehuehe demokrasilerde çare tükenmeeezz konferansla katılırım ben de o zamaaaaaaaaannn hihihi

tebrikleeerrrr
biz seni almaya geliriz dukan konvoyuyla

düt düüüüttttttt

zaten bende seyire iyice alıştım güçlendirmeye geçersem yabancılık çekerim.ı ıhhhh ben seyirde olcam bananeeee

eywallah yağmurcuuum, bekliyorum kırmızı halılarlaaa

tebrikler birtanem ne mutlu sana ve hepimize

saool tatlııım:)) walla en büyük tebrik güçlendirme ekibine benceeee

bebeeeem erzincandaydım ya ben, hani buraları felan anlattıydym sanaaaa ne çabuk unuttun kıııısss

herkese merhaba, dünkü +900 yerini +200e bırakmış (yani dünden bugüne -700) buna da şükür diyelim yarına daha da inmeyi dileyelim..yokluğumuzda buluşmalar da planlanmış, biz istanbul dışı dukanistler kaldık böyle ..

vitaminlerden laf açılmışken, son 1,5 aydır artan şekilde saçlarımda dökülme başladı, diyet kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ben kendi adıma aldığım vitaminleri sayacak olursam evening primrose oil, selenyum ve elevit pronatal, selenyum ve eleviti yeni almaya başladım sonucu paylaşırım, ama hergün goji yiyorum..

teşekkürler tamamdır o zaman ben esterc ve selenyum ace bitince one aday weight smart, efervesan c vitamini ve koenzim Q10 alıyorummm

yaaaa vaguscum, öksüz-yetim gibin kaldık böööle gurbet ellerde işteee

Dukan kızları bir sorum var. Atak döneminde çok fazla susamak normal mi, yoksa benim tiroidim mi fırladı acaba??

anladığım kadarıyla kitabınız yok, zira okumuş olsaydınız, proteinleri yakabilmek için her zamankinden fazla enerji harcadığımızı, bunun sonucunda vücut ısımızın yükseldiğini ve buna bağlı olarak da susama hissinin tavan yaptığını bilirdiniz...gayet normal bir durum yani...

Aynı problem bende de var. Biotine başlayacağım galiba. Bir de onlarca saç yağım, serumum her nevi organik şampuanım var. Ama son bir ayda hiç biri kar etmedi. Bir de tiroit hormonu oynadığında bu problemle karşılaşıyorsun. O yüzden önemseyip doktora gitmek lazım.

Kitabı daha yeni ısmarladım.. Gelene kadar buradan birseyler öğrenmeye çalışıyorum... Açıklama için teşekkürler. Normaldede çok su içmek gibi bir problemim var benim. Ama okuyacağım kitabı ve okuduktan sonra böyle saçma sorular sormayacağım sizlere...

Son düzenleme:

şu kalan kiloları verip ben de geçmek istiyorum bebem ya çok sıkıldım.canım bebeeeem

Dukan kızları bir sorum var. Atak döneminde çok fazla susamak normal mi, yoksa benim tiroidim mi fırladı acaba??

kitabın olmadığından ve geçmişi yeteri kadar okumadığından diyetin özünü sorup duruyosun be canım.cevap versekde hep yetersiz kalacak gerçekden kilo vermek ve zayıf kalmak istiyosan tekrarlıyım kitap şart ve üşenmeden geçmişi okuycan.sen okumaya üşenirken insanların biteviye senin sorularını cevaplama sını istemen????bundan önceki sorun bir sayfa öncesinde açıklanmışdı canım.sanmaki sana karşı bi durum sen çaba harca bizde yardım etmek için bak nasıl çabalarız.

ayy cinom doğru kusuruma bakma yaa aptal gibiyim bugün, ne saççmalamışım

bayanlar ölüyorum uykusuzluktan
dekanın karşısında na bööle düştü gözkapaklarım
rezil oldum adama
yavru kedimiz var uyutmuyo sağolsun fakültede ortaklaşa baktığımız
dün nöbeti bendeydi
sürekli miyavlıyo maması, sütü, sıcaklığı, çişi halledildikten sonra bile
koynuma aldım, orada da uyumadı
beni de uyutmadı
valla gözlerim kapanıyo napsam bilmiyorum
çok mutsuzum şu an, eve gidip uyumak istiyorum

yalnış anlama tabii ki soruların olacak, tecrübeli birilerine danışmak isteyeceksin..ama geçmiş sayfalarda öyle sorular sorulmuş ki...zaten kitabı iyice okuduktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın bol suya devam...

Kusura bakma yordum seni. Kitabı zaten ısmarladım ama elime geçmedi yazmıştım ben de..Demekki bazen gözden kaçabiliyor... Elimden geldiğince okumaya çalışsam da o kadar çok birikmiş ki sayfalar kaçırıyorum sanırım. Neyse ben gelince kitabımı okuyayım. Fazla konuşmayayım!!!

kıyamam sana

yaf bebem sen okuyodun dimi?

bendede aynı sorun var ama diyetle alakalı değil 2 yıl önce saçıma uyguladığım platin boyadan sonra seyrelme oldu...eşimin hazırladığı bir karışım kullanıyorum hastalarınada yazıyor...oldukça faydasını gördüm saçlarım canlandı.... bide ZİNCO kapsül kullanıyorum mutlaka bilirsiniz saç,kemik ve tırnak gelişimi için oldukça faydalı..(ELEVİT,EVİGEN ve MARİNCAP omege 3 kapsüllerinide dönüşümlü olarak alıyorum )..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…