Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bahçelideyim ben, şu an yaz tatili olduğundan memleketimdeyimde bayramdan sonra ankaraya dönücem 6 yıldır okuyorum ankarada artık yavaş yavaş ankaralı sayılırım

ben etimesguttayım ..baya ters uzak..
hangi bölüm okuyorsun..?
ve küçük buluşma özeti::26:
iki çocuklu bir dukancı ve bir öğrenci en belirgin ortak özellikleri dukan çıtırı olmaları :13:..bu buluşma nasıl olur sence..

hesaplamayi nasil yapicagimi bilmiyorumki (( girdim anlamadim sayfayi

şimdi gördümm çook teşekkür ederim:) bugün veriyorum bende yulaf kepeği siparişimi:)

Hacettepede mat öğretmenliği..
Vitamin kullanan dukanist arkadaşlarım iştahınızda bir artma oluyormu :44: Ben bir ara xxxx kullandım ve 2-3 kilo almıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacettepede mat öğretmenliği..
Vitamin kullanan dukanist arkadaşlarım iştahınızda bir artma oluyormu :44: Ben bir ara xxxx kullandım ve 2-3 kilo almıştım

evet canım bugün bitane attım çok bitkinim diye xxxx ve doymak bilmedim
daha önce de olmuştu bu. her gün almicam haftada bir iki yada bırakıcam sadece C vit. alıcam. zaten güçlendirmeye geçmeye karar verdim böle çok sıkı diyetle saçlarım dökülmeye basladi

xxxx (yanlış yazmış olabilirim) bu ilacı ünv sınavlarına hazırlanırken zindelik versin, erken uyumayayım daha çok ders çalışayım diye kullanıyordum.O zamanlarda çok yediğim ve hiç hareket etmediğim için baya kilo aldım(ilacın etkisimidir yoksa çok yediğimden dolayı mı kilo aldım bilmiyorum).O zamanlar çok geride kaldı çok şükür

gene iftardan önce tartıldım ve 500 gr daha gitmiş İftardan önce gözümün önünde binbir çeşit tatlı geçiyordu.tabiki dukana ihanet etmedim zaten karnım doyuncada tatlı isteğim geçti.Gene krizim tutarsa light puding ve ya azcık light dondurma yemeyi düşünüyorum.Bunları daha öncede ölçüyü kaçırmadan tüketiyordum ve benim kiloma olumsuz bir etkileri olmadı.Ama dukan çokta önermiyor

Hahay, ben bayramdan sonraki hafta da Ankara'dayım. Görümcem doğum yapacak o aralar. Denk gelirse size de katılırım. Turne programı gibi oldu, Dukan Türkiye turnesi.

Kramp için magnezyum tavsiye ederim. Hem diyet hem spor yaptığım için kramplarım başlayınca alıyorum ben, çok iyi geliyor.

mantıyı tavsiye ediyorum canım valla üreten dukanistin ellerine sağlık çok güzel olmuştu ve de uzunca bir süre tok tutuyor, doyuruyor ve lezzetli.. Daha ne olsun :)))

sorma yolandam benim de gözlerim yaşarıyo, tutmazsam bi borçlu hissediyorum kendimi iki senedir marmarada böyle olmam normal ahaha
valla ben de seviyorum anadolu yakasını sorma canımın içi. Bağlandım buralara valla keşkem daha önce keşfetseymişim püü diyorum. Avrupa yakasında bir şey yok sırf cazgırlık o kadar. Çok kalabalık ve betonarme, halbuki anadolu yakası öyle mi ya? Daha nezih, daha yaşanılası. En güzelini yapmışsın oraya gelin gitmekle :)))

ah işte şu vitaminlerin iştah açması..
tüm korkum bu valla =|
Veeeee ilk meyveeeeeee
büyükçene 4 erik yedim kırmızısından
ama mürdüm eriği değil bakın efem kırmızı erik
şimdi leslie ile yürüdüm 2 mil
işte güçlendirmedeki örnek dukancııı
Veeee bir güzel haber dahaaa 58.400 idim iftardan önce efeeem
Sanırım oruçtan dolayı çok su kaybediyorum
Mümkün değil yoksa bu kadar çabuk erimem, hele ki güçlendirmedeyken ve dukan usulü de olsa bu kadar hamurişi veyahut sütlü tatlı tüketirken.
Olsun sudan gitsin benden gitsin :))
herkese iyi geceler dukancılar.
Yasoşuuum yarın görüşmek üzereee :)))

Demekki sadece bende xxxx aç kurt etkisi yapmıyormuş Bir güçlendirmeye geçen dukanist dahaaa

Amanın, Beytepe'li. BAM'da mı buluşsak acaba, ya da Beyaz Ev'de?
Hocam siz bam ı bildiğinize göre kaç yılında ayrıldınız beytepeden,çok eski değil herhalde Beyaz eve gitmek nasip olmadılar hiç, bizi almıyorlar oraya

Merhaba Arkadaşlar...

Forumumuzda ilaç,kapsül,besin takviyesi vs paylaşımı yasaktır. Lütfen paylaşımlarınızı bu kurala uyarak yapınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/437613-uyari.html

Unutmayın;
Size iyi gelen bir ilaç ya da takviye bir başka arkadaşınıza ciddi zararlar verebilir. Bu vitamin hapları içinde geçerlidir.

Keyifli Paylaşımlar:)

Son düzenleme:
akkabi kullanıcısından alıntı

selam kızlar ben de ru-sheim marka yulaf kepeği kullanıyorum başlamadan önce 4 kutu almıştım da ilk başlarda ben de çok fazla krep kek vs attım ama şimdi mesela krep yapmadan önce kepeği süt ile ıslatıp 10-15 dakika arada bir karıştırıp bekliyorum ve sonra diğer malzemeleri katıyorum ve kumlarda kurtuldum tavsiye ederim

kumlardan mı kurtuldun ? yani kumlar dibine mi çöküyor? yoksa yumuşuyor mu ? acaba içine bugday ruşeymi gibi sert bişi mi karıştırmışlar ? hani oda çatırdıyor ya.. siz sütle ıslatınca o yumuşarsa çatırdamaz? fikri olan ?

evet yumuşuyor ve çıtırdamıyor dibe çökme gibi bir olay falan yok yani

akkabi kullanıcısından alıntı

selam kızlar ben de ru-sheim marka yulaf kepeği kullanıyorum başlamadan önce 4 kutu almıştım da ilk başlarda ben de çok fazla krep kek vs attım ama şimdi mesela krep yapmadan önce kepeği süt ile ıslatıp 10-15 dakika arada bir karıştırıp bekliyorum ve sonra diğer malzemeleri katıyorum ve kumlarda kurtuldum tavsiye ederim

kumlardan mı kurtuldun ? yani kumlar dibine mi çöküyor? yoksa yumuşuyor mu ? acaba içine bugday ruşeymi gibi sert bişi mi karıştırmışlar ? hani oda çatırdıyor ya.. siz sütle ıslatınca o yumuşarsa çatırdamaz? fikri olan ?

evet yumuşuyor ve çıtırdamıyor dibe çökme gibi bir olay falan yok yani

iyi geceler arkadaşlar
Bende bu diyeti yapak istiyorum. Ama burada yani memlekette(Erzurum) bütün gün koşturdum o kitapcı bu kitapcı kitabını bulamadım. Yarında başlamak istiyorum. Şu ilk evreyi ailein yanında daha kolay atlatırım diye düşünüyorum. Sizce kaç gün yapmalıyım. Beni bilgilendirseniz çok minnettar kalırım. Bir de ilk evrede ortalama kaç kilo veriliyor.

benimde bitmek üzere..rossmana gitmem gerek ama ellerinde kaldımıki

valla ben gebzeden aldım siz ankaradayım yazmışsınız bilemiycem gebzede baya raf doluydu

vuvucum forumdan geri kaldım birazcık ama belki haberin olmuştur rossmana gelmiş kepekler bugün verdim siparişi bakalım bekliycem bidahada ruşeymmi töğbeler olsun geçmişle boğuşuyorum ya bitiremiyorumda azcık az yazın yetişmmem lazım sizeeeeee

iyi geceler hanımlar bu gün güçlendirmede 8. günüm doldu ve 600 gr daha verdim....ve sonuç 56...1 kilo daha verirsem tam ideal kiloma ulaşıcam......güçlendirmede her istediğimi yedim ama azar azar midemi yormadan...sanırım 1 kilo daha verebilirim....kızlar ben bu güçlendirmeyi çok sevdim.....:))))

aaah aha bi kaç kilo daha kaldı bizde bi geçsek bizde severiz eminim darısı hepimize tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…