Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zaten sadece eczanede satılıyormuş. Akşam eve gidince broşüre bakıp adını yazarım. Hem eczacıya da danışırsın canım. Bu arada dukanist eczacılarımız nerelerde yahu! Bir de Dukan arkadaşımız kayboldu yine. Geçende bir nanik yaptı, sonra gene sırra kadem :)) Huhu nerdesiniz?

bunları yazdın ya kocaman bir öpücük benden sana :)))) tabi uykusuzluğun ve yorğunluğun için üzgünüm((

ben de üzgünüm
ihi ama teşekkür ederim
şimdik eve gitme zamanıdır, kediş aç ve ben de uykusuzum :)
bu arada kedi sahiplenmek isteyen varsa verebiliriz, hayvan çok mağdur oluyo böyle 3 gün orada 5 gün burada.
2 haftalık çünkü, biberonla besliyoruz ve ben de çalıştığım için de zor oluyo ve fakültede bugün seferber olduk yine de nöbetçi bakıcı bulamadık :)
evden yazışırız artıkın bağyanlar sızmazsam :)

Cilt doktoru benim kayınvalideme de saçları için çinko içeren bir şampuan önerdi. Genel olarak kullanabilirsiniz dedi.

öneriniz için teşekkürler mutlu hocam ben zaten çinko içeren bi şampuan kullanıyorum içine de çam terebentin katıyorum ama işte saç içten beslenir derler ya dogru sanırım

aaa benim evde lavantam vardı taa bekarlığımdan kalma neden aldığımı bile untmuştum yapiim ben onu. evde benim saç yaglarım filan var onu yapınca saçlarıma çok iyi geliyo ama eşim saçlarımı koklayınca " kafan kızartma kokuyo" diyo kocakafalı
bende bu lavantalı suyu şeediim bari bakımdan sonra hem iyi geliyormuş hem kafam kızartma kokmaz

valla hemi kasımpaşalıyım hemi dee elimaşalıyım. dogma büyüme diyorum bacııı
evet karşıda o güzellik var ama araba park edemezsin kalabalıktan bunalırsın bla bla. ben seviyorum anadolu yakasını kim ne derse desin...
istanbulu satıyoruuuumm satıyorurrrumm satıyorum
fatih sultan mehmet abim duymadaaaan

ferhan şensoyun bi oyunu vardı böle bi şarkısı vardı bilmem hatırlayan oldu mu

bebem rongom sende bizdensin demek. hadi bakalım hayırlısı ile alalım seni de buralara bakalım anadolu yakası gelini ol sende hayırlısı ile.
sende oruç tutuyorsun haa. valla gözlerim yaşardı hani ne bileyim beklemezdim de yanee iyi dabe tut dabe tutabilen tutsun bizim evde eşim tutar ama ben bi kaç senedir niyetlenmiyorum ama allahtan bana baskı kurmaz öle laf filan sokmaz tam demokrasi bizim ev
canım saçlar bence beden kendini risk altında hissettiği için dökülüyor üç aya yakındır dukan yapıyorum ilk kez böle oldu ben resmen güçlendirmeye geçiyorum kızlar bu böyle biline. ama tabi yine et müt agırlıklı olacak ben ekmekle filan doymuyorum zira
şampuan olarakta ben bi şampuan kullanıyorum kampanyadan üç şişesini 35 e almıştım eczaneden ama düşün düşün adını bulamadım. eve gidince yazayim onu ben

yeşil kahve kullanıp etki gören varmıki..
bende xxxx kullandım..hatta kış girince yeniden alıcam..yeşil çay ve kafeinli sağlık bakanlığı onaylı bir ürün..
saol yoli dediğin gibi olsa ne iyi olur..bakalım tatlı kaçamğım olsada saf pro gidiyorum..inşallah dediğin gibi olur..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ankarada olan dukanist arkadaşlarım bizde ankarada buluşalım sakaleynmaster'ın ankarada yaşadığını öğrendim başka kim varr Kızlar son iki gündür feci şekilde ishalim ya, herkes kabızlıktan şikayetçi ben tersi durumdan ilk gün ohh dedim ne güzel çalışıyo benim bağırsaklar ama yok yanii her yerde koştur koştur wcye atıyorum kendimi :44: Ama ne yaptı beni böyle bulamadım, yeşil çayı, yeşil kahveyi, beşi bir yerde çayını herşeyi kestim valla...Birde regl oldum bugün düşünün durumumu yani

öneriniz için teşekkürler mutlu hocam ben zaten çinko içeren bi şampuan kullanıyorum içine de çam terebentin katıyorum ama işte saç içten beslenir derler ya dogru sanırım

çam terebentin saçı ışıl ışıl eder..içten beslendiği doru yoli..

sen ankarada neredesin ? Buluşma yapabilirmiyizki bende iki adet bal böcüğü var..iyide olur..
regl sonrası normale döner..bazen bu diyete olabliyor..bir ara bunuda yaşamıştım..ama 3 günden fazla sürerse dikkat et..

merhabalar....
bende dukan diyet kitabini aldim ve atak evresine kadar okudum...
cuma günü uygulicam insallah...

sanirim 98 kiloyum... tam bilemiyorum...

atak evdesini 9-10 gün yapicam... sizler nekadar verdiniz atak evresinde?

merhabalar....
bende dukan diyet kitabini aldim ve atak evresine kadar okudum...
cuma günü uygulicam insallah...

sanirim 98 kiloyum... tam bilemiyorum...

atak evdesini 9-10 gün yapicam... sizler nekadar verdiniz atak evresinde?

merhaba hoş geldin...kişye göre değişiyor ..dukanın kendi sitesinden bu hesabı yapmanı tavsiye ederim..

Bahçelideyim ben, şu an yaz tatili olduğundan memleketimdeyimde bayramdan sonra ankaraya dönücem 6 yıldır okuyorum ankarada artık yavaş yavaş ankaralı sayılırım

kendime vitamin aldım..xxxx kargoya verildi bile sanırım yarın elimde olur ..son bir haftadır oğlum azı diş çıkardığı için uyku yüzü görmüyorum gündüzde kızım durmadığı için yatamıyorum....kaç gecedirde bacaklarıma kramp girip duruyordu..sanırım bu bana çok iyi gelicek..içelim güzelleşelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…