Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet arkadaşlar, dukan yaş pastası tarifini tarif topiğimize ekledim, süper oldu..yani yaş pastaya doydum..2 kaşık kepekten yaptığım için de günlük limitim dahilinde tatmin edici oldu

vagusçummmm yaa bişey istesemmm tarifler linkimiz evdeki pc de kısayolda var ama evde değilim bulamadım bi türlü pastayı da çok merak ettimmm şu linki bir gönderiversen

bi de ben şimdi kitapta bi yeri okudum anlayamadım

bebeğemmm canım nerdesinnn en son bi bluz bakıp saçını kestircektin ben bıraktıktan sonra başına bişey mi geldi kız yoksa allah korusun

bende şu jelatinden sipariş edeyim bari işe yarıyor galiba :97::97:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
evet güçlendirmede gitsin kalan kglar didim öyle yaptım. canım bunlar regldendir canını sıkma bak gelsin teyzen rahat edecen

Canım, ben de seni seviyorum. Yalnız kötü bir haberim var, ben artık bu pudingten yiyemiyorum. ÇÜNKÜ EŞİMDEN BANA KALMIYOR.

Afiyet olsun hayatım. Çok mutlu oldum beğenmene :))

ayy zeynep ablacımm valla bizde bugün beberongomla baktık baktık hatta ben çiğnedim bi tanesini dişim bile kesmedi nasıl olcak bende tam anlamadım suda bekletiyormuşuz da çıkan o suyu sütle mütle içiyormuşuz ama taneleri nolcak bilemedik belki rondo falan ufalayabilir onu bi deneyelim derim ben

her şey olabilir de light olmayan ayranın sebep olacağını düşünmüyorum
ben hep yağlı içiyorum çünkü

benim 9 günde 1 kilo gitti benim sanırım su değil çünkü geçen fark ettim giyinirken göğsümün orta kısmı çağla şikeli göğüs kısmı gibi komple kemik olmuş...:44::44:

bende de öyle oldu
aynada görünce aynen o smile gibi oldum
asla inanmazdım kemiklerimin dışarıdan bakınca görülebileceğine

biz de seni seviyoruz sadeca ablaaa :)))

mmmmm şimdi bebeğemmm şöyle yapalım sen kekleri getir gelirken ben bir test edip onaylayımm ondn sonra tariflere ekleriz

hihi cevap veremediğim mesajını hemen alıntıladım canımın içi, kek soğuyunca hoş olmuş eklicem şimdi tariflere :)

Tam arkandayım, ben de geliyorum... (Bu da herkes gider Mersine, ben giderim tersine ama neyse bari)

ay hocam buna pek güldüm

bu mesaj için de ayrıca teşekkür ederim :)))
ben editörlüğü ikinci plana ittim, kararlıyım akademisyen olmaya :)))
teşekkürler hocam, bu kararımda sizin tez fotoğraf albümünüz çok etkili oldu

yolanda! ölüyodum gülmekten! BABAM ERKEK YAHU.. Valla boğazımda kaldı
alemsin sen alem!

yasoooommmm!!! Benden 8 yaş büyüksün ama bi türlü abla demeye dilim varmıyo sana da yolandaya yaptığım gibii
kızma nolur
kızlar! Yaso tam harika! İnsanın yanında yaşlanmayacağı tiplerden! :)))
yasoooommm yarın da gelicem galiba

hayır bu ne ayrımcılık?
küstüm işte

ayy evet bugün kızı işe geç bıraktık resmen 15 dakikacık rötarlı gitti
iki geveze resmen konuş konuş doyamadık ayyyy bıdı bıdı bıdı bıdı eheheh sonra dedim amma nefessiz kalmışım
meğerse bıdı bıdı yapmaktan insan oksijeni unutuyomuş
bi ağrı kesici yollicam sana yaseminim

ya buluşalııımmm!!!
hadi kızlar yarın da taksimdeyiz!
valla söylemeyene çok pis kızarım hemen gelirim!
İftar çok süper olur, taksim de bana yakın!
Yasom da iş çıkışı gelir belki?

olsun sen yinede getir ben karar veririm orda:))

ya doğru valla seni ben iyice başıboş bıraktım,sende kafana göre takılıyosun

du enişteme diyim bugün beberengoyla görüştüler haberi olsun

ispikçi

zeynep aplaaa
bi seni de görsek valla şu esprilerini, benzetmelerini söylesen de gerçek hayatta şöyle ifadenle, mimiklerinle, ses tonunla görsek de gülsek

hahahahaha sadeca abla alemsin valla seni hiç böyle heyecanlı mesaj yollarken görmemiştim çok güldüm

bebeğemmm canım nerdesinnn en son bi bluz bakıp saçını kestircektin ben bıraktıktan sonra başına bişey mi geldi kız yoksa allah korusun

yasoooommmm senden sonra ben akşam 6ya kadar neredeyse cevahiri gezdim ama altını üstüne getirdim, gezmedik mağaza bırakmadım
amaaaaa sıkı duruuunnn XS elbise aldım veromoda'dan. XS duyun beni EXTRASMAAALLLL
var ya plazaya gelip boynuna atlicaktım yeminle nasıl mutlu oldum anlatamam
hepinizin başına artık darısı bayanlar nolur zayıflayın, o kadar güzel bir his ki bunun bi küçük bedeni var mıııı diye kabinden kafa uzatmak
yasoomm oha deme bana sevgilikuşumu bekledim cevahirde hihi sonra ben gittim ama, gecikti çünkü melesef

Kızlarrrr buluşalım hadiiii çok süper valla. Belki ben yasemini çok sevdim, ondan güzel geldi
Herkese bol eksili sabahlar, sahur yapanlar için bol eksili iftar önceleri
İyi geceler efem bol proteinli kalın.
Gitmeden sahur mönümü yazayım:
1 y.k. kepekle yapılmış krep
köy peyniri
1 bardak kefir
goji berry li yoğurt
belki bunun yanına füme et ekleyebilirim canım çekerse

hoşçakalııınnnn

ayyyy canımmmm valla hangisine cevap yazsam bilemedimmmm öncelikle hakkımda yazdığın güzel şeyler için çok teşekkür ederim bende seni inanılmazzz sevdim sevgi pıtırcıkları gibi olduk forumda vallahi sonraaa işe geç kalmış olmam hiiiççç önemli değil yarım saat geç kalmışlığım da var bi dahakine öyle yaparız istersen hergün gel hem kaçamağın önüne geçmiş oluruz çünküüüüü kızlar bu kız deli güçlendirmede ama yoğurtçudaki deli dehşet yiyceklerin önünde bile biizzz sadeee alalımmm lütfen dediii pes vallaaaa ben tek olsam kesin bi börtlen sosu falan koklatırdım üstüne ama yeşil çaylı çok kötüydü dimi yaaaa ayrıca sen cevahire dolanmaya gittin ya çok özendimm keşke öğleden sonra izin falan alıp seninle mağzaaların altını üstüne getirseydik dedim başka zaman artık inşallahhhh, bu buluşma olayı da bana her türlü uyar arkadaşlar anadolu avrupaa her yere gelirim ben yeter ki istanbul sınırlarında olsun

hiç nafile yasmincim ben alır almaz aktarda öğüttürdüm onu ama hiç bişeye benzetemedim kendinide tadınıda ama hazır olanlarından mutlaka deniycem allahtan bu sefer yanan para fazla bişey değildi tabikide atcam çöpe içemem ben onu kahve diye hiç olmazsa 13 lira verip kahveye benzer bişey içerim migrosda varmış deniycem eeeee yenilen pehlivan güreşe doymazmış kızlar

iyi uykular bebem bende bigün mutlaka seni görmeyi çok istiyorum inş elbet bir gün buluşacağız bu böyle forumda kalmayacak

aaa ama çok üzülürüm yaa beberongoo taaa gidip kadıköylerde aradı buldu getirdi bana artık kahve niyetine değil de yağmurun annesi gibi suyunu falan içicem bi şekilde kıyamam atmaya
ben bulma konusunda pek iyi değilim ama dün migrosta göremedim bende aradım, bende görünce alıcam hem kendime hem babama

ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler

aa kramp bende çok oluyor nerdeyse bir aydır filan bundan olduğunu bilmiyordum diz ve ayak bilek arası olan bölgemde bu tozun ismini özelden alabilirmiyim tabiki dr da sorarım

haklısın sadecam valla bariz ihmal ettim sizleri hee ama alışmış kudurmuştan beterdir derler ya benimkide o hesap bağlasan duramam yani ben kar kış hiç farketmez sabah bikere çıkıp 3saatin üstüne dönerim akşama doru çıkamasamda olur yani ama mutlak yine çıkarım rutin yürüyüşten kaldı bende bu hastalık ben 86kiloyla yaşarken totomu kaldıramıyordum her şeyi uzaktan kumanda ediyordum şimdi allaha şükür diyorum bende tam bir nescafeciyim sade şekersiz içerim ama yinede zararı var işte o yüzden bende alıcam hazır yeşilini tabi bulabilirsem

kızlar iyi geceler gün içinde fırsat bulup yazamadım inanmayacaksınız ama bu gün tartıda nihayet 55 li rakamları gördüm...tam tamına 55.6 daha dün 56 yı gördüm diye sevinirken bu gün 55.6 süper oldu...yani güçlendirmede kilo vermeye devam ediyorum...ama 55 in altına inmeyi istemem...net 55 kilo olunca dengede tutmaya çalışıcam....hepinize iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…