evet arkadaşlar, dukan yaş pastası tarifini tarif topiğimize ekledim, süper oldu..yani yaş pastaya doydum..2 kaşık kepekten yaptığım için de günlük limitim dahilinde tatmin edici oldu
MUTLUUUUUU seni seviyorummmm:))) allahım yarebbim kızlar puging bi olay oldu...yani bildiğiniz puging kıvamı tadı herşeyi mükemmel...üstelik içinde yumurta olmadığından gönül rahatlığıyla yenebilir..şiddtle tavsiye ediyorum...eşimde artık bi dukancı olduğundan 2 ölçü yapmıştım iyiki öle yapmışım...şimdi ucundan bakayım nasıl olmuş acaba dedim veee bi kase nasıl bitiverdi anlayamadım
vagusçummmm yaa bişey istesemmmtarifler linkimiz evdeki pc de kısayolda var ama evde değilim bulamadım bi türlü pastayı da çok merak ettimmm şu linki bir gönderiversen
bi de ben şimdi kitapta bi yeri okudum anlayamadım
burada yasocum,kitapta neyi anlayamadın?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-40.html
teşekkür ederim canım
yok o alışkanlık olmuş böyle soruların arkasından böyle cümleler geliyor ya okumaktan
sabahtan beri serildim yatıyordum..2 gibi vitimin hapım geldi hemen attım ağzıma bende baya bir sıkıtnı varya anlamadım..gidip tahlil yaptırsam biryerlerin ayarınımı bozdum acaba..halsizim mutsuzum yorgunum..gel regl gel..bu halimi şimdilik ona bağlıyorum yoksa dukan amcayı bırkacağım hakkınıda veremiyorum ya zaten.. hayatıma diyet + spor eklemem gerek ..yanlız diyetle sıkıldım ..aramızda kalsın gerçekten ne yaptığımı bende anlamıyorum atakmı s+p mi güçlendirmemi.. :26:
MUSTLU aslında yulaf kepeği alırken magnezyum hapıda almıştım..ara ara kullanıyordum sonraaaaa unutmuşum taki gece bacağıma kramp giripte uyandırana kadar..ama direk bugün multivitamine başladım..bakalım iyi gelecektir mutlaka..
YOLANDA güçlendirmeye geçmişsin ..
ben de sazan..
MUTLUUUUUU seni seviyorummmm:))) allahım yarebbim kızlar puging bi olay oldu...yani bildiğiniz puging kıvamı tadı herşeyi mükemmel...üstelik içinde yumurta olmadığından gönül rahatlığıyla yenebilir..şiddtle tavsiye ediyorum...eşimde artık bi dukancı olduğundan 2 ölçü yapmıştım iyiki öle yapmışım...şimdi ucundan bakayım nasıl olmuş acaba dedim veee bi kase nasıl bitiverdi anlayamadım
ya kızlar bu yeşil kahve nasıl pişiriliyor ya ben açık aldım çektirdim ya iğreç bişey bu ya hani kahvenin 40 yıllık hatırı vardırya bu insana 40 yıllık dostunu unutturur valla ben bilemedim bunu en iyisi gülümsenin dediği hazırından almak galiba ama bu şeklide diyetlerde kullanılıyormuş adam öle dedi bana yani zayıflatma özelliği var dedi yersennnn
Dün PS günümdü bu sabah +800 ile uyandım.
Nedenlerini düşündüm;
1.Dün biraz fazla tuzlu yemiş olabilirim.
2. Sebzeyi (közlenmiş domates olarak) sanırım epey abarttım.
3. Bir tane ayran (light değil) içtim.
4. Yediğim etler de biraz yağlı gibiydi.
Bugün daha fazla dikkat edeceğim.
Sevgiler
benim 9 günde 1 kilo gitti benim sanırım su değil çünkü geçen fark ettim giyinirken göğsümün orta kısmı çağla şikeli göğüs kısmı gibi komple kemik olmuş...:44::44:
canım benim güsel düşüncelerin için tşkler:) banada öyle geliyo vuvum bu kadar yol aldıkdan sonra artık güçlendirmede sapıtırsam yazıklar olsun...yanlız iyiki bu foruma dahil olmuşum sayenizde asla ipin ucunu bırakmadım..araya giren tatiller biraz yoldan çıkardı geçen ay...belkide ipin ucu hepten kaçıcaktı sizler olmasaydınız...hepinizi seviyorum
mmmmm şimdi bebeğemmm şöyle yapalım sen kekleri getir gelirken ben bir test edip onaylayımm ondn sonra tariflere ekleriz
Tam arkandayım, ben de geliyorum...(Bu da herkes gider Mersine, ben giderim tersine ama neyse bari )
Canım büyük üniversitelerde kadro problemi olduğu için bütün süreleri sonuna kadar kullaıyorsun. Benim yüksek lisansım 3 yıl sürdü. Doktoram da daha erken bittiği halde belki son ana kadar kadro gelir diye max. süre olan 6 yıl sürdü. Daha bile istersen uzatabiliyorsun bu süreleri ama arş. gör. kadrosu düşüyor bu arada. Ben Hacetepedeki kadro problemlerinden dolayı bu kadar bekledim ama yine de kadro gelmedi. Ama şimdi ne kadar mutluyum bunun için anlatamam. Kendimi buldum burada resmen. (Bu benim değil annemin gözlemi.) Her işte bir hayır var gerçekten. Kısmetin önüne geçilemiyor. Öptüm canım.
günaydın kızlar nasılsınız
dün aldığım karara göre ben güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum.biliyorsunuz ciddi bir saç dökülmesi problemim vardı. bir kaç gündür C vitamini alıyorum. adı ph ile başlayan vitamin ise deli gibi iştah açıyor onu almayı reddediyorum. bugün saçım çok temiz olmadığı halde hani tutup okşarsınız ya fazla saçlar gelsin diye bugün elime bir iki tel geldi ama geçen gün en az 15 tel geliyordu elime demek ki benim çok sıkı diyet yapmamdan ve vitamin alamamamdan kaynaklanıyormuş. saç problemim yenideğil benim dermatologa da görünmüştüm herşeyim normal çıktı en son doktor babanız saçı dökülüyor mu dedi evet dedim hımm o zaman ırsi dedi yuh yani. babam erkek yahuu.. neyse zaten artık dökülmüyor zamanında giden gitti kalan sagları tutmam lazım. saçlarım çok uzuk değil omzum hizasında keşke uzatabilsem biraz uzasa dökülmeye başlıyordu şimdi bakımla uzatmaya çalışıcam.... ay ne çok bahsettim saçımdan yaa :26:
neyse geçen hafta ben sadece resmen tavuk süt - yogurtla beslendim. yulaf kepegim ne yazık ki kaliteli olmadığı için kullanamıyorum. öncesinde C vitamini de alıyordum ama bırakmıştım geçen hafta çünkü aklıma gelmedi. son iki gündür saçlarım normale döndü. zaten haftasonları normal beslenme düzenine yakındı sanırım.sıkı diyetlerde vucut fazla besin alamayınca mevcut besini saç için kullanmayı çekip diger organlar için kullanırmış buda saçın fazını normalden kısaltıp zamanından önce dökermiş. bedenim riskin geçtiğini düşünüyor. yagmırcım oruçtan olabilir demiş ben sanmıyorum zira oruç tutmuyorum. ama özellikle de saf P günlerinde vitamin almamız gerektiğini düşünüyorum. baştan beri böyle bir sorunla karşılaşmamıştım çünkü benim atak sürem bile iki gündü ama bu sefer beş gün saf P yapmıştım. sanırım bu durumda kalan kglar zor gidicek ama olsun az gitsin öz gitsin istiyorum zaten üst bacaklarımda çok fena sarkmalar var hızlı kg veririsem onlar daha da sarkacak bu akşam dan itibaren evde eliptikle spora başlıcam artık canıma tak etti. gün aşırı da pilates. hadi bakalım bana kolay gelsin
arkadaşlarr öğle yemeğini beberongomla birlikte yedik bugünn, kendisi gerçekten forumda olduğu kadar canlı bıcır bıcır maşallahh çok çok sevdim kendisini :))
diğer dukandaş arkadaşlarımla da tanışmayı gerçekten çok istiyorummm çünkü konumuz dukan olunca sohbet inanılmaz keyifli oluyor, gittik boş bir köşeye bol bol dukan sohbeti yaptık formu kaynattık
bu forumda olmayı çok seviyorum bennn
walla kızlar bende bakıp bakıp duruyorum sayfaya ama hiç hayat yok...hatunlar nerdeler yahuuu
anam 2 geyik çeviriverin de bari site sahipsiz kalmasın
bu arada yasemincim sizi de çok kıskandım doğrusu..ben de görüşmek isterdim sizlerle..ama ilk önce yağmurla tabii
canımm ne demek seninle de buluşalım bir gün ben seninle de tanışmayı çok istiyorum, işyerlerimiz yakınsa bir öğlen buluşalım gerçi öğlenler pek yeterli olmuyor sohbete dalmışken bakıyorsun zaman uçmuş, konuşucak o kadar çok konu vardı ki çünkü bi susamadık bugünhem yağmuru napcaksın yaaa boşver onu piss hemşommm pas vermiyor artık bana
Aslında haklısın..ben de başından beri ısınamadım zaten şu kıza..burnunu karıştırıp duruyor böylemagnum bayisi midir nedir anlamadım...
biz buluşalım en iyisi senle...ona da söylemeyelim
şaka bir yana sarıyerdeyim ben..öğlen yemeği olayı yatar yani..benim gelmemle vaktim biter :)
taksim yapalım bir akşam çıkışta olmazsa hee kızlar...
olsun sen yinede getir ben karar veririm orda:))
ya doğru valla seni ben iyice başıboş bıraktım,sende kafana göre takılıyosun
du enişteme diyim bugün beberengoyla görüştüler haberi olsun
canım benim ya bende seni görmeyi çok istiyorum valla hepinizi aslında sanki 40 yıllık dostlarım oldunuz he o derece yani yasmini yolikayı bebeyi sadecayı daha sayamadığım bir sürü dostum var burda inş oda olur be kızlar biz neleri başarmıyozki yeterki isteyelim valla bizden kaçmaz
bebeğemmm canım nerdesinnn en son bi bluz bakıp saçını kestircektin ben bıraktıktan sonra başına bişey mi geldi kız yoksa allah korusun
her şey olabilir de light olmayan ayranın sebep olacağını düşünmüyorum
ben hep yağlı içiyorum çünkü
bende de öyle oldu
aynada görünce aynen o smile gibi oldum
asla inanmazdım kemiklerimin dışarıdan bakınca görülebileceğine
biz de seni seviyoruz sadeca ablaaa :)))
hihi cevap veremediğim mesajını hemen alıntıladım canımın içi, kek soğuyunca hoş olmuş eklicem şimdi tariflere :)
ay hocam buna pek güldüm
bu mesaj için de ayrıca teşekkür ederim :)))
ben editörlüğü ikinci plana ittim, kararlıyım akademisyen olmaya :)))
teşekkürler hocam, bu kararımda sizin tez fotoğraf albümünüz çok etkili oldu
yolanda! ölüyodum gülmekten! BABAM ERKEK YAHU.. Valla boğazımda kaldı
alemsin sen alem!
yasoooommmm!!! Benden 8 yaş büyüksün ama bi türlü abla demeye dilim varmıyo sana da yolandaya yaptığım gibii
kızma nolur
kızlar! Yaso tam harika! İnsanın yanında yaşlanmayacağı tiplerden! :)))
yasoooommm yarın da gelicem galiba
hayır bu ne ayrımcılık?
küstüm işte
ayy evet bugün kızı işe geç bıraktık resmen 15 dakikacık rötarlı gitti
iki geveze resmen konuş konuş doyamadık ayyyy bıdı bıdı bıdı bıdı eheheh sonra dedim amma nefessiz kalmışım
meğerse bıdı bıdı yapmaktan insan oksijeni unutuyomuş
bi ağrı kesici yollicam sana yaseminim
ya buluşalııımmm!!!
hadi kızlar yarın da taksimdeyiz!
valla söylemeyene çok pis kızarım hemen gelirim!
İftar çok süper olur, taksim de bana yakın!
Yasom da iş çıkışı gelir belki?
ispikçi
zeynep aplaaa
bi seni de görsek valla şu esprilerini, benzetmelerini söylesen de gerçek hayatta şöyle ifadenle, mimiklerinle, ses tonunla görsek de gülsek
hahahahaha sadeca abla alemsin valla seni hiç böyle heyecanlı mesaj yollarken görmemiştim çok güldüm
yasoooommmm senden sonra ben akşam 6ya kadar neredeyse cevahiri gezdim ama altını üstüne getirdim, gezmedik mağaza bırakmadım
amaaaaa sıkı duruuunnn XS elbise aldım veromoda'dan. XS duyun beni EXTRASMAAALLLL
var ya plazaya gelip boynuna atlicaktım yeminle nasıl mutlu oldum anlatamam
hepinizin başına artık darısı bayanlar nolur zayıflayın, o kadar güzel bir his ki bunun bi küçük bedeni var mıııı diye kabinden kafa uzatmak
yasoomm oha deme bana sevgilikuşumu bekledim cevahirde hihi sonra ben gittim ama, gecikti çünkü melesef
Kızlarrrr buluşalım hadiiii çok süper valla. Belki ben yasemini çok sevdim, ondan güzel geldi
Herkese bol eksili sabahlar, sahur yapanlar için bol eksili iftar önceleri
İyi geceler efem bol proteinli kalın.
Gitmeden sahur mönümü yazayım:
1 y.k. kepekle yapılmış krep
köy peyniri
1 bardak kefir
goji berry li yoğurt
belki bunun yanına füme et ekleyebilirim canım çekerse
hoşçakalııınnnn
hiç nafile yasmincim ben alır almaz aktarda öğüttürdüm onu ama hiç bişeye benzetemedim kendinide tadınıda ama hazır olanlarından mutlaka deniycem allahtan bu sefer yanan para fazla bişey değildi tabikide atcam çöpe içemem ben onu kahve diye hiç olmazsa 13 lira verip kahveye benzer bişey içerim migrosda varmış deniycem eeeee yenilen pehlivan güreşe doymazmış kızlar
ayy zeynep ablacımm valla bizde bugün beberongomla baktık baktık hatta ben çiğnedim bi tanesini dişim bile kesmedi nasıl olcak bende tam anlamadım suda bekletiyormuşuz da çıkan o suyu sütle mütle içiyormuşuz ama taneleri nolcak bilemedikbelki rondo falan ufalayabilir onu bi deneyelim derim ben
iyi uykular bebem bende bigün mutlaka seni görmeyi çok istiyorum inş elbet bir gün buluşacağız bu böyle forumda kalmayacakher şey olabilir de light olmayan ayranın sebep olacağını düşünmüyorum
ben hep yağlı içiyorum çünkü
bende de öyle oldu
aynada görünce aynen o smile gibi oldum
asla inanmazdım kemiklerimin dışarıdan bakınca görülebileceğine
biz de seni seviyoruz sadeca ablaaa :)))
hihi cevap veremediğim mesajını hemen alıntıladım canımın içi, kek soğuyunca hoş olmuş eklicem şimdi tariflere :)
ay hocam buna pek güldüm
bu mesaj için de ayrıca teşekkür ederim :)))
ben editörlüğü ikinci plana ittim, kararlıyım akademisyen olmaya :)))
teşekkürler hocam, bu kararımda sizin tez fotoğraf albümünüz çok etkili oldu
yolanda! ölüyodum gülmekten! BABAM ERKEK YAHU.. Valla boğazımda kaldı
alemsin sen alem!
yasoooommmm!!! Benden 8 yaş büyüksün ama bi türlü abla demeye dilim varmıyo sana da yolandaya yaptığım gibii
kızma nolur
kızlar! Yaso tam harika! İnsanın yanında yaşlanmayacağı tiplerden! :)))
yasoooommm yarın da gelicem galiba
hayır bu ne ayrımcılık?
küstüm işte
ayy evet bugün kızı işe geç bıraktık resmen 15 dakikacık rötarlı gitti
iki geveze resmen konuş konuş doyamadık ayyyy bıdı bıdı bıdı bıdı eheheh sonra dedim amma nefessiz kalmışım
meğerse bıdı bıdı yapmaktan insan oksijeni unutuyomuş
bi ağrı kesici yollicam sana yaseminim
ya buluşalııımmm!!!
hadi kızlar yarın da taksimdeyiz!
valla söylemeyene çok pis kızarım hemen gelirim!
İftar çok süper olur, taksim de bana yakın!
Yasom da iş çıkışı gelir belki?
ispikçi
zeynep aplaaa
bi seni de görsek valla şu esprilerini, benzetmelerini söylesen de gerçek hayatta şöyle ifadenle, mimiklerinle, ses tonunla görsek de gülsek :1
hahahahaha sadeca abla alemsin valla seni hiç böyle heyecanlı mesaj yollarken görmemiştim çok güldüm
yasoooommmm senden sonra ben akşam 6ya kadar neredeyse cevahiri gezdim ama altını üstüne getirdim, gezmedik mağaza bırakmadım
amaaaaa sıkı duruuunnn XS elbise aldım veromoda'dan. XS duyun beni EXTRASMAAALLLL
var ya plazaya gelip boynuna atlicaktım yeminle nasıl mutlu oldum anlatamam
hepinizin başına artık darısı bayanlar nolur zayıflayın, o kadar güzel bir his ki bunun bi küçük bedeni var mıııı diye kabinden kafa uzatmak
yasoomm oha deme bana sevgilikuşumu bekledim cevahirde hihi sonra ben gittim ama, gecikti çünkü melesef
Kızlarrrr buluşalım hadiiii çok süper valla. Belki ben yasemini çok sevdim, ondan güzel geldi
Herkese bol eksili sabahlar, sahur yapanlar için bol eksili iftar önceleri
İyi geceler efem bol proteinli kalın.
Gitmeden sahur mönümü yazayım:
1 y.k. kepekle yapılmış krep
köy peyniri
1 bardak kefir
goji berry li yoğurt
belki bunun yanına füme et ekleyebilirim canım çekerse
hoşçakalııınnnn
hiç nafile yasmincim ben alır almaz aktarda öğüttürdüm onu ama hiç bişeye benzetemedim kendinide tadınıda ama hazır olanlarından mutlaka deniycem allahtan bu sefer yanan para fazla bişey değildi tabikide atcam çöpe içemem ben onu kahve diye hiç olmazsa 13 lira verip kahveye benzer bişey içerim migrosda varmış deniycem eeeee yenilen pehlivan güreşe doymazmış kızlar
Teşekkür ederim canım 1 kaç kilon kalmış kısa sürede verrirsin mutlaka...Bence güçlendirmeyi sevmeyen yoktur herhalde... .darısı başına arkadaşım..
Canım kramplar kesinlikle diyetle alakalı. Magnezyum depolarımız boşalıyor. Ben daha önce 3 hafta kramp için magnezyum toz kullanmıştım. İlk hafta her gün alıyorsun, ikinci hafta 2 günde bir, son hafta da haftada 3 kere. Kramp falan kalmıyor sonrasında. Yine de bir dktora veya eczacıya danış istersen :))
haklısın sadecam valla bariz ihmal ettim sizleri hee ama alışmış kudurmuştan beterdir derler ya benimkide o hesap bağlasan duramam yani ben kar kış hiç farketmez sabah bikere çıkıp 3saatin üstüne dönerim akşama doru çıkamasamda olur yani ama mutlak yine çıkarım rutin yürüyüşten kaldı bende bu hastalık ben 86kiloyla yaşarken totomu kaldıramıyordum her şeyi uzaktan kumanda ediyordum şimdi allaha şükür diyorum bende tam bir nescafeciyim sade şekersiz içerim ama yinede zararı var işte o yüzden bende alıcam hazır yeşilini tabi bulabilirsemohh sefan olsun zeynepcim gez toz en iyisini yapıyosun cnm..ama bizi fazla ihmal ediyosun o ayrıı..neyse hayırlısıyla kar kış gelsin gezme tozmalarda sonlancak bize dönüş yapcaksın nasılsa:)
ya ben bi türlü alamadım gitti şu yeşil kahveyi devamlı unutuyorum yaa..yarın gideyim hazırından alayım bakayım nası bişimiş..ben zayıflatmasından geçtim zararı olmasın diğeri gibi razıyım günde 4-5 kupa nescafe içiyorum çünkü...arada yeşilinden içip dengelerim hiç olmazsa
vaguscum bugün pek vasat bizim sayfa giriyorum giriyorum ilerlememiş sayfalar...sen ne pastası yapıyosun bakiim...benim regl yaklaştı o yüzden çok ilgimi çekti şimdi bu pasta olayı:) gerçi pudingim var ayıptır sölemesi hemde şahane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?